Ali sodnica Mojca Kocjančič, ki je rešila Jankovića, s svojo hčerko uživa na rajskem otoku Zanzibar?

Foto: Facebook

V Uredništvo Nove24TV smo dobili informacijo o tem, da naj bi sodnica Mojca Kocjančič, ki je rešila ljubljanskega župana Zorana Jankovića, od torka dalje uživala dopust s svojo hčerko Nežo na rajskem otoku Zanzibar v Tanzaniji, v Afriki.

Glede na to, da nam je vir zaupal, da naj bi sodnica imela obrok kredita za hišo in avtomobil, skupaj v znesku okoli 1000 evrov mesečno, naj bi se zlobni jeziki po sodišču spraševali, od kje ji denar oz. kdo ji je plačal dopust. Da gre Kocjančičeva v eksotične kraje, naj ne bi povedala nikomur, čeprav naj bi podobne “zadeve” doslej rada delila z drugimi. Glede na to, da je hčerka Kocjančičeve na družbenem omrežju Facebook (v torek, 21. 11. 2017) objavila fotografijo, posneto v Zanzibarju, se človek vpraša, ali je šla tja sama ali z materjo?

Kocjančičeva zahtevala izločitev dokazov, pridobljenih s prisluhi
Julija letos je odjeknila novica o tem, da je sodišče izločilo dokaze zoper Zorana Jankovića v zadevi domnevnega prejemanja podkupnin v zvezi s posli ljubljanskega komunalnega podjetja in izsiljevanja spolnih odnosov od farmacevtke, ki ji je Janković uredil stalno zaposlitev v Ljubljanskih lekarnah. Tožilka Blanka Žgajnar je zamudila dvoletni rok za vložitev zahteve za sodno preiskavo, zato je preiskovalna sodnica Mojca Kocjančič zahtevala izločitev vseh dokazov, pridobljenih s prisluhi policije Jankoviću.

Foto: YouTube. Zoran Janković.

Poslanec največje opozicijske stranke SDS dr. Vinko Gorenak je izpostavil, da se je vse “vsulo” po tožilki Blanki Žgajnar. “Ne le, da so jo mrcvarili mediji, nekateri komentatorji so jo celo zmerjali z udbovko, češ da je povezana z Jankovićem in je zato namerno zamudila rok in še kaj. Toda nihče se ni vprašal, ali je napako (nenamerno ali namerno) naredila sodnica Mojca Kocjančič, nekdanja žena nekdanjega pravosodnega ministra Aleša Zalarja. Med njo in slovensko politično levico, ki še vedno prisega na udbovska izročila, bi gotovo našli več stičnih točk, kot pa bi jih našli pri Blanki Žgajnar, hčerki moje nekdanje sodelavke, ki se je celo življenje ukvarjala z mladoletniško kriminaliteto.”

Eno je igra za javnost, drugo je očitno realnost in nagrada za opravljeno delo, zato ni čudno, da imamo v naši državi prvorazredne in drugorazredne državljanke in državljane.

H. M.

 • David Hitler

  111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

 • Miro Jereb

  Totalna svinjarija.

 • učko

  Ni treba bit nič pameten, samo vladajočemu zločinskemu režimu moraš u rit lest, pa je dobr!

 • dr Janez Sveti

  Šparala je in šparala in šparala..da gre lahko končno z hčerko v Tanzanijo.
  DR Janez Sveti Peru

  • učko

   Ti kot diplomiran pol’caj boš že vedu!

   • dr Janez Sveti

    No manjka mi nekaj prakse, vendar sem jo nadoknadil v drugih poklicih.
    DR janez Sveti multipraktik

  • Peter

   Ja, gospa ne hodi na malco in daje na stran, da si lahko privošči, vi pa takole…

   • dr Janez Sveti

    P s kolesom o soseda v službo. Ene gate ima samo za cel teden.
    DR janez Sveti šparavni

   • Steiermark

    Upajmo, da bo ona “končala”, v kotlu domorodnih ludožercev, ki jo bodo pravgotovo izpljunili z gnusom…..

    • Peter

     ja, za župco bo pa, no….

 • učko

  Zanimivo pa je to, da režim izbira za zlorabo sodniških in tožilskih funkcij skoraj izključno le ženske. Le zakaj ? Moj odgovor je takle: ženske imajo v sebi nekaj, kar je vitalnega pomena za obstoj človeške vrste. So namreč vse po vrsti “KURBE” v dobrem in slabem pomenu te besede, dočim moški imamo tudi ne “višje cilje”, mogoče bolj abstraktne, ker mislimo, da lahko s pokončno držo nekaj naredimo. Oziroma, čast je bolj v moški kakor pa v ženski domeni.

  • indijanka

   Zihr si mel v mislih Maslešo, ko si to pisal. Je njegov sin še zaposlen pri Jankoviču?

   • Peter

    Hiša sporta

 • Olga_10

  Je tudi tej “materi samohranilki” pomagal Janković? Je šla preko njegove mize v pisarni na Zanzibar? Je to justitutka?

 • dež

  10 dni na Zanzibarju, vključno z letalskim prevozom, stane manj kot 1000 €. Za te počitnice zagotovo ni potrebovala podkupnine od Jankovića. In vse je naj bi, je tam na dopustu ali ni ?

  • indijanka

   Razen, če je šla na safari in je na Zanzibar skočila spotoma.

   • dež

    Kenija in Tanzanija, 16 dni, od 2000 €/PP naprej. Za Mojco Kocjančič je to po mojem mnenju drobiž (seveda dopuščam, da se motim). Za takšen izlet zase in za hčer (bi znal tudi ata kaj prispevati) ne potrebuje pomoči Zorana Jankovića. Kar seveda ne pomeni, da je bilo pri njegovi oprostitvi vse čisto, nasprotno.

    • Steiermark

     Če ima nekdo več kot 1000 E mesečnih obžveznosti – samo kreditov za odplačevati, nevem kakšno plačo mora imeti, da je to samo drobiž zanj in da si lahko privošči draga potovanja , za svoj denar? Če pa je že tako, da tile uničevalci pravne Slovenije dobivajo takšne denarje od nas, davkoplačevalcev, očitno njihovih sužnjev, je pa potrebno proučiti, kakšne miliardne škode povzročajo s svojim nedelom ali pa z namernim zanemarjanjem le tega oz. z delovanjem po želji jugokomunajzarskih mafijašev? Dol z drhaljo, vso, tisto, ki je direktno na oblasti in tudi ostalo, ki deluje proti inteeresom navadnih oz. poštenih državljanov ter povzročajo namerno srbizacijo in rusofilstvo….

