[FOTO] Odlazkov medijski imperij propada, on pa uživa v prenovljeni in močno ograjeni graščini na Dolenjskem

Foto: Nova24tv

Množica podjetij, ki jih je obvladoval tajkun Martin Odlazek, je v rdečih številkah, a ga očitno to ne moti, da ne bi užival v graščini, ki se razprostira v vasi Selo pri Radohovi vasi v občini Ivančna Gorica. Poleg tega so že zadnjih nekaj let vse glasnejše govorice, da naj bi nekatere svoje izbrane zaposlene povabil v hišo z bazenom v Sežani, ki naj bi jo imel kljub številčnim nepremičninam, ki jih poseduje, kar najeto.

Med njegovimi zaposlenimi so pogoste govorice, sploh v poletnem času, kako “super je Martin Odlazek, ko na morje, na svojo jahto, povabi vse svoje otroke in njihove mame”. Prav tako niti ni skrivnost, da naj bi bili dve njegovi partnerici noseči kar istočasno, za piko na i pa naj bi se celo poznali in prijateljevali, je slišati od ljudi, ki so blizu Odlazku. Sicer pa naj bi medijski tajkun poletje med drugim preživljal tudi na kopnem, ne le na morju. Med drugim so mediji pisali, da je v zbirko svojih nepremičnin dodal še vilo na Čiovu pri Trogirju v Dalmaciji. Ta vila je bila pred tem v lasti nekdanjega vrhunskega nogometaša Ivice Šurjaka, Odlazku pa naj bi jo prodal za 2,5 milijona evrov. Lastnik podjetja naj bi bilo sicer Odlazkovo podjetje Lepin, lastnik tega pa je podjetje Algas. Na čelo Lepina pa je postavljen kar Odlazkov sin Gašper, ki bo naslednje leto star 30 let. Posebnost te vile je, da ima celo lasten privez za jahto, poleg tega pa je ravno dovolj skrita med drevesi, da lahko Odlazek in njegovo potomstvo mirno uživajo skriti pred pogledi radovednežev.

Prejel kmetijske subvencije 
To pa ni edini primer, ko je Odlazek svojo vilo podaril kateremu od svojih otrok. Graščino v vasi Selo pri Radohovi vasi v občini Ivančna Gorica je napisal na svojega sina Nejca, ki sicer tudi dela kot menedžer pri Media24, graščino pa obdaja več hektarjev zemljišč. Nejc je tako lastnik vile postal že leta 2010, pred tem pa je bilo lastnik te graščine podjetje Algas, kot v primeru dalmatinske vile. Nejc je verjetno lastnik le na papirju, “oblast” nad nepremičnino pa ima v rokah kar njegov oče Martin, ki ima na tem naslovu prijavljeno svoje stalno prebivališče. Spletna stran FarmSubsidy pa razkriva, da je leta 2007 prejel 9.988 evrov s strani Evropske unije kmetijskih subvencij za zemljišče v Ivančni Gorici. Ironično, medtem ko slovenski kmetje životarijo, si eden najbogatejših Slovencev Odlazek pribori še kmetijske subvencije.

Odlazkova graščina v občini Ivančna Gorica je zagrajena z vseh strani. Foto: Nova24tv

Nepremičninski mogotec
Dnevnik je sicer v preteklosti poročal, da Odlazek poleg teh nepremičnin poseduje še vilo v Strunjanu in apartma v Luciji, posestvo v okolici Krškega, ima tudi hišo le streljaj stran od samostana v Stični, pa tudi več hektarjev zemljišč, predvsem na Dolenjskem in v Beli krajini. Nekatere od teh naj bi sicer prepisal na svoje otroke, kar je ustaljena praksa do grla zadolženih tajkunov.

Pred graščino se pasejo konji. Foto: nova24tv

Spomnimo, da je Martin Odlazek nekoč obvladoval ogromno hobotnico podjetij (od predelave papirja do medijskih hiš). Prek podjetja EVROFIT, d. o. o., katerega lastniki so v večini Martin Odlazek, vsak po 8 odstotkov pa še Domen OdlazekNejc OdlazekLiza OdlazekMaja OdlazekMeta OdlazekTina Odlazek in Gašper Odlazek, je ‘klan’ Odlazek neposredno lastniško obvladoval podjetja Dolenjski list, d. o. o., Salomon, d. o. o., RGL, d. o. o., Veseljak TV, d. o. o., Kočevski tisk, d. d., Media storitve, d. o. o., Studio D, d. o. o., Radio Kum, d. o. o., Lepenka, d. d., Agencija24, d. o. o., Svet24, d. o. o., Blue trade, d. o. o., in še bi lahko naštevali. Posredno prek družbe Salomon pa je obvladoval skupino Krater, pod katero so spadala podjetja Papir servis, d. o. o., SET, d. o. o., Delo-TČR, d. d., Algas, d. o. o., in druga. Kljub tej razvejani hobotnici radijev, rumenih časnikov in različnih agencij se imperij počasi sesuva sam vase. Pisali smo, da se je že maja začel počasen propad mnogih podjetij Odlazkove poslovne mreže. V popolnoma rdečih številkah so končala podjetja SET, Papir servis in Korotan.

