Grozljivo! Ujamejo najmanj po 6 migrantov na noč – in to samo v enem slovenskem kraju!

Migranti pred Kolpo. (Foto: Nova24TV)

Slovenija se bori z novim migrantskim valom. Nazadnje smo bili priča, kako so migranti množično drli v Slovenijo, sedaj kapljajo po majhnih skupinah. 

Pridobili smo zanesljive informacije, da so v samo enem kraju – Metliki – v noči iz ponedeljka na torek pristojni organi ujeli šest nezakonitih migrantov. Verodostojen vir nam je povedal, da so noč pred tem ujeli 7 migrantov, še noč pred tem pa 9 migrantov, ki so se hoteli iz Hrvaške pretihotapiti v Slovenijo. Zagotovo pa to niso bili vsi migranti, ki so želeli ilegalno v Slovenijo, zato se resno sprašujemo, koliko jih je še takih, ki jim je uspelo prečkati mejo.

Naš zanesljiv vir še dodaja, da so migranti dobro pripravljeni na prečkanje hrvaške meje s Slovenijo in da očitno vedo, kakšne ovire jih čakajo pri pretihotapljenju na drugo stran Kolpe. Ne odvrne jih niti bodeča žica, saj čeznjo pogrnejo spalno vrečo in ovira je brez večjih problemov premagana.

Problemov z migranti pa nimajo le v občini Metlika, temveč tudi v sosednji občini Črnomelj, kjer je tamkajšnja županja Mojca Čemas Stjepanovič že izdala opozorilo svojim občanom, naj se ilegalnim migrantom ne približujejo in naj bodo previdni. Pojav nevarnih migrantov se pričakuje vzdolž reke Kolpe, še posebej tam, kjer ni postavljenih “tehničnih ovir”. Tudi ob krajši odsotnosti od doma občanom svetujejo, naj domove zaklepajo. Županja Čemas Stjepanovičeva si je še ne dolgo nazaj prizadevala za nastanitev migrantov v občini Črnomelj in preprečevala referendum o migrantskemu centru, očitno pa je tudi ona spoznala, kako nevarni znajo biti migranti z Bližnjega vzhoda in Afrike.

J. G.

 • VERRZIFIKATOR

  Miro Kranjec

  TURŠKI VPAD POSEBNE VRSTE

  Leto osemnajst pred petsto leti,
  šestnajsto ko piše se stoletje,
  ogroženo prednikov imetje,
  kanijo jim tujci glavo vzeti.

  V krájino sledil je vpad obmejno,
  Kolpa za vsiljivce ni ovira,
  saj ograja sama se podira,
  polje belokranjsko je brezmejno.

  Daleč z Orienta so prodrli,
  od Damaska tam nekje, z Alépa,
  takih se še Carigrad otepa,
  pot naprej so Turki jim odprli.

  Plat zvona na Kranjskem se ne bije,
  taborov nikjer ni ne kresišča,
  ni ovir in tudi ne bojišča,
  vsak naj v hišo svojo zgolj se skrije.

  Takšno namreč je prišlo povelje,
  dala ga je kar županja mati,
  vsak naj urno zaloputne z vrati,
  pa bo mir, so nje pobožne želje.

  Slepa je za stvar oblast dežele,
  naj župan z vsiljivci sam opravi,
  rekli na deželni so upravi,
  gledajoč kot v nova vrata tele.

  Kaj nam mar obmejni so porazi,
  kaj potem, če krájina propade,
  Kranjci stare spet gojijo nade,
  rešijo da novi vse obrazi.

 • Maja

  vprašanje je, kaj je za Slovenijo boljše…ignorirat ilegalne popotnike skozi Slovenijo ali jih ustavit in namestit v azilne domove in prevzeti enormne stroške, ki jih nihče ne povrne? EU je odstopila od medijskega linča, pa tudi od varnosti državljanov, kar bo pa bo je njihov slogan…in vsak se zase briga.

