[Ekskluzivno] Janša vabi vse parlamentarne stranke na pogovore za oblikovanje koalicije Za Slovenijo!

Janez Janša (Foto: Demokracija)

“Kljub mnogim, zaradi nespametne politike izključevanja zamujenim priložnostim v času od zadnjih volitev lahko uresničevanje tega temeljnega cilja še vedno znova postavimo v ospredje in nadoknadimo vsaj nekaj zamujenega. Predvsem s pospešenim odpravljanjem ovir za hitrejši in geografsko enakomernejši razvoj države,  z več svobode, varnosti, odgovornosti in pravičnosti, z vzpostavitvijo reda v zdravstvu, uveljavljanjem strateških odgovorov na demografski problem ter sooblikovanjem evropskih rešitev,” je zapisal predsednik SDS in največje parlamentarne stranke Janez Janša v vabilu na pogovore o možnih razpletih politične krize ter pripravljenosti za oblikovanje večinske koalicije Za Slovenijo. Vabilo je bilo poslano vsem političnim strankam brez izjeme in izključevanja.

“Spoštovani!

Prizadevanje za večjo blaginjo Slovenije je temeljni cilj, ki se mu z ustavno prisego zaveže vlada Republike Slovenije. Ta cilj danes ostaja enak kot po zadnjih predčasnih državnozborskih volitvah junija 2018. Enak bo tudi po morebitnih naslednjih, že četrtih zaporednih predčasnih volitvah v Sloveniji. Ta žalostna številka sama po sebi postavlja Slovenijo v skupino najbolj nestabilnih evropskih držav z velikimi razvojnimi in socialnimi posledicami za večino državljanov.

Kljub mnogim, zaradi nespametne politike izključevanja zamujenim priložnostim v času od zadnjih volitev lahko uresničevanje tega temeljnega cilja še vedno znova postavimo v ospredje in nadoknadimo vsaj nekaj zamujenega. Predvsem s pospešenim odpravljanjem ovir za hitrejši in geografsko enakomernejši razvoj države, z več svobode, varnosti, odgovornosti in pravičnosti, z vzpostavitvijo reda v zdravstvu, uveljavljanjem strateških odgovorov na demografski problem ter sooblikovanjem evropskih rešitev.

Volivci so 3. junija 2018 v Državni zbor izvolili poslance in poslanke na listah 9 strank ter predstavnika italijanske in madžarske narodne skupnosti. Poleg SDS, ki je prejela 25 mandatov, se je v DZ uvrstilo še 8 strank, ki so zasedle med 4 in 13 poslanskih mest. V takih razmerah je bila oblikovana hibridna koalicija šestih manjših strank, ki pa je z odstopom g. Marjana Šarca dokončno razpadla že po letu in pol ter s tem vrnila Slovenijo pred podobno dilemo kot junija 2018 z resnimi obeti, da se ob ohranitvi proporcionalnega volilnega sistema lahko ponovi tudi po verjetnih četrtih predčasnih volitvah.

Večinska koalicija s SDS danes tako kot takoj po volitvah 2018 terja še najmanj 2 koalicijska partnerja. Koalicija brez SDS pa najmanj 6. Vsaka koalicijska vlada je zahteven projekt, kar dokazuje tudi dejstvo, da v celotni zgodovini slovenske parlamentarne demokracije, z izjemo koalicije pod vodstvom SDS v mandatu 2004-2008, nobena druga povezava ni končala polnega štiriletnega mandata.

V SDS smo razpad koalicije pod vodstvom LMŠ v letu 2020 pričakovali, zato smo že septembra 2019 pričeli s pripravami na volitve. Smo verjetno edina stranka, ki je nanje programsko, kadrovsko in organizacijsko popolnoma pripravljena. Zavedamo pa se, da bomo lahko po naslednjih volitvah ob podobni razdrobljenosti zakonodajnega telesa pred podobnimi dilemami glede sestave večinske koalicije kot danes. Razlika pa je v času prostega teka ob kopičenju nerešenih problemov. Če oblikujemo večinsko koalicijo v aktualni sestavi DZ, imamo lahko novo vlado na začetku pomladi. Če bodo vmes volitve, pa šele konec poletja.

Zato vas po posvetu s predsednikom RS vabim na pogovor o možnih razpletih politične krize ter pripravljenosti za oblikovanje večinske koalicije “Za Slovenijo”. Predlagam (podobno kot že 12. julija 2018), da pogovori potekajo v dveh delih. V prvem delu bi skupaj preverjali:
– Ali obstaja načelna pripravljenost za usklajevanje programov za večinsko koalicijo;
– Ali potencialni partnerji podobno gledajo na ključna vprašanja, ki jih je treba reševati v tem mandatu;
– Ali imajo koalicijski partnerji na voljo dovolj kvalitetnih kadrov za opravljanje vladnih nalog. Zaželeni so predlogi ljudi, ki imajo ne samo ustrezne izkušnje z zahtevnim vodenjem doma, ampak tudi v Evropi. Ministri vlade RS bodo morali namreč v tem mandatu v zelo zahtevnih okoliščinah voditi ustrezne zasedbe Sveta Evropske unije. Slovenija bo Svetu EU predsedovala v drugi polovici leta 2021.

Predlagam, da prve formalne pogovore opravimo v petek, 7. februarja 2020, po končanih posvetih vodij poslanskih skupin pri predsedniku republike in sicer:
Lista Marjana Šarca ob 10.00
Stranka modernega centra ob 11.00
Socialni demokrati ob 12.00
Levica ob 14.00
Nova Slovenija ob 15.00
Demokratična stranka upokojencev ob 16.00
Stranka Alenke Bratušek ob 17.00
Slovenska nacionalna stranka ob 18.00

Če vam navedeni termin ne ustreza, predlagajte prosim drugega. Pogovori bodo potekali v Državnem zboru RS, v prostorih naše poslanske skupine. Predlagamo, da se poleg predsednika/ce in vodje poslanske skupine pogovorov udeležita še do 2 člana vodstva vsake stranke.
V primeru zadostnega načelnega soglasja za oblikovanje koalicijske zaveze Za Slovenijo pa bomo v drugem delu s strankami, ki načelno želijo oblikovati koalicijo Za Slovenijo, preverjali:
– Skladnost programov po posamičnih resorjih
– Organizacijsko obliko prihodnje vlade
– Ustreznost kadrovskih ponudb

Prosim vse, ki ste pripravljeni na resna pogajanja, da določite vodje ekip za resorno usklajevanje programov oziroma poglavij koalicijske pogodbe.
Drugi del pogajanj bi se v primeru izpolnitve pogojev iz prvega dela predvidoma pričel v torek, 11.2.2020 oziroma po dogovoru. Glede usklajevanja terminov ali morebitnih drugih tehničnih vprašanj naj vaši sodelavci prosim pokličejo g. Mojco Megušar na tel. 051 380 171.

