KNOVS o Thompsonu: “Policija je prepovedala koncert na podlagi politične usmeritve glasbenika, ne pa na podlagi preverljivih dejstev”

Foto: YouTube

Zgodba okoli prepovedi nastopa hrvaškemu pevcu Thompsonu dobiva nove razsežnosti. Na današnji seji Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb so člani sprejeli sklep, da je bil predlog Policije z dne 15. maja 2017 […] za prepoved koncerta podan zgolj na podlagi politične ocene svetovno nazorske usmeritve glasbenika, ne na preverljivih dejstvih utemeljene varnostne ocene oz. ocene varnostnih tveganj. 

Tako KNOVS, kot večina državljanov, ugotavlja, da je bil koncert Thompsona prepovedan zgolj zaradi njegovih domoljubnih stališč. Že v preteklosti smo pisali, da ob nenehnih koncertih Cece, ki je tudi zgodovinsko sporna, nastop hrvaškega pevca sploh ne bi smel biti problem. Če so Thompsonovi teksti problematični, kako da se dopušča partizanske proslave in koncerte v Stožicah, kjer je nosilna tema krvava revolucija in genocid – “Hej mašinca zagodi!”

Še bolj zanimivo pa je dejstvo, da bi tisti, ki bi se koncerta udeležili, najbrž cel večer prepevali skupaj s Thompsonom. Resnično varnostno tveganje pa predstavljajo nasilni levičarji, ki bi hoteli ljudem fizično preprečiti vstop na koncert ali pa bi hoteli koncert celo sabotirati. K temu so tudi pozivali na socialnih omrežjih. Kdo torej predstavlja varnostno tveganje? Ljubitelji Thompsonove hrvaške domoljubne glasbe ali ponoreli levičarski neo-revolucionarji, ki bi z nasiljem skušali doseči svoje. Varnostno tveganje so pri nas, kot se je pokazalo že v preteklosti, zamaskirani levičarski anarhisti, ki jim nasilje ni tuje. Pogum pa so pustili v maminem hladilniku.

H. D.

 • janez zorman

  Severno Korejski politiki in frontmeni so z stisnjenimi zobmi poslušali “nacistični” umospev Lajbahov, naši udbopartijci in našemljeni titovi pionirčki pa so se ubogega “ustaša” ustrašili; buuuuuu…revčki ubogi, vse vas je mislil popišati – iz odra !

  • wowoo

   Janez od kod pa teb info, da so Lajbahi “nacistični” umospevi ??? Dej mal razlož od kje ti to?
   Po tvoji logiki so prestrašeni Titovi pionirčki prepovedali Thompsonov koncert tud v Švici, Avstriji, Nizozemski, Nemčiji… pa nenazadnje tudi v njegovi domovini Rvački (Pula).

   • FORT WORTH

    Ce si bil,kdaj v Puli potem ves,da se jim jebe za Zagreb…
    Ce v Puli naredijo referendum o odcepitvi istre od hrvaske in pripojitev k Italiji uspejo brez najmanjsega problema.

   • janez zorman

    Če spremljaš Lajbahe od začetka (očitno ne), bi vedel, da so imeli na začetku največ problemov z KPS (v okviru KPJ). Šele, ko so partijci skužili, da jim z evolucijo komunizma v “demokracijo”, lahko koristijo (podobno kot kasneje “Mladina” – sedaj udbopartijski tednik), so bili kar naenkrat meinstream band. Države, ki si jih naštel so menda res prepovedale njegov nastop ampak verjetno zaradi močne hrvaške diaspore in zaradi visoke stopnje demokracije; s katerimi se naša vukojebina ne more v ničemer primerjasti – razen v pokvarjenosti politikov.

 • Slovenec

  Cenzura po domobransko. Izbrisani vsi komentarji!

  • FORT WORTH

   Bumbar boljsevisticni. To je nov clanek.

   • Slovenec

    Cenzura po domobransko.

    • totex39

     Cenzura po komunistično pa je res.

    • FORT WORTH

     Samostojna in neodvisna drzava Slovenija ni moja intimna opcija. To izjavi domoljub ???
     Ne! To izjavi politik lopov,kolaborant in prevarant !!!
     Daj se malo zamisli nad svojimi izjavami.

     • Slovenec

      Kdaj sem pa to izjavil, ovca lažniva?!!

 • črnaovca

  Razjokajte se in če bi prišlo do splošnega pretepa in razgrajanja po Mariboru bi se na veliko spraševali kdo je dovolil koncert in spet bi bilo enko kot pri Avstrijski kontroli na meji za katero je kriva naša vlada ki je tudi kriva za kolone na Hrvaški meji

 • totex39

  Sedaj bo potrebno v državi sprožiti, da začnejo veljati vse prepovedi komunističnih simbolov, njihove proslave, razni koncerti in vse ostalo kar nas spominja na komunizem.

  • Luka Švent

   Se pravi biti okupator in boriti se proti okupaciji je popolnoma ista stvar? So ti tako rekli na maši?

 • FORT WORTH

  Ampak,ce je res tako so levaki spet dosegli svoje !
  V nasprotnem primeru bi na koncertu,ce bi provocirali bili v manjsini in dobili po beticah…

 • Janez

  Bravo cenjeni g. Branko GRIMS !

  Živel !

  ČIMPREJŠNJI KONEC POLIT MORILSKEGA IN NESPOSOBNEGA KOMUNIZMA ! L.r.

  P.r.TAJNI IDENTTET J. BROZA ! Polit morilec, blefer, slab, zapravljiv itd.

  https://vimeo.com/143139061https://vimeo.com/143139061

 • Gru

  ” Pogum pa so pustili v maminem hladilniku.”

  Haha kak pateticen poiskus zalitve haha

 • resnicaboli

  V normalni demokratski državi bi nekdo odgovarjal za to in nosil posledice.

  • Gru

   A tako kot v drugih drzavah kjer so prepovedal njegov koncert?

   • totex39

    Ne primerjaj z drugimi državami, ker je bil pri nas prvotno odobren in to je razlika. Kapiš!

 • vera

  Model je prepovedan na Nizozemskem, Švici, Avstriji in celo ponekod na Hrvaškem. A so bili tudi tam na delu levičarji?

 • Antonius

  Če je informacija Sofije Pike Simić točna, potem je razumljivo zakaj spin Thomson.
  Med načrtnim spinom o Thomsonu nas je Cerar zadolzil za dodatni 2 miljardi. #samtok

  • vsemojebabe

   Pri nas samo osebe na ić pridejo do pomembnih informacij.

   • Antonius

    Ne vem! Enim potegne na dve milijardi, enim pa na “mekani ć”

    • vsemojebabe

     Tako je. To, da na je cmerko zadolžil za dve milijardi in več, je pisala že STA 16. maja, pa se nihče ni zmenil za informacijo. Jasno je, da če denar kopni, je treba tiskati novega. sploh pa, ker se banka prodaja in ne bo več takega kritja. Hecno je le, da resnično za vse informacije izvejo tisti na ić, pred vsemi nami.

     https://www.sta.si/2387869/slovenija-se-je-zadolzila-za-dve-milijardi-evrov

     http://tatrenutek.si/gospodarstvo-slovenija/slovenija-se-je-zadolzila-za-se-dve-milijardi-evrov
     Gre sicer že za drugo dodatno izdajo teh obveznic letos in tretjo zadolžitev letos.

     Država je v začetku marca izdala za dodatnih 500 milijonov evrov 24-letnih obveznic in za dodatnih 800 milijonov evrov 10-letnih obveznic. Pred tem je januarja prvič izdala za milijardo evrov omenjenih 10-letnih obveznic, dodatno pa je izdala za 300 milijonov evrov 30-letnih obveznic z rokom dospetja avgusta 2045.

     • janez zorman

      Seveda se ni nihče obregnil ob ponovni velik puf, saj gre večina posojila za poplačilo uslug javni upravi in extra penzionistom. Raja pa bo še naprej crkovala “po Lahovnikovo”.

  • janez.pokoncni

   4.5 miljarde že letos. Skoraj milijarda na mesec oziroma 500 evrov mesečno na glavo vsakega starejšega od 1 minute. Krasno nam gre. Letos so vsakega od nas zadolžili že za 2250 evrov in nihče se ne sekira. Mi smo res svetovni prvaki v debilizmu.

   • janez zorman

    Vsak Slovenec je zadolžen že za več kot 15 000 €. Zadolžila nas je LDS z Ropom, Bratuškova z Jankovićevo navezo in sedaj najgloblje Cerarjev trop na čakanju.

   • traktor

    Čudn, zakaj pufi? Pa ja gre vse gor, pa gospodarska rast, pa to. Pa plače debilov v JS, pa penzije ne bodo več manjše od 500. Zakaj pol pufi. A zato? Kdaj hudika, se bomo naučili živeti od svojega dela?

 • totex39

  Sramotno in dvolično je to, da je bil koncert odobren pol pa na pobuto prestrašenih mlečnih policistov in ostale bojezljive politične strukture na hitro odpovedan.

 • janez55

  Naj KNOVS tudi preveri, s kakšnimi obremenilnimi dokazi Hrvati izsiljujejo Janšo in njegovo SDS, da sta tako podlegla pritiskom hrvaške vlade in predsednice.

 • Janez

  Naj
  ŽIVI
  – DOBRI PIANIST JOSHUA MEYER AMBROS – KOT OK PINIST !
  Naj
  ŽIVI
  V SLABEM SPOMINU
  EX KPJ STALINSKI
  POLIT MORILEC KPJ J. BROZ – JOSHUA MEYER AMBROS. ! L.r . Janez KOMENDA
  P.S .
  KOMUNISTI STE PA RES TOTALNE ZGUBE ! ” ” Titov tajni identitet” BGD DOKUMENTAREC.

  https://vimeo.com/143139061https://vimeo.com/143139061

 • učko

  Jebat ga, mamo na oblasti še vedno komunistično partijo, JaJo je pa še vedno iz nje (delno) izključen. Kwa tle ni jasno, Thompson naj ostane doma u “Njivovi lipi” !!!

 • domovina mili dom

  Sami smo si krivi, zakaj pa normalni Slovenci ne naredimo pizdarije in panike, ko prihajajo četniki prepevat in partizani rjovet hej brigade. To so vse politično motivirani posegi v slovenski prostor.

 • janez.pokoncni

  Bora, sicer odličen pesnik in “muzičar”, nas je leta in leta zmerjal. Je 2x četniški vojvoda, Srbi so med 1991-1995 klali Hrvate in Bosance kot “žvali”, Bora jim je prepeval na fronti in jih bodril.

  2x vojvoda!
  https://www.vecernji.hr/vijesti/sluzbeno-bora-corba-i-drugi-put-postao-cetnicki-vojvoda-458023

  Jutri poje v Mariboru, 8 julija v Radencih, 13 v Laškem, 19 avgusta v Brežicah … Noro!

 • T-Rex

  Pizda vam materina vi ste res nori!! “na podlagi nepreverljivih dejstev”? pejte na You Tube pogledat njegove koncerte !! Jebite se s tako desničarsko politiko!! Podpirate človeka , ki pravi , da Slovenci ne obstajajo!! Govna od SDS in Janeza!

