Kučan bo prodajo NLB, bankomata slovenske levice, dovolil šele leta 2022, ko bo prišlo do zamenjave generacij na politični levici

Milan Kučan (Foto: STA)

Časnik Finance je v ponedeljek razkril, da se je težko pričakovana prodaja Nove ljubljanske banke znova prestavila, tokrat za nadaljnjih pet let. Bojda tega na ministrstvu za finance niso zanikali, naj bi pa pristojna ministrica Mateja Vraničar Erman v Bruslju prihodnji teden evropsko komisarko za konkurenčnost, Margrethe Vestager, uradno zaprosila za odlog prodaje NLB. Kot poroča Požareport, to ni naključje: leta 2022 naj bi bile načrtovane parlamentarne in predsedniške volitve, po katerih naj bi prišlo do zamenjave generacij znotraj slovenske politike. Takrat naj bi se Borut Pahor umaknil v tujino, Milan Kučan pa bo takrat star že 81 let. Tega leta naj bi bila dokončno končana slovenska tranzicija.

Leta 2022 naj bi po pisanju Požareporta prišlo do resnične zamenjave generacij na levici, za stolček predsednika stranke SD pa se bosta potegovala Borut Jamnik (vplivni predsednik Modre zavarovalnice) in Matjaž Nemec.Takrat bo lahko prodana NLB, za katero velja, da je še vedno ožilje slovenske tranzicije in da je nikoli ni vodil nihče s slovenske politične desnice. Niti takrat, ko sta državo formalno vodili Bajukova in Janševa vlada. Kot poudarja Bojan Požar, je v slovenskem političnem prostoru tako, da kdor obvladuje NLB, obvladuje tudi Slovenijo.

Požareport še navaja, da so mu znanci na levi politični opciji potrdili, kako vpliven ostaja Milan Kučan, aktualni predsednik vlade Miro Cerar pa naj bi bil samo lutka v primežu stricev iz ozadja. Če je Cerar brez svoje politične agende, Požar trdi, da je v resnici sploh ne potrebuje, ker je sklenil pakt, na podlagi katerega resnično vladanje prepušča drugim, sam pa je v zameno za to obdržal formalno funkcijo predsednika vlade.

Za prevzem oblasti bi angažiral tudi spornega Jankovića
Obstajal naj bi tudi spor med Milanom Kučanom in Borutom Pahorjem, zato nekdanji predsednik države predvsem dela v tej smeri, da bi mu uspelo Social demokrate prepričati, naj aktualnega predsednika ne podprejo na jesenskih volitvah. Tako naj bi znotraj Kučanovega ožjega kroga že padla tudi odločitev, da se na parlamentarnih volitvah angažira nov obraz, če Miro Cerar ali Dejan Židan ne bosta imela dovolj javne podpore, da bi zmagala. Janezu Janši pa bi vrnitev na oblast v Murglah v skrajnem primeru poskušali preprečiti celo z vrnitvijo Zorana Jankovića.

Foto: STA

Foto: STA

Požareport piše tudi o politični dediščini, o kateri razmišlja osiveli zadnji predsednik slovenske komunistične partije. Zato naj bi se Milan Kučan (do)končno odločil za lansiranje svoje neokusno prirejene (avto)biografske knjige Prvi predsednik (avtorja Boža Repeta) in zato naj bi ob minuli 25. obletnici osamosvojitve toliko svoje energije vložil tudi v brezkompromisno prevzemanje osamosvojitvenih zaslug – iz rok drugih ključnih akterjev osamosvajanja, predvsem Janše in desnice. Kot naj bi Požar še izvedel iz svojih virov na levici, naj bi Kučan to počel celo na račun Zveze združenj borcev za vrednote NOB.

L. S.

 • rubec

  Tudi za frizerja pravi da bo spet šel šele 2022.

  • pajot

   da ga urihta za na oni svet

 • montyamp

  VSI SVOJE OSEBNE RAČUNE NA PRIVATNE BANKE ,

  da crkne ta luknja brez dna .

  Sam sem to stori že pred leti , od mene banda kradljiva dobi NIČ .

  Krediti so pa tako pri drugih ugodnejši .

  Blesavi slovenistanci pač .

  • dež

   Če ti misliš, da te lahko okradejo samo preko NLB, se krepko motiš. Ropajo na vsakem koraku.

   • montyamp

    Se borimo za plebiscit .

 • xtc

  Upam le ;da jih bo Bruselj zaheblal in naložil prodajo takoj:

 • rubec

  Se mi zdi nujno eno reč še pred vinom in klobasami zaščititi. Olagumo recimo, da se nam spet ne rodi tak bedak kot je Židan.

  • sprehajalec

   Židanov svet modrecev, ki ga je brezsramno hotel uzakoniti pred leti, (ob množični podpori dela prebivalstva Slovenije, ki pogreša trdo partijsko pest) je odločil, da je NLB še nekajkrat lahko dokapitalizirana, preden bo zavržena po izdatni uporabi. Pričakujemo v naslednjih dneh, da se bo vključila propagandna mašinerija o “našem, naših žuljih, našem znoju”.

  • pajot

   ha,ha,ha,ha….

  • samsara

   Kako bi pa obvaroval slovenski narod preh podvrsto hudiča, katere primerek že desetletja terorizira in tiranizira Slovence? Je zelo izmuzljiv, zelo podoben človeku, zna z jezikom, a ga izdajajo nekatere značilnosti po katerih pozornemu opazovalcu že od daleč pade v oko.
   Strokovnjaki s tega področja predlagajo poimenovanje, hudičan.

  • dob

   rubec, razmišljam o živahni debati, da ne rečem prepiru med Hrvaško in Slovenijo okrog imena Teran.
   Ves čas mi prihaja na misel, da bo ta prepir končan v naslednjih 15 letih, ko se bo vino preimenovalo v Teheran.
   Takrat bodo pa vsi tiho, ko bolan kurac, niti ust ne bodo smeli odpreti, zadovoljni že s tem, da imajo glavo na ramenih.

   • rubec

    hahahahahahaha

 • Dragan Krstič

  Do leta 2022 bomo še dajali peneze za dokapitalizacijo bankomata za rdečo mafijo. Verjetno kar ene dvakrat še, drugače je ne bo nihče kupil. Lahko pa da bo kupljena s tistim denarjem katerega so rdeči mafijci prenakazali v davčne oaze. Torej bo kupljena z nakradenim denarjem davkoplačevalcev. Ampak tega svet še ni videl. In Slovenia only.

 • hle

  Matr je sposobn tale milan sploh ne vem zakaj plačujemo čredo politikov in strokovnjakov če imamo pa milana

 • Fogglof Tunnek

  In spet je Milan na udaru?…Spet so Murgle krive? Kolkokrat je že bil…in kolkokrat še bo?

  • sprehajalec

   Pa vedno znova mu uspe “naše” obvarovati pred “nami”. Pa vedno znova izprazniti, pa na novo z našim nafilati. To pa je že tudi umetnost….

 • Antonius

  ‘küčan Slovencem sporoča, da bodo njegovi po svoji volji in potrebah kradli iz NLB še nadalnih pet let, potem si pa Slovenija z NLB lahko rit obriše.
  Vsakomur, ki voli ‘küčanove, so celo sprejemci za hospitalizacijo v norišnico prezahtevni.

  • Dragan Krstič

   Aja,zato je Janez cepec na prostosti.

   • rrrrr

    Vsaka norost še ni prostost. Razen pri Janezu cepcu …

 • Rudolf Teškač

  Pozdravljen Foglof Tunek! Vidim, da daješ vetra komentatorjem na temle portalu. Prav vesel sem, da sem te tukaj našel. Mene se boš spomnil z Mladine pod nickom ‘Jupiter’, na Dnevniku pa sem bil ‘mensana.’ Najraje sem bral tvoje komentarje ker so polne ironije, cinizma in humorja. Vidim, da si na tem portalu zavzel zelo močno levo pozicijo ker na Mladini, Dnevniku in Delo si bil večkrat tudi kritičen do levice, kljub temu, da si levičar. Saj te razumem, ker če berem desne komentarje na tem portalu in tematiko s katero se Nova24TV ukvarja sem kar zgrožen. Popolnoma skrajno desničarstvo in ne vem kako zdržiš med temi hijenami. Ne daj se. Lp

  • Dragan Krstič

   Ta tud šmarnico natepava, mogoče tudi Juliko.

  • Fogglof Tunnek

   Hej, bogdaj Jupiter…zaj vem kdi si !!! Res je, na Mladini smo se znali levičarji skregat med sabo tak da tisti redki desničarji niso niti prišli do izraza !!!… Se spomniš najinih dvobojef z @Martinove Ide?…epski !!!…in oba levičarja ki volima Združeno levico!?!? Tega na tem portalu ne moreš doživeti…tu lajajo fsi v desno, razen nekaj redkih izjem…pa še nas hočejo izbrisat…desničarji so sami sebi dovolj !!! Žal !!!… Ne Jupiter, ne bom se dal…ne hijene, ne psi, ne mački, ne osli me ne bojo uničili… Haloški Tunek ma trdo kožo !!!

   • Rudolf Teškač

    He he he Tunek, vem da imaš trdo kožo, včasih ti tudi na hrbtu poka :)

    • rrrrr

     Lolek in Bolek, kdo večji je volek. Oba pa na kolek….

  • Peter

   Kdor se je ukvarjal s popolnoma skrajnim levičarstvom Dnevnika in hijenami na Mladini, bo preživel tudi desne komentatorje.
   Če hoče.
   Lahko pa mirno odode nazaj na Mladino in Dnevnik, kjer pa ga bodo, po stari lepi levi navadi, cenzurirali.
   Ne daj se tudi ti, Ines, no.