Lep pozdrav,

Janez Janša

Ljubljana, 3.2.2020!”

 

 • Unikatna

  Da vidimo sedaj, katera se ne bo udeležila pogovorov…

  • Kučko pod pručko

   Kura.

  • Simon Rožič

   …tiste, ki SDS-a niso niti vredne!

 • RATATA

  Mojcej vzemi mene
  ne boš se jokava, boš dolgo ležava

  https://www.youtube.com/watch?v=qvXEWFSRt-s

 • karlina

  Preveč pametno in preveč prijazno, za skrajno leve stranke, kot so SD, LEVICA, SAB, vsaj takšno je moje mnenje.

  • Sodni dan

   Te so povabljeni samo zaradi vljudnosti.

 • Kučko pod pručko

  Tako govori državnik. Edini, ki ga premoremo. Živel Janez, živel Janez Janša!!!

  • cosmosjasnovidec

   Že vendar za izhod morebitnih novih volitev in koalicijske uvrstitve v parlament to ni dovolj.
   Si pozabil kako so se iztekle zadnje volitve ter koalicijska uvrstitev?
   Očitno je,da bi Janši bil čas,da prepusti mesto predsednika SDS nekomu drugemu z čim ima šanso zmage vendar seveda ne bo.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

   • Jan Kovalski

    Daj ti prepusti komentiranje komu drugemu.

    • cosmosjasnovidec

     Tebi ga ne morem,ker nisi razgleden in se ne razumeš v take zadeve.
     Vidva z tvojim soimenjakom ROMANOM NAPRUDOM sta na enaki frekvenci tako,da se obrni na njega,če hočeš z kom kokodakati.
     ——————————————————————————————————-
     Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
     ———————————————————————————————————-

     • Jan Kovalski

      Verjamem, ti se odlično razumeš na izključevanje v politiki.

     • cosmosjasnovidec

      Res je.
      Se bo videla moja napoved kot jasnovidna verjemi.
      ——————————————————————————————————-
      Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
      ———————————————————————————————————-

     • WISKY 1000

      Ti si vedno predoziran

     • cosmosjasnovidec

      Se oglaša še eden bluzač v temi.
      ——————————————————————————————————-
      Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
      ———————————————————————————————————-

   • McBobo

    Se strinjam s cosmosom. Žal JJ sovraži 3/4 Slovenije, ker je komi propaganda naredila svoje in narod ima to že vcepljeno v glave. Moral bi se zgledovati po kućanu. Vodenje stranke prepustiti Gorenaku ali Mahniču ali komu tretjemu, sam pa suflirati iz ozadja.

    • Jan Kovalski

     Koliko jih sovraži šele Šarca, ker mu so mu namenili kar polovico manj glasov kot JJ.
     In koliko sovražijo šele ostale, ki so jim namenili še manj glasov kot Šarcu.

     • montyamp

      Daj ne bluzi .
      Logarja in Tomčevo na vrh , Janšo so komunisti tako pošpukali , da sem jim že jaz skoraj verjel .
      Začni računat s tem , da štejejo samo glasovi , pa ne pozabi , Slovenski narod je najbolj butasta tvorba v EU , med prvimi tremi na svetu .

     • pupa

      Vlado naj sestavi Logar za podpredsednika vlade in ministra za pravosodje naj imenuje JJ. Po tem so možni scenariji, ki jih ne bi naštevala.

     • mici

      Ko volim, volim stranko z JJ vred. To, da ga toliko ljudi sovraži je v glavah levičarjev. režimski mediji pa to razpihujejo.

    • montyamp

     Podpišem takoj .

    • cosmosjasnovidec

     Tako imam tudi jaz mišljenje.Primer Romana Tomc se je pri državljanih odlično uveljavila in povsem jasno je,da,če bi bila takrat na volitvah ona predsednica stranke se tovariš “marjan šarplaninec” ne bi uvrstil v parlament.
     Ampak tega seveda ni možno nekaterim dopovedati,ker pač vztrajajo pri svojem in tavajo v temi.
     ——————————————————————————————————-
     Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
     ———————————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  Kako pametno je razporedil SD in levico v čas kosila. Ker jih ne bo, se bodo lahko vsaj v miru najedli.

 • Sodni dan

  Kaj šivilja je že dojela, da je konec pravljice za lahko noč.

  • Simon Rožič

   ¨…pelji jo vlak v daljave! Pokradla je, kolikor je lahko, naredila neizmerno
   škodo v vseh vladah! Navadna pokvarjena, bolno ambiciozna samovšečnica
   in Kučanova dresirana kobila !!

  • WISKY 1000

   Kam bo šla,mura je propadla?

 • šmentanamuha

  Janša je odličen strateg. Ne dvomim v njegov uspeh tako ali drugače.

 • šmentanamuha

  In levi prepirljivci očitajo Janši nepovezovalnost in nesodelovalnost … Zdi se mi naravnost fantastično, kako se eden za drugim razkrivajo in snemajo maske. Za pametnega je to dovolj, ampak kdo pravi, da so volivci levice pametni…

 • šmentanamuha

  Čujte, kaj so nam prejle sesuli stran? Nekaj časa sploh nisem mogla dostopati.

  • Mademoiselle

   Tudi jaz ne!

   • šmentanamuha

    Evo, to je to. Kar naj, vendar jim ne bo uspelo,

  • borko

   sem mislil da je z mojim kompom kaj narobe

  • Jan Kovalski

   Res je.

  • Peter

   Jp, Tako levičarji pojmujejo demokracijo.
   Utišati vse, ki mislijo drugače, no.

 • borko

  pogovori bodo z figo v žepu,pamet v glavo SDS

 • cosmosjasnovidec

  Veliko vprašanje kako se bo vse tole izteklo a očitno ne v redu sodeč po zadnjih volitvah kjer je kljub zmagi SDS za premierja v vlado prišel šiptar “šarplaninac”.
  Za uvrstitev in zmago SDS-a bi bila edina možnost,da se Janša umakne ter prepusti mesto predsednika primer Romani Tomc saj bi v tem primeru za SDS glasovala tudi večina levičarjev in tudi sprejela koalicijsko sodelovanje.
  Tudi,če bodo nove volitve in Janša spet dobi glasove se bo garantirano izteklo enako kot se je predhodno,ker stranke seveda predvsem leve ne bodo šle z njim v koalicijo in bo garantirano izhod enak prejšnjemu.To mora biti povsem jasno tudi njemu in,če se to ne spremeni bodo levuharji še naprej prevladovali.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

  • Vrhovni sodnik

   Sprememba na vrhu ne bi pripravila lewakov, da voljo SDS, oni bodo vedno volili lewake, pa če jim predvajaš kako pony in poštenjakar s karjolo vozita denar iz NLB. V igri je 800.000 tistih, ki ne hodijo na volitve, te so ključni.

