Najboljša stvar, ki jo je Marjan Šarec naredil kot predsednik vlade je, da je odstopil

Šarec tudi uradno podal odstopno izjavo v Državni zbor. Predsednik Borut Pahor pa bo v sredo dopoldne opravil prve neformalne pogovore o nadaljnjih korakih. 

Marjan Šarec o zmedi v koaliciji
Na vprašanje glede odstopa je Šarec povedal, da je o takšni odločitvi razmišljal še dlje časa. “Ko smo sprejemali proračun in potem, ko smo potrjevali ministrico Mlinarjevo, mi je postalo jasno, da v taki koaliciji, ko dobiš namesto zahvale za ves trud, da si podprl ministrico in se trudil zanjo, dobiš predlog za odstop v kolikor ne bo potrjena. Kot da si jo sam predlagal, pa vemo, da je kvota druge stranke. Sem se vseeno potrudil, da smo potrdili ministrico”. Dejal je, da državo čakajo resni razmisleki in da v sedanji konstalaciji tega ne more izvesti in dodal, da Slovenijo lahko naprej vodi le močna in večinska vlada.

Dejal je še, da je “bilo preveč amandmajev. Pa smo se zmenili za en amandma, pa smo se zmenili, da ga ne bo, pa je potem druga stranka vložila amandma. Rezultat je bil, da so imeli upokojenci šest evrov več v denarnici. Skratka, potrebno je razmišljati globalno, razmišljati o demografskem skladu, sistemskih zakonih, tega pa ta vlada s toliko poslanskimi skupinami pač ni zmožna narediti”.

Da bo odstopil vedel že v petek, a koalicijskih partnerjev ni obvestil
“O svojem odstopu sem razmišljal že davno. Tudi Zakon o ukinitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je poslanski zakon in ne vladni zakon, tako da je tukaj pomembno, kaj stranke podpirajo in česa ne podpirajo. Naša stranka to podpira ves čas. To sem jasno povedal. Tisto, da mora pa minister povedati, je bil bolj izgovor, kot ne.” Šarec je poudaril, da je že v petek vedel, da bo odstopil.

Šarec pripravljen sodelovati z vsemi
Na vprašanje, če je pripravljen sestaviti koalicijo s stranko, s katero sedaj niso sodelovali, torej z Janševo SDS, je odgovoril, da so to zelo zgodnja vprašanja. “Mislim, da je za to absolutno prezgodaj in mislim, da take špekulacije niso na mestu.” Na vprašanje, če je bil problem te koalicije, da je nastala na podlagi politike antiJanša?, je Šarec odgovoril, da to ni bil problem v osnovi. “Osnovni problem je bil tudi ta, da je vsak hotel iskati svoj prostor pod soncem, da se je ves čas majalo čoln. Takrat sem rekel tisto o kuhinji, da če se ves čas odpirajo vrata, če ves čas nekdo moti, se projekti težko speljejo. Za vsak projekt speljati potrebuješ mir. Pripravljen sem sodelovati z vsemi, pripravljen sem sodelovati tudi nenazadnje z SDS, ampak je za to absolutno prezgodaj”, in našemu novinarju priznal, da spremlja tako prvi, kot drugi program Nova24tv.

NSi pripravljena na nove volitve
Matej Tonin
je dejal, da morajo v politiki pogovori vseskozi teči, ker je parlament tako razdeljen kot je. “Za vsakršno stvar, da jo v parlamentu speljemo, potrebujemo pogovore. To smo v preteklosti tudi delali. Današnjo potezo pozdravljam in je ena izmed razumnejših potez v tem letu in pol. Po letu in pol opravljanja tekočih poslov, po letu in pol izgubljenega časa za Slovenijo, je to vsekakor najboljša rešitev, da gremo na predčasne volitve in da se po volitvah oblikuje nova koalicija. To je v teh okoliščinah najbolj smiselno. Danes zvečer ima NSi izvršilni odbor stranke, kjer bom predlagal, da v teh okoliščinah ni smiselno oblikovati kakršnekoli nove koalicije, ker bi bila ta nova koalicija šibka. Po nekaterih napovedih se izkazuje, da še naprej razdeljena in bi tako samo po nepotrebnem nadaljevali agonijo. Dejansko je najbolje čimprej oditi na predčasne volitve. Do predčasnih volitev se bomo v NSi prizadevali, da pod streho spravimo še dva zakona, ki jih imamo v proceduri: Interventni zakon o čakalnih vrstah in popravek Kazenskega zakonika. V politiki je vse mogoče, za vse je potrebno pustiti odprta vrata, ampak predčasne volitve so najboljša izbira.”

Luka Mesec: Koalicija se je sesula sama vase
Koordinator stranka Levice Luka Mesec: Na vprašanje, če se stranka Levica počuti odgovorno za padec vlade je Mesec dejal, “prebivalke in prebivalci Slovenije od vsakokratne vlade upravičeno pričakujejo, da se bo ta vlada ukvarjala z izzivi, ki so za državo ključni. Od poprave pokojnin, do dolgotrajne oskrbe, izgradnje 10 tisoč javnih najemnih stanovanj, do modernizacije železnic in konec koncev priprave na razvojni in zeleni preboj. Te politike je nenazadnje obljubila tudi koalicija, ki jo je vodil Marjan Šarec. Pri izvajanju koalicijske pogodbe se je izkazalo, da je prevladala stara politika. Torej nekaj se je zapisalo, izvedlo pa se ni. To se je jasno kazalo že lani, ko bi morala koalicija izvajati sporazum, ki ga je podpisala z Levico, ampak se je zatikalo že pri enostavnih politikah. Žal nam je, da je Marjan Šarec to danes tudi spoznal, namreč, da se s tako koalicijo zavez, ki jih je sam kot premier v koalicijski pogodbi obljubil in se pod njih podpisal, ni možno izvesti, zato njegov odstop razumemo. Ta koalicija namreč ni več imela nobenega smisla. Ukvarjala se je še samo z medsebojnim komolčenjem in kadrovskim kupčkanjem. Prav je, da je Šarec s svojim odstopom, ponudil priložnost za predčasne volitve, ki bomo ponudile možnost oblikovanja koalicije, ki bo ključne izzive prihodnosti zmožna ne le napisati, ampak tudi izvesti.”

“Naj spomnim, da je Šarec odstopil po odstopu Bertonclja, torej po odstopu ministra iz kvote LMŠ. Levica pri tem ne igra nobene vloge. Koalicija se je sesula sama vase.”

Janša: Pozdravljamo odstop Šarca
Izjavo je podal tudi predsednik stranke SDS Janez Janša: “V SDS bomo situacijo ocenili, sklicali pristojne organe in potem bomo sprejeli odločitev,” je glede nadaljnih korakov stranke povedal Janša. “Po odstopu predsednika vlade, ki ga pozdravljamo, so najverjetnejše predčasne volitve. S tem je pred nami čas, ko se bo politika ukvarjala sama s sabo pa z volivci. V SDS po sestanku poslanske skupine predlagamo, da tudi ta čas ni popolnoma izgubljen. Do druge polovice aprila sprejmimo nekaj nujno potrebnih zakonov. Naprimer zakon o pokojninsko-demografskem skladu, ki je že pripravljen in je bil že enkrat obravnavan. Zakon o skrajšanju čakalnih vrst v zdravstvu, ki ga je pripravila Zdravniška zbornica, Zakon o javnih naročilih v zdravstvu, ki ga bomo v kratkem vložili. Mogočo bomo te zakone lažje sprejeli, sedaj ko vlade ni.

“Kakršnekoli volitve bodo, bodo ustavne. Ne samo zato, ker rok, ki ga je določilo Ustavno sodišče RS za spremembo volilne zakonodaje še ni potekel, ampak zato, ker če bi volitve po tem zakonu bile protiustavne, so bile protiustavne vse volitve od leta 2000, oziroma od 1990. Zato je govoriti o tem pač neumno.”

“Prepričani smo, da bo senzibilnost volilnega telesa v tem času nekoliko večja, kot je bila doslej in da bo to marsikoga prisililo, da bo ravnal bolj racionalno, kot pa v zadnjem letu in nekaj mesecih, ko so verjeli, da se bo že nekaj zgodilo, da bodo nekaj naredili. Na koncu pa je predsednik vlade odstopu. Danes zaradi tega, da ne bi mogel odstopiti čez nekaj mesecev, ker bo potem težje prikriti lastno nesposobnost”. Osebno menim, da so predčasne volitve daleč najbolj verjetna možnost. Verjetno tudi daleč najboljša možnost in stranka SDS je nanjo pripravljena.”

Bratuškova razočarana nad Šarcem
Bratuškova
je dejala, da so v stranki SAB razočarani, “da kot del koalicije, kot partnerji, smo to, da predsednik vlade odstopa, izvedeli iz medijev. Kot drugo želim opozoriti, da smo pred približno letom in pol opozarjali, da bo delo manjšinsko vlade težko in bo zahtevalo veliko usklajevanja. Bili smo konstruktivni partner, veliko smo naredili. So področja, kjer nismo naredili nič. Še posebej v zdravstvu. Gre za boje znotraj LMŠ-ja,” je glede današnjega dogajanja še povedala. “Želimo si, da Slovenija dobi čimprej stabilno in trdno vlado, ki bo delala kot tim, to smo tukaj pogrešali.”

Zmago Jelinčič: “Mislim, da nihče ni vedel za odstop. Ta odstop je posledica odstopa finančnega ministra. Mislim, da se bomo pogovarjali o novi vladi. Spremembe volilne zakonodaje še ni bilo, to je krivda Pahorja. Smo samo sestankovali. Prezgodaj je razmišljati, kdo bi bil predsednik vlade”.

Zmeda v DeSUS-u
Pivčeva
, na novo izvoljena predsednica DeSUSa presenečena nad izjavo Šarca. “Mi se bomo o tem pogovorili na stranki. Prav gotovo ne bomo preuranjeno dajali izjav. Pripravljeni smo na predčasne volitve.”

Dejan Židan, predsednik stranke SD, je dejal, da so glede na razpad LMŠ  pričakovali to potezo predsednika vlade. “Najlažje je oditi in pustiti pomembne projekte nedokončane.Od tega trenutka naprej pričakujem izjava Šarca, to mi bo omogočilo, da se bo Državni zbor seznanil z odstopom predsednika vlade. Začnejo teči roki. V praksi to pomeni, da lahko pridemo do volitev v drugi polovici aprila.” Novinarji zopet pričeli spraševati, če Socialni demokrati ne bi šli v desno vlado, je Židan odgovoril, da ne gredo.

Počivalšek si ne želi novih volitev
Prvak SMC Počivalšek je dejal, da sam odstop predsednika vlade in odstop vlade še ne pomeni potrebe po novih volitvah. “Menim, da je bilo volitev v zadnjem obdobju preveč. Kljub vsemu imamo stabilno situacijo, ki bi jo lahko izkoristili za naprej. Vedno sem odprt za pogovore v vseh smereh, seveda pa na način, da je to v korist ene in druge strani. Slutil sem, da se bo nekaj takega zgodilo glede na to, kar se je v zadnjem obdobju dogajalo.” Na vprašanje glede oblikovanja nove vlade pod vodstvom Janše ali Tonina je odgovoril, da jih v stranki zanima tisto, kar je dobro za državo kot tako. “Mi ne mislimo iti ne levo, ne desno, ne nazaj, ampak naprej.” Na vprašanje zakaj ne predčasne volitve, je Počivalšek odgovoril, da so pripravljeni na vse opcije. “Imamo 88 odličnih kandidatov, ampak sedaj ne vidim potrebe, da bi zaradi odstopa mandatarja imel nove volitve. Mandatar me je o odstopu obvestil pravočasno.”