   • komar marko

    zaradi njih in podobnih so tam komentarji zaprti. Bili so preko podna skratka v duhu levičarstva!

    • Peter

     Saj bi jim človek skoraj lahko zaželel dobrodošlico na portalu, ki njihovih izpadov ne cenzurira, no.

  • komar marko

   torej si tudi na delu MENs SANA. Se motim?

   • Rudolf Teškač

    komarček nikoli ne veš. Morda, morda tudi ne. Biti ali ne biti.

    • komar marko

     upokojeni novinar! Družbeno politične doktrine. zagovarjate tekovine, ki pomenijo pravljice in maškarade oziroma program PUF na PUF in zagovarjaš doktrin marksizma, da se vzame kolikor se rabi!

    • Fogglof Tunnek

     Čuj Jupiter, nič komarju ne povej… On fse friške komentarje nosi k Velikemu Vodji…skratka zatožo te bo…

  • Rožle

   Takšno mero demokracije, ki jo on na tem portalu uživa mu lastne leve Kure niso dovolile …
   Mimogrede “Jupiter” ups tovariš Tunek le kako se ne boš sam sebe spomnil …?

   • komar marko

    Se strinjam s teboj, da sam sebi odgovarja. Kolikor poznam MES SANO, to ni njegov način zapisa. Bistveno drugačen slog, je pa v isto smer ubrisan! Samo te hoče na lep nači privleči v svoje kremplje.

 • Diagnostik

  v ponedeljek zvečer ni deloval bankomat pri NLB na Celovški cesti v Ljubljani.
  Bi moral reklamacijo podati osebno gospodu Kučanu,al kako to gre v takih in podobnih primerih???
  hvala za odgovor

  • Peter

   No, tako pa zgleda duhovit komentar.
   Pohvaljen, no.

  • rrrrr

   Tudi če odvzamem posmeh si kar zadel, zato +. Tudi tisti, ki nikoli nič ne razume, kdaj pa kdaj razume, kar bi moral že takoj leta 1991 razumeti, če bi uprabil razum.

  • Ruggedplant

   Moraš biti pa nov v tem našem rdečem bananistanu. Godfatherja se v našem javnem prostoru NIKOLI ne naslavlja osebno (saj gre zgolj za navadnega betežnega upokojenca), vse pritožbe in pohvale torej naslavljaj na tiste, ki jih je omenjeni nič-krivi betežni upokojenec (ki pred vsakimi volitvami zrežira vsaj en veliki pok za vse velike pokovce) nastavil na položaje.

 • Endri Susilo

  A ni drugih argumentov kot Milan? Revček L.S. Se ne da bolj potrudit?

  • sprehajalec

   Milan ima otrocicke, Dejancke, Lukce in ogromno njih na zasluznih penzijah. Zadnji CK ZKS so pa uspesni podjetniki, Zemljaric, Kocjancic, Rigelnik, Dragonja, Stanovnik, ljudje torej ki jih zanima le posel, ne politika.

   • komar marko

    posel? ni čudno, da smo v zdravstvu vse stvari DESETKRAT preplačali.Kako je z TEŠ se ve, kako bo pa z drugim tirom bomo pa kmalu videli. OBČUTIMO pa kako je z BANKAMi!

    • Capi

     Saj ravno zarad drugega tira rabjo NLB, plavooki bo pa taglavni nadzornik…..

 • Duhec

  Vsaj več klikov in komentarjev bo na Novi…

  • komar marko

   kje so razlogi?

  • baldeagle

   Zopet se šopiriš s svojimi umotvori na tem portalu?
   Poskrbi raje za novorojeno življenje, da bo postalo plemenit človek. Če bo povzel tvoje lastnosti, se bojim, da temu ne bo tako.

 • Ruggedplant

  Ključno je predvsem tole (kar sicer že leta in leta plozam naokoli, a zaenkrat brez vidnega uspeha);

  “NLB, za katero velja, da je še vedno ožilje slovenske tranzicije in da
  je nikoli ni vodil nihče s slovenske politične desnice. Niti takrat, ko
  je državo formalno vodila Bajukova in Janševa vlada….v slovenskem političnem prostoru tako, da kdor obvladuje NLB, obvladuje tudi Slovenijo.”

  NLB je največji, ključni generator komunistične nad-oblasti in glavni porok, da bo le ta na oblasti dokler ga ne prodamo (zaradi mene tudi zastonj) v popolnoma privatne roke. V Stari dobi komunizma, se je oblast ohranjala na oblasti preko strahovlade in ideologije (izmenjaje- ko se je eden izpel, je razmere “umiril” drugi), v novi (ko je zaradi pridružitvi Evropi v igri precej več denarja) pa se kot porok ohranjanja partijskih struktur kaže NLB s svojo vlogo neizčrpljivega javnega “bankomata” za razdeljevanje bombončkov vsem, ki so pripravljeni zanje prodati svojo dušo rdečemu satanu. Sam žar fanatične komunistične ideološke mitologije se je že zdavnaj ohladil (čeprav se z vzponom ZL-a spet ogreva), pobojev in zapiranj politične opozicije si (več ali manj) pred celotno Evropo tudi več ne upajo izvajati kot metodo Stalinovsko/Putinske strahovlade in tako jim ostane le še igranje na strune ateističnega materializma s prerazdeljevanjem bombončkov. Kar pa je vendarle celo POZITIVNO! Ideološke megle in strahovlade namreč ne zmanjka nikoli, medtem ko denarja slej ko prej bo in ko se to zgodi, pade v vodo celotna agenda zakaj bi dandanes sploh še kdo želel biti komunist. Po prodaji NLB-ja (in pred njim po vsej verjetnosti še ostalih državnih partijskih podjetij), bodo komunisti ostali le še AFA metelkovsko filofaksovski revolucionarji in v preteklost ujeti upokojeni slavilci Ttitovega lika. Sicer je kristalno jasno, da bo partija poslednjo NLB trdnjavo še naprej branila z vsemi svojimi vzvodi, a manj kot bo v rdečem bankomatu denarja, manj prašičev bo z njeno krmo nahranjenih, bolj neusmiljen boj se bo vnel okoli korita in bolj divji bodo sestradani prašiči, ki jim bo Kapo odvzel pravico do nadaljnjega zajemanja iz državnega proračuna.

 • totex39

  Tega človeka bo potrebno zaustaviti in ne smemo dopustiti, da nam tak kot je on kroji našo politiko in gospodarstvo. Proti njemu obstajajo določeni dokazi, tako da lahko z raznimi ovadbami proti njemu to tudi izpeljemo.

  • Fogglof Tunnek

   Si reko ti !!!… Jas pa pravim…GOOOOOOOOOOO MILAN !!!!!

   • Ruggedplant

    Tudi mi: GOOOOOO TO PRISON! In s sabo ne pozabi vzeti vseh, ki so tako ali drugače prispevali k temu, da nisi že poleti 1991 visel s kandelabra pred parlamentom zaradi državne izdaje in vseh zločinov, ki so se zgodili pod tvojo odgovornostjo v času šefovanja slovenski partiji!

    • Fogglof Tunnek

     Koga vzet? JJ in Bafčarja? Ja ja…oba fkup v isto celico… Keri bo žajfo pobiral pa se naj med sabo zmenita. Glede na to, da je eden srčni bolnik in debeli, naj jo pobira bolj suh in zdraf :))

     • Ruggedplant

      Aha, to je ta logika: Janša in Bavčar sta bila pred in med vojno neprestano v kontaktu z jugoslovansko partijo, javno agitirala proti odcepitvi Slovenije, ko pa je to postalo neizbežno, pa sta dala povelje za razorožitev teritorialne obrambe, nakar se je pojavil Kučan, ki je s svojimi domoljubnimi kolegi organiziral obrambo Slovenije pred jugokomunizmom?

      Komiji ste res čudodelci s svojo bolno domišljijo. Čudi me, da se pogosteje ne znajdete v kakšni otroški literaturi.

     • pajot

      Hvala. Enkratno.

     • Ruggedplant

      Z veseljem še kdaj.

     • von Rhein

      Kdaj se boš pričel zavedati,da si s svojimi nebulozami nadležen?Nadleguješ ob vsaki temi,kažeš svoje kozlanje slabo prebavljene materije.Komentiraš kot pijanček,ki sicer ne ve o čem je govora,vseeno pa mora svoje povedati.

 • Borut Stari

  Bolj verjetno je, da bo prej srečal Matildo?

  • komar marko

   hvala Bogu!

 • komar marko

  no z zgornjim zapisom s eše kako strinjam. To kažejo Lažgoše, kako so rdečkoti izgubljeni. Oblast morajo ohraniti za vsako ceno. Preveč je kapitala v igri. Preveč provladni mediji živijo od drobtin in cekarčkov ki jih nosijo z raznih sprejemov!

