fbpx

Družba staršev šokirana ugotovila, kako predatorski migranti žurajo v nočnem klubu Cirkus v Ljubljani in oprezajo za domačimi dekleti

Foto: Demokracija

“Starši, pomislite, kje in v kakšni družbi so vaši otroci?” je zapisal zaskrbljen oče in nam poslal fotografije iz lokala Cirkus, kjer naj bi se konec tedna zabavala mladina, poleg pa so na mlada dekleta prežali predatorski migranti.

Kot je razbrati s spleta, je lokal Cirkus odprt samo ob petkih in sobotah, in to med 23. in 5. uro zjutraj.

V noči s 23. na 24. novembra se je v jutranjih urah vesela družba ustavila v omenjenem lokalu. Nekaj so praznovali in želeli so si še zabave. Vsi so bili v parih, doma imajo otroke – najstnike in najstnice.

Ko so stopili v lokal Cirkus, so bili zgroženi. “Nekaj zelo (pre)mladih domačih deklet oziroma bolj otrok. Nobenega fanta, ki bi “pasal” k tem dekletom. Okoli njih pa predatorski migranti, tudi črnci. Nikoli en sam, ampak po dva ali tri, v nekakšnih tropih, kot je značilno za njihovo domače okolje, od koder so se pritepli v Slovenijo. In polni denarja, s katerim si privoščijo alkohol in cigarete.

“Starši, pomislite, kje in v kakšni družbi so vaši otroci?” opozarja družba domačinov starše, da naj pazijo na svoje otroke.

Demorkacija