     • dež

      Kocjančičeva je sodnica. Če je dala vsak mesec na stran 200 €, to v 1 letu znese 2400 + regres = 3000 €. Če je polovico zneska za hčer prispeval oče Aleš, sta si z lahkoto privoščili takšen izlet. Ob ločitvi sta si z Zalarjem najbrž tudi razdelila premoženje, oba sta odlično zaslužila v pravosodju in politiki, najbrž ga ni bilo malo.
      1000 € mesečnih obveznosti je lahko veliko, lahko pa tudi ne, odvisno koliko premoženja imaš. Kupiš novo hišo, obenem si lastnik 2 stanovanj, recimo da si vikend na morju kupil s sodniško plačo, drugo stanovanje dedoval po starših. Imaš rezervo v nepremičninah, s katerimi brez problema rešiš morebitne težave pri odplačevanju posojila.
      Da ne boš narobe razumel, jaz ne branim Kocjančičeve, le takšni članki mi gredo malo na jetra. Poznam cel kup osebkov, ki s plačo dobijo manj kot 1000 € na mesec, pa so bili že povsod po svetu. In vsi pravijo, da ne hodijo več na Hrvaško, ampak samo še v eksotične kraje po all inclusive sistemu. Ker jih pride enako kot na Hrvaškem, le pravi letni čas je potrebno izbrati.

     • Steiermark

      Tvoja trditev o “poštenosti in šparovnosti” nekaterih, ki imajo poleg holivudske hiše, še postrani 2 stanovanji, vse so si pa “prišparali” (z odrekanjem pri malicah….) , medtem, ko drugi, pravtako visokoizobraženi in sposobni pri delu, nimajo niti za preživetje…..

     • dež

      Nisem ne omenil ne namignil na “poštenost in šparovnost”, le prepričan sem, da s sodniško plačo z lahkoto vsak mesec prišparaš 200 €. Lahko tudi tako, da daš na stran denar za malico in prevoz na delo. Če je tvoj soprog poleg tega še vodja sodišča ali celo minister, je ta znesek lahko tudi 5x večji.
      Tudi o Hollywoodu nisem govoril, niti o nakupu dveh stanovanj. Le pravim, da te počitnice v Zanzibarju pridejo toliko kot tiste na Hrvaškem.

     • Steiermark

      Dež, jaz sploh ne hodim na Hrvaško, na dopust – sem nehala od osamosvojitve naprej! Prej, pod komunizmom si pa imel tiste državne “počitniške domove”, kjer si lahko na obroke plačal 10 dnevno bivanje in jedačo iz socialističnega kotla…..pa rit si si lahko namakal v Jadranskem morju…. Sedaj pa že leta hodim na potovanja, po naši Evropi, ki mi je bližja od balkana, ki me nikoli ni privlačil, ker sem balkancev se lahko nažrla že v Sloveniji….. No, sedaj se je pa to tudi , po Evropi, končalo, nimamo več kam iti – povsod kameltreiberji in islamski posiljevalci….

     • dež

      Sem vesel debate s svetovljanom, sicer malo bohemskim, a nič ne de. A po drugi strani tudi malo žalosten, ugotavljam namreč, da si v mladih letih prešprical OŠ matematiko. Kar v kasnejših letih pusti posledice pri logiki.

     • Steiermark

      Dež, kupi si marelo, ti je preveč nacurljalo v glavo….

    • indijanka

     To, da je Jankovič vedno nedolžen je sodna sramota. Tokrat so sodniki in tožilci prekosili same sebe, ker so imeli glavo na tnalu. Celotna zadeva smrdi. Sodnica si pa s svojo plačo lahko privošči počitnice. Gotovo.

   • dare326

    Tanzanija=Tanganjika in Zanzibar. Slednji hoče po novem zopet samostojnost.
    Fotka je iz kraja Nungwi, severozahodni del glavnega otoka, ob oseki se da mimo te skale. Nad skalo so bungalovi, italijanski resort. Zadaj za skalo je plaža, kjer lahko za spremljevalca “kupiš” fake Masaja po sloganom “Buy a Masai”, popularno pri Italijankah. Severno in južno od resortov so domače vasi, ribiči, musliji, ki so hudo nastrojeni proti belcem. Ali te oropajo, mečejo kamne, naženejo, fotografiranje prepovejo, skratka neprijetno. Sončni zahodi so romantični, zvečer se odpravi na ribičijo po 100 in več ribiški čolnov ngalawa (napačno tudi dhow). Dejansko nedraga letovišča, ni da bi se hvalil. Mislim da je celo ena Slovenka lastnica hotela v bližini kraja. Na otoku precej malarije.

    • indijanka

     Najlepša hvala za info. Ogledala sem si cene avionskih prevozov in cene letovišč. Nekatere cene letovišč so tako nizke, da sprva nisem razumela ali gre za dan ali teden. Se mi je pa zdelo, da je to priljubljen kotiček med študenti :). Meni je izjemno nenavadno, da bi mati in hči take starosti potovali skupaj.

     • dare326

      jap in tudi dosti študentov, rasta zabave, domačini plešejo, kenijske prostitutke, otok začimb… Osebno raje potujem in namenoma ne visim na enem kraju.

     • indijanka

      Tudi meni je to ljubše. Me je pa Afrike malce strah, čeprav si želim tja, ker bi rada videla zvezdno nebo. Lepše je.

 • indijanka

  Kakšne prijatle pa ima ta sodnica, da “čivkajo” o njenih privat stvareh novinarjem? Počitnice v Tanzaniji pa res niso destinacija, ki si jih sodnica ne bi mogla privoščiti. To zalezovanje in namigovanje je prav ogabno.

  • Steiermark

   A res? Kakšne dohodke pa ima ta golazen, da si kljub 1000 evrski obveznosti , mesečno, preživetju – za svoj denar, lahko privošči tudi takšen luxus, o katrem lahko navadni, visokoizobraženi in plači, ki je v višini njenih mesečnih obrokov za pufe, Slovenci, ob svojih skromnih plačah, le sanjajo? Pravtako o lastnem domu, kot ga ima tale že, v obliki hiše…..To kar si privoščijo nekateri “sodniki” je enostavno posledica sodelovanja z mafijsko drhaljo, ki jih bogato nagrajuje in ščiti, v zameno za ščiteenje mafijašev!

   • indijanka

    Sodniki zaslužijo dobro in tale gospa ni začetnica. Kredit je najverjetneje povezan z njeno ločitvijo. Mislim pa si, da ga ne bi potrebovala, če bi prejemala plačilo za usluge.

    • Steiermark

     Si pa res naivna….

     • indijanka

      Za naivnost v svojem življenju nisem našla niti prostora niti časa.

  • Steiermark

   Še posebaj ne, če je to ex žena Zalarja, ki je trenutno v postopku…..

   • indijanka

    Ne želim se prepirat s teboj zaradi nje. Vseeno mi je zanjo.

    • Steiermark

     Zakaj bi se pa midve naj “prepirali” in zaradi koga? Mislim, da je čisto normalno, v normalnem svetu, da pač vsak pove svoje mnenje, ki pa ni nujno enako mnenju “sogovornika”! Tudi meni je vseeno “zanjo”, saj je niti ne poznam. Hotela sem pa samo priipomniti, da nekdo, ki ima “normalne” dohodke, v Sloveniji, četudi za izobrazbo z diplomo in na zahtevnem mestu, ne zasluži veliko več kot 1000 E, kar pa izgleda, da za politično nastavljene kimalce, ne velja…. Res

     žalostno, kje je pristala Slovenija, kako se širi mafijski vpliv….

