Bo znova tekla kri? Jeseniški islamski klerik pojasnjuje, “kako vzpostaviti Šeriat v Sloveniji” – nobena od metod ni miroljubna!

Islamski teolog Alim Hasanagić. (Foto: Fb)

Mladi muslimani se sprašujejo kako bi lahko “v teoriji” vzpostavili šeriat v Sloveniji. Odgovor, ki so ga dobili od jeseniških vahabitov, ki stojijo za spletnim portalom Resnica-haq.com, pa nakazuje, da je islam vse prej kot “religija miru”. Predlagani načini so namreč: z džihadom, sveto vojno ali z invazijo Slovenije. Ob tem pa izpostavljajo, da parlamentarna demokracija “ni halal”.

“Pozdravljeni! Zanima me (teoretično gledano), kako lahko v Sloveniji vzpostavimo šarijo? LP! Hočem ostati anonimen in hočem, da na vprašanje odgovori osebno Alim Hasanagić,” je vprašanje postavil neznani obiskovalec portala Resnica-haq.com.

Alim Hasanagić je eden od ustanoviteljev omenjenega spletnega portala, namen katerega je po lastnih trditvah med drugim “predstaviti islam slovenski javnosti v pravi in avtentični luč” ter “razbiti stereotipe o islamu”.

Do šeriata se ne pride z diplomacijo in demokracijo
Za portalom naj bi bili mladi muslimani, ki so del dveh društev za promocijo islamske kulture v Sloveniji, to sta društvi RESNICA-HAK in EL-IMAN. Kakor se sami opisujejo, so vsi muslimani, ki skušajo slediti preroku Mohamedu “v vseh življenskih pogledih.” Glede na to, da so odgovor objavili v prvi osebi, lahko domnevamo, da je na vprašanje res odgovoril sam Hasanagić. Ta je zapisal, da lahko v islamski zgodovini najdemo štiri načine, kako lahko muslimani “prevzamejo oblast oz. vzpostavijo šarijo v določeni deželi“.

Muslimani v Sloveniji se sprašujejo, kako v Sloveniji vzpostaviti šeriatsko pravo. (Resnica-haq)

 

Pri tem je Hasanagić poudaril, da mora biti način v sami osnovi “halal”, ali z drugimi besedami dovoljen, torej “da mi ne bo nekdo prišel z načinom, da to lahko naredimo ”diplomatsko” z udeležbo v parlamentu, ker je tak način v osnovi prepovedan in je delo, ki človeka vodi ven iz Islama”.

Talibani branili čast muslimanov
Za Hasanagića je demokracija moderna oblika tiranije, zaradi česar je “halal”, v kolikor bi si neka država, ki ima šeriatsko pravo pokorila Slovenijo. “Druga metoda je, če bi se džihad začel v Sloveniji, kot se je zgodilo nedavno nazaj v Bosni ali na Kosovu, kjer so tudi muslimani iz drugih dežel prišli pomagati,” pravi Hasanagić, ki tak način delovanja vidi v Iraku in Afganistanu – za talibane celo trdi, da so “branili čast muslimanov”. Kaj si misli o teroristih Islamske države ostaja vprašanje. Hasanagić pri tem večkrat poudari, da je džihad “indirektna metoda, kjer je vzpostavljanje šarije posledica branjenja vere, časti in lastnega življenja.”

Fotografija osebe Alim Hasanagic.

Upor, zavojevanje ali podreditev
Naslednja “halal” metoda je upor, ki povzroči “padec režima”. Hasanagić navaja primer plemen Aws in Hazardž v Medini. Namreč, navkljub dejstvu, da je bilo takrat v Medini le med pet in deset odstotkov muslimanov, so prevzeli oblast. Na mestu je torej vprašanje, kolikšen delež slovenske populacije predstavljajo muslimani in kako nevarni so?

Zadnji način, kako po mnenju Hananagića lahko pride do vzpostavitve šeriata, je s pomočjo podreditve. To pomeni, da ljudje sprejmejo islam in sami vzpostavijo šeriat, tako kot “se je zgodilo v Maleziji, Indoneziji, Etiopiji itd.”

Ivan Šokić

 • francelj3

  To je najbrž ta integracija bosanskih, “evropskih” muslićev, o kateri toliko govorijo. Preprosto: integrirali nas bodo v islam. Me zanima, kdaj se bo slovenski narod zbudil.

  • JANEZ GUS

   Ko mu bo z mačeto odbil glavo.

  • Novakec1

   Nikoli, ker slvenskega naroda ni več, sami neke mix sloovce

  • Steiermark

   Ni šans da se “prebudi” tale slovenceljski narod, ki še vedno ne opazi, da je globoko zasužnjen in podjarmljen, od srbsko jugovske drhali, ki nas vse do 1918 leta dalje “integrira” v svojo nekulturo in divjaštvo, zato tudi slovenceljnev ne moti, da nam vlačijo ob raznih praznovanjih, to jugocigansko kulturo, kot “zabavljače”, v Slovenijo, tako v Lublano, kot sedaj že tudi v Maribor, kjer nas bodo 26. 12. letos, na povabilo ludožerca “zabavali” razni jugozabavljači in trubači. Nas že tile, jugošerijatarji “integrirajo”!

 • rabbit

  Uvoz po hitrem postopku tistih parkeljnov iz Južne Tirolske.

  • FORT WORTH

   Kolikor vem jih imamo tudi tu…

   • rabbit

    Bolj slabo opravljajo svoje delo preveč pomekuženi.

