fbpx

Erjavec: ‘Mene boli džoko’, grem za pastirja ali pa kuhat k Ljudmili, če me vzame

Karl Erjavec (Foto: STA)

”On (Cerar) je zgodba za eno leto, to je tako, a veš, kot da bi meni dal zdaj šleparja za vozit, ko nikoli nisem ‘not’ sedel,”  je dan po volitvah, na katerih je slavil Miro Cerar, izjavil Karl Erjavec. V javnost je prišel posnetek njegovega pogovora, kjer je med drugim dejal tudi, da ga za sestavo vlade ”boli džoko. Grem za pastirja, če je treba.” 

Posnetek je v javnosti danes objavil portal Svet 24, nastal pa naj bi 14. julija 2014, dan po tem, ko je na volitvah zmagal Miro Cerar. Očitno pa Erjavcu to takrat ni bilo najbolj všeč.

”On (Cerar) je zgodba za eno leto. To se bodo razsuli tako, pi***. To je tako, a veš, kot da bi meni dal zdaj šleparja za vozit, ko nikoli nisem ‘not’ sedel,” je Cerarjevo zmago komentiral Erjavec, poroča Svet 24.

”Jaz sem dal dve obljubi. Če jih ne bo, me ni zraven. Regres in usklajevanje pokojnin, če je dva procenta. Glej, ‘mene boli džoko’. Grem pa za pastirja, če je treba. Grem kuhat k Ljudmili, če me vzame,” je dejal Erjavec na posnetku. 

Glede sestavljanja koalicije naj bi dejal: ”Jaz sem povedal, da smo mi dragi. Pi*** je zajeban. Jaz sem že 14 dni nazaj napovedal, da se 13. julija bojim. Zdaj je že 14. in se še bolj bojim. Ni več štos iti v vlado kar tako. Meni je vseeno, ali sem petič, šestič ali osmič minister. Lahko je tem fantom, ki so prvič v vladi,” naj bi se v prisluhih razgovoril Erjavec.

Del prisluhov je objavljen tudi v spodnjem posnetku: 

M. G.