Za zaposlene pa je dobra že pisarna v skladišču
Medtem ko se Martin Odlazek in njegovo potomstvo “kopa v denarju”, pa so na slabšem njegovi zaposleni. Še posebej novinarji iz rumenega levičarskega trobila Svet24, ki vztrajno napadajo prvaka SDS Janeza Janšo, saj se, kot je postalo jasno tudi levičarjem, bližajo volitve, selijo iz enega konca Ljubljane v drugega. Medtem ko so imeli prvotno svoj sedež v Vevčah, tam, kjer so tudi radio Salomon, Veseljak in Aktual ter športni dnevnik Ekipa, so jih kasneje preselili na Bravničarjevo v Črnuče, kjer so imeli svoje prostore v predelanih skladiščih. Toda po dveh letih se selijo nazaj v Vevče, vendar po naših informacijah na lokacijo, ki je le streljaj stran od prej omenjenih radijev. Za njegove zaposlene je torej primerno delo celo v nekakšnem skladišču, medtem ko sam uživa v razkošju. Med njegovimi zaposlenimi, predvsem ženskimi predstavnicami, pa se pogosto šušlja, da naj bi Odlazek menda vabil nekatere od njih v hišo z bazenom, ki se nahaja v Sežani in naj bi jo imel s tem namenom tudi najeto. Ali si to želijo ali pa je res, pa je drugo vprašanje.

To so obrazi, ki v javnost lansirajo “fake-news” prek trobila Svet24: odgovorna urednica Petra Rupnik in novinarja Alesh Maatko in Simon Rosc. Foto: Demokracija

Nekdanja zaposlena tožila Odlazkovo podjetje in zmagala, ker so jo neupravičeno odpustili
Po drugi strani pa naj bi bili zaposleni v omenjenih podjetjih obravnavani zgolj kot sredstvo, kako bi v podjetja priteklo čim več denarja. Pogosto spremljamo zgodbe, kako so njegovi zaposleni ostali brez dohodkov, saj so dobili odpoved, ker so postali presežek. Ena od teh, Barbara Barbič, se je celo javno izpostavila in razkrila zgodbo, kako je tožila podjetje v njegovi lasti, ki jo je odpustilo “zaradi racionalizacije”, in zmagala.

J. G.

 • Novakec1

  Saj je Bavčar ravno nekaj takega pa ga rubijo za 45.000 (petinštirideset tisoč)€

 • AlojzZ

  Saj za to so se pa borili! To so tekovine naše revolucije!

 • sale

  SDS propada janša pa živi hahaha

  • antimur

   Pa kaj se pritepenci in njihovi potomci vmešavate v naše življenje. Spizdite nazaj v svoj zaostali in divji balkan, pa tam pametujte s svojim primitivizmom.

   • rubec

    Moraš ga razumet. On je šef sale pa zvečer vse spije kar gosti pustijo.

    • borko

     a to je to,zdaj ga razumem “revček”

    • indijanka

     Jpp..zastrupljen je. To se vidi z aviona. Na spiranje bi moral..

     • Steiermark

      Nebo pomagalo, ker tistega “tapravega” izpiranja, ki bi se moglo izvesti v glavi, ni mogoče izvesti, zaradi vakuma….

  • Steiermark

   Ti s svojimi jugokomunajzarskimi slaboumnimi pripombami samo dokazuješ, da ti pa nemoreš “propasti” ker si “propadel”, torej propalica že od rojstva ter se samo paseš na drobtinicah svojih vzornikov, rdečih jugopropalic!

   • šmentanamuha

    To je, žal, domet čefurja.

 • rubec

  Alesh Maatko?????? Paa kaaj je to shala?

  • indijanka

   Hmm…to je verjetn zaradi pokrival, ki jih dotična nosta. Al znamka ali pa barva..nekaj tu ne štima. Baj d vej si ti kdaj sedel pri prazni mizi oziroma z enim čipskom? Pa kakšni deci so to? Sej vidva s Petrom pri Joži ne malcata čipsa?

   • rubec

    Kadar sem jaz na vrsti za plačat potem je čips, ko je Peter pa mora Joži vino prinesti z vozičkom.

    • indijanka

     Aja..to je tista fora, ko mora Peter z njo v klet..in jst nisem najbolj srečna ob tem.

 • Anton

  Sale je čefur.?

 • rubec

  Pustmo Odlazeke. Od kod janši denar za kar dve rezervni žarnici ko pa vemo da pri novem volvotu dobiš samo eno.

  • tzt

   Paa she thisto ne sme sam zahmenjat.

  • samotoje

   To mene tudi muči. Od kod?? Kje je torej skrit drugi volvo?

  • karpelec

   V glavi jih ima še več skritih.