     • indijanka

      Rada preberem tvoje mnenje. V Lj, so plače za odgovornejša mesta s primerno izobrazbo višje. Je pa mladim težko na začetku.

     • Steiermark

      Hvala, Indijanka, za tvoj odgovor. Kar se pa tiče višjih plač v Lublani, se strinjam s tabo, venda pa ne verjamem, da si kljub “višjim” plačam, vsi ti ljudje, lahko privoščijo takšen luxus, od vil, do še dodatnih stanovanj, luksuznih avtomobilov, plačevanje plastičnih operacij, že svojim hčerkam itd., ter jim še ostaja za preživetje….Res je, da je mladim težko na začetku, vendar ob takšnih mizernih plačah, kot jih imajo, jim nebo lažje oz. lepše nikoli. Poleg vsega, na Štajerskem je tudi brezupna situacija – tudi služb primanjkuje in tako mlade družine životarijo, da o rojevanju otrok, sploh ne govorimo….Torej, če smo vsi v isti državi, zakaj je samo Lublana tako privilegirana, drugje pa kraljuje beda…..

     • indijanka

      Odgovorov nimam. Skušam spreminjati svet v sebi in okoli sebe in pomagati ljudem. Maribor bo prelep v teh dneh, ko se bodo prižgale luči. Prekrasno odsevajo v Dravi.

 • MEFISTO

  Telo ima kar dobro, kot sodnica je pa najbrž zanič.

  Spominja me na Indijanko.

  Se ji bo Janković še dodatno oddolžil podobno kot se je farmacevtka svojemu dobrotniku?

  • indijanka

   To je hči ..Mefisto.

   • MEFISTO

    Jabolko ne pade daleč od drevesa!

   • KIKI

    No, potem pa je opankar kar obe “ponucu”….in plačal tistih 6000 eur za tja in nazaj,
    pa še kakšne 4000 eur za schoping, a njede?

    • indijanka

     Hmm..ja. Lepo si zaokrožil :). Letalska karta je cca 500 eur s preostankom bi tam lahko dolgo uživala. Če tut ženi zaokrožuješ podobno pri počitnicah potem je zlo vesela :).

     • KIKI

      Saj tovarišica sodnica ni neka misionarka, da bi potovala na ta način!
      Oglej si ponudbe za hotel 5 zvezdic all incl. pa komentiraj, ko boš vse x 2 pomnožila!

     • indijanka

      :) cene sem si ogledala.

 • resnicaboli

  Ko bi sodniki morali dokazovati od kot jim premoženje bi marsikateri bil v zadregi.

  • Steiermark

   bolj kot v “zadregi”, bi morali pristati za zapahi!

 • Aron

  Zanzibar pride tam okoli 1500 eur za en teden. Znesek si lahko privosci vsak malo bolj skrben zaposlen Slovenec, vi pa iz tega delate senzacijo, pff

  • Edi Puc

   .. poznam še enega, ki je šel po glasovanju tudi na potovanje iz NSi

  • Goran Hvala

   Ubistvu se dost bel pocen ce…odvisno kaksen luksuz hotela hoces…oziroma odvisno kaksbega turiwta se gres spilat…tak da kot si rekel…vsak zaposlen(ni treba nevem kolk skrben) si lahko privosci to…problem slovencev je da raje rinejo na hrvasko…pol jih pa moti ko nekdo gre kam drugam…

   • Steiermark

    gorane, “ubistvo” (vedno govoriš v stilu mafijankovića, ki mu je “ubistvo”, izgovorjeno, kot grožnja nekemu novinarju, nekaj normalnega – ali še vedno neznaš dovolj slovensko, da bi se tako lahko tudi izrazil, v Sloveniji…) , sedaj ko si tako pametno napisal in dal idejo , verjetno tistim v Sloveniji, ki imajo zagarantirano plačo, manj kot 550 E, bodo se pravgotovo vsi , kot turisti preusmerili, z Jadrana, ki sso nam ga zapravili tvoji jugobalkanci na oblasti, v srbijo in se tam šli turiste – berače med berači!

    • Goran Hvala

     Pametna baba 100 na uro…pa se zmeri sam stokas pa jamras namest da bi sla v svojo domovino nemcijo in zvela vsa vesela…
     Lej eni smo sli…nism edini..pa sm delav glih tak za 500e oziroma 620 da nebom lagal…sm se zorganiziral in sel…pa sm porabil dejansko 1600e za filipine za 1mesec…s karto vred za katero sm dal takrat 780e…
     Ti sam lametujes nekaj pa se obremenjujes s stvarmi ki so ze 70let zakopane..nimas kaj…men je vazn da se imam jest fajn.za to wm poskrbu sam..ce ti ne mislis in raje sam jokas nekaj pa izvoli..sej ti noben ne brani…

     • Steiermark

      So to predpriprave, za romanje v meko? Tja bolj pašeš, si isti kot oni isis divjaki – klavci, ki so pa verjetno potomci onih, srbsko titovih, ki so , res, pred 72 leti pridrveli iz srbije in začeli rezati vratove poštenim in avtohtonim Slovencem….. Zakaj, pa vsi dobro vemo, najbolj pa oni sami, ki so najprej ubili, tudi cele družine, zato, da so jih lahko posmrtno razlastili! In to, ker je že več kot 70 let, ko jih nihče ne preganja in obsodi, je zate zadeva “pase”? Seveda, danes nam potomci teh morilcev ponovno komandirajo, v naši, deželi, tako kranjski, kot štajerski!

     • Goran Hvala

      Ahh ne flancaj…vceraj nemka danes avtohtona slovenka…ti tud ne ves kaj bi bla…sm da nekaj srackas…

     • Steiermark

      Nepismeni bedak, kje pa sem navedla, da sem jaz “avtohtona Slovenka”? Vedno povem, to kar sem: avtohtona Štajerka, nemškega rodu, kot večina avtohtonih Štajercev! Seveda srbijanček tega ne ve, in ne pozna naše zgodovine ter narodne pripadnosti, avtohtonih, v Sloveniji – kjer smo še razen Kranjcev (Gorenjci, Dolenjci, Notranjci, Primorci in Korošci….) smo tudi Štajerci, predvsem nemškega rodu – večina ter Prekmurci…. Kot jugosrbskemu potomcu v Sloveniji, ti priporočam, da malo raziščeš, “naklonjenost” pravih Prekmurev in njihovo mnenje o Kranjcih, ki so jih, tako kot Štajerce, leta 1918 okupirali….

     • Goran Hvala

      Jaz sam tebe sprasujem..kdo je kje tud jaz vem…sm primorc..
      No ja zate po desnasko slovensko povedano cefutar pa musliman pa se marsikej..;-)..vazn da smo vsi zadovoljni pravim jest…pozdrav na okupirano stajersko…

   • Aron

    Ja, recimo da za dobrega jurja že lahko preživiš teden na Zanzibarju, če seveda nisi zahteven glede nočitev, hrane itd… Kot si rekel, namesto dveh tednov Novigrada en teden Zanzibarja.

