Hinavščina po socialistično: Tanja Fajon vam pred volitvami prodaja “boj proti davčnim utajam”, sama pa je v evropskem parlamentu glasovala PROTI amandmaju, ki bi ustavil pranje denarja ter davčne utaje!

Foto: STA

V letošnji evropski predvolilni kampanji so pri SD v ospredje postavili “odločen boj proti davčnim utajam”. Kot so zapisali, z namenom, “da Evropo bolje pripravimo na prihodnost”. Toda pozor: v preteklosti, 17. decembra 2015, je Tanja Fajon kot evroposlanka glasovala PROTI pri glasovanju za 30. amandma, s katerim so pozvali h končanju prakse davčnih oaz in drugih praks, z namenom preprečevanja pranja denarja in davčne utaje.

Z evropskimi parlamentarnimi volitvami, ki so vse bližje, smo se odločili osvetliti delovanje nekaterih slovenskih evropskih poslancev v Bruslju. Tanji Fajon je na zadnjih evropskih parlamentarnih volitvah uspel preboj v parlament s pomočjo preferenčnih glasov. Tam je zagovarjala migrante, glasovala proti suverenosti držav članic EU in podpirala migrantske kvote. Evroposlanka Socialnih demokratov Tanja Fajon z razlogom velja za veliko podpornico migrantov. To potrjujejo tudi zadnja štiri leta, ki jih je preživela v klopeh Evropskega parlamenta.

Fajonova je po aktivnosti v Evropskem parlamentu, kakor jo meri VoteWatch Europe, uvrščena na 593. mesto. Sodelovala je pri 8.531 od 10.252 glasovanj, je pa na prvem mestu po zvestobi matični stranki. Vseh njenih 8.531 glasov je bilo v skladu s politiko Socialnih demokratov.

Velika podpornica migrantov
Fajonova je ob več priložnostih izkazala podporo migrantom. Tako je glasovala za kaznovanje Madžarske zaradi odnosa do migrantov, podprla predlog, da se meje ne smejo zapirati zaradi omejevanja priseljevanja oziroma etničnih razlik, glasovala proti vzpostavitvi notranjih zapor meja ob izbruhu migrantske krize ter bila proti spremembi hvaljenja multikulture v besedilu, ki opozarja, da množično priseljevanje predstavlja nevarnost in je družbi škodljivo. Vse to samo 25. novembra in 16. decembra 2015.

https://twitter.com/andrea_abellana/status/1129407172625010688

Ravno tako je podprla resolucijo proti Poljski iz leta 2016 zaradi “kršitev” temeljnih pravic. To pa ni bil edini napad EU na Poljsko, ki ga je Fajonova podprla. 14. marca 2017 je glasovala za izvajanje nadzora nad Poljsko zaradi manka posebej namenjenih finančnih sredstev za “enakost spolov”. V EU so si namreč zaželeli, da bi Poljaki namenili posebna sredstva za nadzorno telo, sestavljeno iz “strokovnjakov”, predstavnikov aktivistov za pravice žensk in nevladnih organizacij za enakost spolov.

 

Fajonova je bila od samega začetka migrantske krize velika podpornica migrantskih kvot, s katerimi bi se po načelu “solidarnosti” ilegalne migrante, ki so prispeli v Evropo, razporedilo po vseh državah članicah EU. Tako je glasovala za celotno resolucijo o uvedbi migrantskih kvot iz Grčije in Italije, bila proti vračanju migrantov nazaj v države izvora, podprla predlog uvedbe obveznih migrantkih kvot za vse države članice EU in bila proti omembi množičnih migracij kot vzroku za več tisoč spolnih napadov na ženske v Kölnu in drugih evropskih mestih za novo leto 2016.

Zanikala povezavo med islamom in terorizmom
Uvedbo obveznih migrantskih kvot je podprla ob vsaj treh različnih priložnostih. Pri tem pa je ravno tako podpirala poziv državam članicam EU, naj omogočijo migrantom izven EU varen in legalen dostop do držav EU, kar bi vključevalo tudi združevanje migrantov v EU z njihovo razširjeno družino ter jim omogočalo študij in delo z namenom, da bi tako zmanjšali ilegalna prečkanja meje.

Tanja Fajon je še na dan terorističnega napada na svoji spletni strani objavila sporen tekst.

Res, za Fajonovo je rešitev ilegalnih migrantov preprosta. Ne zavarovanje meje, temveč zgolj legalno sprejetje vseh. Ravno tako pa velja izpostaviti, da je glasovala proti vračanju migrantov v države izvora, ko njihove prošnje niso upravičene.

Ob tem velja izpostaviti še njeno ideološko linijo. Namreč, ob več priložnostih je pokazala, da ji je malo mar tako za Slovence kot tudi Evropejce. Možno je tudi, da Fajonova enostavno ne verjame, da islamistični teorizem ter nenadzorovane migracije predstavljajo tako varnostno kot eksistencialno grožnjo za Evropo. A to je težko verjeti, potem ko se je sama znašla v Strassbourgu ravno na dan terorističnega napada na božični sejem, ki ga je zakrivil 29-letni podpornik Islamske države Cherif Chekatt.

29-letni terorist Cherif Chekatt, odgovoren za strelski napad na božični sejem v Strasbourgu. (Vir: Twitter)

Fajonova je tako že leta 2015 nasprotovala predlogu, ki je prepoznal evropsko politiko priseljevanja kot soodgovorno za islamistične teroristične napade v Parizu leta 2015, v katerih je umrlo 130 ljudi, še 413 pa je bilo ranjenih. Po drugi strani pa je isti dan, to je 25 novembra 2015, v Evropskem parlamentu podprla tezo, da je za islamistični terorizem kriva “islamofobija”.

Ko je Evropski parlament leto kasneje odločal o podobni zadevi, je nasprotovala spremembi o “afrofobiji in islamofobiji” v priznanje o utemeljenih skrbeh o tem, da množične migracije vodijo v več zločina, islamski ekstremizem in terorizem. Ravno tako je glasovala proti zahtevi, da se azil podeli posamezniku na območju v varni državi, kjer se migrant nahaja, s čimer bi zmanjšali tudi tihotapstvo migrantov.

SD v boj proti davčnim oazam, Fajonova glasovala v Evropskem parlamentu PROTI
V letošnji predvolilni kampanji so pri SD v ospredje postavili “odločen boj proti davčnim utajam”. Kot so zapisali, z namenom, “da Evropo bolje pripravimo na prihodnost”.

“Pravična obdavčitev in boj proti davčnim utajam sta v ospredju načrtov evropske socialne demokracije. Letno se v davčnih utajah namreč izgubi preko 1.000 milijard evrov. Vsako leto se torej iz žepa vsakega Evropejca utaji 2.000 evrov. To moramo spremeniti, ker ni pravično,” so zapisali na uradni spletni strani SD.

Glavna točka SD kampanje za evropske volitve (Printscreen: uradna spletna stran Socialnih demokratov)

To je vsekakor nekaj, s čimer se lahko strinjamo. A kaj, ko jih ravno Fajonova postavlja na laž. Namreč, ko je bilo treba 17. decembra 2015 glasovati za 30. amandma, s katerim bi pozvali h končanju prakse davčnih oaz in drugih praks z namenom preprečevanja pranja denarja in davčne utaje, je ravno Fajonova glasovala proti.