   • Slovenka

    Zelo dobro. Če se ne bi spravljali na Janšo, bi se pa na koga drugega, ki bi jim bil tekmec. Politiki konkurenčnih strank se bodo morali sprijazniti z dejstvom, da se tekmeca ne da odstraniti s hujskanjem in izključevanjem.

   • cosmosjasnovidec

    Drži.
    Zato bo pa predvsem tako kot sem najavil boš videl.Janše namreč ne trpi celotno Prekmurje katero za njega noče niti slišati potem še verjetno skoraj vsa Štajerska in samo tole je dovolj,če se ne upošteva še ostalih pokrajin.
    Kakorkoli desnica z Janšem na čelu nima nikakršne prihodnosti in to je že večkrat dokazano in po raziskavah sem videl tudi,da veliko število na volitvah voli levake samo zaradi tega,ker noče slišati o njem.
    Meni je povsem vseeno kdo zmaga in kdo ne ampak realnost je taka kot sem napisal pa tudi večina člankov napisanih na tem portalu je daleč od realnosti po mojem zadnjem preverjanju nekaj let za nazaj ampak ne bom komentiral o tem.
    ——————————————————————————————————-
    Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
    ———————————————————————————————————-

    • janko

     Cosmo, stari moj dragi, kaj se ti dogaja? Rad bi ti dal pljus, pa ne morem. Stavim za kar rečeš, da bo v kratkem končno crknil tudi najhujši rdeči zmaj – naš slovenski, v 80. letu starosti, nenadno.

     • cosmosjasnovidec

      Janko ni pomembno kdo,da komu plus in kdo ne vsak ima pravico do svojega mnenja in na njem vztrajati.
      Jaz pač vedno napišem realno dejstvo in vedno se potem tudi pokaže za pravilno.
      Seveda ne morem biti na strani levakov in tudi z takim njihovim sistemom nikoli ne bom ampak realnost je na žalost taka kot sem napisal kar je že tudi dokazano pri zadnjih volitvah in videl boš sam kako se bo izteklo.
      Predvidevanje in veselje je prerano upamo pa lahko,da se bo izteklo pozitivno.
      ——————————————————————————————————-
      Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
      ———————————————————————————————————-

     • janko

      Hvala dr. Cosmo;) za repliko.
      Preklemanski rdečuhi, mene že pol stoletja jezijo (blago rečeno).

  • Simon Rožič

   Janša je za Slovenijo rešitelj, bil in bo ostal. Karakter in pol ; na njem ni nič
   polovičarskega, nič primitivnega, nič sovražnega, čeprav se trudijo umazati
   njegovo ime ravno s takimi lažmi s strani kreatur naše politične srenje in njihovega
   ozadja, za katerim se skrivajo in počepajo kot največji posranci!

  • WISKY 1000

   Kaj še ti ni popustilo?

   • cosmosjasnovidec

    Bom počakal,da bo najprej tebi.
    ——————————————————————————————————-
    Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
    ———————————————————————————————————-

  • Jan Kovalski

   Edina možnost, da bi ti napisal dober komentar bi bil, da bi prepustil pisanje komu drugemu.

 • Božidar Rodica

  Te strankice..? odpadle mu ne sežejo nit do mezinca

 • šmentanamuha

  Še enkrat … stran je spet padla.

  • lokec

   Vejžde je.

   • šmentanamuha

    Je že nazaj.

 • Peter

  Stranka, ki je po trditvh osrednjih medijev izključevalna, povabi na pogovore vse. Stranke, ki pa so povezovalne (po trditvah teh istih medijev), pa že v naprej vpijejo, da se z nekaterimi sploh ne bodo pogovarjale, no.

 • Jan Kovalski

  Tole je taktična poteza z načelom:
  Pogovarjali se bomo, ker vemo da koalicije ne bo.
  LMŠ, Levica in SD ne bi šli v morebitno koalicijo. Tudi SAB, ki je že izključila SDS sedaj ne more pristati.
  Ostanejo torej samo še SMC, NSi, DeSUS in SNS, torej morebitne koalicije brez NSi ne more biti.
  S to ponudbo pogovorov JJ preizkuša predvsem NSi in jih postavi pred odločitev da se NSi pokaže kot izključevalna stranka ali ne, na koncu še vedno lahko reče, da bomo šli na volitve.
  Pri NSi bi si raje pregriznili kolena kot šli v koalicijo, na drugi strani pa se bojijo da se jim izključevanje lahko maščuje na volitvah.
  Šli bomo na volitve.

  • Peter

   Ja, kar nekajkrat je levica predlagala stvari, za katere sem prepričan, da jih tudi oni ne bi sprejeli. Če pa veš, da bodo vsi ostali proti, je to win win game.
   Nekateri pravijo, da gre za poceni nabiranje političnih točk, ampak mi vemo, da to dela samo desnica, levici te točke pripadajo po difoltu, no.

  • mginko

   Tudi tvoj komentar odličen Predvsem o NSi, kjer je kar nekaj ubomafijskih kukavičjih jajc.

   • Jan Kovalski

    Hvala!

  • mici

   NSI se obnaša kot TRCIJANKA. Delajp se dobre in pobožne v resnici pa so pokvarjeni in izključevalni,

 • Antonius

  Državnik po državniško!
  Zdaj se vidi vsa beda Kučanovega politikantskega legla, kdo je s kom skregan in kdo je koga ideološko izključeval.
  Zdaj bodo morali izvoljeni pritepenci v politiko dokazati, koliko prek politikantskega gnoja in slovenskih meja seže njihova pamet v mednarodni svet in posebej v Evropo.
  Zdaj bo pomembno prisluhniti pogajalskim vsebinam in v njih prepoznali naduto levičarsko zaplankanost. Njim nikoli ni bilo za dobro Slovenije, vse kar so od nje terjali, je zdaj dokazljivo od njih samih pokradeno.
  Bravo SDS in Janša! Na povabilo se ne bodo odzvali samo ortodoksni kleptomanski levičarji.
  Zdaj bodo lahko vsi prepoznali, da ni nobene razlike med Mesečevimi, Židanovimi in Bratuškovo.
  Čistka bo, marsikaj zlorabljeno nastlanega se bo počasi vendarle začelo pospravljati.
  Janševo povabilo vsem strankam je pomembno zato, da se v stanju kakršnem smo, do konca razkrije, kdo ima prihodnost Slovenije samo na jeziku in kdo je konkretno za njo pripravljen tudi zares kaj narediti.

