“Kako rečemo, ko Islamisti homoseksualca vržejo s strehe? ‘Šarec jump’ ali ‘Skočil je Šarca'” – Poglejte, kako se Slovenija zaradi histeričnih izpadov in bistroumnih nasvetov norčuje iz svojega predsednika vlade

Karikatura, ki se je dan po Šarčevih izpadih pojavila na Twitterju, je požela salve smeha. Foto: Twitter.

Komedijant Marjan Šarec je ponovno hit na spletu; posnetki in citirane besede njegovih dveh sobotnih govorov, najprej na odprtju sejma Agre v Gornji Radgoni in nato na poletnem kongresu njegove stranke LMŠ, bodo Slovenkam in Slovencem še dolgo ostale v spominu. Problem je zgolj v tem, ker je Šarec, ki je nekoč igral vlogo kmeta Serpentinška na Radiu Ga Ga, vmes čisto zares, pa čeprav s pičlimi 13 odstotki, postal predsednik slovenske vlade. Ker opravlja državniško funkcijo, se marsikomu zdi manj smešno, ko brez občutka obračunava s političnimi nasprotniki, si jemlje pravico ukazovati, kdo sme in kdo ne sme kritizirati delo njegove vlade ter na kakšen način se kdo sploh sme vrniti v politiko. Ni več tako smešno, ko na kongresu lastne stranke kriči in udarja po mizi kot kumunistični diktator in se hvali, koliko dobrega je že naredil za Slovenijo, ljudje pa mu ob tem navdušeno ploskajo.

No, njegov nasvet slovenskim državljanom, naj skočijo tudi v bazen brez vode, pa je že skrajno nevaren. Na Twitterju se bojijo, da bi ga kdo vzel resno, ob tem pa se sprašujejo, če niso, glede na dejanja v zadnjem letu dni, kar vsi koalicijski partnerji skočili na glavo – v bazen brez vode.

Zdi pa se, da je Slovenkam in Slovencem še ostal kanček humorja, ko je govora o vse bolj strašljivo histeričnem predsedniku vlade Marjanu Šarcu – socialna omrežja, kot so Facebook, Twitter in Instagram, so polna karikatur, fotomontaž in njegovih podob z zabavnimi pripisi.

Tonin gre za Šarcem na glavo v prazen bazen
Najbolj zabavna karikatura, ki se je v nedeljo pojavila na Twitterju, prikazuje tekmo vladnih strank, bržkone na kamniškem 50 metrskem bazenu, kjer predsedniki strank LMŠ, SD, SMC, Desus, Levice in SAB skačejo v bazen brez vode. Vsi z buškami na glavi opazujejo pri skoku Mateja Tonina iz Nove Slovenije, ki se je ravnokar odrinil z odskočne deske. Glede na to, kako se NSI v zadnjem času politično obrača, bržkone izvaja salto. Edini, ki ne želi skočiti v prazen bazen, je predsednik stranke Janez Janša iz Slovenske demokratske stranke, zato je zunaj na suhem in precej osamljen. Ko ga mavrična vladna koalicija pobara, zakaj se jim ne želi pridružiti, jim Janša odvrne, da bo počakal, da bazen napolnijo z vodo.

Foto: Facebook.

Druga fotomontaža Marjan Šarca prikazuje v častniški obleki z našitki, na katerih se bohoti ime njegovega mesta Kamnik, njegova nečimrna poza pa bolj spominja na nacističnega diktatorja Adolfa Hitlerja. “Predsednik vlade svetuje, treba je skočiti v bazen, tudi če je prazen,” je Šarčev nasvet.

Foto: Facebook.

Tretja fotomontaža Marjana Šarca prikazuje na enem izmed televizijskih soočenj, v ozadju pa se vidi prevajalko za gluhoneme, za katere se zdi, da Marjanu Šarcu kaže roge in se iz njega spakuje. V komentarjih so se pojavila priporočila Slovencem s slikovnimi prikazi, kako si lahko človek zlomi tilnik, če pri skoku na glavo naleti  na trdo podlago.

Tviteraš po imenu Božidar T. Biščan je poziv predsednika vlade primerjal z običaji v svetu radikalnega islama. Slovenski skoki. Ko islamisti vržejo istospolnega z vrha stavbe, temu po novem pravijo “Šarec jump” ali “Skočil je Šarca”, je predlagal posodobitev slovarja SSKJ.

