Skrajno nemoralno: Tako uslužbenka RTV promovira proteste, kjer zlorabljajo otroke in širijo virus

Datum:

Da skrajni levici nič ni sveto, že vemo, da med skrajno levico in osrednjimi mediji pogosto ni nobene razlike, prav tako. Tudi zadnji protesti, najbrž najbolj moralno zavržni, saj so si za talce vzeli otroke, ponujajo empirična dokazila za to, da so v navidezno spontane proteste vpleteni politiki in novinarji, npr. novinarka RTV Slovenije, Eugenija Carl.

                   

Eugenija Carl, sicer znana tudi iz kakšnih prejšnjih konfliktov z desnico, v zadnjih dneh na svojem Facebook profilu objavlja, spodbuja, promovira še ene v vrsti manipulativnih protestov, ko so isti ljudje, ki so prejšnje mesece kolesarili, zdaj na ulice odpeljali svoje otroke in tej priložnosti prirejene transparente.

Spomnimo, Eugenija Carl je novinarka državne televizije RTV, torej televizije, ki jo plačujejo tudi podporniki vlade, SDS-a , Janeza Janše. Ljudje, ki plačujejo tudi njo. In vendar vidimo, da je na svojem Facebook profilu do takšnih ljudi cinična. Kot bi ji njihov denar smrdel. Aja, ne, saj jim ga tako ali tako vzamejo – na silo, če je treba.

Eugenija Carl in njen ciničen odziv (Foto: Facebook)

V nadaljevanju prilagamo pravcato galerijo fotografij iz njenega Facebooka, kjer ponosno “poroča” in promovira proteste, kjer za svojo agendo zlorabljajo otroke. Dejstev, da za politično agendo starši zlorabljajo svoje otroke in z nespoštovanjem ukrepom širijo virus, Carlova ne omenja.

Čudaški “memo” (Foto: Facebook)
EC fotke iz Pirana (Foto: Facebook)
Še fotke iz Pirana (Footo: Facebook)
“Tretješolkin transparent” (Foto: Facebook)

Aleš Ernecl

Sorodno

Zadnji prispevki

Sukičeva vrača udarec: Kordiša je označila za kanibala v lastnih vrstah!

Dobrodošli v bizarnem svetu Levice. V svetu, v katerem...

Četrtkova Tarča je znak, da so odnosi v koaliciji že bili skrhani

Evropski poslanec iz vrst SD Matjaž Nemec je v...

Jedrska renesansa v svetu, Slovenija pa jo sabotira

Jedrska energija se na svetovnem nivoju vrača kot način...

Velika zmaga SDS; vladajoča koalicija doživela poraz

Za nami so evropske volitve, ki so pozitivno prevetrile...