fbpx

[Video] Sramota: Komaj potrjeni, komisarji iz vrst socialistov pa že razgrajajo po Evropskem parlamentu s petjem komunistične pesmi!

Evropski komisarji iz vrst PES (Foto: posnetek zaslona)

Evropski socialisti so v Evropskem parlamentu kmalu po potrditvi njihovih evropskih komisarjev pričeli s prepevanjem komunističnih pesmi, v posmeh milijonom smrtnih žrtev te krvave ideologije. Socialisti so si v novi sestavi komisije izborili kar 9 sedežev.

Danes je bila v Evropskem parlamentu potrjena nova evropska komisija pod vodstvom Ursule von der Leyen iz vrst Evropske ljudske stranke (EPP), kot običajno pa koalicijo sestavljajo komisarji iz različnih evropskih političnih strank. Poleg EPP so to federalisti (ALDE) in konservativci (ACRE) in žal ponovno tudi socialisti (PES).

Kmalu po potrditvi komisarjev so v EP razgrajali s komunistično pesmijo Bella Ciao!
Ti so kmalu po potrditvi njihovih komisarjev v EP pričeli na glas razgrajati s petjem nasilne komunistične pesmi Bella Ciao, očitno v posmeh sto milijonom žrtvam komunizma, kot jih je ta krvava ideologija povzročila do sedaj, številka pa, tudi s podporo PES, še danes narašča.

Socialisti so si priborili kar 9 mest v novi sestavi Evropske komisije
Evropski komisarji iz vrst PES so tako Luksemburžan Nicolas Schmit, ki je zadolžen za delovna mesta in socialne pravice, Italijan Paolo Gentiloni za gospodarstvo, Maltežanka Helena Dalli za “enakost”, Portugalka Elisa Ferreira za kohezijo in reforme, Španec Josep Borell je visoki predstavnik za zunanjo politiko, Nizozemec Frans Timmermans bo z zelenim dogovorom opravičeval višje in višje davke, Švedinja Ylva Johansson bo kot zadolžena za notranje zadeve, EU skušala preplaviti z migranti, Finka Jutta Urpilainen bo zadolžena za mednarodno partnerstvo, Slovak Maroš Šefčovič pa se bo ukvarjal z medinstitucionalnimi odnosi.

Rok Krajnc