Marjanu Podobniku Šarčevi izpadi niso smešni: “Nekdo, ki vlada s 13 odstotki, nam ne bo avtoritativno ukazoval, proti komu lahko protestiramo in proti komu ne”

Šalo na stran, Šarčevih napadov niso najbolje sprejeli v Slovenski ljudski stranki. Marjan Podobnik je že v soboto za Nova24TV povedal, da se je Šarec z govorom v Gornji Radgoni osramotil pred tujimi gosti, potem šele zvečer ugotovil, da izjav predsednika vlade ni videl v celoti, da so v resnici še precej hujše, a zatrdil, da se na njegov nivo ne misli več spuščati. So pa nato v Slovenski ljudski stranki v nedeljo vseeno objavili še eno sporočilo za javnost, kjer so nekdanjega kamniškega župana okrcali, da njihov predsednik ni zavozil nobene stranke. Ko je namreč Podobnik SLS zadnjič vodil na volitvah kot predsednik, je SLS prejela 19,4 % glasov, on osebno pa 30 %.

“V času močnega vpliva, je SLS pod vodstvom Marjana Podobnika vodila aktivnosti pri pogajanju Slovenije pred vstopom v EU za področje kmetijstva in razvoja podeželja. Pogajanja so se zaključila z dosego vseh glavnih ciljev, ki si jih je Slovenija zastavila. Prav tako je SLS v obdobju 1997 -2000 dosegla, da so verigo HE na spodnji Savi gradila slovenska podjetja s slovensko stroko in da so hidroelektrarne ostale slovenska last,” so še zapisali. Sicer pa v SLS ne pristajajo na to, “da bo nekdo, ki vlada s 13 % glasov v koaliciji s pretežno poraženci volitev, avtoritarno določal, kdo lahko protestira proti neustrezni vladni politiki in kdo ne; ne pristajamo na to, da bo kmečkemu stanu namenil funkcijo objekta in mu določal, kaj sme in česa ne sme početi”.

Predsednik Slovenske ljudske stranke je zgrožen nad obnašanjem Marjana Šarca. Foto: Arhiv Nova24TV.

V SLS sicer pravijo, da tudi ne pristajajo na osebno deskriditacijo in žalitve ljudi, ki so v življenju naredili tudi kakšno napako, so pa v odločilnih trenutkih demokratizacije in osamosvajanja vse svoje cilje podredili interesom Slovenije.

Kakorkoli, zapisi na socialnih omrežjih dajejo slutiti, da vse manj Slovencev resno jemlje svojega predsednika vlade. Premiera ni več, ostal je le še Serpentinšek, se glasi eden izmed komentarjev pod našim prispevkom o sobotnih Šarčevih izpadih. Če je Šarec verjel, da si bo na tak način pridobil nove podpornike, je bil to bržkone strel v prazno. Ali da bomo bolj aktualni – to je skok v prazno, v bazen brez vode.

Tibor Ferk

 • Stric iz ozadja

  “Premiera ni več, ostal je le še Serpentinšek”

  Kdaj pa je bil?

 • Stajerka

  ….ta je enaka kot Cerarjeva: “Ne jamram, iščem rešitev!”…….in pol je začel jecljat in jamrat…….

 • Stric iz ozadja

  A Zmago je pa pri Titeju in ga boli k… za bazen?

  • sodnikisozločinci

   Za Zmagota je zmaga, ko je zraven korita, svinjska mentaliteta, kaj češ…

 • VERZIFIKATOR

  Darjan Šarasti

  PLAVALČEVE ILUZIJE

  Treba, fantje, je na nos skočiti,
  tudi če v bazenu sploh ni vode,
  ni težav nobenih za nerode,
  treba je samo odriv dobiti.

  Rekel Darjanček je, izzivalec,
  tolkel zraven ves rdeč po mizi
  in k plavalni vabil vse reprizi,
  češ da vsakdo biti zna plavalec.

  Ploskali Butalci so huronsko,
  voda da v bazenu ni potrebna,
  muzika zadošča da pogrebna,
  ni pomislil prav nihče nagonsko.

  Darjanček je namreč dopovedal
  tudi takim najbolj nejevernim,
  da z obrazom se v bazen čemernim
  gre navzdol, jim skok je zapovedal.

  To ni nič nevarnega, dodal je
  Toni, rad ki skače na sredino,
  zanemaril zlahka bo višino,
  tvegal bo kot prvi lastno zdravje.

  Takšne Darjanček k bazenu vabi,
  pri Butalcih fizika ne šteje,
  se Butalec veseli in smeje,
  da ga le še kdo za pamet grabi.

  Se nazadnje neki Pepček spomni,
  da posredi je iluzionizem,
  ki na roke gre mu narcisizem,
  o Butalcih jadrno pripomni.

  Darjanček v bazen navzdol na glavo,
  bo najbolje, sam če galopira,
  z zgledom tem Butalcem demonstrira,
  kje zastonj dobiš nesmrtno slavo.

 • AlojzZ

  Dokler je večina, ki Serpentinška ni volila, tiho, je često prav, da je sili skakati v bazen brez vode. Mi varčujemo, kajne?