  • mginko

   Antonius – odličen komentar, v celoti se strinjam z njim. Čestitam !

   • Antonius

    Krščeni Matiček. Sploh nisem vedel koliko znanja in spretnosti mi manjka, da sem brez tuje pomoči skupaj spravil en skromen a vendarle hvaležni, hvala.

  • Peter

   Ne vem, od kje optimizem, dragi Antonius.
   Nič ne bodo prepoznali, kot praviš. Prepoznali bodo samo tisto, kar jim bodo v že na pol zabetonirane betice vlili osrednji mediji, nobenih sprememb in nobenih čistk ne bo, trdno bodo ostali na oblasti…in še naprej delali samo za svoje lastno dobro.
   Žal, ne želim tega, ampak tako bo, no.

   • Antonius

    Brez optimizma bolj težko splavaš do otoka ali na obalo.
    Peter, bodiva enkrat za kratek čas skupaj optimista.

    • Peter

     Velja. Saj držim pesti, pa sem jih že velikokrat in bil vedno razočaran.
     OK, bodiva optimista, misliva pozitivno !!!!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Če nimata nič proti, se vama pridružuje še en optimist.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Čutim v ozračju spremembe.

   • Novakec1

    Maš prav, spet se bodo sloovce iz te evforije zbudile z hudim glavobolom. Antonius naj že sedaj začne z lekadolom.

  • lokec

   Nič ne bo pomagalo.

   Po naslednih volitvah bodo pa uničili desne stranke.

   • Jan Kovalski

    Desne stranke lahko uničijo samo desni volilci če bi jih zapustili, to pa je malo verjetno. Vsi niso za socializem.

  • alan12

   V Dnevniku TV Slo so Janševo vabilo sicer omenili v napovedniku, a so se potem posvetili izključno vabilu Alenke Bratušek vsem strankam razen SDS. Ni prav, da nacionalna TV lahko popolnoma nekaznovano počne take stvari. Žal je to stanje duha v naši ljubi domovini.

   • Antonius

    Mogoče bo pa Janša uspel s svojo predvolilno napovedjo in obljubo, da bo socialno ogrožene upokojence oprostil obveznega plačevanja televizijščine.
    RtvS bo morda s to odločitvijo prisiljena, da vsaj malo prevetri *javno hišo* in v njej preštevilne zaposlene.

   • situacija se bo spremenila tako hitro, da je vprašanje, če boš sploh sledil spremembam :) upam samo, da boš naslednji mesec dobil nakazano penzijo ter da boš s tem kar bo nakazano lahko kje še kaj kupil…hrane se razume

    Sedaj pa se je očitno v kitajskih medijih (ki so vsi 100% pod nadzorom komunistične partije) pojavilo sledeče opozorilo: “Kriminalno prenašanje koronavirusa na druge državljane kitajske bo sankcionirano s smrtno kaznijo.” (4.2.2020 07:06 CET)
    Trenutno je več kot 20000 primerov potrjenih okužb s koronavirusom po svetu. Uradno število smrtnih žrtev je 427. (4.2.2020 06:54 CET)
    Hong Kong uradno zabeležil prvo smrtno žrtev zaradi okužbe s koronavirusom. Skupno število mrtvih zaradi okužbe s koronavirusom preseglo 420. (4.2.2020 06:49 CET)
    Reuters poroča, da Japonska pravkar testira 3700 ljudi, ki so v karanteni na ladji za križarjenje in je zasidrana v pristanišču v Yokohami, o čemer smo poročali že včeraj. (4.2.2020 06:44 CET)
    Videoanaliza: Vsi načini, kako Kitajska skriva resnične številke in podatke o izbruhu koronavirusa. Videoanaliza, dolga cca.8min, je na voljo samo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov. (4.2.2020 06:38 CET)
    Shinzo Abe: Japonska razvija hitre teste za koronavirus. (4.2.2020 06:31 CET)
    The Daily Pennsylvanian je opravil intervju z Zhexuan Huang,
    študentom, ki študira na Univerzi Pennsylvania in je ujet v Wuhanu na
    Kitajskem že več tednov. Študentskemu časopisu je povedal, da svojega
    doma ni zapustil že več tednov in da je prisiljen pavzirati cel
    semester. Pravi, da je izbruh virusa po mestu omejil njegove napore za
    obnovitev študentske vize v začetku januarja. Ameriški konzulat v
    Guangzhou je sporočil, da bo dobil potni list vrnjen naslednji teden. Z
    popolno zaporo Wuhana in ugasnjenimi vsemi potniškimi omrežji, je Huang
    ostal ujet v mestu, brez informacij, kdaj se bo lahko vrnil v šolo. “Še
    vedno nisem prejel svojega potnega lista in Wuhan je še vedno popolnoma
    zablokiran – ves javni prevoz je zaprt, vključno z letališči, celo
    avtocestami” je povedal. Zaprtje mesta opisuje kot “zombi apokalipso”,
    popolnoma enako, kar vidite v filmih. Na ulicah ni vozil, vsi se
    skrivajo v svojih domovih, podjetja/firme so se vsa zaprla in to v mestu
    z 11mio ljudi. (4.2.2020 06:22 CET)
    Južno-korejski turist testiran pozitivno na koronavirus potem, ko se je vrnil domov iz Tajske. (4.2.2020 06:11 CET)
    30.12.2019 je Li Wenliang preko popularne WeChat aplikacije (ki je seveda
    namenjena ekstrakciji osebnih podatkov, sledenju in nadziranju) svoji
    medicinski alumni skupini dostavil eksplozivno novico. Sedem
    pacientov iz lokalne tržnice s hrano so bili diagnosticirani z boleznijo
    podobno SARS in postavljeni v karanteno v njegovi bolnici. Wuhanski BSL-4 laboratorij, kjer preučujejo najbolj patogene organizme na planetu (ebola, sars…) se nahaja v neposredni bližini. (4.2.2020 05:59 CET)
    Dobro poznan avtor knjig “Izvor četrte svetovne vojne(Origins of the Fourth
    World War)” in “Bedak in njegov sovražnik(The Fool and His enemy)” in
    so-avtor “Nove taktike globalne vojne(The New Tactics of Global War )” J.R.Nyquist, v zelo poučnem članku objavi tajne govore, ki jih je dal kadrom iz visokih nivojev kitajske
    komunistične partije kitajski obrambni minister general Chi Haotian, v
    katerih pojasnjuje dolgoročne načrte za zagotovitev kitajske nacionalne
    renesanse – katalizator katere bi bil kitajski tajni načrt za vojaško uporabo virusov. (4.2.2020 05:42 CET)
    Ustvarjalec Zakona o ameriških bioloških orožjih, Dr.Francis Boyle,
    trdi, da je koronavirus orožje za biološko bojevanje. V eksplozivnem
    intervjuju je podal podrobne izjave in priznal, da je 2019 Wuhan
    koronavirus ofenzivno orožje za biološko bojevanje. Prav tako je
    povedal, da se WHO tega že zaveda. V ekskluzivnem intervjuju za medijski
    outlet Geopolitics and Empire je Dr.Boyle predebatiral izbruh
    koronavirusa v Wuhanu, Kitajsko in Biosafety level 4 (BSL-4), iz
    katerega meni, da je ta nalezljiva bolezen ušla. Trdi, da je virus
    potencialno smrtonosen in, da je ofenzivno biološko orožje oziroma
    dvo-uporabno orožje za biološko bojevanje, genetsko modificiran z
    dodatkom funkcionalnih lastnosti. Zato ga je kitajska komunistična
    partija izvirno poizkušala prikriti in sedaj sprejema drastične ukrepe
    za zajezitev širitve. Wuhan BSL-4 (Biosafety Level 4) laboratorij je posebej določen World Health Organisation raziskovalni laboratorij in Dr.Boyle trdi, da WHO točno ve, kaj se dogaja. Celoten intervju v anleškem jeziku si lahko pogledate na tej povezavi. V tem intervjuju se Dr.Boyle dotake ekskluzivnega poročila GreatGameIndia z naslovom koronavirus biološko orožje, kjer se je podrobno poročalo o tem, kako so agenti kitajskega vojaškega biološkega programa, ki so bili zaposleni v kanadskem laboratoriju v
    Winnipegu, vpleteni v tihotapljenje koronavirusa v laboratorij v Wuhan, iz kjer Dr.Boyle verjame, da je virus ušel. To je dokaz, da so bile informacije podane preko tega bloga popolnoma točne že od vsega začetka našega spremljanja izbruha in, da so naša
    opozorila, da vkolikor boste informacije o tem izbruhu pridobivali iz fake news/click bait portalov tipa 24ur-com, kjer so zaposleni večinoma polpismeni ljudje, popolnoma na mestu. Napačne informacije podane preko fake-news mainstream medijev Vas tokrat lahko stanejo življenja. Bodite pozorni, zavestni, previdni, pogumni in inteligentni. Na tem
    blogu smo zbrali veliko kredibilnih resursov in informacij, preučite jih. (4.2.2020 05:02 CET)
    več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/24/kitajska-postavila-tretje-mesto-v-karanteno-wuhan-virus-se-je-razsiril-v-singapur/

