“Kaj naj pol vprašam!?” Novinarka POP TV Katarina Matejčič na protestu v Beli Krajini dobivala navodila svojih šefov in zabavala prisotne

Katarina Matejčič je takole "visela" na telefonu skoraj 20 minut in prejemala navodila šefa, kaj sploh mora vprašati in koga mora vprašati. Foto: S.P.

Na protestu za varno mejo in proti migrantskim centrom v Beli Krajini se je v soboto med drugim mudila tudi novinarka komercialne televizije POP TV Katarina Matejčič, ki pa po pričanju nekaterih udeležencev protesta, ki so jo tam opazili, niti ni vedela, kaj naj tam počne. Kot so nam vedeli povedati ljudje, se je več kot 15 minut po telefonu z nekom, bržkone s svojimi nadrejeni, pogovarjala o tem, kakšna vprašanja mora postaviti prisotnim politikom. Dajala je občutek, kot da sama nima ideje, kaj lahko vpraša, zaradi česar se zlobni jeziki na Twitterju že sprašujejo, ali Matejčičeva sploh obvlada svoj novinarski poklic, kakšne kompetence sploh ima, ali zna razmišljati z lastno glavo in ali na splošno tako delujejo novinarji te največje slovenske komercialne televizije – torej, da vprašajo tisto, kar jim naročijo njihovi šefi, v prvi vrsti odgovorna urednica Tjaša Slokar Kos in nemara tudi nekateri močnejši igralci v ozadju, kot so levi interesni lobiji.

Naj spomnimo. Novinarke televizije POP TV v zadnjem času ne slovijo ravno po svoji inteligentnosti in splošni razgledanosti, kaj šele po raziskovalnem novinarstvu. Morda se je to najbolj pokazalo v primeru Irene Joveve, zdaj že bivše novinarke, ki je tik pred začetkom evropske volilne tekme prestopila v politiko, zasedla mesto nosilke liste LMŠ in je, sodeč po soočenjih, povsem brez vsebine. To je denimo nazadnje vnovič potrdila z odgovorom na soočenju kandidatov za evropske volitve na TV Koper glede aktualnega stališča Slovenije do vstopa Hrvaške v schengen. Poročali smo, da so bili njeni odgovori takšni, kot da bi prvič v življenju nastopala pred kamerami, v resnici pa je na POP TV delala kot novinarka na notranjepolitičnem področju.

Zalomilo se ji je tudi na četrtkovem soočenju na RTV, tako zelo, da je očitno v strahu pred debaklom odpovedala dogovorjeno soočenje na Nova24TV, na katerem bi morala skupaj s Tanjo Fajon sodelovati v petek. “Tega zdaj ne bi vedela, sem nova na tem področju, tako da če bo treba, se bom o tem poučila,” je odgovorila Irena Joveva na vprašanje voditelja Dejana Ladike glede Trianonske pogodbe: kako bi namreč reagirala, če bi v parlamentu na seji nek poslanec z Madžarske zahteval obeležitev za vzhodno sosedo nepravične in katastrofalne pogodbe. Morda je nova in se mora poučiti glede protestov v Beli Krajini tudi njena nekdanja kolegica Katarina Matejčič.

POP TV se je v preteklosti raje postavljal na stran “ubogih prebežnikov”
Sicer pa smo na Nova24TV že poročali, da je bil POP TV v zadnjih dneh med tistimi mainstream mediji, ki so poskušali relativizirati ugrabitev Mirka Moravca in celo podvomiti v njegovo pristnost, medtem ko so v zadnjih tednih novinarji po nareku urednikov spleta, Jureta Tepine, in televizije, Tjaše Slokar Kos, vdore v vikende, nasilje v azilnem domu in druge incidente na južni meji preprosto ignorirali. Tudi v oddaji 24ur zvečer je voditeljica Maja Sodja govorila predvsem o tem, kako se izogniti sovražnosti do “beguncev”, medtem ko sta bila upravičen strah slovenskih državljanov in njihova varnost zanjo drugotnega pomena.

Tudi zato se je Katarina Matejčič na sobotnem protestu v Beli Krajini verjetno počutila povsem izgubljeno – tam so bili namreč tisti, ki jim je mar za usodo Slovenk in Slovencev, ki nacionalne interese postavljajo pred svoje lastne, Matejčičevi pa so verjetno naročili, da mora iz protesta napraviti problem. Denimo šteti, kdo vse z desnice, ki da je preveč nestrpen, je bil tam, kot denimo ob nedavnem protestu v Ilirski Bistrici; namesto da bi se na POP TV posvetili bistvu problema – zakaj so bili ljudje sploh tam.

Ko je Matejčičeva po 15-minutnem pogovoru le razumela, kaj mora vprašati, je po pričevanju naših virov prekinila zvezo in suvereno ukazala svojemu kamermanu: “OK, greva!”

T. F.

 • Anton

  butasta kot noč!

  sarkazem press

  • antimur

   Pri kučanistih ni problem samo v tem, da so butasti, večji problem je v njihovi hudobiji.