 • Amerikanc

  Ko se je Šarko spravil na predsednika SLS-a, se je malo zaj…., kajti Marjan s svojim kmetstvom ima sigurno precej več veljave od Šarkota. Lepo mu je tudi povedal (glavnemu reciklistu Šarkotu), da je bil on podpredsednik vlade z 20% podpore ljudstva. In ne predsednik vlade s skromnimi 13 %.

 • totex39

  Njegove besede so izzvenele v slogu butastega folka, da ga bodo lahko še bolj razumeli.

 • est

  Včasih je bil Tof ventilček na ekonom loncu slovenske politike. Pokal je vice na račun režima, seveda z njihovim dovoljenjem. Ljudje s(m)o se smejali, rdeči boržuji so peljali ekonomijo v zadnjično odprtino. Na koncu se je končalo, kot se pač je. Podobnosti so zgolj naključne, al pa tud ne.

  • Novakec1

   Pol so pa kao demokrati Yugo v desetih letih v vojno spravl, slolandijo pa v zadnjih desetih u rukac

 • Franjo Trojner

  Za Slovenijo in vse državljane Slovenije, bi bilo zelo ugodno, mega koristno, če bi komedijant Šarec v vlogi predsednika leve vlade res skočil na glavo v prazen bazen. Če bi za njim skočili še vsi predsedniki koalicijskih strank, pa bi bilo že prelepo.
  Slabo poznan komedijant Šarec trenutno v vlogi predednika leve vlade, do dandanes za Slovenijo ni naredil NIČ dobrega. Njegovi javni nastopi so vedno kretenski in pogosto žaljivi, ta človek ni demokrat in gentlemen tudi ne.
  Samo neustaven volilni sistem in izključevalna politika levih micenih, luzerskih strančič, je levičarjem omogočila sestavo MANJŠINSKE vlade. Levičarje na oblasti je spomin čisto izdal, oblast pa jim je, še posebej komedijantu Šarcu v vlogi predsednika manjšinske vlade, močno udarila v glavo. Luzerske sestopljene stranke leve Cerarjeve vlade ( SMC, SD in Desus) so na volitvah čisto pogorele, Šarec in njegova LMŠ pa sta na volitvah dobili dlako več, kot 10%, kar je smešno malo zaupanja, za siljenje v ospredje in še posebej za sestavljanje vlade. S tem siljenjem v ospredje za vsako ceno in z IZKLJUČEVANJEM je Šarec dokazal, da ni demokrat in GENTLEMEN tudi NE!!! Slabo poznan komedijant Šarec danes v vlogi predsednika vlade o neki VELIKI volilni podpori ljudi na volilvah lahko samo sanja, ker je na volitvah izmerjene NIMA (tudi na lokalnih in za EU poslance ne) !!
  Komedijanta Šarca gor držijo samo zlagane, prirejene medijske ankete in Šarcu/levi vladi fanatično servilni dominatni mediji!!!
  Komedijant Šarec, njegova leva vlada razen dviga plač velikemu delu javnega sektorja ( razen SV), da je stavkovni val ne bi že takoj na začetku vrgel iz oblasti in sprejetjem nerealnega, proračuna, ki je v nasprotju z fiskalnim pravilom ( ki je zapisan v USTAVI) doslej ni naredila nič omembe vrednega in še to kar je naredila nas bo vse davkoplačevalce kmalu drago stalo. Komedijant Šarec z svojimi javnimi nastopi v vlogi predsednika vlade venomer razdvaja Slovenske državljane, za njega smo vsi tisti, ki ga ne podpiramo živali. Na tak perverzen način se danes ne da več vladati!!
  Levičarji so lahko na oblasti samo z prevaro! Ko pa volitve igubijo, pa ne prenesejo poraza in nasilno protestirajo.
  Danes levičarji z vedno bolj nasilnim, agresivnim ekstremizmom , Marxovo ideologijo zelo ogrožajo obstoj naše države, rušijo USTAVNO demokracijo, ter ogrožajo blagostanje, ter varnost ljudi in premoženja!!! Komedijant Šarec v vlogi predsednika vlade in njegova leva koalicija dobesedno in dosledno IZKLJUČUJE velik del drugače mislečih državljanov! A veste kam to pelje?? Zgodovina nas uči, da ko se dogovorjena, civilizacijska DEMOKRATIČNA ravnovesja preveč porušijo, nastane kaos, ki ponavadi pripelje do velikih konfliktov, tudi vojn? A si vi levičarji res želite kaos in menda ne morda celo državljansko vojno???
  Levičarji imajo očitno težave z številkami in kot vse kaže tudi z etiko, moralo, vladavino prava in lojalnostjo do PRVE DRŽAVE VSEGA SLOVENSKEGA RODA tudi!
  Levičarji in še posebej narcisoidni komedijant v vlogi predsednika leve vlade Šarec , z mizerno 10 % in dlako čez volilno podporo, naj ne pozabi, da je osamosvojitelj, osvoboditelj, pomladnik, demokrat, domoljub in predsednik mogočne domoljubne stranke SDS, v vseh volilnih okrajih z velikim naskokom zmagal tudi na zadnjih parlamentarnih volitvah. Konedijant Šarec v vlogi predsednika leve vlade, naj ne pozabi, da za predsednikom mogočne domoljubne stranke SDS stojimo ljudje in ne živali, kot Šarec ljubkovalno imenuje vse, ki se z njim ne strinjajo, ga kritizirajo.
  V EU in v svetu se dogajajo odločilni politični in gospodarski premiki, ki bodo kmalu gotovo zelo vplivali tudi na razmere v Sloveniji. V teh zares usodnih časih, pa nam je v Sloveniji negativna kadrovska politika naplavila v sam državni vrh kup nesposobnih kadrov, voditeljev, celo narcisoidnega komika, kar nam ne more prinesti nič dobrega.
  Le kam se je pri nas v Sloveniji kmečka modrost in z njo vsa etika, morala, ter domoljubje izgubilo???

