fbpx

Islamski portal islam.si: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen

Če v Evropi nekateri muslimanski migranti že danes, ko so komaj dobro prispeli, zahtevajo odpravo demokracije, kaj se bo šele zgodilo čez nekaj desetletij, ko bodo lepo »integrirani« in se bodo številčno okrepili z vedno novimi prišleki iz Azije in Afrike ter z lastnimi otroki, ki bodo tudi v osrčju Evrope bržkone vzgajani v skladu s strogo pravoverno islamsko vzgojo? (vir: twitter)

Na spletnem portalu islam.si so v nedeljo objavili članek z naslovom “Homoseksualnost – nemoralna spolna usmerjenost”, v katerem so jasno povedali, kaj si islam misli o homoseksualnosti. Homoseksualce so označili za perverzneže, nemoralneže in ljudi, ki uničujejo dostojanstvo. O vsem tem smo za mnenje povprašali tudi nevladno organizacijo Legebitro.

Na spletnem portalu islam.si so v nedeljo objavili članek, naslovljen “Homoseksualnost – nemoralna spolna usmerjenost”, v katerem so zapisali, da je “spolno občevanje med istospolnimi osebami največja perverzija”.  Do takega zaključka so prišli z uporabo Slovarja slovenskega knjižnega jezika. Ob tem so dodali, da “homoseksualnost uničuje moralo in dostojanstvo med ljudmi ter je hkrati vzrok Allahovega gneva in sovraštva”.

Kot pa so izpostavili, ima homoseksualnost poleg dejstva, da ni povšeči Alahu in zaradi tega v določenih islamskih državah po svetu homoseksualnost še danes kaznujejo s smrtno kaznijo, medtem ko v drugih islamskih državah ob priložnosti homoseksualce mečejo z vrha nebotičnikov (najbrž, da se prepričajo, če res ne znajo leteti), tudi “številne negativne posledice”. Ribanje pločnika so na žalost pozabili omeniti.

Homoseksualci spreminjajo človeško naravo
Homoseksualnost “je spreminjanje človeške narave in usmerjenosti. To počnejo le tisti, pri katerih je morala popolnoma uničena. Namesto da si izberejo pot kreposti in dostojanstva, oni gredo po poti nečistovanja in ponižanja,” so zapisali.

Odnos islama do homoseksualcev (Vir: Twitter)

Homoseksualci po njihovem pisanju niso koristni člani družbe, temveč so ponižani, razuzdani in nemoralni. “Pogostokrat se pojavijo težave v družinah, kjer zaradi destruktivne ‘morale’ pride do družinskih konfliktov, zaradi česar se posamezniki izolirajo in postanejo nemoralni samotarji.” Ravno tako so “glavni krivci za širjenje AIDS-a”. Omenjena bolezen je po trditvah avtorja na portalu Islam.si “božja kazen, ki preti tej skupini ljudi, kakor tudi ostalim prešuštnikom. Vsak, ki zboli za to boleznijo tj. AIDS-om, mu je kasneje žal za vse kar je storil predhodno, ki pa je vzrok takšnega stanja. To je Božje ponižanje perverznežem v tuzemskem življenju”.

Je homoseksualnost duševna bolezen?
Za konec so še poudarili, “da je bila homoseksualnost do 70-ih let 20. stoletja pri Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) uvrščena v seznam duševnih bolezni. Nato so jo umaknili s tega seznama, pod pritiskom množice ljudi, ki so iskajoč svoje pravice v sekularno-demokratičnih družbah protestirali proti temu”.

(Vir: Twitter)

Ob tem so se vprašali, kako je “lahko neka stvar, ki je bila do včeraj tretirana kot bolezen, od danes preneha biti bolezen?! Zakaj shizofrenije ne umaknejo s seznama duševnih bolezni in zakaj AIDS-a ne izbrišejo s seznama veneričnih boleznih?”

Za mnenje o takih trditvah smo povprašali tudi nevladno organizacijo Legebitra. Na odgovore še čakamo.

Ivan Šokić