    • FORT WORTH

     Ja se strinjam.
     Nase parkeljne lovi in onemogoca policija po nalogu pv sarca.
     Vodja parkeljnov je ze bil v zaporu in drzava pravi, da ga caka se nekaj neodsluzene kazni.
     To pa pomeni, da je drzava ogrozena od musli divjakov in slovenske policije, ki noce varovati meje.

     • rabbit

      Pri naših levičarjih so bolj vredni musliči kot parkeljni.

     • FORT WORTH

      Jp

     • Steiermark

      To pa moraš razumeti, da so musliči pri levakih bolj obrajtani, kot parkeljni – krampusi. Saj se vendar levaki že od začetka svojega obstoja, zaradi zavedanja, da bodo slej kot prej pristali pri hudiču oz. satanu, si pač delajo iluzije, da če bodo preganjali parkeljne (kot so to počeli v vsej svoji zgodovini, ko so preganjali vernike in prepovedovali naše kulturne in verske običaje), da potem pa parkeljn nebo prišel z Matildo, po njih in si jih odvlekel v peklo …..

     • Nicolas Lalos

      Bećki konjušari…boste prevzeli islam…slej k prej…kakšni parklji, sej nimate jajc.
      Btw…sem desničar…naroda, ki je preganjal islam, vi ste ga pa branili oz podpirali.
      Sedaj pa imate, kar ste sejali…sedaj pa žanjete…sprijaznite se

    • mtb

     Hmm, zanimivo, je morda ta propaganda “enakosti spolov” vgrajen načrt pomehkuženosti moškega spola z namenom načrtnega ustvarjanja moške populacije, ki med drugim ne bi nudila dobrega odpora (islamskemu) agresorju ? Samo razmišljam, ne bi se čudil, če bi temu bilo tako.

 • JANEZ GUS

  Mu pridem jaz pokazat,kako se v Sloveniji vspostavi šarija.

 • RATATA

  Kdaj že sem vam pravil o tem!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=PPPHzeLiTrs

  • RATATA

   begovska nacija v BiH
   WHITE ISLAM
   https://www.youtube.com/watch?v=EWjpG9hd9DA

   • Felikss_AH

    This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

    “Iskreno obžalujejo”

    • RATATA

     Potem sem zajebal zgodovinsko resnico!! Neb smeu objaut!!!

  • RATATA

   Alahova garda / muslimanska brigada!!
   https://www.youtube.com/watch?v=qNgBlLLxD4U

   • KAPIBARA

    Vsi filmi že blokirani..

    • RATATA

     banda muslimanizira Evropo!

     • Felikss_AH

      This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

      Sorry about that.

   • Felikss_AH

    This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated

  • Felikss_AH

   This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

 • jan Gedli

  No, način je takšen, kot se je pri nas začelo leta 1941 in se še ni končalo, vendar ni šlo za vzpostavitev šeriata. Sicer ta oblast nekako podpira islamiste kot svoje zaveznike – celo volilvce. Vprašanje je, kaj se bo zgodilo, ko bodo močnejši od naše udbomafije. Mislim da bo takrat tudi ta težko pela. Žal, pa tudi vse naše ljudstvo zaradi uslug naše oblastne mafije, povezane s svetovno smetano, ki podpira migracije denarno in organizacijsko.

 • šmentanamuha

  Vau. Osebno me zelo zanima, kaj bodo storili muslimanski starši, ko bodo dojeli, da njihove otroke v šolah učijo o homoseksualnosti in teoriji spola, kot o nečem “naprednem”. Menim, da tukaj lahko pride do točke preloma.

  • Ctrl Delete

   Žalostno, da se kaj takega zgodi. Si predstavljaš koliko neumnosti in sovražnega govora bi morali brati tu na tem portalu, če bi bil napadalec slučajno “napačnega porekla” ali vere? No, muhe že lazijo po dreku !!!

   • šmentanamuha

    Kr neki … katerega spola si danes, si se že odločil?

    • Schemva Miro

     Pusti ta drek,ne odgovarjaj mu,se bo že naveličal.

  • Felikss_AH

   Za musliće tu ni nevarnosti… zato pa na “progresivne” Evropejce gledajo s prezirom… tudi na nore krave ki se z njimi gonijo dobrovoljno

 • Ctrl Delete

  Češka policija je sporočila, da je moški v bolnišnici v češkem mestu Ostrava s strelnim orožjem ubil šest ljudi, nato pa pobegnil s prizorišča in se kasneje ustrelil. Bil je bolnik in po nekaterih informacijah naj bi bil strelec pacient v bolnišnici. Ni bil islamski terorist a je kljub temu ubil šest ljudi??? Čudno, ha???

 • Franci

  butl muslimanski. Nima kaj delat v Sloveniji. Domov naj gre dokler še ma celo glavo. Grožnje take vrste so napad na Slovenijo. In bo država ukrepala. Izgon – TAKOJ

 • Antonius

  Vsem neodgovornim in naivnim Slovencem sporočam, da bom že kar nekaj časa na popotovanju skozi vesolje, k zemlji najbližji zvezdi Proxima Centauri, ko bodo šle v Sloveniji zadeve s šerijatarji v nepovrat in povsem onkraj zdrave pameti.
  Slovenija je zelo majčken državni in kulturni organizem na zemeljskem *globusu*, izvoljene levičarske vlade, ki sledijo Kučanovi protislovenski opciji se pa v vsakem mandatu trudijo, da čimprej izginemo iz zemljevida in s tega svetá.
  Ameriška sonda Voyager, s pospešno hitrostjo 61.000 km na uro, bo za pot do Proxime Centauri, potrebovala dobrih 40.000 tisoč let. 40 bilijončkov kilometrov je do Proxime v ozvezdju Kentavra.