 • Joško

  Komedijant, šparaj pri razmetavanju državnega denarja, vodo pa le natoči v bazen, preden skočiš vanj.
  Ali pa se že pripravljaš na trd pristanek in treniraš skoke v prazen bazen.

 • Anton

  bebo ostane bebo

  sarkazem press

 • Franc Šink

  Nekdo z 6 popravcev iz fizike ne more razumeti vseh lastnosti praznega bazena,

  • GverilaStyle

   lahko, samo na drugem nivoju…..sej veš unga…če bomo pridni, nam bodo še vodo not natočili….je pisal retardiranc iz umobolnice domov.

  • VERZIFIKATOR

   Pač, a bo poskus izvesti treba,
   le da sam ne bo se v to podajal,
   raje druge bo v bazen zavajal,
   šest popravcev in efekt pogreba!

   • samsara

    Dokler ljudstvo ne spregleda,
    da on iz kože pač ne more,
    da stisniti ne zna zavore,
    je on le en nebodigatreba.

  • Franc Šink

   Kot nov pojem v fiziki bi ga lahko poimenovali Šarcev efekt.

   • VERZIFIKATOR

    Ni, prijatelj moj, pri tem efekta,
    Tesla, Edison in še Marconi
    so nemočni, tale svojo goni,
    vse to rezultati so defekta.

  • samsara

   Tudi, “skozi študij se je le s težavo prebijal” (Marjan Šarec ceveda) je povedal Boris Cavazza, pri katerem je najnovejši kućanov dron diplomioral na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo.

 • GverilaStyle

  Prav rad bi videl šarca kako skače v prazen olimpijski bazen…..in vse njegove skorumpirane podpornike tudi…..lahko, pa bi narod začel skorumpirance v prazne bazene metat, tako kot so včasih namakali lopovske peke v Ljubljanico.

  • samsara

   Spominja na pokojnega Fidela Castra, kubanskega revolucionarja in še kaj, ki je dejal, da če bo treba, bodo Kubanci jedli tudi travo, da bi le ohranili revolucijo, socializem ali kar koli so tam voditelji ustvarili.
   No, vsaj skakanje v prazne bazenejim je, ob obilici morja vse naokrog, bilo prihranjeno

 • Common Sense

  Ma naj ze on in vsi njegovi podporniki poskacejo v prazen bazen- po moznosti z najvisje skakalne ploscadi. Jaz se s tem absolutno strinjam!

 • SIMON ROZIC

  Upam, dragi moji Slovenci, da vas bo končno prepričal, da skočite za njim!
  Drugega nam itak ne preostane kot raztreščit butaste možgane v praznem
  bazenu, kar je boljše kot umiranje na obroke!¨Izberite!

  • Zombi Gartner

   Kandidatov da skočijo v prazen bazen je dovolj v sloveniji…
   Še en množičen pomor rdečih.

   • mona lisa

    biti bi moral zelo vvvvvvvvvvvveeelllllliiiiiiikkkkkkkk bazen saj je kandidatov veliko.