   • rubec

    **********

  • L. Martin

   Pa še 5 klinik po vsem svetu – groza, le od kje mu denar ???
   natolcevanje.press

 • Sloustava

  Brez gneva, dragi soblogarji. Odlazki so tako ali tako noro primitivni, da nasih blogov sploh ne razumejo. Ko bo prisla na oblast opcija naroda, bo Odlazek in bodo Odlazki”odlazkovali ” na sodisce in maloumno razlagali izvor denarja. Ne razumejo, da bogastvo ni v materialu, ampak v glavi!

  • Nata

   Upamo, no !! Vendar bodo že poskrbeli zase. Za njih pa dragi advokati !!
   Koliko imajo v glavi, se pa vidi po vsebini njegoviega tiska !

 • RealRevolution

  Saj so znani po rumenih in popolnoma izmisljenih novicah.
  Njihovi novinarji so fake-news pokvarjene troble na kolesu,njihove novice pa neprivlacen zmazek.

 • Odlazek, kdo ti pa kaj verjame? T rdeči pa neumni mogoče? Fak fak poden, pa kdo to sploh bere Odlazkove pisarije?

  • Nata

   O, berejo, berejo. Trače ljudje kar požirajo. Živijo tako borno življenje – ne mislim finančno – da se morajo naslajati nad vse mogočim, kar te revijice objavljajo. Pa še kopirajo ti uredniki. Danes je v eni, jutri v drugi. In tako naprej celi teden.

 • Nata

  Meni pa ni jasno, da navkljub silnem obljubljanju, da bodo zakone spremenili, kar se tiče silnih dolgov in premoženja tajkunov, se prav nič ne naredi.
  Ali ti ljudje dobijo kredite pod hipoteko ? Na svoje premženje ? Na lepe očke ?

  Kako lahko kar tako premoženje prepišejo ? In, v slučaju stečaja ” nimajo nič ” ? Ko pridejo rubiti ima npr. ubogi Jankovićev sine samo eno staro sedežno garnituro.In čez čas, ko pričara nekaj sto tisočakov, ga nihče ne povpraša… . . . . . .hej ? Kje pa si jih imel ? Od kje si jih dobil ?

 • Artur

  “Psi lajajo karavana gre dalje”.

 • Steiermark

  prekleta naj bo rdeče krvava morilsko roparska golazen, ki se je polastila najprej, vil in gradov, od njih pomorjenih lastnikov, sedaj pa ropanje nadaljujejo izmečki človeštva, njihovi potomci! Sicer pa, zakaj oblast, ki je tako “moralno etična”, ne uvede preiskav in obsodi teh roparjev (med katerimi so prav oni med njimi, največjimi roparji), ki so se, po osamosvojitvi, ponovno zrinili na oblast in nam vkradli državo, kar velja tudi za cmerave etične izmečke, ki ustvarjajo fake news in širijo laži o njihovih nasprotnikih, kot je JJ, v svojih vrstah in svojih roparsko morilskih zločincev pa se sami ne opazijo in ne obravnavajo, tega ne obsojajo , predvsem v svojih vrstah ampak pridno uperjajo prst v druge, v stilu: primite tatu……. Kako je lahko nekdo, danes lastnik gradu in vil itd., ki je v smrdljivem socializmu, tako kot večina , bil “enak” med večino, revežev – torej reven Razen tistih 10 % revolucionrnih pankrtov, ki so se že v smrdljivi jugovini bili “višji sloj”, z naropanim bogastvom, naloženim po tujih oz. bankah v tujini, vedno seveda , na naš račun. Zakaj se ne razišče in razkrije odkod bogastvo, ki se zapisuje v milionih, na računih in v materialnem stanju, raznim opankarjem, murgelskim palčkom (ki poseduje račun v Mehiki, sicer na ime njegove “taboljše polovice”….) in ostali “moralno etični roparski golazni”, ki se še vedno okorišča na naš račun?. Ali bo res potrebna, prava vstaja Slovencev – ne balkanskih plačancev, kot v Mb….. (normalnih in poštenih avtohtonih Slovencev, ki smo sposobni ločevati roparsko genocidno golazen, ki nam ustvarja pogoje za življenje, na nivoju siromašnih in skorumpiranjih afriških skorumpiranih divjakov, v najbolj osiromašeni (od njih) Evropski državi, proti osvoboditvi oz. osamosvojitvi katere so se borili in še danes ni njihova najbolj intimna misel ter se še danes z njo ne strinjajo – botri iz ozadja, ki izvajajo 100-letni rop in genocid Slovencev! Kdaj se bo ta zločin prekinilo? Kdaj se bomo rešli teh zločincev, ki se kar izmenjavajo, na oblasti?

  • Genocid se izvaja na prefinjen način.

  • Alois Kuhelj

   Upam,da JJ dobi na volitvah,nemudoma postane diktator,ker demkracija ocividno ne funkcionira.Zamenja vse uradnike ,sodnike policaje in uvede totalno diktaturo.Zapleni vse premozenje tajkunom in jih pozapre.Samo tako se lahko Sloveniji ohrani obstoj!!