    • KIKI

     No, pa gremo takole: poceni počitnice za cenene sodniške kurbe !….
     Tudi tako je o.k., a njede?

    • Goran Hvala

     Vedno….;-)

  • Stajerka

   res…..daj da te vidi delavec na minimalki, ki ga mečejo iz lastnega stanovanja…..je pa drugo, kaj zate pomeni skrben???…..a je Janković skrben, ker se kopa v NAŠIH milijonih???

   • Aron

    Torej bi se moral vsak, ki si lahko kaj privošči tega sramovati in biti doma za štirimi stenami? Saj nismo več v komunizmu in vsi revni, no.

    • Stajerka

     ne, ne rabi……ampak s tvojo zgornjo trditvijo ŽALIŠ delavca – tistega malega……skrben zaposlen Slovenec???…..torej tisti na 500 eur neto, zgaran do konca, po tvoje NI dovolj skrben, ker si tega ne more privoščit……in takšnih je žal preveč!!!…..da lahko o kreditu samo sanja, verjetno ni vprašanje……in da ravno ta delavec preko dajatev futra takšne barabe, tudi ne……

     • 2711

      haha, Noben noče delat, zato pa zdaj iščejo tujo delovno silo.

    • KIKI

     O, Aron, mi smo žal še vedno globoko v komunizmu! Če nisi rdeč, kar
     pozabi na dobro službico, zaradi katere bi lahko bil “skrben”…oziroma
     dobro “založen” !!!

     • Aron

      Se ne bi strinjal. Moja služba je kar OK, čeprav nimam nobenega rdečega ali črnega pedigreja. Sposobne spoznajo:)

 • Stajerka

  lejte……naj kar tam ostane, tam ji je mesto, tam jo bodo ob takšnih bedarijah naučili kozjih molitvic…….kar se tiče Žgajnarjeve, če je res tako poštena, potem bo veljala druga – da je totalno nesposobna……žal ima preveč primerov, ki so ji spolzeli iz rok…….

 • Peter

  Bo treba najti kaj bolj konkretnega…tole zgoraj je natolcevanje, no.

 • Anton

  al je bla ona tud na preizkusu pri Jankoviću?

  sarkazem press

  • sedemindv

   ona je sodnica, ti pa si kmetavzar

  • KIKI

   Seveda, vse gredo skozi njegove usrane srbske parkjle !

   • 2711

    tega itak ne upaš srbskim ljudem v faco povedat haha, debilček

 • sprehajalec

  Zoki odprl tošl, kot za Jurčka, nja tle maš….

 • sedemindv

  je pač raje v sončni Afriki kot v Sloveniji.

 • mona lisa

  Mafijski posli in podkupljeno sodstvo.

 • december

  sončna rajska plaža. lepo

 • xtc

  Tokar se dogaja po Sloveniji je identična kopija razpadajioče Yuge in stanja takrat.

  • sedemindv

   tebi se pa pa mal kisa kaj

   • MEFISTO

    Prjatu razumni, spet nov nick!

    • :-)

     janšizem ima velik vpliv nate in na tole druščino tukaj

   • xtc

    Ja kisam zelje in repo v kleti,situacija države pa je identična stanju razpadanja in propadanja Yuge pod vodstvom levakov.

    • Steiermark

     Vse umetne tvorbe so obsojene na propad! Pa naj izvajajo srbsko ali slovensko nasilje nad drugače mislečimi, ne uidejo svoji usodi!

  • KIKI

   Yuga bo razpadla, ko bo zadnji komunajzar zapustil ta sprevržen svet!

   • 2711

    in ti nisi tisti ki odločaš o tem kdaj nekdo svet zapusti.

 • december

  vau kako lepa plaža, sodnica pa ima tudi krasno postavo

  • MEFISTO

   A je ni škoda za Jankovića?

   Ne sodnice, ampak njene postave

 • RATATA

  Sama al z materjo?
  Hiša, avto, kredit?
  Zanzibar?
  To ni ključno!
  Ključen je zorangutan opanković
  v navezavi s kocjančičevo (bivšo zalarjevo) neizločeno sodnico.
  Kako lepa beseda in kako stara slovenska “SODIT”, že v “brižinskih spomenikih” zapisana.
  Še bolj ključno za bodočnost je : Kdo bo sodil sodnikom(?) in
  kdo bo sodil, da bo obsodil prave?
  Slabo kaže, če taki sodijo “v imeni Ljudstva”!

  • december

   on on opanković niti orangutanović, mater mu je Slovenka, oče pa Srb, isti primer kot pri DragiĆ Goranu, DončiĆ Luki

   • RATATA

    Če bi Prešerna poslušale se to ne bi zgodilo!

  • december

   on ni opanković niti orangutanović, mater mu je Slovenka, oče pa Srb, isti primer kot pri DragiĆ Goranu, DončiĆ Luki

   • RATATA

    Kolk sta pa košarkarja pokradla in kolk ljudi sta okrog prinesla?
    Če je ćapac normalen in človek, nimam nič proti njemu četudi ga jebe naglasak(!) A me zastopiš?

    • 2711

     Ć imajo tudi slovanski Poljaki, klikni https://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%86

    • 2711

     Poljaki in Srbi se zelo lepo razumejo kot dva slovanska naroda. Mehki ć imajo tudi Hrvati. http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/terazije/poljska_za_srbe_srbija_za_poljake.14.html?news_id=274799

     • RATATA

      Kdor če naj ga ima, pa magari tri na kubik.

    • Hun

     dj ne vlec se vn… zals s temi mekimi Ć..se ne zavedas da to leti na vse ki ga imajo v priimku

     • Ana Job

      Madona, jebemomater, daj se v roke vzemi! Ratata in jaz nisva nikoli imela nič proti srbskemu narodu, zagovarjava vas, ti se pa spravljas na nas kot na sovražnike!

     • Steiermark

      Celo upravičuješ se divjaškim balkancem sa mekanim, ki bi radi “je……” matere, vsem, ki se z njihovo blaznostjo in srbskostjo na slovenskem ozemlju, ne strinjamo….Tudi ti rabiš čas, da prideš malo k sebi in morda boš potem razumela, za kaj sploh gre pri tem “obljubljanju jeb….. mater” drugih, pa čeprav sa mekanim…..

     • Ana Job

      Poslušaj, tako, kot ti nisi slab človek, tudi jaz nisem in tudi Hun ni. Se pač izraža nekoliko temperamentno in to tudi zbriše. Vsi imamo pravico do svojega mnenja, mogoče bi se mogli podpisovati z imeni in priimki in bi se lepše pogovarjali.

      Opravičujem se ti za težke besede, si pripravljena na spravo? Nekoliko preveč ostro reagiramo, potrebovali bi moderatorja, ker je vse skupaj kot norišnica.

     • RATATA

      Veš, ko sem obravnaval enega vaših in mu pisal dokumentacijo, v naslov pa navedel trdega (Č), me je ukurcal ku prasca, da naj popravim na mekaniĆ.
      Seveda sem ga ukurcal ku prasca nazaj ampak popravil, da je dosegel nivo svojega ponosa.