  • lokec

   Sedaj leti 61 000 km na uro. Kolikšno hitrost bo imela čez eno leto?
   Zanima me pospešek ki jo pridobi v neki časovni enoti M/s2

   • Antonius

    Ta hitrost je njegova stalna potovalna hitrost, ko ga je Nasa z roba našega osončja, poslala na pot do nam najbližje poznane zvezde v vesolju.

    • Anton

     Zakaj pa ne grejo na luno, enkrat zares?

     • Antonius

      Na YouTuBe-u imate dovolj posnetkov, ki si jih lahko ogledate.
      Pozoren opazovalec bo zlahka presodil če so bili Američani zares na luni.
      Upoštevajte šibko lunino gravitacijsko silo, oglejte si pesek, ki ga na zemlji obut v pancerje s tako majhnim naporom ne morete brcniti tako daleč in k vsemu skupaj dodajte še telesno dolžino lahkotnega skoka v skafandru, ki ga na zemlji ne morete nikakor izvesti.
      Skočite brez zaleta sonožno v daljino, pa vam bo zelo hitro jasno, da so Američani na luni zares bili.

     • Anton

      Ma jaz sem slabši kot nejeverni Tomaž. Vidim pa ne verujem….

  • šmentanamuha

   Mah, js teh stvar ne berem več, ker si kr neki zmišljujejo.

   • Antonius

    Jah, vesolje je mnogim kot nekakšna astronomska znanstvena fikcija.
    Pa vendarle, sonce nas greje, mesec našim oceanom povzroča plimo in z njo v posledici oseko, zvezde nad nami pa tudi niso na nočno nebo samo narisane.
    Jaz sem podaril kar tri svoje teleskope.Marsikaj sem videl na svoje oči. Padec Shoemaker-Levijevega kometa na Jupiter je julija leta ’94 na svetu v živo videlo manj, kot milijon ljudi. Ob sedmih pred večerom se je takrat dogajalo, kar sem opazoval in videl. Štiri temne pege na Jupitru so bile s pomočjo teleskopa zelo lepo vidne očem.

   • janko

    Kr neki – odkrivajo, imajo pa za odkriti še morda 95% stvari. Tako da nismo še daleč od Kamenkotove kamnite sekire.

 • milanček

  direkt pod zg. robom kape, seveda med oči-9g in sigurno ne bo več ta musimanski gnoj gobezdal!

 • lokec

  Ko sem bil še mlad smo na hitro razgonili Bosance če so bili preglasni. Ti ta mladi Slovenci so pa neke boječke. Takrat tudi miličniki niso ukrepali. Vsi jugoviči so se nas bali.

 • slonateg

  Šarijo bote dobil po počki kompletno z vašim pedrajzlom muhamedom….jasno al bi še kej vprašal gamad muslimanska

 • Denis

  Tole je pa spodbujanje k nasilju in rušenju ustave in bi policija morala ukrepati, ne pa da se preganja z Vardo.

  • Slovenec

   Točno, vendar policija ne bo naredila nič. Udarila bi po Slovencih.

  • karlina

   Točno tako in to je tudi mimogrede-SOVRAZNI GOVOR, NAJHUJŠI SOVRAZNI GOVOR !!!!!!

  • Steiermark

   ….ne pa da, preganja vardo, ki se bori proti satanističnim silam, ki nam vedno bolj vladajo, naši ćefutarski oblastniki pa obračajo glavo vstran od realnosti in nas vedno bolj posiljujejo s to satanistično alahovsko golaznijo!

  • Novakec1

   Po šerjatskem pravu ne. Ka pa zdej? Pri nas že vlada sm se tega avtohtonci še ne zavedamo.

 • etrusk

  Kot je že zapisano -tekla bo kri in to v potokih

 • Mirko

  “Druga metoda je, če bi se džihad začel v Sloveniji, kot se je zgodilo nedavno nazaj v Bosni ali na Kosovu, kjer so tudi muslimani iz drugih dežel prišli pomagati,”

  A mame Srebrenice pa protestirajo, ker so muslimani iz drugih dežel padli v boju v Srebrenici in imenujejo to “genocid”. To se pravi, boj proti šeriatu je genocid

 • Zokanović

  Bošnjaki pod Titovim režimom in pred njim pod AO niso bili radikalizirani. Nacional balkanska vojna jih je pognala v skrajnost. Res pa, da si je Izetbegovič familija nakopičila milijone na račun žuljev lastnega ljudstva in se preobrazila v oblastniško dinastijo.

  • RATATA

   V tistem času, ko so se Srbijanci in Črnogorci drli “HOČEMO ORUŽJE” (da bi šli na meje z Avstrijo in Italijo),
   so busanci vpili TITO – YUGOSLAVIJA!

   • Zokanović

    Takrat so bili naborniki JNA prav tako mladi Bošnjaki.

    • RATATA

     Nobeni naborniki niso nič vpili! Vpila je tastara raja.

     • Zokanović

      Stari so modri. Varnost pred Hrvati in Srbi jim je ohranjal ravno Titov režim.

     • RATATA

      to pa res! titotu večno hvaležni, da jih je povišal v narod…

     • Zokanović

      Kaj je vpila raja na Hrvaškem, ko so tanki gomazili proti zunanjim mejam Slovenije?

     • RATATA

      Normalni hrvati so se jim goloroki upirali…, ostali so pa spoštovali tudjmanovo naredjenje, ko je zabranio blokitat prolaz tenkovima!!3
      ,

     • Zokanović

      Strahospoštovali naređenje Tuđmana.

 • Zokanović

  Včeraj kriminalec danes vahabid.
  Včeraj komunist danes katolik.
  Včeraj komunist danes pravoslavec.
  Včeraj komunist danes musliman.

