fbpx

Danes ob 19.30 v oddaji Tema dneva: Nad Krkoviča s kazenskim zakonikom SFRJ

Sofija Pika Simić (foto: Nova24TV)

Preiskovalna sodnica Deša Cener, ki je znana tudi po zaviranju preiskovanja bančne luknje in protiustavni odredbi zasega strežnika SDS, je brigadirju Antonu Krkoviču vročila vabilo na zagovor zaradi sestrelitve helikopterja v osamosvojitveni vojni 1991 nad Rožno dolino. Zaradi tega je obtožen kaznivih dejanj, ki so pregonljiva po starem kazenskem zakoniku SFRJ.

Gosta današnje oddaje bosta Anton Krkovič, veteran vojne za Slovenijo, in Radovan Cerjak, odvetnik. Govorili bomo o tem, kako so lahko osamosvojitelji in veterani vojne za Slovenijo danes obravnavani kot kaznjenci oziroma “teroristi”. Na drugi strani pa so številni nekdanji častniki JLA danes v Slovenski vojski nagrajeni z visokimi položaji.

Poročila vsak dan ob 13.30 in 17.30
Nova24TV je informativna televizija, preko katere boste lahko vsake pol ure spremljali osvežene najnovejše novice o dogodkih doma in po svetu, ob 13:30 in 17:30 pa bodo na sporedu tudi vodene novice. Vsak večer ob 19:30 in s ponovitvijo ob 21:00 bomo predvajali osrednjo pogovorno oddajo, v kateri bomo predstavljali najbolj žgoče težave, s katerimi se sooča naša družba.

Imate težave z dostopom do našega kanala?
Če imate težave z dostopanjem do našega signala, vas prosimo, da se obrnete na vašega kabelskega operaterja, veseli pa bomo, če nas o tem obvestite tudi na [email protected]

Naš signal lahko spremljate pri naslednjih kabelskih operaterjih:

T-2                           16

Telekom/Siol         704

Telemach                124

Amis                        24

Morebitne težave lahko sicer odpravite tudi tako, da izključite in ponovno vključite vmesnik. Ponekod pa se pojavimo tudi na drugi številki, na primer na Siolu se tako iz zaenkrat neznanih razlogov pojavimo tudi na številkah 706, 711, 715 …