     • Ana Job

      Dober človek si in tako, kot imajo na gradbiščih tebe radi nimajo nobenega. Vsi te imajo radi in jaz tudi. In ponorim, če te kdo jeba v glavo.

     • RATATA

      Jobovka, ravno s tem, ko me jebejo v glavo se utrjujem!
      Še par let, pa bom idealen, kamor težim.

     • traktor

      Kuga pa tu je? Idealno trd?

     • RATATA

      Trd si ti že zdej, ko sam na trtdga mislš hahaha
      Ma pust mi vsaj mal umetninške svobode, sej ni ta sam za komunajzrje rezervirana matr haha

     • traktor

      Dej ga fukat. Za kumunajzle je ekskluzivno rezervirana podjetniška svoboda. Kako dobiti dobro plačano delo pri državnih firmah, občinah in ostalih pajdaših komunajzlskega kapitalizma, kjer si posvečeni med sabo talajo vse od dobrih služb, za nič dela, do dobro plačanih kšeftov, kjer si provizije med sabo talajo, kot banane. Na koncu pa vsa zahtevna dela opravimo mi, pokvarjeni mali kapitalisti za malo ali en drek plačila, pa še lepe in zadovoljne frise mormo kazat. In ne daj Bog, kaj pošimfat. Vsaj pr nas je tako.

     • Steiermark

      huniču, medtem ko bi rad “jeb….” matere Slovencev , z mehkim, se sploh ne zavedaš, da se pač z srbskim mekanim ponašajo samo bedaki z balkana, ki bi radi, pa nemorejo…..

    • dob

     Ti ljudje se izražajo, kot bi bila poštena zmaga na prvenstvu ter izsiljeni spolni odnos (posilstvo!) in kraja denarja vse eno in isto! Kot da se poštenje in nepoštenje merita z istim vatlom. Zanje očitno se.

     Zanje med umorom človeka in deratizacijo podgan sploh ni nobene razlike.
     Ljudje brez dostojanstva.

     • RATATA

      Oj Dob, mnogo, res mnogo južnjakov osebno poznam in so pri meni deležni enake obravnave kot kdorkoli! Poštene! Človeške obravnave, še posebno če ugotovim, da so res ljudje!
      Ti veš, da je ljudi pri njih procentualno ravno toliko kot pri nas!

     • dob

      Tako je.

   • dob

    Ti si hkrati ponosen na Dončića, ki je pošten človek, in na Jankovića, ki je kriminalec in nečasten človek? Kako lahko sploh primerjaš ta dva človeka!

    • Steiermark

     S tem dokazuje, da so opankarovići vsi isti in se ne razlikujejo med sabo – ker imajo vcepljeno “nadmudravanje” in prevaro!

   • Steiermark

    sanjaj še naprej, o svojih opankarovićih, ki jih proglašaš za Slovence…..

  • 2711

   Poljaki imajo tudi mehki ć in bi tvoje kozlanje dojemali kot žaljivko. https://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%86

  • Hun

   ne, ne razumem…ker bi tud Dragića, Dončića zmerjal z opankovićema, če neb dobil zlata na evropskem…pa zapovn si da zavedn jodlarski hlapec kot si ti nima jajc nobenmu ćapcu v obraz rečt da je opanković ker za kj takega nimas jajc…ti jebem mater zavedno jodlarsko k te je vzgojila v takega smrduha…zarad oportunista jankovića zals vse pridne priseljence iz juga k zdj garajo na mrazu al v fabriki in cenjo Slovenijo…se enkrat ti primitivno jebem mamicu..pa ne obzalujem niti mal…zadnic si nekaj pisal v nekih pokalicah, da se bos ti branil..ves kaj vsak muslic ti jo bo vzel in ti jo zatlacil v rit in ti dokazal da si pickica z velkmu gobcam

   • Ana Job

    ZDAJ PA DOST! RATATA se je močno zavzel za tvoj narod včeraj v neki debati, zelo močno in tudi povedal je in naštel, kolk si nastradali v bitkah z drugimi narodi. Tvegal je in jih branil! Meni zelo drag človek je, župana pač ne mara, tako, kot ti ne! Prosim če vse pobrišeš, ker me je močno prizadelo, ker vas skoz braniva in nikoli ne mečeva v isti koš z ustaši in muslimani!

   • Ana Job

    Poleg tega Županković ni Srb. Je sin slovenske matere, ki je sedela zaradi goljufij v zaporu in Srb ga je le posvojil, ker je v resnici nezakonski sin Hrvata.

    • Steiermark

     Nehaj nakladat, tvoj čarapović je čisti srbin, tako kot njegov murgelski stric….. Če se je ta drhal privlekla v Slovenijo, z zvijačo in s podtaknjenimi hijenami, še pa zato ne rabi biti hrvat ampak je čisto dovolj, da je srbin, ki dobro predstavlja in zastopa srbsko raso….v tujini!

     • Ana Job
     • Steiermark

      znova potrjuješ svojo pripadnost srbskim hijenam…..ali nisi slišala, kaj se je zgodilo enemu srbskemu zločincu, ki je isto počel po bosni, nad hrvati in bošnjaki, ostali so si pa raje sami sodili ali od blaznosti pokrepali že v zaporu v Haagu….

     • Ana Job

      Ti dokazuješ pripadnost NDH, nimaš čustev. Braniš ljudi, ki so delali z nacisti.

     • Ana Job

      na Job Steiermark
      4 minute nazaj
      Pokazala sem ti samo, da so naši južni sosedje ropali in pobijali po balkanu. Meni ni treba groziti, ker imamo pištolo doma in tudi dobro merim in ne trenem z okom, ne glede, kaj ustrelim.

      V Haagu je bil tudi ANTE GOTOVINA, hrvaški klavec. Predlagam da zaključiva in se nehava obkladat. Delala sem v turizmu več let in Hrvati so z nami Slovenci govorili angleško, medtem, ko so bili Srbi prijazni in so se naučili še kaj slovensko, pa tudi dobre napitnine so dajali, v kolikor si dobil od Hrvata le grd pogled v zahvalo

     • Ana Job

      Lej, jaz ti nisem kriva, če se obnašaš kot naci. Itak so bili Hrvati za Hitlerja.

     • Ana Job

      Da se prirejajo koncerti ustaške NDH bande je katastrofa, ravno tako me moti ceca, lepa brena…..

     • Steiermark

      in oni srbi, ki so zmerjali Slovence, z “bečkimi konjušari”?

   • RATATA

    Kuga te pa u pizdo zebe jebemomater?
    Kaj se pa mešaš k jankoviću? Samo zato ker “ti je zemljaće”? Če si ti pošten, predvsem pa človek(!) se ne prištevaj k njemu in ne sanjaj o mojem apriornem sovraštvu do južnjakov, ker ga ni!
    Je pa res, da imate opankovića brez pomislekov (tako intimno) za nakakšnega carja.
    Samo za osvežitev spomina: knjigico Ćefurji raus je napisal ćefur goran vojnović. Mi smo vsem, ki so prišli tam v 70.,80. rekli busanc.
    Bodi Človek (Ljudina). Če me boš pa spoznal, mi boš pa lahko preden mi mojo pokalico zadlačiš u pizdo čestital za mojo nesebično obravnavo in pomoč, ki so jo deležni ravno delavci na gradbiščih in v fabrikah! Ajde Ćapac.