  • Ctrl Delete

   “Včeraj komunist danes katolik” … he he…opisal si Janeza Janšo.

 • mtb

  Že precej stara zadeva, je pa dobro, da se malo osveži spomin, kaj se plete v glavah teh zblojencev.

  • Andrej

   Starost ne igra nobene vloge. Ta pravila veljajo od časa Mohameda in se niso niti za pikico spremenila.

   • mtb

    Seveda da je tako, se strinjam. V mislih sem imel sicer objavo novice, ker je le-ta že bila objavljena.

    • Andrej

     Ja, se oproščam, če sem bil zajedljiv. Na splošno namreč opažam, da ljudje ne vedo, da se Islam od prvega dne do danes ni popolnoma nič spremenil in se tudi ne namerava. Njegov namen je spremeniti nas. Tisti multikulti, integracija in podobne floskule so čisto navaden blef, ki z realnostjo nimajo popolnoma nobene zveze.

     • mtb

      Definitivno.

 • Ctrl Delete

  Jeseniški vahabiti…Resnica-haq.com

  Kljub temu, da je dovoljeno imeti spolni odnos v vsaki izvedljivi poziciji, ni dovoljeno imeti analnih spolnih odnosov. To je v islamu strogo prepovedano do te mere, da je Ibn Abbas (eden od družabnikov in najboljših učencev Allahovega Poslanca), ko je bil o tem vprašan, odgovoril: »Ta me sprašuje o neveri.« Allahov Poslanec, naj je mir z njim, pa je rekel: »Allah ne bo pogledal človeka, ki ima spolni odnos s svojo ženo v analno odprtino.« (zabeležila En-Nesai in Ibn Hibban), v drugem hadisu pa je rekel: »Preklet naj bo tisti, ki ima spolni odnos s svojo ženo v analno odprtino.«

  • FORT WORTH

   Za zene imajo predpis.
   Kaj pa za koze, pse in druge zivali ?
   V zvezi s kozo juliko bos ti najbolje vedel…
   Kako je s tem ??

   • Ctrl Delete

    Jaz zelo uživam ko nategnem mojo Juliko v ritko. Vse je tako tesno. Z roko pa ji stimuliram ščegetavček. Nonstop vzdihuje od zadovoljstva :)

 • Mirko

  Glede na to, da v Ustavi RS NI NIKJER predvideno, da bi pravno oblast lahko prevzela katerakoli verska skupnost, je to poziv k rušenju ustavne ureditve in ne vem kaj čaka policija oz. pravosodni organi, če jim je že Varda šla tako na živce? Ali pa bosta nova oblast Porić in Janković. vojna za samostojno Slovenijo pa bo pozabljena, in namesto mini Jugoslavije dobimo Islamoslavijo. In vsi tisti bosanski begunci, ki so med vojno dobili zatočišče v Sloveniji, bi morali tak napad na Slovenijo javno obsoditi.

 • Ctrl Delete

  Jeseniški vahabiti…Resnica-haq.com

  V islamu ni dovoljeno samozadovoljevanje…dovoljeno je, da na tak način žena zadovolji moža in obratno, ampak ne sme pa on/a sam/a sebe tako zadovoljiti.

  PS: Desnosučni pa radi drkate, ha?

 • Ctrl Delete

  Jeseniški vahabiti…Resnica-haq.com

  V islamu ni dovoljena uporaba kakršnih koli predmetov katere bi se ženski dajali v vagino. Ni nikakršnih problemov, da moški uporablja katerikoli del svojega telesa na njej, ampak ne sme uporabljati nič drugega razen svojega telesa.

  PS: To mi ni všeč. Vsi dildoti in kitajske kroglice odpadejo…pfaaa…

 • Ctrl Delete

  Jeseniški vahabiti…Resnica-haq.com

  Imam Musa el Kazim je bil neke prilike vprašan: »Ali lahko mož poljubi vagino svoje soproge?« pa je odgovoril: »Brez problemov.«… Kar ližite lulike če vam paše :)

 • skorpijon93

  nagnat jih v bosno nazaj podgane !

  • Zokanović

   Lukec čehi imajo strelske pohode brez đihadiarov.

 • Lux Ferre

  Še ena metoda je: da se združimo v novi križarski red skupaj z ateističnim redom in jih pošljemo od koder so se vzeli. Pa naj tam poučujejo te svoje neumnosti.

  • bojan

   to se definitivno bomo ko pride pravi čas

 • skorpijon93

  sosedi Hrvati s tem nimajo težav

  • Zokanović

   Imajo s svojim umobolnim veteranom vojne zadosti težav.

 • Black_hawk

  največja napaka slovenije, da je sprejela bosanske begunce.

  • Zokanović

   Največja napaka da je Zahod uvedel embargo za orožje na Balkanu. Očitno he bil načrt totalno razdejanje BIH.

   • skorpijon93

    hrvatje ne sprejemajo bosancev

    • Black_hawk

     polovica hrvaške je muslimanske

     • skorpijon93

      na hrvaškem živi 1.4 % muslimanov, po podatkih 2016 leta, kaj pa ti govoriš ???

     • Zokanović

      Z delovnimi vizami pa 20krat več

     • Black_hawk

      si bil kdaj na hrvaškem :)

    • Zokanović

     Ti boš govoril mulec. Zagreb, Rijeka, Istra, Dalmacija polna Bošnjakov saj so jim delovna sila, ko zmanjka Slavoncev.

  • karlina

   In sedaj, kaj pa sedaj uvazajo, še hujše, mnogo hujše klavce.

 • Lisjak

  Muslič se je že oglasil glede tega članka in to na Facebooku.

