Ekskluzivno o novih incidentih v azilnem domu na Viču! Skupina migrantov, ki je v torek povzročala nasilje, že izginila neznano kam, varnostnik je moral spet nekoga vkleniti, azilanti dobili “študentske bone”, sladkajo se z gratiniranimi palačinkami in pijejo alkohol!

Ilegalni migranti pogosto iz azilnega doma na Viču odidejo neznano kam. Slika je simbolična. Foto: Demokracija.

Teden, ki je za nami, je bil na področju obrambno-varnostnih vprašanj izjemno buren. Najprej smo na televiziji Nova24TV ekskluzivno poročali o nasilju v azilnem domu na Viču v Ljubljani, kjer je moral varnostnik za obrambo pred nasilnimi ilegalnimi migranti uporabiti solzivec, nato je odjeknila še novica o ugrabitvi 79-letnega domačina iz Bele Krajine, ki je kar šest ur preždel zvezan v prtljažniku. Kljub neizpodbitnemu dejstvu, da se na južni meji s Hrvaško vlomi v vikende kar vrstijo, prebivalci pa protestirajo proti gradnji migrantskega centra, skušajo slovensko javnost mainstream mediji v navezi z Generalno policijsko upravo in predsednikom vlade Marjanom Šarcem prepričati, da je Slovenija še vedno varna država. Žal dogodki kažejo drugačno sliko; policija je že prijela pet tujcev, državljanov Libije, Maroka in Alžirije, ki so v petek z ukradenim vozilom nedovoljeno vstopili v Slovenijo in bili nato pri Tepanju udeleženi v prometni nesreči, naši viri znotraj azilnega doma na Viču pa so nas obvestili, da je v četrtek zvečer tam spet prišlo do nasilja, zaradi česar je moral varnostnik uporabiti lisice.

Naj spomnimo. Mainstream mediji niso mogli prikriti dejstva, da so bili mariborski policisti v petek zjutraj obveščeni o sumljivem vozilu in osebah na območju Ptuja in da so tja napotili več patrulj. Ugotovili so, da so neznanci peljali po avtocesti s Ptuja proti Slovenski Bistrici, v bližini Tepanja pa so bili nato udeleženi v prometni nesreči. Ugotovili so tudi, da je bilo vozilo ukradeno na Hrvaškem, a so se ilegalni migranti elegantno rešili, zaprosili so za azil, zato so jih že prepeljali v azilni dom na Vič.

Le dan pred njihovim prihodom na Vič pa so imeli tam ponovno intervencijo. Azilantu, državljanu Maroka, po informacijah, ki smo jih dobili od naših zaupnih virov znotraj azilnega doma, ni bila všeč soba, zato je zahteval boljšo. Ker mu zaposleni na Viču sprva niso želeli ustreči, je po pričevanju naših virov postal agresiven, sledilo je prerivanje z varnostnikom, slednji je bil tako primoran uporabiti lisice. Ob tem naj bi ilegalni migrant polomil tudi zapornico, nastala naj bi škoda v višini 1.000 evrov, ki jo bodo kakopak plačali slovenski davkoplačevalci.

Za zaposlenimi v Azilnem domu Vič je pester teden, v četrtek je moral varnostnik spet uporabiti lisice. (Foto: Nova24TV)

Predstavnikov ministrstva v torek v resnici sploh ni bilo, migrante končno umaknili s hodnikov
Sicer pa se je v preteklih dneh po pričevanju naših virov nadaljeval lov na čarovnice, kdo je v torek izdal televiziji Nova24TV novico, da je prišlo do nasilja v menzi, zaradi česar je varnostnik uporabil solzivec in so morali poleg policije na kraj dogodka priti tudi reševalci. Po naših zanesljivih informacijah jo je namreč skupila tudi ženska, ki je omedlela, reševalci naj bi pomagali prav njej. Čeprav smo v torek poročali, da so bili na kraju dogodka prisotni tudi predstavniki ministrstva, so nas naši viri popravili, da smo storili napako – predstavniki ministrstva kljub kritični situaciji in strahu delavcev, da so vse bolj ogrožena tudi njihova življenja, niso prišli na kraj dogodka.

V torek smo poročali, da v azilnem domu, kjer je prostora za približno 200 migrantov, biva skoraj 400 migrantov, sami prebivalci so za naše kamere razlagali o kaotičnih razmerah, da spijo kar po hodnikih in v učilnicah in da zahtevajo od države, da zanje zgradi večji migrantski center. Po naših informacijah so se v azilnem domu po razkritjih Nova24TV podvizali in migrante umaknili s hodnikov; iz sob so odnesli omare in vanje namestili dodatne postelje, tako da je zdaj v posamičnih sobah nameščenih po šest migrantov ali več.

Kam je izginilo 60 migrantov in ali nam jih bodo spet vrnili?
Zanimivo je, da je že naslednji dan po incidentu, o katerem je poročala Nova24TV, neznano kam iz azilnega doma izginila skupina okrog 60 migrantov, med njimi tudi alžirski državljan, zaradi katerega je bil varnostnik primoran uporabiti solzivec. Večina teh migrantov, ki izginejo, se sicer ponavadi vrne, ko jih deportirajo iz drugih držav članic Evropske unije, največ iz Nemčije in Francije, naša policija pa jih prevzema na letališču na Brniku in jih vozi nazaj na Vič. Kot trdijo naši zaupni viri, anonimni zaposleni v omenjenem azilnem domu, gre pogosto za migrante, ki so v drugih državah označeni za nevarne ali sumljive in imajo zato posebno spremstvo, v Sloveniji pa so nato brez posebnega spremstva nameščeni v azilnem domu, zaradi česar so zaposleni pogosto v strahu.