 • trumpet2018

  kura vedno rabi navodila, ker 24 kur ne zna razmišljati z lastno glavo, sicer pa samo berejo s trotl bobna in prepisujejo z najbolj lažnvih fake news medijev – CNN, washington kompost, BBC, NBC in podobne globalistične smeti. To vem iz prve roke, ker že 2 leti občasno pišem komentarje pod njihov fake news na njihovem gnilem lažnivem forumu oz. “najbolj brani” strani, kar je seveda tudi laž. Prava lažniva soroševa greznica, upam da čim prej propadejo, ker to so sovražniki slovenskega naroda in izdajalci, ki vsakodnevno zavajajo in lažejo slovenskemu narodu, to je v bistvu posebna oblika specialne vojne( zato bi morali kazensko odgovarjati), seveda vse v navezi z levimi fašisti na oblasti , ki so nam ugrabili državo in nam podtaknili opravilno nesposobnega klovna, ki ima IQ kište za premog

  • zokispoki

   Hmmm, 24 Kur in A kanalizacija, specializirana za fake news, sirjenje lazi in sovraznega govora, kenede !

 • Anton

  Tako se pa ženske mobilizira v vojsko.

 • Skrajno Desni

  Samo še levičarji in idioti ostajajo v Sloveniji in mi penzijonisti, ker s tem drobižem ki nam ga ta lopovska država da nimamo kam.

 • Janka Kranjka

  Je pa lepotička ta Matejčička! Bi jo.. :)

  • trumpet2018

   lepa fasada, znotraj pa praznina. Lažnivi blond dvocelični leftardski NWO android, ki deluje po vnaprej začrtanem globalističnem programu, pa za vsak korak rabi navodila, ker ni sposoben avtonomno delovati

   • Janka Kranjka

    To vsekakor drži. Ampak fasada je vseeno dovolj dobra, da bi za trenutek tudi pozabil na njeno sprevrženo leftardsko ideologijo… ;D

   • Common Sense

    Pravzaprav kot večina levičarskih politikov. A najlepše to ponazori Lukec. Sladkobesedni baby face z uničujočo agendo. Slabo za vse, modre, rdeče, roza in zelene.

 • tasilo

  Katarina Matejčič da je novinarka?!?!

  Uff … jaz sem pa vedno mislil, da je kozmetičarka. Ali pa … emm … eee … “poklicna spremljevalka”.

  • trumpet2018

   na facebooku piše da je hodila na ekonomsko fakulteto, sicer ne vem, če jo je končala, to tako ni važno, ker za branje s trotl bobna ne rabiš fakultete, važno da lepo bereš, brez napak :)

  • zokispoki

   Ali si hotel reci hostesa? Sam vprasam !?

   • Ne, ne. Njej in podobnim se reče ‘escort’ :-)))

    • zokispoki

     Sam da ni presstitutka !

  • RATATA

   Trobenta.

  • samotoje

   Saj si prav mislil. Matejčič je tudi novinarka.

  • samsara

   Aparatička, ali nekaj podobnega.
   Pavzaprav, blond aparatička, kar je nekoliko slabše od že sicer slabega.

 • učko

  Njej je važn, da jo kučanov finančni consiliere Jamnik dobr brus, pa da je polna dnarja, k ma na seb več šminke kt je sama težka, to pa velik košta.

 • rubec

  Kako kaj naj vpraša? To vendar, kar nas slovence najbolj zanima. Kdaj točno bo, da bomo ja tudi v živo videli, voditeljici Pop INA-Industrija nafte Osmi Roš odtekla voda.

  • Black_hawk

   haaha

  • Rožle

   Pa ne, da bo okta mama ..

 • Franc Šink

  Meni najbolj gre na živce to nesramno norčevanje in podcenjevanje gledalcev in ostalega naroda.

 • Franc Šink

  Ta Katarina bi bila sposobna samo še za nekaj.Raje ne bom o tem.Je preveč spolno obarvano.

  • centurion

   …..biti farmacevtka pri POP TV????

  • zokispoki

   Za podzupanjo k Zoklnu gre se vedno lahko !

   • KAPIBARA

    Bode imela toplo malico, vsaki dan..