Da to ni bila zgolj floskula, je potrdila že dan prej, ko ni želela podpreti ukrepov zoper države Beneluksa, ki so jih pri Spieglu razkrinkali kot sokrive zavlačevanja z odpravo škodljivih davčnih shem.

Ivan Šokić

 • Vrhovni sodnik

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA !!!

  • Dada

   Res, Janša izhaja kot komunist, za pogledat je tudi njegovo diplomsko delo, to bi se pokojni Pučnik obračal v grobu, če bi vedel kdo ga je nasledil …

   • Imperial Commando

    Ker Pučnik pa ni bil član ZKS kajne? Daj ti levaški bebo malo preveri dejstva, predno pišeš kozlarije. BIL JE ČLAN, isto so ga zaprli kot Janeza zaradi “protirevoluciskega delovanja”. Sta oba bivša komunista ja , pa kaj, važno , da sta BIVŠA, tisti, ki so še kar so problem.

    • Dada

     Dam ti ogledalo, pa se dobro poglej, notri boš videl osebo “levaški bebo”, mogoče še kakšne podrobnosti, ha,ha,ha,ha. BISTVO. Pučnik je imel namen opraviti lustracijo, in Janša je naslednik, prevzel je vodenje SDS- . Prišel je iz druge stranke v sedanjo SDS in potem rekel, da je to kontinuiteta njegove stranke, ha,ha. To je značilno za ljudi, ki plašče obračajo. Vinko je bil starejši, ko se je preoblekel, bolj umirjen, sedaj mu pa plašč obrača veter, bolj na otročje, kar pa ni rečeno za Janšo, saj odvetnica Ušaj razkriva v svojih intervjujih, kako (Reporter 2 x, ) kako Janša laže, in kako je organiziral “od spodaj bolj spontane” proteste pred sodiščem”. Značilno ……

  • janko

   Mlajše generacije ne vedo, da so našo zgodovino napisali rdeči zgodovinarji in to tako, da je upravičen in herojski NOB in prav vse ostalo. Današnji levičarji ne dovolijo spreminjati zgodovine, “kot so jo naši zgodovinarji zapisali”. Pa smo še vedno na enem mestu. Kaj ukreniti? Kot doslej, prikazovati dejstva, dokaze, obrazložitev – morda več iz tujine (= nepristranska dejstva). In kdorkoli bo hotel, bo izvedel vse, vso realno krutost našega ubogega naroda!

 • Stric iz ozadja

  Hinavscina po Novi24: Znebili smo se Lucije in Bernarda, ker nista vec zvesta SDS-u.

  • Rožle

   Kje pa ti to bereš ..?

  • ROMAN Naprudnik

   Kako bosta zvesta SDS,če imata svojo listo.Brezvezen komentar.

   • Stric iz ozadja

    Zato so se ju pa znebili (ne gostujeta vec na Novi). Povej mi, kdaj si ju nazadnje videl na Novi?

    • Rožle

     Če misliš, da boš s to potezo koga skregal med sabo si se hudo zmotil ..

     • Stric iz ozadja

      Ne skrbi, za to skrbijo drugi. Z obeh strani.

    • antimur

     Tvoja rdeča kučanistična golazen še na soočenja ne pride, barabe sfukane. Pa so to dolžni volilcem, ne pa da hodijo samo na RTV, Pop TV, kjer jim vprašanja naprej posredujejo, potem se pa novinarska golazen do njih še obnaša kot do nedonošenčkov.

     • Stric iz ozadja

      So jih pa vsaj povabili.

 • Waltter

  Sicer gre za izjemno škodljivo osebo za nacijo, ne pa za svojo denarnico ozr. za svoj žep.
  Da bi pa mogoče malo pogledali Zvera in njegova glasovanja ki so naravnost katastrofalna in daleč od tistega za kar se poskuša prikazati. Že ničkoliko krat je sam glasoval tako da se normalnemu opazovalcu zdi da on ali je popolnoma obseden z zlimi duhovi ali pa da je uspelo lobistom to kar so Thalerju nastavili.
  Sicer mogoče pa je da gre za pokvarjeno osebo. Sicer pa lahko po dolgem in povprek nabijate kako je kdo glasoval, in če boste pregledali glasovanje vseh 8 Slovenskih poslancev boste lahko v en glas zavpili da vsi od prvega do zadnjega za Slovenijo in slovence sploh ne delajo.
  Če ne deljao za Slovence za koga pa potem? Takšnim ki so plačani iz strani Slovencev in delajo za tuj račun so ponavadi rekli Špediterji v tej situaciji pa so navadi Paraziti.

  • AlojzZ

   Ja, zadeva je natanko taka, kot jo prikazuje Herr Walter. Tudi drugi naši EU poslanci niso prav nič drugačni. V Ljubljani govorijo eno, v Bruslju pa glasujejo drugo. Vzrok je seveda v denarnici.

   • dež

    Stanje v denarnici, v trajanju mandata, je popolnoma neodvisno od tega, kaj govorijo in kako glasujejo. Velja za EU in DZ poslance.

   • rrrrr

    Če bi bila Lojzetova denarnica odvisna zgolj od kombinacije njegovega sramotnega glasovanja
    in zvonkega igranja na orglice v Bruslju, bi bila kmalu prazna. Kakšen sold pa mora vendarle NSi-ju primaknti tudi ata Škrabec iz F21….

 • Zgornji

  HINAAAAAAAVKA BABJA GRDA ZLOBNA NAGNUSNA NA KUBIK !!! ! !!!

 • Antonius

  Tanja Fajon je edina pička med češpljami.

  • Amerikanc

   Kaj hudiča je potem “ta zluftana” češplja ?

   • antimur

    Preluftana, neuporabna čefurska pička.

 • tasilo

  Tanja Fajon je spizdenkanditat.

 • Valter BraniSlav

  Skratka, Fajonka je gnojni tur Slovenije ki ga bomo upam izrezali na volitvah to nedeljo.

 • joza joza13

  Fajonova? Pokvarjeno bitje…

  • joza joza13

   Zelo pokvarjeno bitje – v kombinaciji z zavedenostjo & odvisnostjo od točno določenega kapitala. To je najhujša možna kombinacija za Slovenijo…

   • Lula

    Slovenci in ostali “slovenci” jo volijo…..

 • VERZIFIKATOR

  Se želodec vsakič mi obrne,
  ko zlagánko vranjo to zagledam,
  tudi pravi čas če stran pogledam,
  upam, da se čimprej nekam zvrne.

 • Povprečen Državljan

  Da vas ni sram.Sama gnojnica in sovraštvo vas je.

  • mona lisa

   O dela dela. Veliko škodo Slovencem namreč.

  • dež

   Ste si levičarji čisto sami krivi. S svojimi dejanji in uničevanjem države nam ne daste druge možnosti.

 • Skrajno Desni

  In kaj še dela v Evropskem parlamentu razen tega da krade.

  • sem dokaj

   Sramoti poštene Slovence !

 • mona lisa

  To ženščino bi trebalo že davno nagnat iz politike. Slovencem dela samo škodo.

 • Sandokan

  Med vsemi je še najboljša izbira.

  • antimur

   Kreten idiotski, ti se raje pozanimaj, kaj vse vdira v Slovenijo tudi zaradi takšne krule kot je prekleta Fajonka.