  • mona lisa

   Ne v azilni dom ampak z orožjem jih ustavit na meji.

   • Maja

    o, še ena mona ki je željna krvi…zakaj pa vse tiste ptice selivke na nebu ne pobiješ in letala ne raztreliš ? vsak dan se milijon ljudi s kovčki seli za boljšo službo…kje ti živiš v jami? preseljevanje-nomadi-selivci obstajajo od kar Zemlja obstaja.

    • šmentanamuha

     To ninobeno preseljevanje, to je invazija na Evropo. Tvoj komentar je na nivoju jamskega človeka, ki nima pojma, kaj se dogaja nekaj sto metrov okoli njega, ker pač nima interneta. Zato jamskemu človeku ne moremo zameriti, če ne zazna nevarnosti. Tebi, ki živiš v informacijski dobi, pa lahko vsekakor rečemo, da je bil jamski človek bolj pameten, kot si ti.

     • Maja

      jap, zato pa plačujete najnovejšo vojaško tehnologijo da rušite njihove domove, infrastrukturo in sorodnike…a se kaj sprenevedamo ? seveda prihajajo vmes tudi mladi islamski bojevniki po maščevanje…kaj ste pa pričakovali, kot članica Nata?

     • Cucurbita Pepo

      To ni priseljevanje, to je invazija – Grozljivo! Ujamejo najmanj po 6 migrantov na noč xD

    • Artur

     Ja vsak dan se pri nas po 9,10, 25 migrantskih informacijsko in finančno dobro opremljenih zapečenih parazitov, juncev za đihadistični boj sposobnih lifra na našo socialno grbačo po zaslugi narodno izdajalskih levajzlov.

    • Miža

     Kaj opletaš o pticah selivkah, ki potujejo po svojem naravnem habitatu sem in tja? Raje se spomni na roje kobilic, ki so v 18. stoletju pustošile in žrle vse pred seboj.
     Ni narava za budale, ki jo poznajo samo iz ene ali dveh razglednic in ne iz njene Resnice.
     Če kdo ne ravna obrambno pred tistimi, ki prihajajo, da pustošijo, morijo, kradejo, posiljujejo, protestirajo in zažigajo že, če kje zahtevajo od njih, da so dolžni sami čistiti za seboj, ravna proti vsem postavam narave in reda v njej.

     • Maja

      o.k. potem pa ne opletaj z kosmatim jezikom in pojdi na mejo z orozjem sam, pa naredi red po svoji podobi! mene ne vpletaj v svoje norosti, meni je v Frankfurtu cisto v redu, me ne rabis resevat pred nikomer!

    • sodnikisozločinci

     Še en bedak se je oglasil, ki misli, da bi potem, ko bi bilo par mrtvih, horde še vedno rinile čez mejo pred puškine cevi.

 • PIA PlA

  Grozljivo je, da najmanj trikrat toliko migrantom vsako noč uspe ilegalno prečkati mejo in jih nikoli ne ujamejo.

  • Franc Šink

   Bolje da jih ne ujamejo.Naj gredo naprej na severo-zahod.Tudi Hrvaška “posluje ” tako.

 • lado

  VOJSKO NA MEJO !!!!! TAM JE ŠEEENGEEEEN!!! VOJSKE SE BOJIJO !!!! NAZAJ NAGNAT ALI PA BUM !!! POJDITE V ARABIJO DA VIDITE KAJ BOSTE TA DOBILI !!! NOŽ V REBRA ALI ŠUS , K NAM PA PRIDEJO POLNI ISLAMSKEGA SOVRAŠTVA ,KER JIH TO UČI ALAHĆIĆ !!! VOLIMO DESNICO SDS DA TO PORIHTAMO IN ZAŽIVIMO MI IN NAŠI VNUKI IN NJIHOVI POTOMCI !!!!! OOOKKKK !!!????????