 • Franjo Trojner

  Da so dominatni mediji sluge povampirjene politične levice je domoljubnim SLOVENCEM že od leta 1945 jasno in se tudi v prvi samostojni SLOVENSKI državi ni spremenilo! Me pa zelo preseneča, da v baje demokratični in “pravni” državi vsege SLOVENSKEGA roda niti policiji in tudi sodstvu ne moreš zaupati. Nelustriranci so se nekaznovani zavlekli v vse pore naše nove, mlade države in še danes delujejo z položaja moči in tako usodno vplivajo na naš vsakdan. Zato ni nič čudno, da samo v navidezno demokratični in navidezno pravni državi politična levica na oblasti brezsramno, zlagano spreminja našo zgodovino osamosvajanja in vsem na očem javno rehalibitira zločinski totalitarni komunističen režim in njegove vidne predstavnike. Naše baje neodvisno sodstvo pa ne reagira, čeprav je v naši USTAVI zapisano, da je vsako oblastno poveličevanje bivšega totalitarnega komunističnega režima kaznivo dejanje!
  Tudi policija me je totalno razočarala.že od afere Depala vas naprej! Vrh policije je namensko zašteko v večih primerih :
  pri odkrivanju pranja 1 milijarde € v državni banki
  pri odkrivanju kriminalnih dejanj vpletenih v megalomansko bančno luknjo
  pri odkrivanju akterjev divjega lastninjenja
  pri odkrivanju skritih milijard € v bančnih oazah
  pri odkrivanju korupcije v zdravstvu, cestnem križu, TEŠ 6, DRUGI TIR, v javni in državni upravi itd. in nazadnje pri nadzoru naših mejaz katere ilegalni migranti nenadzorovano prečkajo kadar si to pač zaželijo. Notranji minister Pokljukar in sam vrh policije trdi, da je Slovenija varna država, da ima policija južno mejo pod nadzorom, da ilegalne migracije obvladuje, skratka, da je zagotovljena varnost državljanov in premoženja, pa je res tako??? Komaj en dan po ugrabitvi 79 let starega državljana s strani ilegalnih migrantov se drugi dan zgodba ponovi, ko ilegalni migranti v Sisku ukradejo avto in se z njim neovirano prečkajo našo južno mejo, policija pa jih odkrije komaj v notranjosti države in še to po zegnu, ker so se ilegalni migrantje zapletli v prometno nesrečo.
  Sem veteran vojne za Slovenijo 1991, ki sem se odzval klicu domovine takrat, ko me je domovina potrebovala, ker so jo ogrožali agresorski vojaki JLA! Takrat smo vsi domoljubi brez izjeme stopili skupaj in vsak po svojih močeh naredili, kar je bilo potrebno, da imamo danes SLOVENCI svojo prvo samostojno državo. Mnogi domoljubi so za ta cilj dali največ kar so imeli, dali so svoje dragoceno živlenje! ZAKAJ ???
  Da je danes biti domoljub že skoraj kaznivo dejanje???
  Da je prva samostojna država vsega SLOVENSKEGA RODA vse manj demokratična in vse manj pravna???
  Da se v novi samostojni državi oblastno rehalibitira bivši totalitarni komunističen režim???
  Da leva oblast protipravno sodno preganja osamosvojitelje in jih brez vseh dokazov obsodi na arest, kot se je zgodilo v primeru g. Janše in generala Krkoviča ???
  Da se veterani vojne za Slovenijo deložirajo iz stanovanj??
  Da imamo v državi 600 000 revnih sodržavljanov????? Ki so izgubili vsako upanje, da bi jim še v času njihovega živlenja lahko bilo kdaj bolje.
  Da vlada ne omogoči mladim delo in pošteno plačilo doma in s tem prepreči množično selitev mladih v tuje države???
  Da vlada, policija in vojska ne izvaja nadzora nad svojim ozemljem in mejami???
  Da vlada, policija in vojska ne poskrbi za varnost svojih državljanov in njihovega premoženja???
  Da vlada počne prav vse da se omejuje svoboda mišlenja in govora???
  NE, ZA TAKŠNO ZBLOJENO DRŽAVO se DOMOLJUBI takrat leta 1991 nismo borili! Takrat smo želeli drugo Švico in ne drugo YU ( domoljubi smo se proti YU borili) , kateri je žal na las podobna danes “naša”država Slovenija. A je to še sploh naša SLOVENSKA država??? Ne ni! Ukradli so nam oblast in državo, vsi ti nelustriranci na oblasti, katerim smo domoljubi ob vzpistavitvi prve samostojne države naivno verjeli, da se bodo spreobrnili, spoznali svojo zmoto, priznali svoje grehe, se za njih pokesali in postali prvi demokratični oblasti in prvi samostojmi državi VSEGA SLOVENSKEGA RODA lojalni državljani. Pa smo se očitno hudo zmotoli, kot vidimo danes.

 • Black_hawk

  Kurtizana pove tisto, kar ji naročijo. Nič več in nič manj. Svobodno novinarstvo press

 • Black_hawk

  Levakinje resnici na ljubo niso ravno najlepše. Se strinjamo?

  • trumpet2018

   saj ta je lepa kot roža, samo pozabili so ji vgraditi procesor :)

 • Me je že ‘šarplaninka’ Joveva zelo (negativno) presenetila s svojo nesposobnostjo povedati nekaj iz glave in imeti svoje mnenje (pa makar naučeno) o čemurkoli.

  Vsak retardiran ti lahko ure in ure zavzeto in poglobljeno razlaga in govori, pa čeprav samo papagajsko ponavlja naučeno iz gledanja hanzi tv ali poop tv. Očitno so te novinarke še veliko bolj pod povprečjem in v razgledanosti ne sežejo do gležnjev še tako retardiranemu gledalcu njihovih poročil. Trotl boben in branje iz njega delata čudeže.

  • von Rhein

   Kakorkoli,ona je magistrica svetovnih študij.Ne vem sicer točno kam področje znanja spada,ampak taka je volilna ponudba v nazivu izobrazba.In zelo pomembno,ker je bilo branje s trotl bobna premalo zahtevno in neskladno z njeno izobrazbo je postala ….”samostojna podjetnica”.

   • Vse to pove veliko več o FDV intelektualnem nivoju in zahtevnosti študija.

    Sem imel pred leti eno podobno izkušnjo s “FDV diplomantko”, ko sem ji temo njene diplomske naloge nadgradil z veliko več znanja in poznavanja tematike, kot je to njej uspelo v sami nalogi. Mi je sama priznala, da vem več o tem, kot ona, ki je veliko “preštudirala” za izdelavo diplome. Pa sem samo na hitro strsel par dejstev, ko sva se dobila na kavi.

    PS. To, da je Jovova “s.p. podjetnica” kljub zvenečem akademskem nazivu ni nič narobe, celo pohvalno. Narobe je, da nek poop tv s tako nesposbnimi podjetniki/cami sklepa ekskluzivne pogodbe ….

   • šmentanamuha

    Bolonjska magistrica svetovnih študij … kar koli že to pomeni. To je nekje v rangu doktorjev in doktoric znanosti trangenderskih študijev … to je nič od nič.

   • Darth Vader

    to je sorosova opensociety šola političnega aktivizma in radikalizma…..zdaj, ko je v Sloveniji opravila svojo nalogo in 10 let prala možgane vsak dan…..jo čaka zaslužen fotelj v organizaciji, katero v celoti obladuje Soros…..jap evropska unija…..