 • totex39

  Dvojna igra Fajonove in tudi tega bedasti volivci ne bodo prepoznali.

 • Silos

  Pa zakaj ji ni na soočenju pokazala Tomčeva tega izpiska in jo postavila
  pred dejstvo,da bi videli če bi tudi obraz postal rdeč tako kot njena kombineža!

 • antimur

  Ta kučanistična lažniva kuzla, še slabše Sorosova plačanka, je resnično brez vsake morale. Kako lahko ta prasica gobca o socialni čujetnosti, če namesto našim otrokom daje muslimanski golazni. Tej babetini je potrebno obrazložiti in to s trdimi argumenti, da je v evropskem parlamentu za dobrobit Slovencev, ne pa za uvoz muslimanske divjaške vojske.Ne verjemite ji niti besede, ker vse počne, da bi Slovence izbrisala, ne pa nam pomagala. Raje se s kolesom drajsa ob pedru, primitivcu in NWO prascu Timmermansu, kot da bi za domovino naredila kaj koristnega.

 • Artur

  Tomčevi prav nič ne diši razveza z EPP,PES,ALDE šapnovijo torej , če volite za SDS ali volite za fajonarje bo takitak isti ku..c drugo pakovnje v isti malhi. ” Navali narode na multikulti sodomazo EU federacijo pod junkerskim Brusljem”.
  ČLAN BILDERBERG GRUPE I PREDSJEDNIK EUROPSKE UNIJE JUNCKER KAŽE DA SU LJUDI KOJI VOLE SVOJU ZEMLJU – ‘GLUPI’
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/05/23/clan-bilderberg-grupe-i-predsjednik-europske-unije-juncker-kaze-da-su-ljudi-koji-vole-svoju-zemlju-glupi/

  Eno palamudijo in prodajajo bučke drugo delajo :
  https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view?fbclid=IwAR2N-coqsV_02Aq2WndoTOhuVRtxp1R61PZFyRQPOkOP6xre49emxo2F2io

 • JANEZ GUS

  Sinočnje soočenje na JAVNI RTVS,je bil en sam hijenski napad rdečih prasic na Tomčevo.Za bruhat.Tudi Luda s ŠkRABČEVEGA kozolca ,Kučanova priležnica je morala dodati svoj lončekZato,kdor misli voliti to prodano izdajalsko stranko naj da preferenčni glas Lojzetu.Tomički pa je lepo povedal Plemeniti,da preden je prišla v parlament,ni imela ficka v žepu.Makedonka pa je spet demonstrirala svojo omejenost.

  • učko

   Jah, za Tomčevo bi to moral biti “profesionalni izziv”, ki pa ba ni v celoti rešila.

 • JANEZ GUS

  Vnuka zločinca pa trenutno brigajo upokojenci.Za bruhat,ko človek vidi,kaj bi ti rdeči paraziti vse postorili pet minut pred dvanajsto.Omerza pa je dobro slekel tega potuhnjenca -udbovca Vajgla.Kako lahko brez vsakega sramu tako pokvarjeno zločinsko seme sedi v EU parlamentu.Ta ni dober niti za Skrabčeve svisli.

 • karpelec

  Fajonka in begunci sta dva neločljiva pojma, ki postajata že neprebavljiva.

  • sem dokaj

   Ilegalni migranti !

 • holzer

  Najbolj Tanja da 10 ali kar 20 migrantov vzameš v svoje stanovanje ali hišo in jih vzdržuješ in doživiš kulturno obogatitev.
  S tem boš celi vesoljni Sloveniji in svetu dokazala da se da z migranti sobivati.
  V primeru kakršnihkoli težav z njimi ne kliči po pomoči s strani policije.

 • Olga101

  Fajonka, ne nazadnje, zakaj vas plačuje Soros? Mu menjate plenice?!!!

 • Janko Gedlicka

  Nisem si mislil, da je prišlo že kar do epidemije sprevračanja. V Ljublani belo v Bruslju črno.

 • resnicaboli

  Z migranti se ni izšlo zdaj bi pa o davčnih utajah in spet so tu prvi oni in tisti (jankovič) ki jih podpirajo ni lopovščine kjer niso levi zraven.

 • sem dokaj

  Rdeča packa z daljave vidna.

 • Janez Kepic-Kern

  Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON
  naj
  KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  IN
  SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
  NJE
  PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”: pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
  JAVNO ZNANO
  JE TUDI,
  DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
  s katerimi ni treba, da obremenjuje – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE ZDRAVJA.
  TOLE
  OKROG
  NJE GLASOVANJA – V EU parlamentu – je bilo ZELO SPORNO !
  ŠE
  BOLJ SPORNO
  PA JE BILO TISTO NJENO – OD sporne “SD” TANJE Fajon
  vablenje
  in
  ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
  EU
  “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
  TISTI,
  DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
  ANTIPATIČNI
  F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
  ZAVZEMA
  KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
  IN
  ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
  IN
  Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
  Kar je
  ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
  – NARAVNIH IN
  USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
  POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.
  VSI,
  KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern in moji
  številni
  znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
  O TEM
  IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
  USMERJENEGA
  JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !
  NPR. tako,
  da
  S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
  NA
  VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
  KI
  IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
  JASNO
  ZAPIŠETE
  IN
  PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
  STALIŠČEM
  SPORNIH – “LEVIČARJEV”
  KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
  IZJEMNO
  SPORNA
  – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
  TEH “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV F. TIMMERMANS, SD – TANJA F.
  ZA
  “DO
  NAS
  POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
  IZRAZITO
  IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
  NIKAKOR
  NI
  JAVNO SPREJEMLJIV
  IN
  GA JE VSEKAKOR TREBA
  PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
  IN
  JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
  TAKEMU
  DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !

 • sveta preproščina

  Slovenijo je prečkalo pol milijona migrantov. Koliko je bilo posilstev? 0,0. Medtem pa varne hiše ječijo pred številom žensk in otrok, ki trkajo na njihova vrta, ker so žrtve nasilja partnerjev. Da ne govorim o dušnih pastirjih RKC, ki se veselo mastijo s telesi vaših otrok. Ampak, to vas katolibane ne moti. Bolje, da lokalni župnik posiljuje, kot grdi, grdi tujec, a ne? Gre pa še še za eno vrsto vedenjkih motenj, ki je pri nas baje še zelo živa – poleg parjenja v bližnjem sorodstvu še zoofilija na podeželju. Nekak mam na sumu, da je tukaj gor kar nekaj potencialnih kandidatov.

  • Janez Kepic-Kern

   BLOKIRAJMO – GA.
   100 X
   PREŽVEČENO – DO NAS SLOVENCEV – NEGATIVNO NASTROJENO –
   VERJETNO
   ZLONAMERNO PISARJENJE TEGA
   VERJETNO EX KP, ZK
   PROVOKATORSKEGA NIZKOTNEGA”PLAČANCA”. L.R. JANEZ KEPIC KERN KOMENDA

   • sveta preproščina

    Ti se bumbar najprej obvladovanja maternega jezika loti. Bo VELIK IZZIV – če smem napisati z velikimi črkami, da boš vsaj kaj razumel.

  • JANEZ GUS

   Ti rajši piši o vaših nategnjenih pseh.Za rkc je že vse povedano.To pridno skrbijo vaše rdeče greznice.