 • Andrej

  Počivalšek: “Mi ne mislimo iti ne levo, ne desno, ne nazaj, ampak naprej.”
  To lahko reče samo popoln politični analfabet. Vsaka vlada je ali leva ali desna. Pogovarjamo se lahko le o niansah. Tako imenovane popolnoma sredinske vlade so že v naprej zlagane.

  • RATATA

   počivaušk res misli s tasrednjo glavo

   • JANEZ GUS

    Počivalšek je že zdavnaj pase.Ko ie revček potuhtal,kako so ga nategnili,je že bilo več kasno.Najboljše narediš,da spokaš skupaj s klovnom.

   • Rožle

    Mal bi se mogu še spočit .. oz. počivat

  • Slovenka

   To je nakladanje, s katerim si pušča odprta vrata na vse strani.

   • Andrej

    Morda zato, da bo lažje pobegnil.

 • Rožle

  Tišler vas je rešu .. tako kot vas je že Cmerar… ccc !!!
  Pa še tele leve cvetke pred njem….:
  Tamara Vonta…Pater Vilfan…Alenka Bikar…GGM…Maša Kociper…Kavtičnik…
  Medrndorfer…pa Meršol…no Šiviljo so vam pa malo kasneje poturil…In stranke z visoko moralno etičnimi načeli..
  pa razni levi mesečniki…100 let za luno Ewo prihajajo pa že čisto sveži..na povrfšje..
  .OPTIMISTI…..!!!
  LEVAKI BI ŠE ENKRAT …??? CCC

 • rabbit

  V petek popoldne,ko je premije Šarec prišel na KNOVS je bil še poln samega sebe, zakaj ni nobenega novinarja bilo po zaslišanju, mislim, da je takrat Marjanu postalo jasno da dolgo ne bo premije. Le kaj je o zadevi ljubica Nataša povedal župan občine Škofljica. Bojan Požar na pomoč !

  • JANEZ GUS

   Zdaj bo lahko Šarko svojo Ntaško vzel k sebi seveda kot perspektiven ,ne obhoden kader.Pri tem baba nima kaj.

 • Mademoiselle

  Ok kot amaterski opazovalec politike jaz nečesa ne razumem…Šarec Je predsednik vlade in se odloči za odstop. Ok. In potem še enkrat ON kandidira? Pa a se delajo norca, volitve niso zastonj. Spet bo šlo par milijonov evrov in spet ne bo mandatar kdor bo izvoljen. :) A kako? Ni mi jasno zdaj zakaj nekdo odstopi in še enkrat kandidira, ali pa mi ni sploh nič jasno. Verjetno slednje.

  • rabbit

   Veš kaj bo najbolj smešno, da bodo v vladi spet iste stranke.

   • JANEZ GUS

    Mislim da po novih volitvah v parlamentu ne bodo delalo gužve šivilja,cmerko in plemeniti.Če se to ne zgodi,smo Slovenci absolutno najbolj zmešan narod na planetu.

    • rabbit

     Jaz pa ne bi ravno roke v ogenj dajala, veš v Sloveniji zmaga tudi pes PIKI, če bi ga podpirali levi mediji. Pa še nekaj Šarec je rekel,da naj bi LMŠ in SMC kandidirali skupaj se prav tudi Cmerar.

     • Slovenka

      To je Počivalšek že zanikal. Se pa čudim Šarcu, da vabi k sodelovanju SMC, ki je že ta trenutek politično truplo, v nekaj mesecih bo pa tam tako smrdelo, da ne boš zdržal v njihovi bližini brez gas maske.

     • tomven

      Menda so v soboto v Živalskem vrtu videli kućana pri kletki z opicami. Zelo sumljivo je gledal nekega šimpanza. Stavil bi, da sta se nekaj dogovarjala. Mene ne bi nič čudilo, če bi predlagali opico, saj butast narod itak vse požre, kar ta smrad poserje. Živi bili, pa vidjeli….

     • pupa

      Menda je kučan prinesel šimpanzu pet kremšnit iz Zvezde, da ga je lažje prepričal.

     • Lokomotivführer

      Ja resen namen imajo z novo stranko, imenovala se bo Odpisani.

    • Slovenka

     Z Alenčico bo odletela tudi Angelika! In toliko dela je bilo vloženega v ta projekt. Toliko truda za nič.

    • maček ivan

     Pustimo se presenetit.

    • WISKY 1000

     Veterinarja si pozabil

    • jan Gedli

     Žal je pa “neoporečna” Pivčeva, dvignila rating skrpucala DESUS.

     • Mademoiselle

      Jaz tudi tako mislim…Z desusom še ni konec, sprani upokojenci imajo nov zagon. Sicer pa zanimiv tajming.

   • Andrej

    Ah ne, ljudje bodo isti. Samo strankam se bo drugače reklo. Slovenci na to finto vedno padejo.

    • rabbit

     Osel gre samo enkrat na led, Slovenc pa vsakič.

     • Andrej

      NOVA24TV ima odlično priliko, da organizira predvolilna soočenja drugače, kot to delajo RTVSLO, POP in podobne novinarsko-politične greznice. Za vsakega bi lahko predočile, v koliko raznih strankah je že deloval.

     • rabbit

      Ne veš kaj je v Sloveniji največji problem, da smo s 1000 in enim predpisom, zakonom, regulacijo povsem razvrednotili poklice pa ni važno katere. Najbolj smo pa razvrednotili poklic politik, pri nas je čisto vsak politik, ki misli, da to ni nobena težava.Pa je za politika moraš ti biti rojen ali pa imeti znanje, da se učiš. Če bi bila politika zaseben posel kolikim poslancem sedanjega sklica bi ti dal službo v svojem podjetju?

     • Andrej

      Razvrednotili smo tudi poklic novinarja. Zato sem predlagal NOVA24, da ga “rehabilitirajo”.

   • Vera

    Ni “smešno”,temveč za razjokat . Tudi prirejene ankete jim slabo kažejo.

    • rabbit

     Kdo je kriv volivci, doker bodo tako volili bo kakor bo ,ko bo vse skupaj crknilo pa lahko računamo na bolje. Včasih mora kaj crkniti, da lahko začneš znova, na žalost.

   • WISKY 1000

    Janez bo to počistil

   • Mademoiselle

    Brezveze. Ma tega svet še ni videl, to kar se počne v Sloveniji je pa res…Ni vredno imenovanja.

  • FORT WORTH

   Trenutne ankete mu kazejo dobro… to izkorisca sebi v prid.
   Po koncu mandata bi dobil bistveno manj.

   • Mademoiselle

    Verjetno je to resnica in najbolj logičen odgovor, ja.

   • lojze

    Zagotovo je to pravi (in edini) razlog. Mantre o dobrobiti ljudstva in države so le dimna zavesa za njegove volivce.

   • Vera

    Le kdo še verjame anketam ?

    • rabbit

     Serpentinšek s 6 popravci. Saj je dr.Cerar tudi verjel.

    • Lustrator

     žal slovenski vol(ivc)i. če bi bile ankete neprirejene in bi mu kazale tam nekje 5% (osebno ne vem če poznam kakšnega njegovega volivca), potem grem stavit, da se na predčasnih voklitvah ne bi uvrstil niti v parlament. Tako kot se ne bi niti v prvo, če ga ne bi prav te ankete in grozljiva medijska propaganda povzdignili na piedistal.

  • Rožle

   Kandidirajo izključno spet zato, da lahko še naprej drek mešajo ..
   Enako je bilo z SMC in Vrhovno AB Šiviljo .. Oba sta se zopet pojavila na seznamu predčasnih volitvah

   • VERZIFIKATOR

    Marja Tišlar

    ZADNJI POPRAVEC

    Ata Dejan židane ni volje,
    prav nasprotno, poklapan je scela,
    huda ga nesreča je zadela,
    upanja ni, da bi šlo na bolje.

    Šel je v šolo ata Dejan včeraj,
    pa so tamkaj rekli mu takole,
    sinček Darjan ne zdeluje šole,
    takšen je, kot bil doslej je zmeraj.

    Šest popravcev Darjan je pridelal,
    kajpak ni nobenega popravil,
    ko naloge nujne ni opravil,
    luknje v deski bi samo zadelal.

    Temu pravi nova tišlarija,
    deska zdaj ima že sedmo luknjo,
    čeznjo bi poveznil Darjan suknjo,
    češ tako popravce se zabija.

    Je potem korak nazaj odstopil,
    rekel, sedem da na mah jih zmlati,
    le da treba mu je časa dati,
    pa program bo tišlarski preklopil.

    Ga preklopil v sedmo bo prestavo,
    vse popravce v hipu predrugačil,
    se pred atom Darjan je junačil,
    novo da študira že predstavo.

    Ta predstava res bo prve vrste,
    tolkel Darjan žeblje bo mizarsko,
    sekal naokoli fant mesarsko,
    da že vsi bojijo se za prste.

    Trinajst pomočnikov je premalo,
    saj je Darjan mojster prve klase,
    reže, seka, klati, šnicla zase,
    je docela že razsekal tnalo.

    Skrajšenega ni programa zdelal,
    ata Dejan vzdihnil je v obupu,
    Darjan da ob vsem mizarskem hrupu
    mu še več popravcev bo pridelal.

    V drug program bi Darjana prešolal,
    a ne vidi zlepa več rešitve,
    sinčku išče nove usmeritve,
    v šolo bo potreb posebnih moral.

  • rubec

   hehe

  • pajot

   Zakaj kandidira? Zato,da bo vladal. Z majčkeno drugačno koalicijo. Brez Bertonclja.

  • Slovenka

   Njegov nastop je bil taktičen korak nazaj, da bo lažje napravil dva ali tri naprej!

  • maček ivan

   Temu s reče višja matematika, … murglomatika….

  • rubec

   Ker sem uspešno zaključil tečaj španskega jezika, te bom nagovoril tako kot gospodičnam rečejo portugalci. Draga moja madmuazel, jasno ni nobenemu več tukaj v sloveniji, razen mojemu čevljarju zgleda. Ko mi je odstopil podplat, mi je že po telefonu rekel, naj čevelj fuknem proč.

  • tomven

   Pa saj je cmero isto naredil. Vsral se je, spizdil, potem pa spet kandidiral. K sreči ga je narod pravi čas odj… .

  • WISKY 1000

   Tišlar je drugi cerar

 • JANEZ GUS

  Poslušajte zdaj manipolacije rdeče greznice RTVS.Kakšne kombinacije bo vstvarjala.Kako bodo manimizirali izjave opoziciskega voditelja in kaj mu bodo vse obesili.So že pozabili,kdo je bil zmagovalec zadnjih volitev-.Vto rdečo greznico prav tako spada POP TV,Akanalizacija,Planet.

 • samsara

  Pa toliko strokovnjakov in analitikov je napovedovalo, da bo marioneta šarić zdržal vsaj do predsedovanje EU…

  Letos se bo dogajalo…
  Ne po volji glavnega lutkarja. Tudi njegove marionetice bodo zbegane in zaskrbljene. Upravičeno!

  • JANEZ GUS

   Zdaj ve vprašanje,kdo je režiser te komedije.Rdečuhi,to je sigurno.Pivčeva jim je zmešala idilo.

 • Boy

  Zreli smo, da gremo pod prisilno upravo ameriške vlade!

  Najprej Slovenija in Slovenci!!!
  Gremo ven iz Juge, stran od Južnjakov, ki so nas okupirali!
  Zdaj je priložnost, izkoristimo jo!

  • Mademoiselle

   Ma kakšna Amerika, mogoče čez 500 let. ;)

 • rubec

  Letos imamo na voljo še več novih obrazov kot prejšnja leta. Malo so temnejše polti ampak slovenci bomo tudi to požrli, samodanijanša.

  • samsara

   Rajtam, da ima ahmad šami šanse.
   Že ‘modri’ modrokrvni SAZU-jevci so leta nazaj apelirali na tlačane udbofevda, naj spoznajo ahmada. Predvolilna srečanja in soočenja bi bila kar dobra možnost. Pa tujerodno poreklo z vsem kar spada zraven… Same prednosti v očeh levosučnih diabolikov.
   Samodanijanša press

   • JANEZ GUS

    Žav mi je Mlinarjeve,pa ravno sta s šiviljo naredili plan prihvatizacije.