  • Den456

   Leftardi so po IQ precej nižje od retardov.

  • Darth Vader

   vedno me je zanimalo, če obstajajo inteligentne makedonke……očitno je odgovor na dlani, da makedonke inteligence niso videle niti od daleč

   • Če priredim balkanski rek: “što južnije, to tužnije …” potem bi z vso gotovostjo trdil: “što južnije, to glupije …”

    Čisto tako z distance – ko je tale punčara prišla na poop tv je zgledala vsaj luštna, mlada, ambiciozna, … (mal mi je vizuelno asoicirala na eno deklico romskega porekla, ki sem jo nekoč poznal … ) in sem si rekel no bomo videli, kaj bo iz tega deteta. Pa se je v tej ‘hiši laži’ hitro skvarila – tako vizuelno, kot karakterno – in je na najboljši poti, da postane ena stara depresivna, uničena, zlovoljna vešča, ki bo ‘zdrekala’ vse okrog sebe še najbolj pa samo sebe ….

 • matjazr7

  Dokler je bila še Jamnikova priležnica, je imela vir v vrhovih slovenskega gospodarstva, pa so jo vse novinarske hiše, ki so pokrivale gospodarske rubrike, imele za zaželjeno. Sedaj, ko je Jamnika pustila in si omislila mladega fukača, je primerna še samo za poročanje z vaških mitingov. Pa še za te rabi natančna navodila kaj poročat. To je elita slovenske presstitucije :). Kaj mislite zakaj bo Šarec-POP TV spravil Jovevo v Bruselj? Prvi bodo prišli do ekskluzivnih informacij …

  • Gašper

   Jebat ga, kaj pa ne naredijo teh protestov na malo boljšem nivoju kot “vaški mitingi”? ;)

 • peronospora

  POPTV je najbolj gledana TV v Sloveniji in najbolj obiskan portal. Ob pomoči RTVSLO in PLANET TV-ja so desničarski portali fuč. Tu itak komentirajo sami nepomembneži.

  • branči

   res lepo, da veš, kam sodiš!

   • peronospora

    Moram vam odpreti oči, da spoznate svojo zmoto. Škoda, da Tuneka ni več…on vam je redno nalival čistega vina !!!

    • branči

     pejd med jehove priče! oni gredo od vrat do vrat, pa odpirajo oči tistemu, ki jih hoče poslušat! tvoje nebuloze pašejo – veš kam? da ti prišepnem, še ciciban bi se jih sramoval!

  • Nata

   No. . . .prav !! Pa gledj. Saj ti nihče ne brani. Zato tudi tako veliko veš, ali ne ?

 • peronospora

  Ne vem zakaj Nova24TV pljuva po POPTV-ju, če pa ji ne seže niti do kolen.

 • Olga101

  Še nekaj o novinarstvu:

  Dejstvo, da danes večina slovenskega volilnega telesa desno od sredine ne zaupa etabliranim medijem, temveč se raje zateka k alternativnim spletnim portalom, lahko pripišemo njihovi neizobraženosti in zarukanosti

  • anzek

   ++++++, ste me spomnila na potovanje po Transilvaniji s hrvaško potovalno agencijo, sedaj za 1. maja.

   Sopotniki, vedoč, da sem iz SLO, so nekaj govorili o našem PM in ugotavljali, da se zelo čudno obnaša. Ko sem jim povedal, da je imel v srednji lesarski šoli kar 6 popravcev, niso mogli verjeti, kaj vse pri nas priplava na vrh politike.

   No, tudi do svojih so bili zelo kritični, da ne bo kakšnega nesporazuma.

 • Joško

  Mogoče sta se odpeljala na Gače in tam kaj lepega počela. pa ne mislim,da sta iskala migrante, da bi jih intrevjuvala.

  • KAPIBARA

   Ja, sigurno je mela pa, vsaj v rokah, mikrofon..
   Drgač, mi pa kot ženšče, zelo sede na…

 • Spartan

  Mora biti kar hudo takimle “first-class wannabe” novinarkam, ko vidijo kakšno razkošje v smislu svobode izražanja, mišljenja z lastno glavo in svobode poročanja imajo res pravi R.A.Z.I.S.K.O.V.A.L.N.I novinarji iz konkurenčnih medijskih hiš kot so N24TV, Demokracija, ipd…

  Si kar predstavljam, kakšne morajo to biti od zavisti neznosne bolečine u dno, od rdečega enoumja, uničenih režimskih novinarskih duš, ko pri svojih 35-ih počasi ugotavljajo, da so si v zadnjih 15 letih zajebali kariero, ker jim nadrejeni nikoli niso pustili svobode mišljenja in poročanja!

  Skratka, po dolgih letih garanja jim postaja jasno, da so ostali na nivoju čisto navadnega družbeno-političnega delavca, ki lahko fake-news kariero gradi izključno samo v okviru slovenskih meja. Izven teh meja pa je NULA! In prav je tako!

  • peronospora

   Raziskovalni novinarji na Novi in Demokraciji??? A ti to resno? Vse spada pod diktat Orbana in Princa Teme…na tem portalu svobode ni.

   • Olga101

    Že vaše komentiranje dokazuje, da je na tem portalu svoboda!

    • peronospora

     Ne ni…komentiram iz tor browser-ja, drugače me nonstop blokirajo.

     • Olga101

      Vem, da je Tor nordijski bog. Kakšen brskalnik uporabljate?

     • branči

      počasen, kot njegova pamet!