Migranti so zdaj dobili neke vrste študentske bone, da ne bi eni jedli na račun drugih. V petek so se lahko posladkali tudi z gratiniranimi palačinkami. Slika je simbolična. (Foto: EPA)

Sicer pa smo od naših zaupnih virov izvedeli, da so zaposleni v azilnem domu na Viču sila začudeni, zakaj migranti pijejo alkohol, če pa so večinoma muslimanske veroizpovedi, prav tako naj se številni ne bi “postili” za svoj praznik ramazan. Nasploh se je Slovenija izkazala za do migrantov izjemno humano državo, saj jedilniki kljub navalu na dom ostajajo izjemno bogati; če so imeli prejšnji teden na jedilniku za kosilo zelenjavno juho, njoke z omako z morskimi rakci, solato in sladico, so se ta konec tedna migranti lahko okrepčali z juho, mesnimi polpeti z jajčkom in solato, posladkali pa z gratiniranimi palačinkami. Ne čudi, da so se v kuhinji ob prevelikem navalu na dom za hrano prerivali, nekateri so želeli jesti večkrat na račun drugih, kar so zdaj na Viču uredili tako, da so vsi migranti, tako kot naši študenti, dobili bone, brez katerih ne morejo več do obroka.

T. F.

 • soc

  Opice domov na drevesa. Pika.

  • Franc Šink

   Vsa drevesa so že zasedena. Žal mi je.

 • Morala

  Prevelika je medijska cenzura in do naroda pride premalo resnice o ilegalcih.

  • KAPIBARA

   Začenši z umorom( ga je zaklal) policista na južni meji..
   Škofjeloško grad- pregov policistov, ki so se odzvali na klic” Na pomoč”..
   Klanje na Ježici- Savlje, ker ni hotel plačevati kabelske tv…
   Rog…. tam hvala Bogu, porihtajo naši tujce- sami..

   To je skoraj nični % , česar nam tajijo..
   Eden izmed 3 razlogov, da so ZDA, zgubile vojno v Vijetnamu, so bili mediji.

   Od takrat, SE NE poročai z bojišč, v takem stilu, kot so iz Vijetnama !!!

  • samotoje

   S tem bi se strinjal, če ne bi bilo celih kupov informacij brez provladnih smeti. Kdor pa gleda samo TV Slo in bere Novice- temu pa ni pomoči.

 • branči

  tisti izginuli – po moje so šli iskali službe, ne moreš po telefonu spraševati, v katerem podjetju imajo 5x na teden grantirane palačinke za malico tam zaposlenih!

  • SIMON ROZIC

   Spekla jim jih je Fajonka; ne more gledat žalostnih, lačnih obrazkov ….
   ona je poosebljena milost božja! – kljub vsemu, bi Janšo ubila, a ne?

 • učko

  Najprej levuharje potolčt, pol pa naprej !!!!

 • KAPIBARA

  Kar izginejo ?? V tem primeru, je edina krorist, če gredo za rezervne dele.. ( kar pa se tudi že govori) imamo že preveč šipcev v SLO.. z vodstvom vred..

 • Franc Šink

  Da da ramadan muslimani alkohol… To nikakor ne gre skupaj. Oblasti morajo pod nujno obiskati kratek tečaj da bi to razumele. velja tudi za levičarje.

  • AG Eric Holder

   Pitje alkohola, se po Islamu, kaznuje z smrtjo. :)

   PS: Ramadan ali ne.Nima veze. :)

   • Franc Šink

    No vidiš !

 • ZatonMesecnikov

  #Skupina migrantov, ki je v torek povzročala nasilje, že izginila neznano kam,#

  treba bo Bruslju zatožiti. Dajmo Zver&Co, dajmo kaj od sebe. naši jih veselo lovijo, jemljejo, vpišejo v postopek za azil, potem jih pa izpustijo.

  Dajmo malo akcije v Bruslju, Fantje.

  • RATATA

   Čez pet let boš spet lahko spodbujal!

  • AG Eric Holder

   Hhhahahahahahah. :)

   PS: Kako eden muslić, tebe ne doćepi? :)

   • ZatonMesecnikov

    Znaš onu Jeriću, kako Vazelini karao Srbina?

    • AG Eric Holder

     Znam onu, kad sam ti karao čerku? :)

     PS: Hahahahhahaha. :)

     • ZatonMesecnikov

      Hahahaha, Jeriću. Ćerka oficira JNA, koja pati ot frustracije, što Ćale nije dobio muškog sina….