  • ZatonMesecnikov

   Koliko pa je varnih hiš v bangladešu, pa maroku in Afganistanu?

   Nič posilstev tam? ne upajo? Imajo že dober razlog…

  • šmentanamuha

   Lobotomiran levičar, vsekakor je lepo, da si se umestil med potencialne kandidate. To pa je tudi edino, kar je smiselno v tvojem preprostem zapisu. Samo hudo motena oseba lahko zliva toliko sovraštva na svoj narod.

  • macon

   Bolnik s tebi prikladnim imenom, najdi en zapis, ko kdorkoli pritrjuje spolnim zlorabam farjev.

   Mi jih najdemo vse polno, ki pritrjujejo komunističnim pokolom. To je razlika med levimi in desnimi: vi podpirate najhujši kriminal vaših, medtem, ko mi nismo za noben kriminal desnih.

   Ti si očitno kar produkt incestne zoofilije, baraba.

  • tomnidari

   IhJoooj komunistična preproščina!

 • učko

  SDK je ukinila Drnovškova vlada v sestavi Sociopat Demonkrati in zloglasne LDS. Da so lahko nemoteno plenili in pri tem tudi zelo uspeli !

  • Janez Kepic-Kern

   POMEMBNO.
   NEKDO ČENČA,
   ZLONAMERNO – SEVEDA.
   ČE IMA KAJ PROTI OK GOSPODU J. JANŠI – NAJ GA NORMALNO TOŽI,
   NE PA DA ZLOBNO ČENČARI, PODTIKA, HUJSKA ITD. PO PORTALIH..
   TOLE
   JE BOLJ POZITIVNO BRANJE
   ZA
   VAS
   DD MENE – JANEZ KEPIC-KERNA.

   NA
   VSEH SLOVENSKIH E- PORTALIH,
   KI IMAJO ODPRTO KOMENTIRANJE

   OPOZORIMO
   -NEOBVEŠČENE – SLOVENCE
   NA
   VERJETNO VELIKO – ZLONAMERNOST – “LEVIČARJA” TIMMERMANSA DO EU NARODOV !
   IN
   NA – VERJETNO – ENAKO – VELIKO NEGATIVNOST – “STRANKE” – “SD”
   IN
   VERJETNO ENAKO – VELIKO – VPRAŠLJIVOST – “SD” KANDIDATKE Tanje FAJON,
   K
   JE TEGA – NAM SLOVENCEM IN EU NARODOM – SOVRAŽNEGA – TIMMERMANSA
   VODILA
   PO LJUBLJANI. Zbudimo se, NE BODIMO – NAIVNI ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
   ŠE
   TOLE
   POMEMBNO !

   Dr. Milan ZVER je OK,
   a
   se tdi – NERAD OSTRO POLEMIZIRA.
   Na tem doočenju je manjkal – za moj občutek,
   – sicer brezperspektiivni, a polemični Zmago J.P.,
   da
   bi malo – ” ohladil” te “zblojene” ex KP,ZK – HLEPEČE – PO “LAHKEM” denarju iz EU.!?
   NAJ
   NE, NE NE – NE BODO IZVOLJENE – NE JIM DATI – GLASU ZA V EU,
   TEM
   – PONAREJENA “FAKE” LEVICA – VIOLETI T, ki je očitno “aracionalna” in je svoj čas govorila: “poslance na minimalce”, pa da se “je borila proti okupatorju”, zdaj pa
   govori “da je PROTI – KAPITALU#,
   čeprav, kot ev igralka
   o
   RESNI EKONOMIJI NE MORE IMETI – nobenega resnega znanja.
   Pa
   NE DAJATI – NAŠIH DROGCENIH VOLILNIH GLASOV
   TISTI
   – 50 LET – AVSTRIJSJSKI SLOVENKI
   – A. MLINARJEVI – iz SAB, pravnica je, naj ima pisarno ali pa PEČE PIŠKOTE,
   ŠE
   MANJ PA – NIKAKOR NE DATI
   VAŠEGA – DRAGOCENEGA – VOLILNEGA GLASU
   “PODREJENKI
   ZLOVEŠČEGA – TIMMERMANSA”
   SD – Tanji FAJON !
   BLIZU 50 LET, Z ZDRAVSTVENIMI TEŽAVAMI, BREZ LASTNE DRUŽINE – SAMSKA JE.
   Kako
   naj taka ženska
   ZASTOPA NAS – OK SLOVENCE !? Nikakor. Na noben način ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   O
   LMŠ JOVEVI
   IN O
   NSI “FRIVOLNI” LJ. NOVAK – NIMA SMISLA IZGUBLJATI BESED. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   •Edit•Reply•Share ›

   Avatar
   Janez Kepic-Kern • 10 minutes ago
   POMEMBNO !
   PODPRIMO
   ZELO OK GOSPODA DR. MiLANA ZVER-a in gospo Romano TOMC !
   TUDI !
   ZELO OK, PRIZADEVNO IN NASPLOH POZITIVNO GOSPO – Patricijo ŠULIN !

   IN
   NA VSEH E- PORTALIH, KI SO AKTIVNI – ZA KOMENTIRANJE

   OPOZORIMO !

   NA
   VERJETNO VELIKO NEGATIVNOST – “SD” IN “SD” TANJE FAJON
   IN
   NA VERJETNO ZLONAMERNOST – “SD” TANJE FAJON
   IN
   NA
   VERJETNO VELIKO – ZLONAMERNOST – TISTEGA – F- TIMMERMANSA,
   KI
   BI RAD UNIČIL – EVROPSKE NARODE !

   IZ
   MOJE MESEČNE REVIJE “SLOVENIANA”,
   O
   NAČINU RAZREŠITVE VERSKIH KONFLIKTOV,
   KI JE
   V ZGODOVINI EVROPE – POZITIVNO – DELOVAL.

   EVROPA/MIGRACIJE, KRŠČANSTVO IN ISLAM
   “Islam-migracije” 2018 – ponovitev situacije iz 15. in 16. stoletja?

   16Slika 28: Ferdinand.II Slika 29: Slika 30: Reformni patent. Podoba listine
   16CITATNI PONAZORITVENI PREPOSNETEK
   Slika 28: Ferdinand., Povzeto po: https://sl.wikipedia.org/wi…. Slika 29: Listina,
   Povzeto po: Slika 30: Reformni patent. Povzeto po: https://en.wikipedia.org/wi