  Alim Hasanagic Upam, da se zavedate, da ta spletna stran sploh ni v moji lasti, niti v lasti dveh društev, ki jih navajate v tekstu. :) Kar pomeni, da so vse informacije na spletni strani spekulativne in da tudi ta tekst ni nujno moj. :) To je kot da bi citirali wikipedijo.

  • KAPIBARA

   Njemu kaj za verjet ?? : Ketman oziroma takija pomenita pravico muslimana, da kršita vse verske propovedi.
   Kuran pravi, da bo Alah cenil vsakega muslimana po srcu in ne po tem, kar ima na jeziku. Ta razmišljanje daje legitimno pravico muslimanu, da lahko laže, se lažno zliva z okolico, da skriva svojha verska čustva … ko se počuti ogroženega zaradi svojega verovanja. Musliman, ko se počuti v nevarnosti, lahko zanika svojo vero in prevzame vero svojega sovražnika.
   Musliman takijo ne razume kot laganje, razumejo kot samozaščito. Vsak musliman sam po svoji presoji uporablja takijo.

 • skorpijon93

  podatki organizacije pew reesearch center iz leta 2016 kažejo da ; je delež muslimanov na madžarskem 0,4 %, na Češkem, Slovaškem, Poljskem manj kot 0.2 %, na Hrvaškem 1,4 %, v Italiji 5 %, v Avstriji 8 % delež , na dunaju je 40 % prebivalcev priseljenskega porekla, enako ali še slabše je v mestih nemčije, francije, anglije, švedske , nizozemske, belgije , norveške, danske, odprta politika priseljevanja ne koristi nikomur

  • DEATH TO COMMUNISM

   A je Avstrijce kdo vprašal ali hočejo toliko tujcev med sabo?!?!?!?

   • skorpijon93

    o seveda je , saj imajo dolgoletno socialdemorkatsko, levičarsko vladanje, drek se bo težko počistil oz ni mogoče

    • DEATH TO COMMUNISM

     Pa ja še vedno ne verjameš v poštene volitve?!

   • Zokanović

    AO in Turško cesarstvo sta bila zaveznika na samem koncu propada dinastij.

    • DEATH TO COMMUNISM

     Mal se poduči zakaj sta bila zaveznika!

     • Zokanović

      Ko že vem da sta bila zaveznika, bi vsak podkovan z logiko predvidel, da poznam razlog zakaj sta bila zaveznika.

     • DEATH TO COMMUNISM

      “Pameten” čefur na drugi strani, torej…

     • Zokanović

      Motiš se. Zaplankan malo mešcan na drugi strani, torej…

     • DEATH TO COMMUNISM

      Verjemi, bolj se motiš ti…

     • Black_hawk

      kaj hočeš povedat s tem?

     • Zokanović

      Ti misliš, da verjameš.

  • Zokanović

   Bošnjski so na Tirolskem najkvalitetnejsi železokrivci to ti mehkužec ne bi nikdar delal niti bil zmožen garat več kot 10ur dnevno.

   • DEATH TO COMMUNISM

    A to ti je kakšen tam živeči bošnjaški parazit povedal?!?!?

    • Zokanović

     Tirolci zaposlujejo samo kvalificirano delovno silo. Tudi Slovence kot cipermane-krovce, tesarje…

  • Black_hawk

   Jasno da ne bodo musliči hodili v slabo razvite države.

   • skorpijon93

    čehi,slovaki nočejo muslimanskih priseljencev

    • Black_hawk

     mislim da ne gre za to, ker jim nimajo kej ponudit

    • Slovenec

     Tako je prav.

   • skorpijon93

    jasno je da se musliči izogibajo nacionalistov , ne igra denar glavne vloge, države ki pa so do muslimanov radodarne pač vzamejo drugim, zato pa je toliko ljudi pod pragom revščine

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ta kozjejebska čefurska pizda gobca o “uvedbi šarije” v Sloveniji, mi pa to golazen toleriramo v državi, namesto da bi ga nagnali ali ubili! Naj pred mano kaj takega zine, mohamedanski peder!

  • Black_hawk

   vidiš za to rabimo izrael, tam pa znajo s takimi.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Ne kvakej o židih, ki so še večja drhal od musličev.

    • Black_hawk

     zame so bistveno boljši

     • DEATH TO COMMUNISM

      Da so židi na čelu mohamedanske invazije v Evropo ti očitno še ni kapnilo…

     • Black_hawk

      potem cela amerika stoji za tem

     • DEATH TO COMMUNISM

      Kdo pa vodi Ameriko?!?!? S kom ima nov ameriški predsednik prvi sestanek po prihodu v Belo hišo?!?!? Premier katere države ima govore v ameriškem senatu?!?!? Kdo prvi pride na obisk v Ameriko???

     • Zokanović

      Ampak se jim konzervativci podrejajo kot tudi liberalci.

     • Black_hawk

      kaj je narobe s tem?

     • Zokanović

      Da Američan, če nima najmanj 20% judovskega porekla ne dobi državljanstva v Izraelu.

     • Luiggi

      Ce mas gnar,ne rabis niti enega procenta,te kar enostavno pojudijo!…

     • Zokanović

      Imas kak link takega primera, da podktepiš tvojo trditev.