  • Cucurbita Pepo

   Slovenija nima desnice

   • Artur

    Žal je samo neki mlačni ” desno sredinski” hibrid .

   • sodnikisozločinci

    Slovenija je banana republika. Rdeče opice so požrle banano, imamo še olupek.

 • mona lisa

  Vojsko na mejo. Zaustavi jih lahko samo orožje.

  • Krtača 20

   Od orožja bežijo.

  • Cucurbita Pepo

   Tanka je meja med skrajno desnico in muslimanu

 • Krtača 20

  Čez deset let v nemških časopisih (če pride jajo na oblast) : Grozljivo, na nemški meji ujamejo po šest slovenskih migrantov na dan.

  • šmentanamuha

   Ti si pravi izdajalec Slovenske države in Slovenskega naroda, balkanec po rodu ali vsaj mentaliteti. Si človek brez identitete, osebnostno razkrojen.

  • sprehajalec

   Z levičarji na oblasti, je 50.000 slovenskih migrantov zapustilo Slovenijo v zadnjih 8 letih.

   Sedaj želijo levičarji to nadomestiti z afganistanskimi kmeti mentalno iz časa Aleksandra Velikega.

 • šmentanamuha

  V MB se že potikajo po Stražunu. Včeraj sem opazila 3 modele. Zato vsem rekreativcem, predvsem ženskam, svetujem večjo previdnost.

 • sprehajalec

  6 na noč, 2190 na leto. Pa 2-4 milijarde jih čaka zunaj.

  Ivan janez je modro predlagal 1200 pa konec. Levičarji so pa kričali….

  • twintop1

   Nič 1200 ,to avtomatično pomeni najmanj 6000,ko pripeljejo še ostale člane familije.

 • Franc Šink

  Izgleda da niti kresovi niso pomagali, ali to noč, ali pač. Vredno razmisleka.

 • resnicaboli

  Zakaj jih ne vračajo od koder so prišli na Hrvaško?

 • Artur

  Razkrit načrt Evropskih Prostozidarjev:Podpredsednik Evropske centralne banke pravi,da imigranti lahko zaustavijo”demografski samomor”Evrope
  In kateri od naših so izvršilni narodno izdajalski hlapci evropskih Prostozidarjev za to zločinsko agendo ? :
  https://buden.jimdo.com/migrantska-kriza-kalergijev-plan/
  https://www.google.si/search?q=ku%C4%8Dan+malte%C5%A1ki+vitez&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi1mO3gxObaAhVSsaQKHc8vDOcQsAQIQQ&biw=1344&bih=735

  • šmentanamuha

   Hvala za te zapise, Artur, in fajn, da so prevedeni v slovenščino.
   Najbolj paradoksalno pri vsem tem je, da tisti, ki govorijo o staranju in pomanjkanju rojstev, hkrati propagirajo splav, kar je nelogično, in kaže na vso sprevrženost te agende. Dejstvo je, da je Evropa v 2SV utrpela izgubo 200 milijonov prebivalcev, ki jo je nadoknadila v nekaj desetletjih in še posebej z bejbibumom približno 20 let po koncu vojne, ko so razmere ustalile in so lahko ljudje bolj mirno načrtovali prihodnost. Danes pa je obratno. Razmere so negotove, politično in gospodarsko in zato se ljudje odločajo bolj racionalno. Z zmago desnice imamo upanje, da bodo ljudje spet lahko bolj smelo načrtovali svojo družinsko prihodnost in s tem prihodnost države. Ljudje, začnite razmišljat. Levica pomeni razkroj, desnica pomeni napredek.

   • Artur

    Malenkost, pa drugič še kaj več. Takšnih pomembnih informacij danes v tej indoktrinirani zaplankani družbi nikdar preveč. In nujno potrebno je ponoviti kar si na koncu zapisala in to vedno znova in znova dokler se ne bo prijelo : Levica pomeni razkroj, desnica pomeni napredek !

