Je tihotapljenje migrantov postala praksa levičarskih politikov in novinarjev? To je novinar POP TV in Kanala A, ki je pomagal migrantom ilegalno prestopiti slovensko mejo!

Novinar POP TV in A Kanal, Žiga Lesjak (foto: Twitter)

Že od samega začetka ilegalnih migracij levičarji vsiljujejo in polnijo ljudem glave, kako je treba sprejeti ilegalne migrante, jim nuditi streho nad glavo, hrano, zdravstveno oskrbo, in kritizirajo vse tiste, ki se borijo proti. A kot pravi rek: “Kar si boš skuhal, boš tudi sam pojedel.” Tako velja tudi za mainstream medije. Razmišljanje v ljudeh, ki so ga želeli ustvariti, so ga zares ustvarili, v prvi vrsti med samimi novinarji. Na južni meji so namreč konec tedna policisti pridržali novinarja športnega programa POP TV in Kanala A, oba v lasti Pro Plusa, zaradi suma tihotapljenja migrantov. Po informacijah nekaterih medijev naj bi šlo za 29-letnega Žigo Lesjaka iz Velenja. Ni pa Lesjak edini iz vrst levičarjev, ki je pomagal pri tihotapljenju migrantov. Spomnimo se samo škandala, ko je slovenska policija konec julija pri protizakonitem poslu zalotila tudi nekdanjo kandidatko stranke SD na evropskih volitvah, Lidijo Mavretič.

Športni novinar naj bi bil v dolgovih, ki jih je želel poplačati s tem, da je v Slovenijo ilegalno tihotapil migrante. Grozljivo je, da se kaj takšnega dogaja, še bolj grozljivo pa je, da človek tako sramoti poklic novinarja. Le kako lahko potem ljudje pričakujejo pošteno medijsko poročanje?

Osumljenca so policisti privedli pred preiskovalnega sodnika. Več okoliščin dogajanja za zdaj ni znanih. Tudi na spletnem portalu 24ur so dejanje komentirali, in sicer, da obžalujejo, da se je dogodek zgodil in da so sodelovanje z njim prekinili. A žal, po toči zvoniti je prepozno.

Praksa levičarjev- tihotapljenje migrantov?
Spomnimo, da so konec julija pri tihotapljenju ilegalnih migrantov zalotili tudi nekdanjo kandidatko stranke SD na evropskih volitvah in vinsko kraljico Lidijo Mavretič ter njenega moža. Par so takrat pridržali ter začeli s predkazenskim postopkom zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države, za kar je zagrožena zaporna kazen do 5 let.

Dejan Židan in Lidija Mavretič. (Slika: PrintScreen/24UR Zvečer)

Lana Božič

 • pajot

  Le tako naprej,idioti. Za male pare,majmuni…izdajate svojo domovino..neizobraženi,neinteligentni…ni čudno,da ste zaposleni na POP TV…

  • zokispoki

   In A kanalizaciji !

   • SIMON ROZIC

    z bebavim Muhičem, obsedenim s komunizmom!

 • Janez Novak

  Kaj za vraga si obetajo vilkomerji od migrantov? Niso slišali za pravljico o ježu, ki je spravil lisico iz njenega brloga potem, ko se ga je ta usmilila in ga sredi zime sprejela v svoj brlog? A vilkomerji nimajo potomcev? Se zavedajo, kakšno domovino jim bodo zapustili? Domovino, v kateri bodo njihovi potomci tujci. Domovino, v kateri bodo morali skrivati svoje poreklo in svojo kulturo.Da ne govorimo o tem, koliko nas prišleki stanejoin nas bodo še stali v prihodnosti, če se migrantski cunami ne ustavi, in koliko prišleki prispevajo k skupnemu kolaču.

  • Peter

   Hm, se mi zdi, da so vsi bolj suhe veje ali kako se že reče, no….

 • Ryuk

  Na LMŠ-tv dejansko verjamejo lažem, ki jih poročajo. Saj je samo pomagal “mladoletnim”, “ženskam” in “visokoizobraženim” “beguncem” pobegniti pred “vojno” na oni strani meje, no!

 • bubamara

  Pričakovano. Čudno, da je to sploh prišlo v medije.

  • totex39

   Zato pa imamo Novo24, ki nam poroča o resnici, kar režimski mediji zakrivajo.

   • Marija

    Samo me zanima kako dolgo bo še lahko poročala resnico?