     • Artur

      Nobeden predsednik vsake večje države ni imun pred temi zlohotnimi črnimi kreaturami.
      https://www.google.si/search?biw=1344&bih=726&tbm=isch&sxsrf=ACYBGNT_1PHQpJLj2TZFbZxyTEwuB6jTuQ%3A1576000050954&sa=1&ei=MtrvXd_xOZKagQa_sJ_QAQ&q=Jewish++Rabbis+with+presidents&oq=Jewish++Rabbis+with+presidents&gs_l=img.12…21466.35108..45744…0.0..0.94.940.11……0….1..gws-wiz-img…….35i39.6OS4ZNoc70Q&ved=0ahUKEwjf0s_Z0avmAhUSTcAKHT_YBxoQ4dUDCAc

     • RATATA

      … kot je povedal naš spoštovani komentator:
      “Ni slučajnost da so UN prav v New York-u, tam je Wall Street, Goldman Sachs, Centrala Kosher Nostre, ect. UN imajo CNN za glavnega promotorja,
      CNN je v lasti Time Warner ki je v lasti JP Morgan Chase & Co in Dodge & Cox Inc, da navedem dva glavna.
      Time Warner-ova stavba (dvojčka) podobna WTC… in tudi sam WTC je bil in še vedno je v NY.
      Jeffrey L. Bewkes na primer je eden od direktnih lastnikov Time Warner-ja in je član CFR (Council on Foreign Relations) ki ga bratski vodijo in FINANCIRAJO dinastije Rothschild in Rockefeller.
      Vsi Lastniki Ameriških MSM so člani CFR in Trilateral Commission, nam bolje znane kot Trilaterala. To da je Trilaterala sestankovala ,, prav v Ljubljani ni brez muh… Slovenija je in bo zdaj GLAVNA vstopna točka za Marakešance…!!!”

     • Zokanović

      Ovčke pa še kar sledite tistim, ki so jih povabil kot izbrane pastirje. Na Trilateralo. Non sens.

     • RATATA

      kam si me pa umešal?

     • Zokanović

      Saj poznaš odgovor.

     • Luiggi

      YES!!

     • karlina

      SOROS !!!!!!

    • Artur

     Drži banda židovska pokvarjena stoji za tem migrantskim sranjem, ki se nam zdaj dogaja.Samo to prasico pokvarjeno je treba poslušat kaj so njihovi načrti za Evropo.
     https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

  • Zokanović

   Pred kom je pa zinil, če ne pred tabo v Sloveniji, še v slovenskem jeziku ti je razložil?
   Se mi pa dozdeva, da se bi podelal v hlače pred prvim bradatim “čefurjem” taki, ki lajate na ves glas bi prvi sprejeli Islam že samo zaradi privilegijev kot je tvoj prednik članstvo KP.

 • Artur

  Tako, kot so se ubijalski komunajzlski paraziti zažrli v narodno tkivo se, kot rakasta tvorba širijo tudi tudi razni podturjeni Alim Hasanagić turbanovići, zelo invazivna vrsta poleg parazitske primitivne migrantske drhali.Kaj bo še doletelo slovenski narod brez obrambe proti temu zlu?

 • skorpijon93

  Slovenija zelo varna ane šarec, poklukar, cerar miro ?

  • Zokanović

   Čehi malo zaostajajo za nami s streljanjem na kliniki.

  • bojan

   dokler kapne v žep je vse varno …

 • Tomažekmalitomažek

  To na fb je sovrazni govor

  • skorpijon93

   jebal te sovražni govor pa vse levičarje zraun

   • Tomažekmalitomažek

    daj dobro preberi in ne bodi tako impulziven. Ta diskusija na FB je sovražni govor, kapiš?

 • Olga101

  Smo nagnali JLA, bomo tudi halal divjake!

  • karlina

   Zakaj ze je v Sloveniji dzamija-zgoraj je odgovor !!!!!

  • Slovenec

   Smo enotni, imamo desno vlado, smo domoljubi, hodimo volit?

   • Andrej

    To je odgovor. Ne bomo, uvažamo in vzdržujemo jih.

 • koza

  Turčija pošilja isil-lovce v domovine nazaj, v Bosno bi naj prišlo 24 žensk z otroci, nič ni bilo dogovorjeno, tako je rekel odstropljeni Mektić, pravi, da je to dolgotrajen proces, da se mora dosti služb vključit, te ženske imajo sirijsko državljanstvo, zakaj torej v BiH?
  v Bihaču gori hiša, Vučjak bi naj spraznili, odpelali bi naj 350 jih v Sa., a polovica je šla raziskovat oz. pohajkovat proti Plješivici, z vozičkom, mama pa noseča, bili pa so v hotelu, na toplem .. https://www.youtube.com/watch?v=DBuBU8_DcxI&feature=emb_title

  • koza

   ta noseča in dva odrasla sta že na Hrvaškem, baje je bilo na rtl

 • janko

  Evropa BREZ muslimanov!
  Naj sprejmejo krščansko vero ali pa marš v Turčijo.
  Ovaj Alime nas bi halal.
  In Turkey iz NATA.

 • skorpijon93

  na sosednjem hrvaškem je 1.4 % populacije muslimanov, v sloveniji pa 3,6 % kažejo podatki iz leta 2016, na hrvaškem si ne upajo, ker hrvati so nacionalisti in tak je prav !

  • Black_hawk

   muslimanske praznike veliko praznujejo, ti naši hrvatje.

  • Slovenec

   Hrvatje bodo preživeli, Slovenci pa?

   • Jaz sem in Hrvat in Slovenec. Žal smo Slovani pogosto preveč zabiti. Ne rojeva se ne dovolj otrok med Slovenci ne med Hrvati. Iz Hrvaške se pa za povrh še cele množice izseljujejo, da ne govorim o brezglavi politiki, kot na Sloveniji so se tudi na Hrvaški le prelevili oni iz prejšnjega sistem.

