Dvoličnost, ki ji ni para! Tudi Židanova kandidatka za pravosodno ministrico Andreja Katič ostro obsoja “štajersko paravojsko”, hkrati pa pozira ob do zob oboroženih partizanih!

Pravosodna ministrica in članica SD Andreja Katič v spremstvu paravojaških enot s katerimi v SD nimajo težav (vir: twitter)

V SD so preko socialnega omrežja Twitter “ostro obsodili” ustanavljanje paravojaških formacij ter jih označili kot “nedopustne oblike delovanja”. Težava je, da pri SD niso imeli nobenih težav s paravojaškimi enotami, ko so se zablodeli jugonostalgiki oblačili v partizane in se v javnosti potikali in slikali z orožjem v roki.

Zadnje dni javnost burijo napovedi Andreja Šiška o ustanovitvi paravojaških enot. Policija je že posredovala in sprožila preiskavo. Oglasili pa so se tudi v SD, kjer do sedaj pri podpori partizanskim paravojaškim enotam v samostojni Sloveniji niso imeli nobenih zadržkov.

Tako so na socialnem omrežju Twitter zapisali, da od pristojnih organov pričakujejo, da “takšne oblike združevanja, ki so za demokratično Republiko Slovenijo škodljive in nevarne, obravnavajo z ničelno toleranco”. Nadvse lepo od SD, da so se spomnili, da smo v demokratični Sloveniji in ne komunistični Jugoslaviji. Namreč, vse od nastanka samostojne slovenske države niso imeli nobenih zadržkov pri poplesovanju po gozdovih, oblečeni v partizane in s strelnim orožjem v roki.

(Vir: Twitter)

Še več, tudi njihova članica in zdaj nekdanja ministrica za obrambo Andreja Katič se je rade volje pojavljala v družbi teh paravojaških enot in se z njimi fotografirala in pogovarjala. Pravila morajo biti enaka za vse. Če so Šiško in njegova paravojaška enota tisti, ki ogrožajo demokratično Slovenijo, enako velja tudi za ljudi, ki se oblačijo v partizanske uniforme, hodijo naokoli s strelnim orožjem ter poveličujejo zločine jugo-komunistične diktature.

Kaže, da so za SD paravojaške enote problematične samo, če niso partizanske. (Vir: Twitter)

 

(Vir: Twitter)

Enakega mnenja so bili tudi uporabniki družabnih omrežij, ki so izpostavili dvojna merila v SD. V stranki se na kritiko niso odzvali. Nedavno odkritje oboroženih paravojaških enot sredi štajerskih gozdov je veliko bolj prozorno, kot to želijo prikazati osrednji mediji. Megla “vzpona nacizma”, s katero želijo nadomestiti diletantsko sestavljanje vlade in omiliti razburjenje gospodarstvenikov zaradi napovedanih višjih davkov v novi sestavi vlade, po zaslugi materialnih video dokazov tako ne bo dosegla svojega učinka. Dokopali smo se namreč do posnetka, ki dokazuje, da za Šiškom stoji zveza borcev.

Sodnica Vesna Pavlič Pivk paradira v titovki. (Vir: Twitter)

 

Ivan Šokić

 • merim

  Uh ja tele bicike s plasticnimi pistolami so pa res strasna vojska.

 • Dragan Krstič

  Andreja Katič prijateljuje z zombiji. A je šla na Haiti na službeno pot in se je tam slikala z zombiji namaškaranimi v partizane?

 • sunday

  sodeč po fotografiji tisti v sredini z šmajsarjem ni ravno polnoleten – z madino je potrebno delati, da znajo odrasli pobijati, tudi lasten narod !!!

 • Republic Commando

  Katička je bla kva prej ze?? Aja , knjižničarka, res primerna kandidatka. Jao levuharji, sami sebi jamo kopljete, :)))))))))

 • Republic Commando

  Kje je ĐĐ Style?? ne bo nic se o komunizmu dru???