    • Zombi Gartner

     Saj bi kmete prosil, da bi z cisternami za gnoj. Drek takoj stran vozil…

 • IZBIRA

  Šarec ni v častniški uniformi amapk v “svečani” uniformi prostovoljnega gasilca, obstaja še delovna uniforma, na rami ima oznako Gasilec II. stopnje (kar pa ni stopnja podčastnika ali častnika. Za tako naptredovanje moraš narediti kar težke tečaje) na reverju ovratnika pa je organizacijska oznaka (operativno ali organizacijsko funkcijo, za to ne rabiš nobenih tečajev, dovolj je da si v pravem omrežju in dobiš funkcijo in napredovanja), ki ni dobro vidna. Označuje položaj v PGD. Neko funkcijo pač tam ima, kar je normalno, če je v politiki pa še na strani kontinuitete.

  p.s. Po veliki verjetnosti fotografija ni fotomontaža, ki pa kaže nivo, ki bi Šarcu ustrezal. Gasilec z neko funkcijo v PGD. To je njegov domet. Sedaj se lepo vidi, kakšna diskrapanca je med njim in sedanjo funkcijo,ki jo opravlja, koga narod sledi in mu aplavdira in posluša in kaj lahko pričakujemo. Grrozzzzzno.

  • Common Sense

   Dobro si to povedal. Gasilec z neko funkcijo v GPD. Ki je sedaj predsednik vlade. To kaže tudi na domet Slovenceljnov, ki so ga volili.

 • Andrej

  Ti tipi na karikaturi so preživeli samo zato, ker so skočili na glavo. Tako trdoglavi so, da nikoli ne bodo dojeli, da so največji narodni izdajalci in škodljivci.

 • Jožef

  Ljudje, lahko ugotavljamo ali pišemo kar koli. Nič ne pomaga. Letalo, ki se imenuje Slovenija, se bo zagotovo zrušilo. Na letalu ni okvar, le pilota v kabini se menjujeta za krmilom, brez da bi vedela, kako se pilotira letalo. Potniki kričimo in zahtevamo drugega pilota, pa se v pilotsko kabino vedno zgužva za krmilo milanov kandidat, ki še avta ne zna voziti.

  • sodnikisozločinci

   Spravi na varno premoženje, kolikor ga moreš, kajti po neizbežnem bankrotu države nam bodo rdeči banditi vse pokradli.

  • pajot

   Jožef,samo prijazna opomba: ni pravilno slovensko brez da bi vedel(to je srbijansko: bez da bi),pač pa je po naše ne da bi vedel.

 • sodnikisozločinci

  Kakšen bebo je ta Šarec, pravi norček. Človek mora imeti resnično negativno možgansko kapaciteto, da ga gre volit.

 • Zombi Gartner

  Želeli ste zabavo.
  Sedaj jo imate.
  Zabavajte se.

 • Unikatna

  Na žalost bo že vsaki protest, vsaka kritika, ki leti na njega in vladajočo politiko “sovražno”….vse bodo začeli preganjati….

 • Janez Novak

  Oprostite, ampak neokusno je norčevanje iz tragedij ljudi, ki jih mečejo v smrt.
  Šarec je klovn na mestu premiera in to svojo vlogo dobro igra. Iz tega se norčujte.

  • Mademoiselle Ava

   Se zelo strinjam z vami.

 • piko8

  Na mesto predsednika vlade imamo serpentinška s 6 poravci, ki ljudi pošilja v prazen bazen!!
  Volili ste ga, sedaj pa skačite!!

 • zamaškar

  Sedaj smo na oblasti mi je hropel iz Zasavskega bazena gobar in večno bo tako!

 • Ryuk

  “Skočimo. Če je v bazenu voda, je, če ne je pa ni.” (serpentinšek)
  A ni dovolj, da je človk že enkrat padel na glavo?
  https://uploads.disquscdn.com/images/d924badfb9041d7d6c9c73eabed12612d1048f11d816f39c2bc2458971a360e4.jpg

  • 12345

   Kaj naj rečem, saj tako ali tako ne razumete nič.
   Pa vseeno.
   Zakaj so “levičarji” uturili tovariša Šarca na oblast?
   Ja zato, da se neprestano ukvarjate z njim.
   Bolj naivenga folka pa še ne kot ste “desničarji”.
   A zdaj veste zakaj smo tam kjer smo?

   • tohuvabohu

    Ja, vemo. Zato, ker se preveč ukvarjamo s tem debilom. Medtem pa Zajci, Medvedi, Šalabedri, Poklukarji, Erjavci, Bebonclji itd. pospešeno uničujejo Slovenijo.

 • Peter

  In spet mu je, po trditvah neke agencije za določanje javnega mnenja, zrasla priljubljenost.
  Kaj bo šele, ko bo skakal v bazen poln vode, no.

  • mona lisa

   Te agencije za javna mnenja ima pod kontrolo Kučan tako da so mnenja kot ukaže on.

  • Andrej

   Saj, mnenjska priljubljenost ga nagovarja, naj že vendar skoči. Pa se je usrau. Razen gobezdanja res ne zna nič drugega.