     • AG Eric Holder

      Kaki si ti umišljen, čovjek aka.”pedofil”. :)

      PS: Odoh ja karat, tvoju čerku u guzicu. :)

     • ZatonMesecnikov

      Nije ti Ćale dobio Sina Ćoju, novog Lazara. Dobio žensko dete, pa još glupaču, da bude nesreća sliškom strašna…

  • samotoje

   Naj dajo na internet, da so palačinke fertik. Bodo vsi nazaj prišli pa še nekaj tisoč jih bodo s seboj pripeljali.

 • Minovak

  Ali nimajo musliči prepoved alkohola? Seveda imajo, samo tistih ni tukaj, k nam in v EU prihaja sodrga, ki nima zveze z njimi in jim je edina opcija teror in kriminal. Zadevo bo kmalu potrebno pogledati na ameriški način…

  • RATATA

   Bi kakšen amandma bil potreben, ki bi jamčil samozaščito, ki nam je zdaj prepovedana.

  • Rožle

   Dohtarji in ostali inženirji.. ga morjo pod nujno fajn nalivat

 • Rožle

  Kako to mislite “Slika je simbolična”? . pa saj to so …Gratinirane palačinke

  • AG Eric Holder

   HAhahahhahahaha. :)

   PS: Spet te njihove simbolične slike. :)

   • RATATA

    In tvoje simbolično lajkanje samemu sebi. Pravi simbol pokvekanosti si!

    • marta

     Pomeni, da ima najrajši sebe. :)

  • dob

   Zadnjič se je ena palačinka prepoznala in jih je tožla. Zato so previdni.

 • xtc

  Samo upamo lahko,da bo čim preje prišlo do večjega s**** in ,da jo bo skupil hudo,kak migrantoljubec ne kak nič kriv nedolžen,mogoče pa pride tudi pamet potem.

 • Skrajno Desni

  Samo pogledaš to golazen in točno veš, da so sami doktorsko izobraženi kriminalci.

  • peronospora

   Kaj če bi jaz naredil en majhen popravek…a bom izbrisan?

   “Samo pogledaš to desničarsko golazen in točno veš, da so sami doktorsko izobraženi kriminalci.”

   • Rožle

    A ti žena pusti v lastnem stanovanju po tleh pljuvat …?

   • marta

    Peronospora je najnevarnejša bolezen rdečih vinskih bratcev .
    V Evropo je bila vnesena iz Rusije.
    Kako jo prepoznati ?
    Bolj težko, ker je zelo podvržena mutaciji in selekciji (SKD, ZARES, NSi, SD, SMC, DeSus, SAB, ….)

    • Tomaz

     Ti si tipicn dokaz da Sds nima zive veze z normalno Eu desnico ampak je se vedno zaglavljena tam nekje v 1945 , medtem ko je vsem ostalim skupni imenovalec Moskva ter Putin je Sds nek hibrid vsega po malem dalec od kake desnice pa zagotovo.

     • Imperial Commando

      aja, SDS v letu 45 zaglavljena, ja , ker SDS je tista stranka, ki prireja vse te partizanske proslave po SLO in išče fašiste na vsakem koraku?? DEBIL OPRAN

     • Tomaz

      Ne ampak zato ker SDSovci v Rusih ki so trenutno v svetu edini pravi borci proti terorizmu vidijo sovraznika v ZDA ter Bruslju ki pa so organizatorji ter pobudniki uvoza teroristov pa prijatle , skregano z logiko .
      Ti pa me samo žali me ne gane , samo zapomni si da zarad takega odnosa se bomo cez 30let vsi Slovenci lahko zbrali pod eno Lipo pa se praskali po čelu , ki v zgodovini smo zaebali situacijo.

     • samotoje

      Se mi je že zdelo, da je SDS nek hibrid, ker ji skupni imenovalec nista Putin in Moskva ampak Slovenija.

   • Skrajno Desni

    Res pogrešam Hitlerja in njegove naciste.

  • Rožle

   Ja, v bodoče bo bolje iti mesarju na operativni poseg .. kot pa takim izterjencem

 • peronospora

  Ubogi begunci se sladkajo z gratiniranimi palačinkami in pijejo alkohol? In?… SDS mladina pa se fiksa s kokainom !!!

  • Olga101

   Modra galica čaka …

  • Imperial Commando

   Kva se deres

 • Slovenec

  Koliko Slovencev živi skromno in v pomanjkanju. Migrantom oblast daje
  vse, ker potrebuje nove volilce.
  To je sramota in izdaja Slovenije.

 • RATATA

  Vzdrzhalo je slovensko ljudstvo od Furlanije naprej, kjer Rimljani niso mogli spremeniti znachaja in jezika domorodnega ljudstva.
  Nespremenjeno je ostalo slovensko prebivalstvo tudi v Noriku zaradi njegovega izjemnega polozhaja v rimski drzhavi.
  Po njenem propadu in po odhodu Bizantincev leta 568 je iz Norika nastala slovenska neodvisna drzhava Karantanija, ki je za nekaj stoletij zdruzhevala Slovence.
  Po njeni ugasnitvi se je tezhishche Slovencev premaknilo v dezhele pod Karavankami, kjer je konchno po dolgem prichakovanju in po desetdnevni vojni za neodvisnost leta 1991 nastala drzhava SLOVENIJA.