    • maček ivan

     Hi, hi, hi,…….

    • tomven

     Mene zanima, če bo zdaj vrnila državljanstvo…

     • WISKY 1000

      Avstrijci ji bodo zaprli mejo

     • Novakec1

      Ni šans , majo pravosodno ministrico iz BiH, bodo meje odprte kot so na jugu slolandije

    • Anton

     Prihvatizacija- prihvatiti nešto….. HAHAHAHAAH,!

  • tomven

   Če pomisliš, da je bilo lansko poletje precej sončno, nas to niti ne sme preveč čuditi. Kreme za ksiht so pa baje škodljive.

  • Slovenka

   Ne igraj se s tem. Poglej v Avstrijo, sedaj imajo v vladi ministrico za pravosodje, ki bi iz javnih prostorov odstranila krščanske simbole. Bosanka, ki se je pred leti pritepla v Avstrijo kot begunka, sedaj pa si domišlja, da lahko dela red v Avstriji.

   • borko

    ne bo dolgo verjem…

    • Slovenka

     Upam, da res ne, in da bo skupaj z njo šel tudi Kurz in tako končno plačal za spletkarjenje proti prejšnjim partnerjem v koaliciji.

   • samsara

    Spominja na Bosanko, murglovo jasno iz Bugojna, v njeni nekdanji vlogi poslanke DZ RS.
    Kri ni voda, pravijo.

    • Slovenka

     Tudi Avstrijci so si kupili pameti, ne samo Slovenci.

     • Novakec1

      So jo izgubili!

  • mona lisa

   Kučan že išč novo Marijo Eto ki spet ne sme biti preveč pametna.

  • milanček

   kaj če bi bila jelinčičeva ex kurbetina?

 • samsara

  Nocoj izredno zasedanje kriznega štaba v Murglah, tudi preko noči če bo treba.

  • Slovenka

   Bog vedi, če niso tega odstopa skuhale Murglja. Le kdo je njihov srečni izbranec za naslednje volitve?

   • rabbit

    Seveda so ga skuhale Murgle, si predstavljaš, da Šarec vodi evropski svet, pa saj bi se nam vse koze smejale. Poglej malo v svet: Reuter in Die Presse zraven objave o odstopu slovenskega predsednika vlade objavijo sliko Plenkovića.

    • Vera

     Vsem zgoraj v vednost : Kučan je na sliki na Reporterju ,kjer piše,da ga je ” fortograf vprašal o Šarcu .Kučan je odgovoril : ” Nič ne vem, me ni bilo doma ” . Fotograf : Ja kje ste pa bil ? Kučan : ” doma ” . No tako je s Kučanovo lažjo in s kratkimi nogami.Še ena zanimivost: Od kdaj sprašujejo fotografi ,je komu jasno ?

  • maček ivan

   Treba jim je elektriko izklopit, da bojo v temi. Naj si svetijo z svečami.

 • Unikatna

  Novinarji že kujejo….trapasto….

 • Antonius

  Zagotovo je med vsemi listami in strankami z levice, prostitutku Jelinčiču rit najbolj skupaj potegnilo.

  • realnost

   Temu padalcu se res vse podira in vsi zbežijo od njega: žena, poslanka, klovn.. Saj bo še pod mostom končal…

   • WISKY 1000

    Vila bo tudi šla moniki

  • maček ivan

   Spoštovani Antonius, si lahko misliš kaka sila mu more bit!???

   • Rok Rolovic

    Seveda mu je sila, predčasne volitve zanj pomenijo politično smrt, ker picka kakršna je ne bo prišel niti do vrat parlamenta, kaj šele da bi ga spustili vanj. Pa še na sodišču bo popusil ko ga bo babnica oskubila do kosti.

   • lena

    Sila se gate trga!

 • rubec

  “Bratuškova: Bili smo konstruktivni partner, veliko smo naredili.”

  Ni v sloveniji nobenega veterinarja, da bi tejle kobili postavil diagnozo ali pa vsaj predpisal pravilno prehrano. Od preveč ovsa se kopitarjem lahko hitro utrga, so vedeli povedati že moj stari oča, takoj za njim pa še John Wayne.

  • Slovenka

   Kakšna diagnoza! Ženska rabi tečaj lepega vedenja.

  • Andrej

   Šivilja ima zelo hud večvrednostni kompleks. Taki bi se morali zdraviti v zaprtih oddelkih, ne pa v vladah.

  • maček ivan

   Toti bi blo treba uzde nataknit, pa …..ihaha kobila,…od zadaj en “štuk više”…..

  • Boy

   Ne reče se naredili, reče se nakradli!!!

 • skorpijon93

  kdor ne hodi na volitve naj bo čisto tiho, sram naj bo komentatorje v osrednjih medijih , samo lapajo, ko pa je treba voliti pa ostanejo doma ali nagradijo levičarje ki so nas popeljali v slab položaj, zato pa imamo vse več bosanskih delavcev, slovencev pa vse manj, napovedujem da bo volilna udeležba ponovno nizka in ostali bomo ujeti v začaranem krogu, vse smo si kot narod krivi sami !

 • RATATA

  Želel bi si, da bi bila udeležba na avdiciji za precednika RS res demokratično omogočena vsem!
  Tudi sanjskemu moškemu hrvatske!

 • Rožle

  Je imel pa Kahla še nekaj še kako prav
  ************
  Karel Erjavec : ..
  “Boli me džoko, Cerar je bil zgodba za eno leto ..
  Serpentinšek bo še za par strani krajši… in jest sem se od obeh še najbolj pošteno našlepal ” !..

 • skorpijon93

  slovenski jamrači, leni volivci

 • Gren

  Resen osel ne pa resen politik hahaha

 • Jani Steiner

  Pa Jelinćić naj odleti, za vse večne čase. p.s. na smetišče zgodovine.

  • JANEZ GUS

   Saj to je tudi računal,samo ne še tako hitro.Računal je konec mandata,nato pa skok v penzijo.Ali cigo obrača,Bog obrne.

   • Slovenka

    Smrk, smrk.

   • rabbit

    Samo v vednost. Jelinčič je že v penziji človek je star 72 let.

    • JANEZ GUS

     Saj ni nikdar nič delal.

     • Slovenka

      Če odšteješ zahajanje po božjih hramih, kjer je redno šlo kaj z njim, in sodelovanje z UDBO. Bog vedi, koliko delovnih let je na ta način oddelal in si dvignil pokojninsko osnovo.

     • Rok Rolovic

      Pa včasih se je med kakšne gavtre zagozdil hahahaha.

     • rabbit

      Veš koliko javne uprave ne dela, ima pa dobro plačo in na koncu dobro penzijo.

     • Vera

      ” Državne uprave ” ne, JU !

     • karpelec

      O saj ni res. Kaj pa balet v teatru?

     • Slovenec

      Je, nekaj kapelic in cerkev je olajšal.

  • Joc 52

   Ta je itak impotetna prodana dusa

   • Slovenec

    Ta ima SDV dosje.

 • skorpijon93

  SLOVENIJA CRKNI ! POKVARJENA LEVIČARSKA DRŽAVA !

  • Rožle

   Pravi SLOVENEC nikoli ne pljuva po svoji domovini ..
   .. drugo je po lewakih, ki jo sistematično uničujejo ..

   • Slovenka

    Levaki pa tako in tako nimajo narodne zavednosti.

  • Joc 52

   Sem proti, da Slo crkne, raje komunisti in njihovi podporniki, ukradena drzava

  • Slovenec

   Slovenija je v redu, samo ljudje ki jo vodijo so izredno slabi.

 • JANEZ GUS

  Zvečer urgentno sklic konzilijaF21.Na to žvepleni ni bil pripravljen še tako hitro.Štefka je stalno pri njemu,da ga pazi,da si slučajno ne sodi sam.

  • Slovenka

   Ne vem, zakaj imam občutek, da je ravno Žvepleni to skuhal!

   • JANEZ GUS

    Prehitelo ga je,lahko se pa motim.

 • Ježek Teka Teka

  Če bi bili Slovenci pametni bi volili SDS in to z 2/3 večino, da se spremeni ustava in prepove rdeče smrade simbole proslave pičke materine itd … potem se pa še Janšo zbrca … poštenjaki tipa Lahovnik bi lahko vodili Slovenijo …

  • Rožle

   Mogoče pa le naredi Koronavirus pri nas pošteno naravno selekcijo ..

   • Slovenka

    Ne igraj se s tem.

  • Joc 52

   Pa ne lahovnik, ki je bil v vladi pri pahorju in soodgovoren za TES in ostale propadle zadeve. Na Dob s pahorjem vred

  • maček ivan

   Ja no. sem nekak Za, no…

   • maček ivan

    Smo ži marsikaj doživeli, pa ajd probajmo še to, no…

 • skorpijon93

  češka republika je svetlobna leta pred slovenijo, ki jo sami levičarji vodijo

 • holzer

  Zdej so pa Serpentinšek in njegovi sateliti pristali na trdih tleh.
  To je pa tako,kot da hočeš z glavo skozi zid.
  Čimprej nove volitve in sestaviti čimboljšo in sposobno vlado,da bo delala v korist države in njenih državljanov.

  • skorpijon93

   prepričaj lenobe, ki se jim ne da na volitve, dokler bo razmerje volivcev in nevolivcev 50 : 50 bo samo slabše , še več priseljencev, še več škode, še več revščine, še več izseljevanja državljanov slovenije, ni povratka če se tako nadaljuje , še več nestabilnih vlad ,še več nestabilnosti , volivci so soodgovorni !

   • Slovenec

    Tako je, ljudje ne hodijo voliti…

 • Ježek Teka Teka

  Počivalšek, pa glih 88, pa to …

  • Rožle

   A se je že spomnu .. da je Špela Kučan .. hčera Milana Kučana…?!

 • skorpijon93

  Slovenci, dol mi visi, naj vas muslimani pohodijo

  • Rožle

   Potemtakem ti nisi Slovenec ??? al kako

   • skorpijon93

    briga me za to državo in volivce , narod si bo sodbo pisal sam ! smo v začaranem krogu brez povratka v normalizacijo

    • Rok Rolovic

     Pa kaj Koji kurac potem še serjes tu gor, spizdil v tisto svojo tako opevano Česko da bo mir pred tabo.

     • skorpijon93

      saj ste dobili džamijo v Ljubljani, uživajte multikulti, slovenci butasti

 • pajot

  Saj ni kaj komentirat. Tele ksihte bomo še naprej gledal,sam mal bojo stranke zamenjal.
  Edino kar čakam je pogreb.
  Najbrž bo kar v žari. Zato ker je cenejši.

 • Amerikanc

  Toninček še svoje evropske kmetice ne more ukrotiti, da mu ne bi delala škode pri volivcih. Ko bo to storil, lahko računa na kakšno pomembno funkcijo v Državi. Biti predsednik stranke, ki vegetira na “protijanši” ni prav pametna poteza krščanske demokracije.

  • JANEZ GUS

   Res ni lepo,da se mu bivša predsednica goni s žveplenim in škrabcem na njegovem kozolcu,Peterle pa zunaj čaka,Bajuk se pa v grobu obrača.Rdeči swingeri.

  • rabbit

   To je bil tisti najbolj realen znak, da se nam obetajo volitve, ko je Ljudmila spet napadala Janšo.

   • realnost

    itak je vsako njeno pljuvanje po diktatu murglparklna… Grdo za stranko Nsi, bajuk se obrača…

 • JANEZ GUS

  Danes zvečer bo po dnevniku na rdečuharski RTVS greznici žalna seja vlade.Odpade rdeča propaganda tednik in studiji city.Potem sledi vpis v žalno knjigo.