  • ĐĐ Style

   Žalostno, da se nekdo ob 2h zjutraj sam s seboj pogovarja. Takrat delovni ljudje spijo. Se vnaprej opravičujem, če delaš nočno. Solidarno žalujem skupaj s teboj,da tvoi lider ni zmagal in s tem podrl tvoje sanje o plačanem brezdelu. Tovariški pozdrav ĐĐ Style

 • Republic Commando

  ĐĐ Style , krtača in tako naprej po zblojenosti,,,, oglaši se, povsod te bom demantiral, ker nimaš pojma kaj je komuizem, otrok razzvajeni!!

 • Jan Oz

  Aha….no zdaj vemo čigav nastavljenec je Šiško… Predvidljivo. Past le za največje ovce.

  • garfi

   veeeeee veeeeee

 • večni srb

  Vsaj debilni niso, kot njena opravilno nesposobna nato soldateska.

  • garfi

   neandertalec je spregovoril

 • VERRZIFIKATOR

  Kati Andrejčič

  KO TAKOLE GLEDAM

  Ko takole gledam maske zbrane,
  ni še pust, a vsaj tako vse kaže,
  tam ugledam eno tiste baže,
  ki se zdijo mi presneto znane.

  Ko takole gledam partizanko,
  Katarino, borko odcvetelo,
  v prvem hipu se mi je zazdelo,
  kot da vidim neko staro znanko.

  Le od kod pogled ta, ta srepota,
  kje že videl sem tovarišico,
  ki pod masko skrila je resnico,
  da je spodaj prazen um, golota?

  Mi v otroštvo misel zdaj odplava,
  spomenik pred šolo je sameval,
  ki prav takšno žensko je opeval,
  torej ona je, seveda prava!

  Kaj sem mogel si še zaželeti?
  Da se tudi tej postavi kamen
  zmoli očenaš, potem pa amen,
  da ne bo nam od sramu rdeti.

 • Lara

  Vi desnjaki ste res usekani, še malo pa boste trdili da je zemlja ploščata.

 • totex39

  Tako kot se prikazujejo politiki, ni nič drugače tudi na osebni ravni med ljudmi v naši državi, zato pa imamo tako razmerje, kajti vse to že izvira iz našega vsakdanjika, zato je nemogoče spremeniti njihova mišljenja in tako bo tudi ostalo. Lahko se na vse načine mučimo, vendar tega se ne da spremeniti, kajti mentaliteta ljudi v tej državi je povsem zavožena.

 • mali49

  Laž in sprenevedanje je največja vrlina komunističnih levičarjrv. Enota za laž pa je 1 kučan. Serpentinšek pa laže za 2 kučana.

 • BlackOpsSystem

  In na sliki se lepo vidi, da otrok drži orožje….uperjeno v glavo resničnega partizana. Te partizani že od 45ga po hostah hodijo….in to vse zato, da ne pozabimo 2.svetovne vojne. Ker pa šiško gleda na varnost za svoje sodržavljane, ga bodo pa preganjali???? Jz pravim skrajni čas je da zaropota in se lahko znebimo vse zalege, ki nam je pokradla prihodnost in uvozila kozjejebce!!!

  • BARBARA RAKUN

   To je zloraba otroka!

 • sloustava

  Prosim za odgovor: kdaj, ce sploh, pa je imel Kucan za ponudit sposoben kader? In z njim ter za njim njegovi mladici! Imam kar veliko let, pa se ne spomnim nobenega sposobnega Kucanovega cloveka, ki bi delal v dobro Slovenije! V dobro svojega zepa pa ima celo falango od njegovega Klana preko Foruma21 do presstitutk in presstitutov! Fuj! Iz aviona se vidi, da je to sprijenec, kateremu samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija! In se danes ni, to pa potrjuje tudi sam, s tem, ko Sarec nima kadrov, ima pa partizanski pozdrav Smrt fasizmu, ki ga nadgradijo v RTV greznici s Smrt jansizmu! Ej, banda komunisticna, povojni pobijalci Slovenca, brata, kaj se greste? A se niste dovolj pokradli in se napili slovenske krvi? Pustite Slovenijo, da spet postane Domovina!