 • Snorri Sturluson

  Ja te pa se Janša ni zlagal ko je razlagal o ……tutkah

 • Antonius

  Podn od Odlazkovega človeka se dobro zaveda, kaj prek svojih tiskanih in elektronskih jajc prodajati firbčnim Slovencem. Zavist, fovšarijo in zlobno privoščljivost, hrani firbec onkraj sosedove ograje ustverjenega. Ker je v Sloveniji vse več skrite socialne revščine, ki jo s slabo plačanimi delavci ustvarja tudi Odlazkov podn, se pokvarjeni ustvarjalec javnega mnenja zateka k lažem in podtikanju. Ker so pozicijski njegovim lažem najbolj primeren kader, se spravlja pljuvati predvsem po tistih, ki mu nikdar ne bi dovolili postati to, kar danes je. Hladnokrven izkoriščevalec slabo plačanih, finančni prevarant in ustvarjalec laži o vseh, ki jih Kučan ne mara.
  Ukradena disketa v Papirnici Vevče, kjer je delal mu je omogočila izgradnjo imperija, ki ga danes ima. Lopov, je namreč izsiljeval lopovskega direktorja in njegovega računovodjo.
  Danes je Odlazek dobro skrit pred očmi slovenske javnosti, ker se zaveda, da bi bil zelo zanimiv pogled, tudi prek njegove ograje.

 • mona lisa

  Slovenska mafija. Vse jim vzet in jih poklicat na odgovornost.

  • sprehajalec

   Bo šla številka v deset in deset tisoče. Cel javni klobčič in izvajalci z “zvezami”. To je v Slovencu, majhni švercerji, ploščic pa kofeta in pampersov, za narodnega junaka pa imamo švercerja soli.

   • KIKI

    Ej, tudi nabava soli za posipanje proti zmrzali za javna občinska podjetja je bil posel
    stoletja…milijonski! Fant ima vilo in pol, njegov brat tudi…prava sinova pravega
    rdečega direktorskega očeta ! ; ampak niso junaki, to so samo komunistični prvaki
    v krajah!

 • vsemojebabe

  Imamo novodobne rdeče graščake, ki nimajo nič, a vseeno sve uživajo.

  • KIKI

   Kako nimajo nič!? Pravkar gledam skozi okno na imenitno vilo z
   bazenom, v kateri čofotajo in se hahljajo nam, butcem….vsak teden
   vrtnarčki iz Arboretuma, čistilke iz “bivše” državne firme…maserji,
   pedikerji, frizerji… (vse brez davčnih blagajn!) …hopla ! Pa te imam,
   tovarišica iz davčne uprave!

   • vsemojebabe

    Imajo same kredite, so nelikvidni, nimajo denarja za plačevati delavce in ne za dobavitelje, večinoma še lastnine nimajo nobene.
    In kljub temu uživajo, kot da bi se kopali v denarju. Saj se, a uradno nimajo ničesar.
    Zdaj razumeš, tovarišica inšpektorica?

   • Nata

    + + + + + + + Pišuka, zgrešila sem poklic. Kuri marko, pa muzika ! Maserka bi morala biti. Roko imam dobro !!

 • Janez

  NO, SAJ MU VSE – DRUGI DELAJO !?
  A
  SALOMONOV OGLSSNIK – JE NJEGOV.
  Tam
  Okrog 1989 – je imel dobro idejo – s TEM SALOMONOVIM OGLSSNIKOM.
  In si jr nabral – nekaj denarja.
  Prvih 10 let je bil SALOMONOV OGLASNIK ZELO KUPOVAN – ZDAJ NE VEČ.
  KER SO
  TE STVARI ZDAJ NA INTERNRTU.
  KOT
  OK EX KNJIŽNIČAR – VAM POVEM,
  DA
  PUBLIKACIJ KOT JE SAL. OGLADNIK, SVET 24 ITD. – NE KUPUJTE !
  Pojdite
  JIH
  ZASTONJ PRELISTATI V ČITALNICE SPLOŠNIH KNJIŽNIC.
  V LJ
  JE NSSPROTI G.. FIGOVEV CENTRALA MESTNE KNJIŽNICE LJ.
  KI
  VSE TE RUMENE IN AGITPROP TISKE TUDI – IMA ! L.r. Janez KOMENDA

 • Jurij Musar

  Martin Odlazek je produkt slovenskega kapitalizma, nastalega po razpadu Jugoslavije. Martin Odlazek je kapitalist. NOVO24TV oziroma stranko SDS, oziroma Janeza Janšo moti le to, da ni na njihovi strani. Če bi kapitalist Martin Odlazek preko svojih medijev napadal Kučana in bivše komuniste, bi bil deležen vse hvale in podpore iz desnice. Želeli ste kapitalizem in sedaj ga imamo.

  • Olga

   Spet deset komunističnih laži! Prozorno! Drugega tako ne znate! Antifašizem je crknil, ostanejo vam samo laži! Po drugi svetovni vojni so “naši” vse pokradli in danes rdeči baroni živijo na veliki nogi in se motijo s tujim perjem!