 • Artur

  Počivalšek bi še naprej počival in ribaril v kalnem .

 • Amerikanc

  Šarc je očitno termin “odstopa” izbral načrtno; čakal je na bolj ugodno podporo vladi, stranki in njemu samemu. Dobro se zaveda, da bo sedaj on jeziček na tehtnici med levimi Radikalci in desno – naravno opcijo.

 • realnost

  dobr je klovn zaril nož v hrbet koalicijskem partnerjem.. Sedaj bo njihov edini predvolilni program kdo ga je komu zaril…hahaha

 • Ježek Teka Teka

  A Plenković je tud odstopu … to pa je rdeča solidarnost …

  • Rožle

   haha .. pa dobr no .. sam fotko so zamenal ..
   majo tardeči že nekaj skupnega v sebi, da jih mešajo med sabo

 • von Rhein

  Predčasne volitve so res najboljša možnost,najbolj verjetna sigurno ne. Če upoštevamo,da je večina poslancev,ki bo glasovala v DZ takih,ki so se v politiko vrinili zaradi osebnih koristi in bodo storili vse,da ne izgubijo privilegijev in plače,svojih izletov po državah prijateljstva,razne dodatke in upanje,da kaj prileti tudi v času predsedovanja EU ne vidim verjetnosti predčasnih volitev. V tej šah igri so poteze že vnaprej planirane in njihova cena (ne samo Jelinčičeva) je že določena.
  O neumnostih,ki jih je klatil Šarec ni vredno diskusije. Meni je bila všeč njegova zadrega in mimika s katero je dokazal,da je tudi kot igralec zelo slab.

  p.s.Ni mi všeč odziv Janše.S takimi twiti zabije sam sebe še globje. Imel je možnost,da se elegantno izogne,počaka v tišini do pričetka akcije in mnogi nasprotniki bi v zadregi nevednosti kako on gleda na dogodek v nervozi storili marsikakšno napako.

  • Jan Kovalski

   Napačno:
   Da bi znotraj sedanjega parlamenta sestavili novo vlado ni več možno, torej so možne samo dve možnosti: Ali neka prehodna tehnična vlada do novih volitev ali pa najbolj verjetne nove volitve.
   Kakšni tviti? Navedi jih, me res zanima.

   • von Rhein

    Twit…tista zadeva o truplu in nagem cesarju.Sestaviti novo vlado iz razpoložljivih lenuhov bi bilo res težko.

 • skorpijon93

  NAROD SI SODBO PIŠE SAM, POTEM NEHAJTE JOKATI ! Zgledujte se po ČEŠKi

 • JANEZ GUS

  To vse pove,da EU časopisi niti ne vedo ,kdo je predsednik vlade v tej vukojebini.Omenjajo Plenkoviča.Za kozlat.

 • Jan Kovalski

  Kako pa je s tisto ministrico iz Avstrije sedaj:
  “Na Angelika se nič ne prime”
  https://www.youtube.com/watch?v=X6FBb-VajTw

  • JANEZ GUS

   Ta Šarc je zdaj vse zajebal.

   • realnost

    kakor koga.. Za narod je to prva možnost rešitve katastrofe..

   • Jan Kovalski

    Angelike še niso nič vprašali, so že vsi pozabili da je “kao” ministrica postala pred kratkim, sedaj je pa spet brezposelna.
    Pa kakšen halo so zganjali, pa saj se bo svet ustavil, če ne bo ona dobila državljanstva v enem tednu in bila izvoljena. Sedaj pa takole.

    • pajot

     Ni panike. Jaz jo nastavim za muti,pa tudi sama bi lahko kakšnega popedenala.

 • Van Der Waals

  SRAMOTA ZA NOVA24 DA DOPUŠČA IZJAVE LUKA POLMESCE!!!!

  • skorpijon93

   LUKO MESCA, ŽIDANA, ŠARCA si narod zasluži, ker ne volijo za desnico, kjer ni pameti ni poti !

 • Jan Kovalski

  Poiščimo novo službo za Angeliko, zbirajmo zamaške za njo.

 • realnost

  se zna zgodit da bodo sedaj vsi hiteli prosit Janša da sestavi umetno vlado.. Upam da ne bo nasedel ….

  • realnost

   oziroma da pogoj točno katere zakone je treba takoj še prej sprejet…..

 • svobodasloveniji

  JE ČAS RESNICE
  GREMO NAPREJ
  DELUJMO BREZ PRESTANKA
  POGUMNO IN BREZ USMILJENJA
  JANEZ JANŠA MOJ PREDSEDNIK !!!

 • maček ivan

  Malo šale.
  “.. dvignimo roke gor, crkno je šarčev zbor,
  crkno je crkno, crkno je crkno, crkno je šarčev zbor”
  …plos, plosk, plosk,…..

  • realnost

   Res je danes je lep dan, no jutri pa je nov dan! Pri murgl parklnu bo celo noč gorela luč…

 • maček ivan

  Šalo na stran.
  Dajmo si duška vsaj danes, kajti jutri je nov dan je rekel “murgel”.
  Novega majmuna že klonirajo.

 • maček ivan

  Če bi se izrazil po boratovo,…”kako fantastičen dan!”

 • MEFISTO MODRI

  Najboljše volje je zdaj Karel Erjavec, ki mu ne bo treba odstopiti, ker je Šarec poleg sebe odstopil še njega in vse druge nsposobne ministre.

 • Rožle

  Naslednje parlamentarne volitve …
  Anže Logar za nadzor DVK- ja
  **************************
  Zmaga SDS zagotovljena

 • PFloyd

  Trg se je odzval…….bencin in dizel sta se pocenila….

 • maček ivan

  Kje lahko kupim kakšno raketno baterijo, da nardimo zvečer ognjemet!?????

 • PFloyd

  Menda je najbolj šokirana Angelika! Sploh ne ve, kaj je zdaj to.

 • zamaškar

  Ali je gosod Jurša danes že pojedel bujto repo?

  • PFloyd

   Ne,ker je žena pozabila kupit kranjske.

  • rubec

   Od sekiracije je čez noč v pasu shujšal za en centimeter, dovolj, da si lahko zatakne eno hrenovko za na pot.

 • maček ivan

  Bodimo realni. Postaneš državljan, te “porinejo v vlado” in polj te pa “zjebejo”. ne, to pa res ni lepo.

 • Rožle

  Serpentinškov Šarec se bo spet znajdu zdej k ga bo hotla dat njegova na čevelj :
  ************************
  – Oj stari, kva pa delaš? “” Stol za ta drugo ženo. “” Ajaaa! Pa gre? ” “Ooo ja gre
  gre, sam elektrika me še mal zajebava.

 • mapu

  Počivalškova izjava pa je ceplene, odgovarjati mora tako eni kot drugi stran …… odgovarjati mora ljudem, zato so oni v vladi.

 • mapu

  Tisti prašičjerejec pa naj bo kar tiho, on ne bi šel v vlado z Janšo?!, Janše ne bo šel v vlado s prašičjerejcem.

 • xtc

  Začenja s obdobje post komedijantstva.

 • marker

  Če bi bile volitve, bi bilo zelo dobro za uspeh SDS in državo, če bi se Janša malo pomaknil v ozadje in za premierja postavil nekoga drugega, recimo Logarja ali Jerajevo. Tudi iz ozadja se da zelo vplivati, če samo pomislimo na leve tete in strice iz ozadja, Če obstaja levo ozadje, naj pa še desno.

  • realnost

   to bi bilo zelo dobro za levake.. Janez Janša bo prav gotovo spet dobil daleč največ glasov med vsemi izvoljenimi poslanci. In v demokraciji je tako da tisti ki dobi največ glasov dobi tudi prvi možnost voditi državo!

  • rabbit

   Marker lahko se poizkusi ampak ne verjamem, da bo kaj bolje. Veš ni problem v Janši problem je v levičarju,ki sovraži vse tiste ljudi, ki mu onemogočajo, da je sam pri koritu. Veš sem včasih tudi jaz tako mislila, potem se a slučajno enkrat ujela intervju z Gorazdom Pučnikom, sinom Jožeta Pučnika,ki je povedal s čim vsem so levičarski mediji in politiki zmerjali njegovega očeta, in je rekel sedaj je Janša prav tako, če bo nekdo drug bo enako. Slovenci morajo doživeti svoje dno, da bodo sposobni spet vstati in jaz imam potrpljenje enkrat bo tako hudo, da jim drugega niti ne bo preostalo.

 • Ivan Ivanovič

  Šarec je odstopil, Slovenci bomo spet imeli Serpentinška. Vaške veselice ga že čakajo.
  Kva zdej, babe zagamane in še bolj zagamani dedci?! A smo al nismo?!

 • JANEZ GUS

  Za zdaj smo se rešili klovna….nič ne bom obljubil,da me za besedo ne bojo držal……

 • Common Sense

  Koncno.

 • anzek

  No, pa sem dočakal.

  Odstop je edina pametna poteza klovna v vsem njegovem mandatu.

  • rabbit

   Kaj misliš je odstopil ali je bil odstopljen?

   • anzek

    Se ve, čakal je odobritev Murgel. Prepričan sem, da ima mafija vse pod nadzorom.

    p.s.

    Sem pa v Financah prebral odličen komentar:

    Ni bila dovolj Bratuškova, ni bil dovolj Cerar, volili ste še enega butlna, ki ga je evidentno nastavila globoka država. Pred volitvami so vse tri agresivno reklamirali mediji mafije. In potrdili ste mafijsko medijsko sugestijo in navdušeno volili bedake, ki so nasledniki tistih, ki so zagonili prejšnjo državo.

    In zagonili bodo tudi Slovenijo!!!

    In zopet boste volili tistega, ki ga bodo mafijski mediji začeli agresivno reklamirati.

    Vir: https://forum.finance.si/?m=2813590&single

    • Ivan Ivanovič

     Se mi je zdelo, da v Financah niso tako pametni. To je komentar nekega bralca.

     • rabbit

      Točno tako, Meni je pred zadnjimi volitvami najbolj v spominu ostal citat dr. Mravljeta, ki je rekel: Če boste volili še eno tako vlado kot je Cerarjeva se bo zdravstveni sistem sesul. In imel je čisto prav videla na lastne oči.

    • Aton

     Popravek
     Ni bila dovolj Bratuškova, ni bil dovolj Cerar, ni bil dovolj Šarec….

    • Slovenec

     Ja, kdaj se bo slovenski volivec zbudil in pametno
     odločal?

 • JANEZ GUS

  Najbolj nesposobni kmetiski minister,merjasec iz panvite,pa je že povedal,da brez partizanov ne bi bilo samostojne Slovenije.Mislim,da je narod prišel k pameti,da na te blesave finte ne pada več.Na to karto bodo rdečuhi zopet igrali.To pot upam,da jim bo ta lansirani drek odneslo nazaj v glavo.

 • Jan Kovalski

  Kratka analiza sedanjega stanja:
  #1 Najprej odstopi finančni minister, ker ni želel biti na poziciji, ko bi lahko vlada nebrzdano financirala propadlo zdravstvo. Ni se strinjal, da bi bil on strelovod. Šlo je za ukinitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja, o katerem bi glasovali v parlamentu v sredo in bi v bistvu prinesel status quo za plenjenje preko zdravstva in višje prispevke ki bi jih morali plačevati državljani. Luknjo v zdravstvu pa bi pokrivali iz proračuna. Še prej je Šarec nategnil ljudi s tem, da jim je prikazoval, da je ukinitev dodatnega zavarovanja dobro za njih.
  #2 Potem je odstopil Šarec z izgovorom, da se s takimi koalicijskimi partnerji ne da izvajati. Glej #1: prikazuje se kot žrtev, da zaradi #1 ne more delati v dobro ljudi.
  Finančnega ministra želi prikazati kot krivca, sebe kot žrtev.
  #3 Naknadno se je pokazalo, da je Šarca zelo prizadelo, da ni bil on tisti ki je prvi odstopil ampak ga je pri tem prehitel finančni minister. Šarec je izjavil, da se je o svojem odstopu odločil že v petek in je o njem nameraval povedati danes (naj verjame kdor želi). Gre za tipično borbo za to kdo je zasadil prvo lopato ali kdo je tisti ki je sprožil prvi strel (Prva lopata, prva puška, …)
  #4 Šarec je navedel, da so ga na terenu ljudje spraševali kdaj bodo naredili to kdaj nekaj drugega in da se je on strinjal z njimi. Skratka, da bi on ugodil željam ljudem vendar ga pri tem ovira njegova koalicija.
  Jasno je, da Šarec upa, da bo na novih volitvah zmagal in že poziva ljudi naj mu namenijo svoj glas.