 • Marija

  Pa se motite,pri teh izpadih mu bodo ljudje še bolj sledili.Šarec dobro ve kaj dela.Že napaka,da ni bilo protesta je zmagal.Sarec ima naštudirano psihologijo poslušalcev.

  • 12345

   Bravo!!!
   Če ste še ledik, moj naslov hrani uredništvo

  • mona lisa

   Hitler efekt.

 • Artur

  “Drugovi i drugarice kdor ne bo skočil v bazen brez vode bo obtožen sovražnega dejanja”.
  http://shrani.najdi.si/?1N/7P/Q2u8pZ2/sy.png

 • Slovenec 33

  Za mizarja ni mogel, ker je tam potrebno delati in nekaj znati.
  Za klovna pa je bil lahko, ker za blejanje ni potrebno nič znat in nato je, braz znanja, pririnil do šefa vlade in ob prevzemu funkcije je prisegel na Ustavo.
  Na mizi ima že dvoštevilčno število sodb ustavnega sodišča, ki bi jih moral že izvršiti, pa nič
  Ker nič ne zna, misli, da se Ustavo lahko na kruh namaže in da je pri svojih skokih v prazen bazen odvezan prisege.
  Res je pravi topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki misli, da Ustava za prvorazredne ne velja.
  Zakoni in predpisi so samo za drugorazredne.
  Živali in prvorazredni so v okupirani državi Sloveniji nad drugorazrednimi in s tem tudi nad Ustavo.

 • Artur

  Na naslednjem shodu LMŠ nova sprostitvena disciplina “Skakanje Šarca” s predhodno izpraznitvijo bazena.
  https://www.youtube.com/watch?v=IxAKFlpdcfc

 • mona lisa

  Saj me je groza in sram kakšen debil je na čelu Slovenije še bolj me je pa sram za tiste slovenceljne ki hodijo na njegov shod in ploskajo njegovin žalitvam in nebluzom. Kaj res Slovenci ne premoremo več zdrave pameti in ponosa da našo državo uničuje tak nevaren komendijant z svojimi kompanjoni.

  • pajot

   Slovencev je v bistvu ostalo zelo malo. V naši državi se svaljkajo in uživajo blagodati iz državnega proračuna v glavnem slovenceljni,Šiptarji,Srbi,Hrvati in zdaj še tako imenovani prebežniki(v glavnem muslimanske vere). rešitev je preprosta. Ne z volitvami,kajti te so bile dozdaj vse lažirane. Razen takrat,ko je leta 2004 prevzel oblast Janša. Takrat se jim je zalomilo.
   Ko je prišel iz druge svetovne vojne v Črno goro k dedu na obisk vnuk in mu rekel: “Deda,pobedili smo,došli smo na vlast,” ga je dedek vprašal:”kako ste došli na vlast,unuče moj?”. In vnuk mu je odgovoril: “Oružjem,deda,oružjem. ”
   “I tako čete otići” mu je odvrnil dedek.
   Rešitev problema je samo v tem,bi rekel. Tako kot so prišli na oblast,tako morajo tudi oditi.

   • Andrej

    Slovenska vojska in policija sta v takem razsulu, da bi že Šiškova Varda z lahkoto izvedla državni udar. Kaj torej čakamo? Najbrž iščemo še kje kakega Slovenca, a se ne najdemo, ker nas skoraj ni več.

    • pajot

     Najbrž čakamo diktatorjevo smrt.
     Ampak najbrž ima že svojega naslednika.
     Smrt komunizmu-svoboda narodu.

 • Mademoiselle Ava

  Kdor si je izmislil to šalo, pač ni smešen, temveč zelo primitiven. Tudi sama se ne strinjam s prekomernim marketingom lgbtkhhfdssrgvn skupin, ki se financirajo iz javnega denarja, ampak ljudi metati v smrt…pa verjetno ni fin občutek. Pa pustite sedaj levičarsko trobljenje, ti še sami ne vejo, za kaj se zavzemajo.
  O gospodu Šarcu pa sploh nimam besed. Obup.

 • mona lisa

  In kakšni beboti so ki grdo na njegov shod pa še ploskajo mu. sami pacienti za umobolnico.

 • mona lisa

  tisti ki je to rekel je res začel živeti sanjsko.