 • Ros

  Če se bo slovenska država in družba normalizirala, bodo muslimani, pač, sodržavljani. Muslimani imajo prostor v naši državi, lahko jo bogatijo in delno sooblikujejo. Če pa se naša družba ne bo normalizirala, ima izgleda, bog pripravljeno palico za nas.
  Ko sem jih poleti poklical, so prišli. Če komunistov ne bo srečala pamet, bo še vroče. Nima smisla, da se gremo na nož. Ker je v Sloveniji dovolj za vse. Zakaj nebi bili še pravični.

 • Ctrl Delete

  Bo znova tekla kri?… Nič ne bo tekla kri. Kri bo tekla samo v primeru, da SDS spet zmaga na volitvah. Sam to se ne bo zgodilo !!!

  PS: Bodo sicer relativni zmagovalci…a to si lahko v rit vtaknejo !!!

 • Zokanović

  A ni Mahnič pripomogel, da SOVA nima pooblastil take tiće z brado brez brkov, vzeti pod drobnogled?

 • Anton

  Pol jih lahko edino pobijemo. Naj to za nas naredijo partizani, ker že znajo in nimajo nobene vesti do človeka.

 • Artur
 • Artur

  Jews Planning to kill All Christians by a Law Signed by President Bush – Dr. Day
  https://www.germanvictims.com/2019/03/jews-planning-to-kill-all-christians-by-a-law-signed-by-president-bush-dr-day/
  One of the Jews’ slogan is that they want a world of their own, meaning they want to get rid of the rest of us. Hower, Jews don’t like to work but like to haggle and profit from others’ hard work, so they need a certain number of slaves. They actually quote a number: close to 3,000 slaves per each Jew.

  Ali vam to kaj pove? Ali je migrantska invazija orodje cionistov proti krščanski Evropi?
  http://elderofziyon.blogspot.com/2019/09/erdogan-meets-with-neturei-karta-rabbis.html

 • est

  Ne se hecat s kranjskimi Janezi. Liter šnopsa dela čudeže. Pri nas bodo peli količki in ne brezove metle.Samo še enega Maistra rabimo.

 • milanček

  vprašanje za fajonko, kaj ima raje, mali možgani z jajcem, ali pečena jajca! postrežemo!

 • Black_hawk

  Produktov kapitalizma se pa ne otepa šariatar.

 • mona lisa

  Gamad

 • xtc

  Mislim ,da bodošeriat vzpostavljali nekje na toplem,zelo kmalu kot kaže razvoj dogodkov širom sveta.

 • samotoje

  “Marca leta 1989 na Jesenicah rojeni Alim Hasanagić se je med odraščanjem srečeval z enakimi težavami kot vsi njegovi vrstniki. Predvsem z vprašanjem identitete. »Vse otroštvo, ki je bilo resnično čudovito, sem se spraševal, ali sem Bošnjak ali Slovenec. In na koncu ugotovil, da sem Slovenec, ki pa je muslimanske veroizpovedi,…” Druga ali tretja generacija Bošnjakov so potomci tistih, ki so prihajali dobesedno s culami, nepismeni in se niso nikoli počutili del njim popolnoma tujega okolja, kulture in navad. Njihovi potomci prav tako ne. Vedno so bili vzporedna družba, zato so zbujali pozornost z nasiljem, provociranjem, kriminalom itd. Hasanagić je prototip izgubljenca brez korenin, zato je “iznašel” islam in obratno. Zdaj je nekdo. Kakor za koga. Verjetno pa se bo nekega dne znašel v zaporu. Prestopil bo mejo zakonitega, ko bo njegovo hujskanje k nasilju preraslo v nasilje.

 • matjazr7

  Tole je že staro. Tip je že 8 let nazaj pisal tudi kako ne smeš sosedu voščit Božiča, ker je to žalitev za islam, kako moraš vzdrževati razmere v družini, da so ženske ponižne in da se ne navlečejo zahodnih navad, pa do takih banalnosti, zakaj moraš imeti kavbojke nad gležnji. Ko se je začelo sranje po Evropi, je bila stran nekaj časa zaklenjena, sedaj je pa prenovljena, a z bistveno manj vsebinami kot takrat. Sem govoril ljudem, da si malo preberejo, kaj nas čaka, ko se jih bo nabralo dovolj, a očitno nimam dovolj prepričevalnih moči, ker večina še vedno verjame, da jih bo islam obogatil. Počakajmo še osem let …

  • AlojzZ

   Osem??? Jaz pravim štiri.

 • Slehernik

  Spet bodo potrebni kobilica, kij in mesarica…..

  • Slovenec

   Ne bo zadosti.

 • Milan Onič

  Res mora priti desnica na vlado, da nebo res tako, kot piše v prvem stavku naslova!

 • jevidel

  Je zdaj jasno našim vladajočim, kaj so nam uvozili in PRVI je bil Janković.
  Ali je Janković musliman ?

  • cosmosjasnovidec

   V muslimansko prašičjo islamistično vero je že zdavnaj prestopil zaradi pedofilskega nagona katerega ta vera odobrava.
   Če je pa čistokrven muslič pa javnosti ni povsem znano je pa se njegova stara pečala samo z musliči iz bosne,ker je izjavljala,da ima rada obrezane ter šiptarji.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

 • Slovenec

  Vedite ponovno: Slovenc bo izumrl, če se ne bo uprl. Če ne bomo enotni, pokončni
  domoljubi, še toliko prej.

 • Silka

  Tudi komunisti, ki jih je bilo le od 5 do 10% so prevzeli oblast pa se ljudstvo ni uprlo iz česar sklepam da bi bilo žal enako pri muslimanih.