  Iz zgornjega se dobro vidi, da je Šarec odstopil zato, ker je odstopil finančni minister in ne zato, ker mu je onemogočeno delati dobro za ljudi.
  Če minister ne bi odstopil bi verjetno uveljavili ukinitev dodatnega zavarovanja, ne bi pa ustavili korupcije in plenjenja v zdravstvu.

  Skratka:
  Kdor bo na morebitnih predčasnih volitvah dal glas za Šarca bo dal glas za plenjenje v zdravstvu in glas za zvišanje zdravstvenega zavarovanja in posledično za čakalne vrste v zdravstvu in ne njeno zmanjševanje. To je tisto za kar se je zavzemal Šarec in skušal prikazati kot nekaj kar naj bi bilo dobro za ljudi.
  In glas za to, da se ne bi nič spremenilo.

  • rabbit

   Kdo bo dal glas Šarcu bo dal glas za tako zdravstvo, ko ga je danes na slikah predstavila poslanka NSI gospa Iva Dimic.

   • Jan Kovalski

    Kje se to lahko vidi?

    • rabbit

     Poglej na MMC v arhivu redna seja državnega zbora poslanska vprašanja Šarcu.

     • Jan Kovalski

      Hvala! Danes ne bom imel časa za to, ker gre verjetno za daljši posnetek.

     • rabbit

      Najbrž res je pa čisto na začetku kot druga je postavila poslansko vprašanje.

     • Jan Kovalski

      Hvala! To me je spodbudilo (lociranje na drugega poslanca) da sem poiskal (med cca 22 in 26 minuto): Slike bolnikov s kemoterapijo na hodniku, nekateri jo prejemajo stoje je pretresljiva. To smo sicer vedeli že prej a se očitno ni nič spremenilo, kot se ne bo nič spremenilo, če bo Šarec vodil naslednjo vlado, kar pa je odvisno tudi od volilcev.

   • Slovenec

    Isto velja za ostale koalicijske stranke in njihove vodje.

 • Resnicaboli99

  Mislim da po naslednjih volitvah v parlament ne bo vec desusa in sns

  • macon

   Upajmo še na odhod ZAB in SMC na smetišče.

 • JANEZ GUS

  Edino rdeče govno,ki še kar naprej izključuje in deli narod na ideološki osnovi je DEBIL Židan.Tisti,ki še kupuje njegove bolne blodnje je totalni psihopat ala tunek.

 • Jan Kovalski

  Skratka:
  Šarec je šele danes zjutraj izvedel, da je nameraval odstopiti že v petek.

 • Ježek Teka Teka

  Je reku Dalejnc: “Če sm ablubu še nisem dal” …

 • montyamp

  Politična kuhinja ???
  To bo prej morilska vežica za uvoz migrantov in izvoz Slovencev .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU KOKAFAŠIZMU — SVOBODA SLOVENCEM

 • resnicaboli

  Padalcu se je zmanjsal prihodek ze isce kje bi se dalo kaj dobiti.

  • Rožle

   … zdej mu bodo samo še jemali .. prva bo Monika ..

 • Rožle

  Isto kot Partizani … Rinejo z glavo skozi zid .. in ko končno opazijo da res ne gre naprej … pa rep med noge.
  Za nastalo škodo nikoli ne odgovarjajo. No, ravno obratno s tem se celo hvalijo kot največji zmagovalci.

 • montyamp

  Naj crkne marionetarstvo , DAJMO NA OBLAST SPOSOBNE LJUDI , ne pa neke podtaknjence centralnog komiteta saveza komunističke partije yugomurglovukoyebislovenije . Žveplenega na kandelaber , včeraj , lani , …………..
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO HLAPCI NA OBLAST

 • JANEZ GUS

  Komunjarje,mislim, da je vaše zajebancije z državo konec.Kdaj boste zopet lansirali bebavo floskulo kot l92-zdaj bo revanšizem.Škoda,ker ga ni bilo.Zdaj ta krilatica ne bo več vžgala in revanšizem BO.

 • slo apac

  Pricakovan razplet za vlado ki dela proti “drugorazrednem” slovenskem narodu, vlado ki se vedno dopusca nepostenje, kraje ter vodi politiko proti odpravi kriminalno niskih pokojnin se posebno invalidskih pokojnin ter dopusca umiranje bolnikov predno pridejo v zdravstvu sploh na vrsto. Skratka upam da je to dobra sola za bodoce vlade ter primer kako se ne dela, rabimo vlado ki slovenskemu zivlju omogoca prezivetje ne pa umiranje na obroke. Sam ne vidim v tem cedalje bol tujerodnem balkanskem zavozenem kotlu resnicne resitve kljub tako imenovanim desnim strankam da nas te z postenjem in dobrim vodenjem pripeljejo vsaj tja kjer je danes avstrija, “utopija morda” jim rata da zopet z veseljem razobesimo slovensko zastavo in obcutimo slovenski ponos ter se po mestih slisi slovenska pesem.

 • Cenzurion

  Janša in njegovi otročji twiti, mar bi bil traje tiho. Dokler bo v SDS on nebo napredka, in bodo večna opozicijska stranka. Vse to je Šarčeva strategija s katero bo na žalost samo še ojačal, tako da to ni ravno razlog za prezgodnje veselje. Rad bi videl g.Logarja kot predesdnika stranke ampak očitno je to scfi. Torej rdeča dinastija na žalost še nadaljna štiri leta :(

  • JANEZ GUS

   Janez je še na vseh volitvah zmagal in dokler bo v njegovi stranki imel večino bo JJpredsednik.Nič pa me ne motijo predsedniki drugih strank,dokler so izvoljeni z večino.

   • Cenzurion

    Za SDS sekto je to super, za Slovensko desnico sigurno ne. Na žalost najbolj od tega profitirajo Murgle in levaki. Sektaši saj vam bo to mogoče končno jasno čez ene dvajset let.

    • JANEZ GUS

     Očotno si ti postavljen za razbijanje SDS,ne pa,da bi drugim na desnici svetoval kako priti do 20 procentov in da dobimo desno vlado.Zato močno dvomim v tvoji dobronamernost.

    • šmentanamuha

     Ko boš legitimno in demokratično stranko, ki je edina urejena in stabilna že vrsto let in z jasnim programom, nehal podcenjujoče imenovati sekta, se ti bo mogoče razjasnilo podstrešje.

 • macon

  Dobro je, da se bo poslovila tudi državnosekretarska umazana žival.

  • JANEZ GUS

   On jo bo še dobil po gobcu,da so bo vedno spomnil,zakaj nosi protezo.

  • šmentanamuha

   Ja, predvsem to. Treba je počistiti kučanistično zalego.

  • Slovenec

   Ni še rečeno…

 • Jan Kovalski

  In sedaj lahko Jelinčič vrže tisti svoj cenik v koš.
  Tega res usoda štrafa:
  Najprej mu pobegne žena z mlajšim.
  Potem ga želi oskubiti.
  In sedaj je Zmago izgubil še en vir prihodkov, pravzaprav dva, plačo in prihodke po ceniku.

  • rabbit

   Mater je naj…..

 • Ježek Teka Teka

  A se je splačalo za eno leto zid postavljat … hehe …

 • Ježek Teka Teka

  Nesposobni levaki … še Rupnika ne znajo obsodit po 80 letih … pa majo vsa sodišča podkuplena ,,,

 • MOPSEN

  levaki se bojijo volitev,sploh radikalno nesposobni.

 • zdaj si pa dobro zapomni slovenski volilec….ni važno al desni al levi…..glas na naslednjih volitvah dobi politična stranka, ki bo imela v programu sledeče:
  -izstop iz pariškega podnebnega sporazuma (pravna podlaga za ekofašizem in krajo skozi zelene davke)

  -izstop iz marakeškega akorda (podlaga za pravni okvir za sprejemanje ilegalcev, azilantov itd..)
  -rezanje in odprava davkov davkov na vseh področjih na absolutni minimum možen (kapital, delo, investicije)
  -rezanje javne uprave za -90% zaposlenih

  Kdor bo imel to v programu, me sploh ne zanima za ostale točke, dobi moj glas….povej naprej…

  • Aton

   DOM

   • tudi prav, čeprav dvomim v moč te stranke…..zelo me pa skrbijo tudi javnosektorski strankarski vrtički, preko katerih se napajajo “tavelke” slovenske stranke….

    • maček ivan

     Zanimivo razmišljane.

  • JANEZ GUS

   Vkinitev obvezne komunistične članarine in zamenjat komplet bando v bajti.

   • vsak narod, ki ne opravi generacijskega preskoka in zamenja stare, odslužene in z filmom izpred 200 let v glavi, je bolj ali manj obsojen na propad….res pa je, da recimo Logarja bi jaz obdržal v DZ….ostalo so klovni….pa še Logarja bo potrebno skrbno paziti, da ne bo kot pahor, izvrševal agendo reda malteških vitezov (prostozidarjev) v Sloveniji….mi je pa všeč zato, ker vsaj navidez razume delovanje bančnega sistema, banke in obligacijskega prava….

   • Boy

    Pa kaj je s teboj, bi se rad včlanil med koministe, a ne maraš plačati članarine, hehe

    • JANEZ GUS

     Obvezna komunistična članarina nas stane vsak mesec 12e.Capis.

  • Boy

   Nov volilni zakon in sicer večinski. Nikakor na po političnih strankah. Naj zmagajo najboljši, potem pa poglejmo, koliko odličnega kadra ima kakšna stranka in gledo na to, naj se tudi uvrsti v parlament

   • se strinjam…večinski volilni sistem…..ampak to je ena od tistih točk, ki me ne zanima….lahko dajo notri v program zgornje točke 4 stranke in če formirajo koalicijo, bodo z lahkoto speljale zgoraj omenjene točke….pa da vidimo, kdo od teh prodanih duš globalistom ima sploh v mislih tiste slovence, ki slišijo na ime “realni davkoplačevalci”

    • Boy

     Ne morejo se organizirati, ker jih bo večinski sistem dotilkel. Je pa nujno ukiniti državno podporo nevladnim organizacijam in še kaj bi se našlo

     • izstopi iz omenjenih sporazumov povzročijo, da se avtomatično odreže vsa sredstva….slovenska politika je te sporazume podpisala zato, ker so jih podkupili oziroma posamezniki služijo denar na račun teh prevar….levi prodajajo emisijske kupone za CO2 (idiotizem), levi švercajo ilegalce, desni pa držijo štango in prejemajo plačo ter še kakšne finančne ugodnosti….pa seveda obvezna slikanja, brez skupinskh fotk z globalističnimi opicami tipa Juncker, Merkel, Guitierrez, Mogherini, pri teh naših klovnih ne gre…..zato dobi glas tista stranka, ki bo zgoraj napisane alineje imela v programu

     • Boy

      Rezati je treba tudi vse subvencije, dotacije, podpore itd. To je navadna cigajnarija, socialna podpora bogatih. Svinjarija!