  Opisani zgodovinski podatki so potrjeni z raznimi prichevanji, od Homerja, ki kot prvi omenja ime Enetoi (namesto Slovenetoi), do Plinija, ki pricha, da so Latinci prevzeli ime Veneti od Grkov.
  Da je to ime veljalo za Slovence, vemo zhe od Jordanesa, ki opisuje dezhelo »Venetov-Slovenov« od Krshkega pri Savi do izliva Visle. Pozneje razlochno prichata o Venetih-Slovencih zhivljenjepis sv. Kolumbana in Fredegarijeva kronika.
  Sledi prichevanje Pavla Diakona v Zgodovini Langobardov, ki omenja med drugim slovensko drzhavo v Noriku in govori o Slovencih kot danem dejstvu ob prihodu Langobardov. Furlanska zgodovinarja Marcantonio Nicoletti in G. F. de gli Olivi prichata, da je bil v Furlaniji ljudski jezik slovenski she v prvi dobi srednjega veka, kakor kazhejo she danes razni sledovi v furlanskem jeziku in v toponomastiki.
  Sv. Jeronim pa je s svojim znanjem slovenshchine pricha za slovenski jezik v Istri zhe v starem veku.

  Tako pomembnih prichevanj ni mogoche spregledati; medtem ko ni niti enega zgodovinskega vira, ki bi govoril o dozdevnem prihodu Slovencev ob koncu 6. stoletja.
  (…)

  http://www.revijasrp.si/knrevsrp/revsrp123/ivato123/slove123.htm?fbclid=IwAR18mg9_FwEBPK32qGGRU9QLYhkv6LCrSmJjcItBnssYzCTYpCWy8d6oT5s

 • Tomaz

  Tej clanki pa komentarji nimajo vec smisla samo jamramo pa se prituzujemo nad imigranti , social liberali pa teroristi pa se nam v obraz smejijo pa se financiramo vse skup ! Mene osebno to precej prizadane ! Ce ne bo nekih konkretnih drasticnih ukrepov se bo to samo se bolj stopnjevalo, dokler stvari ne bodo vec obvladljive , takrat bo prepozno !

  • Rožle

   … in ravnokar si prišel sam jamrat …

   • Tomaz

    Ok Einstein , ce bi dokoncal osnovno šolo bi videl da sem to ze sam ugotovil glede na to , da sem pisal v 1.osebi mnozine… ampak vseen , cestitke !

    • Rožle

     Zweinstein …

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Olga101

  Kordiš in Škoberne sta jih peljala v parlament. Tokrat naskrivaj!

 • upornik22

  naši otroci pa lačni…..naprej svoj narod poskrbet pol pa tujce fotrat drugač nagnat nazaj kamor so pršli!

 • peronospora

  Iz dobro obveščenih virov sem izvedel, da naj bi 79-letni Mirko Moravec iz Malega Nerajca v občini Črnomelj svojo ugrabitev zaigral, za kar naj bi prejel tudi veliko denarja !?!?…Kaj so vse ene stranke pripravljene storiti za glasove za evropske volitve. I mean WTF !!!

  • wert

   Ja pa je res peronospora najnevarnejša bolezen ta rdečih .
   Lažejo, kradejo in sploh so baje zelo podvrženi šnofanju, snifanju…. nosove vtikajo vse povsod,
   še posebej tam, kjer se jih nič ne tiče.

   • peronospora

    Šmarnica je odporna na mene…zato jo Tunek tako rad pije :)

  • xtc

   Torej koliko je dobil na TRR?Znakazilom na dan in višino.
   Ah,ja baje je bil tud Domobranec,a ne?

 • sloustava

  Dokler bodo presstitutke sprasevale sefe, kaj naj vprasajo, dokler bo imel roko nad mediji kljub 571, dokler otrok v OS ne bodo ucili resnice, bomo imeli lopove na Vladi, v Vladi, na oblasti. JJ mantra, boj proti lastnemu narodu jim daje energijo. Poglejte Mesca, tipa, ki nikoli ni delal, kako je…be Slovenca, drzavljana. Poglejte Carlovo, sprijenko brez primere, poglejte Golobica ( Majniska deklaracij), pa se ne cudite stanju in sranju, ki ga zivimo! KRIV SI, VOLIVEC, KRIV!

 • peronospora

  Zgodbo o ugrabitvi Miroslava enostavno ne pije vode. Eni celo trdijo, da je Mirko Moravc sodeloval v spletki vseh spletk…da je skupaj s slovensko desnico svojo ugrabitev zrežiral kar sam. Jaz osebno mislim, da bi bila za tako starega človeka to izjemno travmatična izkušnja, zato zagotovo ne bi par ur po dogodku naokoli dajal intervjuje medijem in nasmejan igral harmoniko.

  • wert

   Policija te bere !
   Oni imajo vse podatke o tem, kar ti tule natolcuješ in posredno obrekuješ policiste in
   delo Policije na sploh.

   • peronospora

    Eni celo trdijo (jaz sicer ne), da za vsem skupaj stoji slovenska desnica, oziroma največja opozicijska stranka – SDS!!!… A to morda drži? Sam vprašam !!!

    • wert

     Nič se ne izmotavaj ! Si že zgoraj vse razločno napisal.
     LAŽ IMA KRATKE NOGE.
     Mogoče boš ti lažje ležal zvezan in zalepljen v prtljažniku. Nič se ne ve.
     Takrat ti ne bo več do norčevanja in laganja o tako strašnih stvareh,
     ki so prišle nad naš narod in jih je 79 letni starček Mirko Moravc, moral
     izkusiti na lastni koži.