    • Prdo

     Tako je ponavljamo laž dokler se ne prime le tako lahko zmagamo

     • Artur

      Narodu ste se povzpeli že na vrh glave s svojimi manipulacijami, lopovščinami in provokacijami tako, da od vaše ” zmage” ne bo ostalo nizi Z lahko boste samo spokali na smetišče zgodovine, z vašimi “prvorazrednimi” komunajzli pa še prej za rešetke.

  • Olga_10

   Fajonka, Vajgl, Kučan….levičarji! Dol z njimi!

 • Olga_10

  Vse napezakonite migrante Stjepanovički na občino!
  In Srbi bi bili narodna manjšina bivše SFRJ v Sloveniji?!!! Zato, da nam uničujejo Slovenijo?!!!l
  Dol s komunisti!

 • Olga_10

  SDS je predlagala ovire na mejo in zavrnitev vseh nezakonitih migrantov TAKOJ na meji! Seveda komunisti s SMC tega niso sprejeli!
  Dol z zločinsko komunistično kamarilo in udbomafijozem iz Murgel!

 • luka globus

  Kje so ženske in otroci ?

  • sprehajalec

   Device jih čakajo v Europi.

  • Olga_10

   Jih čakata Fajonka in Merkla…

 • Olga_10

  Edina, ki bosta to preprečila in zavarovala Slovenijo, sta SDS in njen predsednik! Zato glas SDS!

 • Krtača 20

  Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema.

  Janez Janša 2015

  • Striker

   Kvota je bila 1200, jih je pa sprejela i najmanj 6000. Torej jih je na osnovi Janševega govora treba TAKOJ izgnati 4800.

   • Prdo

    Prvo jim popravi kar si jim pokvaru da jih boš meu kam izgnat

    • Striker

     Kaj sem pa pokvaril Maročanom, Alžircem, Tunizijcem, Pakistancem, Balkancem, Albancem, Bosancem ???

 • montyamp

  Slovenija se naj pridruži višegrajcem .
  Sorosa na kandelaber .

  • Olga_10

   Kučana in Jankovića pa na stolp z rdečo zvezdo!

  • Prdo

   Tako je in priznajmo palestino kot oni dvignimo davek na 27% kot mađari 5 miljard dajmo za oržje in smo nakonju ne bo potrebno več zbirati zamaškov za bolne jih kar postrelimo živel janez janša

   • Olga_10

    Ne bo treba! Davek bomo znižali! Denarja bo dovolj, saj ga komunistične hobotnice ne bodo več kradle! V Palestino pojdite pa levajzli in se uprite Izraelcem, če upate…tam ni nobenih host, a bi se skrili…

 • Artur

  Psihopati,pedofili in satanisti vodijo svet, tisti katerim se klanjajo in hlapčujejo naši politikantski narodni zdajalci.
  https://buden.jimdo.com/psihopati-pedofili-in-satanisti-vodijo-svet/
  https://in5d.com/exposed-photos-from-inside-chemtrail-planes-like-youve-never-seen-before/

  • twintop1

   V ameriških medijih velikokrat naletim na grupo imenovano agenda21 in si mislim,da ni naključno ime,naše združbe forum21.

   • Artur

    Ja res zanimivo kako ravno forum 21 in ne kako drugače, hja Kučko je Malteški vitez izpostava satanistične Masonerije, ki sprovaja to agendo obstaja pa še “naprednejša” agenda 2030 očitno je ta letnica končni spin v agendi teh NWO satanistov.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mz-KY26cpqw&t=65s

 • Striker

  Vsem, ki zaprosijo za azil je treba TAKOJ odvzeti vse komunikacijske naprave, denar, zlato, nakit, jim preveriti telesne odprtine za skrite kapsule, droge, orožje in jih zapreti v azilni dom brez možnosti izhoda. Pa preveriti starost, ki jo povedo, z medicinskim preverjanjem, odvzeti prstne odtise, DNA in slikati, potem pa poslati poizvedbo v državo, od koder prihaja, če ga res preganjajo, da prosi za azil. In jim povedati, da če bodo hoteli dobiti azil, se morajo pred imamom odpovedati muslimanski veri. Pa še IQ testiranje, testiranje ročnih spretnosti, če pa je seksualno nasilen, pa še kemična kastracija. Če gre za državljana iz nekdanjih republik Jugoslavije pa še takojšen izgon vseh, ki so lahko v sorodu z njim.

