fbpx

Covid anarhisti vse bolj obupani in predrzni v svojih komentarjih: Werner Brozović strokovnjake in oblastnike označil za čustvene invalide in fane nacističnega zlobca Josefa Mengeleja!

Werner Brozovič je že v preteklosti bil nasprotnik ukrepov proti covid-19, zaradi PCT pogojev pa je slednji odpovedal koncerte (Foto: Facebook)

A vi res mislite, da oni ne bodo naredili nekaj kar so se odločili zato, ker se narod s tem ne strinja??? Vi ste za njih samo številke… in nikakor NE človek… začnite se vendar tega zavedati. Torej vse vladajoče osebe s takimi ali drugačnimi težavami, poleg sebe lahko postavijo podobne ljudi, ki imajo nazive Dr… Mag…. a v bistvu so lahko ravno ti ČUSTVENI INVALIDI in so s svojo DUŠEVNO INTELIGENCO nedorasli svojemu nazivu ter so zaradi tega zastrupljeni Z LASTNIM EGOM.  IN TO SO NAJBOLJ NEVARNI LJUDJE ZA DRUŽBO‼ TUDI JOSEF MENGELE JE BIL DOKTOR,” je v novem protikorona pamfletu na družabnih omrežjih zapisal glasbenik Werner.

Redki posamezniki, ki še vedno ne sprejemajo zdravstvenih navodil stroke, postajajo vse bolj predrzni v svojih komentarjih na družbenih omrežjih. K sreči, postajajo tudi vse bolj osamljeni v svojih prepričanjih, saj je velika večina ljudi sprejela resnost situacije in nevarnost igre, ki se jo gredo “covid anarhisti”.

V tej pisani druščini v Sloveniji se je znašel tudi glasbenik Werner. Kot vsak izmed nas si želi, da se to stanje preneha in bi se lahko vrnili nazaj v stare tirnice življenja. Toda covid-19 je realnost, Slovenija pa ujeta v tem skupaj s preostalim svetom, vse dokler ne bo prišlo do razvoja cepiva.

https://www.facebook.com/werner.brozovicpolnprofil/posts/3278799258836032

Sebičnost nekaterih ne pozna meja
Wernerja je v dolgoveznem sporočilu brez omembe vredne intelektualne vsebine sedanji oblasti očital, da je kriva za odvzem objemov, poljubov, druženj, zabav, socializacijo otrok in da so uničili službe, mnoga podjetja, zdravstvo, gospodarstvo in onemogočili dostop do zdravnika, ko ga nujno potrebujemo. Po Wernerjevih besedah je aktualna fašistoidna vlada kriva za izgubo dostojanstva, svobodo odločanja, svobodo gibanja in najhuje kar obstaja na celem svetu, da so prisilili slovenske državljane, da morejo lastnim otrokom nadeti maske. Zaradi tega ne morejo dihati zrak, “ampak CO3 in še bi lahko naštevali.”

Znani Slovenci želijo svoja prepričanja razširiti preko drugih znanih osebnosti v boju proti nošenju mask. (Foto: Fb)

Vse to, kar Wernerja pesti, so utemeljili slovenski in tuji strokovnjaki, toda nekateri očitno rabijo dlje časa, da sprejmejo in ponotranjijo, spet druge bo resnica zadela, ko bodo njihovi bližnji ali celo oni sami soočeni z boleznijo. In pri tem ne gre za nikakršno zasužnjevanje, gre za previdnostne ukrepe. Glede na to, da se ima Werner za zelo razgledanega, bi hitro ugotovil, da so podobni ali še hujši ukrepi sprejeti tudi v naših sosednjih državah. V Španiji je zadeva ponovno prišla tako daleč, da je cel Madrid v karanteni. V Italiji pa je leva vlada sprejela drastično kazen  – preko tisoč evrov – za tiste, ki ne nosijo mask.

Zato javno pisati, da nam vladajo fašisti, ker sprejemajo ukrepe v dobro vseh nas, je žaljiva in sramotna psovka za vse vladne uradnike in zdravstveno stroko, ki se borijo, da bomo tudi drugi val premagali kot zmagovalci. Niti slovenska, avstrijska, brazilska, ameriška, hrvaška ali katerakoli druga vlada si ni sama izbrala te situacije in bi z veseljem opravljala naloge v mirnem času gospodarskega razcveta. Do razvoja cepiva se bomo torej morali navaditi na novo realnost.

Edina rešitev za omejitev virusa je torej omejitev stikov med populacijo. Prav prevelika sproščenost in neupoštevanje ukrepov stroke in vlade nas je pripeljala do tega, da smo v štirih dneh doživeli več okužb kot v celotnem prvem valu bolezni. To smo v našem mediju dokazali z različnimi animacijskimi posnetki dr. Romana Jerala ali Dragana Marušiča, kjer je lepo razvidno, da preveč stikov pelje celotno situacijo v katastrofo. Verjamemo, da tudi glasbenik Werner v teh časih preživlja težke čase zaradi prepovedi koncertnih dejavnosti, in tudi ni edini. Očitno pa bi raje videl, da bi krava crknila samo sosedu, ne pa tudi njemu.

Luka Perš