  • diler resnice

   Kdo te je pa vzgajal,da javno kažeš to primitivno zaostalost,Verjetno si šel mimo poboljševaljnega zavoda,ker je tvoja kultura na psu,pa še ta je bolj spoštljiv do okolja !?

 • zaton

  Dorđe Balašević bo tudi imel koncert v Ljubljani. Tisti, ki razumete srbo-hrvaško poslušajte pesem, ki jo je namenil Slovencem: https://www.youtube.com/wat….
  Pesem je iz leta 1991.
  Pevec pa ima tudi slovensko državljanstvo.

 • baldeagle

  Jasno je, da bi se Thompsonovega koncerta udeležilo veliko število slovenskih domoljubov. To pa zato, ker enako čutijo do svojega doma, kot do lastne države Slovenije, kot čuti Thompson do svoje države CRO. Torej gre za podoben vzorec odnosa do lastne domovine in to je tisti vzorec, ki združuje domljube večih dežel.
  Levi fašisti, ki pa so napovedali protestni shod na isti lokaciji in ob istem času kot je predviden koncert Thompsona pa so dejansko tosta prava grožnja varnostnega tveganja, o kateri trobi slovenska policija.
  Saj, če bi do koncerta dejanjsko prišlo, sem prepričan, da bi slo. domoljubi levo fašistično provokatorsko golazen v primeru provokacij, naučili pravih kozjih molitvic in jim na način, kot se za levo fašistično golazen spodobi, tudi “požigosali” razgrete rdeče betice.

  • Aron

   Varnostno tveganje je pozivanje k nasilju in proustastvu, kot je to stalna praksa na njegovih koncertih. Tega pac na domaci grudi ne bomo dovolili.

  • rrrrr

   Baldeagle, odlično povedano. Steklega Arončka, ki se ti je drznil replicirati z običajno oprano pasjo razumnostjo, bova pa oba cbnla u bjegovo režimsko rt. Ti z desno, jaz pa, Bog mi oprosti, z levo…

   • rubec

    ************ hehe

 • Demonkrat

  Resnično varnostno tveganje pa predstavljajo nasilni levičarji, ki bi hoteli ljudem fizično preprečiti vstop na koncert ali pa bi hoteli koncert celo sabotirati. K temu so tudi pozivali na socialnih omrežjih.

 • sale

  Če vam kdo rele da ste norci se mu lepo zahvalite ker to je milejša oblika tistega kar ste v resnic kreteni zabiti

  • MEFISTO

   Dobro si povedal in še bolje okarakteriziral sleparske, prevarantske in plenilske levičarje.

 • TOML

  Dokler ne bomo zbrcali rdeče prevarantske lopovske mafije,
  ne bomo imeli države Slovenije.
  Slovenci ne volte socialistov!
  Nazaj na drevo jih je treba nagnat.
  Ne vem, kdo jih je sploh dol spustil.

 • Franc Šink

  Kdor poje zlo ne misli.V Sloveniji tega ne razumemo.Policaji pa kar nazaj pod materino krilo.

 • PikaPolonica

  Mi je pa prav, da hrvate hecamo, oni nas tudi.

  • Olga

   Ne gre za Hrvate, gre za svobodo govora!

 • Olga

  Levim popuščajo živci! Vsi so jih razkrili! O Tompson bo še evropska unija govorila, saj gre za preprečevanje svobode govora!
  V Butalah bo policija odločala o politični primernosti na podlagi frenologije tako kot so delali v nacistični V Nemčiji! Oblikaje bo povedala ali lahko nastipaš ali ne! Če imaš šajkači prilegajočo lobanjo, bo šlo, sicer pa ne!

  • Jože

   Olga???????
   ŠE TO MI ODGOVORI:
   Zakaj so prepovedali koncert Thomsona v Avstriji, Nemčiji, Švici, Nizozemskem ?
   Potem pa razpredaj o komunistih,
   V teh naštetih državah jih ni na oblasti
   LP
   Joško

   • Olga

    Zaradi komunistične propagande!
    Stepinca so tudi demonizirali in poglejte, kaj se je zgodilo! Zgodovinska dejstva so vse postavila na laž!
    Mar niso vsi Slovenci, ki nasprotujejo totalitarnem komunističnemu režimu avtomatsko domobranci?!!!
    Komunizem je v EU prepovedan! Pa mi povejte, kako lahko cela slovenska vlada s predsednikom poje bandero Rosso?!

    • Luka Švent

     Ne, koncerte v Švici, Avstriji, Nemčiji in Nizozemskem so prepovedali, ker se za razliko od naših fašistov, zavedajo svoje vloge in krivde pri širjenju fašizma in nacizma v preteklosti. In imajo, spet za razliko od naših “domoljubov”, vsaj minimalen zgodovinski spomin in minimalno stopnjo zrelosti in strpnosti. Kar za naše patriote nikakor ne morem trditi.

 • sale

  Je meu godnić kr prof ko je reku da je barbarin rov spet prazen

 • Demonkrat

  Nekdo bere kaj ljudje pišejo na socialnih omrežjih.model pozivanja na vstaje Gotof je ,je gotof.

  • Olga

   Kdo poziva k nasilju? Njihovi levi fašisti! Njihovi “umetniki” a la Godnič! Njihovi predniki so izvajali GENOCID, ki nikoli ne zastara! Mogoče bodo pa modeli v novem Nuernbergu?!

 • MEFISTO

  Ta marionetna oblast še vedno dokazuje, da ideološko obvladuje Slovenijo.

 • Fogglof Tunnek

  A gremo na Thompsona ali ne?… Jas sn že potegno vun ustaško uniformo… ZA DOM…SPREMNI !!!

  A ja, nič ne bo…so ga prepovedali !!!… Pol pa naj SDS organizira domobranski koncert…bom potegno vun domobransko uniformo!!!

  PS: Za 27. april pa sn imel oblečeno partizansko uniformo… Tunek je univerzalen…Tunek je multi-kulti !!!

  • Rožle

   Neki se ponavljaš …

  • traktor

   Potegn ven raj ono svojo. Ta belo, ko ma rokave za na hrbtu privezat.

 • sunday

  mislim, da je to srbska komanda, saj ta komanda komandira vso slovenijo!!! policija pa ne samo, da je prodana, še nesposobna je poskrbeti za red, če je potrebno, sicer pa tako teh, ki bi morebiti razgrajali ne bi umirjali ti so ja njihovi – levi oz. srbski !!!

 • Morala

  Res je, ker pred dvema mesecema je pridobil vsa soglasja ( tako je izjavil za POPTV ), naenkrat pa si je policija premislila!

  • Olga

   Na podlagi mnenja “veteranov” v planincah v ZZB! Požar pravi, da policaji v takem primeru, kar sami sebi napišejo “prijavo” in ukrepajo!

 • Olga

  Jutri začenjamo zbirati podpise PROTI gradnji drugega tira pod Kućanovo taktirko!

  • opazovalec

   Olga, malo, previdnosti prosim. 90% lastniki Nove 24 TV so madžarkse firme. In madžarska 100% podpira 2TDK, vsaj iz izjav Orbana in zunanjega ministra bi se na to upravičeno sklepalo. Torej pazi kaj pišeš!

   • Olga

    Madzari so desničarji in varčni! Ponavljam, sem proti kraji davkoplačevalskega denarja in ZA referendum in PROTI dvojni ceni za drugi tir!

    • opazovalec

     Oni so varčni in hočejo 2TDK ker vedo, da je vsaka druga rešitev še bolj draga računajoč ostale spremljevalne stroške. In bodo na Novi zaropotali, če bo še naprej proti njihovim interesom.

   • sprehajalec

    2TDK se da narediti bistveno ceneje, v tem je vsa poanta. 500 milijončkov je rezervirano, da bo “padalo iz kamiona” kot je pri Zidarju, pa TEŠu.

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   JA ampak podpise boste pa zbrirali zaradi janezeve taktirke. Ja olga, boh ne daj da bi se Slovenija razvijala, da bi povečali število delovnih mest, janez pač ne pusti in zato moramo trpeti vsi. Res te je lahko sram. ZA Slovenska delovna mesta in za 2. TIR !!!! Ja pokradli nas bojo, nič manj kot nas bi janezova vlada. Saj veš časar pa patrija, pa sestrična….

 • Olga

  Ga stakne nazadnje, ki bil mu je kos!

 • kokobily

  Kakšno sranje..
  Trebušak..
  Kanal A..
  Predvaja 5 sekund nekega posnetka, kjer slišiš kako “Thompson prepeva” nekaj o maltretiranju Srbov..
  Dokaz, da je res ustaš..
  Za prepričati prepričane…od nas ostalih pa delati bedake..
  Pamisli, Thompson na tistem “posnetku” “poje” na – srbsko turbofolk glasbo…Srbsko ! Thompson..!
  Trebušak, od koga to delaš bedake ?? Od vseh nas ??? Totalno si razkril vso svojo in tvojih (iz ozadja )suflerjih – BEDO…
  Montiran falsifikat, na katerem bi naj Thompson, na srbsko cigu-migu, pa še s slabo imitiranim galasom prepeval, nam podtikaš, kot neko dokazilo, da…
  A nas vse imaš ta norce ” Sram te bodi .. Fuj in fej , ponarejevalec… !!

  • Olga

   Ste videli vojno na Hrvaškem in maltretiranje in ubijanje Hrvatov s strani Srbov?! Še danes mnogi ubiti nimajo groba, ker ne vedo svojci, kje so morilci zakopali njihova trupla???!! Beda!

   • kokobily

    Še kako, nekaj mojih nekoč dobrih prijateljev je na svoji (hrvaški) zemlji nesrečno končalo, ker so si drznili imeti lastno deželo, državo rad. r<ekli so ji "lijepa naša". In morali zato umreti…

 • navigator15

  Marjan Artič
  2 ur ·
  Bravo mariborska policija in UE Maribor, da sta zdruzila moci in prepovedala Thompsonov koncert v Mariboru, v slogi je moc, resnicna in enkratna, cestitke vsem sodelujocim v tem tezkem procesu.
  Posebno pa bi cestital nacelnici UE Maribor, ga. mag. Kseniji Klampfer,sicer moji hcerki, za uspesno in strokovno vodenje tega procesa, predvsem pa ucinkovit nastop proti vsem politicnim in medijskim lincem v tem procesu, ki je bil vse prej kakor normalni upravni postopek,se enkrat vsem sodelujocim v tem procesu, iskrene cestitke, tako se dela.

  • Olga

   Komunistični zločinci in kršitelji človekovih pravic na delu! Kršenje ustave je za vas vredno čestitk? Z “lepim” se hvalite!

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Čakte mal. Baje ste domoljubi. Zakaj potem za vraga podpirate ustaša, ustaši so nas klali in nam jemali zemljo !!! Sploh niste domoljubi ampak ste izdajalci ! Smrt ustašem svoboda SLOVENCEM !!!!!!

  • Olga

   Kako si drznete človeka, ki je rojen po drugi svetovni vojni in je branil hrvaško pred VELIKOSRBSKO agresijo, imenovati ustaš?!
   Srmt KOMUNIZMU, svoboda SLOVENCEM!