  • Hun

   kva ti suznje kupujes smrduhar desnicarsk

   • Striker

    Ne, kupujejo jih Italijani, ki si jih vozijo iz Libije, ta hip sta Aquarious (GI) in Sea Watch 3 (NL) okoli 30 km pred libijsko obalo https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:19.0/centery:33.0/zoom:7 Seafuchs in Open Arms pa se oskrbujeta na Malti. To traja že od padca Gadafija dalje. Glavni kupci so italijanski prevozniki, ki jih kupujejo fco 14 milj od libijske obale, ki se predstavljajo kot “reševalne ladje”. Po mesecih prestrezanja signala SOS, Myday, PanPan, so ugotovili, da na Sredozemlju takih signalov sploh ni zaslediti, torej ne gre za reševanje ponesrečencev, ampak za prevoz kupljenega blaga. Ne vem kakšne so cene v Italiji ampak Cene ledvic po svetu:
    Irak 700-1.400 dolarjev
    Filipini 2.000-4.000 dolarjev
    Turčija 2.700 dolarjev
    Brazilija 6.000 dolarjev
    Pakistan 14.000 dolarjev
    Ukrajina 19.000 dolarjev
    kaže na to, da se splača kupit sužnje v Libiji in jih porabiti za prodajo organov. Že z ledvicami pokrijejo strošek nabave, lahko pa jih preprodajo v bordele, za sužnje na latifundijah. Če jih prevozniki ne bi pobirali izpred libijske obale, bi s plovili, ki jih imajo prišlo čez letno 7 avanturistov. Dotok beguncev se bo nehal takoj, ko iz EU ti ne bojo več nakazovali denarja domov, oz. se ne bojo javljali, da so uspeli nabrisati socialne službe, da so begunci.. Zavrnemo jih lahko pred vstopom v teritorialne vode EU, če se ne izkažejo z dokumenti, ki jim dovoljujejo vstop v EU. Vrnejo se naj kar sami, če pa ne potem je na morju opcija, kot jo uporabljajo somalski pirati, z orožjem namreč napadajo ladje. A hočeš rešitev, predlagaj me za vrhovnega poveljnika EU vojne mornarice v Sredozemlju, zadeva rešena v treh mesecih

    • Hun

     ocitno desna vlada v Italiji ni spucala lokalne mafije z birokracijo vred..kaj porecs na to?

     • Striker

      Ravno narobe, lokalna mafija določa, kdo bo vodil birokracijo v Italiji. In niti levi niti desni NIKOLI niso spucali mafije, prej obratno. A ja, če si pa to hotel aplicirati na Slovenijo, tudi tukaj nobena leva vlada ni spucala lokalne mafije. In tudi tu velja ista trditev, kot v Italiji

     • Hun

      zato mi gre na bruhanje ko poslusam lajanje da bo desna politicna opcija nardila obcutne spremembe

     • Striker

      A to pomeni, da je jasno, da levica pri nas dela pod mafijsko kontrolo?

     • Hun

      pri nas je politika mafija, ki reketira drzavne firme

  • šmentanamuha

   Ostro, ampak učinkovito.