     • peronospora

      Eni trdijo (jaz sicer ne), da je to lušna zgodbica, ampak govorica telesa “ugrabljenca” je zelo zgovorna. A se spomniš pevca Jussieju Smollettu. Gre za znan primer človeka, ki je želel izkoristit občutljivo obdobje boja proti rasizmu, da bi promoviral svojo kariero, pa najel dva kriminalca, da sta ga napadla. No?

      PS: Ne trdim, da je tukaj ista zadeva…a velja razmislit o tem.

     • wert

      Ti tule širiš laži in NE ” eni trdijo” ter kopiraš neke neumnosti, ko dobro veš, da je šlo vse skozi uradno proceduro. Bog ve, mogoče boš imel srečo, da izprobaš tako “luštno zgodbico” tudi ti, ker teren je že dobro pripravljen.

     • peronospora

      Nič ne kopiram. Celo domačin je o ugrabitvi rekel naslednje: “Mislim, da je zgodba malo prenapihnjena, da mislim, da je to malo predvolilna varianta. Ne, da ne verjamem, ampak mislim, da je zadeva malo napihnjena.”

     • wert

      A, sam pa nisi tolk brihten, da bi prepoznal namerne laži in nelogićnosti, ki jih nekateri namerno širijo po spletu in ubogemu starčku c tem dodajajo še dodatno bolečino in gorje v stanju v katerem se je znašel. Nisi prebral izjav strokovnjakov in policistov – analitikov/psihologov, ki so strokovnjaki iz tega področja, ampak raje pišeš klevete primitivcev in jim držiš štango.

     • peronospora

      Samo poglej kako veselo je Mirko igral harmoniko po “ugrabitvi.” Ves nasmejan in dobre volje :)

     • wert

      To je slika pred ugrabitvijo. Kje si spet to pogruntal ?
      Mirko je še vedno v šoku od vsega prestanega trpljenja, najhujše posledice še sledijo.
      Nehaj že pisati traparije in se sam iz sebe norčevat, ker vseeno mislim, da nisi toliko nor, kot se tule prikazuješ.
      Dost te mam !

     • peronospora

      Tudi mi levičarji imamo dost… vaših desničarskih natolcevanj in spletk !!!

     • branči

      nared nekaj zase, pa sam spreglej, ne teži drugim, ki se ne strinjajo s tabo!

     • Rožle

      Itaq .. da igra :)

     • wert

      mah, en trapec je.

     • peronospora

      Jaz ne znam igrat…jaz nisem Mirko :)

   • Olga101

    So what?!

    • peronospora

     …he he…ho ho…ha ha…hi hi…Med drugim se sprašujejo, zakaj bi ugrabitelji, če so želeli le prevozno sredstvo, da bi prišli do Italije, s seboj vzeli še Moravca, številni pa menijo, da je bila zgodba prirejena za nabiranje političnih točk pred evropskimi volitvami.

  • Rožle

   bi ti sodeloval v tej “spletki vseh spletk”
   .. bi ti šel potem sedet za tovrsteno spletko …???

   in po tvojem so sodelovali tudi ugrabitelji .. in svojo igro bodo kar odsedeli ali kaj ???

   ********
   Ugrabitev 144. člen Kdor ugrabi koga z namenom, da njega ali koga drugega prisili, da nekaj stori, opusti ali trpi,
   se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.
   ****************************************************************

   • peronospora

    Če do prave ugrabitve ni prišlo potem 144. odpade. Če je šlo za spletko, bodo kaznovani po nekem drugem členu…kapish?

    • Rožle

     Ne kapišaš ti glih najboljš .. a ugrabitelji bodo kar o tem molčali .. recimo, da je šlo samo za igro
     in raje odsedeli …”fejk” ugrabitev

     • peronospora

      Samo poglej kako veselo je Mirko igral harmoniko po “ugrabitvi” :)

     • Rožle

      .. in ugrabitelji so tudi zelo vseseli za rešetkami …
      A ti ne bi bil vesel, da si z veliko sreče odnesel celo kožo ..???

     • peronospora

      Jaz bi si zaigral tisto Avsenikovo… Slovenija odkod lepote tvoje…v G duru, pol pa modulacija v drugem delu… v CIS dur :)

     • Rožle

      Ti bi si tole prepeval :)

      … ♪ ♫ ♩♬ ♭ … Spet poletje je …
      mimo je maj … ♪ ♫ ♩♬ ♭ … več ne javlja se
      … kdo ve zakaj … ♪ ♫

     • peronospora

      Jaz si to prepevam:

      Povsod, kamor seže pogled,
      lepota zasanjana, kje najti še lepši je svet,
      kje lepše je kot doma?
      Se s Haloz v daljavo zazrem prek gričev, dolin, gora,
      v daljavi še zeleno gorico uzrem,
      kjer šmarnica je doma?

     • wert

      Pozabil si na tvojo kozo, ki te nepotešena čaka, da ji zasmradiš hlev.