    • Ana Job

     Ti si krasen človek in če bi Hun to vedel bi ti roko dal in se ti opravičil, ker imaš do njegovega naroda normalen odnos in ne tak, kot ga ima ostala Slovenija. Meni je žal, da piše take norosti.

     • RATATA

      Ej, a se ti smilim! Jaz se sebi nisem še nikoli smilil ampak se pošljem saj veš kam!
      Hvala za skrb, ne ženi si pa k srcu, ker si jaz ne. Našel bom čas in vse bom razložil, mi ni težko.
      Zibaj se z nasmeškom! ;-)

     • Ana Job

      Vedno se zibam, ko hodim in tudi smejim se. Žal mi je, da si napaden od ljudi, ki jim nudiš podporo v taki meri. Hun pojma nima, zraven bi moral bit in ne bi verjel svojim očem.

   • Ana Job

    Ne moremo napisat imena in priimka, če ti je kaj jasno, damo pač vzdevke, da te ne morejo preganjati za sovražni govor, zdaj se pa umiri in zbriši svinjarijo proti ljudem, ki nimajo nič proti Srbom.

    • RATATA

     Nič mu ni treba brisat! Tudi jaz ne brišem nikoli.
     Če bo kdajkoli treba, se bom opravičil, kar pričakujem tudi od drugih.

     • Ana Job

      Hun ni drugače slab človek, občutljiv je na nacionalnost. Tudi mene jezi, da Slovenci sovražijo Srbe in se ližejo s Hrvaško roparsko bando, ki je vsem naredila veliko hudega.

   • Steiermark

    jugosrbsko tele, kaj toliko obljubljaš “jeb……nje” mater drugih, ko pa vsi , že dolgo vemo, da si impotenten in bedak, nasilni in jugo! O tvojih žlaprtkih se pa itak ne splača govoriti…..smrduh!

    • Ana Job

     Utihni rottweiler ustaško nemški!

 • december

  Sodnica, uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!! Vam privoščim. Plaža je krasna na sliki, postavo imate pa za vzor vsem babam.

 • MEFISTO

  Ogenj, rit in kače niso za igrače.

 • totex39

  Prasica podkupljiva!

  • 2711

   haha, tebi se dobesedno kisa, da greš tole sodnici napisat, debilček z opranimi možgani

   • totex39

    To je še spoštljiva beseda za tako podkupljeno osebo.

  • Hun

   cudi me da tukaj noben ne pise, da komentatorja lahko prijavis za blatenje dobroimena …kot men napisejo…dvolicne picke desnicarske

   • Ana Job

    Tukaj je dovoljeno vse

   • RATATA

    A si ti za komuniste in vse njihove novodobne izpeljanke?

    • Ana Job

     Meni bi bilo vseeno, če se podpišem. Večina ljudi je pičk. Ta portal je postal portal nacijev, pičk, impotentnežev, frigidnih ustaških bab…. Itd. Normalnih je ene 2%.

 • december

  Sodnica, uživajte!!!!!!!!!!!!!!!! Vam privoščim. Plaža je krasna na sliki, postavo imate pa za vzor vsem babam.

  • Brane Pomahaj II

   Budala zabita, to je njena hčerka. Debil

   • RATATA

    Debil + zamerljivi ćefurski ćapac hahahaha
    Zdaj bo rekel, da izzivam, ne ve pa, da on izziva mene s svojo privoščljivostjo.

 • :–)

  ah ta ” fejsbuk”

  “Glede na to, da nam je vir zaupal, da naj bi sodnica imela obrok kredita
  za hišo in avtomobil, skupaj v znesku okoli 1000 evrov mesečno, naj bi
  se zlobni jeziki po sodišču spraševali, od kje ji denar oz. kdo ji je
  plačal dopust. Da gre Kocjančičeva v eksotične kraje, naj ne bi povedala
  nikomur, čeprav naj bi podobne “zadeve” doslej rada delila z
  drugimi. Glede na to, da je hčerka Kocjančičeve na družbenem omrežju
  Facebook (v torek, 21. 11. 2017) objavila fotografijo, posneto v
  Zanzibarju, se človek vpraša, ali je šla tja sama ali z materjo?”

  • slosin

   errare humanum est…

  • MEFISTO

   Z materjo, da ji je svečo držala.

 • :–)

  morje deluje antistresno, marsikdo ji zavida

 • december

  postavo ji pa zavidam :-)

  • Commie Disposer

   Raca

 • Borut Stari

  Poskušam biti in zaenkrat uspeva, kar tretjerazredni državljan. Kaj to pomeni.To,da me nobena od pizdarij naše politike ne zanima.Ne ukvarjam se s stvarmi za katere sem ugotovil, da so tretjerazredne, to je nepovezane z mojo udobnostjo, ki si jo lahko privoščim. Skratka, nestresno življenje.

 • 5-RA

  Tisti, ki ste očitno funkcionalno nepismeni in niste sposobni razumeti niti enega preprostega članka o počitnicah vam bom jaz z velikimi tiskanimi še enkrat napisala: SLIKA JE OD HČERKE IN NE OD SODNICE.
  Zanimivo je še nekaj, da si poleg bebavosti delite tudi skupno pripadnost rdečkarjem.
  Očitno je to dvoje tesno povezano.

 • Hun

  Gorenjak blentavi vsaj ti razmislas s svojo glavo…kot sm veckrat napisal da Zgajnarjeva ni podkupljena ampak ni kos nalogam, ki si jih je natrpala…ampak SDS desne glupe ovce so komentirale..da je podkupljena in udbovka kar se jasno vid pr primeru Novic, balkanski b. ter farmacevtka

  • gost

   ojoj Hun zdaj bodo opleli po tebi, drži se, sektaši so

   • Peter

    Zdaj bodo opleli po tebi?
    Kaj pa to pomeni, neseksaš?

  • slosin

   Kaj pa če je oboje…nesposobna, pa še podkupljena…

 • Mojca pokraculja

  Naši prvorazredniki so izgubili stik z realnostjo. Kaj ko bi svojim otrokom povedali, da pač ne gre provocirati razžaljeno in zaničevano drugorazredno rajo s fotkami iz eksotičnih potovanj, dragih avtomobilov, oblačil visoke mode. Ne vem kdaj se bodo prizemljili, najbrž nikoli. Slovenije ni več !

  • Aron
   • goldhorn

    Pri dveh dobrih plačah si lahko to privoščijo.