 • učko

  Katička, prasica komunajzarska, je sfukala in pokradla Slovensko vojsko, tiste partizanske maškure pa podpira. Svina grda !!!!

 • Franc Šink

  Toliko so še otročji da se še pri teh letih igrajo partizane.

  • domovina mili dom

   Borčevsko penzijo pa vseeno dobi 20 letnik.

   • Steiermark

    ko, če je bil še takrat, “njegov anagrafski oče” še živ, niti na nogah ni mogel več stati, če je bil tudi “partizan” in kako je “skup spravil otroka” – morda ob dobrem prijatelju, sosedu ali celo poštarju……

  • Steiermark

   Niso otročji, so dementni, tako, da tudi danes ne ločijo dobro o slabega – v katerem so gor zrastli in živeli – v laži in prevari ter od našega denarja, nam oropanega!

 • domovina mili dom

  To bodo delali dokler….Vprašajmo se, a je kdo sposoben narediti takšno paniko, kot jo naredijo komunisti.
  Počasi se mi dozdeva, da je tudi desničarjem samoumevno paradiranje levih ekstremistov po proslavah. Se vam ne zdi tako? Zakaj ne pride do prijav organom? Zakaj se ne naredi nek dogodek, ki bo sprožil to polemiko. Morda je Šiškovo paradiranje sprožilo malo snežno kepico. Sedaj je priložnost, da se ta mala kepica spremeni v plaz. Ne mi navadni državljani, ki nas nihče ne sliši, nekdo , ki ima medijsko pozornost , bo moral začeti akcijo. Morda tujina bo prisluhnila. EU je treba pripraviti na tezo, da se v njeni sredini oblikuje bolivarska republika.

  • merim

   Cuj vceraj je bil protest bi lahk kaj naredu pa si?

 • jakob kovač

  Veteranska organizacija ali paravojaška vojska sta dva različna pojma!

  • ZatonMesecnikov

   Jakove, ZZB je daleč od veteranske organizacije. Je politična organizacija, katere šef ima to pravico, da diktira programsko shemo na RTV Slovenija. In jo cenzurira. Pa saj so itak Borci imeli politične komisarje.

   Pušk na fotografiji zagotovo ni nihče pregledoval, če imajo odstranjene igle.

   • Clemen J.

    Tudi ce je odstranjena igla in zabitacev, mladoletniki orozja ne smejo posedovati, prav tako se ga ne sme kazati v javnosti.

    • ZatonMesecnikov

     Ja, to je res. Po Zakonu o nošenju orožja. Ker lahko vzbuja nelagodje pri ostalih. Poleg tega da je mladoleten.

     vendar njim se vedno pogleda skozi prste. tako kot povsod. Zakoni pač ne veljajo za “prvorazredne”.

   • jakob kovač

    ti bumbar jaz sem Slovenec in zato JAKOB,samo čefurji imate JAKOVe

    • ZatonMesecnikov

     Slovenac, Jakove…..

  • Clemen J.

   Niso, ce v veteranski organizaciji ni veteranov ampak sami boljseviki. Dej malo zracunaj kolikomora biti talw otrok starda se je leta 45 boril na strani nobejevcev.

   • david23

    Približno 88 let, če rečemo, da se je že kot 15-letnik boril in da se je začel boriti 1945 (torej je bil leta 1945 star 15 let in se je posledično rodil 1930 in je danes pač star 88 let). Uf, ne vem koliko je še teh posameznikov živih (iz Registra prebivalstva Republike Slovenije bi bilo mogoče kaj razbrati glede zbirnih podatkov).

    • Jože Kovač

     Leta 1941 so v partizane odhajali tudi dijaki ljubljanske gimnazije rojeni leta 1924, torej bi bili danes stari 94 let. Ti so bili mlada vojska, starejši so bili pravi borci, torej letnik vsaj 1918, oz. stoletniki danes. Kaj pa sedaj?