    • pupa

     Vsak umrli človek je za svojce boleč . Zanimivo pri poročanju umrlih za koronavirusom bi bil podatek koliko so bili umrli stari in kakšno je bilo njihovo splošno zdravstveno stanje. Osebe, ki bi umrle tudi brez koronavirusa v roku par mesesecev bi beležila z opombo. Morda bi bila panika manj alarmantna.

  • Novakec1

   Kdo se bo pa potvoje potem odzval na povabilo, Marsovci? Desnih ali sredinskih strank NI.

  • Milan Onič

   Podpišem se pod Vaš prispevek, do zadnje črke! Lep dan!

  • javim se za gospodarskega veleposlanika v ZDA…..kam se moram zabeležiti na seznam? :) do takrat pa:

   V Nemčiji, Dusseldorf, je odpovedan prvi dogodek ob karnevalu, ki je precej močan/tradicionalen nemški praznik, zaradi globalne epidemije koronavirusa. (4.2.2020 12:01 CET)
   V EU so trenutno potrjene okužbe v sledečih državah: Francija, Nemčija,
   Finska, Italija, Španija in Švedska ter Belgija. Zunaj EU a še vedno del
   evropskega kontinenta oziroma celine je prisotnost okužbe s
   koronavirusom potrjena v Veliki Britaniji. (4.2.2020 11:58 CET)
   V Nemčiji uradno potrjenih 12 okužb s koronavirusom. Vse uradno potrjene
   okužbe vseh držav planeta si lahko sami pogledate na aplikaciji John
   Hopkins CSSE univerze v ZDA. Do spletne aplikacije dostopate lahko na tej povezavi. (4.2.2020 11:49 CET)
   Kerala provinca v Indiji sporočila tretji primer novega koronavirusa pri
   študentu, ki se je vrnil iz Wuhana in bil testiran pozitivno v Kasaragod
   okrožju. Provinca je razglasila izbruh za državno katastrofo. To
   počnejo zato, ker se ob raznih razglasitvah izrednih stanj ali pa
   naravnih katastrofah sprožijo določeni Vladni protokoli/službe/sredstva,
   ki so začrtani za takšne situacije. (4.2.2020 11:41 CET)
   Pojavljajo se projekcije glede tega, kakšno grožnjo, naj bi koronavirus
   predstavljal Stoxx600 indeksu. To je indeks evropskih delnic, ki ima
   fiksno številko 600 komponent, ki predstavljajo velika, srednja in mala
   podjetja po kapitalizaciji znotraj 17 evropskih držav. Indeks pokriva
   približno 90% prostotržne kapitalizacije evropskega delniškega trga.
   Indeks se po projekcijah lahko sesuje za -15%. Tabelo projekcije si lahko ogledate na tej povezavi. (4.2.2020 11:34 CET)
   Britanski The Sun objavil članek,
   kjer pišejo, da je Bill Gates “napovedal”, kako bi lahko koronavirus
   epidemiji podobna epidemija v prvih šestih mesecih izbrisala 33mio ljudi
   po celem svetu. (4.2.2020 11:27 CET)
   Yahoo News poroča, da so ameriške zdravstvene oblasti potrdile drugi primer prenosa okužbe z osebe na osebo. (4.2.2020 11:24 CET)
   V Belgiji odkrit prvi primer koronavirusa. Seznam držav s potrjenimi okužbami je sedaj pri 27. (4.2.2020 11:21 CET)
   več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/24/kitajska-postavila-tretje-mesto-v-karanteno-wuhan-virus-se-je-razsiril-v-singapur/

 • ROMAN Naprudnik

  Predvsem skladnost programov,katerih, bo problem,še večji pa ponudba ustreznih kandidatov!