 • ZatonMesecnikov

  V ozadju je samo tako imenovani Levičarski “Boj proti Fašizmu”. S tem da so pod fašizem stlačili vse, kar jim politično ne odgovarja oziroma je “Fašizem” prevzel neko vlogo, kot jo je imel včasih v družbi “Peklenšček”. Migranti pa so samo orodje v rokah za razkrinkavanje “Fašistov”.

  Princip je identičen nekdanjemu Lovu na čarovnice.

 • Andrej

  Pa vedno, prav vedno so pri tihotapljenju zraven SD in tisti iz vlade. Tako Šarec obvladuje.

 • šrauf

  N´toko in njegova banda iz Roga so skupaj s prosilci za azil prejšnji teden raftali po Kolpi. Verjetno so te azilante usposabljal za “vodnike” po Kolpi zapečenim “turistom”na hrvaški strani. Predvidevam, da bodo ti “vodniki” rzkazovali lepote Kolpe predvsem v smeri od enega brega do drugega…

 • Dragan Krstič

  Če veste da na POPTV in kanalizaciji ilegalne migrante preimenujejo v prebežnike potem vam je jasno koliko je ura. Prebežniki? Kaj pa je to? Mogoče Jani Moederndorfer, Šarec, Bratuškova. To so prebežniki iz ene v drugo mafijsko stranko.

 • rubec

  Pop itak samo hrvati gledajo. Tam dobijo najboljše informacije, katere ulice v rovinju je poplavil dež in koliko snega je zapadlo v gorskem kotarju.

  • Peter

   Ne pozabi turških limonad. Še precednik se jih je že naveličal, kot vidiš, no.

  • dob

   HAHAHAHAHAHAHA….

  • Felikss_AH

   LOL …

 • Sonce

  Posploševanje, skupinsko etikiranje je neumnost,
  če je neki 29letni športni novinar ček osumljen tihotapljenja ljudi, to še ne pomeni, da pa zdaj vsi na PopTV tihotapijo ljudi.

  Ko ena iz stranke SDS ponaredi podpise, to še ne pomeni, da ponarejajo vsi v stranki SDS, ali pa?

  • rubec

   Ko ena iz stranke SD ponaredi podpise, to še ne pomeni, da ponarejajo vsi v stranki SD, ali pa?

   Odgovor je DA.

   • Peter

    Ko ena stranka v našem bifeju šlata Joži za rit, to še ne pomeni, da je ne bi radi vsi, no.

    • rubec

     Hehehe

  • Lustrator

   Ne ne ne, čakaj malo – Poop Tv in kanalizacija sta medijski hiši, kjer novinarji opravljajo delo po nalogu urednika nad katerim je ODGOVORNI urednik. Prispevki enega novinarja so namreč objavljeni javno v imenu ene izmed omenjenih javnih hiš, kar pomeni, da javni hiši za te prispevke in ta mnenja tudi odgovarjajo. Če misliš, da se v režimskih medijskih hišah kar takole mimo vednosti nadrejenih objavljajo kar objavljajo, se krepko motiš. Predno gre zadeva ven, mora iti prispevek še skozi marsikatere roke, da bo ja vse kar se le da usklajeno z dikati globoke države, ki potem posamična trobila združijo v orkester enosmernega poročanja.

   Ne, ne govorim o tihotapskih prestopkih kakšnega izmed novinarjev, ampak poročanju na temo migrantov s te televizijske hiše, ki gre s tihotapljenjem z roko v roki. Še nekaj časa bodo tako poročali, pa se temu sploh več ne bo reklo tihotapljenje, ampak pomoč ubogim v stiski.

 • Boco

  Pred nekaj dnevi sem zasledil novico, da levicarski extremist NToko pamaga maroskemu migrantu pri tozbi drzave, ker mu niso dali azila.
  Mater, eni so pa res nori. Se huje, tipi kot je ta NToko so nevarni. Ti extremisti nimajo nobenih normalnih mej kaj je prav in kaj narobe. V njih vidim iste fantike kot so bili komunisti v casu 2, svetovne vojne, Kaj so bili sposobni naredi takrat pa ni potrebno omenjat.

  https://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/174636606

 • soc

  Domnevam, da je “diplomiral” na pralnici možganov z imenom FDV… Ohranjajo za lepši vtis nekaj primerkov ne-levih učiteljev, tako kot Mladina Nežmaha, ostalo je popolna umska revščina na učiteljski in študentski strani. S tihimi stopnjevanjem od 1992 naprej, ki je zdaj kulminiralo.