   • Prle

    Dobro, da te poznamo teta Olga, globoko se zavedamo, da ti gre že na otročje in te jasno ne jemljemo resno.

   • Jurij Musar

    Jure Puhner mi je pred nekaj urami na nekem drugem portalu razlagal kako nič ne vem, da antifašizem še zelo močno obstaja. To, da imaš ti rada črne barone, pa je tvoj problem. Jaz ne maram nobenih.

    • domovina mili dom

     Kaj je po tvoje imeti rad svojo domovino? Svojo očetnjavo iz katere, upam, da tudi ti izhajaš. Rad bi tvojo definicijo, prosim.

     • Jurij Musar

      Spomin mi je ušel na neko pesmico iz osnovne šole O domovina ti si kakor zdravje. Petnajst let in dalj ni videl Djuro domovine, dečko krepak in zdrav se je napotil v svet in nosil breme, kakor mu ga je Bog dodelil. Tako nekako je šlo. Domovina, to je moj dom, moji starši, bratje, tete, strici, kasneje prijatelji, otroci, vnuki. To je tvoj dom, kamor se vedno vračaš, kjer si srečen in zadovoljen. Nikdar si nisem želel oditi iz Radeč, kjer se počutim resnično doma. Ne poznam definicije, kaj pomeni imeti rad svojo domovino, vem pa, da so vsi ljudje najbolj srečni doma, kjer to pač je.

     • domovina mili dom

      Dobro si se izvil.

     • Jurij Musar

      Kako izvil? Ali ti čutiš kaj drugače?

   • KIKI

    Pa še nakradeno so vse zasrali, saj so bili njihovi “gospodarstveniki” nepismeni!..
    Ko poslušam onega “bademajstra” Počivavška, mi spomin “nese” do Leskovšek
    Luke…sam Bog se nas naj usmili! Tudi tovariš Luka L. si je postavil bajeslovno
    vilo na Savinskem nabrežju! …Jurčku Musarčku priporočam, da se malo bolj seznani
    z dejstvi, pa potem kaj napiše! …

  • Oregon

   kaj je s teboj??

   • Jurij Musar

    Z menoj je vse v redu. Če nisi razumel, bom posebej za tebe pojasnil, da ne maram tajkunov, torej tudi Martina Odlazka ne. Treba se je le vprašati kdo jih je ustvaril in zakaj, saj jih v socializmu ni bilo. Po mojem občutku “osvoboditeljem” ni šlo vse po načrtih. To pa je že druga zgodba.

    • domovina mili dom

     Ustvarila jih je rdeča tranzicija. Tajkun pomeni, če ne veš, pridobitnik kapitala z NLB, FAktor banke, Probanke, nepokritimi krediti. Zakaj ti ljudje niso obsojeni pa lahko logično sklepaš. Obsojeni so samo tisti, ki hočejo zdravo pregledno ekonomijo. Zakaj ni obsojen Pavček, Odlazek, Rigelnik, Horvat…..To so ljudje, ki so po mencingarsko hoteli na hitro pridobiti kapital. K sreči naravni zakoni denarnice enkrat pridejo na plan.

     • KIKI

      Si jih kar nekaj pozabil naštet, pa bojo nadvse “sposobne” babe ala
      Mihatovička užaljene…

     • domovina mili dom

      Pri tako veliki rdeči vojski kriminalcev, se v danem trenutku res ne da spomniti vseh.

     • KIKI

      Razumem! Lahko pišeš celo dopoldne, pa še ne boš pri koncu!

     • Jurij Musar

      Ustvaril jih je kapitalizem. Dokler smo živeli v socializmu tajkunov nismo poznali.

     • domovina mili dom

      Takrat se jim je reklo partijci. Mi smo jedli drobtinice iz njihovih miz.

     • Jurij Musar

      Blebetaš neumnosti. V Radečah smo imeli kar nekaj “partijcev” celo na delu v Beogradu na visokih položajih, pa ni bilo nobenega tajkuna. Vedno socializmu očitate “uravnilovko”, sedaj pa kar naenkrat ugotavljate, da je ni bilo. Če si jedel drobtinice si bil pač premalo priden in pameten. Takrat si je vsak delavec lahko zgradil svojo hišo, kar je danes znanstvena fantastika.

     • domovina mili dom

      Zgradili smo si hiše s krediti z milijardno inflacijo. Ki nam je odplaknila obroke.
      Zato se je socializem sesul sam vase. Vsi smo imeli “vse, pa nobeden nič”.
      Če nekomu kaj daš, moraš nekomu vzeti.

     • Jurij Musar

      Ne seri. Slovenija je 3 x bolj zadolžena kot je bila celotna Jugoslavija. In kako prideš na izjavo “pa nobeden nič”. Moral bi napisati, da nikomur ni nič manjkalo.

     • Donald J. Trump

      Stari, ne kapiraš.
      Vsega je kriv Kučan in njegovi komunisti, med katere nikakor ne smemo šteti Janšo. Čeprav je bil tudi komunist, ampak ni bil. Tudi zdaj ni, čeprav uporablja popolnoma enake metode kot KPJ. Ni pa komunist, to si zapomni. Ker vedno so krivi komunisti, le Janša, ki je bil komunist, nikoli.
      Je zdaj bolj jasno?