 • Franjo Trojner

  Še en dokaz več, da nas partija še vedno vztrajno poizkuša držati v svojih krempljih. Sam sem sicer trdno prepričan, da bo z naslednjimi parlamentarnimi volitvami neimenovno prišel čas dokončnega obračuna, saj se iz dneva v dan bolj krepi nezadovoljstvo državljanov in s tem kritična javnost samo veča, pa tudi režimski mediji vedno težje in z veliko rdečice na obrazu pokrivajo množico škandalov, ki bremenijo levo koalicijo in njene botre iz ozadja. Skoraj vse bodo v kratkem povedale že bližnje predsedniške volitve, kjer zagotovo levi kandidat ne bo ukusil slast zmage. Še posebej bo slovenske volilce/javnost razburil izid arbitraže o meji z Hrvaško, katerega boter je Pahor zminirala pa sta ga veletelefonista/diplomacija in preveč brbljiv minister neodločne, mencajoče, nesposobne Cerarjeve vlade. Nove stranke na desnici in tradicialno močna stranka SDS bodo samo še pridobivale in občutno zmanjšale politično moč levice, ki bo po naslednjih parlamentarnih volitvah zagotovo ostala brez ene, morda celo dveh strančic v državnem zboru, preostali dve pa skupaj ne bosta imeli več, kot 20, morda 25 poslanskih mest. V obzir moramo vzeti tudi nedopustno politiko te vlade do migrantskega vprašanja, na kar volilci na dan volitev zagotovo ne bodo pozabili, zagotovo bodo na naše volitve vplivali odmevni dogodki v EU pa tudi volitve v Nemčiji in Franciji.

  • komar marko

   problem je, ker kritična javnost ne gre na volitve, ti so desno usmerjeni. Leva stran gre vsa na volitve, tudi dopust reskirajo.

 • baldeagle

  Tov.Milan Kučan, ponižno te prosim, samo izseli iz te dežele kamorkoli si želiš in ne rovari več proti njej!
  Če nimaš dovolj denarja, sem ti jaz pripravljen plačati preselitev na katero koli destinacijo na tem svetu in ti nakazati denar za začetek novega življenja kjerkoli na tem svetu, samo zapusti Slovenijo in omogoči mladi generaciji, da se razvija po vzoru ostalega civiliziranega in demokratičnega sveta. Omogoči jim svetlo, demokratično prihodnost in razvojno naravnanost. Kaj hudiča te žene, da jim kradeš njihove sanje? Saj tvoja leta starosti povedo, da sam ne boš več dolgo teptal po tej zemljici. Ne bodi sebični egoist in privošči drugim, da si ustvarijo boljšo in svetlejšo prihodnost, svoje mračnjaštvo pa vzemi s seboj.

  • sprehajalec

   Pametni Nemci so Honeckerja in njegovo izselili v Cile. Romuni so s svojim obracunali, srbi so ga poslali svojega generalnega sekretarja v Haag. V bistvu sta Slovenija in Hrvaska edini semi komunisticni tvorbi na svetu (ok se Belorusija pa ena Azijska tisti Nadzimulajwv ali tako nekako) ki sta svoje generalne sekretarje KP obdrzali na oblasti ali blizu oblasti. Zato se pa ze 25 let otepata s tranzicijo ki ocitno nikoli ne bo koncana.

   • komar marko

    če pa so SESTOPILI z oblasti in ZAMRZNILI partijsko knjižico. Le kako je jokala neka tovarišica, ko je sestopala z oblast v resnici se je spuščala po stopnicah in danes jo od NORMALNIH nihče več ne povoha razen na maškaardah!

   • macon

    Nazarbajev, Kazahstan, ki ima nafto in plin.

 • garfi

  OPOZORILO RDEČE RTVMURGLE V AKCIJI ZA REVEŽE, KI SO JIH SAMI USTVARILI !!!
  NE donirati “botrstvu” in “humanitarnim organizacijam” in nabiralnim akcijam – zelo škodljivo !!!
  v zavetju teh nabirk od butalcev so izginile MILIJARDE v žepe rdečih tovarišilskih kapitalistov – kriminalcev NAŠEGA DENARJA
  samo iz bank 5 milijard
  ILEGALNIM MIGRANTOM PODARJAJO STANOVANJA z našim denarjem
  danes na rtvmurgle-tv “oddaja o revežih” pod mostovi 20.50h
  NE NASEDAJTE – samo za lažne begunce zapravljajo
  stotine milijonov NAŠEGA denarja in islamizirajo Slovenijo

  • komar marko

   čaki mal. Kako lažne če so pa to dohtarji, inženirji skratka sami stručnjaki, za katere se na zahodu tepejo. Vsak takoj zaprosi za delo, ke rodlično obvladajo organizacijo, jezike, načrte…. Skratka za take ni blema!

   • garfi

    so ginekologi proktologi pediatri pirotehniki vozniki tovornjakov
    vratni kirurgi ipd

  • Dragan Krstič

   HanziRTV ima vsake toliko časa sploh pa pri Aščičevi obponedeljkih zvečer na programu teme o ljudeh,ki ne morejo shajati iz meseca v mesec, imajo lačne otroke, nimajo denarja za ogrevanje stanovanja. To se ponavlja iz tedna v teden. Prokleti farizeji, raje raziščite kdo je kriv za tako stanje v državi, kdo je pokradel državo in ljudem uničil bodočnost in sedanjost!!!!!!!!!!!
   Seveda tega ne bodo storili, ker jim vedno več ljudi ne verjame več, da je za vse kriv Janez Janša. Novinarčki HANZITV ugotovite že enkrat kdo nas je uničil, rdeča mafija, ki je oblasti od osamosvojitev že 20 let ali Janša, ki je bil premier nekaj manj kot 5 let.

   • garfi

    poslušam tudi hinavsko “botrstvo” na 202 kjer predvajajo jokajoče otroke kako nimajo za najbolj osnovne stvari
    ogabne rdeče svinje so glavni krivci za to saj Janšo sesuvajo od Depale vasi neprestano
    vsi imamo mnogo nižji življenjski standard zaradi tega in 20 let lopovskih levih vlad

 • Peter

  Je pa zanimivo, kako hitro skočijo v bran svojega ljubljenega vodje levi provokatorčki, no.

  • komar marko

   in ko jim bo ukazano koga morajo voliti, bodo vsi šli v tisto stran.

   • Dragan Krstič

    Najbolj očitno je to na portalu RTVSLO ko je tema o Janši ali SDS. Takrat se vsuje ploha levih blogerjev ki udrihajo po leaderju opozicije. Sploh ni dvoma, da so medsebojno povezani ter da jih dežurni obveščakdaj je sporedu določena tema. Menim tudi da so ti blogerji večinoma falirani študentje FDV, ki si s tem služijo dodaten kruhek,ker so za blogiranje zagotovo tudi plačani.

    • komar marko

     tak plačanec je na Delu z imenom Peter PAN. Obvezno se pojavi pred volitvami ali pa pri določenih udarnih temah. Na lep način te hoče pritegniti koga se naj voli in zelo malo popljuva desnico, na fin način!

     • baldeagle

      Na MMC pa Jethros. Ta pa se pojavi, ko se bližajo volitve v DZ in s svojimi blodnjami smeti po portalu in širi lažno propagando zoper stranko SDS in Janeza Janšo. Čeprav ga že nekaj časa ni na spregled. Sicer je pa MMC v zadnjih letih povsem zasvinjan z levakarsko umsko poškodovano golaznijo.

    • dob

     Moje mnenje je, da jih imate za preveč inteligentne. Oni reagirajo brez dosti razmisleka, avtomatično in po notranjem refleksu, ki ga imajo ugrajenega od zmeraj. Ugradila jim ga je vzgoja doma in družba, ki 70 let ne dela drugega, kot vzgaja generacije odvisnikov od vedno iste ideologije. Obvezne šole so režimske!

     Šola jih pogojuje, da morajo “ugajati” tršici, v tem primeru pa kot odrasli tistim, ki iih doma in med prijatelji občudujejo. Sami poiščejo”napake” in grehe opozicije režimu, tudi če jih ni ali pa če jih dalj časa ni, si jih pa izmislijo.
     Inteligenca pa pri njih ne “laufa”, saj so argumenti navijaške narave in niso povezani v smislu vzrok – posledica.

     Argumenti torej nhiso popularni in niso dosti v uporabi. Pri nas tudi sodišča niso nobena garancija za resnico. Kriminal je tako pri nas označba, ki je vedno na tehtnici s tem “kaj so pa oni nam delali!”, in je torej opravičljiva s tem, češ, kaj bi nam drugi delali, če bi lahko. Zato drž’mo oblast v rokah!
     Svojo maščevalnost in revnđšizem radi pripišujeo drugi. Zato sodišča ne spustijo iz rok. Zanje je pravica – revanšizem.
     Te variante, da bi končno dobili pravni sistem namesto revolucionarnega, in pravo, ki odloča pošteno in tudi deli pravico, sploh ni noben faktor v nobeni debati. Ne tu na portalu, ne na RTV in drugimi režimskimi priseski

     Primer: če padalcem denimo neseš na nos, da nas je režim zadolžil za 30 milijard evrov (1,5 x velji dolg kot je bil dolg cele SFRJ!) ti rečejo: Ja, ampak kaj pa Inkvizicija in Cerkev, kaj so pa oni vse delali…
     Č ejim rečeš, da bnisi član nobene stranke in da nisi pristaš Cerkve, to ne pomeni nič, ker zanje to ni argument. Njim to pomeni, da si še bolj neumen, kot si itak mislijo da si.
     Drugod je vera ločena od države, pri nas je pa državna religija, ki je ideologija, zlizana z državo. Pravzaprav je kulanizem – religija!
     Potrebno jo je ločiti od države. Ne vem, zakaj bi nam na sodiščih kučanovi ministratki delili pravico skladno s kučanovimi zapovedmi.

 • baldeagle

  Pozivam vse tiste komentatorje, ki jih moti nizkotno komentiranje dveh trollov (AboutTown in Fogglof Tunnek), da jim vsak izmed nas, na vsak njun komentar pritisnemo minus (puščica navzdol). Ko se jima bo nabralo dovolj minusov, jih bo sistem prepoznal kot spam in jih avtomatsko blokiral. Včasih je to delovalo.

