fbpx

[Ekskluzivno] Konec ljubezni med protestniki: Ljubitelj rdeče zvezde na policiji zaradi Jenulla in njegove podpore teroristom!

Matjaž Fijavž in Jaša Jenull (Foto: Nova24TV/Twitter)

“Ljubezen” med protivladnimi protestniki je očitno ugasnila. Znan obraz iz protivladnih protestov Matjaž Fijavž, še posebej znan kot velik oboževalec Josipa Broza Tita (to sicer razkriva že titovka, ki jo redno nosi), je namreč včeraj šel na policijsko postajo Ljubljana Center z namenom, da prijavi sina vrhovnega državnega tožilca Hinka Jenulla, Jašo Jenulla, zaradi podpiranja terorističnih aktivnosti. Torej na račun podpiranja Palestine. 

Matjaža Fijavža, ki je na protestih izstopal po oblačilih s simbolom rdeče zvezde, simbolom, ki so ga nosili tanki JNA, ko so napadli Slovenijo, ko se je ta osamosvojila, je očitno zmotila vpletenost Jaše Jenulle v petkove proteste. To je sicer razkrila tudi fotografija, iz katere je dobro razvidno, da je organizator Jenull v petek dajal navodila migrantom iz Sirije, Pakistana in še od kje, ki so z zanosom nosili palestinske zastave in gesla podpore, da naj se osvobodi Palestino.

Petkov protest je dodobra dokazal, kakšne so v praksi posledice nepremišljene politike odprtih vrat, katere največji podpornik je globalistični milijarder George Soros. Sredi Ljubljane so se namreč v petek zbrali podporniki palestinske teroristične skupine Hamas, manjkali pa niso niti palestinski migranti. Mnoge je sodeč po odzivih na družabnih omrežjih razburilo, ker so na Trgu republike teptali izraelsko zastavo ter postavljali protidemokratične zahteve, nato so se pridružili levičarskim borcem za privilegije in zagrozili z “vseslovensko” vstajo, ki so jo napovedali za 28. maj.

Foto: STA

Protest v nasprotju z mednarodnim pravom
Med ogorčenimi nad rajanjem s palestinskimi zastavami je bil tudi premier Janez Janša, ki je v odzivu na protestniško dogajanje zapisal naslednje: “Si predstavljate, da skupina Slovencev s slovenskimi zastavami pleše polko v Ramali ali Teheranu in kriči čez Iransko vlado? Koliko bi jih preživelo? Težko nas bodo tile učili demokracije in strpnosti. Lahko gredo kar domov, pa še Jenulla naj vzamejo za spremstvo. Ista olika.”. 

Jaša Jenull. (Foto: STA)

Očitno pa početje Jenulla ne moti le Janše in vseh, ki se zavedajo, da je Hamas teroristična organizacija, ampak tudi Jenullovega kompanjona s protestov Matjaža Fijavža. Če se Fijavž tega zaveda, pa še ni uspel spoznati, da komunizem predstavlja ideologijo, ki je po svetu pomorila že prek 100 milijonov ljudi. “Janša mora odstopiti! Komunisti ne dovolimo tega! Nikoli in nikdar! Tito, Jugoslavija, Slovenija, svoboda!”, je namreč Fijavž vpil na enem izmed protivladnih protestov. Če pa si človek pogleda objave na njegovem profilu ne more mimo čaščenja spomina na Tita.

Matjaž Fijavž (Foto: posnetek zaslona)

Sara Kovač