fbpx

Ko tudi voditelji POP TV ne upoštevajo varnostne razdalje, čeprav to vehementno očitajo drugim!

Foto: družbena omrežja

Voditeljica Petra Kerčmar je v sredo v oddaji 24ur napadala ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa, vse skupaj pa se je medijski hiši vrnilo kot bumerang. POP TV bi lahko najprej počistil pred svojim pragom, voditelja Petra Kerčmar in Jani Muhič namreč v studiu med napadanjem Hojsa tudi sama nista upoštevala ustrezne varnostne razdalje. Kot je v nadaljevanju razkril Hojs, novinarji in snemalci POP TV razdalje že na terenu niso upoštevali.

Kot smo na Nova24TV že poročali, se je popadljiva voditeljica Petra Kerčmar v sredini oddaji 24ur spravila na ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa. Skakanje v besedo in podtikanje izjav, ki nikoli niso bile izrečene, le ni predstavljalo dobrega recepta za očrnitev ministra, saj je ta od začetka do konca mirno in zbrano odgovarjal na vsa vprašanja. Seveda Kerčmarjeva ni mogla niti čez posnetke, ki so nastali tekom obiska v Črnomlju: “Kakšen zgled dajete s posnetki iz Črnomlja, ko ne ohranjate socialne distance? Drug poleg drugega, z ramo ob rami?”

POP TV bi lahko najprej počistil pred svojim pragom…
Pogrom nad ministrom Hojsom pa se je medijski hiši POP TV vrnil kot bumerang. Medtem, ko se je Kerčmarjeva znašala nad Hojsom, je s sovoditeljem Janijem Muhičem sedela manj kot meter en meter narazen. Daleč od priporočljive varnostne razdalje dveh metrov torej. Na licemerje POP TV, ki se niti na videz ne trudi skrivati sovraštva do nove vlade, so hitro opozorili številni uporabniki družbenih omrežij.

Novinarji in snemalci POP TV že na terenu niso upoštevali primerne razdalje
Varnostne razdalje pa uslužbenci POP TV ne ignorirajo le pred kamerami v svojih studiih, pač pa je bilo tako tudi na terenu. “Škoda, ker niste posneli tudi samih sebe. Škoda, ker niste posneli svojih kameramanov. Škoda, ker niste posneli svojih poročevalcev, ki so ravno tako stali drug ob drugem,” se je že uvodoma na vprašanje Kerčmarjeve odzval Hojs.

“Iskat dlako v jajcu v nekem obisku, kjer smo želeli slovenski javnosti predstaviti, kako pomembno delo je tako Policije kot Slovenske vojske, ob tem pa ne videti, bi rekel, lastnega bazena ali pa pomesti pred lastnim pragom, se mi zdi neprimerno,” je še povedal v nadaljevanju.

Rok Krajnc