 • KAPIBARA

  Vojna in sovraštvo sta edini stvari, ki jo je virus, imenovan islam, kdaj prispeval na ta planet! V civiliziranem svetu nima kraja. Amerika se bolje prebudi, da se bo ta rak razširil po vsem svetu! Ne asimilirajo se, se naselijo in prevzamejo.. https://twitter.com/chincy_n/status/1135340146616934402

 • Andrej

  Zgodovina je že mnogokrat dokazala, da lahko resno spremembo v neki družbi naredi število enotnih in angažiranih, ki je veliko kvadratni koren iz skupnega števila te družbe.
  Nas je okoli 2.000.000. Kvadratni koren iz 2.000.000 je 1.414. To je okoli 1.500 ljudi. Musličev je trenutno precej več. Ker imajo proti sebi veliko večino nezainteresiranih in kompletno pomoč domače vlade kot največjih narodnih izdajalcev, bodo imeli zelo lahko nalogo.
  Zdaj ne morete več reči, da niste vedeli.

  • KAPIBARA

   Vsakemu narodu so v problem-breme-sramoto: poturice naroda.. i tako sve od 45 dalje.. :-(

   • Andrej

    Ja, peta kolona ima že dolgo zgodovino.

    • KAPIBARA

     Od 45 dalje..

     • AlojzZ

      Komunisti so bili že pred 45. letom.

 • Najed

  V Sloveniji je po moje v resnici vsaj pol milijona muslimanov, to so naredil z dolgoletno oplahno politiko prisiljevanja, vsak dobrodošel.

 • trumpet2018

  tega islamskega terorista takoj deportirat, kakšen teolog neki, navaden islamski skrajnež, preoblečen v nekega teologa

 • Steiermark

  Zakaj se pa ta halal varianta ne odloči za vrnitev v svoje rodne kraje? Kaj ima za opraviti z nami, Evropejci?

 • Novakec1

  Košate brade izstopajo od okolice.

 • Silvester Alič

  Tega terorista bi morali takoj izgnati iz Slovenije. Tisti imami ki bi pa hoteli pridigati v Sloveniji pa morajo pri seči zvestobo Sloveniji. Drugače pa lahko odidejo v malo bosno

 • Felikss_AH

  Seveda bo tekla… in to reke krvi… točno tako kot je napovedal že leta 1968 Enoch Powell v slovitem govoru Rivers of Blood… vprašanje je samo čigave bo več na koncu… naše ali njihove. Vse se je pa začelo leta 1945 z “Eisenhower’s Rhine-Meadows Death Camps”, na idejo takratnega Ameriškega Financ Ministra Henry Morgenthau Jr. (žid) po čigavem planu je bilo mišljeno (takrat samo za) Nemčijo razsuti kot državo, Nemce pa demontirati na principu Kalergijevega “patenta”. Dokumentarec JewTube blokira za Evropo – https://www.youtube.com/watch?v=hbp61fOVFaE a je dosegljiv tu – https://worldtruth.video/watch/eisenhowers-rhine-meadows-death-camps-documentary_8SqnCUwaqRTpOHc.html. Priča, takratni Ameriški vojak Martin Brech – http://www.ihr.org/other/afterthereich072007.html in zbirnik evidenc tu – http://chuckmaultsby.net/id107.html

  Tole je dobro vedeti ker ista Kosher-klika ki je takrat krojila usodo Nemcev, nadaljuje z podobno metodologijo danes za celotno Evropo. Njih z Šarijo spreobrnjena Evropa ne skrbi… oni so itak na varnem v Ameriki, kjer ih je najmanj trikrat več kot pa v samem Izraelu… in od tam nadaljujejo svojo kolektivno subverzivno dejavnost. Za dokaz je treba samo preveriti imena… kompleten multikulturalni projektni biro so izključno židje… “gradbena operativa” pa “naše” skorumpirane politike ob podpori širokega spektra Levičarske baze. Samo kaj ko pa večina Slovencev in celo Jugo-“Slovencev” nima časa ne volje za take “nadležne malenkosti”

 • TINE

  izgon …..marš od koder si se vzel

 • Mojzess

  Pa kaj pametujete. Dobro, pa zakaj ne greste na ulico in zahtevat spremembe azilne zakonodaje. Tudi meni grejo tile prišleki na jetra, pa sem daleč od SDS. Z malo logike lahko vsak vidi da ne bo to na dolgi rok nič dobrega.

  • bojan

   evo s silvestrom zunj se lahko začne ulica

 • cosmosjasnovidec

  Prašiču kosmatemu muslimanskemu mora nekdo izpuliti to nagravžno dlako z brade,če ga kje sreča na cesti.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

  • bojan

   uh upam da bo ker res to naredu

 • to_mi_delaj

  odkrite grožnje Sloveniji: šarko je pa ko uni 3 majmuni

  • cosmosjasnovidec

   Saj je pa tudi sam majmun tako,da ne more biti drugače in od tega skorumpiranega šiptarskega izdajalca Slovenije ni kaj drugega za pričakovati.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

 • bojan

  No prej popucajte islamsko vardo potem se spravljajte na slovensko in državjane ki se prav tega halal dreka hočjo znebit

 • Andrej Umek

  Prispevek je po svoje zanimiv, saj se stališča Alima Hasanagića ujemajo s tezami, ki jih je v svoji disertaciji na univerzi Muslimanskih bratov v Egiptu zagovarjal Alija Izetbegović. Tudi njegova teza je bila, da je za vsakega muslimana nesprejemljivo živeti v državi v kateri ne vlada šeriatsko pravo. Vsem zainteresiranim za ta problem toplo priporočam knjigo Johna R. Schindlerja, glavnega ameriškega obveščevalca med vojno v Bosni: Unholy Terror.