  • Peter

   Zakaj bi jih blokirali?
   Naj še naprej dokazujejo svoj nivo…

  • Ruggedplant

   Jaz moram priznati, da na trenutke prav sadistično uživam, ko vidim s kako ubogim intelektualnim dometom operirajo potomci klavcev – lonec mi odpre edino, ko vidim, da je tovrstnih partijskih aparatčikov pri kakšni temi več kot resnih komentatorjev.

   • Peter

    Ni jih veliko. Na žalost se da prijavljati z več nicki, kar nekdo s pridom uporablja.

    In se malo pogovarja sam s sabo, ker se drugi z njim nočejo, no.

   • baldeagle

    Saj za to tudi gre. Ko omenjena napišeta nekaj provokativnih stavkov, se vsujejo reakcije na njune poste ,ki nimajo ne repa, ne glave. Potem pa vse skupaj postane ena sama greznica, ki zasenči komentarje resnih intelektualno podkovanih piscev. Preprosto, postane vse skupaj neberljivo.
    Priznam, da dostikrat tudi sam pripomorem k temu, ko se odzivam na komentarje trollov.

    • pajot

     jaz se ne več. In kakšnega tudi blokiram. In imam mir.

  • Rožle

   Tudi Franjo Trojner je klon Tuneka …

   • FORT WORTH

    Pa sveti genij…

    • Jovo Jamnica

     Po mojo, ma Sveti takih genijof, ko si ti, pun kufer.

     • FORT WORTH

      Tudi dobro.
      Samo ostanita tam,kjer sta pa se bomo najlepse razumeli… (:-))))

     • Jovo Jamnica

      Nea zastopim. Jas sn tu…

     • FORT WORTH

      Tak to zgleda,ce mas dolge kable. Zastopis zdaj al se malo pocakam ?

     • Jovo Jamnica

      Ja, za supraprevodnost je vuni premali minus, pa mi šteka…

 • Rudolf Teškač

  Vidim, da se na tem portalu vrti vse okrog treh do štirih tem: z levičarji dol, Milan in Murgle, bog definitivno obstaja in v Sloveniji je samo eden politik ki nekaj pomeni! A sem zadel?

  • Peter

   Ne, si pa zadet.

  • montyamp

   Pasjejebce in pijane lovce si pa pozabu .

  • sprehajalec

   Verjetno tak portal ni za intelekte, visoko nad ostalimi, kot si ti. Iz vsake tvoje besede udarja modrost dosezenega spoznanja.

   • komar marko

    sem ga že dal na IGNORE! To priporočam vsem in se naj pogovarja sam s sabo oziroma norček z norcem!

  • pajot

   Ne vem,zakaj si vedno izberete blesav nick. Zato,da se bolje prepoznate,ali kaj?

 • montyamp

  NEMCI UDBOPARTIJCE DOSMRTNO , HAHA .
  Pri nas so pa HLAPCI IN VAJENCI morilsko ovaduškega inženiringa , bankirji .
  Žveplenega halbmadžara na glavo v vedro vode , pred 76 leti , takoj .

 • komar marko

  za dosego ciljev so dovoljene LAŽI! Koliko desetletij že? Le zakaj so organizirali vstaje kjer so sodelovali sindikati in bile do minute natančno podprte z mediji?

  • Fogglof Tunnek

   Kdo laže? Kdo lepi? Kdo krade govore? Kje je orožje? Kje je provizija od patrije?… En kup neodgovorjenih fprašanj !!!

   • sprehajalec

    Same zadeve za sodisce, ki si jih nastel. Kolikor se spomnim, se je z njimi izdatno ukvarjalo. Rezultatov se pa ne spomnim. Je bilo kaj iz tega?

   • montyamp

    Spokaj glista haloška !
    Kučan je s kombiji vozu dnar iz NLB in to pri zadnjih vratih , kjer viličarji nalagajo .
    Ne vem , če niso pomotoma z arhivi še bedaki rdeči dnar skurli .

   • baldeagle

    Kakšna provizija? Finsko sodišče je ugotovilo, da ni bilo plačnih nobenih provizij. Torej je bila afera Patria navaden politični konstrukt, kateri je služil za odstranitev političnega nasprotnika.

 • montyamp

  NLB — AKHBAR

  • samsara

   UD-BAnka.

  • Rožle

   NLB-TELEKOM-LDS-BARSOS-MEDICOR-…= KUČANIZEM

   • montyamp

    NLB-TELEKOM-LDS-BARSOS-MEDICOR-…= KURČANIZEM AKHBAR

 • Rudolf Teškač

  Manj bistri na tem portalu ponovno meljejo prazno slamo.
  Kdo bi lahko bil sposoben slovenski politik (po njih)?Mora imeti fakulteto, ki je pod a)poučevala obramboslovje preteklega »komunističnega« sistema, pod b)je bila enakovredna tema marksizem.Kaliti se je moral na poti bratstva in enotnosti v JAJCE.Zaradi nesprejemljive radikalnost je moral bil izgnan iz partijskega »raja«(zato mora biti uspešen v ringa-raja igricah). Ko se je grabilo nekdanje skupno premoženje, je moral biti v prvih »bojnih« vrstah in je moral opravljati vodilno, pionirsko,delo z inovativno razprodajo(nadgrajeno z multiplikatorjev vrednosti)»naših« cevi in »frnikul«,z inovativno,»vizionarsko«,preusmeritvijo toka zaslužka v lastni žep.

  • dež

   Drži se teme, ki je tokrat prodaja NLB, če slučajno nisi prebral vsebine.

   • Ruggedplant

    Le kako bo revež, če sploh ne pozna teh kratic. Njegova naloga je pač prepisovanje tipičnih (najbolj patetičnih) komunističnih floskul in objokovanja Janševega odstopa iz partije (tega mu nikakor ne morejo odpustiti), Jajca in podobnih jajc za maloumno dialoga nesposobno rajo.

    • dež

     Na žalost dokazi samo visijo, bo težko najti kakšnega tožilca, ki bi jih snel s štrika in spravil v življenje.

     • Ruggedplant

      + sodnika, ki bi upal svojim političnim botrom pokazati rdeč karton in si s tem zapečatiti kariero ali še kaj več (glede na to, da tega doslej še nihče ni naredil, lahko o tem “kaj več” le ugibamo, je pa očitno da je v ozadju nekaj temnega, sicer bi se v vsej zgodovini samostojne države našel vsaj en, ki bi prestopil mejo med dobrim in zlim).

  • Rožle

   Takšno mero demokracije, ki jo Tunnek na tem portalu uživa mu lastne leve Kure niso dovolile …
   Mimogrede “Jupiter” ups tovariš Tunek le kako se ne boš sam sebe spomnil …?

  • Rožle

   Sploh pa ne vem zakaj se razburjate…
   Tudi en sam tvoj oz.Tunnekov komentar ni bil še zbrisan na tem portalu……

  • pajot

   No,pa smo spet pri jajcu.Tvoja mati mi je zadnjič,ko sva se dol dajala,zaupala,da si tudi ti prišel iz jajca. Zanimivo,kajne? In mimogrede: tvoja mati niti ni tako slaba.

  • Dragan Krstič

   In kdo bi moral biti še naprej politik po tvoje? Je to tisti, ki je ideolog FORUMA21, tisti ki zagovarja prihod muslimanskih ekonomskih migranto, tisti, ki je pomagal razoroževati teritorialno obrambo, ko je Slovenija bila tik pred napadom JNA, tisti, ki je nasprotoval osamosvojitvi, tisti,ki je kupoval orožje na izraelskem vojaškem odpadu, tisti,ki je barantal zorožjem najdenem na MB letališču itd.
   Pejd blogirat na Mladino, mogoče boš še deležen kakšnega finančnega priboljška od trgovine z žilnimi opornicami lastnikov Mladine.

  • Fogglof Tunnek

   Ha ha ha…takšen komentar lahko napiše samo @mens sana!!!… Bravo, tak se govori :))

   • Rožle

    A si delita tudi ubogo ovčko Julko..?

 • dež

  Če ima Janša kaj dobrih zvez zunaj, bi jih bilo sedaj vredno izkoristiti. Da dobi Milan od EU košarico in Mirko eno konkretno kazen za začetek.

  • Ruggedplant

   EU je trenutno v hudi krizi, najhujši odkar obstaja in žal so zato razmere v bananistanski jugosloveniji zanje trenutno drugorazredna tema. Je pa samo po sebi žalostno tudi to, da je potrebno komurkoli kakorkoli izrecno poročati, ko pa so stvari pri nas kristalno jasne tudi za evropejce, ki ne spremljajo dnevne politike ali zgodovine. Če bi pristojni astronomsko plačani evrobirokratki izpolnjevali svoje funkcije in začeli preiskovati zgolj malverzacije in afere ki so se pri nas zgodile v prvih 2,5 letih Mirovanja, bi bila velika večina rdečih poslancev že v priporih. Ampak to je EU in dokler bo tak, lahko pričakujemo le še nadaljevanje Exitov najpomembnejših držav. EU trenutno dojemam kot policaja, katerega edino poslanstvo je pisanje položnic kolesarjem, ki se vozijo po napačni strani pločnika, medtem ko okrog njega raste cel kraški svet gradbenih jam brez dna in ostalih udbomafijskih poslov, ki razjedajo Slovenijo.