     • Jurij Musar

      Vedno mi je bilo jasno, sedaj pa mi je še bolj jasno, da so vsega krivi vsi prejšnji in sedanji komunisti, levičarji in ateisti. Razen Janeza Janše.

     • tohuvabohu

      Enake metode? Ti nisi nor, ampak si totalno pokvarjen (pri Musarju je obratno).
      Koliko ljudi je Janša preganjal?
      Koliko ljudem je odvzel premoženje?
      Koliko ljudi je pregnal iz domovine?
      Koliko ljudem je prepovedal opravljanje poklica?
      Koliko ljudi je poslal v taborišče?
      Koliko ljudi je poslal na psihiatrijo?
      Zoper koliko ljudi je sprožil medijski linč?
      Koliko ljudi je zmetal v jame?
      Ali hočeš še?

     • Donald J. Trump

      Preganjal jih je veliko, tako sodno kot medijsko. Za začetek vse tiste, ki so se drznili izstopiti iz stranke ali so imelo mnenje, ki ni sinhronizirano s poglavarjem. Temu se reče enoumje.
      Odvzel premoženje posredno z uvedno ZUJF-a in vztrajnim nižanjem zaupanja vlagateljev z oznanjanjem bankrota države medtem, ko je bil premier.
      Pregnal iz domovine veliko ljudi, sicer ne neposredno in lastnoročno, temveč povzročil beg možganov
      O medijkih linčih ne bomo, jih je toliko, da jih ni mogoče prešteti. Eden je že s tem, da je ustanovil svojo lastno klanjajočo-se TV postajo in portal.

      O kakih taboriščih in jamah ti sanjaš, saj nismo leta 1945, metode se lahko kažejo tudi drugače

     • tohuvabohu

      Same laži in nakladanje. Edina stvar, s katero se strinjam, je to, da nismo leta 1945. Ampak ne po tvoji zaslugi, bedak.
      Značilno za rdečkarje tvoje sorte je, da ne razumejo uveljavljenih pojmov ali jih razumejo po svoje. O tem lepo piše Umberto Eco. Ustanovitev TV je zate medijski linč, haaaaahahaha, kakšen kreten. Kakšno premoženje je komu odvzel ZUJF, cepec? Kje, kdaj in kako je bil objavljen bankrot države, du Idiot?

     • domovina mili dom

      Ne seri, po tvojih besedah vidim, da nisi živel v bivšem režimu in živiš od pravljic.

     • Jurij Musar

      Ne bo držalo. Rodil sem se leta 1948, 40 let delal v realnem sektorju in sem od 2009 v penziji. Nisem živel v nikakršnem režimu, temveč v Samoupravni socialistični republiki Sloveniji.

     • domovina mili dom

      Če ti je v socializmu šlo dobro, hvala Bogu vsaj nekaterim.

     • L. Martin

      očitno je bil pri koritu in poštrihan s ta pravo farbo.

     • domovina mili dom

      Tem jugo nostalgikom res ne moreš ugotoviti kaj so jim dali za eno cepivo, da so se jim možgane scvrli. Fatal error procesorja.

     • tramal

      Pa kje v sloveniji vidiš kapitalizem.To so komunistična banda kradljivih komunistov ki so denar pokradli ,ne pa si ga zaslužili tako kot v kapitalizmu. NOJ.

     • Jurij Musar

      Kapitalizem vidim povsod v gospodarstvu, kmetijstvu, storitvah, itd., kjer delavce izkoriščajo kot suženjsko delovno silo.

    • KIKI

     Ti si šele nor! Banda bogata komunistična udbovska kje bila razpršena
     po celi Yugovini od Nemčije do Kanade (n.pr, GENEX) Njihovo nakradeno
     premoženje se meri v zlatih palicah, uspehi pa v izstreljenih patronih v
     “neželjene” državljane!
     Poglej si vse kraljevske privilegije komunistov, njihov otrok, vnukov in
     že pravnukov!
     Nehaj tiščat glavo v pesek kot noj, ker te bo še kakšen Jankovićev LGBT nabil
     od zadaj, ker od spredaj si žal navaden frustrat!

     • Jurij Musar

      Pazi, da te ne zadene kap.

    • Oregon

     a ti je kiki morsl razlozit enmal?? Drugače pa, tajkunčki se še kar delajo, na novo. Imajo primerno okolje zato, kot gobe po orng dežju. Dokler je še tako pri nas…

  • domovina mili dom

   Točno si zapisal, če bi bil odlazek član ali simpatizer SDS, bi že dobil 5 let zapora, država bi mu plenila posestva….

   • Jurij Musar

    To bi me zelo razveselilo, saj bi pomenilo, da smo ponovno v socializmu.

    • domovina mili dom

     Da država nacionalizira samo izbrancem, to je pa res socializem.Enaka slika iz let po 45.