   Spoštovani beroči!
   Na tem mestu na kratko le zapišem nekaj navedb o zgodovinskih dejstvih, ki so se zgodovinsko
   izpričano in dokazano – že – zgodila.
   Mislim seveda na zgodovinske dogodke in dogajanja vezana na področja, ki jih opredeljuje naslov
   tega kratkega – le “opozorilnega “ prispevka.
   Torej Slovenija, mi Slovenci, “EVROPA, MIGRACIJE, KRŠČANSTVO IN ISLAM”.
   Ta kratki prispevek sem se odločil zapisati, ker se v slovenskih medijih, zlasti pa na osrednjem
   TV slovenskem mediju, na baje da “javni in državni” RTV SLO pojavljajo prispevki z raznimi (kdo
   ve od koga) vabljenimi “gosti”, razna “omizja” z udeležbo različnih ljudi, med katerimi so poslanci
   itd.. Enkrat, če me spomin ne vara, leta 2015 – pa je te tistega leta zelo “pereče” in še vedno
   aktualne “islam migracije” – na RTV SLO razlagal celo nekoliko nenavadni generalni ali “častni
   konzul” v R. Sloveniji iz Jordanije gospod Samir A.., ki ga jaz in moji znanci poznamo izključno le
   s TV – seveda.
   “Razlage” vseh mogočih “ekspertov” za teme iz naslova – so bile- prav raznolike:
   – najpogosteje je bilo (verjetno namerno) enačenje oz. “mešanje” t.i. “beguncev” z migranti, ki so
   seveda po statusu in po motivih svojega “migrantstva” – seveda – raznoliki.
   Ker R. Slovenija ne meji z državami, ki so v vojnem stanju – pa pravih “beguncev” zaradi vojnih
   stanj – v Sloveniji – seveda – ne more biti. Po mojem osebnem mnenju, ki je mnenje mnogih.
   Najbolj moteče na takih “omizjih, pogovorih” itd. na RTV SLO o tako pomembnih temah se meni
   osebno vidi – sam vprašljiv, pogosto s “predšolskimi vprašanji” nerodno izvajan način “vodenja” teh
   “pogovorov”: voditelj namreč ne zastopa, nima nobenega svojega mnenja, pogosto vprašuje, kot
   da o temamtiki pogovora zelo malo ali celo “nič” – ne “ve”?
   Tak čisto zasebni vtis – imamo, pogosto – “nedolžni” gledalci – tovrstnih RTV SLO “omizij”.
   Da bi torej “po vtisu – predšolsko malovednim” novinarjem in redaktorjem zlasti RTV SLO
   – dal izhodišča za njih – “doinformiranje” na temo islama, migracij, itd. – preden se lotijo
   obravnave tem o islamu, o migracijah… in o podobnih zahtevnejših temah.
   Njim in tudi Vam vsem beročim, ki vas tematika t.i. “islam migracij” zanima – Vam spodaj zapisujem
   nekaj dejstev iz zgodovine!
   Zgodovinsko bolj razgledani ljudje – vemo:
   1. Konflikti med “islamom” in Evropo – niso nekaj – novega. veliko jih je bilo!
   • t.i. “križarske vojne (1095-1291) so zelo znan zgoden spopad z islamom, z Arabci,
   • že Ferdinand II, Filip II pa je leta izvedel 1567 prepoved, 1609 izgon islama iz Španije.
   • 1453. leta padec Bizanca pod – islam,
   • 15., 16. stoletje roparski, turški vpadi na Balkan in na tudi slovenska ozemlja,
   • poraz Turkov v bitki pri Sisku, leta 1593. Leta 1683 pa je Jan III. Sobieski dokončno
   porazil turško vojsko pri Dunaju.
   Kakšne “multikulturalne” interpretacije o domnevni miroljubnosti med islamom in krščanstvom – so seveda – odveč.
   Iz naše slovenske zgodovine je pozornosti in resnega premisleka vreden in potreben tudi
   2. verski spor med protestanti in katoliki v 16. stoletju!
   Iz zgodovine 16. stoletja vemo, da je deželni vladar tudi nad t.i. Kranjsko – nadvojvoda
   Ferdinand LETA 1599 izdal t.i. “PATENT” O DOKONČNEM IZGONU PROTESTANTSKIH
   PREDIKANTOV IN O PREPOVEDI PROTESTANTSKEGA BOGOSLUŽJA NA KRANJSKEM, V
   VSEH NOTRANJEAVSTRIJSKIH DEŽELAH!
   Kot vemo, so bili ukrepi, ki so izhajali iz tega Patenta
   – utemeljeni
   v t.i. “razumnem stališču” !

   TOREJ !
   V T.I. – “RAZUMNEM STALIŠČU ”
   O
   – NEZDRUŽLJIVOSTI, in
   O
   NEMOŽNOSTI TVORNEGA, MIRNEGA SOBIVANJA
   DVEH
   MED SEBOJ SOVRAŽNIH – SI RELIGIJ
   OZ.
   O NEMOŽNOSTI
   SKUPNEGA SOBIVANJA – LJUDI,
   KI
   SO NOSILCI – TEH DVEH – MED SEBOJ SOVRAŽNIH – VER.!
   Skratka,
   da …!
   Dve med seboj sovražni si, močni veri – ne moreta hkrati – obstajati
   – na istem ozemlju! Še vedno razumno stališče, tudi v letu 2018, mar ne?!

   Zapis l.r. odgovorni urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern
   Tirolski
   Op. ta prispevek nismo opremili s povzetkom, ker je le prispevek z opozorilom na sicer pomembne tangirane dogodke.;
   BOLJ
   IZČRPNE IN BOLJ NATANČNE PODATKE O DOGAJANJIH,
   O OSEBAH, KI JIH NAVAJAM
   -BEROČI
   NAJDETE V ORIGINALNIH VIRIH. Janez K. Kern
   DAJMO SE
   IZ DOGODKOV, KI SO SE
   REALNO
   DOGAJALI, SO SE ZGODILI V ZGODOVINI –
   SE – TUDI
   KAJ NAUČITI! MAR NE? Janez K. Kern

 • Janez Kepic-Kern

  BLOKIRAN SI,
  NIHČE TE NE BERE.
  BLOKIRAJMO – GA.
  100 X
  PREŽVEČENO – DO NAS SLOVENCEV – NEGATIVNO NASTROJENO –
  VERJETNO
  ZLONAMERNO PISARJENJE TEGA
  VERJETNO EX KP, ZK
  PROVOKATORSKEGA NIZKOTNEGA”PLAČANCA”. L.R. JANEZ KEPIC KERN KOMENDA

 • Artur

  “Miss Fajon, Soros mercenary
  without big wall or indeed
  ??!! , so refugees welcome all of you to her home.
  Walls Across America: George Soros’ Great Wall
  https://www.youtube.com/watch?v=u3YfjPe9JH0

 • trumpet2018

  soroševa reptilka (križanec med človekom in kaćo) v laganju presega celo Hillary Clinton, to je za knjigo rekordov, negativnih seveda, pa še vseeno se najdejo bedaki ki jo zagovarjajo, zato pa smo tam kjer smo, preostalih dveh rdečih krastač se mi pa ne da komentirat, niti poslušat, preveč negativne energije, neumnosti in laži skoraj v vsakem stavku

 • Dada

  In Janša še vedno prodaja laž ( 2x intervju Reporter z odvetnico Ušajevo , bivšo članico SDS), sedaj pospešeno, uporablja fotomontaže in SD bo verjetno sprožil tožbo, ker je treba zmagati. >Če se je Janša že zakalkuliral pri zmagi na parlamentarnih volitvah, ko je ćakal tretji krog in izpadel, ker ni niti poskušal sestaviti vlade, PA krvavo potrebuje to zmago, da si povrne čast, ki jo je povsem izgubil.

  • JANEZ GUS

   To si nocoj sanjala.Janša bo zopet zmagovalec,.pa če ti je prav ali ne.

   • Dada

    Ha,ha,ha. Slab vic. Gledala sem tv in ankete kažejo na zmago, tako je. Vemo kako gre, nekdo brez jajc bo zmagal in spet gre karavana gre. Kot brezzobi tigerček je. Še vedno nič ne more, je opoziciji, ker ne upa vladati. Kdor veliko laja, malo grize.