   • dež

    Ena od možnosti in to najslabša je, če so se zmenili za posel. Oni nam odlog za 5 let, mi vzamemo begunce. V tem primeru smo ga najebali.

    • Ruggedplant

     Drži – le upamo lahko, da ni tako, vpliva na cmerarjev samomorilski vlak pa žal več nimamo odkar je partija dobila volitve z 2/3 večino. Zanimivo je kako slovenski komiji vedno, ampak zares VEDNO iz tujine uvozijo le tisto, kar škodi narodu. Sicer smo gospodarsko, politično, mentalno, vrednotno čisti hibrid med banana in sovjetsko republiko (od tod banani-stan), cirka 40 let za zahodnimi trendi, ko pa gre za uvajanje njihovih negativnih plati, pa prednjačimo v vseh pogledih. Najbrž si komunisti zato pridevajo naziv “naprednjaki”, medtem ko smo konservativci (celo v šolskih učbenikih) nazadnjaki.

 • komar marko

  nekje sem zasledil v tem tednu kako je vodilna banka samopostrežna ustanova naših marksistov. Namreč v tej doktrini je napisano, da boš vzel kolikor boš rabil! VELIKO RESNICE!

 • komar marko

  V knjigi NAŠ TITEK od ĐUSEPEJA, ki je moral iz SLO pobegniti v Italijo je navedeno, da je delegatska stranka konec 90 let imel v ŠVICI naloženih 13 milijard DOLARČKOV. lahko knjigo vsak prebere. Zanimiva!

  • Dragan Krstič

   A od Pierazze? Če je on to napisal, pol jih je bilo pa še 13 milijard najman. Sicer pa ničudnega, saj so bili komunisti vedno znani po skromnosti in šparovasti. Vse to so si od ust odtrgal. Častnakomunistčna, vse je res.

 • Antonius

  Madonca, Block User pa še boljše odstranjhuje nezaželeno, kot Vileda Turbo !

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni…kak vam naj rečem… You can’t handle the truth !!!

  • montyamp

   Indikator bankrota so poceni provokatorji .
   Murglosrbija nima več denarja za kvalitetne ausschusse .

  • Dragan Krstič

   Your truth is not our truth.

  • Rudolf Teškač

   Tunek seveda ne prenesejo resnice. Njihov ljubljeni vodja ima »vizijo«, kako nadaljevati »razvoj« Slovenije z nadaljevanjem uničevanje našega najhujšega zla, družbene lastnine, ki se sedaj zaradi lepšega imenuje državna. Če ne gre drugače pa ta posel prepusti znani trojki (ki jo je že vabil v goste) in ji vse preostalo premoženje ter standard serviraš na pladnju z grškimi začimbami. In glej ga zlodej, za vse je kriv Milan Kučan.

   • Dragan Krstič

    Teškač, od družbene lastnine imatekorist samo rdeča gobezdala, ljudje iz socialnega dna zelo malo ali nič. Državne zgubarje mora celo dokapitalizirati država. Glede trojke pa tole: če je Janša klicl trojko jo je upravičeno. Čim pozneje bo prišla slabše za slovenske reveže, za vas, ki ste nakradli dovolj denarja ne bo hudo.Če imaš raka in če se ne zdraviš pravočasno se ti slabo piše. In Slovenija ima raka od takrat ko ste levi kleptomani na oblasti. Trojka pa pride, zagotovo, pod vami ali Janšo.

   • Jovo Jamnica

    Sorry SIrijus, spet ste vzeli preveliko dozo FDV modrosti.

    Državno lastnino uničuje levica. Oglejte si le uničevanje Luke Koper, ki jo je ravnokar uprizorila plenilska levica.

    Janša
    je bil izgnan iz KPS,. ker je bil nesprejemljivo radikalen DEMOKRAT.
    Ne, da bi pa JLA kdo demokratično nadzoroval, to je pa preveč! Zaprimo
    takšne in jih izključimo iz stranke za vedno! Preklet radikalec, kar
    civilni nadzor nad Armijo je hotel!

    Preusmeritve toka denarja v
    Janšev žep so podobna FDV neumnost. V Sloveniji je zmanjkalo več
    milijard premoženja in to je pokradel Janša?? Se vam ne zdi tole rahlo
    neumno? Zidar, npr. pa ni pokradel nič? OK, za FDV “intelektualce” morda
    dobro, za ostale pa ne.

    • baldeagle

     Je to [email protected] Jamnica, ki ga vsi že dolgo poznamo na tem portalu, ali mu je kdo ukradel nick?
     Težko si namreč predstavljam, da je nekdo sposoben celovite preobrazbe v tako kratkem času.
     Jaz kaj takega ne zmorem niti v snu.

     • Jovo Jamnica

      Ne ne, ni to mojo. Jas sn samo na kopy/paste starega zapisa na Delo, zalepo odgovor nekoga, kerega sploh nea poznam. Malo sn samo Rudolfa zajebavo, nič drugega..

  • von Rhein

   Kdaj se boš pričel zavedati,da si s svojimi nebulozami nadležen?Nadleguješ ob vsaki temi,kažeš svoje kozlanje slabo prebavljene materije.Komentiraš kot pijanček,ki sicer ne ve o čem je govora,vseeno pa mora svoje povedati.

 • montyamp

  Če bi Švicarji imeli takšne banke , bi si v Albaniji jemali posojila .

 • Anton

  sedaj želijo zvišat minimalno plačo, a lej ga zlomka, nič pa v smeri manjše obdavčitve države, ki je s 45 procenti al kom že, vem pa da je ena najvišjih v evropi. torej če te sedaj hoče delodajlec zapolsiti ob predpostavki minimalne plače,jaz njega kuštam kok že?, sedaj pa sindikati bi radi da se zvišajo občutno minimalne plače(lepo je slišat), vendar ali bodo stem pripomogli k enemu še mnogo bolj perečemu problemu, ki je zmanjšanje brezposelnosti oz odprtju več delovnih mest. ne nikakor. torej lahko zaključimo da gre zopet za populizem naših sindikalističnih funkccionarjev, akterih zgodovina seže v obdobje partije in udbe.

 • pajot

  Šele zdaj sem videl sliko v članku. Tip ima bradavico na ustnici. Ne vem zakaj si je ne odpravi. Titotova scalnica pomaga. Trikrat si namažeš,pa izgine.

  • Rožle

   Mrakovo je kušnil na čelo …. …

  • Rožle

   Svinja bradavičarka …

 • von Rhein

  Po podatkih Bloomberga bo Slovenija izdala za milijardo evrov novih desetletnih obveznic, poleg tega pa bo za 300 milijonov evrov povečala izdajo obvezni RS76, ki zapadejo leta 2045.(Finance)
  …………………………………
  Torej spet nova zadolžitev.

  • Fogglof Tunnek

   Super, moja plača ni ogrožena !!!

   • Rožle

    Je pa zato tvoj profil na tem portalu…

   • Dragan Krstič

    Udba ima dost dnarja v tujini, tko da zate ni problema.

  • Antonius

   Sloveniji trenutno še ni pomoči! Volivci volijo “zadolževanje”.

  • Franc Šink

   Te obveznice bo zagotovo kupil Soros.

   • Dragan Krstič

    Ti jih bošpa odplačeval, seveda če si dovolj mlad.

 • piko8

  Dinozavru na sliki naj v zvezdi kak prašek zamešjo v kremšnito, cela Slovenija jim bo HVALEŽNA!!!

  • Fogglof Tunnek

   Pozivanje k umoru?

   • Rožle

    Kaj teb use na” pamet” pide … ccc
    krvoločnež

   • totex39

    To pomeni, da naj neha že enkrat mešat drek v Sloveniji naj sedi v Murglah in Štefico pijeta čaj in pojesta kremšnito.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, stalna nestabilnost v državi ustreza le desničarjem. Kolikor slabše bo šlo državi in državljanom, tolko bolje bo za njih. Tako desnosučni voluharji razmišljajo in si želijo, ki se že pripravljajo na naskok na korita. Tako sebično razmišljanje jih bo, upajmo, pripeljalo v propad. Politika je služenje državljanom… je ustvarjanje pogojef, da bojo državljani imeli približno enake izhodiščne pogoje za svoje delo in ustvarjalnost. Nekateri pač še niso dojeli, da politika niso samopostrežna korita… Kapish kler?

  • Rudolf Teškač

   Res je, da so SLO volivci nekako nezainteresirani za to, da bi nekemu »vizionarju« šli na roko z nekimi predčasnimi volitvami, saj niso butasti. Koncentracija teh je v primerjavi z manj bistrimi, ki bi za sendvič s klobaso šli vsakih 15 dni na volitve prav taka kot je prikazala anketa, oziroma še večja, tam nekje do ¾ volilnega telesa. Daleč od tega, da so modrejši volivci zadovoljni z sedanjim »vladarjem«, vendar se kljub nezadovoljstvu držijo reka, boljše vrabec v roki, kot »vizionar« na strehi.

   • Dragan Krstič

    Teškač,kdo govori o predčasnih volitvah, ki niso mogoče ker se bodo levi poslanci do konca mandata oklepali svojih službic, pa tudi na desnici bi se jih našlo nekaj. Ne zavajaj, nihče tu ni danes pisal o predčasnih volitvah. Glede modrejših volivcev pa tole:
    če bi zares bili modri, bi to vlado zbrcali na cesto, kajti v dobrih dveh letih vladanja niso napravili niti ene prepotrebne reforme, Slovenija gre zaradi tega v bankrot. Kdo so ti modrejši volivci. To so ljudje tvojega kova z odličnimi dohodki v državnih institucijah. Vas reforme ne zanimajo, ker bi vi bili prvi ogroženi. Ali ti naj naštejem katere reforme čakajo eno od bodočih vlad,če se hočemo rešiti trojke. Ne zavajaj, ker nismo neumni kot misliš ti in Tunnek.