 • NoName

  Zdaj bomo pa videli kdo je za Slovenijo in kdo ne?
  Mislim, da se tu ne bi smelo ugotavljati kdo je komu všeč in kdo ne, temveč bi vsem moral biti en sam cilj, to je Slovenija in naših 2 mio ljudi, ki čakamo, da se končno prične kaj premikati v + in ne samo bluziti kaj bi bilo, če bi bilo.

 • Franci Pušenjak

  Iz tega vabila lahko volivci vidimo, kako resna je pravzaprav politika, če se je resno greš! Marsikaj je treba spregledati, pozabiti in sebe potisniti v ozadje in v ospredje postaviti domovino, ljudi in resne probleme. Ali to zmorejo tudi druge stranke? To se bo torej ob tej priliki odlično pokazalo. Volivci bi pa morali to tudi zelo resno spremljati in se odločiti že enkrat samo zase! Ali je tako težko razumeti in sprejeti dejstvo, da so politiku zaradi nas in ne obratno. Tisti, ki jim ni mar za nas, ne morejo dobiti glasa nobenega volivca in obratno, tisti, ki se borijo za nas, državljane in za domovino, morajo dobiti zaupanje!! Ko bo v SLO to doseženo, bomo začeli živeti dobro, svobodno in v razvoj usmerjeno življenje, v dobro nas in naših otrok. Bog daj!

 • NoName

  Če pa bodo volitve pa ne pozabite, da je našo državo doslej vodila KPJ, samo v sanjah lahko nekateri razmišljate drugače, skratka vodili so jo privrženci in zagovorniki Slovenskih krvnikov, potrebno je 1x za vselej pretrgati vezi z prejšnjim sistemom in pričeti poglavje nove zgodovine z ljudmi, ki z prejšnjim sistemom niso ali pa nočejo imeti nič.

  PREBERITE PA VAM BO JASNO O ČEM PIŠEM
  http://www.safaric-safaric.si/knjige/MS%201954%20Krivda%20rdece%20fronte%201.htm

 • Vrhovni sodnik

  Pametna poteza, s tem se bodo L, SD, LMŠ in Sab sami izločili in širni SLO pokazali, da so oni tisti, ki izključujejo. Predvidevam, da bomo v 14 dneh imeli novo vlado, zaželimo ji veliko sreče in da nas izvleče iz te godlje.

  • Poštenjakar

   ITAQ, čista + 10, tud jaz podpiram J.J.

   • Ehbolimedžoko

    Pa ti si vedno prvi, ko se gremo, kdo je najbolj pošten.
    Bravo, he, he !

    • Poštenjakar

     ITAQ

  • Vladni komik

   So mi strici naročili, da odstopim, baje nisem sposoben, da vodim svet EU, bom pa na naslednjih nazaj pršov.

   • Ehbolimedžoko

    Tako ja. Zdaj se malo odpočij , he, he

   • WISKY 1000

    A šarac,saj ni nikoli delal

    • Rožle

     On je lubadar,.. k ne zna tut dile odžagat .. tko kot Šivilja. ki ne zna šivat ..

     • Novakec1

      Trikrat sem že odžagu pa še zmeri je prekratk.

 • Rožle

  Tunnek se bo za luster obesu, če pride spet Janša na oblast ..

  • Ehbolimedžoko

   Če se bo dovolj gajstno z glavo zaletaval v skalo, ga niti ne bo rabil, se mu bodo vseen iskre kresale – pa še nekaj bo prišparal. :)

  • piko8

   In tako je prav, luzerjev imamo za izvoz!!!

  • sodnikisozločinci

   To pa ne, ker nima elektrike revež, svečo si bo v rit vtaknil.

 • FORT WORTH

  Jansa lepo preudarno in spravljivo,
  levaki radikalno, razdiralno proti sodelovanju in skupnim pogovorom.
  Svoje pozicije gradijo na sovrastvu in razdvajanju pri tem pa krcevito branijo korupcijo.
  V takemu razmisljanju in delovanju ni prihodnosti.
  Ponovno se je pokazalo, da je JJ edini trezni politik, ki na delovanje drzave gleda celovito.
  Upam, da bosta vsaj Pocivalsek in Aleksandra Pivec drzala obljubo in se posveta tudi udelezila.

 • WISKY 1000

  Šarac in šivilja bo prva poklicala našega Janeza

  • Slovenka

   Ja, ja. Alenčica se je uštela. Ona bi sestavljala vlado brez SDS, SDS pa povabi SAB na pogovore in jo s tem vrhunsko zašije, ker ve, da ne bo mogla sprejeti. Pametneje bi ravnala, če bi več premišljevala.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Temu se reče strel v koleno. SDS: SAB 1:0

 • Rožle

  Bye..bye Obama….Bye, bye …ISIS..Bye, bye Soros.. Bye, bye.. Cmero … Bye, bye Vrhovna Šivilja
  Bye, bye Šami- sirski brivec
  Bye, bye.. AGRFT Lubadar
  ..za tebe to velja isto Kućan..bye, bye ..!!!–
  Welcome Trump !!!.. Welcome Višegrajska skupina !!! ..Welcome SDS, Welcome Janez Janša !!!
  …OBRNIMO ZOPET SVET NA BOLJE !!!

  • Poštenjakar

   Važno, da mene nisi odpisu, 1 velik +

 • Novo Jutro

  Naj mi kdo imenuje nekoga, ki se je tako načelno držal kot JANEZ JANŠA, že ves ta čas od 1997 l, naprej, To je dokazal med vojno za SLOVENIJO, kot predsednik vlade, vzorno in državniško predsedovanje EU, jeklena vzdržnost pri krivičnih obsodbah, prenašal vsa podla podtikanja lažna etiketiranja ter nenazadnje kot pokončen mož nastopa tudi sedaj v teh turbolentnih časih za SLOVENIJO. Mu je kdo vsaj senca !? Ne, ni ga. Nasprotno lahko trdi le nekdo, ki ne dosega minimalne ravni civiliziranega človeka.

  • rubec

   *******

   • Rožle

    gledam, če je na tipkovnici vprašaj zraven zvezdice…

  • Andrej

   Ne marajo ga, ker ne hodi v Dražgoše.

 • FORT WORTH

  Izdajalec Sarac je izdal veleizdajalca ter ga razorozil v svojih pritlehnih planih.
  Clouk tava naokoli z zenskim kolesom pri tem pa ne ve vec ali sploh je v Sloveniji, kam gre in, kje je bil…
  Sarac mu je na zivc stopu.
  Se dobro, da ga avto ni, kje povozu…
  Hehehe

  • Poštenjakar

   To je bil moj kolo, mi ga je sunu.