    • ZatonMesecnikov

     Gre za zmago europskih domoljubnih strank dadice. Ki ne bodo Europe spreminjali v bangladeš.

  • ZatonMesecnikov

   Zmaga je že zagotovljena dadice.

   Slovenci se bomo v nedeljo odločali, kakšno Europo hočemo. ali Europo, ki se bo spreminjala v bangladeš, če bodo volili Fajonko in fajoniste.

   Ali pa Europo europejcev, s svojo tradicijo in krščansko civilizacijo. ter predvsem varno Europo.

   Tudi če si levičar ti je jasno, da v Europi pakistanskega tipa ne boš mogel biti več levičar. V Europi europskega tipa, pa boš še vedno lahko bil, čeprav v izumiranju.

   • Dada

    Krščanstvo je:: v Evropi več kot 400 ker cerkvene inkvizicije, poleg navadnih revežev so zažigali znanstvenike kot Goirdano Bruno, , ker bog je rekel, da zemlja ploščata, Papež Urban je pozval EU kralje, da so prvič 1189 osvojili sveto mesto in pri tem dobesedno pobili, poklali vse ljudi v mestu, za opbljubljene krščanske odpustke in denar, EU krščanski kralji so iz Afrike odpeljali 12 milijonov sužnjev, transport jih je preživelo 10 milj., Največja morija je bila v 19. stol. krščanski kralji bratranci in sestrične so med seboj bojevali 30 letno vojno, Vatikan je 1945 ponarejal listine, da so nacisti kot Mengele, ustaš Pavelič in dr. pobegnili v Argentino, posilstva duhovnikov nad nunami, spolne zlorabe otrok s strani duhovnikov povsod po svetu, samo letos 15 novih prijavljeni primerov samo v Sloveniji.
    Dajmo krščanske evropske korenine, pomagajte za zmago SDS.

    • macon

     Napisal sem ti, kaj je narobe s tvojim enostranskim nabijanjem. Giordano Bruno je bil fantast, mistik in alkimist veliko bolj kot znanstvenik pa bi ga izpustili, če bi se uklonil kot se je Galileo. Komunisti niso žrtvam niti povedali, česa so krivi in so jih samo pobili, veliko pozneje kot vse kar si napisala.

     1. križarska vojna pa je bila leta 1098 in to vem brez, da kam pogledam. Koliko ljudi so pred tem poklali nori jihadisti v 450 letih jihadov?

     Koliko si stara? Pišeš kot bi nekdo leta 1955.

    • ZatonMesecnikov

     #Papež Urban je pozval EU kralje, da so prvič 1189 osvojili sveto mesto in
     pri tem dobesedno pobili, poklali vse ljudi v mestu, za opbljubljene
     krščanske odpustke in denar,#

     kaj porečeš na Zlato hordo Džingis kana dadice?

     #EU krščanski kralji so iz Afrike odpeljali 12 milijonov sužnjev, transport jih je preživelo 10 milj.,#

     lažeš kot pes teče dadice. Vse kar izrečeš je laž. poleg pomanjkljive izobrazbe. leta 1700, za časa trgovine s sužnji, je cela zahodna Afrika, odkoder so jih vozili, imela le 30 mil. prebivalcev. V 20. stoletju je bilo prepeljati 1 milijon vojakov čez morje logistična mora. Kje bodo šele v 17. stoletju prepeljali 12 milijonov. In to čez Atlantik, s tstimi barkačami.

     lažeš dadice, kaj te ni sram?

     #Največja morija je bila v 19. stol. krščanski kralji bratranci in sestrične so med seboj bojevali 30 letno vojno,#

     lažeš dadice, sram te bodi. 30 letna vojna je bila v 17. stoletju. kaj te ni nič sram svoje neizobraženosti?

     #Vatikan je 1945 ponarejal listine, da so nacisti kot Mengele, ustaš
     Pavelič in dr. pobegnili v Argentino, posilstva duhovnikov nad nunami,
     spolne zlorabe otrok s strani duhovnikov povsod po svetu, samo letos 15
     novih prijavljeni primerov samo v Sloveniji.
     Dajmo krščanske evropske korenine, pomagajte za zmago SDS.#

     Lažeš dadice, pavelić je pobegnil k Francu v Španijo brez vatikana.

     Sram te bodi, tvoje sovraštvo do križa nakazuje samo eno. da si mohamedanka.

 • JANEZ GUS

  Tomčeva bi morala imeti ta spisek s sabo.Samo ona se ne gre fajonkinega primitivizma.Rdečuhi zavajajo in lažejože od 41 dalje.

  • Dada

   Tomčeva je za slikanje jagode sadila, kako lepo, sijajno. Edino, ko je Janša zraven nima besede, smo videli tv prenos ob razglasitvi zmage Janše. Nadela si je eno, dobrovoljno masko, ves čas prenosa, govora Janše, ni spregovorila besede. Pametna ženska. Za denar bo tiho pred Janšo, ha,ha,ha. Poglejte, denar je važen, to ti ostane, kaj je kdo govoril, ni pomembno…..

   • ZatonMesecnikov

    Ko je Tomićka zraven Murgl’ca tudi nima besede…

 • milanček

  fajonova, pa naj se te že usmili kakšen migrant in ta spolno zadovolji, da ne boš tako blesavo lagala in letala iz enga konca na drug! v svoji stranki ne boš dobila kandidata , saj so sami buziti, poglej samo židana ali pa brgleza!

 • Drago

  NovaTv! Koliko vas plača Soroš, da skoraj vsak dan objavite propagandni članek o Tomčevi?

  • montyamp

   Veliko manj kot žvepleni murglosrbski bandi

   • Drago

    Torej plačuje!Koliko manj pa kot “žvepleni murglosrbski bandi”?

  • ZatonMesecnikov

   Gre za premeteno potezo Drago, saj pisanje o Tomićki, predvsem pa objava njene slike ljudi odvrne od tega, da bi jo volili.

   • Drago

    Jah, ne vem če. Glede na to, da tukaj visijo v glavnem že prepričani (za SDS, DOM, Jelinčiča) lahko vsakodnevna uporaba politične diskreditacije pri nekomu, ki redko naključno obišče to stran in ne spada v omenjene skupine povzroči ravno nasproten učinek. Če si nek medij vzame toliko časa za diskreditacijo, jim mora biti Fajonova nevarna. O lepoti kandidatov pa ne bi. Lucija, Zver in podobni tudi niso nek estetski presežek…

    • ZatonMesecnikov

     #Če si nek medij vzame toliko časa za diskreditacijo, jim mora biti Fajonova nevarna.#

     nihče ni rekel, da ni. saj predstavlja in zastopa sile progresa iz preteklosti.

     • Drago

      Boljše zastopati sile progresa iz preteklosti, kot sile regresa v sedanjosti.

     • ZatonMesecnikov

      Vidim kontinuiteto med silami progresa preteklosti in sedanjosti Drago. Če samo pogledam spisek zadnjih članov CK ZKS in današnjih “odločevalcev” v tej družbi.

      ne boš mi govoril, da je bolje slediti Zemljariču, kot pa opozicijskim prvakom…

 • montyamp

  CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOSLOVENIJE — SD ,
  vam ponuja Fajonovo da jo pošljete v EU , ker tako laže , da so se je že murglosrbski komunisti naveličali .
  Smrt banditizmu , svoboda slovenskemu narodu !!!