  • Hun

   vsakemu da zivlenje lekcijo brez skrbi…ne rabs si svojih frustracij pluvat na novi24…
   tud vse sponzoruse ki po FB limajo fotke in se plitko hvalijo z matetialnimi dobrinami caka lekcija..kmal bodo stare in nezanimive za sponzorje…potem dojamejo realnost ..sledi locitev in skatlice antidepresivov…ta tempo zivlenja ne vzdrzi na dolgi rok…
   pa to ne leti na sodnice, ker za sodnico rabs nekaj soli v glavi, ce ze ni zarad priimka prilezla do tega polozaja

   • Mojca pokraculja

    Ne rabš svoje frustracije projekcjirat name. Le kdo je bolj frustriran od tebe?
    Ni bila poanta v tem kakšna lekcija jih čaka. Poanta je v tem, kako zelo so prepričani vase oziroma v to, da jim je dovoljeno vse in da njim nihče nič ne more. To ne leti na imenovano sodnico, sem pa prepričana da je zgrožena nad takim poročanjem.

    • Hun

     o se kako ste zjebani na tem portalu s tabo vred…jst pa z vam k pridm komentirat sm gor

     • Mojca pokraculja

      dobr razmišljaš od …naprej !

  • indijanka

   :)razmišljam o nakupu kart za koncert velikega opernega pevca v Stožicah. Od 120 do 350 eurčkov so. Mojca ali misliš, da bodo Stožice prazne?

   • Peter

    Mene tam ne vidiš, pa če nastopijo Pink Floydi, no.
    Bad karma.

    • indijanka

     :) res? Ni..ni. Jst grem že v petek tja. Ženski večer.

   • slosin

    …a pol ti nisi drugorazredna…120-350 evrčkov…pa to..350 evrčkov je za drugorazredne že pol colnge..

    • indijanka

     Živim normalno.

   • Mojca pokraculja

    Nimaš kaj razmišljati, pojdi na koncert. Pa saj to je normalno za nekoga, ki dela, predvidevam ima visoko izobrazbo ter normalen zaslužek.
    Seveda Stožice ne bodo prazne. Tako kot niso prazne gostilne, ne samo ob nedeljah. In vse ostalo, od potovanj, če hočeš od 40 eur -povratna karta, do nekaj tisoč eurov za prenočitev v luksuznem hotelu.
    Prav je tako, saj to je normalno življenje, ki naj bi ga imeli vsi. Živeti v stalnem preračunavanju, zagrenjen, v strahu , v stiski, brez vsakršnega veselja, je žalostno. Prekleto žalostno.
    Nehote pomislim, koliko ljudi si ne more privoščiti niti najosnovnejšega. Kaj misliš, kako preživiš s 350 eur pokojnine ? Če si sam in z eno pokojnino pokrivaš tudi vse stroške. Nekdo bo rekel saj zato so pa manjši ! Pa socialo imamo- Haloooo!
    Poanta sploh ni to, da razpravljamo kako kdo preživi in ali lahko odšteje 350 eur za koncert. Preprosto gre za to, da se sistem ohranja kot tak, da ne rečem kar “futra” , ravno na sociali. Na revežih, več kot jih je bolj so odvisni od pomoči države. perfektna manipulacija !!! Kajti ti ljudje vedo, da bodo izgubili še tisto kar imajo, če ne bodo tiho.
    Na drugi strani pa bogastvo in razkošje, a se nihče resno ne vpraša od kod ? Zakaj ob lestvici najbogatejših slovencev ni podatka koliko davkov so plačali ? Predvsem dohodnine, jaz jo namreč plačujem od pokojnine !

    • indijanka

     Oh..ja. Na koncert bi rada peljala mamo. Vedno ima čas za vnuke. Zaradi nje si lahko sploh privoščim daljši delovnik in opravljam delo, ki ga želim. Nisva se pa še pogovarjali o tem. Meni država pobere vse kar je njenega. Zelo rada se spomnim časov, ko nisem imela prav ničesar, veliko bolj kot časov, ko sem imela vse. Zdaj imam ravno toliko, da se lahko veselim in preudarno uresničujem svoje želje. Te karte sem dala samo za primerjavo, ker me je presenetilo, da jih je že toliko prodanih. Nikoli se ne vprašam od kje ljudem dobrine..tudi tu ne. Mogoče zato, ker sem bila tako žalostna, ko sem imela vse in sem se lepega dne zavedla, da nimam ničesar. Vsaj tistega ne, kar je meni pomenilo vse. Če bi morala še enkrat živet to življenje, bi se gotovo odločila za popolnoma preprosto na podeželju.

     • Mojca pokraculja

      Ljuba moja Indi, če zmoreš, jo pelji. Bosta skupaj uživali in taki trenutki ostanejo za vedno v spominu. Jaz sem mojo izgubila pred kratkim. Ostali so nam krasni spomini.
      Tukaj ni prostor za tovrsten klepet, a vseeno, ni treba še enkrat začet živet, novo življenje zate bo prej ali slej prišlo. Prepričana sem v to.

     • indijanka

      Moje sožalje Mojca. To je pa hudo. Mene včasih me zagrabi kar panika, ko pomislim, koliko sta starša stara. Najlepša hvala za pogovor.

     • Mojca pokraculja

      Hvala tebi.

 • Johan

  Zoki, mafijo, tajkune in kurbice bogato nagrajuje z NAŠIM DENARJEM !

 • milanček

  pokasirala velke vsote denarca, pa ajmo na zaslužen dopust!

 • rrrrr

  Blanka Žgajner Bašić je res ena šlampasta punca, Najprej ti baba zamudi dvoletni rok za preiskavo proti apotekarskemu fuk-fehtarju, nato celo nagradni piškotek na letalu za Zanzibar. Gospod Gorenak, vsaj dobro uro ji kupite!

 • Ana Job

  Torej Županković pošteno plača za vse storitve!

  • KIKI

   Ja, neki pa mora dat, anje?

   • Ana Job

    Razen, da babe trajba še zraven.

 • soc

  Čestiti gospod župan ji je gotovo vrnil kako posojilo. Tako kot nekoč podjetju “svojih sinov”. Tudi tu se je verjetno nekje založila overjena posojilna pogodba.

  Sicer pa, konec dober, vse dobro. Vsi srečni in zadovoljni. Prikupna farmacevtska tehnica ima še vedno službo, poštena sodnica se predaja soncu in valovom na Zanzibarju in se veseli imenovanju za vrhovno sodnico v letu, dveh, prej hudo sporna tožilka zdaj uživa celo ugled pri avtoritetah SDS, Saraorčan pa postaja resen kandidat za blaženega, morda celo svetnika.

  • indijanka

   Ljudje se ne spreminjajo. Zato zgodbe še ni konec. Bi me pa presenetilo, če bi bila cena celotne zgodbe res enaka nekemu potovanju na Zanzibar, ki nima niti avanturističnega pridiha.

   • Rožle

    Seveda se ne spreminjajo …
    Samo trudijo se biti drugačni ali pač ne …

  • KIKI

   Lahko sveti v Ljubljani, samo na kandelaber ga moramo obesit!

   • von Rhein

    Odličen predlog.Samo ugotoviti bo treba prej,ali bo bolj svetil,če bo bisel z bučo navzdol ali nogami.

    • KIKI

     Ej, samo da visi, bo že dovolj …marsikdo bi zažarel od sreče!

     • Ana Job

      Seveda, bomo šli gledat! Kruha in iger!