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Kako si potem ti drzneš imenovati človeka, ki je rojen v samostojni Slovenijji z komunistom ? PA ne seri mi, a si kdaj poslušala tega ustaša, POJE USTAŠKE PESMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Olga

     Enako kot vi!

    • xtc

     iN KATERA JE USTAŠKA z ustaško vsebino?

  • sunday

   a četniki so nas pa božali in kdo nas je napadel v zadnji vojni in kdo nas je izkoriščal 70 let??? in nisem za hrvate, rad bi bil samo objektiven, če ima vsako jugo sranje nastop v slo ga naj ima še ta, tudi nobene muzike južno od kolpe ne poslušam in ne poznam tako da se mi j..e za ene in druge. s tem se je samo pokazalo, da slovenijo vodijo srbi, da smo srbska kolonija in to me boli!!!

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Ne seri mi zpet z komunajzerji. Tema so smrdljivi ustaši !

    • sprehajalec

     Pravi slovenski domoljub ima za zaveznike dobre kristjane. Ateist in komunist ne more biti domoljub. To je tako, kot da bi se rdeči deževnik delal ponosnega lipicanca.

  • sprehajalec

   Če ti rečeš, da si domoljub, je tako, kot bi čivava rekla, da je bernardinec…

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Pizda, res nimate pojma kaj pomeni biti SLOVENSKI DOMOLJUB !!!!!!

  • sprehajalec

   Ko tebe čitam, mi gre na kozlanje biti takšne vrste slovenski domoljub. Komunist, nič drugega.

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Ustaš nima pravice stopiti na SVETO SLOVENSKO ZEMLJO ! TU JE SLOVENIJA !!!!

  • Stajerka

   kva pa četnik in njihove priležnice??

  • xtc

   Poslušaj govedo zahojeno_kje si videl omenjenega hoditi z ustaškimi simboli ali pozivati k zločinu ali hoditi v ustaški uniformi?
   Človeek resno si bolan v glavi poišči si pomoč:

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB
    • xtc

     Levaki niste biliu nikoli domoljubi ampak hlapci in kolaboranti Moskve kot še zdaj:

    • xtc

     Zakaj lažeš koncert ni bil prepovedan;bolj kot ne jassno je ;da veljaBerlin za zelo levega in jasno je zapisanoi kdo je začel obljubljati s*** ob možnem nastopu:Nadalje bebo preden nabijaš še naprj pol resnice ZA DOM SPREMNI _NI USTAŠKI oz NDH pozdrav;prilastili so si ga omenjeno besedno zvezo je uporabil Hrvaški poveljnik ;ko je popeljal hRVATE V BOJ PROTI Turkom:Pobno je z nacionalSOCIALISTIČNIM;SIEG HEIL;ki je ukradenRimljanom AVE IMPERATORE: TOREJ PREDEN NABIJA RAJEPOGLEJ ZGODOVINO:nIMAMO VSI SELEKTIVNEGA LEVAŠKO SOVRAŽNEGA SPOMINA:

  • sprehajalec

   Potem to reci tudi ta komuniste in njihove predstavnice Kombinatke. Pa za Borota Četnika in Ribljo Čorbo. Đukac jedni…

 • Stajerka

  policija in politični vrh se bojijo anarhistov kot hudič križa…..to so dokazali na Kotnikovi v Lj…..sicer pa se je med njimi gibal tudi palček, predstavniki SD in celo evropska poslanka……mogoče vsi navedeni čakajo v garažni hiši Maribox, da kot nosilci zadnje vrste stopijo v akcijo :)))
  torej lahko sklepamo, če bodo anarhisti želeli prepovedat volitve, demokracijo…..se bodo naši organi, ki bi nas morali varovat, podelali v hlače in državo prepustili anarhiji……boh ne daj, da pričnejo s svojimi dejavnostmi “dobrodošli begunci”, ostanemo v trenutku brez “korajžno-odgovorne” policije……

  • xtc

   Ko ga se boji anarhistov?
   Če lahko pretepajo ssLOVENCE BODO PA ŠE TO DRHAL DRUGAČE P STRELNO OROŽJE ;ČE NI MIRU: NA POZIV POLICIJE:
   Če se spomniš Kanade ;kjer so poizkušali anarhisti in leva drhal nagajatiKanadski policiji;ki je pri njih veljala za pussys;ko so začeli delati s***;kljub pozivom policije k prenehanju je počilo;policija jih je mlatila kot vol ne glede na poškodbe;seveda so bile bolnice polne zbitih levakov;ki so poizkušali z tožbami zoper policijsko nasilje;vse so bile zavrnjene;pretepeni še mastno kaznovani pa še bolnišnične stroške so morali pokriti_ja tako se ukroti levo drhal:

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Zaradi SDSa in SDja smo 3krat preplačali smrdljivi teš6, zakaj ne bi cerar naredil isto z 2. tirom ? A lahko samo vaši kradejo ali kaj ? ZA Slovenska delovna mesta in ZA 2. tir, če ne, bojo hrvati in italjani pokasirali ves profit. A delate za italjana al hrvate ali kaj ? A ste res sploh domoljubi ali kaj ? Men se vedno bolj zdi, da ste izdajalci, ali pa da vsaj navijate za izdajalca.

  • Olga

   Spet en vseglihar! Lep dan! Malo se pozanimajte, kako je bilo res!

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Mrš plačanka :)

    • sprehajalec

     V navezi z TEŠ 6 omenjaj samo rdeče levičarske velenjske rudnike in tisto rdečo mafijo, ter SD, zaščitnika vsega levega, kar leze in gre po Sloveniji. SDS nima ničesar s tem…

     • Olga

      Natanko tako!

 • Demonkrat

  Te skrajne levičarje je potrebno imeti pod individualno kontrolo vsakega posebej.

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Nam je vsaj za Slovenski narod, vi pa kle šiptarju, tujemu kapitalu in ustašem rit nastavljate. Za Slovenijo ! Da vas ni sram !

   • Demonkrat

    Ha ha ha ha ha ha

   • Stajerka

    ti si pa ziher podpornik srbov…..mogoče celo četnikov, če smo že pri ustaših…….kaj so ti pa naredili šiptarji??…..razen če te boli Kosovo polje in samostojna država??

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Šiptarji se razmnožujejo k štakori, poglej kaj so naredili makedoncem, vi bi ga pa imeli še za predsednika Slovencev ! Res ste sramota !

     • Stajerka

      tudi Srbi v Sloveniji dušijo Slovence……me boli za Srbe, Hrvate in Šiptarje…..njim in njihovim podpornikom so vedno odprta vrata na Kolpi…..piši kući propalo – pa Zokija zravn vzamte…….sina že ima v rodni domovini, naj še sam spaka kufre in ča……že vćeraj bi bilo prepozno!

     • sprehajalec

      Vodja slovenske levice, ki je vodila Arabski zlet in vpila migrantom dobrodošlico v slovencem sovražnem jeziku, Tanja Fajon, jim je talal vizume na Kosovu, kot tarok karte…

     • Stajerka

      hahaha…..

   • garfi

    odpirate meje
    uvažate muslimane
    izvažate mlade izobražene Slovence
    kradete ko srake
    lažete kot pes teče

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     -Vabite begunce (merkel, krščanski demokrati ja fuking DESNICA, seveda krivi so pa levičarji.
     – Kradete k Časar

     – lažete kot buggati veyron 1500 konjev

     • sprehajalec

      Merklica je pionirka, komunistka. Enkrat komunist, vedno komunist.

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      A tko k janez pol ? :) Al je janez nekaj posebnega ? Ne vem,natipkaj.

     • sprehajalec

      merklca je ostala po duši, Ivan janez pa je postal domoljub. Ti pa nikoli nisi vrnil partijske knjižice…

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Še nisem bil rojen takrat, tako da je niti nisem mogel nikdar vrniti, ker je nikdar tudi dobiti nisem mogel !!!!!! A je drugače zate normalno, da tako lažeš in po krivem obtožuješ ?

     • sprehajalec

      Resnica boli, zato razumem tvoj izbruh….

     • garfi

      bebo
      ukradli ste 100 milijard
      vladate že 70 let z lažmi in prevarami
      je cmerko v sds ?
      ja cmerko je uvažal 500.000 islamistov in še jih
      ja cmerko je multikulti
      zapirate nedolžne
      obvladujete sodstvo policijo šolstvo medije in vse zlorabljate

   • sprehajalec

    Levičarju je za slovenski narod samo takrat, če mu kaj v zvezi s tem pade v žep. Drugače se pa levičar poščije na Slovence in slovenstvo.

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Mogoče bi bilo bolje da kdaj poslušaš še kakšnega SLOVENCA, ki ima res rad svoj narod, ne pa da poslušaš samo nekega šiptarja, ki se mu gre samo za oblast. Sicer pa, ovca je ovca.

     • sprehajalec

      ga sploh ne poslušam, to sem že povedal. Niti nisem nikogar volil do sedaj. Sedaj pa bom.

      Ko čitam Novo je tako, kot bi čital moje misli. Imam jih na sumu, da še kakšno mojo misel prekopirajo. Pa Ivana janeza tudi…

   • xtc

    Glej levi bebo_levaki nite domoljubi ker služite ideji revolucije in svetovnega socializma in multi kultiju in LGTBQ DRUŠČINI IN PREZIRATE NACIONALNE DRŽAVE_TAKO DA SI V PARADOXU sam s sabo:

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Ne mi o paradoxu, vi kle navijate za naciste in ustaše, pol se imate pa še za SLOVENSKE DOMOLJUBE. Da vas ni sram !!!!

     • xtc

      Arazumeš ti bebo ;da levaki nikoli ne morete biti domoljubi?Asi tolk zarukan?
      Še lastnih naukov in programov ne poznaš pa soliš pamet drugim:Levaki niso nikoli za nacionelne države:Sedaj pa se spelji in najprej preberi vaše manifeste in nato s*** po portalu idiot_to kar želiš ti prikazati z narobno terminologijo in govorom;gre za političnega nasprotnika:mALO PREŠTUDIRAJ POJME:

 • Stajerka

  Zoki pride na Ceco???…..a, dobro…..pol je vse OK – tudi to, da ZANIČUJE SLOVENSKO ZASTAVO…..pa je šerif glavnega mesta……
  dajte močvirniki NEHAJTE ploskat Štajercem in se skrijte v prvo lukno!!! VI boste ploskali takšnim odločitvam, hijene pokvarjene!!!….sicer pa sem prepričana, da bi bilo pred dvorano najmanj štajercev in več močvirnikov, ki nimajo jajc, da stopijo pred magistrat v Lj in tam naredijo red……

  • Demonkrat

   Ona bo zapela Pazi s kime spavas

 • Demonkrat

  Skrajni in nasploh levičarji so krivi za bedne penzije in bedne plače

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Kje si pa to brebral, v NORIškem kraljestvu ? Lažnivec en usran šiptarjev, boli te kurac za SLOVENSKI NAROD !

   • Demonkrat

    Statistike .

   • Aton

    Veš kako se dolgoročno niža plače? Tako, da uvažaš migrante iz jugovzhoda Evrope in ustvarjaš presežke delovne sile (okoli 100000 jih rabiš). Če bi namesto lažne humanosti sprejemal lačne otroke iz Afrike in jim ponudil šolanje, bi pa počel tisto, kar imaš stalno nalažnivem jeziku!

