Generacija identitete: Vlada naj takoj preneha s financiranjem nevladnih organizacij, vpletenih v trgovino z ljudmi! Denar naj raje nameni za policiste!

Foto: Twitter

V Generaciji identitete so se odločili, da naslovijo stopnjujoče slabšanje varnostne situacije v državi, ki iz dneva v dan postaja vedno bolj kritična. V zadnjem mesecu smo namreč priča vedno več in več incidentom migrantov, ki ogrožajo slovenske državljane in trditve Marjana Šarca, da je varnostna situacija v Sloveniji pod nadzorom, postavljajo na laž. 

Ob tem so najprej spomnili na upor v azilnem domu na Viču, kjer je varnostnik moral uporabiti plinski razpršilec, da se je ubranil, posredovati pa so morali tudi policisti, in na pobeg migrantov, ki so z avtomobilom s hitrostjo 160km/h vozili skozi Ilirsko Bistrico, policisti so jih ustavljali s stingerjem, pri čemer je bil razbit policijski avto.

V naštevanju so izpostavili ugrabitev domačina iz Bele krajine, saj so nezakoniti migranti domačinu zagrozili z nožem, ga ugrabili in mu ukradli avto, s katerim so se 6 ur nemoteno vozili po Sloveniji in končali v Italiji, krajo avtomobila in divjanje pakistanskih migrantov po štajerski avtocesti, ki se je končalo z nesrečo, razbitim vozilom in pobegom migrantov, ki so jih pozneje izsledili policisti. Pozabili pa niso niti na pobeg 60 migrantov iz azilnega doma na Viču, za katere še danes ne vemo, kje so.

Prednost imajo sestanki z “nadpolicijo”
“Namesto da bi vlada policistom namenila dodatna sredstva ter ob pomoči vojske zavarovala mejo in državljanom zagotovila varnost v naši lastni državi, rajši sestankuje z nevladno organizacijo Pravno-informacijski center (PiC), ki se igra nekakšno ‘nadpolicijo’ ter slovenskim policistom grozi z ovadbami in se ukvarja s tihotapstvom nezakonitih migrantov v Evropo,” kritično izpostavljajo identitarci.

Foto: MNZ

Po podatkih Generacije identitete, je Andrej – omenjen v policijskih depešah, da migrantom v Veliki Kladuši daje navodila za nezakonit vstop v Slovenijo – pripadnik slovenske antifa, ki s svojo udeležbo v več nasilnih izgredih po celi Evropi predstavlja občutno varnostno tveganje, sedaj pa se ukvarja še s tihotapstvom migrantov. Medtem pa Ministrstvo za notranje zadeve RS policistom odreka dodatna sredstva za varovanje meje, vlada še naprej financira poslovanje Pravno-informacijskega centra nevladnih organizacij z Metelkove 6, ki je po podatkih Erarja od države do danes prejel že več kot 4 milijone evrov.

Vir: Erar

V Generaciji identitete jasno in glasno zahtevajo, da vlada takoj preneha s financiranjem nevladnih organizacij, vpletenih v trgovino z ljudmi, ta denar nameni slovenski policiji ter s tem policistom zagotovi vsa potrebna sredstva za takojšnje zavarovanje meje.

H. M.