fbpx

Domovina nas kliče, naj ji začrtamo pot v prihodnost! Levica se množično mobilizira – Janković in borci NOB bodo masovno glasovali, da bi obdržali oblast!

Foto: STA

Po naših informacijah bo ljubljanski župan Zoran Janković še zadnjič v nedeljo zbral vse svoje moči in poznanstva in mobiliziral vse komunalne delavce in druge zaposlene v občinskih javnih podjetjih ter jih vozil na volitve. Tudi zveza združenj borcev NOB naj bi z avtobusi organizirala borce in jih peljala na volišča, medtem pa na tisoče migrantov na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini pozorno spremlja, ali bo levica dobila oblast in bodo še hitreje prišli v Slovenijo po stanovanja, opremljena z najsodobnejšo opremo, socialne podpore in druge ugodnosti.

V nedeljo je najpomembnejši čas za Slovenijo, ko državljanke in državljani odločajo o usodi naše dežele in ne le za obdobje naslednjih štiri let, ampak za vrsto let, saj vsako dejanje nosi svoje posledice in nekatere so lahko žal nepopravljive. Vsak glas šteje in je izjemno pomemben, morda celo odločilen. Vsem pa je jasno, da so dobre rezultate, ki jih javnomnenjske ankete napovedujejo stranki SDS, panični levičarji izkoristili za ustrahovanje pred zmago desnice, čeprav se ta bori za dobrobit Slovenije, da ne postane čez desetletja podalpska dežela migrantov. To je namreč njihov cilj in v ta namen množično organizirajo svoje volivce in jih nameravajo kar z avtobusi peljati na volišča.

Zmotno je mišljenje, da je “desnica” nestrpna do ljudi in sovražna, prav nasprotno; ne dovoli pa, da so pravice invazij ekonomskih migrantov, ki nimajo nobenih povezav z  begunci, ki zares bežijo z vojnih območij, pred pravicami Slovenk in Slovencev, upokojencev, davkoplačevalcev ali varnostjo naših otrok, naše prihodnosti.

Levičarji bodo na volitve odšli kar z avtobusi
Glede na to, da ima volilna udeležba svojo težo in ni vseeno, ali se volitev udeležimo ali ne, ne smemo dopustiti, da levica odloči volitve in spremeni Slovenijo v podalpsko deželo migrantov, saj je panika levičarjev pred nedeljo že na meji paničnega napada. Po naših informacijah bo ljubljanski župan Zoran Janković še zadnjič v nedeljo zbral vse svoje moči in poznanstva in mobiliziral vse komunalne delavce in druge zaposlene v občinskih javnih podjetjih ter jih vozil na volitve. Tudi zveza združenj borcev NOB naj bi z avtobusi organizirala borce in jih peljala na volišča, medtem pa na tisoče migrantov na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini pozorno spremlja, ali bo levica dobila oblast in bodo še hitreje prišli v Slovenijo po državljanstvo.

Zavedati se moramo, da če se odrečemo svojemu glasu, je teža glasov drugih volivcev večja, zato v nedeljo vsi na volitve!

 

 

A. G.