Shod upokojencev 31. marca se je razširil na vsesplošni slovenski protest!

Datum:

Protest upokojence naj se razširi na vsesplošni protest državljanov Slovenije, ki bo na Trgu republike v Ljubljani, 31. marca, ob 15. uri, proti norostim vlade Roberta Goloba, za poštene pokojnine in poštene plače VSEH zaposlenih, je sporočil Pavel Rupar.

                   

Slovenke in Slovenci! Tretji shod ne sme biti le shod upokojencev in upokojenk, ampak shod vseh Slovenk in Slovencev, vsesplošni protest državljanov Slovenije na Trgu republike v Ljubljani, 31. marca, ob 15. uri, proti norostim vlade Roberta Goloba! Dovolj je norčevanja iz nas! Naš denar mečejo v smeti, nas pa obremenjujejo, da vam plačujemo bedarije.

Pozivamo vse Slovenke in Slovence, državljane vseh veroizpovedi, političnih opredelitev, volivcev katere koli stranke in naše državljane drugih nacionalnosti, pridružite se upokojenkam in upokojencem in naredimo vsesplošni protest, ne dovolimo, da nas imajo za hlapce in sužnje, čas je, da se osvobodimo svobode, ne dovolimo ožemanja in molzenja delavk in delavcev, umiranja upokojencev na obroke, ne Robert, tudi mi smo samo ljudje, je dejal Pavel Rupar.

Pridružili so se nam številni strokovnjaki, eminence in intelektualci, ljudje z večjim znanjem, kot ga imamo, samo z enim ciljem so z nami: da nam pomagajo! Kmalu bomo začeli zbirati podpise k vloženemu zakonu, podrobno vas bomo obvestili takoj, ko bodo pravne zadeve urejene! Oblikujemo pristopne izjave, objavili jih bomo te dni, pričakujemo člane ne glede na to, katero stranko ste volili, vseh prepričanj, stare in mlade, vseh ver in nacionalnosti. To ne bo politična stranka (zaenkrat), to bo članstvo ljudi, ki smo na robu dostojanstva in ki vemo, da mora tudi za nas biti bolje!! In to kmalu, časa nimamo, so še dejali iz Inštituta 1. oktober.

Inštitut 1. oktober vas tako vabi na splošni upor vseh državljanov Slovenije!

E-Maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...