     • Olga101

      Sem pogledala na Googlu – gre za zaščiten brskalnik, kjer je skoraj nemogoče odkriti naslov uporabnika. Mislim, da za uporabo takšne tehnologije stoji UDBA oz. plačani IT strokovnjaki

     • branči

      žal ne! je brezplačen in ga lahko uporablja vsak. res pa je, da ga je razvila usa vojska! skrije in vsakokrat zamenja z drugim tvoj IP naslov, ostali VPN, ki delajo isto so plačljivi. če imaš hitri internet nad 50mgbit, ti oni dodelijo ubogih največ 5, zato moraš imeti potrpljenje, da ga sploh uporabljaš!

     • Olga101

      Hvala za obvestilo. Vseeno mislim, da navadni uporabniki, ki nismo strokovnjaki, za to ne vemo! Zato mislim, da te provokatorje UDBA izobražuje in angažira.

     • Darth Vader

      ne, te provokatorje plačuje Soros preko Levice in njegovih raznih mirovnih inštitutov……ponavadi izvajajo internetno gverilo iz kiberpipe v K4….ali pa iz metelkove……včasih IPji kažejo tudi na mariborske študentske domove tistih, ki študirajo zdravstvo

     • centurion

      Zakriva IP naslov že zakriva, ampak
      peronospora ne more zakriti in prikriti
      svojega IQ (dometa) naslova….

     • Nata

      Skrivači in hinavci v naši državi najbolj uspevajo !!

     • Common Sense

      A bejz no! Zakaj neki te blokirajo? Menda bo zaradi tvojih nadvse inteligentnih komentarjev, kajneda? Revcek, pa mora Tor uporabljati. Kaj c’mo… Svet je krut in nepravicen;)

   • montyamp

    Vsaj nick maš pravi .

   • Olga101

    Modra galica je že pripravljena!

    • slaipowi

     Kaj pa tvoja priljubljena hrana, krmila za kure?

   • Common Sense

    Diktat kralja butalcev je nekaj cemur se vneto klanjas. A tega v svoji nevednosti se nisi ponotranjil. Ne skrbi. Za vsako rit se pal’ca najde. Tudi za tvojo se bo;)

  • Darth Vader

   to je vse zaradi J.Janša :D

 • Dr. E.K.

  Končni izdelek leve debilarne se očitno ne obnese. Hahahaa …

 • montyamp

  Murglosrbski hlapci in dekle ti. UDBOVSKA DECA , so mentalno retardirani rezultati FDV kumrovškega šnelkursa in brez teh kastriranih nevretenčarjev , bi Slovenija danes stala ob boku Austriji .
  Žal se pod protagonisti generalštaba centralnog komiteta saveza komunističke partije yugoslovenije , Slovenija danes spreminja v vukojebino , iz katere na leto pred rdečim fašizmom zbeži 10 000 Slovencev .
  O POP-HANZA -KURBENHAUS prostitutki pa nima smisla zgubljati besed , naredila bo to kar ji bodo naročili stari partijski fosili , pod taktirko halbmadžarsko murglosrbskega prekmurca žveplenega pritlikavca .

  • Steiermark

   ****************************************************

 • montyamp

  Mater da se mi smilijo udbovski mladiči .
  Roditi se tako ftrgan ne moreš , se pravi da so poleg 800 morišč po državi , gošarski “””zmagovalci””” zapustili še svoje cerebralno pohabjeno potomstvo , ki namerno uvaža golazen , da se slučajno Slovenci ne bi začeli ukvarjati z njihovim kriminalom ter zločini njihovih prednikov .
  Kandelabri čakajo .

 • bubamara

  Novinarji? Buahahaha. Prostituti.

 • montyamp

  Še dobro da niso prišle prave prostitutke , od zvodnika Milana , to bi protestniki še danes bežali .

 • Coeus

  Ocitno so tako spisana skropucala… baba cula – baba rekla… maksimalni domet raziskovalnega novinarstva desnice.

  Mislim da je skrajni cas, da kateri od vasih genialnih novinarjev dobi Pulitzerja. Kucan vam je dovolj dolgo stal na poti do zasluzene nagrade :D

  Na J pravijo… ima ludih i posle rata… in vsi v Slo so pri SDS :D

  • Nata

   Zato pa ti kaj pametnega in seveda predvsem resničnega napiši !! Imaš lepo priliko tule.. Kar naprej, no ??

   • Coeus

    Saj sem… malo visje.

    Razumem pa, da ti je to tezko razumeti… ni v skladu z vaso politicno doktrino in staliscem… pa se funkcionalna nepismenost ti ni ravno v pomoc ;)

    • Nata

     Pusti ti mojo politično doktrino pri miru. Eni imamo tako, drugi pa drugačno . Menda se nam ni vsem potrebno ravnati po tebi ?In nikjer ni rečeno, da imaš ti prav !

     Kar naprej nekaj pametuješ, kar nima repa ne glave.
     Celo funkcionalna nepismenost ti prav pride ? V kakšnem smislu pa ?

     Če misliš tale tvoj zapis

     ” Zanimivo mi je, da je povprecna starost udelezencev, po fotkah sodec, razen politicnih prisklednikov, 70+…
     No ja, taksne se lahko premamijo z zastonj hrano in pijaco, ker so ravno ti, za casa vladavine, toliko pokradli, da imajo upokojenci sedaj mizerne penzije ”

     te jaz prav dobro razumem. Že vseskozi nekateri kritizirate nas, 70 + ?? Niti pomislite ne, da smo mnogi spremembo zelo težko čakali ! Veliki večini nam ni bilo prav nič lepo ! In smo bili takrat v najboljših letih !!