     • peronospora

      Oh Haloze – od kod lepote tvoje?
      Pozdravljamo te iz srca, ker šmarnica je tu doma,
      Oh Haloze – naj tebi pesem poje,
      ne išči sreče drugod kot le doma.

 • Olga101

  Avstrijci so lepo podaljšali varovanje svoje meje proti Sloveniji! Evropska komisija jim je dala prav, saj ima država članica vso pravico varovati svojo mejo!

  • peronospora

   Sedaj bi nam Janševa Nacionalna garda in Šiškova Varda prav prišli :)

   • Olga101

    Zakaj le? Naj divjski lepo nemoteno “pospravijo” pri komunistih! Sicer pa je Kučan edini, ki ima “nacionalno” gardo – teroristično Antifa!

 • Olga101

  Migrante je treba napotiti v Murgle, pa naj tam vdirajo,vsaj bodo imeli kaj vzeti. Lahko vzamejo se Štefkino mehiško bančno kartico!

 • Olga101

  Slovenska vlada protestira proti podaljševanju varovanja mej sosednje Avstrije, češ da so slovenske meje varovane?!!! Hahahahaha

  • wert

   Mesca in kompanijo naj pošlje tja Pokljukar in naj vahtajo mejo !

 • montyamp

  Avstrija ima na meji vojsko , murglosrbija pa palačinke .

  • peronospora

   Nikoli ne zamenjam palačink za puške. Peace baby !!!

 • Artur

  Kot trdijo naši zaupni viri, anonimni zaposleni v omenjenem azilnem domu, gre pogosto za migrante, ki so v drugih državah označeni za nevarne ali sumljive in imajo zato posebno spremstvo, v Sloveniji pa so nato brez posebnega spremstva nameščeni v azilnem domu, zaradi česar so zaposleni pogosto v strahu.

  Blesavi levi idioti spodaj se z večino njihovih komentarjev globoko ne strinjajo z zaupnimi viri v zvezi z zgoraj navedenim, ker debili živijo v komunajzerski virtualni stvarnosti sedaj nastajajoči in bodoči multi kulti sodo mazo pedo vukojebini prirejeni za njihove bolane potrebe.
  https://www.delo.si/novice/slovenija/protestni-shod-v-crnomlju-181126.html

 • peronospora

  Bo kdo jedel gratinirane palačinke? Imam tudi svinjsko kračo in šmarnico. Vsi ste dobrodošli…tudi migranti in desničarji. Lepo se bomo imeli :)

 • Rožle

  Tu na tem prtalu 3 NORCI izginejo .. 5 jih potem nazaj pride ..

  • peronospora

   Res je…se popolnoma strinjam :)

 • xtc

  Levim se že tako blede od torpeda njihovih prijateljev” migrantov,da so pripravljeni lagati marsikaj,a kaj ko je zadeva iztožljiva na sodišču zaradi krive obdolžbe in blatenja .

  • peronospora

   A bomo vsi zapeli:

   “Če pa tujec spet zaide preko Kolpe skoz gozdove, mirno spite vsi Slovenci, VARDA brani nam domove.”

   • xtc

    Če bomo čakalio na levičarje bo kot Z NOB bizgeci-čakali ,da bo odšlo mimo.

 • peronospora

  A bomo zapeli eno…vsi Slovenci odprtega srca:

  Če pa tujec spet zaide
  preko Kolpe skoz gozdove,
  mirno spite vsi Slovenci
  MIGRANTE sprejmimo v naše domove.

  • Rožle

   … in toplo jim odstopiš tudi svojo soprogo

   • peronospora

    Ni problema, če k meni pride spat mlada in lepa muslimanka v zameno :)

    • Rožle

     Zamenjava bo možna samo z Muđotom :) pa to pri tebi tudi ne bi smel biti noben problem .. LGBT .. pa to

  • centurion
  • ZatonMesecnikov

   Če pa Migran spet zaide
   preko Kolpe skoz gozdove,
   mirno spite vsi Slovenci
   Peronospora z tujčevim onetom zadovoljno rjove….

 • Marija

  Brez besed..

 • janko

  Kaj pa če so ti en par milijončkov ožganih borci džihada, ki jim bo jutri podeljeno orožje in ukaz?