  • Steiermark

   morda ji je pa samo “plačal” kakšno “uslugo”……

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Po neuradnih podakih se ji bo šerif Janković v kratkem oridružil na dopustu, da se ji zahvali.

  • Ana Job

   Misliš da bo imel s seboj viagro?

   • Osti jarej

    tip je ne rabi…pa v riti ga tudi ne tišči

    • Ana Job

     Kaj veš? Vse je možno, je že star.

 • Sašo

  Veš da uživa, sicer je mogla Jankoviću še moda kosmata polizat preden ji je plačal izlet, ampak zdaj je že pozabljeno, zdaj jo sonček greje ;) .

 • dob

  Ko koalicija že spreminja in si prilagaja ustavo, naj hkrati prilagodi še državno himno, da bomo vedeli kdo in kaj nam je vzor:

  Žive naj vsi narodi,
  ki žele dočakat dan,
  da sproti zastarajo dokazi
  o pizdarijah
  ki stori jih ljubljanski župan.

 • Commie Disposer

  Ni ga čez črnski penis, sodnica že ve?!?!

 • Rožle

  “Opanković se još dalje smeška ”
  On že ve zakaj …

  • Steiermark

   Verjetno si je dal, z našim denarjem, narediti kakšno korekcijo zabuhlega in razpotegnjenega frisa, kar mu je povzročilo, da izgleda kot “smeško” – v resnici je to posledica otekline po operaciji, ko nemore niti ust več zapreti , nekakšna 2. miša molk!

   • Rožle

    Pol je Miša Molk skos spremna …:)

 • Rožle

  Spet bo novoletno rajanje na Magistratu …
  …in ga že veselo ćaka nova porcija solzivca …..
  “Plaći..plaći samo plači ..”

 • Borut Zabret

  Ta stari rezim ze tko deluje,da omogoca krajo za taprave(nase)potem pa imamo se skorumpirane sodnike,tozilce,policiste itd..ki poskrbijo za elite,da jih resujejo.

 • upornik22

  podkupljiva baba in taka naj vodi sodnijo joj res smo zaostala država bog nam pomagaj

 • Bozz

  Mihej 7
  1 Gorje mi! Zgodilo se mi je kakor pobiralcem ob koncu letine, kakor obiranje po trgatvi: ni grozda, da bi ga pojedel: moja duša si je želela zrelega sadeža.
  2 Dobri človek je izginil iz dežele, ni iskrenega med ljudmi. Vsi prežijo na kri, z mrežo vsak lovi svojega brata.
  3 Roke so nad hudobijo, da jo resno izvedejo, prvak sprašuje, in sodnik za nagrado [podkupnino], veljak govori svoje zlobne želje: tako jo spletajo.

 • Bozz

  Mariborčani pričakali Jankoviča z jajci, TV Maribor 5.7.2013
  https://www.youtube.com/watch?v=uNereAlaqw4

  Bravo Mariborčani, edini, ki si še kaj upajo v državi. Ampak psi lajajo, karavana gre dalje. Od tega je že 4. leta, spremenilo se ni nič, razen na slabše.

 • France

  More gay tourists are starting to visit the island, in part thanks to the rise of gay marriage in Europe and the resulting honeymoons. Kirsty, a spokesperson for Gay Unity Abroad says that she often has couples asking to arrange honeymoons in locations like Zanzibar – “but I generally try to sway them towards more gay-friendly destinations”, she told me opisuje v članku https://www.vice.com/da/article/nnqqwb/visiting-the-birthplace-of-freddie-mercury-212 o ZAnzibarju, kjer se je rodil Fredy Mercury. Zdaj vemo, kaj privlači homoseksualne turiste tja, ampak za ženske je tudi poskrbljeno, saj mladi Tanzanci radi hodijo na “galebove žurke” na otoke.

  • Bozz

   Ezekiel 23
   20 Strastno je gorela za svoje razvratneže, katerih meso Tj. spolni ud. je bilo kakor oslovsko in izliv podoben konjskemu.

 • domovina mili dom

  Udbomafija dobro nagrajuje zveste vojake. Včasih pa za vzgled koga žrtvuje. Očitno se je udba reorganizirala do te mere, da javno brez posledic operira v Sloveniji.

 • terezija

  dobra prasica

  • KAPIBARA

   Saj je še mlada

 • Vrhovni sodnik

  KWA se pa greste, tistih 500.000, ki jih je dal, je blo samo vračilo posojila, saj je župankar doktoriral na vračanju posojil, še FURS mu nič ne more, clo 16m mu odpiše

 • macon

  Tako laufa komunajzarska ekonomija v udbovukojebini: kuvertica sem in kuferček tja pa so levi pomembneži veseli, medtem, ko vse častijo ovce z malimi dohodki, velikimi kaznimi in pravnim neredom.

 • Morala

  Dandanes se z denarjem da vse…

 • ahnenpass

  Kaj imajo v tujini česar pri nas nimamo, verjetno diskretnost in intimo.
  A ni lepo na Ibici, kjer se človek končno počuti sproščenega in nenadzorovanega?

 • Andrej Kokoravec

  Ja saj to ni nič novega. Če je seveda res?? Kolikor se spomnim je že bil nekdo na Mavriciusu in se potem nikakor ni mogel spomniti od kje mu 200.000 eur presežka na računu.

  • lukamiha

   Kaj serješ, vse je pojasnil , pa ne Delo ne Mladina nist a pisala o tem!

  • Meho

   Aja, ti te zgodbe kar malo po svoje. V resnici je bilo: “Se ni mogel spomniti odkod mu 450 evrov za izlet na Mauricius. Pred 10 leti.”

   “When numbers talk Klemeničičev bullshit walks”. Pa tvoj tud.

   .
   Pa kaj je zate sploh “presežek”? Presegel limit al kaj? Bluzator. Kaj pa klinika v Melbournu, A na to si pa čist pozabu? A te že demenca daje, al kaj?

   .

 • zokispoki

  Nic bat, zadeva se ni koncana. Cigan naj se ne veseli prehitro !

 • lili pili

  Taka lepotica bo vedno dobila sponzorja, vi stare kruld pa se do bleda ne boste vec prisle..

 • trobenta

  Zoko je globoko segnu v žep-tako, kot za Jurčka…

 • freedomfighter

  A ste mal fous ker gre uzivat jaz grem tudi vsaj enkrat letno na potovanje zakaj se o meni kasnega clanka…res prav ogabni ste s temi clanki kdo kje dopustuje peti so bli rjavceva hcerka in tomceva zdaj pa ena sodnica…zakaj nikoli clanka kje so sdsjevci na dopustih in samo nekaj vsi na drzavni racun seveda ker vse poslance placuje drzava

  • Meho

   OK, bomo drugič napisal en članek samo o tvojem letnem potovanju. Kam pa greš? V Zgornjo Kungoto?

   • freedomfighter

    Letos bo pomoje barbados ali pa vietnam bomo se vidl ceprov tut kitajska ni zkljucena

 • Aichmbsi

  Vsaj joške si je dala lepo popravit preden je šla uživat. ima moj plus.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!