  Ko se bo enkrat ukinilo in na novo postavilo “slovensko” RTV, mora nujno slediti enak ukrep na tej nori Dolančevi valilnici kadrov. Recimo vsaj z uvedbo minimalnega IQ za študij (=100). 80% današnjih študentov bi odpadlo. Pa dve tretjini učiteljev in asistentov…

 • montyamp

  Levičarski šoder bi za denar prodajal svoje matere , uvažati ISIS morilce za denar je njihov vsakdanjik .
  Presstitutski novinarji in udbovska deca – SD , za denar migrantov , vladni nevladniki pa kar za naš denar .
  Banda kurčanistična .

  • branči

   če bi meni zraven minimalne penzije kdo nakazal še 1000 €, bi tudi napisal, da ima kučan 50 dolgega one! sledi toku denarju je obrabljena fraza a žel še vedno resnična!

 • antimur

  Tega qrca kučanističnega Lesjaka je potrebno razsvetliti z močnim udarcem po njegovem slinastem gobcu, potem pa z migranti skupaj za=bati preko Kolpe. Ni presenetljivo, da je iz Velenja, gnezda rdečih barab in čefurjev. Gnila goebelskova Pop TV se še pa naslaja in od sreče vzdihuje ob tem veleizdajstvu. Lesjak, če bom imel srečo, ti pa nesrečo, da se nama bodo križale poti, ti ne lepo.

 • Unikatna

  Morda imajo preslabe plače in se morajo ukvarjati se s tihotapljenjem. Pokvarjenci, koliko vam plačajo ilegalci?

 • Peter

  Ne vem, v čem je problem. Znašel se je…kot so se znašli jankovići in še veliko podobnih vzornikov, ljudi z integriteto na vodilnih mestih, ki pošteno delajo za blagor doline.
  Samo to ga je usral, da se ni naprej zmenil s politiki in polcijo, da jim da %, vajenc, no.

 • skorpijon93

  Slovenci kaj se čudite in jamrate, saj volite levičarje zvesto že 10 let in večino časa osamosvojitve ! pa žrite drek ki ste si ga zmešali, ste 100 let oddaljeni od Češke Republike, luzerji luzerji

  • PLavi-mil

   Ja, škoda, ker moramo ta levičarski drek vsi žreti, tudi tisti, kateri jih nismo volili.

 • Claudio Moro

  MOJCA Handzic (Kanal A) pa obsojena zaradi kraje kreditnih kartic!

 • Franc Šink

  Dokler država ne bo resna, naj tega ne zahtevajo tudi od državljanov.

 • Vaški posobnež

  Hehehe Slovenčki hehehehe.

 • Garbage man

  Ta cucksucker je novinar, kot je Zorangutan pošten.Danes lahko novinarsko akreditacijo dobi vsak pes ki laja na Janšo in Trumpa

 • Joško

  Poklic novinarja so levi “novinarji” osramotili že davno pred Lesjakom, tako da on ni naredil nič novega, samo nadaljuje staro levičarsko prakso.

 • Olga101

  Tovarišije za zapahe, njihovo premoženje pa prodati, da se povrne denar, ki so ga z NEZAKONITIMI posli ukradli davkoplačevalcem!

  • Vaški posobnež

   Tebe bi miral nekdo za jezik obest, čarovnica janševistična.

   • Imperial Commando

    O lejga, vaski nesposobnez, se en izmed dolge vrste levaskih bimbotov, ki niso zmozni sproducirati vec kot vrstico kozlarij. Kaj mas od tega, da si cel dan na netu sramoto delas? Revcek mali.

    • Vaški posobnež

     6 run, germanskega simbola, črnega sonca.

     • Imperial Commando

      Ali po domace, znak imperija iz star wars. Bimbo

 • Anton

  Ne bo dobil kazen za nekaj kar se BORI….

 • Hugo

  Resor za krizno upravljanje, ki ga je dobil komisarski kandidat Janez Lenarčič, po Janševi oceni sicer ni nepomemben in tudi ne lahek. To je pravzaprav eden najtežjih resorjev, ki so se ga vsi otepali, ker gre za gašenje požarov in eno najbolj kontroverznih tematik v EU, migracij, je dejal Janša.
  ——-
  Vir: spletni Reporter

 • neuralinkn1

  Uredništvo ni nič krivo, če koga ulovijo, se pravzaprav sploh ne poznajo in se mora znajti sam.

 • Peter

  Če kdo obvlada programiranje…

  Aplikacija za mobilce z naslovi vseh dolinskih migrantoljubcev, ki si jo lahko naši vilkomen gostje zdavnloadajo na meji in jih v primeru potrebe obiščejo na domu.
  10% meni za idejo.