   • FORT WORTH

    A se ti tut zenskim kolesom okoli furas, ejga ?!
    Kje s’ga pa ti sunu ?
    Je farmaceutkino m’rbit ??

 • WISKY 1000

  VSI ZA JANEZA JANEZ ZA VSE,DA KONČNO REŠIMO SLOVENIJO.

 • skorpijon93

  V KOALICIJO s strankami , ki podpirajo multikulti, džamijo v Lublani in ki so pomagali muslimanov da so postavili mošejo z minaretov, v vlado s tistimi ki so odprli meje za ilegalne arabske migrante, v koalicijo s tistimi ki podpirajo priseljevanje bosancev, šiptarjev in ki izganjajo izobražene Slovenske državljane v tujino, Slovenija je na poti v propad ! poti nazaj ni več ! niste normalni ! jebite se, naj gre vse skupaj z 3 p.m. ! ne bom šel v borbo za slovenijo !

  • WISKY 1000

   Enako nazaj 3x

 • skorpijon93

  Češka republika je zelo uspešna, ni sprejela evra, ne uvažajo muslimanov, ne gradijo mošej, stopnja revščine najnižja v EU na češkem, slava Čehom in višegrajcem ! Višegrajci niso hlapci, ne klonijo in ne bodo !

  • WISKY 1000

   Izvoli na Češko

   • skorpijon93

    to pa težko, ker češka ni naklonjena priseljencem, v državi živi 4.4 % priseljencev, v Sloveniji pa 12 % po podatkih 2018 leta, znanje jezika je najpomembnejše, brez tega si klošar, nimajo 400 eur socialne podpore , ne podpirajo socialcev

 • lokec

  Šli bi v koalicijo z izključevalci ??

  • xtc

   Z AB a imaš v posesti CAT 12 D? Drgač ne moreš-rabi.

  • FORT WORTH

   To je diplomacija…
   JJ ve, da ne bo na posvet SD in levice.
   O cem pa bi se lahko skupaj sploh pogovarjali ??
   Daj mi ti to prosim razlozi.

   • lokec

    Končni rezultat bo slab.
    Srčno upam da se motim.

    • FORT WORTH

     Levaki imajo se vedno vse na svoji strani.
     Volilci bodo odlocali o svoji usodi.
     JJ je izkusen in trenutno gre v njegov prid.
     Bomo videli.

  • Andrej

   Pogoji niso izključevalni.

 • skorpijon93

  blagoslovljen bodi g Viktor Orban . Madžarska.živela !

 • xtc

  Odklanjajo fašisti,izdajalci,kreteni,debili in lewaki.

  • skorpijon93

   boš videl samo še hujše bo ! pa tale džamija v Lublani, slabo se nam piše, nihče pa nima jajc da bi jo uničil, slepota in naivnost bosta slovence drago stali in nič ni zastonj

 • Jan Kovalski

  Na Studiu šiti se na veliko ukvarjajo z SDS in Janšo, tudi Frankla iz Financ so povabili na pomoč.
  Sedaj je en kunde ugotovil, da stranka SDS nasprotuje tudi tezi o klimatskih spremembah kar je v nasprotju s politiko EU, torej, namigoval je da gre za odpadnike, ki ne trobijo v isti rog kot “naši”.
  Tu se vidi kako deluje pranje možganov teh primitivcev. Ker je Grims nekajkrat javno izjavil, da on ne verjame v vpliv človeka na podnebne spremembe, se je to kar avtomatsko pripisalo celi stranki katere član je. Nisem še slišal, da bi se stranka SDS kdaj izjasnila o podnebnih spremembah.
  Z drugimi besedami, ta človek meni, da morajo vsi misliti enako in taki kolektivisti drugim tupijo o svobodi človekove misli in se proglašajo za liberalne progresiviste.
  Smešno je videti kaj vse ne “naumijo”, da bi diskreditirali stranko, ki jim leži v želodcu kot kamen.

 • skorpijon93

  na slovaškem, češkem ne boste videli islamizacije , ker nimajo izdajalcev, vse te države so po vseh indikatorjih daleč pred slovenijo, njih ne vodijo nevladne organizacije, slovenska vlada pa letno nameni milijardo evrov za nevladne teroriste

 • Rožle

  Kmalu bomo odpirali Janšovc .. !!!

  • Peter

   Od sonca razvajeni…

 • tomven

  JJ jim je vrgel poleno, nekaterim pod noge, nekaterim v glavo… zanimivo bo zdaj gledati to spotikanje in krivenčenje…

 • skorpijon93

  V Ljubljani z 292.988 prebivalcev živi 58.535 priseljencev od teh je 43.161 iz držav nekdanje SFRJ, še leta 2002 je imela Ljubljana 42.190 vseh priseljencev , prebivalcev pa 265.881 l. 2002 , po podatkih SURSA,statističnega urada , izračunajte in poglejte kam pes taco moli…

 • Slovenka

  Karte na mizo! Skrajni čas, da se Slovencem nalije čistega vina in da končno vidimo, kdo ima resne namene.

  • RATATA

   Slovencem je nalil čistega vina le tudjman, ko je ob osamosvojitvi RS (hrvatska se takrat ni odcepila, čeprav je obljubljal za “frmejduš”!) rekel “SAD STE SAMI!”

 • skorpijon93

  jebi se Lublana, jebi se Slovenija, sramujem se Lublane ! do gležnjev ne sežeš Pragi, Češki ! fuj Lublana , fuj janković

  • Peter

   Lublana s tem nima nič. Lublanćanini, to je pa druga zgodba, no.

 • bubamara

  Jep, Janez ve, da ima sedaj možnost vladati, ker so vsi stisnjeni ob zid. Se pa bojim, da se bodo poslanske skupine po izvolitvi nove vlade prestrukturirale. Si ne predstavljam kar nekaj poslancev SMC-ja in DeSUS-a glasovati za predloge SDS-a. Po pol leta bodo odleteli k SD-ju in LMŠ. Za butalske volilce bo to signal za nove volitve: sfukat ga treba, sfukat.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Jp, zna bit.

  • Peter

   Seveda se bo spet našel kakšen pucko, no.

 • Vladni komik

  Mater sem ga posral, ko sem odstopil, ta črnec me je zjebu, zdaj me bo še baba nagnala, ko ni več 1 dama, ljubica me je že zapustila, kwa sem ponya poslušu in šel v politko, mar bi na veselicah afne guncu, po spravu keš brez davka in uživu.

  • Poštenjakar

   Hebiga, si 2 let uživu, naredu itaq nis nič, po svet si zastonj hodu, šoferja in varnostnika si imel, svojim si službe rihtu, kwa bi še rad ?