  • Luka Švent

   Dejstvo je, da v delovno intenzivnih industrijah poteka t.i. “dirka proti dnu” torej proti čim nižjim stroškom. In za to ni kriva nobena leva ali desna oblast, ampak naša vpetost v globalni kapitalizem in globalni trg, kjer prevladujejo močna konkrenca in monopoli.
   Ena oblast je pregrela gospodarstvo, ko je bilo na voljo dovolj kreditov, ko je prišla kriza, se je vzelo od davkoplačevalcev. In to bi naredila katerakoli oblast, leva ali desna. Čeprav sklepam, da bom nekatere težko prepričal v to.

 • neny

  Hrvati so taki nacionalisti, da ni za govort…..In naša desna opcija jim poje slavo….Oprostite vse je tako zmešano, da ni nikjer več nobene normalnosti.

  • garfi

   to ste hoteli

   • neny

    a jaz? ki nisem v nobeni stranki…nikoli bila.

  • Stajerka

   še dobro, da Srbi pošteni, tolerantni in neomadeževani……a nje,, da je tak……bo Zoki uštimal – s Ceco ali Danielo……

   • neny

    pa pojdi se solit… včasih je bila Yuga, danes je EU.

    • Stajerka

     ZAKAJ bi se pa šla jaz solit???……iščem utemeljen odgovor zagovornikov nastopa Cece……pa ne tega pojutrišnjem, tudi za tiste, ki trajajo že 20 let???…..pa nobenga ne moti, no mene moti že od 1. koncerta……za slovenske glasbenike pa mora država uvajat kvote????
     HALO…..KDO torej uničuje državo in slovenski žulj?????

     • neny

      eh ta Ceca, to poslušajo južnjaki, od naših nihče. …. ja odločajo tisti, ki so na vladi jbg…

     • Stajerka

      ma kaka vlada…..šerif……poslušajo južnjaki…..skrajni čas, da se v glavnem mestu Slovenije preštejejo Slovenci!!!…..Štajerci bomo vzeli primat Lublani….

     • neny

      Okej pridte…

     • Stajerka

      mi nikamor ne pridemo…..prevzeli bomo primat glavnega mesta!!!

     • neny

      prevzemite…. Imate mojo podporo.

     • Stajerka

      ok :))

  • sprehajalec

   Potem pravih nacionalistov, Rusov, Poljakov, pijanih Angležev še nisi srečala.

   kaj pa je pravzaprav narobe biti rodoljub? Ker ni v smernicah delavskega internacionalizma?

   • neny

    no kar se tiče Angležev itd… pa pijanih Rusov, sploh pa Škotov, no malo so čudni. Bit tako zaklet v svojo zemljo….je meni osebno b.v.

    • sprehajalec

     Če bi bila v vojni, pa če bi te 45 let učili, da je biti Slovenec nekaj slabega, potem bi tudi bila zagledana v svojo zemljo.

     Mnogi ravno Slovencem očitajo, da so brez nacionalne hrbtenice. Ko boš gospodinjila po Švici, boš izgleda hitro pozabila na slovenstvo.

     • neny

      hehe… na vsak način mi hočeš uturit švicarja….Men se j. za denarnice, oddločno res. Sploh pa mi se j. za vso to namišljeno materialnost – se prav preko vseh človeških potreb…B.V.

     • sprehajalec

      Čez par let bo drugače. takrat levičarstvo in zaničevanje denarja izgine. Še kulturniki so pograbili granitne kocke, ko jim je Ivan janez hotel prerazporediti sredstva.

      Kljub deklarativni ambivalentnosti do materiala.

     • neny

      ma kaj ti bo? Amerikanizacija ti je en krasen ku….. Prekleto no, še po birtofih ne dajo miru – no ker ma večjega, pa lepšega… Grob no. Ma ne jebem tega. Pika.

     • sprehajalec

      Ja, če ima oči še odprt tošelj, potem to gre. Te čisto razumem.

     • neny

      To bo…-:)

 • sale

  Ha haahaaaaaa komiji vam spet nabili rogove

  • sprehajalec

   Tebi jih bodo pa Hrvatej, ko boš cvilil nekje v Rovinju. Pa šinfal slovenke levičarje, ki so prepovedali Thomsona. Tukaj se pa duvaš.

   • xtc

    Ma poslal mu bodo par b*** ga bodo podmazal odspred odzad od spod odzgor bo cel mesec hodil na o in imel drisko ali zaprtje:

 • mannuro

  Jaz bi prepovedal v Sloveniji vse Cece, Thompsone, Severine,.. to predstavlja tisto, zaradi česar smo šli na svoje!

 • Demonkrat

  Zaradi skrajnih levičarjev in nasploh levih bomo imeli starost po Lahovnikovo

 • Rožle

  Levak nikoli ne bo dojel ali razumel kaj je to domoljubje …
  zato tudi sistematično in užitkom uničuje deželo v kateri živi ter mu ni prav nič sveto ..

  • Stajerka

   sveta jim je lastna denarnica in če je potrebno skok čez trupla za dosego lastnih ciljev…….

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    A k cerkveni zvonovi in časar ?

    • Stajerka

     ma daj ebi se…..zadnjič je bankir na zgovoru lepo povedal, da je Istrabenz dosti večja štala kot Zvonovi, pa NIHČE ne vzganja panike……zvonovi so imeli več kot 100% pokritje kreditov, vendar nekdo NI HOTEL, da se zadeva poplača pravočasno…besede člana uprave NLB, pod taktirko levakov!!!!…….

     nekdo se je dobro oborožil, tako finančno kot mentalno, da je vrgel drek na RKC (pa jih ne zagovarjam) in narodu v oči namazal rdečo barvo………

     • Rožle

      Ma reč mu …JEBI SE !!!…sej tuki gre to čez … :)

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Aja, ker je un k se slika z vašim šiptarjem kradel več k cerkev je pa vse v redu ali kaj ? Ma nimate vi radi Slovenije ! Hinavci, plačanci in izdajalci SLOVENSKEGA NARODE STE, pa saj to že sami dobro veste. :)

     • Stajerka

      daj, vrži z Bavčarjem kakšno žogo v koš …..boš kr lažje zaspal, v varni in pravni državi to res ne bo problem……

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Saj bi, pa mi je rekel, da nima časa, ker se mora slikati z vašim janezom.

     • Stajerka

      hahaha…..ma kaki Janez, verjetno oživlja LDS…..bližajo se voliitve!!!

     • sprehajalec

      Če ti sam sebe nazivaš za domoljuba, je žalitev za vse resnične slovenske domoljube.

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   aja zato pa ti k ta prav domoljub nastavljaš danko, tujemu kapitalu, šiptarju, ustašem ? ČE je to zate domoljubje si ga lahko nekam zatakneš.

   • Rožle

    Najprej zameni profil, če že hočeš pod mano komentirat …

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Z izdajalci Slovenskega naroda ne rabim nič komentirat, tako da ne bom zamenjal profila.

     • Rožle

      No ja sej res …tole kar maš sploh profil ni…

     • Stajerka

      tole je ena polresnica in laž, vredna sodbe v imenu ljudstva :))

     • sunday

      res je “ne rabiš nič komentirat” – ker po napisanem si navaden jugos!!!

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Juga je imela jajca, svet je spoštoval jugo armado in tita in ljudje so imeli službe, s katerimi so dostojno živeli. Vse kar so tajkunčki in “osamostvojitelji” pokradli in uničili je bilo ustvarjeno v jugi ! Kaj smo sami ustvarili ? Nič, razen pufa, zaradi katerega smo samo še navadni bruseljski in amerški hlapci, za povrh bi pa še šiptarja mel za predsednika. Žalostno, zelo žalastno.

     • sprehajalec

      Danes bi bilo isto kot takrat. Pa stvari gredo v to smer.

      Ko je imel samoupravljalec tukaj 300 Dem, je imal Švaba 1500-2000 Dem.

      Ko bo Slovenija pod vlado levičarjev spravila delavca na 300 Eur, ima Švaba še kar 2000 Eur.

      previsoke plače so, znižat, pa bo kot v Jugi.

     • Olga

      Izdajalci Slovenskega naroda so KOMUNISTI! Tako vneto napadajo Ustaše, ki jih ni in domobrance, ki jih ni, da bi prikrili svoje zločine nad slovenskim narodom, ki SO!

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Pa še vsi ostali, ki nastavljajo danko tujemu denarju, šiptarju in ustašem, bi rad samo še dodal :)

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Drgač pa itak, najhuši so pa tisti, ki so bili nekoč zagrizeni komunajzerji, pa se danes delajo največje demokrate, tako da plus !

   • Stajerka

    Poseksal osje gnezdo, našli so ga mrtvega

   • Olga

    Vi sploh ne veste, da bi iz vaše danke skočil Kučan s celo vrsto komunistov!

    • Luka Švent

     Pa kaj ma kr zmeri nek Kučan z vsem? Pa zakaj ste desnaki tako dolgočasni? Kaj res nimate čist nič za povedat o komu bolj aktualnemu, npr Cerarju? Kaj res ne znate druzga, kot ponavljat za svojim bivšim komunističnim kimavcem in partijskim aparatčikom? Aja, ups, ne smemo se pogovarjati o tem kaj je bil, ker to kvari iluzijo :))

   • sprehajalec

    Levičar tvojega kova ga raje pokrade Slovencem. ne potrebuje tujega kapitala…

 • Stajerka

  klanje med levaki nj-tič…….

  Po Združeni levici ostala samo Levica

  Poslanska skupina Združene levice si bo končno ukrojila stranko po svojem okusu. Konec junija bo na sceno stopila – Levica.

 • Fogglof Tunnek

  A gremo na Thompsona ali ne?… Jas sn že potegno vun ustaško uniformo… ZA DOM…SPREMNI !!!

  A ja, nič ne bo…so ga prepovedali !!!… Pol pa naj SDS organizira domobranski koncert…bom potegno vun domobransko uniformo!!!

  PS: Za 27. april pa sn imel oblečeno partizansko uniformo… Tunek je univerzalen…Tunek je multi-kulti !!!

  • Stajerka

   tebe čaka Ceca……pol pa še Julika……in če boš priden, ti bo vseh naporih Štefka skuhala čajčka…….

   • KIKI

    In kurjo župico…Štefkina specialiteta !

  • Janez

   F. TUNNEK !
   A si si ogledal nov BGD FILM

   ” TITOV TAJNI IDENTITET” NIKOLA KOSANOVIĆ, BGD fimar !
   A?
   To, da si “vanbračno dete” veliko prispeva ? K odločitvi za komunizem ?
   ALI PA ?
   DA S STARŠI NIMAŠ NIČ RAZUMEVANJA ITD
   Ali?
   To? Tudi prispeva ?
   K ODLOČITVI ZA KOMUNIZEM ? Jaz tega ne vem, zato vprašujem. L.r. JANEZ KOMENDA
   P.S.
   SVOJE PREDNIKE ZELO CENIM, DOVOLJŠEN ZGLED SO MI ONI !
   Stalin, Broz, Kardelj – so mi ? Obup od ljudi.

