[Ekskluzivno] Radikalna levica pripravlja incident na koncertu “Nosil bom rdečo zvezdo”, s katerim želi očrniti desnico

Foto: Nova24TV

Levičarska podlost ne pozna meja. Iz zanesljivih virov smo na Nova24TV prejeli informacije, da nameravajo levičarski provokatorji izzvati incident na petkovem koncertu Svetlane Makarovič “Nosil bom rdečo zvezdo”, za katerega bi nato obtožili “hujskaške desničarje”. Izrojena levica je očitno program povsem pustila ob strani in se v zadnjih dneh pred volitvami skrajno radikalizirala z namenom ohranitve oblasti in dvotretjinske večine, ki ji v parlamentu omogoča spreminjanje ustave. Vse informacije skupaj z vprašanji smo posredovali na Policijsko upravo Ljubljana.

Na Nova24TV smo iz zanesljivih virov prejeli informacije, da namerava radikalna levica na koncertu Svetlane Makarovič “Nosil bom rdečo zvezdo” jutri ob 19. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani sproducirati niz incidentov, za katere bi skupaj s svojimi medijskimi zavezniki obesili krivdo SDS.

Ti skrajneži so za svojo zblojeno ideologijo pripravljeni ogroziti tudi varnost navadnih ljudi, saj naj bi po prejetih informacijah uporabili tudi pirotehnična sredstva, kot so bakle, dimne bombe in podobno. Gre za v tujini dobro znane tako imenovane “false flag” incidente, kjer se skuša krivdo za zrežiran incident podtakniti političnim nasprotnikom.

Policija o namerah radikalne levice že obveščena
Zaradi skrbi za varnost smo vse relevantne informacije že posredovali ljubljanski policijski upravi ter jih povprašali, “ali namerava Policijska uprava Ljubljana v zvezi s seznanitvijo s temi informacijami poskrbeti za ustrezno varnost udeležencev shoda oziroma celoten koncert odpovedati”?

Med protagonisti proslave je Svetlana Makarovič. (Foto: STA)

Policijska uprava Ljubljana je sporočila naslednje: “V zvezi s petkovo javno prireditvijo, ki bo potekala na Kongresnem trgu v Ljubljani, je Policijska uprava Ljubljana za pripravo varnostnih ukrepov izdelala varnostno oceno, ki temelji na okoliščinah, ki bi lahko vplivale na varnost udeležencev javne prireditve kot tudi varnost preostalih ljudi in premoženja. Temu primerno je tudi število policistov, ki bodo sodelovali pri varovanju javne prireditve. Varovanje pa bo potekalo tako pred prireditvijo, med njo in po njenem zaključku. Policijska uprava Ljubljana bo tako svoje aktivnosti prilagajala glede na trenutne varnostne dogodke, v kolikor bi do njih prišlo.”

Ivan Šokić