  Izi Login, de.

  • Vaški posobnež

   Tis k Zokan ali Zidar…10posto kamata

   • Peter

    Baje je zoki že na 20, jebat ga, stroški rastu, utroc zapravlaju, de.

    • Vaški posobnež

     Mafija ne biznisira pod 30%

    • Vaški posobnež

     Zoki ti ga je smestil 20 od pozadi, hehehe

     • Peter

      Ja, si pa res vaški posebnež.
      Si za danes že končal s petjem, no?

 • Zombi Gartner

  A so slovenska sodišča zaprta. So vsi na prisilnem dopustu…?

 • ROMAN Naprudnik

  Da delujejo proti lastni domovini,lastnim staršem,lastnim otrokom je milo rečeno bolano,če ne kaj več.
  Za takšna dejanje jih pa še plačujemo,to pa je še bolj bolano.

 • Franjo Trojner

  Ha,ha,ha, zdaj sami vidite koliko je vredno prepričanje levičarjev. Ko jebe Marxa in njegov MARKSIZEM, lepi avti in ostali šminkeraj nekaj stane, za pest cekinov se levičarji vsakomur prodajo. In dokaz več, da imajo levičarji neizmerno radi kapital, le kapitalistov ne.
  Dominatni provladni mediji v Sloveniji so pa prava katastrofa, še vremenske napovedi jim ne bi več zaupal, ker jih same lažne (fake) novice vkup držijo. Novinarjav v Sloveniji je morda samo 5, vsi ostali so samo propagandisti, ki pišejo po naročilu za denar.
  Žal se Slovenija po zaslugi politične levice in levici servilnih medijev vsak dan bolj pogreza v drek! Hvala za takšno fsrano Slovenijo Kučan, Židan, Mesec, Fajonca, Cerar, Bratuškova, Rjavec in Šarec!
  Gotovo kmalu pride tudi naših 5 minut, TOKRAT nič ne bomo pozabili, OBLJUBIM!
  Zdaj pa počnite z nami drugače mislečimi, kar vas je volja, TODA ne pozabite, vse se vrača, vse se plača!

  • Hugo

   Se že tresem.

   • Lustrator

    Taki si je najbrž govoril tudi Caeusescu še v začetku leta 89…

    • Hugo

     Hrvatov se ne bojim.

 • skorpijon93

  Češka Republika je svetlobna leta pred Slovenijo , nimajo evra …itd..

 • Amerikanc

  Več kot jih je prešvercal Cerarjev Miro, jih ne bo nihče več. In to vse na naše stroške.

 • montyamp

  Imamo kar nekaj vladnih nevladnikov za uvoz ISIS klavcev , doktorjev kozojebarije:
  Delovna skupina za azil
  Mirovni inštitut
  Slovenska filantropija
  Amnesty International Slovenija
  Jadranski svet
  ADRA Slovenija
  Umanotera
  Humanitas
  SLOGA Platforma NVO za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč
  Delavska svetovalnica
  Slovenski center PEN
  Društvo novinarjev Slovenije
  Časopis za kritiko znanosti
  Radio Študent
  Mesto Žensk
  Zavod Tri
  Forum za enakopravni razvoj
  ZDUS, Združenje dramskih umetnikov
  Gledališče Ana Monro
  Center FemA
  Pekarna Magdalenske mreže
  Organizacija za participatorno družbo
  Inštitut 8. marec
  Inštitut za politike prostora
  Sindikat Mladi plus
  PIC
  Društvo Odnos
  Društvo OVCA
  Društvo UP Jesenice
  Društvo za uveljavljanje enakosti in pluralnosti Vita Activa
  Združenje mladih, staršev in otrok SEZAM
  Zavod APIS
  MITRA društvo za razvoj avdiovizualne kulture in medkulturnega dialoga
  KUD Apokalipsa
  Društvo za trajnostni razvoj Duh časa
  Familylab Slovenija
  Društvo za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice
  Jezuitsko združenje za begunce Slovenije
  Andragoško društvo Slovenije
  Nomad dance Academy Slovenija
  Brain Store Project Sofija
  GLOSA, Sindikat kulture in narave Slovenije
  študentsko društvo Študentska Iskra
  Društvo za nenasilno komunikacijo
  Feministični pevski zbor Z’borke
  Lezbično feministična univerza
  Rdeče zore
  Nomad dance Academy Bulgaria
  Protestival
  Iniciativa mestni zbor
  UD Transformator
  Danes je nov dan

  • Felikss_AH

   Skoraj vsi iz te liste so imeli pravi festival Levuharizma v Sredo 11.09.2019 v centru Zoki-mesta ob Ljubljanici. Pulti so se šibili pod težo propagandnega materiala in razposajenih aktivistov… pretežno mularija iz FDV in ona rodovniško vzgojena v skupnem im degenerativnem duhu

  • Janez Kepic-Kern

   HVALA – za poučen seznam. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Beličič

  Humanitarac v akciji!Nekdo more,če ne nas ni!