   • Vrhovni sodnik

    Najbrž zlato uro.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Najbolj bizarno je, da ima sedaj Marjan v svojem CV-ju napisano mesto predsednika vlade, čeprav je bil nastavljen, je deloval po navodilih, se ni obnašal kot nek državnik in bil popolnoma nesposoben. A v CV-ju vseeno piše, da je bil premier. Za kozlat!

 • Ros

  Od Broza osebno določen voditelj, pa se ga satanistični profiterji in kriminalni udbaši izogibajo. Od boga in od oblasti določen. Zaslużen. Da vas ni sram Slovenija, vodja Balkana, Ilirskih provinc, starodavnih kraljestev in demokracije. Zakuhali ste bratomorno vojno, služili svojim privilegijem, sedaj pa pričakujete nagrado. Ne.
  Janez je izbran za voditelja, vse ostalo je opozicija, boj za preživetje in premoženje, krivično nasilno bogastvo. Dovolj je.
  Lahko ste pa vsi obsojeni.

  • Edi Puc

   gospod Ros, jas nisem v SDS, ti pa kod dober državljan PRIPOROČAM poišči pomoč saj boš s tem najbolj pomagal sebi.

 • Dobro poznan avtor knjig “Izvor četrte svetovne vojne(Origins of the
  Fourth World War)” in “Bedak in njegov sovražnik(The Fool and His
  enemy)” in so-avtor “Nove taktike globalne vojne(The New Tactics of
  Global War )” J.R.Nyquist, v zelo poučnem članku
  objavi tajne govore, ki jih je dal kadrom iz visokih nivojev kitajske
  komunistične partije kitajski obrambni minister general Chi Haotian, v
  katerih pojasnjuje dolgoročne načrte za zagotovitev kitajske nacionalne
  renesanse – katalizator katere bi bil kitajski tajni načrt za vojaško uporabo virusov. (4.2.2020 05:42 CET)
  Ustvarjalec Zakona o ameriških bioloških orožjih, Dr.Francis Boyle,
  trdi, da je koronavirus orožje za biološko bojevanje. V eksplozivnem
  intervjuju je podal podrobne izjave in priznal, da je 2019 Wuhan
  koronavirus ofenzivno orožje za biološko bojevanje. Prav tako je
  povedal, da se WHO tega že zaveda. V ekskluzivnem intervjuju za medijski
  outlet Geopolitics and Empire je Dr.Boyle predebatiral izbruh
  koronavirusa v Wuhanu, Kitajsko in Biosafety level 4 (BSL-4), iz
  katerega meni, da je ta nalezljiva bolezen ušla. Trdi, da je virus
  potencialno smrtonosen in, da je ofenzivno biološko orožje oziroma
  dvo-uporabno orožje za biološko bojevanje, genetsko modificiran z
  dodatkom funkcionalnih lastnosti. Zato ga je kitajska komunistična
  partija izvirno poizkušala prikriti in sedaj sprejema drastične ukrepe
  za zajezitev širitve. Wuhan BSL-4 (Biosafety Level 4) laboratorij je
  posebej določen World Health Organisation raziskovalni laboratorij in
  Dr.Boyle trdi, da WHO točno ve, kaj se dogaja. Celoten intervju v anleškem jeziku si lahko pogledate na tej povezavi. V tem intervjuju se Dr.Boyle dotake ekskluzivnega poročila GreatGameIndia z naslovom koronavirus biološko orožje, kjer
  se je podrobno poročalo o tem, kako so agenti kitajskega vojaškega
  biološkega programa, ki so bili zaposleni v kanadskem laboratoriju v
  Winnipegu, vpleteni v tihotapljenje koronavirusa v laboratorij v Wuhan, iz kjer Dr.Boyle verjame, da je virus ušel. To je dokaz, da so bile informacije podane preko tega bloga popolnoma
  točne že od vsega začetka našega spremljanja izbruha in, da so naša
  opozorila, da vkolikor boste informacije o tem izbruhu pridobivali iz
  fake news/click bait portalov tipa 24ur.com, kjer so zaposleni večinoma
  polpismeni ljudje, popolnoma na mestu. Napačne informacije podane preko
  fake-news mainstream medijev Vas tokrat lahko stanejo življenja.
  Bodite pozorni, zavestni, previdni, pogumni in inteligentni. Na tem
  blogu smo zbrali veliko kredibilnih resursov in informacij, preučite
  jih. (4.2.2020 05:02 CET)
  več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/24/kitajska-postavila-tretje-mesto-v-karanteno-wuhan-virus-se-je-razsiril-v-singapur/

 • Andrej

  Zdaj bo pa štos. Me prav zanima, kako bodo sedaj izključevali Janšo. Ujeli so se v lastno past. A kljub temu je vabilo vljudno in nikogar ne izključuje. CK ZKS se izključuje sam.

 • Edi Puc

  .. ala vam SDSovska, še dobite moj glas

 • sloustava

  Direkt “aperkat” Kucanu! Drzavnisko povabilo Slovenca Slovencem, katerim je samostojna Slovenija intimna opcija! Kucan, vsaj uci se,naucil se ne bos nikoli! Vsaj poskusi doumeti v svojih sprijenih mozganih, da smo Slovenci ZA Slovenijo. Skupaj!

 • mici

  Pravijo, da upanje umre zadnje, Upam, srčno upam, da Slovenci ne bodo ponovno nasedli obljubam levičarjev. Vsi se moramo organizirati in prispevati, da levičarji s pomočjo režimskih medijev in državljanov, ki ne marajo Slovenije nikoli več ne pridejo na oblast.

 • plavi-mil

  Držim pesti, da sestavijo vlado in, da enkrat za vselej skrajni levičarji in oni osebki, kateri sploh niso bili izvoljeni ODPADEJO.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Samo banana republike imajo koalicijske vlade, ki potem ne delajo drugega, kot preračunavajo, kupčkajo, izsiljujejo, se prepirajo, kazejo s prstom eden na drugega, predvsem pa so opravilno popolnoma nesposobne. Namesto, da bi delali za narod, ki jih plačuje, se ukvarjajo sami s sabo. Večinski sistem in naj državo vodi zmagovalec volitev. Na ta način se potem ali pokaže, česa so sposobni, v primeru neuspeha pa se nimajo možnosti skrivat in prelagat odgovornost na kogarkoli drugega. Večinski volilni sistem in to takoj!!!

 • Milan Onič

  Vse dobro SDS, iskreno si želim, da Vam uspe sestaviti kredibilno vlado, ste namreč edini, ki to lahko storite!

 • Joshua tree

  Težko bo Janez Janša sestavil vlado.