 • Franjo Trojner

  Oblast nam v obraz laže!
  S Hrvaško imamo 380 km kopenske meje, 290 km rečne meje in X km ? morske meje, zanima me koliko policistov in koliko vojakov 24 ur na dan hkrati varuje našo južno mejo pred vpadom ilegalnih migrantov ? Morda 100 policistov in 100 vojakov hkrati ??? Vse kar je manj je smešno in ne more preprečiti ilegalnih prestopov naše južne meje in zavorovati domačinov in njihovega premoženja.
  To je 25 skupnih patrolj na izmeno (12h ) v kateri sta dva policista in dva vojaka in vsaka patrulja non stop nadzira 26.80 km naše državne meje, kar je po razgibanem terenu že podnevi težko izvestii, kaj šele ponoči, mar ne? Pa vi res mislite, da Šarec, Pokljukar in Rjavec na našo južno mejo vsak dan v eno izmeno (12h) pošlejo 25 mešanih patrulj (2 policista + 2 vojaka) ??? Nikakor ne! To bi pomenilo, da bi 670 km dolgo mejo 24 ur na dan varovalo 100 policistov in 100 vojakov. V 30 dnevih bi našo južno mejo skupaj varovalo 6000 policistov in vojakov skupaj, kar pomeni 3000 policistov in 3000 vojakov!!! To pa je že približno pol celotnega fonda zaposlenih s katerim razpolaga policija in vojska mar ne??
  Če v obzir še vzamemo še :
  – 89 km kopenske meje in 13 km rečne meje z Madžarsko.
  – 251 km kopenske in 79 km rečne meje z Avstrijo.
  – 201 km kopenske meje, 31 km rečne meje in 48 km morske meje z Italijo.
  Plus vse druge aktivnisti za katere sta z zakonom zadolženi policija in vojska, lahko kar sami ugotovimo kako naša vlada, pilicija in vojska obvladujeta stanje na naših mejah in v notranjosti države.
  V luči zgoraj naštetih številk so besede predsednika leve vlade Šarca in notranjega ministra Pokljukarja, da ni skrbi z nacionalno varnostjo naravnost smešne in zavajujoče.
  Torej predsednik države g. Pahor, predsednik leve vlade Šarec, notranji minister Pokljukar in obrabni minister Rjavec koliko policistov in vojakov v 24 urah non stop patruljira vzdolž naše južne meje??

 • peronospora

  Majhen narod sreča vodi
  zlato sonce kri ogreje,
  pesem zmage se nam smeje
  MIGRANTI vabljeni čez naše meje.

  • Rožle

   Vaše meje ..???
   Od kod to pišeš is severne koreje ..?
   potem OK

   • peronospora

    Meje nas Slovencev…dobrih ljudi :)

    • ZatonMesecnikov

     “Dobri ljudje” tvojega kova, so spravili Slovenijo v 70tih letih v rang severne Koreje in venezuele.

     • Zgornji

      TOOOČNO TKOOOO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! IN POTEM SE ŠE NEUMNE DELAJO !!! ! !!! “DINDU NUFIN” , PA TO !!! ! !!!

    • slosin

     ne vem, če si dober, zarukan pa prov gotovo…

     • Zgornji

      HEH, AMENNN !!! ! !!! :-D ;-)) ;-) NO, PA ŠE BOLJ JE PA ZLOBEN ZA PO VRHU !!! ! !!! :-(

  • centurion
  • ZatonMesecnikov

   Korenjak migranstki peronosporju ga vdene,
   Strašno peronosporček zacvili,
   Z rokami on močno zakrili
   Ječi od sreče, kot malo ščene.

 • Nejc Krivec

  Kaj delajo pri nas Marocani, Alzirci in Libijci??? in zakaj se jih tretira kot begunce ki so upraviceni do azila??? javno znano je da so migranti iz omenjenih drzav skrajnezi ki so bili primorani zapustiti svojo drzavo.

  • peronospora

   Kaj dela pri njih NATO, Amerika, Anglija, Francija…in s tem posledično tudi Slovenija, kot članica NATA ???

   • centurion

    …štela nataliteto, podganam…

    • peronospora

     Kaj pa domobranske podgane*

     • Perkele

      So v rovih uspešno prezimile?

     • ZatonMesecnikov

      misliš na Antikomuniste 1944-45?

     • slosin

      jebajo ta rdeče….

   • ZatonMesecnikov

    Kje pa je NATO v Alžiriji, pa Maroku?

    “Če laže levičar, laže v obrambi civilizacijskih pridobitev” (Luka Polmesec, 2018)

  • centurion

   NIČ.
   Kaj je že delo za kameltrajberja??

   • peronospora

    Ja da kamele trajba…a ne?

    • centurion

     Pahorjeva je ostala v Libiji…

    • Zgornji

     Ne, temveč menda da koze naskakuje .

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Država več naredi za migrante kot pa za lastne ljudi o varnsoti pa sploh ne bom 35 vojakov pa to je smeh.

  • Zgornji

   JA, BEDA TE POKVARJENE VLADE JE TO , KATERO MI TRPIMO !!! ! !!!

 • to_mi_delaj

  treba iz njih palačinke naredit, talevi naj jih pa žrejo

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  VSA – ČAST CENJEMU GOSPODU TONETU K.
  IN – HVALA MU – ZA VSE DOBRO, KI GA JE STORIL ZA NAS SLOVENCE
  IN ZA NAŠO R. SLOVENIJO

  DANAŠNJI SHOD – V ČRNOMLJU
  JE BIL
  LEP,VSEBINSKI
  IN
  DOBRO OBISKAN – PREKO 500 LJUDI.

  TUDI TU
  IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
  KI SE JE ZGODILA,
  PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
  – SEVEDA
  TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
  iN
  MU ČESTITAM,
  KER
  JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
  , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
  Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
  DOLŽNOST
  NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

  Absolutno podpiram-o
  pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
  Se oprosti
  “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
  ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
  NA
  UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
  Vsaj
  meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
  “žal”
  preds. B. PAHORJA !
  Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
  na
  TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
  sam
  ZAPRAVLJA
  ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
  KI
  GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
  Vedno
  bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
  ki
  v odločilnih, težjih situacijah in pod
  PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
  ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
  In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
  Slovencev, ki se po nas ta dežela in
  naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  SDS
  NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  AKTUALNA INFO.