   • Jovo Jamnica

    SIRIJUS tole si dobr napisal , sicer si pozabu omenit da mora bit
    kulturnik in pisec mnogih knjig in pravlic in bi bil celo dober za
    kulturnega ministra. Le redki so izdali več knjig kot naš največji
    književnik poleg Prešerna. Če ni po njihovem še večji od Prešerna.

    • Fogglof Tunnek

     Ka pa če je mens sana?

     • Jovo Jamnica

      Čuj, pojma nimam. Samo zajebavam se, ker sn že pret osmimi urami napiso, da dans ni dobene teme, kera bi prtegnla. Računo sn na A.R., pa so ga zglea poslali domu in angažerali… L.S.
      ——————————-

      punca • 8 ur nazaj

      Mesca…Luka Mesca ste pozabili

      Jovo Jamnica > punca • 8 ur nazaj

      Mogoče še pride na vrsto, če se ne bo kje drugje vnela “polemika”. Zazdaj na NovaTV še čakajo… Rant je “štartperajt”.

   • baldeagle

    “Vizionar” katerega imaš v mislih, ti rdeči troll, je ena ključnih osebnosti osamosvojitve Slovenije, torej neke vrste gonilna sila napredka, ki prinaša tej deželi osvežen veter napredka in razvoja.
    Tisti, ki pa jim ti poješ hvalospeve in jim daješ na volitvah podporo, so pa dokazano zavora napredka te dežele, ker se niso sposobni otresti svoje komunistične preteklosti in njenih miselnih vzorcev.
    Kar se pa volilnega telesa v Sloveniji tiče, je pa to milo rečeno zabito in opranoglavo, ki ne premore zdravo razumskega kritičnega mišljenja. Problem je tudi v tem, da je dobršen del slovenskega volilnega telesa politično neozaveščenega in demokratično nepismenega, kar je posledica 50+ let totalitarnega enoumja. Totalitarni enopartijski režim je pač povzročil mentalno pohabljenost ljudskih množic.

  • Dragan Krstič

   Tunnek, ali je bil Moša Pijade desničar? Aja podpisoval se je z desno roko. Povej kaj je ta
   rdeča velespoštovana baraba povedala delegatom na 1.zasedanju Avnoja. No povej nam.
   Si pripravljen to povedati ali pa bom to storil jaz.

  • Rožle

   Vladajo nam nesposobni levaki in so oni odgovorni za nestabilnost….Kapiš…

  • Franjo Trojner

   Zanimiva analiza, sicer skregana z naravno logiko, a se dam podučiti.Te mi pa te ti Fooglof Tuunek sedaj tako po domače raztolmači zakaj te v Venezueli, Kubi, na Kitajskem in svtetovnem biseru severni Koreji in podobnih državah socialističnega raja tvoje ugotovitve vode ne pijejo, kar ti ljudje iz omenjenih držav radi povedo kar sami, samo slišati in razumeti jih moraš. Čuj, mimogrede, mi na desnici nismo ljubitelji sadomazo, da bi državi in s tem sebi in vsem državljanom želeli slabo, si pa pravilno ugotovil, da se levica že več, kot sedemdeset let in dlako drži korita, kot pijanec plota in bi po dolgih desetletjih bil že čas, da tja spusti še svoje lastno ljudstvo, mar ne? Res pa je tudi, da ste korito dodobra spraznili in ga bo desna oblast morala prvo naponiti, da bo pol za desne in leve in prav vse ostale znova dovolj polno.

   • Jovo Jamnica

    Ja no. Fčasih je sindikat zrihto ludam, fsaj kako vrečo krompira. Dans pa še to ne. Kaj so bli sindekalisti v Jugi bolši? Če, ja… veš mogoči, zakaj? Jas z sindikatom glih nimam neke prakse. Zato tebe fprašam…

  • garfi

   ti si ZL levuhar torej levi fašist

 • Franjo Trojner

  Toti levičarji se v en glas non stop derejo, da je NLB v lasti vseh državljanov in je iz tega razloga ne smemo prodati, ker je ljudsko bogatstvo. V tem članku pa berem, da odloča o tem kdaj se bo prodala penzijonist tovariš Kučan, te me pa zdaj res močno interesira v čigavi lasti te NLB je v državni, ljudski ali Kučanovi in zakaj jo naenkrat narodu ni več potrebno imeti v lasti in za konec, kateremu narodu te?

  • von Rhein

   Te banke narod nikoli ni imel v oblasti.Vedno je bila last rdeče golazni.Narod jo je samo reševal.

   • Franjo Trojner

    Ja vol mein von Rhein. Res je, kot ste zapisali.

  • Jovo Jamnica

   Franjo, odgdaj pa ti po domače treskaš??? Da se ti ni ki ponesrečlo???

   • Franjo Trojner

    Malo me gripa daje in malce mi že presedajo ortodoksni levičarski pamfleti.

    • Jovo Jamnica

     Nekam dugo si rabo za toti odgovor… :-)

 • Ros

  Zakaj ima oblast v Sloveniji nekdo, ki že desetletja ni bil na volitvah?
  Ali je to demokracija?

  • Fogglof Tunnek

   Udba kuda, Udba svuda!… Zato tišina…kapish???

   • garfi

    ozna sve dozna
    ti si levi fašist ZL

  • AboutTown

   O čem ti blebetaš?

   • garfi

    AboutTown • nekaj sekund nazaj
    A med tipkanjem si ga mečeš? Kul.

 • slaipowi

  Pravljice za lahkoverneže.

 • Peter

  Drugič napišite samo M K, pa boste imeli polno klikov in komentarjev borcev za obrambo lika in dela tov M K, no.

 • Rudolf Teškač

  Za lačno »rajo« bo JJ odprl javne kuhinje na kontejnerjih za ločevanje odpadkov, saj so v njih tudi potice in dokler so te tam v SLO ni lačnih. V SLO ima 3/4 volivcev dovolj »vizionarjev« in si ne želijo novih volitev na željo tisti, ki so bili nesposobni priti na oblast na rednih.

  • Rožle

   Slovenski otroci naj se lepo Kučanu zahvalijo, ker so lačni jim že takrat obljubil…
   : “Nikoli več ne bo tako, kot je bilo “…!!!

  • Jovo Jamnica

   Na toto trditef ti lani doben več ni odgovoro, pa tut men se dans nea da…

 • AboutTown

  A ni bil Janez Janša tudi premier? Zakaj pa on ni prodal NLB? A ker Kučan ni dovolil?

  • baldeagle

   Vsak, ki premore samo delček zdrave pameti ve, v čem je bil problem. Tisti, s pomanjkljivim intelektom pač ne razumejo point tega problema.

   • AboutTown

    A nisi ti obljubil, da ne boš več debatiral z mano?! Daj bodi toliko ponosen in izpolni vsaj najenostavnejše obljube. Usrane lažnivi.

    • Jovo Jamnica

     Evo, pa mamo dobesedno…Jovo na novo… LOL

 • AboutTown

  Fantje… lahko se repenčite kolikor hočete, ampak levica bo vedno dominantna. OK?

  • Rožle

   Pokliči me …Rožle
   (01) 587 21 00

   • AboutTown

    A so te končno dali na psihiatrijo? Dobro, dobro….

    • Rožle

     Si se jim predstavil..?

   • Fogglof Tunnek

    Sn te poklical in se ne upaš javiti !!!…

    – Halo Rožle?
    – Ne, tukaj Kekec!
    – Ja kje pa je Rožle?
    – Mojco natepava v grmu!
    – Dobro, da je slepa…ha ha ha…

    • Rožle

     So te že razumeli…He
     Hočem reč, so že na poti ..

  • Fogglof Tunnek

   To se itak razume.

  • garfi

   AboutTown > garfi • 2 uri nazaj
   Zakaj se tako razburjaš, Debeli Garfild? Kap te bo. Umiri se, zadihaj…
   Ne jemlji vsega tako resno. Predvsem ne tega, da sem star 82 let. To je bil zgolj instrument.
   Laž je zgolj instrument za dosego cilja, pikec. Zavedaj se tega. Laž je OK.

 • garfi

  LETOS GRE SAMO ZA OBRESTI IN PRIMANKLJAJ 4 MILIJARDE
  ravnokar so nas rdečuhi zadolžili za dodatnih 1,3 in skupno že 35

 • Fogglof Tunnek

  Miro Cerar: “Pričakujem, da bo SDH pri prodaji NLB upošteval vse nove okoliščine.”… Čujte desnosučni, a so nove okoliščine morda Milan Kučan? Udba kuda, Udba svuda?… Samo fprašam?

 • garfi

  O BRUTALNEM BALKANSKEM KURĆANISTU “AboutTown”, ki je star 82 let
  vsaka naslednja inkarnacija balkanca in kurćanista “AboutTown” je bolj primitivna in kretenska
  z vsem kar neprestano zmerja Slovenske komentatorje je on sam
  že najman 5 krat se je pobrisal, da zakrije svoj mentalni drek, za katerega misli da so komentarji

 • garfi

  Fogglof Tunnek je ZL levuhar torej levi fašist

  • Jovo Jamnica

   Kaj ti si prišo na pomoč??? Komu to?