 • Janez Kepic-Kern

  KORUPCIJA !?
  Tudi o korupciji je nekaj OK pesmi.
  Slavni
  “CAMBALACHE” – slavni tango – iz 1934 E.S. DISCEPOLA
  Nova
  “MILONGA O – K O R U P C I J I ”
  je pa tale od glasbenika – GUICHONA iz URUGVAJA. OK je. L.R.JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  GUICHON
  MILONGA O – KORUPCIJI.

  https://www.youtube.com/watch?v=KQAa4RDgUZk

  KLASIKA O – KORUPCIJI – CAMBALACHE=STARINARNICA, BOLŠJAK

  https://www.google.com/search?q=CAMBALACHE+DISCEPOLO&oq=CAMBALACHE+DISCEPOLO&aqs=chrome..69i57j0l5.14515j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  IN
  ŠE ENA
  O SODOBNI – KORUPCIJI
  https://www.youtube.com/watch?v=2DDmJ58O0_M

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  VSI,
  KI SO ZA EX – KP, ZK-JE
  NAJ VADIJO – SKAKANJE NA GLAVO
  V PRAZEN BAZEN !
  In seveda,
  ZLASTI ČLANI. POSLANCI ITD.
  LMŠ, SD, DESUS, SMC, ZAB, LEVICE – FAJTE NO
  – ČIMVEČ SKAČITE BA GLAVO V PRAZNE BAZENE !
  Ploskali
  Vam bomo. ha, ha ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Sandokan Sandokan

  da je šarec debil je jasno še iz časa njegovih nastopov na veselicah. ampak janez vsemogočni/večni pa še vedno ni pojasnil zakaj je on osebno sodeloval pri inštalaciji tega debila na oblast…

 • Janez Kepic-Kern

  EH !
  LMŠ MARJAN Š !
  S TEMLE ŠTOSEM – O SKOKU V – PRAZEN BAZEN !
  SI
  GA PA – “POKRONAL”.
  S tem “ŠTOSOM” SI DAL – KRONO
  NA
  TVOJE MINI, MINI DOSEDANJE DOSEŽKE – SE ZDI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Antonius

  Z deficitom v glavi skočiti v prazen bazen, Šarcu ne predstavlja nobenega napora, ker po opravljenem skoku tudi nobeno, nikakršno spoznanje ne bo odmevalo v njej.
  Sicer pa zarukane Slovence Kučanove izvoljene vlade že prek 23 let učijo plavati v bazenu brez vode, zato tudi splavati ne zmorejo iz bazena brez vode.

 • Andrej

  Bazen zamenjajte za “državna blagajna” pa boste razumeli, kaj je hotel reči.

 • Dr. E.K.

  Milan, a loh tvojga leguana pofukam, prosiiiim …
  Seveda lahko, sam najprej morš vse Slovence …

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Sporočamo Vam, vsej t.i. javnosti – žalostno vest,
  da je
  v 42. letu – “POLITIČNO UMRL” sedanji “žal – nisem ga volil – zato – žal” preds. LMŠ vlade.
  DO POLNIH
  40 LET DELOVNE DOBE – ZA UPOKOJITEV – MU MANJKA – ŠE VELIKO LET.
  Zato
  mu “CVETJE” NA NJEGOV – “POLITIČNI GROB”
  NOSITE

  KAR NA NJEGOVO – DELOVNO MESTO.

  Po
  “SKOKU NA GLAVO V PRAZEN BAZEN” – namreč
  – vseeno še nekaj miga in pobrcava.
  Je prijazen človek, ta LMŠ M:Š:
  Morda vam bo pokazal – BUŠKE
  od njegovih skokov na glavo – V PRAZEN BAZEN.L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • tohuvabohu

  Zdaj razumem, kaj je mislil, ko je na kongresu svojo stranko razglasil za čudake.
  Šenkrat bom puvedu: LMŠ je stranka brez ljudi, brez programa, brez pameti in brez imena.

  • Janez Kepic-Kern

   Se “globoko” strinjam.
   Naj v LMŠ sami povedo- “kje jih je – člane” LMŠ M:Š: – “SNEL”?
   Kot se reče.
   Ali jih je “snel”
   – iz občinske uprave Kamnika,
   – SORODNIKI,
   – PRIJATLI OD PRIJATLOV ITD.
   – S ČAKALNIH SEZNAMOV NA LOKALNI BORZI DELA ?
   Nekateri s teh seznamov – bi znali biti – OK
   – iz gasilskih društev (gasilci so OK) in gasilskih veselic (ti so – manj OK)
   – z avtobusnih postajališč t.i. “KAM-BUSA”
   – MORDA CELO – IZZA ŠANKOV LOKALOV. Le domnevam, nič ne trdim.