  • Fögglof Tünnek

   Ka te güčiš. Če bi bia kozjek, ne bi bio multi-kulti, nego mülti-külti.. Kod nas pravi guča se Tünnek. nena Tunnek. Kod nas, čebula je lük, ka bi ti napisa – luk. Nisi ti pravi kozjek.. Kapish!

   • Fogglof Tunnek

    Kapišam te!!!Kpišam!Čuj,on ne razme ama ništ.

    • Morala

     Imaš monolog? :) Ne zameri no, ampak kdor se sam z sabo pogovarja, pravijo, da ni čisto diht v glavi.

 • neny

  Če bi billo možno izbirat sistem, je bil socializem zakon. Ta kapitalizem je kurrac. Amen. Danes so me sprašil denarnico pri zobarju, da se mi res j. za tak sistem. Plačevati še gadne pare za šolstvo….pa zdravstvo….Že zdaj je treba crknit prej ko prideš na vrsto…kaj šele bo….

  • Stajerka

   hahaha……a si hodla v socializmu k zobarju???…..ne verjamem, kr danes je pipanje in črne plombe prav tako “zastonj”……..šolstvo NIKOLI ni bilo zastonj, tudi v jugi ne…….

   • neny

    mater neki malega pa sem…

    • Stajerka

     premalo :))

     • neny

      Danes če ne rihtaš vse privat nimaš nič…Pa poln ku mam tega….

   • Adolf Hitler

    pri meni u mojem casu je pa bilo tako u to si lahk siguren junge!

  • baldeagle

   Socializem je bil dober samo za lenuhe in nesposobneže. Kapitalizem je pisan na kožo sposobnim in ustvarjalnim ljudem.
   Med katere ti spadaš, izprašaj sama sebe.

   • neny

    Mi se j. res občasno…. Tole drkanje 24 skozi 7 dopizdi…. Ej sorry gadni izrazi.

    • baldeagle

     Glej neny, če ti gre v življenju trenutno slabše, kot bi ti lahko šlo, verjemi, da temu ni kriv kapitalizem. Slovenija žal nima niti K od kapitalizma. Kakšno je življenje v razvitih kapitalističnih državah, si pojdi ogledat samo sosednjo Avstrijo. Življenjski standard ljudi je na izjemno visoki ravni. Delavnih mest je več kot dovolj in to zelo dobro plačanih. Povprečna pokojnina v Avstriji znaša cca. 1800€ na mesec, življenjski stroški pa so zelo primerljivi z stroški v Sloveniji, celo nižji. To je delovanje države, ki ima res pravi kapitalizem.
     Tudi v Sloveniji bi lahko bilo podobno, če nebi večino časa bile na oblasti sile kontinuitete, ki so zadolžile in uničile to državo za več prihodnjih generacij.

     • neny

      bibip…. Standard se ne da primerjat z našim, .. ni pa za vse. Se pa tam dela duplo… Do zadnje kapljice znoja…. Birokracija na vrhu ali pri vrhu seveda manj, ostalo je garanje

     • baldeagle

      Ne drži. Delovni čas je podoben našemu v Sloveniji. Res pa je, da je v večini produktivnost delavca precej višja kot pri nas. V veliko slovenskih podjetjih predpostavljeni od delavca zahtevajo veliko truda, vendar ga v primerjavi z avstrijskimi podjetji za enako delo veliko manj plačajo. To je dejstvo.

     • neny

      Tudi to je res… Pri nas je plačan pol manj za enako delo. Zato pa imamo standard temu primeren… Evropske cene, slovenske plače – no go. To je res bedasta situacija, ki je v socializmu ni bilo.

     • baldeagle

      Socializem v ex yugi je bil finansiran s strani USA. Brez ameriških kreditov, bi yuga crknila, kot stekla kuzla že v sredini 50-tih. Socialistična yuga je imela vseskozi svojega obstoja vsako leto ogromen proračunski deficit. Tega so krle USA. Zato je bilo pač življenje, kakršnokoli je že bilo v yugi na račun ameriških finančnih sredstev.
      Proračunski deficit v yugi je bil pa zato, ker je bila produktivnost delavca na izjemno nizki ravni, pa seveda vzdrževanje yugosoldateske je tudi izčrpavalo takratni yugoslovanski proračun. Ni bilo investicij in posledično ni bilo niti tehnološkega razvoja, zato je yuga kasneje, ko so ji USA zaprle finančno pipico crknila, kot stekla kuzla.

     • neny

      itak vem, da sistem ni mogel obstati, ne more…. zarad kapitalizma ne.

     • baldeagle

      Zaradi neproduktivnosti ljudi socializem nikoli ne bo konkurenčen kapitalizmu. Podjetje v lasti države nikoli ne more konkurirat podjetjem v zasebni lasti.
      Zato je socializem gospodarsko povsem neučinkovit sistem.

     • neny

      Se mi ne zdi, da je socializem taka nula…. Vsi so imeli. Danes pa tri četrt nič.

     • baldeagle

      Sem ti razložil zakaj je bilo temu tako. V socializmu ste imeli zelo malo. Vem, ko sem prvič obiskal ex yugo, sem se prijemal za glavo, ko sem videl v kaki bedi živite. Mogoče se vam življenje res ni zdelo bedno, ker pravega luxusa niste poznali. Če bi takrat samo malo pogledali izven socialistične lupine življenje ljudi v kapitalističnih državah, bi šele ugotovili v kaki bedi ste dejansko takrat živeli.

     • neny

      ja verjamem… Luksuziralo se ni, kolk pa vem, jim ni bilo treba razmišljat o tem o čemer se mora danes… Milke noben več ne pogleda, ker mora gledat na pomembnejše stvari, kot je prašek ali pa banane…

     • baldeagle

      Narobe je bilo, da se v socializmu ni spodbujalo podjetništva, temveč se je le tega dušilo z vso močjo. Posledice takega ravnanja pa so v večji meri občutne tudi danes. Generacija, ki ste živeli v socializmu, v večini nimate podjetniškega duha, razen nekaj svetlih izjem, ker so vam ga zatrli že v kali. Zato Slovenija še danes močno zaostaja v razvoju za razvitim zahodnim državam. Mogoče bo z mlajšo generacijo kaj bolje. Vendar pa tukaj zopet nastane problem. Sposobni ljudje bežijo v tuje kapitalistične države, ker tam vidijo perspektivo svojega razvoja in napredka. V kapitalističnih državah je vsak sposoben in ustvarjalen človek sprejet z odprtimi rokami in tudi primerno nagrajen za svoje delo.

     • neny

      ni vsak za čez lužo….moraš se tam videt. Delovne imajo pa radi, se strinjam, tako kot povsod. Migrant je pa sploh ovčka.

     • Demonkrat

      Tako so nam to risali tovariši.Potrebno se je prepričati na lastne oci

     • neny

      sem se, kot opazovalec. Ni ravno zavidanja vredno…

     • Demonkrat

      Jaz pa kot udeleženec.

   • Adolf Hitler

    kapitalizm je judizem!

    • baldeagle

     Najrazvitejše države tega sveta so vse po vrsti kapitalistične. Najvišji življenjski standard ljudi je v kapitalističnih državah. To so neizpodbitna in lahko preverljiva dejstva.

     • neny

      To jaz verjamem…. tako je. Ko pa prideš bližje tudi razumeš zakaj…in kakšna je cena.

     • baldeagle

      Ni povsod enako. V razvitih kapitalističnih državah je delavec za svoje delo izjemno nagrajen. Nagrade so tako mamljive, da se marsikdo sam angažira pri svojem delu več kot je potrebno, brez tega, da bi ga delodajalec k temu silil. Ga pa zna na pravilen način motivirat.

     • neny

      je nagrajen…. drži. Vendar mora zdržati….

     • sprehajalec

      Lažejo ti neny. Še nikjer nisem srečal tako nezadovoljnih zaposlenih, kot v Sloveniji. Kronično nezadovoljnih.

      Pa sem videl kar nekaj drugih. To je tudi v tebi, takšna boš tudi pri svojem Švicarju, ko mu boš kuhala…

     • neny

      Ne lažejo…. da so pa pri nas kronično nezadovoljni je pa logika, ker ne moreš imet evropskih cen in tako nizkih plač…

     • baldeagle

      Za visoke plače delavcev je potrebna gospodarsko močna država. Ta pa nastane samo z izjemnim trudom, sposobnostjo in produktivnostjo ljudi. Pa še birokracijo je potrebno razpolovit in najmanj 30% javnega sektorja zmetat iz svojih pisarn in jih nagnat delat v proizvodnjo podjetij.

     • neny

      sam v proizvodnji dela v tujini največ tuja delovna sila… Ekonomski migranti.

     • baldeagle

      Tudi to ne drži. Ekonomski migranti sicer v večini res opravljajo tista dela, ki jih npr. avstrijci nočejo. Da pa je temu tako, si take vrste privilegij avstrijci lahko privoščijo, ker živijo v gospodarsko močni in uspešni državi.

     • neny

      Kot smo si včasih Slovenci…. ja dober nam je šlo….. V čem je fora?

     • Demonkrat

      Predvsem iz lepega bivšega socializma

     • neny

      ja. Res je.

     • sprehajalec

      Bolgari jih imajo, europske cene, pa še nižje plače.

      To nezadovoljstvo je v tebi neny, privzgojeno in podedovano. Da bi te le tisti Švicar prenašal. Slovenske ženske sploh ne vedo, kakšno srečo imajo tukaj doma, da jih tipi prenašajo.

     • neny

      pa Hrvati tud, ne vem kolk so Srbi na boljšem. bla bla ostalo.. Privatnik ne bom nikoli, ker me to ne zanima…

     • xtc

      Brez vztrajnosti;zdržljivosti in zateglosti pač ni uspeha v kapitalizmu_le komunizem tega noče:

  • Demonkrat

   Venezuela še ohranja ta sistem.

  • KIKI

   A si nisi nič iz socializma prišparal? Jaz sem si; prazne žepe, prazno rit !
   “Snađite se!” je rekel vrhovni poveljnik JBT… in midva se izgleda nisva!

   • neny

    haha… keri produkt si?

 • Aton

  Če ni velikega poka, je pa več manjših. Glavno, da ideologija sovraštva prinaša rezultate.
  Je pa upravičen strah. Zaradi večkrat preverjenih enot za metanje granitnih kock. Toda ti ne bi bili na koncertu, ampak zunaj!

  • sprehajalec

   Pod zaščito policije. To pa je žalostna resnica.

   Pravim, Thomson kot Thomson, pač če ne pa ne. Ampak naj potem prepove policija tudi prevratniške nastope rdečih Kombinatk, pa Pina Tomažiča, pa Partizanski pevski zbor. Spadajo v kategorijo Thomsona. Da o Bori Četniku in Ceci ne govorim.

  • xtc

   Glej KOMUNIZEM;SOCIALIZEM;NACIONAL SOCIALIZEM;FAŠIZEM;LEVI FAŠIZEM INISLAM SAO vere sovraštva in obstajajo lahko le z soveraštvom in netenjem nestrpnosti do drugih in izkanu sovražnikov;če le ti izginejo se le ti sesujejo sami vase od tega živij_no vse dotlej dokler jih ne posopravi ekonomska logika:

  • KIKI

   Metalce kock je kot advokatinja zagovarjala sedanja ministrica za notranje zadeve!
   Kako se vse obrača in upam- plača! Ljubljanski plačanci (ZL, SD in ostali divjaki)
   so na svobodi in čakajo navodila iz Murgelj!