  ŠTEVILO – KRAJ AVTOV
  SE JE BAJE
  – V ZADNJIH DNEH MOČNO POVEČALO ! To je seveda stvar organov MNZ !
  Povem
  le
  ZA PRIMER, KI SEM GA SLIŠAL OD MLADEGA FANTA,
  KI
  JE DEL KROGA LJUDI – MOJIH VSAKODNEVNIH ZNANCEV.

  ŠE TU.
  RESNA INFO !
  Meni osebno dobro poznani
  19 letni , VELIK, DELOVEN, OK FANT
  vnuk gospe T.P.
  JE
  VČERAJ REKEL, DA VE ZA PRIMER

  – K R A J E – AVTA

  AVTA IZPRED NEKE TRGOVINE PRI LJUBLJANI..
  LASTNIKU,
  KI JE PO NERODNOSTI PUSTIL KLJUČE V AVTU
  SO STORILCI ZLOŽILI NJEGOVO ROBO IZ AVTA
  NALOŽILI SEBE IN SVOJO ROBO – V TA AVTO – IN – ODPELJALI.
  Takih
  primerov – JE BAJE VELIKO.
  Povem
  kot sem slišal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • slosin

  mene pa zanima, zakaj naši spet pizdijo, ker je Avstrija podaljšala nadzor na meji s Slo za 6 mesecev…..Kaj nas briga, kaj delajo jodlarji na svoji meji….A se Cmero mogoče boji, da kameltajbarji ne bodo mogli naprej in bodo ostali vsi pri nas…

  • samotoje

   To je čisti blef, da vlada izgleda kot tista, ki zavrne vsakega vsiljivca na meji in ni šans, da bi en sam prestopil šengensko mejo. Blef za Slovence in državljane, seveda. Italijani, Avstrijci, Nemci in naprej proti severu točno vedo, s kom imajo opravka. Z balkanci.

 • Igor Kodelja

  Saj jim pripadajo študentski boni saj so sami učenci dr.mr .fr.ing.nekaj je tudi nanoing.pa tudi delawci mesarji ginekologi minerji celo kaki bankjrji se najdejo tako mešano zmešano

  • Slovenka

   Ne pozabi na arheologe.

 • samotoje

  Treba bo okrepiti ekipe za izdelavo palačink pa bo mir. Kaj pa nadev? A je v redu?

  • Zgornji

   ;-) :-p :-(

 • macon

  V bistvu čisto v redu članek potem pa totalna brca v temo: gratinirane palačinke. Pa kaj potem, če jedo gratinirane palačinke, a je to hrana za 100 EUR in več na krožnik, nekaj kar si lahko privoščijo le milijonarji?

  • Zgornji

   NE , JE PA TO DRAŽJA HRANA , KI NI VSAKDANJA !!! ! !!! IN TO NAS VEČ STANE , MI PA NIMAMO NIČESAR OD TEGA !!! ! !!! ŠE KAJ TI NI JASNO ???

  • sodnikisozločinci

   Človeku takoj pride na misel ustreznejši menu, granatirane palačinke, to je najbrž to.

  • mona lisa

   Vsake hrane ki jo mi plačujemo za te kozojebaške teroriste je škoda marsikateri naši ljudje pa o poštenem obroku lahko samo sanjajo in to taki ki pošteno delajo in upokojenci po 40 letih dela. Fuj sramota sram me je te države.

   • macon

    Strinjam se, ampak vseeno je treba iskati bolj izrazite zlorabe, da ne izpade pretenciozno. Članki namreč nagovarjajo različne ljudi, tudi take, ki jim taka jed ni grozen luksuz.

  • Andrej

   Ko si bil v Yugo vojski in si branil drago domovino si tudi jedel gratinirane palačinke, ali ne?
   Živeli smo od pasulja in kislega zelja. To samo za primerjavo.
   Tile zločinci tikaj nimajo nobene pravice do kakršnekoli hrane iz SLO proračuna. Sploh nimajo pravice biti tukaj. Kdaj se ti bo to posvetilo, Mačkonar?

   • macon

    Ja, ok. Jedli smo zanič hrano, ampak od takrat se je udobje izboljšalo. Pol današnjih mulcev bi pocrkalo, če bi šli skozi terapijo JLA kot smo jo dali mi skozi. Ali pa bi se hkrati vsaj poscali/ posrali, jokcali mamici, se delali nore, kakšen pa bi šel sigurno na štrik.

    • Andrej

     Da se je udobje izboljšalo si za to delal. Kaj pa so ti tipi delali, da lahko tukaj zastonj palačinke jedo?

 • mona lisa

  To golazen redimo medtem ko so naši ljudje marsikje lačni. Marsikateri upokojenec z borno penzijo po 40 letih poštenega dela strada, marsikateri zaposlen komaj zaštrika mesec z mescem in arsikateri slovenski otrok lahko samo saja o taki hrani. Ta politika sedaj se mi gnusi.

 • Andrej

  Strežno osebje bi se jim moralo klanjati in po arabsko zahvaljevati, da jim lahko strežejo.
  Nizko smo padli, nizko.

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • sunday

  satanovi iztrebki so smrt eu !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!