  • Schemva Miro

   Kje pa ti vidiš veterane,tele zahojeno.

   • jakob kovač

    ja takoj je treba žalit a ne mogopče se imenuje zveza za vrednote NOB.

 • učko

  Si grem staut, da tele pofukane partizanske maškure že prejemajo BORČEVSKE PENZIONE. Pol bi pa svine komunajzarske dauke povečval, k dnarja ni nikjer, ne pr penzionistih, ne u zdravstvu, ne u vojski, nikjer, sam pr komunističnih svinjah ga je polhn !!!! Prasci komunisitčno-fašistični !!!!

 • Steiermark

  Seveda se isti z istimi družijo, zato se nemorejo obsojati med sabo!

 • Anton

  haha mislim licemerstvo prve vrste, maškare oblečene v vojaške uniforme,z butasto Katičevo na čelu, z rdečo zvezdo na titovkami, obsojajo štajersko vardo.Mislim ali ste lahko še bolj plehki, kot ste?

  sarkazem press

 • piko8

  Kaj pa lahko pričakujete od komunističnega IZRODKA, kot je kATIČKA???

 • Jan Oz

  A tile na slikah da so paravojaki? No dej loleki nehite jokat

  • ZatonMesecnikov

   kaj pa so? Pač partizanski koncept oboroženega Ljudstva……..

  • Anton

   Ne para ampak pravojska.

  • garfi

   veeeveeee

 • Borut Stari

  Provokatorske paravojaške enote so bile in so še vedno ob vsaki priložnosti v parizane opremljene maškare. Za SD, naslednike ZKS je ta paravojaška maškerada ustavno dopustna.

 • Slovenec 33

  Vem, da se ne morete na hitro sprijazniti, da je Slovenija okupirana država, ki jo vodijo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.
  Ampak tako to je.
  Kar poglejte si fotografije.
  Pri teh podlostih jih podpirajo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma in genetsko deformirani potomci rdečih verskih blaznežev, kateri so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji.

  • merim

   Slovenija ni vec okupirana. Okupatorje smo izgnali ze 1945

   • Slovenec 33

    Najprej si malo osveži definicijo okupacije – takole gre –
    Okupacija je takrat, ko po tvoji zemlji hodijo obroženi vojaki in govorijo tuj jezik in ti vsiljujejo tujo pisavo.
    Leta 1945 je bilo samo nadaljevanje okupacije – ali je pretežko ?

    Če imaš kakšno piko več kot zlata ribica boš doumel.

   • Anton

    Slovenija ni ne osvobojena niti svobodna, lahko argumentiram, državo vodijo stranke,ki jih v večji meri sestavljajo pristaši, potomci staršev,aktivni člani sedaj že “pokojne” partije udbe, častilci Juge, ki nikoli niso bili intimno premogli poraza z odločitvijo glede osamosvojitvije Slovenije 25 junija 1991, še več, s svojimi dejanji več kot nazorno kažejo svoj odnos do države(domovine nisem napisal, ker verjamem, da v njih srcih je domovinaostala Jugoslavija) , kažejo svoj sramotni odnos do naše kulture, jezika, kar se navsezadnje čuti, vidi, bere v šolskoizobraževalnem sistemu. Nič čudnega ni potlej, čemu in zakaj se SD kot pijanec plota drži resorja za ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ki v svojih načelih častijo simbolj nasilja, rvi in smrti rdečo zvezdo,

   • Anton

    Ne sami so odšli oziroma kapitulirali. Ste pa pomagali izvajati teror nad civilisti. Največkrat pa kar sami morili. Tej moriji sedaj rečete vrednote nob

   • garfi

    kaj počneš potem v Sloveniji

   • Franjo

    samo kako boš to zagrizenim klerofašistom dopovedal, ko pa jim je glavni vir novic ognjišče in nova tv

 • Ivan Friderik Novak

  Katička, ja za . . . , ne pa za ministrovanje.