 • Black_Raven

  tej rdeči kurbi je važen smo denar ostalo je nepomembno…

 • ZatonMesecnikov

  Včeraj je Plemeniti, ki ga sicer nimam za plemenitega, izrekel modro misel. Ko je tista iz Hanzi Tv vrtala vanj, je lepo povedal, da Slovenijo obvladujejo levičarski mediji. Da desničarskih praktično ni.

  Ona se je nekaj hahljala potem, saj je intimno prepričana, da je Hanzi TV nevtralen medij.

 • šmentanamuha

  “Socialno čuteča” Tanja Fajon v službi Zla. Saj veste, kako je kača nagovarjala Evo v raju. Tanja je ta kača. Zgornji izpis glasovanja pove vse. To je tista sorta ljudi, ki ti z nasmehom na ustnicah skrivaj strese strup v pijačo. Samo naivni ji bodo nasedli.

 • Garbage man

  Toliko koke požrla ,kot jaz regrata

 • Artur

  Zahrbtnost,hinavščina, oportunizem, konformizem…. “uber alles” EPP,PES,ALDE- jevski NWO banksterski hlapci.

  Juncker vs. Farage: The final battle
  https://www.youtube.com/watch?v=tQjWV9Bhc0g

 • Janez Kepic-Kern

  Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON
  naj
  KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  IN
  SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
  NJE
  PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”: pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
  JAVNO ZNANO
  JE TUDI,
  DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
  s katerimi ni treba, da obremenjuje – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE ZDRAVJA.
  TOLE
  OKROG
  NJE GLASOVANJA – V EU parlamentu – je bilo ZELO SPORNO !
  ŠE
  BOLJ SPORNO
  PA JE BILO TISTO NJENO – OD sporne “SD” TANJE Fajon
  vablenje
  in
  ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
  EU
  “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
  TISTI,
  DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
  ANTIPATIČNI
  F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
  ZAVZEMA
  KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
  IN
  ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
  IN
  Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
  Kar je
  ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
  – NARAVNIH IN
  USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
  POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.
  VSI,
  KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern in moji
  številni
  znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
  O TEM
  IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
  USMERJENEGA
  JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !
  NPR. tako,
  da
  S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
  NA
  VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
  KI
  IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
  JASNO
  ZAPIŠETE
  IN
  PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
  STALIŠČEM
  SPORNIH – “LEVIČARJEV”
  KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
  IZJEMNO
  SPORNA
  – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
  TEH “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV F. TIMMERMANS, SD – TANJA F.
  ZA
  “DO
  NAS
  POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
  IZRAZITO
  IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
  NIKAKOR
  NI
  JAVNO SPREJEMLJIV
  IN
  GA JE VSEKAKOR TREBA
  PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
  IN
  JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
  TAKEMU
  DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !

 • rubec

  Pazi tipa. En buzi tole spako lovi v telefon. Ke bebo.

 • Franjo Trojner

  EU parlament, komisije in komisarje z vsemi birokrati vred je potrebno takoj ukiniti, saj EU niti pod razmo nikoli ne bo postala enovita država, po vzoru ZDA.
  Na koncu koncev smo iz takšne na silo vkup sklepane države večih narodov ex YU komaj pobegnili, zakaj bi torej znova silili v nesrečo. Slovenija pošilja 8 poslancev v EU parlament, kar je enako številu 0 glede na število in vpliv poslancev iz Nemčije, Francije, VB, Španije, Italije itd.
  Dokaz je razsodba arbitraže, ki v EU parlamentu ne zanima nikogar, tudi Timermansa in Junckerja ne!
  Tanja Fajon si želi evropski potni list in takše osebe bi naj zastopale interese Slivenije v EU??? Ne se hecat no!
  Neizpotbitno dejstvo je, da je bila v ex YU balkanska kolonija, danes pa je evropska, nemška kolonija. Za takšno klečeplazno državo se domoljubi leta 1991 gotovo nismo borili.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH OD AKTUALNE POLITIKE.
  O
  SPORNI IDENTITETI JAVNE OSEBE
  T.I. MARŠAL TITO.
  IZ HR MEDIJEV – CITATNO.

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

 • milanček

  fajonova mora dobiti dobro plačano službo, nihče se nič ne vpraša, koliko ona zapravi za fu…če, da jo spolno zadovoljijo! glede na njen antipatični-zoperen ksiht, fantje računajo X2!

 • Janez Kepic-Kern

  NIKAKOR – NE VOLITE – TE ZELO SPORNE – SD TANJE F. !

  V NEDELJO 26.5. 2019
  NE VOLITE SE ZDI – “PROTI SLOVENSKIH” – POKOMUNISTOV”

  ++++++++++ZA EVROPO – SUVERENIH NARODOV
  – ALI PA
  EU
  – EVROPE A LA FRANCIJA, GB – ISLAMIZIRANIH GB, FRANCIJE ….
  NE
  NIKAKOR – NE, NE RABIMO !
  ZA
  VIŠEGRAJSKO – EVROPO !

  POLJAKI SO PRED 300 LETI REŠILI – EVROPO
  IN NJENE LJUDI – PRED – TURKI ! Dejstvo! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  VOLITE
  ZA
  PRAVE PROSLOVENSKO USMERJENE KANDIDATE – KI,
  KI
  SO LE V – SDS in v SLS !!
  DR. Milan ZVER, odlična gospa Romana TOMC
  IN
  TUDI
  ZELO OK, PRIZADEVNA GOSPA
  – Patricija ŠULIN !

  NE !!
  za
  postarana Zmaga J.P in NSI Lojzeta PETERLETA – UPOKOJITA NAJ SE !

  ZLASTI – PA – DVOLIČNE Ljudmile NOVAK – 60 LET IMA – UPOKOJI NAJ SE !

  NE,
  NE, NE, NE , NE – NIKAKAKOR – NE VOLITI ! IZ ex KP, ZK strank KANIDATOV !
  NE,
  NIKAKOR – NE – VOLITI !
  NE,
  NE VOLITI. do nas SLOVENCEV – BREZBRIŽNIH !
  ali
  celo – “PROTISLOVENSKIH” kandidatov
  – NE VOLITI – NIKAKOR – NE VOLITI – SD TANJE F A J O N !
  Ni ji mar za nas SLOVENCE !
  ENAKO
  NI MAR – ZA NAS – SLOVENCE,
  NE – NE, NE, NE,
  – DATI VAŠ GLAS
  – NE –
  – V I O L E T I Tomić iz
  EX KP, ZK “PONAREJENE” =”FAKE” T.I. “LEVICE”,

  NE
  DAJTE VAŠ GLAS:
  LMŠ
  – Ireni JOVEVI
  – MAKEDONKA JE, ZA NAS SLOVENCE JI NI KAJ DOSTI, LE
  ZELO ZASILNO GOVORI – NAŠ – SLOVENSKI JEZIK !
  NAŠIH
  SLOVENSKIH PESMI – ZAGOTOVO – NE POJE, NE POZNA – ITD. !