     • Jurij Musar

      Ne razumem kaj misliš. Nisem opazil, da bi država sedaj v kapitalizmu komu kaj nacionalizirala.

     • domovina mili dom

      beri in se izobražuj. Še izveš.

     • Jurij Musar

      Kaj naj berem? Demokracijo, Družino, gledam NOVA24TV, RTV-1, POP TV…………………..

    • šmentanamuha

     Stari, pa kaj je s tabo narobe? Kaj si res želiš, da to brezsramno ropanje traja v nedogled vse do bridkega konca?

     • Darth Vader

      jurij musakar je trolček, ki začne ekstatično poskakovat, ko naleti na nekoga, ki se z njim ne strinja :D demokracija in svoje mišljenje/mnenje jih jebe 100 na uro :D

     • Jurij Musar

      Nisi dobro prebral. Sem zapisal, da bi me razveselilo, če bi dobil 5 let zapora in da mu zaplenijo posestva. Seveda mu morajo dokazati, da je kradel. Ampak v kapitalizmu je očitno kraja dovoljena.

  • tramal

   Ja ,vsi komunisti so sedaj ko so pokradli lasten narod ,postali čez noč kapitalisti.Tako zabit si da še to ne dojameš da so tudi tebe pokradli .

   • Jurij Musar

    Da so nekateri obogateli je v kapitalizmu normalno, saj je sistem naravnan tako, da manjšina bogati na račun izkoriščane večine. Zagovorniki kapitalizma trdite, da obogatijo najboljši. Mene pa ni nihče pokradel, ker ni bilo kaj pokrasti.

    • šmentanamuha

     Lahko noč, spi dalje.

    • tramal

     Tako zabit si da še to ne veš da ti vsak dan ukradejo nekaj plače ali pa penzije z inflacijo in nabijanjem trošarin in davkov.

     • Jurij Musar

      Najbolj me moti to, da mi jemljejo denar za cerkev.

 • domovina mili dom

  Odlazek intimno ni bil za osvoboditev Slovenije leta 91 izpod opanka. Zato je na prostosti in mu ne plenijo premoženja.

  • Jurij Musar

   Ti ga pa poznaš osebno, da to veš.

   • domovina mili dom

    Vseh ne poznam osebno. Logično pa znam sklepati. Vsi, ki so držali štango kučanu se jim nič ne zgodi. To zanikati ne moreš.

    • Jurij Musar

     Ampak kako veš, da ni bil za osvoboditev Slovenije leta 1991.

     • Robi Drago

      Ne debatiraj z Bedakom, ker padeš na njegov nivo

     • L. Martin

      Si kaj pomislil preden si to napisal ?
      Si prebral Pravila foruma ?

   • Darth Vader

    musakar a spet klobase prodajaš :D

 • totex39

  Odlazkom so levičarji omogočili, da sedaj z lopovščino uživajo v svojem imperijo. Grozno, koliko ljudem je pri nas omogočeno, da lahko živijo na koruptiven način.

 • šmentanamuha

  Tako zgleda “kapitalizem” po slovensko, morda po balkansko. Pokradeš (pretočiš) denar iz državnih podjetij na svoj tajni račun v tujini (davčni oazi) in potem se igraš frajerja. Ali je preveč naivno upati, da bo kakšna kriminalistična inšpekcija ali prortikorupcijska komisija ali kdor koli sprožil postopek ugotavljanja izvora tega kapitala?

  • Alois Kuhelj

   Kje pa,vazno je ugotavljanje,kako je mogel JJ kupit tisto podrtijo v Trenti!!

 • domovina mili dom

  Zanimovo razmišljanje, ki bi morda bilo dobro, da slovenski telebani v desetih korakih spoznajo slovensko butalstvo:
  https://www.portalplus.si/2305/slovenska-neumnost/

 • montyamp

  Kandelabri čakajo .

  • Prle

   Na tebi podobne.

 • karpelec

  Izgleda, da bo kmalu prišel čas, ko ne bomo več gledali ameriških nadaljevank o bogatih oligarhih in njih intrig, ker bomo na lastnih tleh imeli dinastije Odlazkov, le korenjak režiser se mora najti, da jih slovesno in slovensko ovekoveči.

  • Prle

   Tipična ženska, pa verjetno si blond.

   • karpelec

    Varovalka ti je pregorela za dobre prognoze, menjat jih moraš.

    • Prle

     Kar pomeni, da nisi ne blond ne ženska. Torej si nekaj vmesnega, ha,ha,ha.

   • Viktorh

    Tik – tak, še 37 dni, pa…

    • L. Martin

     Imaš novo, ali staro ?
     Ampak komentarjev pa si naštepal :)

   • cosmosjasnovidec

    A si še ti živ porivalec krav v riti?