 • Adolf Hitler

  upam da neboste to dopustil!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Ti si idot. Še mucek, ti je to nekrat povedal. NACI RAUS !

   • sprehajalec

    Naciji so bili tvoji, levičarji. Delavski socialisti. Kaj sedaj tuliš. To so tvoji.

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Nič niso moji, takim smo skalpe rezali, vsaj v filmu. :)

     • sprehajalec

      Frakcionisti torej. Kateri pa so frakcionisti leve misli, komunisti ali nacisti?

      Skalpe ste jim rezali, levičar Stalin je pa drugemu levičarju trockemu dal resnično zapičiti cepin v glavo, v mehiki. levičarska posla…

    • Rožle

     Pa njegovi Antifafoti so tudi v bistvu kar sami FAŠISTI samo se tega sploh ne zavedajo …

     • sprehajalec

      Tako je, antifa je deviacija izvornega gibanja, fašistov.

   • Aton

    Laibach so še vedno tu. Razen če misliš, da so na njihovih koncertih intelektualci, ki razmišljajo. Tisti, ki v novejšem času hodijo zaradi fotografiranja, pa mirno pozabi. Gredo tudi k papežu in bi šli tudi k Trumpu. Če bi jih le maral!

   • Adolf Hitler

    du asoziale penner

  • Janez

   Kaj pa ?
   A – da bi pozabili Dolfeta?
   Seveda ?
   Vedno ga bomo imeli v spominu – kot nekaj slabega: tudi Broza, Stalina, naše Kardelj;&comp.
   Saj?
   Po čem dobrem – se jih – sploh ne da spomniti ? L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   ŽIVELI HR DOMOLJUBNI PEVCI – VICE VUKOV: Tvoja zemlja. Še jaz jo pojem

   • Adolf Hitler

    prvo se pozanimai gdo sem potlei pa seri naprei ti antisimit!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Tu JE SLOVENIJA ! Mrš naci !

   • Stajerka

    kaj ti se kregaš sam s sabo??….pameten proti pametnemu???

   • sprehajalec

    Levičar preganja levičarja. Najbolje, da oba zapustita Slovenijo.

   • Adolf Hitler

    dai peit mamici da ti mal tvoio smrdlivo posrano judovsko komunaisersko ritko obrise mrs smrad du kommunistenschwein!und danke für kompliment ich bin so viso nationalsozialist du flasche

   • Adolf Hitler

    a ti si domoliub du asoziale penner

   • Adolf Hitler

    halt deine verfickte juden schweine fresse du asoziale penner

   • Adolf Hitler

    halt deine verfickte juden schweine fresse du asoziale penner

 • Aton

  A bo prireditev na Rožniku še dovoljena. Tam se vedno najde kakšen prebutan in povaljan v blatu. Menda zaradi svingerstva!?

 • Janez

  A?
  Se za Srbe?
  Kaj govori ?
  Ali bodo obnovili – kraljevino ?
  Rojalistov je tam dosti. “Kakšna država pa je to? Ki niti kralja nima” Rečejo v BGD. L.r. JANEZ KOMENDA

 • videx

  alo janšisti, verjetno je avstrija komunistična ker so prepovedali Thompsonu nastop Pa ne pozabite avstrija ima v grbu srp in kladivo na zastavi pa prevladuje rdeča barva. Ojej

  • sprehajalec

   Tam so to prepoved zrihtali sami Hrvatje, deca komunista. Avstrijci niti ne bi vedeli, zakaj se gre.

   Tukaj je pa prepoved prišla iz Srbsko-Levičarske naveze iz Ljubljane.

   Avstrija bi tudi Kombinatkam, pa Partizanskem pevskem zboru prepovedala nastop. Pač zaradi ekstremizma.

   • videx

    tolk lažeš da še sam seb verjameš

    • sprehajalec

     Boli Avstrijce koko, za Thomsona. Tako kot mene boli za spor dveh plemen v Lesotu. Hrvatje se med seboj drkajo, deca komunista pa deca ustaša. Komunisti se maščujejo za perkovića, ki so ga morali izročiti Nemcem. Zato naznanjajo Thomsona kamorkoli pride. Tudi prej je hodil, pa ni bil nikoli problem. odkar je bil pa Udbovec perković izročen na sojenje, se je pa to začelo, prepovedi.

     Tudi Kombinatkam bi prepovedali nastop, če bi nekdo od tukaj klical svobodnjake v celovec.

 • Iva

  Zaradi nasilnežev, ki NAJ bi protestirali (ali so sploh prijavili protest – shod, tako kot veleva zakon?) predstava ne more biti odpovedana, zakaj pa imamo varnostne organe?

  Občinska uslužbenka, članica SMC in vodja policije so dokazali, da so podaljšek politične vladajoče klike, ki nas je zopet zadolžila, tokrat za 2 milijardi, o čemer pa ljudstvo ne sme vedeti! Vladajo nam avtokrati! Revolt!

 • Boco

  Novinarji na Nova24tv, dajte prosim raziskat in objavit kdo so bili glavni antifa husjkaci ki so hoteli preprecit koncert v primeru ce ne bi bil prepovedan. To golazen nasilnisko je treba javno ocrnit. To moramo narediti. To je nasa dolznost. Nasi predniki so leta1941 predolgo cakali. Ta napaka se ne sme vec ponovit. Treba jih je unicit cim prej

 • Ana Job

  TO JE ZOPET EDEN OD NAPADOV NA DESNICO. DOBRODOŠLI V POLICIJSKI DRŽAVI SLOVENIJI!!!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Ne, to je zdrava pamet in ljubezen do Slovenije ! Nima kaj ustaš iskati na svetih Slovenskih tleh !!!!!

   • Rožle

    Si pa hitr uleti … Dej dihi mal …

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Ma na živce mi gre, k vidim, da nekateri nimajo radi Slovenije :)

     • sprehajalec

      Najbolj nevarna je prav ta želja braniti Slovenijo pred drugače mislečimi. Ta želja je pogubila najmanj 13.000 Slovencev pred 70 leti. Da si nekdo vzame pravico določati, kaj je domoljubje in kdo je deležen tega domoljubja in kdo ne.

 • Rožle

  Marko Perkovič-Tompson bi si mogu Slovenko najdt tako kot Bora-Čorba …
  Pol bi pa koncert šel čez …

  • Ana Job

   Absolutno!

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Ti bi ziher nemcu, ustašu in šiptarju takoj nastavla. Sam, da ni SLovenc, a ne ? :)

    • Rožle

     Tis pa mal nervozen …a ne de

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      mah, sem mislil, da bom kle našel TA PRAVE SLOVENSKE DOMOLJUBE, pa ste me čisto razočmarali. Saj ni važno, važno je da imam jaz rad svojo domovino, vi se pejte svoje umazane igre, ki nimajo nobene veze z dobrobitom moje Slovenije, zagovarjate, ustaše, lopove, sestrične….. pa lepo vas prosim.

     • Iva

      Bla, bla, bla … , bluzi kr en LOPOV?

     • xtc

      Sami domoljubi ne levaki:Levaki to preprosto ne morete biti zaradi manifestov inMarxovih naukov:

     • traktor

      Dragec tvoja domovina je ugasnila leta 91.

     • xtc

      mA NOBENA BABA GA NE POGLED kot Tunneka on pa trdga;pol pa neumnosti piše:

    • Ana Job

     Človek, ki ga ljubim je tolk domoljuben Slovenec, da mu ti v sto letih ne boš segel niti do pet, budala levičarska.

     • baldeagle

      Tako se govori Ana! Z levičarskimi sluzastimi zblojenci normalen dialog ni mogoč. Ti se pa le drži človeka, ki ga ljubiš, ker je tega še kako vreden.

     • Ana Job

      Hvala Baldeagle, fejst fant si! :-))

     • baldeagle

      Tudi ti si fejst dekle. Pa še domoljub po vrhu vsega.

     • Ana Job

      S SRCEM ZA SLOVENIJO!!! ŽIVEL JANEZ JANŠA!

     • baldeagle

      PODPIS Z MOJE STRANI!

     • Ana Job

      Hvala enako, Baldeagle. Ne bodo nas utišali, kar tako, ker nas je več kot si ta banda levičarska misli.

     • Luka Švent

      Hahahahahaha kakšna izmenjava, kakšna komedija :D:D:D:D
      Ko si dva fašista en drugemu mencata mednožje in se trepljata po hrbtu :))))
      In poveličujeta bivšega zagrizenega levega komunista, diplomnta leve komunistične fakultete, bivšega levega titovega kimavčka, ki se zdaj pretvarja da nič od tega nikoli ni bil in pričakuje, da mu bo kdo verjel :D:D:D:D

    • Rožle

     Lej, ti boš mogu počas po porcijo Helexov ni druge …

    • Adolf Hitler

     halt deine verfickte juden schweine fresse du asoziale penner!

    • sprehajalec

     Janezi loše tucaju, so vedeli povedati že v JNA…

    • Luka Švent

     Te latentne fašiste najbolj moti, da je njihov bog in kralj IJJ bivši komunist, ki se zdaj pretvarja da to nikoli ni bil, in da je veren. Vse za glasove svojih zblojenih ovc, ki jih še naprej striže.

  • xtc

   A to Kato K:aliVioleto Bosansko?Uuuuuuuuuuuuuppps!vENEZUELSKO?:

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Hravatu bi dal naše dekle ! Da te ni sram ! Saj res, ti bi tudi TUJCEM vse prodal, ustašem in nacijem bi postavil še spomenik. WTF ?!!! Sanja se ti ne D od DOMOLJUBJA ! Saj res domobranci, enkrat izdajalci, vedno izdajalci SLOVENSKEGA NARODA ! Kar svojo babo mu daj, izdajalec.

 • Rožle

  Poslušite vi rdeči zategnjeni levaki …še več nas bo prišlo, ko bo naslednji koncert Tompsona .. !

  • Krtača17

   Ne bo.

   • Rožle

    Tut vi bote enkrat padl …

    • baldeagle

     In to bo zelo kmalu. Takrat pa za njih ne bodo več ugodni, temveč težki časi.

     • sprehajalec

      Pufov zmanjkuje, tega demoklejevega meča nad levičarsko glavo….

    • Slovenec

     Kam to?

     • Rožle

      U jame bo bumerang …pa to

     • Slovenec

      A bejž no ….