     • pozabil napisati……če bo SDS želela moj glas, bo poleg zgornjih alinej imela v programu tudi izstop iz levo-liberalno-globalistične LGTBQ kloake imenovane EPP

     • Boy

      E, bravo, končno bi se res morali izjasniti kam spadajo. Še do zdaj niso zahtevali odstranitve vseh komunističnih simbolov in hude kazni za njihovo javno uporabo. Poleg tega bi moral izjaviti, da je komunizem zločinska sekta, kot sta bili nacizem in fašizem ter so zdaj muslimani

     • JANEZ GUS

      Če bi imeli večino v parlamentu bi to bila njihova prva obljuba.Verjemi mi.Ko pa imaš v koaliciji še pizde s figo v žepu je pa tako.Ala padalec,DESUS…..

     • Boy

      Nočem obljub, NAREDIJO naj.

     • spadajo tja, kjer bodo imeli največ koristi za sebe,to je pač narava, ki jo politika ne zamenja nikoli…komunizem je kult smrti…..kot nacionalni socializem in korporativni centralnobančni fašizem (oziroma globalizacija)…..muslimani niso vsi slabi, večina tistih, ki so doma v svojih državah je ravno tako normalnih, kot ti in jaz, večina jih je dobrih ljudi, ki veruje v Boga in ne želi nikomur ničhudega….problem je vedno pri glavi kače….in glava te kače je politični islam….prepoveš politični islam in uzakoniš, da je (če že mora biti) islamska populacija pri 1-3% populacije, ukineš financiranje mošej iz tujine z zakonom in je zadeva rešena, tudi za muslimane….konec koncev mora nekdo začeti s tem, da se jih pahne v obdobje renesanse oziroma razsvetljenja

     • Stric iz ozadja

      Potem pa upaj da Orban izstopi. Prej se ne bo zgodilo nic.

 • Rožle

  To je velik dan za demokracijo .. in hud udarec za Murgle ..

  • JANEZ GUS

   To je majhen korak za klovna in velik korak za demokracijo in pravno državo.

  • Slovenec

   No, ja, mogoče je dobljena bitka, ne pa tudi vojna. Komunisti tudi za ceno krvi nočejo zapustiti vladavine.

 • trumpet2018

  na gasilskih veselicah ga že čakajo, za drugo delo po mojem ne bo uporaben

 • Hanzi

  Predčasne volitve so za stranke velik strošek, zato si jih nihče zares ne želi. Janša, Šarec in Mesec lahko gredo na volitve relativno brez skrbi, za ostale pa zna bit veselo.

 • Ježek Teka Teka

  Pritlikavec bo moral spet novo knjigo napisat … lol …

  • JANEZ GUS

   Se bo že dr.Repe kaj zmislil .Mogoče,kako je sam na čelu jurišal iz Beograda in kljub veliki navarnosti za svoje življenje ,ni spustil Lokarce iz rok in ji vstrajno brisal krokodilje solze.

 • šmentanamuha

  Kot kaže je bila rdeča dražgoška maša preveč tudi za Šarca. To je prva pametna in odgovorna poteza, ki jo je naredil kot predsednik vlade. Jelinko pa je ves presran, ker ve, da na volitvah ne bo več dobil glasov. Tko da ploskamo. Tokrat pohvale z moje strani za Šarca. Obetaven začetek leta.

  • Slovenka

   Pa še Bratuškovo in Cmerarja je postavil na hladno.

 • realnost

  Zdaj pa vemo zakaj nima Šarec časa za delo: ves čas gleda nova24 in to oba programa.. Vidimo da ima nova 24 velik vpliv na politike. :)

  • Slovenka

   Seveda spremljajo Novo, kaj da ne in hvala Bogu, da jo imamo, tako vsaj ne morejo vsega zamolčati. Režimski mediji se bodo slej ko prej posedli kot hišica iz kart.

 • Andreja Knego

  Mesec: “Ta koalicija nima več nobenega smisla!”

  Če noče sodelovat z desnico, kaj pa pričakuje, kakšna bi bila naslednja leva koalicija??????????

 • Slovenka

  Tudi Marjan je spoznal, da doktrina antiJanša ni poceni.

  • Boy

   Ne fantazirajte, MŠ ni ničesar spoznal. Moral je odstopiti, ukaz od spodaj iz podzemlja

   • Slovenka

    Le koga imajo nagledanega?

    • pajot

     Miki miško iz Irana.

     • rabbit

      Fritz iz Dražgoš.

     • JANEZ GUS

      Čeferin jih je zajebal.

     • Slovenka

      Čeferin? Kako to misliš?

     • JANEZ GUS

      Snubili so Čeferina iz FIFE.Samo je preveč pameten,da ne bo iz konja presedlal na osla.

     • Slovenka

      Menda ni tako nor. Presedlal bi s čistokrvnega vranca na kuro.

     • JANEZ GUS

      Panvitar s Franto ne upa tvegat zaradi roka trajanja.

     • šmentanamuha

      :):)

    • Stric iz ozadja

     Zrtvovali bodo SMC in SAB za nove volilce LMS.

     • Boy

      Kako lahko truplo žrtvuješ? Morda bodo vsa ta politična trupla še posilili. Do zdaj se se šli le nekrofilijo.

     • Stric iz ozadja

      Na prejsnjih volitvah sta trupli dobili 9.8% in 5.1%. Velik bazen.

     • Boy

      To nista bili trupli, pač pa leva in desna ritnica pošasti iz Murgrl

     • Slovenka

      Hm.

    • realnost

     To bomo v kratkem času izvedeli koga bodo lepo kazali na hanzitv..

 • Rožle

  Zdej mu ne bo težko sam sebe imitirati na radiu .. GAGA

  • Slovenka

   Gotovo ima še kje na podstrešju Serpentinškovo opravo. Jo bo malo prezračil, uporabil in življenje bo šlo naprej.

  • JANEZ GUS

   Hibarju se je zameril,ker ni prišel v ministerski izbor.

 • Ježek Teka Teka

  Plemeniti bo 2x dobil kajlo v svojo izdajalsko rit … od Monike in od volilcev … papa luzer …

  • Rožle

   Itaq ..
   Ta je večji izdajalec kot Virant in Kahla skupaj .. Virant je že odšel na smetišče .. sledita mu še ta 2 pajaca

  • NoName

   Jelinčič je potegnil z propadlo vlado, torej v parlamentu zanj ne bi smelo biti več prostora, ne razumem človeka, ki ima nacionalno stranko v rit pa leze tistim katerim že ime njegove stranke ima pomen, da ne pašejo skupaj. Izdajalec, za take prilagodljive v zvezi borcev z veseljem poskrbijo.

 • WISKY 1000

  Novi levi obrazi so uničili Slovenijo.

 • JANEZ GUS

  Glejte NOVO 24 edino tam kOmentirajo ta odstop.Vse druge rdeče greznice so vmolknile.Popolnoma so zbegani.Zdaj pripravljajo načrt skupaj z mUrgelskim štabom,kako srat po Stranki SDS IN JJ.SEVEDA PA BILDAT levičarsko sranje SD,LEVICO,nsi.

  • realnost

   Luda Mila bo morala večkrat tedensko nastopit da pogreša demokracijo na desnici…za počen groš..

  • JANEZ GUS

   Zdaj bo morala Mlinarjeva šivilji vrnit uslugo.Predlagat jo bo morala za ministrico n Avstriji.To pa je garant,da je za nami še nekdo,v tem primeru Avstrija.Samo Avstrjici so pameten narod.

 • Olga101

  Kateri zavod za zaposlovanje bo izbrala Mlinarjeva? Slovenski ali avstrijski?

  • Vera

   Ona je žrtev Bratuškove .

  • sodnikisozločinci

   Piškotke bo pekla pri Angelci Likovič. Angeli živijo…

   • Mademoiselle

    Hahahaah

 • NoName

  Odstop je bil napovedan s strani vseh, ki se kaj razumejo v politiko najmanj že leto nazaj.
  Osebno nimam nič proti Šarcu, sem pa mnenja, da človek z referencami, ki jih je imel ob vstopu na politični parket ne more voditi države, saj je to še za najbolj izkušene izziv.
  Sedaj pa bi morali mi državljani nekomu izstaviti račun, saj smo finančno preko plačanih davkov podpirali vlado, ki to ni bila, izgubili smo skoraj 10% obdobja obstoja naše državice in drugega kakor stroškov vlada v odstopu ni uspela narediti…kdo bo ta zapitek plačal?
  Zakaj spet volitve?
  na volitvah je bil izid znan, ve se kdo je bil zmagovalec, že za kazen bi moral propadli predsednik vlade in njegova stranka obvezno sodelovati z zmagovalci volitev ali pa se z stranko vred odstraniti iz parlamenta, zakaj spet zgubljati čas in denar za ponovne volitve, kjer je izid že vnaprej znan.
  Sodelovanje v parlamentu ne sme temeljiti na osebne zamere, kdo je kje bil za kakšen denar ipd. to so zadeve, ki se tičejo sodišča in posameznikov, če se nekomu dokaže krivda v parlamentu nima kaj iskati, niti zdaj niti nikoli ne, če pa se dokaže ali pa je oproščen očitanega se pa ne sme nikogar posebej pa to ne bi smeli početi politiki in s temi dejanji razdeljevati narod, kakor to počne združenje borcev.
  Potrebno je takojšnje delo in nujno sodelovanje

  • Lustrator

   Hja, to kar si napisal, je samoumevno v vseh normalnih demokracijah s tradicijo, kjer je še najbolj proletarskemu loleku z vizijo do konca lastnega nosu jasno v čem je smisel demokracije in v čem je namen politike. Pri nas pa se tole bere kot neka čudna sanjaška fikcija… Žal.

   • NoName

    Res je, se strinjam, vendar pa sem prepričan, da nisem jaz edini, ki je potoval po svetu po državah z enakimi ali celo manjšimi priložnostmi kakor jih ima Slovenija, pa jo marsikje znajo dobro izkoristiti, pri nas se pa še pogovoriti v enem letu ne znajo o enem samem problemu, kaj šele, da bi ga rešili.
    Samo drugi tir poglejmo, debate tečejo že leta, če ne celo desetletja, Austroogrska vojska je samo v 4 letih kolikor je trajala 1 vojna z golimi rokami v žive skale izklesala več predorov, zgradila kilometre cest in železniških povezav, danes pri vsej tej tehnologiji, pa se menimo o gradnji samo dobrih 20 km tirov več časa kot je Nasa potrebovala za zgraditev rakete in za dosego cilja, da je človek stopil na Luno. To drugega kakor nesposobnost politike ni, samo za ta dogovarjanja pa so zapravili že skoraj toliko, kot znaša proračun Nase, da pošljejo odpravo na drug planet.

    • Lustrator

     Natanko tako. A to je žal tudi odraz enako nesposobnih volivcev, ki so jih zavestno (??) pooblastili za to, da so za krmilom, upravljajo z milijardami letno in ne naredijo NIČESAR. Tako imenovani “progresivci” so v svojem bistvu DEJANSKO naravnani k temu, da se ja ničesar ne naredi, kaj šele spremeni, saj so očitno zdresirani da:
     a) se ne da preko politike ničesar doseči (kar je paradoks glede na to, da živimo v t.i. močni državi, ki praktično odloča od tega s čim bomo zdravili otroke, do tega kam bomo položili 70% svojega denarja.
     b) bo izvolitev drugačnih ljudi, drugega svetovnonazorskega pola, pomenila vzpon fašizma in konec svobodnega sveta in pravic kakršne poznamo – kar je spet ironija, saj živimo v najbolj totalitarni državi EU, kjer je rdeči fašizem trdno v sedlu že slabih 80 let in se nam pravzaprav niti več sanja ne kaj je svoboda in kaj človekove pravice, glede na to da smo recimo po njihovem kršenju (nivo pravne države) prav zadnji v Evropi.