  • Adolf Hitler

   Gefällt mir gefällt mir sehr nur weiter so

   • Striker

    Du magst es einfach, weil ich dich kopiert habe ! Und frau ??? Merkl muss deine Aufzeichnungen erneut lesen

 • twintop1

  V Bosni jih čaka 50000 tisoč,verjetno je bil opravljen kakšen klic,tja dol,češ da imamo kmalu volitve in naj jih zadržujejo kolikor se da do takrat.

  • Prdo

   Ma janez veze dol saj bi jih on več pripeljal pa ni dobu krede

   • twintop1

    Tebe je očitno uvozu že pred leti,ker vidim da si že na pol pismen.

 • Prdo

  Živelj janez potrebni janša

  • Olga_10

   Ste bolj vi potrebni, če kradete identiteto…

 • Prdo

  Desnuharji so svetovno zlo

  • Olga_10

   Levičarji – prebarvani komunisti so rak! K sreči gre Evropa v desno in bo rakaste celice uničila!

 • Stajerka

  če ne bo desne vlade, bomo Slovenci iz vzhoda domovine, v jeseni plavali proti toku Drave na sever……oni iz zahoda in lublanske kotline pa kar v Savo (severna meja Balkanskega polotoka) in s tokom v rodne kraje do Donave……..

  • Hun

   grimsovka zblojena ostarela dolgocasna brez lajfa

 • Soave

  Ampak naša država je pa res ena revica. Revšnica obubožana. In posledično njen Narod !No, saj eni pa imajo! Smetana Slovencev , pardon, Državljanov.
  Nimamo vojske za na meje, nimamo policistov, ker smo jih veliko premestili v pisarne. nimamo denarja za panelne ograje, na morju je pa itak en šmorn s tistima dvema čolničema.
  Ostanejo nam edino naši vrli gasilci ! Bravissimo gasilci.Tsta sekirica bi bila kar uporabna. Za strašenje no ! Ne se jezit, da sem kruta babnica.

  • Artur

   Do not worry, si kar prava razumna babnica na pravem mestu :)

   • Soave

    Kakšno muziko rad poslušaš ?

    https://www.youtube.com/watch?v=N8hVOMAmY-s

    • Artur
     • Soave

      Lepa muzika.

     • Artur

      Fino, da je tudi tebi všeč v 80,90 – tih sem bil disco jockey po haus balih in je ta žanr full zažigal he he, takšne kot so gori so bile bolj za intermezzo.

     • Soave

      D. J. si bil! No, vidiš, kako smo tule nabrani! Ni, da ni !
      Hm. . . na haus bale pa nisem smela! Tako, da nič ne vem!
      Danes je pa prepozno!
      Še obstaja kaj podobnega ? Da vem za moja dva vnuka, kaj me čaka !!

     • Artur

      Eh nisem več na tekočem, če kaj takega še obstaja ampak ne verjamem v našem kraju sta bila do pred 15 leti dva disko kluba zdaj ni več nobenega današnja mladina se mora za zabavo zdaj sama znajt na kašen način verjetno vsak po svoje v družbi, če ne drugače v skupinskem brskanju po smartphonih in izmenjavi selfijev , žalostno a ne ?

     • Soave

      Res je. Tole gledanje v ekrančke bo kmalu popolnoma nadomestilo pogovor ! Časi se zelo hitro spreminjajo.
      In, kdo je kriv ? Napredek ?

    • Striker

     Odkar pa so začeli Bosanci pošiljati migrante proti Hrvaški in Sloveniji, mi je pa tudi taka muzika všeč https://www.youtube.com/watch?v=F0N8eKvARDU Hrvati pa bodo seveda morali še enkrat premsiliti, če jih ne bojo zavračali nazaj, da jim ne bo moral pomagati tale: https://www.youtube.com/watch?v=cUbCp2WgkYw

     • Artur

      Le bolja ta zadnja kot pa naša komunjarska “hej brigade hitite anti revolucionarne Slovence postrelite”

     • Soave

      Jao. . . . . jao. . . . . . .

