Golobov in Tinin blišč pri Čeferinu

Golobova izbranka Tina Gaber je iz Istanbula objavila več posnetkov na gala sprejemu.

Predsednik vlade Robert Golob si je v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov, so sporočili iz njegovega kabineta in dodali, da je premier v Turčiji na zasebnem obisku. S seboj pa je peljal tudi svojo izvenzakonsko partnerko Tino Gaber, ki je nekaj utrinkov objavila na Instagramu. 

Drugih podrobnosti o premierjevem obisku v Istanbulu iz njegovega kabineta niso navedli. Je pa več razkrila njegova izbranka Tina Gaber. Na Instagramu je objavila več zgodb iz včerajšnjega slavnostnega sprejema pri predsedniku Uefe Aleksandru Čeferinu, kjer ni manjkalo blišča.

Tam jo je pričakal tudi rezerviran sedež. Gabrova se je tako s pomočjo premierja Roberta Goloba zavihtela tja, kamor si je vedno želela – v visoko družbo, kjer je moč in denar. V njenem življenju je bilo namreč več poskusov zasebnih zvez s premožnimi moškimi, vendar se te niso obnesle. Spomnimo, da je bila s podjetnikom Klemnom Nicolettijem zadovoljna samo toliko časa, dokler je bil poslovno uspešen. Ko so zgodbe s kripto priložnostmi sesule in je par moral iz luksuznega stanovanja za Bežigradom, je Gabrova Nicolettija tudi pustila in se vezala s precej starejšim in premožnim moškim, s katerim pa se zveza prav tako ni obnesla.

Image

V finalu sta se sicer pomerila Manchester City in milanski Inter. Nogometaši Manchester Cityja so zmagovalci nogometne lige prvakov 2022/23. V finalu so z 1:0 (0:0) premagali milanski Inter. Edini gol na tekmi je v 68. minuti dosegel Rodri..

Sara Kovač