 • Alois Kuhelj

  Son of a bitch,da se to dogaja zraven podrte hisice,kjer sem prezivel otroska leta vse do starosti 20 let.Skoraj mi je neverjetno,ne vem pa tocno,kje je ta grascina,morda je to grascina Selo,vas Selo ni obstojalo pred sestdesetimi leti,selo grasina je spadala pod mojo vas Sentpavel.Kdo bi bil pa ta Odlazek,pa pojma nimam,kolikor je meni znano,se v bliznji in daljni soseski ni nihce pisal Odlazek.Izpod grascine proti severovzhodu je pa gostilna pri Storovcanu,Lojze ,lastnik te gostilne je bil moj dober prijatelj in je se ziv,ce se ne motim.Zemlja okrog Sentpavla in Radohove vasi je zelo rodovitna in glavno je bilo pridelovanje krompirja.Pozdrav iz soncne CA!!

  • Robi Drago

   Taman za JJ da krompir sadi k bo z politke zletu ;)

   • L. Martin

    Si mu že odstopil tvoj privatni avion ?

 • Darth Vader

  odlazek je lep primer crony-kapitalizma oziroma po slovensko….pajdaški oziroma dogovorni kapitalizem :) jaz serjem po političnih nasprotnikih in to brez osnove, ti pa meni omogočiš, da ukradem ene par milijonov eur in jih dam v nepremičnine, zato da bom imel otrokom kaj za zapustit :) to je svetlobna leta od normalnega tržnega kapitalizma :D

 • Darth Vader

  evropska unija pa je lep primer centralnoplanskega socializma po meri bruslja…….s pridihom dogovornega kapitalizma……

 • TOML

  Mafija propada….
  To je dobro za Slovenijo,
  ker propadajo rdeče pijavke.
  Prav take stenice, kot je Odlazek
  zbirajo denar za volitve rdečim kretenom.
  Torej Odlazek je samo transakcijski
  račun socialistične bande

  • Silvo Centrih

   Zakaj se niste repenčili za časa Jugoslavije, gospodje iz Rupnikove štale?

   • TOML

    Kretenčič, bi ti rad spet pobijal?

 • Artur

  Liberalistične rabote po liberalističnih metodah , izvajalci : narodno izdajalska lopovska drhal , človek je lepo razložil kdo so kakšni so in kakšna je njihova agenda tudi Slovenija ni izjema kot ena od legel tega zla : https://www.youtube.com/watch?v=IhCbUQ54lFA

 • Janez

  Ja !
  DOBER ZNAK JE TO – DA TAJKUNI – ODLAZEK, TODORIĆ ITD. PROPADAJO. L.R. J. KOMENDA

  • janez cepec

   dobr znak je, de si ti zaprt u Begna

   • tramal

    Dober znak je da bo lubadar pojedu ves slovenski gozd,tako da se partizani ne bodo več skrivali v njem in vsako leto prihajali novi ven.No tudi cepcev ne bo več.

   • vita

    imaš pa težko diagnozo, kaj ?

   • cosmosjasnovidec

    Porivalec kokoši ti pa res nikoli ne boš prišel k pameti z tvojo prazno betico.

 • Guest

  Preverite in objavite kako se je vse skupaj ob nenavadno hitri delni privatizaciji papirnice Vevče že poleti 1990 (da se zabrišejo sledi uničevanja arhivov?) z njim sploh začelo, kako je bilo s to privatizacijo….in kako “priljubljen” je med domačini na Vevčah…

  • L. Martin

   Spet ena nova svinjarija, ali kako že, se temu reče ?

 • Donald J. Trump

  Ah to ni še nič.
  Podirajo se Združene države, njihov predsednik pa igra golf v svojem letovišču na Floridi.

  • sprehajalec

   Če se ZDA podrejo, bodo najprej nastradali tvoji quer trans homo. To bo veselica, vojaki pa niso bogve kaj, bolj ljubimci….

   • Donald J. Trump

    Seveda. Ker to je povsem logično, ker….pač Nova nas je tako naučila razmišljati.

 • Robi Drago

  Mislim, Nova TV24 in novice ter relevantnost, hja sej ni 1.april

  • L. Martin

   Kdo pa ti pravi, da je Prvi april ? Spet se nekaj izmišljaš.

 • cosmosjasnovidec

  Levaška in komunajzerska golazen se z vsakim dnem bolj pogreza v gnoj in prav je tako.
  Levakom se slabo piše v prihodnje saj bodo ravno oni spolni in nasplošni služabniki kamelotrajbarskim musličem katere so navlekli.To jim bo kazen.

 • VRHOVNI SODNIK

  Preberite zamolčano šesto kitico izvorne Prešernove Zdravice Ljubezni sladke spone Naj vežejo vas na naš rod, V njim sklepajte zakone De nikdar več naprej od tod Hčer sinov Zarod nov Ne bo pajdaš sovražnikov!

 • Adolf Hitler

  njihovi dnevi so tako in tako zapečateni!

 • Adolf Hitler

  samo ko jih v gobec pogledaš vidiš na taužent kilometrov da je to židovski smrad!

 • Žiga Murn Lindič

  To je za vas grad? Če me tako, živim jaz v palači.

 • dušan vreček

  On ne loči kapitalista od komunista. On loči samo tistega ki ima, od tistega ki nima.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!