   Da o možnih – ex simpatijah – niti ne pišem. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Olga101

  To ni naš predsednik vlade, to je murglska lutka predsednika vlade…

 • jaz mene

  KDOR NE SKAČE NI SLOVENC, HEJ, HEJ, HEJ

 • tomven

  Ob pogledu na zgornjo karikaturo, sem se spomnil vica, v katerem norček piše iz ustanove mami domov pismo. :Draga mama, tukaj se imamo zelo lepo. Ker smo bili pridni, smo dobili bazen in veselo skačemo na glavo. Če bomo še bolj pridni, bomo dobili še vodo…

 • jaz mene

  KDOR NE SKAČE NI SLOVENC, HEJ, HEJ, HEJ

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  Hvaležna – iztočnica – za štose
  na račun “žal naših” ex KP, ZK-JEV – SE ZDI – LMŠ M.Š. “MODROST”
  Kdor ne skače – v prazen bazen,
  ta ni ex KP, ZK POKOMUNIST.
  Je le običajen plavalec v z vodo napolnjenih bazenih. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • tramal

  šarec lahko v nedogled skače v prazen bazen ,ker ima najbolj trdo in prazno glavo.

 • Miro Jereb

  Vaški bebo…

 • sodnikisozločinci

  Kdor ne skače ni Slovenc!

 • xtc

  Če se je še komu zdelo čudno zakaj je padel za tišlerja,je sedaj jasno Kosovo IQ in človek je verjetno uživalec snovi,ki meglijo zdrav razum,drugače nebi haluciniral in kvasil v javnosti tako bolne izjave in imel take izpade.

 • Mariza Petrovcic

  Celotna vlada naj skoči v prazen bazen, nas bo rešila škodljivih potez in dejanj

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU.
  TAK OBČUTEK IMAM, MORDA SE MOTIM.
  TA
  “BAZEN BREZ VODE” – BO PA – SE ZDI – LMŠ M. Š-JA – SE ZDI – “DRAGO STAL”
  Morda ga čaka
  usoda – brezposelnega – igralca.

  ŠALA.

  Saj nič ne napišejo, ampak tudi “žal naši” ex KP, ZK PROVOKATORČKI
  SO – SE ZDI
  – ČISTO “POPARJENI”,
  MORDA “BESNI”
  ZARADI
  POVSEM “NETAKTNE” IZJAVE – “ŽAL” LMŠ PREMIERJA M.Š.
  O
  “SKAKANJU V PRAZEN BAZEN”.
  Kar slišim “vrlega” ex, KP, ZK – provokatorja F. TUNEKA=DR.DR. COLLESA,=PAULUSA =HUGO- TA”
  kako
  gode in se priduša:
  PROTI “JANŠISTOM,” PROTI “FAŠISTOM” ITD. – SE ŽE RAD “BORIM”
  ampak,
  da bi “SKAKAL – V BAZEN BREZ VODE”
  za to
  sem pa prestar.”
  Kot “star MAČEK” F. TUNEK – PRAV DOBRO VE
  – DA
  JE – “BAZEN – RES PRAZEN”: da o tem se LMŠ M.Š. – “ni lagal”
  —Kdo
  naj skače v “prazni bazen#
  nam bo F. TUNEK – po tehtnem premisleku – že povedal.L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE MI, DA SEM GA DANES VIDEL V “SPORTINI”
  KAKO SI JE POMERJAL “KOLESARSKE ČELADE. Za vsak primer.

  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM,

  TUDI – “LMŠ” – JE VERJETNO – “PRAZEN BAZEN” ?

  Zdi se mi, da LMŠ MARJAN ŠAREC
  – NI PO NAKLJUČJU REKEL TISTEGA – O “PRAZNEM BAZENU”.

  Z VEČINO OSTALIH KOMUNTARJEV – TU
  Se “globoko” strinjam.
  Naj v LMŠ sami povedo- “kje jih je – člane” LMŠ M:Š: – “SNEL”?
  Kot se reče.
  Ali jih je “snel”
  – iz občinske uprave Kamnika,
  – SORODNIKI,
  – PRIJATLI OD PRIJATLOV ITD.
  – S ČAKALNIH SEZNAMOV NA LOKALNI BORZI DELA ?
  Nekateri s teh seznamov – bi znali biti – OK
  – iz gasilskih društev (gasilci so OK) in gasilskih veselic (ti so – manj OK)
  – z avtobusnih postajališč t.i. “KAM-BUSA”
  – MORDA CELO – IZZA ŠANKOV LOKALOV. Le domnevam, nič ne trdim.

  Da o možnih – ex simpatijah – niti ne pišem. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  BAZEN MORA BITI POLNČISTE, SVEŽE – UPORABNE ODE.
  KO TO POJEJO NA 40. OBLETNICI POROKE ZAKONCEV – CESARI
  NA KORZIKI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  VIR RESNICE, ČISTE VODE
  “BEATA FUNTANELLA”

  https://www.youtube.com/watch?v=fqWZCWYw5x4

 • Wizeman

  Roko na srce, ampak, domobrančki zaenkrat še niso Slovenija. Še ne. In še dolgo ne bodo. No, pravzaprav…. ne bodo nikoli….

 • Aurelius

  Enkrat igralec, vedno igralec, žal tudi sedaj v politiki …