Schumacher že na nogah?

Datum:

Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja se izboljšuje. Po poročanju nemške revije Bunte naj bi nekdanji odlični dirkač formule ena po grozljivi nesreči pred dvema letoma že začel delati prve korake.

                   

Sedemkratni svetovni prvak formule ena Michael Schumacher je pred dvema letoma na smučanju utrpel hude poškodbe glave. Od nesreče naprej ima Nemec hude težave, po zadnjih poročanjih pa naj bi se stvari vendarle začele premikati na bolje.

Se Schumacher postavlja na noge?
Čez teden dni bosta minili točno dve leti od nesreče Michaela Schumacherja. Nekdanji voznik formule ena se je septembra preselil domov, kjer ima sedaj oskrbo zdravnikov in različnih terapevtov. Očitno je selitev domov legendarnemu Schumacherju pomagala, saj naj bi že delal prve korake po nesreči. »Michael je zelo shujšal. Toda ob pomoči terapevta lahko naredi že nekaj korakov. Dvigne lahko tudi roko,« je za revijo povedal neimenovani vir. Stroški zdravljena so visoki, zato je bila Schumacherjeva žena Corinna že pred časom prisiljena prodati privatno letalo in počitniško hišo na Norveškem.

Špekulacije in neodgovorno pisanje
Tiskovna predstavnica Schumacherja se je na informacije hitro odzvala in vse skupaj ovrgla. »Po pisanju revije smo prisiljeni dati izjavo, da trditve o Mihaelovem zdravstvenem stanju ne držijo,« je povedala Sabine Kehm in dodala, da »gre za špekulacije in neodgovorno pisanje glede na resnost njegovega zdravstvenega stanja«. Prihodnost ljubitelja hitrosti tako še naprej ostaja zavita v tančico skrivnosti.

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...

Ustvarjalna svoboda, ne izključevanje – upanje za vse

Za nami so evropske volitve, v katerih smo se...