     • Striker

      A tebi niso všeč? Potem pa kar na gasilsko veselico, pa uživaj tam, mogoče bo poleg sekirice še kaj špičastega.

     • Soave

      No,no. . . nič nisem rekla! Trenutno aktualna muzika ?

 • Osti jarej
 • Artur

  United Nations Agenda 2030 .part 1.
  https://www.youtube.com/watch?v=Mz-KY26cpqw&t=65s

 • Янез Иванович Янша

  Isto fotografijo se uporabili že četrtič.
  Resno!?

  • Soave

   Ja, in ??

  • samotoje

   Ne sodi po svoji embalaži- vsebina je bistvo.

 • xtc

  Mislim ,da bi bili krokodili in pirahne koristna pridobitev za te mejne reke,pa tudi domačinom nebi bili nevarni.

  • Hun

   tebe j treba postavt tja sj lajas k ps vsak dan po cel dan na portalih

   • xtc

    Ne se bat za krokodil futr bi bil pa tud ti dober-če bi te sploh hoteli,verjetno bi od tebe odplavali proč kot od dihurja.

 • luckyss

  Kaj to oni tip na fotografiji kaže…koliko je imel migrant med očmi ?!
  No, sedaj pa resno….koji kurac nihče ne zahteva pomoči od EU, saj je to vendar Schengenska meja..
  Banda parlamentska, vas plačujemo zgolj zaradi tega, da se levi in desni jebete med seboj ?!
  Dajte vojsko na meje in žico tam, kjer je ni več…
  Vi gobci SDSovski, pa se opravičite Cerarju ker ste ga takrat popljuvali zaradi “tehničnih ovir”..
  Banda ovčja, sedaj pa cvilite..

 • Janez Kranjski

  Iz uradnih virov :Za mednarodno zaščito ali azil lahko zaprosi tujec ali oseba brez državljanstva, ki meni, da je v matični državi sistematično preganjan, zaradi svojega političnega prepričanja ali zaradi svoje verske, rasne, narodnostne ali etnične pripadnosti.

  Torej – menim da nima nihče od teh obiskovalcev pravice sploh zahtevati azil….oni so prišli preganjat našo kulturo….

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • sunday

   še malo in bomo mi slovenci imeli vse pogoje za azil in to kjerkolli, saj nas bodo po zaslugi levistov ti podganji iztrebki pričeli prav kmalu krvavo izganjati iz domov !!!

   • Novakec1

    Ko pride do tega bo pa krvavo, težka bo.

  • Novakec1

   Zakaj so prišli nikogar ne zanima, naši jih samo podučijo kako se pravilno zaprosi za azil.

 • Hun

  te obrezane kurce si naj izberejo ostarele jalove picketine jansisticne

  • xtc

   Taki kot si ti jih imajo najraje,ko vidite pečenega,Arabca,Rusa ali Srbina vam gate kar same zlezejo na členke in že ste pripognjeni da vam “uleti” pravoslavni ali črni ali pa muslimanski.

   • Hun

    jalova picketina se oglasi takoj..hehehehehe

    • xtc

     Ti nekam navražen si a te še ni nabrisal nobeden od omenjenih iščeš centimetre?
     No kar k svojim na Magistrat v LGTB prostore,te bodo “oskrbeli” kot nujni slučaj.

     • Hun

      jokcaj picketino

     • xtc

      Kako kaj JNA pankrt nič centimetrov a zdej se te še pečeni,prežgani niti pravoslavci niti homoti ne vzamejo več v obdelavo?

  • Republic Commando

   Pa lih leve pičkice smrdljive jih najbolj vabijo :))

 • Republic Commando

  Komaj čakam, da jih čimveč pride, da bodo levi lahko končno dokazali svojo humanost in jih nastanili v svoja domovanja. :))))

  • sunday

   levisti ravno nato računajo – da jih nastanijo v naša domovanja!!!

 • Novakec1

  Ene 1500 na let, malašala, dobr da nista še dve nule zadi.