     Obe točki sta sevedaplod temeljitega pranja možganov 3 zaporednih generacij ljudi – tistih, ki so sploh ostali po tem, ko so najinteligentnejše, najdrznejše, najsposobnejše že pobili ali izgnali.

  • Hanzi

   Za dobro Slovenije bi bila koalicija SDS, NSi in LMŠ. Rešili bi se pijavk. Ne vem pa, če je to sploh mogoče.

   • Slovenec

    Bi bila veliko boljša koalicija z ljudsko stranko.

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ Halo Nataša, Milan naju moti
  ponovi glasneje, sem mu že na poti
  halo centrala očistite vezo
  ponovi glasneje, kdo mi išče naslednika … ♪ ♫ ♩♬ ♭

 • skorpijon93

  ŠAREC, ZGLEDUJ SE PO ČEŠKI REPUBLIKI, ENAKO sL0VENIJA ZGLEDUJ SE PO ČEŠKI

  • sodnikisozločinci

   Kje pa, ne ga biksat! Mongolija, zemljo mog sna…

 • Slehernik

  Kučo je odločil, da mu je potekel rok uporabe….

  • DEATH TO COMMUNISM

   Kučo je neka karikatura, ki je levakom najbolj pri srcu, glavni mafijaš iz ozadja pa murgeljski pajac ni. Ta prava svinja iz ozadja je Golobič!

 • tohuvabohu

  Šarec je (končno!) odstopil, a še kar govori bedarije. Zdaj so krivi vsi drugi, ne pa on, ki si je privoščil sestaviti gnilo manjšinsko vlado, čeprav ne bi bil sposoben voditi niti večinske. No ja, nerazsoden človek je težko česa kriv. Krivi so tisti, ki so ga postavili.

  • centurion

   Odstop ne pomeni, da je prišel k pameti.

 • Rožle

  Serpentinšek si je v letu in pol nabral materiala za nove šale ….

  • tohuvabohu

   Iz koga se bomo pa mi poslej delali norca?

   • Rožle

    Upam, da se res več ne bo treba delat norca. Samo to je že znanstvena fantastika.
    V naši deželici teh instant lewih primerkov ne primanjkuje ..

 • bubamara

  Išče novo danko. Na zraku mu je slabo.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Hahahaha, kaksna pakaza so ti paraziti. Fuj! Drugega ne pocno, kot da iscejo riti, v katere bi lezli in jih se prej do cistega polizali. Ogabno!

 • Rožle

  Čaki malo .. kaj pa, če se premisli kot Kahla .. pri teh dvornih norčkih se to nikoli ne ve

 • bubamara

  Vsaka vlada z SD, je obsojena na propad.

 • Stajerka

  …..Zmagec nč ne bo……pogoltni kar si skuhal……volilne zakonodaje res ni, je pa US postavilo rok december 2020……tako, da tudi v primeru predčasnih volitev NE bo nič spornega…….

 • marker

  Mogoče pa se bo za mandatarko ponudila Bratuškova, edina oseba, ki ima izkušnje z reševanjem države pred trojko in reševanjem dolgov tajkunov v zasebnih bankah, ter tudi odpisom teh dolgov. Zrušila je Janševo vlado in nato še svojo, ker je upala na Bruselj. To so izkušnje, ki veliko štejejo na levi strani.

 • xtc

  Vedel je že v petek…………………………
  Ja sam dons zjutraj pa je zazvonil telefon in befehl;”Ob 10 00 boš odstopil”.

 • sodnikisozločinci

  Na predčasnih volitvah bo zmagal koronavirus. Hapčiha! Na zdravje!

 • sodnikisozločinci

  Kateri majmun bo vodil naslednjo rdečo mašo v Dražgošah?

  • JANEZ GUS

   Šami.

   • šmentanamuha

    :))

  • 740sp.

   S tičom v riti in pokončno držo!

 • Amerikanc

  No, pa bo šla Zmagecova villa.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ko ga jebe, majmuna!!! Kaksna gnida od karakterja moras bit, da vzames mesto premiera kjub temu, da si dobil 50% manj glasov od zmagovalca. Poserjem se na takega cloveka!

 • Imperial Commando

  Brezveze je rinil tja kamor sonce ne posije.

 • Slovenka

  Na slikah ne zgleda čisto nič navdušen.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Ce bi jaz zgledal taka bebava grinta, kot je on, tudi ne bi bil nic navdusen.

   • Slovenec

    Itak igra maksimalno.

 • Ježek Teka Teka

  Levi smradi bodo naredili vse … tudi proti ustavno samo, da ne bo predčasnih volitev … pripravite se …

  • 740sp.

   V materialnem svetu ni levih!Le Papež!

  • Slovenec

   Točno, na oblast pridejo s krvjo in jo zapustijo s krvjo.

 • est

  Škoda je leta in dan, ki ga je Slovenija zapravila to manjšinsko vlado.

 • JANEZ GUS

  Meta Roglič pa še kar postavlja bebava vprašanja.Čudno,da se vsaj nekateri družbeno politični delavci ne distancirajo od take kure.To meče slabo luč na komplet kamarilo,tudi tiste,ki so še kolikor toliko normalni.

 • JANEZ GUS

  Poslušajte kobilo,kako se hvali,kaj je vse naredila v času,ko je bila v klovnovi vladi.Noč od tega,kar se hvali.Pozabila je pa povedat,da nas je njena vlada zadolžila do vratu.L2008 javni dolg 8 miljard.danes 34.

 • 740sp.

  Korak nazaj in dva naprej!Takšno je življenje!

  • 740sp.

   En nazaj,šest naprej!Drugače ne gre!

 • tramal

  Milni rdeči mehurček se je razpočil .komunajzerji pa v jok in upam da tudi nazaj v gošo kamor spadajo.

  • 740sp.

   V goši je srna ki Svet vodi!In tudi v gošo spada!

 • 740sp.

  Tako dobra vlada pa odstop!Kot da bi konj v Severni Koreji rekel da odstopa!

  • 740sp.

   Če te mučijo pomeni da vredu delaš!Ni odstopa!Le počitek morda!

 • Viktorh

  Mnogim Slovencem je polepšal dan.
  Hvala preCedniku za umik in hvala, ker nas je dobro leto zabaval.

 • 740sp.

  G Janša vladar v senci,še deset let ima,da nas odreši,potem bo prepozno!Za penzioniste to ne predstavlja problema!

 • 740sp.

  Umaknejo se le največji pred 50tim letom!Nasplošno gledano umik ni možen! https://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE

 • 740sp.

  Denar katerega ne zaslužiš,ni denar!Ampak surovina kot olje in nafta!

 • 740sp.

  Mali je dobro vladal!Samo Janez je starejši!Mu ga že ven jemljejo!Toliko o hitrosti!

 • 740sp.

  Šarec nam je podaril kredite,katerih moj sin ne bo nikoli sposoben odplačat!Kdor hitro da,dvakrat da!

 • 740sp.

  Šarec nas je v Svetu predstavljal kot čista lepota in danost!Na vsaki fotografiji izstopa kot človek z vizijo!

 • 740sp.

  Nesigurni časi so jebana situacija!Lahko pogine dosti ljudi!

 • 740sp.

  Nič!Janšo bomo podprli!Se vrnemo v leto 2008 in stvari uredimo! https://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM

  • Ivan Ivanovič

   Potem ga bojo pa spet priprli… Že videno.

   • 740sp.

    Tu nič ne moremo,ker je krožno!

 • šmentanamuha

  A je Tunek že podal svojo komentatorsko izjavo? Čakamo …

  • 740sp.

   Kozo je k veterinarju peljal,pa je po poti povrgla!

   • šmentanamuha

    Aja.

    • 740sp.

     Ja!

     • šmentanamuha

      Bemti, pa si res ti.:)

   • Den456

    Povrgla je malega Tuneka.

    • Rok Rolovic

     Tunek je danes očitno res na nekih substancah.

  • pupa

   Tunek ima danes številne kratke izjave pod nickom 740sp.

   • 740sp.

    Mali,ne jebi!

   • Rok Rolovic

    Pa očitno je nekaj sladil Hehe.

    • 740sp.

     Mali na ketni je grtje vgrajeno,tako da ni skrbi!

 • 740sp.

  Mi vladamo in ni nam nikoli teško!Skrb za soljudi je osvobujoča!

 • 740sp.

  Za vse kateri preveč žerete!Nekatere matere otrokom zemljo dajejo! https://www.youtube.com/watch?v=TkFHYODzRTs

  • 740sp.

   Ko razumeš osnovo,razumeš celi Svet!

   • 740sp.

    Mali bodo zmeraj mali!Veliki pa veličine ne morejo razvit,ker malih nočejo potamarit!

 • 740sp.

  Nas tako vodi Papež!Krajevne stvari so nepomembne!

 • Rožle

  Bi radi še naprej , da vam murgle grenijo življenje…
  .. bi se radi še naprej gužvali pred KARITASOM …
  Zatorej lewaki pamet v roke in volite SDS edina pot v demokracijo in razvoj …
  in do takih neljubih dogodkov zagotovo ne bo nikoli prihajalo….!!!

  • Rožle

   Ne trudi se Belićić ..
   One other person is typing…

   • 740sp.

    Mi kateri v barvah vidimo vemo!Beličič,skrita loza!

   • 740sp.

    Dal si vse od sebe!Na tem nivoju si Shampion!

 • skorpijon93

  zgledujte se po češki, vi slovencelji

  • 740sp.

   Vedno na Čehe stavim!So realni!Ni izgube!

 • hribovc

  dobra stvar, za mafijo, je bilo tudi zadolževanje na začetku janurja 2020…
  kolovn serpentinšk je že takrat imel v žepu interni nalog za odstop !!!

  • 740sp.

   Odstop je nerodna stvar!Pride nenavadni Pes momljač!

 • 740sp.

  Eno resno vlado rabimo!Ne neke otroke!Pod 60 nisi niti žetićan!

  • 740sp.

   Slovenija je država Starčkov!Ne more je otrok vodit!

 • 740sp.

  Ivan zapornik bo naša nova Vlada!Mu zaupam!Mu,ja!Samo napredka ne vidim!

 • 740sp.

  Z vlado padejo ministri!Jaz bi se tudi obesil,če me gnezdo ne bi skrbelo!

 • 740sp.

  Šarac moj heroj,izvadi tiča,pa naj po Narodu šprica!

 • Novakec1

  V vsem tem cirkusu bodo iz ozadja usekal domači in uvoženi musliči in imel v naslednjem mandatu večino v parlamentu, že zmenjeno (Zoki, Porič) in butaste sloovce bodo po demokratični poti izgubile vladavino v domovini (nič več svoji). Šrejatsko pravo je že napisano za ta primer.

  • 740sp.

   Misliš da smo Slovenci kar tak!Mi vodimo igro!Še vedno!

   • Novakec1

    To ti misliš.

    • 740sp.

     Ja.Mi!

 • 740sp.

  Janez Janša je najboljša izbira za Slovenijo!Tu ni dvoma! https://sl.wikipedia.org/wiki/Janez_Jan%C5%A1a Problem nastopi ker vsi niso večni!

 • Česká republika

  zgledujte se po meni, vi slovencelji

  • 740sp.

   V novo ero si nas pripeljal,hvala!

 • 740sp.

  Rabimo enega resnega!Najjači na Svetu so skriti!Ker nimajo karizme!

  • 740sp.

   Močni pa kot svinje!

   • 740sp.

    Ovne sem mislil!

 • 740sp.

  Mi is tretjega Sveta to opazujemo kot atrakcijo!Vemo da do nas je dolga pot!Pri vaši hitrosti,čisti obup!

 • WISKY 1000

  Zdaj pa hitro v Šmarco Rodetu spovedi

  • 740sp.

   Rode je dober,če bi lahko fukal bi nafukal!

 • 740sp.

  Malega ste prodali!Denarja pa ne bo!Ker ste vse projekte zjebali!SE zgodi!Nič hudega!