 • Olga2345

  Levi fašisti, ki terorizirajo Slovenijo že 73 let, imajo pravico kaj zahtevati?!! Levi fašist Židan, ki izključuje in širi sovraštvo, naj najprej začne čistko pri sebi in se sam posuje s pepelom! Sramota!

  • Jan Oz

   Ne pomaga piskanje in cviljenje. Janez Ivan pač ni in ne bo prišel čez 25. Kvečjemu bo šlo navzdol, rapidno. Boljš da greš kuhat Oljga..;-)

   • garfi

    veeeee veeeeee

 • Cmerko

  ko bo prvi dobil to kar zasluži, bo bolj krvavo kot v bosni!

 • Miro Jereb

  Bomo še naprej imeli partizansko sodstvo….

 • lokec

  Te vse bi nagnal v JLA na pešadijsko obuko. Po tem, ne bi nihče več oblekel tek zajebanih cap.

  • Franjo

   ja itaq, pa še kakega psihiatra bi rabili

 • rawferenb

  m︎︎е а︎n︎d m︎y p︎u︎︎s︎s︎i︎еs j︎u︎st m︎а︎dе е︎︎w s︎︎е︎xy p︎i︎︎ct︎u︎r︎е︎s – c︎︎о︎m︎е 4︎а︎u︎g︎h︎t︎y cо︎l︎lе︎c︎t︎iо︎n ̩
  A︎︎d︎d m︎︎e︎: i︎︎a︎l︎m︎a︎z.︎c︎o︎m︎︎/︎︎g︎a︎l︎l︎e︎r︎y︎5︎2︎1︎3︎3︎7

  • rathlet14

   ︎︎t︎h︎i︎s i︎s t︎h︎e b︎e︎st I︎’︎v︎e s︎e︎e︎n

  • garfi

   polapismeni Troll

 • milanček

  ja, pa zelo hitro prihaja čas, ko bo treba narediti red v Sloveniji in vso to F21 mafijo s kućanom na čelu ter jugo mafijo z čefurjem jankovićem, pospraviti! Za Slovenijo in slovenski narod gre, za naše bodoče rodove!

  • Franjo

   z takilemi skupinami ne bo šlo

 • Franjo

  Partizanov počasi zmanjkuje, to so samo domoljubi, ki oživljajo NOB, da se nikoli ne pozabi kaj bi dočakalo Slovence, če bi uspelo okupatorju in domačim izdajalcem. tale šeškotova skupina je pa samo neka kriminalna združba, ki se gre odrešitelje

 • garfi

  ZA POLICIJO
  -paravojska partyđanov v Lažgošah, iskra in Antifa
  -ivo godnič in drugi titoisti javno grozijo s poboji
  -ustavna odločba ni bila izvšena in ne bo
  -referendum o volilnem sistemu zrušen
  -druga Janševa vlada zrušena
  -odvzem poslanskega mandata JAnezu JAnši
  -kamenjanje Kanglerja in žena fištravca plesala z nacistom
  -obešanje lutk
  -veliki prdec mk-afera patrija
  -državni udar afera “depala vas”
  -Osti jarej

 • Robi

  Društva si to lahko privoščijo, Šiško pa ni imel društva

 • xct

  “Ob Andreju Šišku, ki so mu odvzeli prostost zaradi kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, so policisti aretirali tudi Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS!!!!”

  • garfi

   komunajzar
   na Kotnikovi je bil postroj antifa zamaskiranih plačancev s komandanti kordiš, fajonka, kućan….
   i nikome ništa

 • garfi

  na Kotnikovi je bil postroj antifa zamaskiranih plačancev s komandanti kordiš, fajonka, kućan….
  i nikome ništa
  oboroženi s količki, da nas potolčejo, na plakatih pa smrt temu in temu
  antifa je mednarodna leWiČĆarska teroristična organizacija
  plačana od soros-kućanove gLobaListične mafije
  pretepli so že veliko domoljubov po svetu, razbijajo in požigajo
  https://www.google.com/search?q=protest+kotnikova&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKo9b7oafdAhWRKVAKHUGqAjUQ_AUICigB&biw=1260&bih=643

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!