     Torej, je sedaj vrsta na tebi in tebi podobnimi, da z dobrim vzgledom kaj naredite. . . .

     1

 • šmentanamuha

  Retardi levega pola postajajo žrtve samih sebe in vsi mi z njimi, če nam ne bo uspelo z volitvami spremeniti smeri.

 • montyamp

  Murglosrbija pripravlja teren za novo državljansko vojno .

 • Nata

  To, da ni vedela, kaj naj počne se je celo iz aviona videlo !!
  Tale PopTv je postal poden od podna. Da o njihovem poročanju o ugrabljenem Belokranjcu sploh ne pišem !!!
  So pa meni predvsem zanimivi ljudje in njihovi komentarji na FB. . . . . .
  kAJ VSE SE JE TAM NAŠLO !!
  SRAMOTNA NEVEDNOST !!

  • anzek

   Ha, ha,… le kako veste, da so “poden od podna”? Jaz jih ne gledam, ne poslušam. Res pa je, da jih plačujem preko kabelskega operaterja. Tega harača se moram nekako znebiti, imate idejo, kako bi mi to uspelo?

   • Nata

    Nimam !! To je pri nas Misija nemogoče !!
    Oooo, izgleda, da imam veliko več časa od vas in uspem veliko videti in prebrati.

    Je pa kar poučno in resnično so čisto pri tleh.
    Vi pa bi se res lahko več oglašali, veste ?? Vsake deset dni nekam izginete ! Le kam vas vodijo pota ?

   • Darth Vader

    fukn TV skoz okn, pa zaplombirat naj ti pridejo TV……potem se pa naroči na internet preko nekega ponudnika……itak je več televizije na internetu, kot pa na RTV…..

 • zokispoki

  Let’s make it clear, tem majmunom zblojenim, bolj ali manj strassen podpuri porekla ! Slovenci odlocno odklanjamo ilegalne muslije in kafre !

  • KAPIBARA

   Za kaj pa, samo, ilegalne ??

 • KAPIBARA

  Samo, da pa ima za, kao partnerja, ta mlajšga od tiste, ki žlampa lastni urin pred tv, pa kljub temu, da je samo pol tok zblojen kot mama, je pa vse vsakomur jasno..

 • Minovak

  Sprašujem se, kaj imajo levaki od migrantov, ki gredo hitro naprej, tukaj dobijo popotnico, telefone, obleko in – napotke. Torej je potrebno levake enačiti z migranti, mislim pa, da jih naskrivaj šolajo, saj korenine levih dedov povejo vse.

 • Minovak

  Ali se je kdo vprašal, zakaj severno od nas podaljšujejo poostren nadzor na meji? Odgovor je na dlani, ne zaupajo nam, saj je več kot očitno, da so levaki in musliči – partnerji v terorju, kriminalu in delovanju proti lastnemu ljudstvu.

  • Steiermark

   ****************************************************************

  • Zgornji

   TOOOČNO TOOO !!! ! !!! DOBRO POVEDANO !!! ! !!! AMPAK NAŠI ZLOBNI SLEPCI ZAHOJENI NEUMNI NAIVNI VLADNI PAČ TEGA NEZMOREJO OPAZITI !!! ! !!! PROBLEM PA BO ESKALIRAL , KO SE BODO ZADEVE ZAOSTRILE …

 • xtc

  Ko jo že vidiš ,da tupo gleda ni teba še ugotavljat ,da je tupa kot ona LMŠ-Pop TV Bugarka,jasni primerki SLO novinarske izobraženosti tipa Carl,Šetinc,Karba, ipd lažnivi in tupi novinarčki,ki so v zameno za službico in komunistično prismojenost in drobižk,pripravljeni zapraviti vso kredibilnost,osebno digniteto,pokončnost in še kaj in se spremeniti v družbeno politične bebčke,ki se jim počasi reži vse več
  Omenjena pa je tudi jasno pokazala svoj IQ in profesionalnost.ljudi.

 • peronospora

  Raziskovalni novinarji na Novi in Demokraciji??? A vi to resno? Vse spada pod diktat Orbana in Princa Teme…na tem portalu svobode ni.

  • učko

   Jah, dobr da lahko ti tukej bluziš. A te je za v zameno za to princ guznu u temi?

   • Zgornji

    ;-))

 • janez55

  Agitatorjem na Novi24 se kaj takega ne more zgoditi, ker jim navodila za poročanje ali pa že kar poročila s terena že vnaprej napišejo na Trstenjakovi.

 • Get Smart

  RAZLIKA med NOVINARJI in “WATCHDOGOVI” =
  = razlika med NOVINARJI in JUGOKOMI “družbenopoličnimi delavci”,
  = razlika med NOVINARJI in MURGL JUGOKOMI “vojaki revolucije”.
  .
  WATCHDOGOVSTVO = je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO
  “družbenopolitično delavstvo” (uradni naziv za dela in naloge teh lutk),
  je zločinsko početje za potrebe zločinske MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  Novinarstvo pa je nekaj povsem drugega.
  Poleg izobrazbe, dva petka murglskega šnelkurska seveda ne štejemo za izobrazbo,
  predvideva poklic novinarja še dosledno spoštovanje
  NOVINARSKEGA KODEKSA.
  Govorimo
  seveda o “SPJ Code of Ethics”. A vendar imamo v Sloveniji poleg
  slednjega še KNS (Kodeks novinarjev Slovenije (katerega je pripravil
  Forum 571 & tov., to je pododdelek Foruma 21)), tj. c/p omenjenega
  kodeksa, ki pa so si ga titovi pionirji malce preuredili.