  • cosmosjasnovidec

   Daj spelji se z tvojimi butastimi komentarji pasjejebec zabit.
   Požeri tablete katere imaš predpisane na psihiatriji pa trk spat zblojenec.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Beličič

  Ptice bi tihotapil!Bi mu Italijani nagrado dali!

 • Beličič

  Mali se je potrudil,no!Pičke male ste mu hobija fauš!

  • Beličič

   NIste pičke male,pedri stari ste!

  • Andre Frass

   Fajonka plus ostalih 7 EU poslancev potem pa tako dalje

 • samotoje

  Zdaj pa že lahko začnemo sestavljati konkreten seznam izdajalcev Slovenije, države Slovencev. Na častnem mestu je Fajon, potem pa dalje.

 • Felikss_AH

  Manjše zlo če je to počel zaradi denarja kot pa če ga je vodila ideološka blaznost MultiDrekulturizma. Kakor koli… LGBTQP+FL je hud epidemiološko-degenerativni pojav. Tisti F pomeni Feministi, L pa Levičarji, in čeprav Levičarji niso sexualno-genitalno prizadeti kot ostali iz te skupine… zaradi intenzivne mentalne degeneriranosti pa nekako usklajeno spadajo v to skupinsko kolekcijo vseh mogočih abnormalnosti.

 • šmentanamuha

  Novinarskih podgan na A kanalizaciji itak nihče resno ne jemlje. Zdaj smo dobili potrditev, zakaj je temu tako. Problem je, ker so se s podganjo mentaliteto okužili tudi na javni TV. Tu gre za dvojno nemoralo. najprej deluješ nezakonito in proti državi in državljanom, nato pa v vlogi novinarja zagovarjaš svoja dejanja in napadaš tiste, ki se ne strinjajo s tabo. Novinarski gnusi. Pravkar se na Odmevih Špela Kožar spet neki cmeri in apelira k sankcioniranju “sovražnega govora”, beri: tistih, ki ne delijo njenega mnenja.

 • Walter Branislavec

  Domoljubi naj naredijo aplikacijo za pametni telefon ki bo ilegalne muslije napotila na dom najblizjega levicarja.
  Dajmo Kordizu, Fajonki, Mesecu, Salamunovi, Kos Mikuzevi, Videmsku, N’toko ju in vsem drugim levakom sanso. Zacnimo jim dostavljati muslije na dom. S POMOCJO APLIKACIJE V ARABSKEM JEZIKU..

 • Janez Kepic-Kern

  BOG DAJ – nam vsem skupaj – en dober dan.
  Spodnji zelo dobro orisujete situacijo,
  vendar – te GLOBOKO NEGATIVNE STVARI se – se zdi – še kar naprej – DOGAJAJO – MIMO NAS.
  In ne glede na naša opozorila.
  Včeraj
  je bilo v centru LJUBLJANE – takole:
  včeraj sem bil po mojih poštenih opravkih v centrali NLB
  in na nekem zanimivem zgodovinskem predavanju.
  Nehote sem videl tiste ex KP, ZK “PROPAGANDISTE”,
  ki so v času shodov Odbora 2014 z napisi “DELU ČAST IN OBLAST” stali na nasprotni strani
  naših shodov, čez cesto.
  Včeraj sem jih videl letati po centru mesta v bližiini PARLAMENTA.
  Kako so sedali v TAXI-JE i.p.d. .
  Tudi enega od ex šefov SD-ja se je dalo videti ,
  KAKO JE V RDEČEM BREZROKAVNIKU “LETAL”
  po Kongresnem trgu.
  Nekaj se očitno dogaja – se zdi. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • Marija

  Vedno v zgodovini so domači izdajalci uničili svoj narod.Za Evropo se zgodovina ponavlja.In kaj je najbolj žalostno,da nam to danes dela elita,katera bi morala biti branik svoje domovine.R es skrajno žalostno

 • tomson

  To so mali izdajalci, imamo pa v vladi še večje… Se ve kdo so!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!