  ENAKO
  NE, NE DATI VAŠEGA GLASU EX KP, ZK OZ.
  “DESUS”
  – Igorju ŠOLTESU, – njega zanima le “komunističnost” – O POTREBNOSTI NARODNE ZAVEDNOSTI
  NI
  ŠE NIKOLI – REKEL – ŠE – N I Č !
  Le na “nacionalizme”
  – opozarja – KAR JE – NESMISEL.
  NARODNA ZAVEDNOST !
  NAS
  – DOBREGA MILIONA SLOVENCEV – NI NEVARNA – NIKOMUR !

  NE
  ODDATI – VAŠEGA DRAGOCENEGA – GLASU – ZA EU – VOLITVE
  LIBERALKI
  SICER KOROŠKI SLOVENKI,
  A ČLANICI ANACIONALNE, TUDI – PROTI NARODOM USMERJENE
  “ALDE LIBERALKE”

  Angelike
  MLINAR ,
  ki nečlansko zastopa SAB Alenke B.
  Ta
  blizu 50 let stara ANGELIKA MLINAR – JE AVSTRIJSKA DRŽAVLJANKA.
  Le
  ZAČASNO BIVALIŠČE IMA V R. SLOVENIJI : je pri 50 letih samska, ni znano – ali ima kaj otrok, ali jih – nima itd.
  Kaj
  bi VOLILI
  NEKO
  SLOVENKO
  IZ R. AVSTRIJE, KI JO NA
  NAŠO R. SLOVENIJO
  IN NA NAS – SLOVENCE -NE VEŽE -PRAKTIČNO – N I Č !
  OSTALIH
  SMC ITD. KANDIDATOV – NITI NE BI NAŠTEVA.
  NEKAJ
  IZVENPARLAMENTARNIH KANDIDATOV – JE ZELO POZITIVNIH
  A
  MORAJO – PREJE
  OKREPITI – SVOJE – “STRANKE”
  JE
  PA
  ZELO POMEMBNO
  V ZVEZI Z EU-VOLITVAMI 26. 5. 2018 !
  TOLE !
  ZLASTI ZELO POZITIVNO,
  “PRIDNO MRAVLJICO” IZ SDS – CENJENO GOSPO – PATRICIJO ŠULIN,
  DA
  DOBI DOVOLJ GLASOV
  IN DA
  PONOVNO PRIDE V EU – PARLAMENT.
  Hvala spoštovani gospe
  – P. ŠULIN
  – ZA NJENO
  DOSEDANJE LEPO PREDSTAVLJANJE NAS SLOVENCEV – V EU. L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

  P.S.
  Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON – JE RES – ZELO – SPORNA !
  naj
  KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  IN
  SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
  NJE
  PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”:
  Pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
  JAVNO ZNANO
  JE TUDI,
  DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
  s katerimi ni treba, da obremenjuje
  – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE – ZDRAVJA.
  Veliko
  dosedanjih
  NJENIH GLASOVANJ – V EU parlamentu – je bilo ZELO – SPORNIH !
  ŠE
  BOLJ SPORNO
  PA JE BILO TISTO NJENO
  – OD sporne “SD” TANJE Fajon
  vablenje
  in
  ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
  EU
  “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
  TISTI,
  DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
  ANTIPATIČNI
  F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
  ZAVZEMA
  KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
  IN
  ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
  IN
  Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
  Kar je
  ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
  – NARAVNIH IN
  USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
  POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.

  VSI,
  KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern
  in moji
  številni
  znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
  O TEM
  IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
  USMERJENEGA
  JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !

  NPR. tako,
  da
  S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
  NA
  VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
  KI
  IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
  JASNO
  ZAPIŠETE – NA ŠE OSTALIH ODPRTIH E-MEDIJIH NAŠE R. SLOVENIJE
  IN
  PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
  STALIŠČEM
  SPORNIH – “LEVIČARJEV”
  KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
  IZJEMNO
  SPORNA
  – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS
  IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
  TEH
  “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV – F. TIMMERMANS, SD – TANJA F. ITD.
  ZA
  “DO
  NAS
  POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
  IZRAZITO
  IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
  NIKAKOR
  NI
  JAVNO SPREJEMLJIV
  IN
  GA JE VSEKAKOR TREBA
  PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
  IN
  JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
  TAKEMU
  DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !
  Tisti,
  ki ste vešči KOMENTIRANJA NA E- MEDIJIH R. SLOVENIJE
  OPOZORITE
  TUDI
  NA DRUGIH E- PORTALIH: REPORTER, RTV SLO, DELO, SL. NOVICE ITD.
  NA
  NAM SLOVENCEM – ZELO NENAKLONJENE
  ALI CELO – SOVRA7NO – NAPRAM NAM SLOVENCEM
  NASTROJENE
  EX KP, ZK POKOMUNISTE
  IZ “STRANČIC” – SD, LEVICA, SAB, SMC, LMŠ, DESUS ITD.
  SLOVENCI,
  ZAVEDNI SLOVENCI – NE VOLIMO – KANDIDATOV – TEH STRANK.

 • xtc

  Tanja je odločno proti ,da bi zaslužki Milana preko NLB usahnili.

 • janko

  Dobro je prikazan seznam glasovanja. To!
  To so dejstva, te predstavljajmo in to realno. To je tapravo! Ne pa nikogar žaliti, kajti s tem se izoliramo, nihče se ne bo hotel z nami družiti, prizadeti nas bo celo zasovražil, izogibali se nas bodo, tako ne bomo nikoli zmagali. Ni krščansko, ne visoko kulturno, je samouničevalno. Mlajše generacije so imele otroštvo v zadnji fazi socializma, ko nikomur ni nič manjkalo (razen evropskega standarda) in ne razumejo današnje EU, sploh ker jo njeni levičarji s svojimi bebavimi idejami uničujejo. Razmislimo vsi o tem!

 • Janez Kepic-Kern

  ORGANIZIRAJMO SE TUDI – DRUŠTVENO !

  JAZ
  JANEZ KEPIC-KERN
  Z MOJIMI PRIJATELJI IN ZNANCI
  PRIPRAVLJAM
  – USTANOVITEV – ZELO POZITIVNEGA DOMOZNANSKEGA DRUŠTVA “SLOVENIANA”
  BREZ
  ZADREGE
  SE MI OGLASITE
  IN
  SE NAM PRIDRUŽITE ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”
  V postopku registreacije je tudi Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”

  VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

  VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
  Računalništvo društvo in klub “SLOVENIANA” smo uradno ustanovili in registrirali konec leta 2018.

  Ustanovni člani vseh “SLOVENIANA” društev smo zelo pozitivno aktivni. Udeležili smo se protestnega shoda, 11. 5. 19 v Črnomlju, za zaščito južne meje R. Slovenije, pred ilegalnimi prehajanji, ilegalnih Afro-Islam migrantov ter tabora SLS, 12. 5. 19, v Krškem.

  Dne 23. 5. 19 pa smo ustanovni člani društva “SLOVENIANA”, obiskali okoliš PIVKE, si ogledali graščino Kalec – domovanje slovenskega graščaka in domoljuba Miroslava Vilharja, obiskali pa smo tudi gozdarski “punkt” MAŠUN pod Snežnikom.

  V državnem svetu pa smo podprli ustanovitev t.i. demografskega pokojninskega sklada, ki ga predlaga pozitivna stranka SDS.

  Vabimo, da se nam pridružite oz. nas kontaktirate na: [email protected]

  Več info na naših straneh.

  L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!