  • Get Smart

   Toda tudi po tej MURGL različici MURGL JUGOKOMUNISTIČKI “družbenopolitični delavci”
   NE IZPOLNJUJEJO kriterijev za oznako novinar,
   pač pa le kriterije DRUŽBENOPOLITIČNEGA DELAVCA
   MURGL kaviar socialistične KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
   Nekaj točk iz KNS (Kodeks novinarjev Slovenije):

   “Kodeks vsebuje etične standarde kot usmeritve in ZAVEZO za delo
   novinarjev in drugih ustvarjalcev vsebin, ki so objavljene v slovenskih
   medijih, ne glede na oblike njihovega razširjanja.”
   Razumete,
   usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev (za lažje razumevanje: tudi
   čistilka dela v kirurgiji, pa zato še ni kirurginja.
   – “Novinarsko delo:
   – novinar mora preverjati točnost zbranih informacij …
   – novinar se mora izogibati nekorektnemu, osebno žaljivemu predstavljanju podatkov in dejstev
   – novinar mora pri objavljanju informacij, ki vsebujejo hude obtožbe, pridobiti odziv tistih, ki jih te informacije zadevajo …
   – novinar ne sme zamolčati informacij, ključnih za razumevanje obravnavane teme …
   – montaža, napovedi, naslovi in podnapisi ne smejo potvarjati vsebine …”

   • Get Smart

    Ker družbenopolitični delavci FORUMA 21 in foruma 571 ne izpolnjuje ZAVEZ,
    pravzaprav niti ene same samcate zaveze,
    seveda niso upravičeni do imenovanja novinar,
    kakor čistilka v kirurgiji ni upravičena do imenovanja kirurginja.
    Je pa vsaka MURGL JUGOKOMUNISTIČKA kreatura, ki je bila od CK-ja postavljena na mesto družbenopolitične delavke, še kako
    upravičena do imenovanja “WATCHDOGIć”, kot so vsi ti bastardi skupaj
    upravičeni do “URADNEGA IMENOVANJA”:
    »DRUŽBENOPOLITIČNI delavci MURGL JUGO KOMUNISTIČNE zločinske JUGOSLAVIJE«.
    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  MILAN KUćAN:
  “Družbenopolitični delavec je namreč VOJAK REVOLUCIJE.”
  ––––
  družbenopolitični delavec je uradna JUGOKOMUNISTIČNA oznaka za
  učitelje, psevdonovinarje (=kaonovinarje=fejknovinarje=
  pisunćije z dvema petkoma KUMROVAČKO-MURGALJSKIH
  marksističko-lenjinističkih nauka nje).
  Sami pa si ti vojaki revolucije radi pravijo WATCHDOGI.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   * – watchdog je watchdog, ni novinar. Novinar je tisti, ki ima primerno izobrazbo in
   opravlja poklic prinašalca NOVIN = NOVIC = torej tistega, kar resnično je na tem svetu, ne
   tistega, kar MURGL JUGOKOMUNISTIČNI CENTRALNI KOMITE določi v svoji obkrožnici, ki jo potem psi raznašajo okrog.
   So: FEJKnovinarji, kvazinovinarji, psevdonovinarji, LAŽNInovinarji …
   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Po delih jih spoznavamo.
  Čistilka na kirurgiji ni kirurginja,
  “kulturno napredno bogati” muslićkultiji režejo ljudi, a zato še niso kirurgi …
  Sledimo?
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  Če
  nekdo laja na ljudi in si sam pravi WATCHDOG, mu tako po delih kot po
  samoimenovanju upravičeno pravimo WATCHDOG, kar pomeni PES ČUVAJ.
  Sicer gre v glavnem za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pudlice, ki pa vseeno z vsemi štirimi
  praskajo za svojo GAZDO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in/ali KOMINTERNO.
  Če nekdo laže, kot pes teče, mu pravimo?
  WATCHDOGIć nje, “vojak revolucije”, pes čuvaj tekovina revolucije”,
  uradno JUGOKOMUNISTIČNI “družbenopolitični delavec”.

  • Get Smart

   POLITIKA = delo za POLIS = za POLITEJO = za DRŽAVO =
   = za katero DRŽAVO?
   Za PRAVNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO SVOBODNO Slovenijo
   ali
   za MURGL JUGOKOMUNISTIČKO tepihovalsko, sfukovalsko,
   serbusno SRBO RVACKO MUSLIćKULTI ZLOČINSKO JUGOSLAVIJO?
   .
   Če pa ljudje zaradi pranja možgančijev čutite odpor do “Reči bobu bob”,
   lahko tem kreaturicam še vedno lepo in skladno z DEJSTVI=RESNICO rečete:
   – psevdonovinar,
   – kvazinovinar,
   – kakornovinar,
   – lažninovinar,
   – fejknovinar … MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE oz. KOMINTERNE.

   • Get Smart

    pop-kanalizacija je v LASTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, je v lasti UDBA nabiralnika na Bahamih, ravnokar pa LASTNIŠTVO prenašajo na SHOLAKA = telemah nje (Junajted grupa = beograjski oddelek KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE).

 • Olga101

  Še ena trola več!

 • Rožle

  “Nisam to što misliš..samo jedna plavuša ” … !!!

  • xtc

   Još i gore od toga.