   • garfi

    tebi ni pomoči

    • Jovo Jamnica

     Fala Bogi, sn se že fstrašo…

   • Rožle

    Pomoč sta si spodnja 2 kar sama poklicala …

  • baldeagle

   Na vsak komentar komunističnih trollov pritisni puščico navzdol, da jih sistem avtomatsko blokira, ko se bo nabralo dovolj minusov.

   • Fogglof Tunnek

    Evo puščico nafsdol.

   • garfi

    hvala za koristno informacijo

   • Jovo Jamnica

    Kaka korist ot tega, če pa si lahko na disqusu otpreš f trenutku novi račun… ?

    • baldeagle

     Ne z istim IP naslovom, ki je blokiran.

     • Jovo Jamnica

      Eh, preko Tora jih lahko otpreš kolk češ…

     • Rožle

      A bi jih nehu učit …?

     • Jovo Jamnica

      Oprosti, sem se v jezik vgrizno. Spomni se, kak me je na Novi, admin preganjo, ko sem učo ludi, kak jim eni kradejo identiteto…

     • baldeagle

      Si prepričan, da vsak izmed njih zna uporabljat tor browser in koristit omrežje tor?

     • Jovo Jamnica

      Nisn, ampak, glede na to, da spadam jas v staro generacijo, toti pa so po mojo mlajši, to nebi mogo bit neki opasn problem…

     • baldeagle

      Glede na njihovo intelektualno kapaciteto smatram, da omenjenima trolloma to predstavlja hud problem.
      Tebe pa ne tretiram za intelektualno podhranjenega človeka, temveč bolj za političnega zaslepljenca.

     • Jovo Jamnica

      Dobro, dobro, neboma zdaj o tem… :-)

     • Rožle

      Še nekaj se da…pa bom raje tiho..!

     • baldeagle

      Da se marsikaj, le da vsi tega ne vedo.

   • Peter

    Ne morem, sem jih blokiral…

    • baldeagle

     Potem si si na najboljši način rešil situacijo.

     • Peter

      Ja, ce bi hotel brati take slaboumnosti bi sel na njihove portale, tukaj jih pac ne mislim, no.

     • baldeagle

      Imaš povsem prav. Mene pa boli dejstvo, da taki trolli jemljejo kredibilnost in dobro ime temu portalu. Iz tega razloga sem tudi pozval na pritiskanje minusov.
      Obžalujem namreč, da portal nima več moderatorja, ki bi na hitro opravil z vsemi trolli na portalu.

  • Fogglof Tunnek

   Ka sn pa jas tebi gnes naredo? Ka se na mene spravljaš?

   • garfi

    tukaj ne boš uničeval Slovencev in Slovenije
    murgelski mafijec

    • albusa aquilae

     Pa kaj si ti nor..ne se pustit provocirat..ne odgovarjat na te provokacije…piši tisto , kar je res

     • albusa aquilae

      Čisto ga odje bi

     • garfi

      ni moderatorja, da ga briše
      njegov cilj so nevedni bralci, ki jim pere možgane

  • albusa aquilae

   Itak…poglej IP, pa boš videl, odkje se piše

   • garfi

    rit liže pritlikavemu murgelčanu
    torej od tam

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, predsednik vlade je vnovič pofdaril, da so kazalci Slovenije dobri in spodbudni, kar je precej drugače kot v času, ko je njegova vlada nastopila mandat in so nekatere stranke na pomoč klicale trojko. Pa še napake iz obdobja 2004/2008 se odpravljajo.

  • garfi

   LETOS GRE SAMO ZA OBRESTI IN PRIMANKLJAJ 4 MILIJARDE
   ravnokar so nas rdečuhi zadolžili za dodatnih 1,3 in skupno že 35
   ti si del rdečuhov ZL in levi fašist

   • Fogglof Tunnek

    Pa redno plačo dobivam.

    • garfi

     redno nam piješ kri levi fašist

     • baldeagle

      Uničuje ugled portalu, kar je tudi njihov namen. Sam menim, da gre za sinhronizirano skupino levih fašistov, ki so plačani, da poskušajo destabilizirat portal in vse, kar ni skladno z njihovo blodno ideologijo.

     • garfi

      ja eni brutalno zmerjajo brutalno grozijo in brutalno lažejo in manipulirajo
      ni moderatorja zato sem se jaz spravil nadnje

  • Dragan Krstič

   Tunnek na tvoje bedarije zgoraj sploh ne bom repliciral. Samo tista najbolj bedasta iz tvojih ust,
   da Cerar ne bo prodal NLB 2017 , ker je to obljubila Bratuškova. Aja, pol lahko vsaka vlada
   vse kar je prejšnja obljubila tujini ali celo podpisala pogodbo ali sporazum PREKLIČE.
   A si ti všolohodilv Afriki.

 • Fogglof Tunnek

  Glede prodaje NLB-ja je premier še reko, da je zavezo Bruslju, da bo NLB prodan do konca leta 2017, dala vlada Alenke Bratušek, sam postopek pa vodi SDH… Seveda pod pogojem, da Milan Kučan ne bo reko drugače…recimo leta 2022 :))

 • Fogglof Tunnek

  Miro Cerar: “Varčevanja še ni konec, pojenja pa tisto hudo varčevanje.” Miro Cerar je še dodal, da mora država v času konjunkture skrbeti tudi za zalogo v času recesije in če slučajno desnica spet pride na oblast… Toti voluharji trošijo brezglavo!!!

 • Rudolf Teškač

  Tunek prosim te, bodi malce usmiljen. Ostali so brez besed, strah jih je.

  • Jovo Jamnica

   Pih… :-)

  • Rožle

   Tunek …a tole tvoja varovalka z novim profilom …?

  • Fogglof Tunnek

   …he he…

  • Dragan Krstič

   Teškač daj se skidaj, ker si navaden bedak. Dobro da imaš lepo mnenje o sebi. Vsak bedak ga ima.

  • garfi

   garfi prosim te, bodi malce usmiljen. Ostali so brez besed, strah jih je

 • xtc

  Poglejt kako danes lažejo na Kurah glede avstrijskih ukrepov in se tolažijo z Brusljem vendar je težava v tem ;da tudi Nemčija vse bolj razmišlja o pdobnih ukrepih;še najbližje resnici je bil Vouk a se je tudi ta kačje izmikal:

 • garfi

  moram se strinjati
  Fogglof Tunnek • 9 minut nazaj
  Miro Cerar: “Ropanja še ni konec, pojenja pa tisto hudo varčevanje.” Miro Cerar je še dodal, da mora murgelska mafija v času konjunkture skrbeti tudi za zalogo v času recesije in če slučajno desnica spet pride na oblast… Toti voluharji varčujejo brezglavo!!!

  • Fogglof Tunnek

   Lažeš!!!

   • garfi

    levuharji ste največji lažnivci, zato imam lahko delo
    vaše laži samo spremenim v edino resnico

    • Fogglof Tunnek

     Dokler krava daje mleko, se je ne zakolje!

     • garfi

      Dokler Slovenec daje mleko, se ga ne zakolje!

     • Rožle

      Hmmm….a tudi na uboge kravice se že spravljaš…?
      Jebela samo tam rabiš pa že lojtro ne samo pručko…

   • Rožle

    Seveda bo držalo…, ker resnica pač boli…

    • Fogglof Tunnek

     – Halo Rožle?
     – Ne, tukaj Kekec!
     – Ja kje pa je Rožle?
     – Mojco natepava v grmu!
     – Dobro, da je slepa…ha ha ha…

     • Rožle

      Ja, ja…le večkrat me pokliči…bodi vztrajen…

 • Fogglof Tunnek

  Milan Kučan: …muaaahahahahaha…

  • garfi

   murgel kvargel, kućko pod pručko, don murgleone, kurćan : …muaaahahahahaha…

 • garfi

  murgel kvargel, kućko pod pručko, don murgleone, kurćan : …muaaahahahahaha…

 • garfi

  Rudolf Teškač • 19 minut nazaj
  garfi prosim te, bodi malce usmiljen. Ostali so brez besed, strah jih je.

  • garfi

   …he he…

  • Fogglof Tunnek

   Čuj garfi, ti si tako neizviren… Bogi !!!

   • garfi

    garfi prosim te, bodi malce usmiljen. Ostali so brez besed, strah jih je.

 • garfi

  Fogglof Tunnek to garfi 10 minut nazaj
  pišeš resnico!!!

 • garfi

  garfi > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
  levuharji ste največji lažnivci, zato imam lahko delo
  vaše laži samo spremenim v edino resnico

  • Peter

   Moras uporabiti dva nicka in se potem “pogovarjati”. Zgleda bolj pristno, no.

   • garfi

    nisem razcepljen kot levuharski trolli
    moram pa opravljati naloge moderatorja, ki je mrknil

 • albusa aquilae

  A vidte kako lepo skrbi za svoje nasljednike…

 • garfi

  moram se strinjati
  Fogglof Tunnek • 34 minut nazaj
  Glede prodaje NLB-ja je premier še reko, da je zavezo Bruslju, da bo NLB pomolzen do konca leta 2017, dala vlada Alenke Bratušek, sam postopek pa vodi SDH… Seveda pod pogojem, da Milan Kučan ne bo reko drugače…recimo leta 2022 :))

 • albusa aquilae

  Edino škoda, da več kot 400000 slovenk in slovencev živi v revščini, mladi izobraženi bežijo, srednjega sloja skoraj več ni, za zdravstbo se plačuje vse več, do bi pa vse manj ( no, več dobijosamo tisti, ki so vmes…)etc…

 • garfi

  moram se strinjati
  Fogglof Tunnek • 41 minut nazaj
  Čujte, precednik vlade je vnovič pofdaril, da so lažni kazalci Slovenije dobri in spodbudni, kar je precej drugače kot v času, ko je njegova vlada nastopila mandat in so nekatere stranke na pomoč klicale ugodno evropsko pomoč. Pa še uspehi iz obdobja 2004/2008 se odpravljajo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ka pa če ma baldeagle praf??? Da smo dobra sinhrozirana skupina levih fašistof, ki smo plačani, da destabiliziramo portal Nova24TV. Naš vodja je mali mož iz Murgel !… A bomo izbrisani za vekomaj?