 • Aton

  Poročila po Novi TV pa zvenijo kot v Severni Koreji. Kar navdušuje “levo” Slovenijo!

 • Adolf Hitler

  Sekire pa v glavo pička Jim parasitäre kurba mrš smrad

 • Adolf Hitler

  Treba bo postavt pred mejo spet vaško stražo z flintam potem jim pa treba jebat matr pofukan zamorci in kamelo fukarci to niso migranti ampak zaporniki kaere so te židovsko kazarske pizda nagnusne izpostil iz zapora kje si vodja ko te Europa in celi svet rabi Heil Hitler

 • Darth Vader

  to so prvi znaki globalne tiranije ”

  Prihajajočo spremembo v globalnem monetarnem okviru člani MDS, kot je Christine Lagarde, velikokrat poimenujejo veliki “globalni ekonomski reset”.
  Ta sprememba bo uresničena s strani centralnih bank, ko bodo sabotirale
  državna gospodarstva skozi ustvarjanje in uničevanje tržnih balonov. Na
  koncu ne bo kitajski Yuan tisti, ki bo zamenjal dolar, kot svetovno
  rezervno valuto, ampak SDR (Special Drawing Rights) sistem košarice, ki
  ga bo obvladoval mednarodni denarni sklad.

  Vprašanje, kako to globalisti lahko
  izvedejo brez gromozanske likvidnostne krize, se pogosto pojavlja.
  Najbrž jim je popolnoma vseeno, če obstaja likvidnostna kriza, vsaj
  kratkoročno. Drži, dolar ima nekaj najbolj likvidnih trgov na svetu,
  ampak je narobe,če predpostavimo, da globalisti teh trgov ne bodo
  žrtvovali zato, da bodo javnost prisilili v eno svetovno centralizacijo
  monetarne administracije (največji in najbolj pomemben korak pri
  vzpostavljanju ene svetovne vlade).

  Ljudje, ki tdijo, da dolar ne bo
  nikoli odstranjen zaradi globalistov se držijo napačnega stališča, da ne
  obstaja nobena likvnidnostna nadomestitev za dolar. V resnici obstaja –
  kriptovalute in blockchain tehnologija.

  MDS je nedavno pohvalil blockchain sisteme in kriptovalute
  kot potencialno oživljajočo silo pri mednarodnih finančnih
  transakcijah. Daleč od tega, da bi nasprotovali kriptovalutam, globalni
  elitneži v njih investirajo hvalo in dolarje.

  Globalni ekonomski reset nima
  veze z Vzhodom proti Zahodu. Nima veze z trgovinskimi vojnami ali pa
  nacionalizmom. Ne, globalni reset ima veze z bankirsko centralizacijo
  sredstev in konsolidacijo moči. Zatem pa ima veze z javnostjo,
  ki SPREJME globalni reset kot potreben in dober za družbo. Globalisti si
  želijo, da bi prosili za njihovo vladanje. Ko nekdo razume to preprosto
  resnico, dobijo vsi trenutni dogodki in katastrofe naše ere smisel.
  Kriza je najhitrejša pot do samozadovoljstva in tiranije.” https://ambasador21.wordpress.com/2018/05/02/sirski-konflikt-je-dimna-zavesa-skrite-vojne/

 • Matevzh iz Glanza

  Pritozujem se nad nivojem hruljenja pod tem clankom. Se sprasujem, ce ni tisto o nekaterih med nami, namrec da so znanci Begunj in Polja, navsezadnje res.

 • “Grozjivo! Ujamejo najmanj po 6 migrantov na noč – in to samo v enem slovenskem kraju!”

  V času pred migranstko krizo so jih na območju Ormoža prijeli po 150 na noč.

  .

 • Novakec1

  Tisti ki izgubi na pokru gre dražit butalske polcaje drugi pa za njihovim hrbtom drejo čez Kolpo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!