    • T-Rex

     Ti si že večkrat padel, na glavo

  • T-Rex

   Posluši ti zategnjeni retardiranec…po koncertu greš lahko z tumpsonom pomagat hrvaškim policistom preganjati slovenske ribiče v slovenskem piranskem zalivu. RETARD

 • xtc

  KHM?
  Tule razsaja nek levi zmedeni norček z kompleksom nacionalista oz; nasional socialista;ki v bistvu sploh ne loči pojmov in dejatev:Začnimo takole opleta z besedamiUstaši;narodni izdajalci itd:Ob tem se para leva nerazgledana razlaglaša za nacionalnega privrženca kar levi sploh niso saj njihovi manifesti in nauki temelljijo na internacionalni revoluciji in globalniem vodstvu parije brez nacionalnih držav in nacionalne identitetamv zadnjem času pa multi kltija:Opleta z besedo narodni izdajalec in jo oporablja brez prave rzlage in narobnem kontekstu:KAJ POMENI NARODNI IZDAJALEC?tO POMENI DA ŽELI NEKDO ZA VSAKO CENO IZBRISATI NAEROD IN NE GLEDE NA POLITIČNO OPCIJO IZDAJA VSE POLITIČNE OPCIJE OKUPATORJU NE GLEDE KATERIPRIPADA ALI SPLOH NOBENI:Nadalje bseda narodni izdajalec je grdo zlorabljena v SLOVENIJI;SAJ SE Z NJO ETIKETIRA POLITIČNE NASPROTNIKE NE PA DEJANSKE IZDAJALCE
  nADALJE LEVAKI SO SI PRED IN OB ZAČETKU VOJNEprilastili tezo ;da so samo oni narod;drugi pa izdajalci in da oni odločajo kdo je kdo:Zmotno;levaki so bili le del naroda ne narod zato tudi niso mogli devati sodb v imenu ljudstva saj jh še ljudstvo izvolilo ni na poštenih volitvah:Da je temu tak kažejo številne rehabilitacij ljudi ;ki so bili obsojeni kot izdajaci;narodni izdajalci in ubiti;mnogo kasneje rehabilitirani ;ker ni bilo nobenih pravnih osnov za take obtožbe;šlo pa je za navaden obračun z opozicijo_oz njeno iztrebljenje in prilastitev premoženja:Tako poznamo vsj dva primera “narodnih izdajalcev”;ki sta bila rehabilitirana ker preprosto ni bilo dokazov;da sta izdajalca gre zaŠKOFArOŽMANA IN sTEPINCA PA ŠE KOGA:kER PROZI TAKIM AVTORITETAM PAČ LEVAKI REALNO NISO MOGLI SO SE PREPROSTO OKLICALI ZA NAROD ČEPRAV TO SPLOH NISO BILI AMPAK LE NJEGOC MANJŠI DEL:

 • sprehajalec

  Pred leti so Sovo nagnali izpred zaslona z Googlom, da razišče ekstremistična gibanja po Sloveniji. Ki predstavljajo grožnjo. Pravzaprav niti niso šli izpred googla, le ciljno so morali surfati.

  Po dolgen iskanju in na upanje sil progresa in napredka, pa glavne medisjske hiše so iskali seveda nekaj podobnega, kot Pegida, pa nekaj teh redkih gibanj po Europi s še bolj redkimi člani. Po velikem upanju Aščičke pa podobnih golobic, je raziskava dala ven nekaj Hervardov, v črnih jaknah za šankom. Ki so bili itak na netu. Na veliko razočaranje omenjenih. Zato so rezultati raziskave potihnili.

  Niso pa seveda iskali Antifa in podobna ultralevičarska teroristična gibanja, naslednice Rdečih Brigad in bader mainhof. Ker to seveda ni ekstremizem, to je boj za boljše naprednejše. Ker pač vleče korenine na metelkovo, FDV, Filo faks in ima ideološke korenine tam, kjer jih ima obstoječi režim in njegovi mediji. Profesorji samoupravljanja, in neuvrščenosti, ter revolucionarne pesmi Che Guevare in leninovih komsomolcev.

 • Slovenec

  “Policija je prepovedala koncert na podlagi politične usmeritve glasbenika, ne pa na podlagi preverljivih dejstev” ….. Katera policija? Švicarska ali avstrijska?

  • Adolf Hitler

   judovska!

  • Rožle

   Policija je prepovedala koncert, ker je še vedno MILICIJA ….

  • sprehajalec

   Slovenac, komunistična policija.

 • Slovenec

  Thompson …. kako domoljubno ime ….. LOL

  • baldeagle

   Dežela iz katere izvira omenjeno ime, je naša zaveznica. Torej?

  • sprehajalec

   Je kaj novic o Arkanovi Ceci, pa Bori Četniku, pa Kombinatkah? Zbira Antifa granitne kocke pod dobrohotno zaščito ljudske milice?

   • Slovenec

    A si ti obseden z balkansko glasbo? Za Jožeta Burnika pa (za razliko od Avstrijcev) še nisi nikoli slišal, kajne?

    • sprehajalec

     Neki Slovenac, kot ti, taj Joca Burnić?

     • Slovenec

      Sem vedel, da pojma nimaš …… balkanc.

     • sprehajalec

      Muljavi Slovenac… Ko u filmu Butnskala. “Balkanc”.

   • Občasni Komentator

    Pa tudi Balaševića nihče ne sprašuje o pesmi Jebo nas ko nas sastavi….pesem je neverjetno izginila z interneta besedilo pa je ostalo

    Laku noc braćo Janezi
    Shvatam vas, sve su to geni
    Mame vas habsburski kavezi
    Neko je rođen da seni
    Malo ste plebiscirali
    Pre tog ste puno rovarili
    Tovarisi, dugo ste svirali
    Dok se niste natovarili
    Ajte vi, braco Slovenci
    Nemojte s tim da se šalite
    Samo vas čekaju Nemci
    Samo im vi još falite
    Kvarni ste, jadna vam majka
    Nismo iz istog filma
    I dečki iz trećeg rajha
    Za vas su GG firma
    Ne kunem, ne kunem i ne pretim
    Sve ovo smatrajte šalom
    Ja neću da vas se setim
    Ni kad budem gledao slalom
    Na nama svako ucari
    I vi ste tako odlučili
    Laku noć braco smucari
    Dobro ste mi se smučili
    Želim vam mir i spokojstvo
    I slavu vašoj zastavi
    Bilo je zadovoljstvo
    Jeb’o nas ko nas sastavi

    Zadnjič sem bral, kako je na Hrvaškem ob novoletnem koncertu Balaševića en župnik potegnil vprašanje te pesmi, ampak so ga levi razkosali, brez da bi dejansko zastavili Balaševiću to vprašanje. Kaj si mislil s to pesmijo? Nekako se ne spomnim, da se je isti kadarkoli opravičil za te besede. Pasoš seveda ima.

    Zadnjič evforija ob koncertu Čorbe….človeka, ki je močno preziral Slovence. Zašto je onima sa Alpa stalo do mog pravoslavnog skalpa. itd.

    Ampak nas moti in prepovemo Thompsona, pevca, ki se Slovenije in Slovencev niti enkrat dotaknil ni v svojih pesmih.
    Moteči, zlo zbujajoči verzi so verjetno tile:
    “Postenim putem ici bit ce tesko, znaj
    al’ samo ces tako stici gdje je vjecni sjaj”

  • Rožle

   Sej, Zoran tut ni slovensko ime …

   • Slovenec

    Kdo pa pravi, da je. Tudi Ivan je rusko.

    • baldeagle

     Janez pa slovensko.

     • Slovenec

      Janez Hočevar ja, Ivan Janša pa ne.

     • baldeagle

      Tudi Janez Janša.

     • Slovenec

      V Janeza se lahko vsak šiptar preimenuje, če želi …..

     • baldeagle

      Tako kot lahko vsak zagovedan čefur uporablja nick Slovenec in se skriva pod slovensko zastavo.

     • Slovenec

      Seveda lahko. Nas je pa malo zavednih Slovencev, ki imamo slovensko zastavo v svojem avatarju in ne kakšne tuje …. ti wannabe “baldeagle”.

     • sprehajalec

      Moderna tehnologija dopušča tudi preimenovanje vsakega Slovenaca v Slovenca….

   • baldeagle

    To je šele prava svinjarija, da glavnemu mestu Slovenije županuje Srb. Kaj pa na to porečete, levo fašistična dvolična golazen.

    • Slovenec

     Tudi vodja opozicije je šiptar, pa kaj?

     • baldeagle

      Dokaži svoje trditve ali pa utihni!

     • sprehajalec

      Ne razpravljaj z njim eagle. Kot da bi Einstein komuniciral z Bušmanom o singularnosti. Ne bi razumel, zato je brez veze…

     • baldeagle

      Tudi jaz ugotavljam enako. Z levimi fašističnimi zblojenci nima nobenega smisla komunicirat.

     • sprehajalec

      Programirani so na določene ključne besede, in ponavljanje nekaterih trditev.

      V bistvu gre za vse indice obnašanja pod hipnozo. Veliko je filmov na to temu, največkrat so v takšnem stanju upodobljeni Zombiji. Gre torej za rdeče Zombije.

    • Rožle

     Sej…tale Slovenac je njegov soimenjak….

     • baldeagle

      To ni težko ugotovit. Gre za navadnega zafrustriranega čefurja, kateremu so se njegovi predniki privlekli kot sluzave gliste v našo deželo.

    • Anton

     jaz temu mestu rečem vukojebina

     sarkazem press

 • Slovenec

  Tole je za vse zavedne janšiste, ki žal ne boste mogli obiskati Thompsonovega koncerta (da ne boste toliko jokali);

  https://www.youtube.com/watch?v=Tosf2oGL5xw

 • Slovenec
  • Janez

   Zelo !
   Zelo lepa pesem tole ! Od tega Škore ! Hvala – za opozorilo nanjo !
   Hrvatje !
   So nam s svojim domoljubjem – lahko nam Slovencem – velik? V Z G L E D ! L.r.Janez KOMENDA

   P.S. KAR ŠE KAKŠNO TAKO LEPO !

 • Slovenec

  Kakšna ljubezen vlada med janšisti in Thompsonom ….. le kaj na to poreče hrvaški “zgodovinar”, Roman Leljak? Veljalo bi poiskati korenine te ljubezni …

  • sprehajalec

   Ti ga pa obojim vlečeš? Da ta ljubezen “gori”?

 • Slovenec

  “Koncerti Marka Perkoviča Thompsona so bili v preteklosti že prepovedani ali preprečeni, na primer v Avstriji, Švici in na Nizozemskem, nenazadnje tudi na Hrvaškem, je spomnil Erjavec, ki reakcijo hrvaških oblasti deloma pripisuje tudi napetosti med državama zaradi pričakovane odločbe arbitražnega sodišča.”

  Točno tako! Ivanove ovce pa zopet za tujce in proti nam Slovencem.

  • Slovenec

   No …. o.k. ….. Švica je pač komunistična, to še razumem. Ostalo pa ne.

   • Rožle

    A si se spet začel mal sam sabo pogovarjt ..Šeytan
    Sej veš, takole se ne boš nikol pozdravu ..ccc

    • Slovenec

     Ružla, a ti mogoče veš kaj je s Putinom v Moskvi spletkaril Milan Kučan?

    • baldeagle

     Paranoidna shizofrenija, ki je diagnosticirana čefurju, ki se skriva za nickom Slovenec, je neozdravljiva bolezen. Lahko se samo zmanjšajo bolezenski simptomi z pravilnim doziranjem primernega zdravila. Ozdravitev takega bolnika pa je nemogoča. Revežu se bo stanje samo še slabšalo, dokler ne bo popolnoma zblaznel.