 • Janez Kepic-Kern

  SPODAJ PACKAJOČE
  VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORJE
  – IMAM JAZ Janez Kepic-Kern KOMENDA
  — v prenesenem pomenu besede

  – za “BLATO”

  oz. najnižji ( DUHOVNI) nivo obstoja tega, kar ljudje v svojem življenju – lahko – smo.

  Upoštevam izrek
  “KDOR SE DOTIKA BLATA – SE UMAŽE”
  kAR POMENI,
  DA SE JAZ OSEBNO – JANEZ Kepic-Kern teh verjetno ev KP, ZK provokatorčkov
  – sam osebno
  – NIKAKOR NE BOM DOTIKAL..
  N
  včerjšnjem shodu v Črnomlju
  sem
  jaz Janez Kepic-Kern
  samo na kratko vprašal – tam prisotne
  uradne predstavnike SOVE in KNOVSA,
  ČE VEDO ZA TE VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORČKE
  NA
  TEM OK E- PORTALU NOVE24.
  Rekli so mi, da vedo – zanje.
  Kaj
  konkretno bo to za te verjetno ex KP; ZK provokatorčke pomenilo – ne vem.
  In
  me tudi
  NIČ NE ZANIMA.
  Kot
  rečeno
  jaz Janez Kepic-Kern – “SE BLATA NE DOTIKAM”
  Lepe
  pozdrave vsem pozitvnim pišočim – tu. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Claudio Moro

  NOVINARKA??????????????

 • alojz

  Naj ta novinarka malo okrog po EU pogleda. Še Francija in Nemčija varujejo svoje meje. Poleg ostalih, ki so jih uspešno že prej. Samo naši levi bi še tisto ograjo podrli. Protesti proti socialistom tudi v ALBANIJI. Pri nas pa takšne, ki jih drugje rušijo – volimo.

 • Zgornji

  Ja, z Kurami Je Težko … :-( Amennn !!! ! !!! Žaaal.

 • JANEZ GUS

  Ma kdo gleda to rdečo greznico,javno rtv,A kanal.Te poklicne laži se zvečer izogibaj.

 • Get Smart

  Amen, žal in podobnih kretenizmov se morate ljudje odvaditi.
  Kura je pogovorno primerjava z domačo živaljo.
  Kaj delajo MURGL JUGOKOMUNISTIČNE presstitutke? Kljuvajo po vrtu in pojejo kakega škodljivca? Znašaja jajca, s katerimo naredimo vseh sort okusnih domačih jedi?
  A boste otročički spregledali?

  pop-kanalizacija je v LASTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, je v lasti
  UDBA nabiralnika na Bahamih, ravnokar pa LASTNIŠTVO prenašajo na SHOLAKA
  = telemah nje (Junajted grupa = beograjski oddelek KOMUNISTIČNE
  JUGOSLAVIJE).
  .
  Napotek o izogibanju MURGL JUGOKOMI LAŽI, je dober napotek za ljudi, ki ne zbirajo lažnivih podatkov, da jih bodo kasneje analizirali, saj je gledanje/poslušanje MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH propagandnih tv-šovov dobro le za zbiranje LAŽI, blatenj, podtikanj itd., skratka MURGL JUGOKOMI agitpropagandnih prijemo za ohranjanje MURGL JUGOKOMI okupacije.

  • Get Smart

   Po delih jih spoznavamo.
   Čistilka na kirurgiji ni kirurginja,
   “kulturno napredno bogati” muslićkultiji režejo ljudi, a zato še niso kirurgi …
   Sledimo?
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   Če
   nekdo laja na ljudi in si sam pravi WATCHDOG, mu tako po delih kot po
   samoimenovanju upravičeno pravimo WATCHDOG, kar pomeni PES ČUVAJ.
   Sicer gre v glavnem za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pudlice, ki pa vseeno z vsemi štirimi
   praskajo za svojo GAZDO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in/ali KOMINTERNO.
   Če nekdo laže, kot pes teče, mu pravimo?
   WATCHDOGIć nje, “vojak revolucije”, pes čuvaj tekovina revolucije”,
   uradno JUGOKOMUNISTIČNI “družbenopolitični delavec”.

   • Get Smart

    POLITIKA = delo za POLIS = za POLITEJO = za DRŽAVO =
    = za katero DRŽAVO?
    Za PRAVNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO SVOBODNO Slovenijo
    ali
    za MURGL JUGOKOMUNISTIČKO tepihovalsko, sfukovalsko,
    serbusno SRBO RVACKO MUSLIćKULTI ZLOČINSKO JUGOSLAVIJO?
    .
    Če pa ljudje zaradi pranja možgančijev čutite odpor do “Reči bobu bob”,
    lahko tem kreaturicam še vedno lepo in skladno z DEJSTVI=RESNICO rečete:
    – psevdonovinar, če kura, potem MURGLJUGOKOMI-kura…

    – kvazinovinar,
    – kakornovinar,
    – lažninovinar,
    – fejknovinar … MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE oz. KOMINTERNE.

 • milanček

  kaj vprašaš, slaboumnica, pop Tv je res eno veliko sranje, lažnjiva ritilizniška golazen! drugič pokliči v murgle takratkega majmuna in ti bo povedal!

 • Gašper

  Čestitam avtorju tega vrhunskega članka, to je sigurno vrhunec njegove kariere. Saj bi mu čestital poimensko, samo kaj ko cela imena uporablja samo pri konkurenci, sam (ali sama)pa se skriva za (upam da pravimi) inicialkami.

  #sarcasmoff

 • mare

  Butalski novinarji odvisni od ukazov zgoraj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!