fbpx

[Fotodokazi!] Za Aleksandro Pivec dežujejo pisma podpore!

Aleksandra Pivec. (Foto: STA)

V zadnjih dneh so na sedež stranke Desus prišla številna pisma podpore delu ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandri Pivec.

Svojo podporo so v pismih med drugim izrazili v OE KGZS Ptuj, Murska Sobota in Maribor, Slovenska zveza prašičerejcev, Zveza društev vinogradnikov in vinarjev Slovenije VINIS, Združenje družinskih vinogradnikov – vinarjev Slovenije, Zveza lastnikov gozdov Slovenije, Predstavniki gospodarskih ribičev in številni drugi.

V Zvezi društev rejcev drobnice pa so v elektronskem sporočilu zapisali, da v zadnjih tednih z zaskrbljenostjo spremljajo medijsko gonjo proti ministrici za kmetijstvo dr. Aleksandri Pivec. “Prepričani smo, da je namen tega destabilizacija stranke in izstop iz vlade. Kmetijska ministrica dela odlično na svojem področju. Veliko je v stiku s kmeti, kar je zelo pomembno za poznavanje problematike na terenu, saj smo v ključnem obdobju priprave Skupne kmetijske politike za prihodnjih sedem let. Od tega sta odvisni obdelanost krajine in oskrba prebivalcev Slovenije s kakovostno hrano. Zaradi dobrega dela ministrice vse več kmetov podpira tudi stranko DeSUS.”

V nadaljevanju pa objavljamo še nekaj ostalih pisem podpore predsednici Desusa in kmetijski ministrici:

Barbara Majdič