  • 740sp.

   Vas resna civilizacija ne obsoja!Res ne!

 • 740sp.

  Nova Vlada bo v 6 aktov!Prvi Janez kleči in moli!Drugi…

  • 740sp.

   Drugi so Drugovi!

 • 740sp.

  Komunizem je večen! Je bolečina in je smeh!

 • 740sp.

  https://www.youtube.com/watch?v=L9kHYpc4Jjk Pičke nerazvite! Mi smo trpini kateri vam pomagamo!

  • 740sp.

   Če kateri misli da bo spizdil je nor!

 • Sodni dan

  Največja bedarija tale vlada. Naredili niso nič, ko bi dejansko mogli začet reševati probleme pa padejo domine. Ni mi jasno kakšni smo slovenci. Po moji logiki če bojo volitve, vse stranke iz zdajšne koalicije nimajo kaj iskati v parlamentu. Sami gobezdači na kupu. Ljudje pamet v roke.

  • 740sp.

   Jaz sem za Janšo! Otroka Komunizma!

   • Sodni dan

    Enako

    • 740sp.

     To priliko smo mu Bogovi podarili!Upam da razume!

     • Sodni dan

      Imaš prav samo bog nas lahko reši.

     • 740sp.

      Večna vera je večno življenje!In bog to konjugira!

     • Sodni dan

      Kakorkoli spoved ti ne bi škodila.

     • 740sp.

      Ko ti špukne po oltarju,jaz ne brišem!

   • Aresnica

    Očitno si res Otrok Komunizma.
    _____________
    Lep pozdrav

 • 740sp.

  Navadni človek živi 160 let!Nekateri smo večni!Zato se trudimo za vas Smrtnike!

  • 740sp.

   Izloćitveni element!Te ščitimo!

 • 740sp.

  Lahko bi Janez po Mestu hodi in govoril,Jaz svet vodim!Samo Ljudem moraš nekaj podarit,da ti verjamejo!

 • 740sp.

  Vlada pala!Kaj ste normalni!Će bi vlada vladala,bi lahko mi spali!

 • 740sp.

  Naredimo tako pizdarijo,da NAM bOG POMAGAJ!sAMO ŠČIT VSE IZDRŽI!

  • 740sp.

   šE VEČ KOT SI MALČI MISLIJO!

 • 740sp.

  zARADI bOLANIH SMO ZADRŽANI!nAM NI NIČ!

 • 740sp.

  tOČNO U dATUM!nI PRIPOMB!bI BILA ŠKODA ,DA STE ŽIVELI!

 • mona lisa

  Bravo Šarec edina dobra stvar ki si jo naredil in da vedno izpuhtiš iz politike.

 • marker

  Največja napaka ki jo je storil, je bila povišanje plač JS. To je za seboj potegnilo veliko težav, ker se je porušilo ravnovesje.

  • Slovenec

   Tudi druge napake so še bile velike, predvsem spuščanje migrantov v Slovenijo, mlačnosti do ureditve razmer v gospodarstvu in glede sive
   ekonomije, skrb za upokojence, itd.

 • Viktorh

  Se je zopet nekdo usral, pa ni kidača. Srečno

 • Stajerka

  …Kučan pa pravi tako…..

  Milana Kučana je blizu parlamenta opazil fotograf portala Reporter in ga prosil za izjavo o odstopu premierja Marjana Šarca. “Nič ne bom dal izjave, ker ne vem, za kaj gre,” je sprva odvrnil nekdanji predsednik RS Slovenije.

  Fotograf ga je seznanil s Šarčevim odstopom in prosil za pojasnilo, Kučan je vztrajal pri svojem in povedal: “Nisem bil doma, zdaj sem šele prišel v Slovenijo, moram šele ugotoviti, kaj je”.

  Na vprašanje, kje je bil, pa je odgovoril: “Doma”.

  …..butale :))

  • Rožle

   Laže kot Škrat teče …
   Samo on ima še krajše noge kot laž …

  • Jan Kovalski

   Saj je prav povedal: Prišel je iz Murgel v Slovenijo.

  • Slovenec

   Saj kaj pa je za pričakovati, da bo govoril resnico?

 • milanček

  šarec, ti si car, končno, ponavljam, dobil si preblisk, kljub tvojemu nizkotnemu IQ, odstopil si! jebemti, mogoče ti je to svetoval, oz ukazal, dejstvo, ti boš večni serpentinšek, ali strokovno, idiot! še večji idioti so pa majmuni, ki so te volili! sram naj jih bo!

 • lena

  To sedaj izgleda, da se je zalepil na poden praznega bazena?

 • Jan Kovalski

  Zdaj gledam Odmeve, že na samem začetku so nakazali skrb zaradi novih volitev, češ da nove volitve ne bodo ustavne.
  Kako jih sedaj nenadoma skrbi.
  Pa saj že več kot 20 let hodimo na protiustavne volitve, pa do seda še ni bilo izražene tako velike skrbi kot tokrat. A se stricem tresejo hlače da njihov Dončić morebiti ne bo zmagal?

 • novaknovak

  dve leti prepozno…

  • Rožle

   Ja, sej … bi moral odstopit že pol leta prej predno je postal predsednik vlade ..

 • Jan Kovalski

  Kot kaže, da bo moral Jelinčič prodati kip Tita s svojega vrta.
  Bratuškova bo prodajala svoje “štikle” na katerih podplatih je vgravirano: “Predsednica vlade” in leopardni kostum.
  Cerar bo zopet hodil na osnovne šole in duplo zaračunaval potne stroške.
  Avtorica slovenskega Dončića pa ni več tako zelo navdušena nad igro svojega Dončića, mogoče bo moral iskati kje je tistih 1,1 milijona evrov ki jih je kot župan Kamnika namenil za šolo ki je ni.

  • xtc

   Nič bat Zmagotov bicikelj deluje.Zmago ima majhnegakort večina levičarjev in nič kondicije,Bratuškova p je itaq partijski bicikelj,ki ga jenekaj časagonil Brglez,kako je bila z poganjanjem pedal zadovolna žena in otroci je pa druga.
   Sicer pa baje Brgli nima kapacitet zadeve ,ki avtomatsko počaka pr 50 litrih-torej so sodelavci “Wanted”

  • Nšo-či

   Izkušena in odločna političarka naj bi prodajala štikle :)? Mene je nasmejala do solz s svojimi besedami.

 • xtc

  Šiptar psvojenčkoveve vlade upam nikolo več-Šipac-Šmarski je primeren le šeza prodajo Digi Bureka in l
  kebapa in beklav,fasaderstvo,praznenje kant ipd realnih zaposlitev,samo vprašam se kako žena in otroci živijo s sramoto,ki jo j navlekel Šipac z taščo Kučam zlakleto vernico khiši?
  Upam ,da Šipac zmore vsaj malce dostojnosti in naredi tisto kar so v zgodovini naredili velikiljudje po porazu,da niso sramotili familije.

  • Resnicoljub

   Ti si tudi Šiptar, ker ne znaš slovensko?

   • Resnicoljub

    Aplavz za pupo, ki očitno zna dešifrirati “ki jo j navlekel Šipac z taščo Kučam zlakleto vernico khiši?”

 • Jan Kovalski

  Pravijo, zagovorniki “nadaljevanja” z drugim Dončićem, da bomo drugače spet pol leta v mrtvem teku.
  Kaj nismo v mrtvem teku že leto in pol? Na 10 let podlage.

 • Stajerka

  ….hahaha….odmevi – vladne stranke govorijo o spoštovanju in pogovori s strankami……NIHČE v studiu NI apriori zavrnil sodelovanja z SDS……vsi bi se pogovarjali :))

 • Jan Kovalski

  Dejan Židan: “Ponavljam se kot papiga”. Vemo, vemo, ampak papige sodijo v kletko živalskega vrta ali pa v džunglo, ne pa v parlament.

 • Jan Kovalski

  Jelinčič: “Ta koalicija je postala sranje”
  Vemo Zmagec, ampak to sranje si ti Zmago podpiral, ker ti je to sranje omogočalo službico, sedaj boš moral prodajati svoje arhivsko orožje in kip Tita.

  • Rožle

   Mah dej .. haha .. ta je hinko, ki nima para

 • tohuvabohu

  Zanimvo je poslušati predstavnike strank koalicije. Pred 18 meseci so vsi v en glas nabijali, kako je manjšinska vlada nekaj dobrega in lepega in da imajo tako vlado številne uspešne države v EU i šire. Danes pa taisti nesrečniki vehementno zatrjujejo, kako je pomembno, da imamo trdno vlado in blablabla. Srat te prime, ko poslušaš te povzpetne luzerje ponavljati ene in iste prazne fraze.

  • Resnicoljub

   Politka = Ponavljanje praznih fraz

   • tohuvabohu

    V socializmu je bilo veliko političnega humorja. Danes ga ni več, ker je dovolj smešno že to, kar pride iz ust politikov.

    • sunday

     in tudi precej, precej žalostno se konča – žal, ampak res!!!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Židan je nesposobno levuharsko govno, SD pa leglo dreka. Delajo zase in ne za državo in narod.

  • WISKY 1000

   Se že hvalijo kaj bodo naredili za Slovenijo,če bodo zopet izvoljeni,ker do sedaj niso naredili nič,tudi nikoli ne bodo.Rešitev je samo SDS,druga varijanta ne obstoja,če hočemo,da rešimo in očistimo Slovenijo,vse drugo je samo velika laž.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Če bodo zopet izvoljeni?!?!? Saj sploh niso bili izvoljeni!! Postlali so si volilni zakon tako, da lahko kradejo volitve. Prekleta banda levuharska!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Levuharji izsilijo svojo koalicijo, zdaj pa pankrt Mesec kvaka kako ta koalicija ni imela smisla!?!?!?!? Govnar komunajzarski, jasno, da ni imela smisla, če ste pa ukradli volitve. Pizda, kdaj se bo te parazite začelo na ulici pretepat tako, kot si zaslužijo?!?!?

 • rubec

  Ponižna hvala kolegica za ta predlog, ki bo slovencem ostal v spominu še dolgo zatem, ko nas več ne bo.Tako kot je vsem nam še danes poznan predlog Aleksandra Makedonskega, ko je osvajal zapadna ozemlja. Ko je za malico od domačinov v našem Bohinju na krožnik dobil šnito kruha namazanega z žoltavo zaseko, je ukazal vojski, naj osedla svoje konje. Na vprašanje pribočnika do kam predlaga premik, je dejal to kar še zdaj vsi vemo: “Proti Indiji. Tam sigurno ni nobene zaske.”

 • Slovenec

  Kako močan mora biti levi lobi, saj so po ukazu odstopili že tile levaki: Pahor, Bratuškova, Cerar. Sedaj pa še Šarec.

  • Rožle

   Kako naj bi Pahor odstopil .. ?

 • Andrej

  Šit, pred dobrim letom je imel Janša popolnoma prav. Večina, kar je napovedal, se je zgodilo. Ali mora to jeziti CK ZKS!

 • Slovenec 33

  Izgleda, da si je klovn potihoma zaposlil svetovalca za odstop.

 • Jožef

  Glede komentarjev v zvezi z Avstrijo je portebno vedeti, da so tudi tam lubenicarji, ki jih forsira in placuje Soros. Torej, ne cudite se za pocetje nasih lubenicarjev, kajti tudi slednji pobirajo sorosove drobtinice.
  Sicer pa, bratje v narodu, ponovno se nam nudi moznost osamosvojitve in osvoboditeve in vrata v demokracijo so se ponovno odprla. Zato uporabite svoj Hausverstand in ne tistega, ki vam ga vsakodnevno forsirajo dominantni mediji.

 • sunday

  ni mi žal slovenskih državljanov – žal mi je slovenije in sloven…!!!

 • Franc Šink

  Vse skupaj sploh hi res. Oziroma navadno nategovanje.