  • kokobily

   A ti je poglavar naše diplomacije , ki hodi na sodišče zaradi tega, ker se s sosedo ne more zmeniti okrog navadnega pralnega stroja na hodniku s svojo intelektualno višino mogoče vzor ?

 • Slovenec

  Organizator Thompsonovega koncerta v Mariboru je Miran Trol, pevec skupine Drugo Dugme, ki po veselicah po Sloveniji preigrava Jugo rock (od srbskega Bajage, do hrvaškega Parnega Valjka). Med drugim so NA POVABILO IN ZA PLAČILO igrali tudi za Janšo in SDS. Seveda ovce ne veste, da vam lastni šef rad posluša Jugo rock, nastope pa plača z vašo članarino. Ovce naivne, nevedne.

  • Olga

   Oče osebe, ki je zadevo “speljala” na UE, ji je čestital in jo imenoval na tem portalu z imenom in priimkom!? Ko sem mu napisala, da naj tudi iz svojega žepa tovarišica plača odškodnino, do katere bo pevec upravicen po tožbi Slovenije, je hitro komentar s “hvalo” zbrisal! Zakaj,če je tako ponosen na kršenje človekovih pravic, ki ga izvaja njegova hči skupaj s policijo?!!

 • Janez

  Saj !
  Slovenci – znamo tudi – ok pesmi pisat !
  Tole je ena ex KP, ZK PROVOKATORJEM IN ZUNNKU !
  Za – lahko noč !

  TUNNEK !
  SE PA – JOKA !
  A – NE BO – POROKA .
  JE
  ŠE VEČJA – GROZA !
  ZAPUSTILA – GA JE KOZA !
  NAŠLA
  KOZLA SI JE “RUKSONA”
  – SKUP – BREZ TUNNKA – GRESTA NA KONCERT – THOMPSONA ! Lahko noč. L.r. Janez KOMENDA

 • hle

  Ko že misliš da je desnica na Slovenskem doživela dno

  • Rožle

   Se pa hle ..prebudi

 • Stajerka

  ko misliš, da so levaki dosegli dno……se pojavi novica, ki vzame sapo……

  Predsednik SD Dejan Židan tako postaja resen pretendent za naslednjega mandatarja, kar je po sobotni konferenci SD o prihodnosti Evropske unije izrazil z besedami, da ima energijo in elan postati predsednik vlade.

  wtf,,,še čaka Slovence…..prav tekmujejo kdo je bolj nesposoben za predsednika vlade……mater se vam norca delajo levaki……saj je prav tako, če pri volitvah ne znate uporabljat ZKM….levaki pameti tak al tak nimate

  • Rožle

   Pa naj si levaki izvolijo Židana, da nam dokončno še Piranski zaliv Hrvatom zdila …

  • Janez

   Ja
   ,
   Ta Židan !
   Je pa res – eno – dno – od “politika”
   Kaj ne gre?
   Raje pujseke, piceke – zdraviti – v Prekmurje. A ni ? Veterinar ? Lahko noč.Janez KOMENDA
   ENA SLOVENSKA DOMOLJUBNA
   Plje, kdo bo tebe ljubil. Društvo Spomin

   • Anton

    žal bo Židan zmagal, ker po predhodnjih podatkih sodeč, velja bolj neumen, nesposoben kandidat=večja možnost zmage na volitvah.

    To me nikakor ne preseneča, kajti Slovenski volivci smo znani po tem da uživamo, da nas nategujejo. Verjetno imamo nekaj MEZOHISTA v krvi.

    sarkazem press

 • Janez

  En

  Nočni pozdrav vsem !
  In
  VSEM!
  ISSKRENIM SLOVENSKIM DOMOLJUBOM – STARA PESEM ZA – DUŠO IN POGUM !
  za DOBRO JUTRO !

  Ena najlepših slovenskih domoljubnih ljudskih pesmi: “RANJENI JUNAK”
  V izvedbi
  “SLOVENSKE GRUDE”
  – mlada Darja Švajger in dva štajerska fanta. Iz 1980. let !
  Ti trije – so bili
  NAPOVED
  NAŠE – SLOVE SKE POMLADI V ČASU PRED NAŠO SLO OSAMOSVOJITVIJO ! L.r. Janez KOMENDA

  P.s.
  Stara originalno slovenska ljudska pesem iz časov roparskih turških vpadov v naše kraje !
  ” RANJENI JUNAK ”

  https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Aton

  Policija na podlagi politićne usmeritve ni prepovedala nastop četniškega vojvode v domu Danice Vogrinec.. Očitno kockarji niso napovedali metanja!

 • Hun

  zdj Slo desnicarji pisejo novo ero narodnosti…”nacionalisti vseh narodov po svetu drzimo skupaj da porazimo vse liberalno mislece, ce je potrebno v svoje vrste vzamemo tudi konzervativno mislece islamiste” nov slogan Slovenske desnice

 • Osti jarej

  ..če je sporen hrvaški nacionalizem,potem naj bo tudi srbski

 • Steve

  mislim, da je pravilno da so mu prepovedali koncert.

  VSEM hrvaškim ter ostalim balkanskim glasbenikom,ne glede na to ali so iz leve ali desne opcije,
  bi morali PREPOVEDATI JAVNO DELOVANJE v sloveniji.

 • T-Rex

  Evo vam: incident v piranskem zalivu, hrvaški policisti odganjali slovenske ribiče, vi pa še kar tumpsona kujete v zvezde. Sram vas je lahko!!!!

 • sodnikisozločinci

  Vsi normalni ljudje smo ustaši, le levičarski bebci so gobcaši.

  • T-Rex

   Ti snisi normalen, si ena navadna pizda

 • garfi

  levaki izvajajo čistke s pomočjo jugobutalcev že 25 let

 • MladiLiberalec

  Liberalna Slovenija prezira ustastvo. XD

  • Aton

   MladiLiberalec • eno uro nazaj
   Liberalna Slovenija prezira ustavo. XD

   Če je on ustaš, kaj si potem ti?

   • MladiLiberalec

    Slo Liberalec

    • Aton

     Površno bereš.

 • PLavi-mil

  Levi fašisti so čisto zblazneli.

 • Delfin
 • T-Rex

  vsi tisti , ki tako navijate za tumpsona : pojdite pomagati hrvaškim policistom preganjati slovenske ribiče v slovenskem piranskem zalivu. I D I O T I

  • Občasni Komentator

   Jaz tega tipa ne podpiram, ampak sem šel ob prepovedi pogledati besedila njegovih pesmi. Tip je nedvomno hrvaški nacionalist. Iz tega vidika razumem tvoj komentar. Ampak stvari je potrebno ločevati ustrezno. Namreč, prepoved je bila neutemeljena, napačna in edino moteče pri vsem so bila njegova besedila (glej zgoraj sem par prilepil). To ni v redu. Pa naj bo tip Hrvat, Kitajec, Afričan ali ne vem kaj. Mar ni bilo 50 let dovolj teh prepovedi in verbalnega delikta?

 • vzet tajkunom

  ustaš nima kaj počet v SLO..pika..

  • kokobily

   Pa so, tukaj, pod tvojimi nogami, že desetletja. Prah njihovih strohnelih kosti vdihavaš, roža, ki si jo podaril ljubici je (tudi) z njihovimi telesi pognojana…Je zato ustaška, domobranska, partizanska, ali preprosto- slovenska ? Pika gor, ali dol..

 • črnaovca

  Pripeljte si ga na kongres in vam naj poje hrvaško himno, neslovenci. Za kaj bi mi morali poslušati in gledati ustaško ikonografijo , ljudi ki so paktirali z zločinskim režimom in v Jasenovcu klalali nedolžne ljudi. Ja belčki ste bili na isti strani koliko so vas cenili se pa vidi ko so vas Angleži veselo pošiljali nazaj v naročje Partizanov vedoč kaj sledi

  • Olga

   Tompson ni ustaš! To je le komunistično podtikanje! Ljudje, ki mislijo drugače od vas, niso belčki! To je komunistični podtikanje, namenjeno odvračanju pozornosti od komunistično-islamistično zločinov in zločincev!
   V Mariboru ne gre za Tompsonom, ampak gre za kršenje človekovih pravic!

   • kokobily

    Bolj jasno se ne da povedati.
    Samo majhen dodatek. Gre za nas, za dostojanstvo naše države.

 • cecen

  smešno! Pred leti se je skupina hravških fuzbalerskih huliganov zgrnila v Mb in uničila Zlato Lisico, pa varnostnega tveganja niso ocenili (ali pa ga vsaj upoštevali).Vsako leto se na naših nogometnih tekmah (Lj:Mb) zgodi 1000 incindentov, pa kljub varnostnem tveganju ni nič bolj poskrblljeno kot dosedaj. V Kranju je bilo prvenstvo v vaterpolu 2003 in v finalu so hrvaški in srbski navijači delali nerede.Na vsakem balkan žuru ali koncertu pride do pretepa in hude opitosti mladoletnikov. In človek bi lahko našteval v nedogled. Potem pa se človeku, ki je med hrvaško – srbsko vojno pisal nacionalne pesmi, očita..pač vse kar se mu očita. Pa ljudje…a je še kaj zdrave pameti v glavah ostalo? Kdor bo hotel iti na koncert bo šel. Ali v Maribor, Zagreb…kjer ta koncret bo. In vsak se zaveda, da lahko prihaja do incidentov. Da do tega ne pride pa je odgovoren organizator. Poleg tega, lahko se, kot na nogometnih tekmah, posameznikom, ki imajo sumljivo preteklost, vstop prepove. Mislim, da bi tukaj slovenska in hrvaška policija znali sodelovati (za razilko od dogodkov na morju). Thompson je glasbenik. In ja; prepeva tudi nacionalne pesmi, ki so namenjene hrvatom, tudi tistim, ki živijo v Sloveniji. Ima pa tudi en kup pesmi, ki nimajo nobene povezave z omenjenim. Nazadnje, ko sem bil na metal koncertu je finska skupina prepevala o vikingih in klanju, pardon, o bitkah iz preteklosti. En kup ljudi grozečega izgleda je bilo tam, pa se razen popitih tisočih litrih piva, ni zgodilo nič. Zakaj bi se vse najslabše zgodilo ravno pri Thompsonu? Še nikoli se ni. A smo res postali tako EU ritolizniški, da moramo posnemati vse , kar delajo severni sosedi. Mislim, da je odpoved sramota, ki še tako dodatno krha že slabe sosedske odnose. Hrvat, Srb, Avstrijec, Madžar…karkoli, na koncu je še vedno kulturnik. Kar se je naredilo ni prav.

 • Občasni Komentator

  U eteru lazi obmanjuju ljude
  tako lako pravednima sude
  jesam kriv zato sto sam ziv

  Domoljublje prozvali fašizam
  tako brane njihov komunizam
  prozirna demagogija….

  Neka na putu tvom’ vodi te Bog
  izdati neces tad ti roda svog
  samo je vjera sacuvala mene
  ljubio sam Boga, a On mi dao tebe
  sine moj

  Nemoj ici lijevo
  na krizanju staze
  tu ne ide nitko
  svi se zvijeri paze
  nego, hajde, desno
  do velike stijene
  gorske ce te vile
  poslati do mene

  mogoče ti verzi bolj ponazarjajo, kaj je dejansko bilo moteče

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!