fbpx

29 tisoč podpisov podpore aktualni vladi! “Hvala da ste podprli vlado!”, sporočajo pobudniki peticije!

14. Vlada RS (Arhiv Nova24TV)

Koordinacija Združeni za Slovenijo je skupaj z državljani dokazala, da vlada dela dobro. Število ljudi, ki je podpisalo peticijo je krepko večje od tistega na kolesarskih protestih. Pobudniki peticije Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas!, sporočajo: “Hvala da ste podprli vlado!”

Koordinacija Združeni za Slovenijo je do 19. maja zbrala že preko 29 tisoč podpisov v podporo vladi, razkriva v svoji Twitter objavi Aleš Primc. Kot še navaja, je kar 71 odstotkov podpisanih potrdilo tudi udeležbo na shodih, ko bo to dovoljeno. Peticijo, ki nosi naslov Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas!, se lahko še vedno podpiše na spletni strani 24kul.si oziroma TUKAJ.

Pobudniki peticije pozivajo vse podpisnike, da naj vsak izmed njih poskusi pridobiti podpis sorodnika, prijatelja ali sodelavca in ga spodbudi k prihodu na shod. Kot še dodajajo, bo to odgovor na nedavne kolesarske proteste ter priprava na odličen shod v zahvalo in podporo vladi, ko bo to mogoče.

V nadaljevanju objavljamo celotno zahvalo Aleša Primca:

 

“Spoštovani podpisnice in podpisniki peticije: »Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas!«!

Hvala, da ste s peticijo podprli vlado. Podprli ste vlado, ki dobro dela in nas je do sedaj odlično vodila preko čeri epidemije kitajskega virusa. Velika večina državljank in državljanov je vladi hvaležna. Manjšina, ki misli, da mora v Sloveniji vedno vladati trda partijska levica, pa hoče vlado na vsak način zamenjati. Žal je ta manjšina, tudi po zaslugi medijev – še zlasti RTV Slovenije, veliko bolj opazna in glasna kot večina. To moramo spremeniti!

Z veseljem vam sporočam, da je peticijo v podporo vladi do sedaj podprlo že 29.000 ljudi! Zelo veliko nas je!  

Do tega četrtka, 21. maja, naj vsak izmed nas pridobi za podpis peticije še vsaj enega človeka (soseda, sorodnika, prijatelja, sodelavca,…), ki še ni podpisal peticije v podporo vladi in ga/jo tudi spodbudi, da bo prišel/a na shod, ko bo to dovoljeno.

To bo naš najboljši odgovor na biciklistične proteste v Ljubljani in odlična priprava na čudovit shod v zahvalo in podporo vladi, ko bo to mogoče. Nima se smisla jeziti in zgražati nad njimi, ampak sami stopimo v akcijo! Prepričan sem, da to nalogo zmoremo vsi.

Lepo pozdravljeni

Aleš Primc, vodja koordinacije Združeni za Slovenijo”

 

Sara Kovač