  • garfi

   sploh ne obstajate
   nič ste in v nič se povrnete

  • Rožle

   Kolk te pa potem za tole Murgle plačujejo, če ni skrivnost…
   Mislim majo enga denarja tut za take bedarija ….

   • Fogglof Tunnek

    Je skrivnost… rečem pa lahko, da živimo dobro. Nič nam ne manjka.

    • Rožle

     Črni fond ..Foruma 21

 • albusa aquilae

  Ampak mislim , da si tov. zasluži vse čestitke,..za uspešno “tranzicijo”, in vse večjo bedo…….še bančne luknje so majhne proti tej velićini

  • garfi

   uspešen transport milijard v murgle

 • zokispoki

  Kje ste lovci v grmovju???

  • Fogglof Tunnek

   Tu !!!

   • Rožle

    Vam se reče …”Izačoškaji”

 • baldeagle

  Če hoče Slovenija v doglednem času razvojno napredovat, bo morala vlada sprejeti ukrep, ki bo omogočal najboljše ocenjenim študentom nadaljevati študij v najbolj uglednih univerzah na svetu in tako omogočiti kvaliteten študijski program in jih tudi finančno podpreti. S pogodbami pa jih zavezati, da se po uspešno končanem študiju vrnejo domov in jim omogočiti primerno zaposlitev. Zavedati se je potrebno, da je vlaganje kapitala v znanje, najboljša naložba, vložen kapital pa oplemeniten.

  Jasno mi je, da sedanja politična garnitura takega interesa nima iz zelo znanih razlogov. Upanje polagam na vladajočo koalicijo, ki bo sestavljena iz demokratičnih sil, temelječih na osamosvojitvenih načelih, katerim je interes gospodarsko močna, demokratična in pravna država Slovenija.
  Če hočemo konkurenčno Slovenijo v globalnem svetu, nujno potrebujemo veliko kvalitetnega znanja in sposobnost bliskovitega prilagajanja globalnemu trgu. To pa bi nam omogočili strokovnjaki, šolani v najelitnejših tujih univerzah. V nasprotnem primeru se močno bojim, da bo Slovenija končala po vzoru ex yuge.
  V znanju je moč, kajti znanje je garant za blaginjo v neki državi.

 • garfi

  POZOR RTVMURGLE NABIRKA OD BUTALCEV ZA REVNE, KI SO JIH SAMI USTVARILI !!!
  POMAGALI SO POKRASTI MILIJARDE
  NE DONIRAJTE NIČESAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • garfi

  bravo
  Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
  Čujte, ka pa če ma baldeagle praf??? Da smo levuharji dobra sinhrozirana skupina levih fašistof, ki smo plačani, da destabiliziramo portal Nova24TV. Naš vodja je mali mož iz Murgel !… A bomo izbrisani za vekomaj?

  • garfi

   garfi to Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
   sploh ne obstajate
   nič ste in v nič se povrnete

 • FORT WORTH

  Za osvezitev spomina kliknite Kramberger v Sevnici 1-4 del.

 • Kat Wilson

  Ne, ne bo… Takrat levice ne bo več. Bomo sami naciji. Ow yea.

  • Rožle

   Mar ni bil Hitler levak ter Naci…

   • Kat Wilson

    Jah, levičarji pravijo, da je bil desničar, desničarji pa, da je bil levičar. :) Nobenim ni všeč, zato pa je všeč meni! Je bil precej sredinski, nacionalist (desno), socialist (levo) – vmes pa je sredina, torej? Nacionalni socializem ni slab sistem. V desetih letih je iz Nemčije, napol propadle države na kolenih, naredil velesilo.

    • RATATA

     Samo žide je blo treba začet terat, pa se je vse začel rihtat.

     • Kat Wilson

      Jah, sam pri nas nimamo židov, mamo pa nekakšen komunistični ekvavilent… ki ga najbrž nadzirajo židje??

     • RATATA

      Yes(!), pa take.

  • centurion

   DaBogda…

 • Fogglof Tunnek

  AboutTown • 2 uri nazaj
  Fantje… lahko se repenčite kolikor hočete, ampak levica bo vedno dominantna. OK?

  • garfi

   AboutTown to garfi • 2 uri nazaj
   Zakaj se tako razburjaš, Debeli Garfild? Kap te bo. Umiri se, zadihaj…
   Ne jemlji vsega tako resno. Predvsem ne tega, da sem star 82 let. To je bil zgolj instrument.
   Laž je zgolj instrument za dosego cilja, pikec. Zavedaj se tega. Laž je OK.

 • garfi

  don murgleone je največja tragedija Slovencev

  • Fogglof Tunnek

   Moram ti priznat Don Murgleone… zelo dobro…te pa desničar gor ali dol… Bravo !!!

   • garfi

    ker je tvoj šef majhen uporabljaj spoštljivo male črke
    don murgleone

 • garfi

  AboutTown to garfi • 2 uri nazaj
  Zakaj se tako razburjaš, Debeli Garfild? Kap te bo. Umiri se, zadihaj…
  Ne jemlji vsega tako resno. Predvsem ne tega, da sem star 82 let. To je bil zgolj instrument.
  Laž je zgolj instrument za dosego cilja, pikec. Zavedaj se tega. Laž je OK.

  • macon

   Zato pa smo, kjer smo: ker je laž ok. To je seveda pretežno levičarsko in povsem sodobno, današnji izrojeni človek se lahko javno pohvali, da je pameten, ker laže.

   No, ko ne bo imel za kruh in ko mu bo marsikdo obrnil hrbet in bo imel poleg sebe same podobne lažnivce in barabe, ga bo srečala resnica, lažnivca.

   • garfi

    ni človek je pa izrojen in kriminalec in zločinec
    žal to počno namerno, da perejo možgane nevednim in mladim

 • Fogglof Tunnek

  Kaj je desnica, kaj je levica?… Kdo je bolj levi, Pahor ali Turk…Milan ali Zoki…Luka ali Kordiš ??? Kdo je bolj desni… Janez Janša ali Tomaž Majer… General Glanzkopf ali Veliki Vodja… Pastir ofc ali Jajec… Janez Janša ali Janez Janša???… Zakaj mam občutek, da desni ni neke vejke izbire!!!

  • RATATA

   Zato, ker si tak butl

  • Dragan Krstič

   Tunnek, samo eden na žalost je,ki je sposoben izvesti reforme države in to je JJ.
   Tvoja izbira semaforist, opankar, tisti,ki je bil proti osamosvojitvi niso nikakršna opcija. Za Luko, Kordiša ali sluzastega pa je škoda besed. Če bi že moral izbirati na levici, bi izbral Šoltesa pa nikogar drugega. Pa smo kvit 1:1.

  • garfi

   zato ker ste vsi ostali lažna lopovska in fašistična levica

 • RATATA

  In najkasneje leta 2022 bo pravi trenutek za izvedbo boljševistične revolucuje pod vodstvom ZL.
  Kot tist mož, ki je imel psa in ga je lepo redil, pa mu je nekoč pes ukradel kos mesa, zato ga je ubil, v grob ga pokopal je, na tablico napisal je:
  živel je mož, imel je psa, lepo ga je redil, nekoč mu ukrade kos……….

  • Jovo Jamnica
   • RATATA

    Ustreza.
    Meni je to mama Fanči pripovedovala, ki bi danes bila stara 90, če jo buh neb ksjab uzeu.

    • Jovo Jamnica

     No, jas pa sn toto Yu grupo poslušo leta 1971 v Maribori, f hali C.

     • RATATA

      A si nisi zapomnu, kaj so ti pametni foter povedali o južnjakih?
      Takrat s s tem nekaj protestiral.
      Razvil si se pa v levičarja.

     • Jovo Jamnica

      Ej, njihof ta prvi hit je biu

      https://www.youtube.com/watch?v=WoApIGdNMCA

      Ovi rokeri z Juga so bli takrat kuj napredni. Juga je bla interesantna tut za svecke zvezde. Leta 1975 so f Hali Tivoli špilali Slade, Barclay James Harvest, Cat Stevens, Frank Zappa, Osibisa… Ja, to so bli cajti dobre muzike…

     • RATATA

      Verjamem, da so spomini lepi, kot tudi, da so bili takrat občutki res dobri.
      Omogočili so “iger” kruha pa bolj malo.
      Mnogo Slovencev je šlo na Bavarsko in po BRD v tistih časih, nadomestili so jih pa tisti in taki, o katerih tvoj oča niso imeli nič lepega za povedat.

     • Jovo Jamnica

      Saj pa me kruh f puberteti ni zanimo. Fike, čaga pa muzika…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, iz prve roke vem, da če bomo pri @baldeagle čimvečkrat pritisnili puščico nafsdol, dobi nagrado. Ogled prostorof na Trstenjakovi in izlet v Lepeno!!!

  • RATATA

   Vidiš, da si ree butl.
   Imamo ja vsi esdeesovci v Lepeni Vekende.

  • Rožle

   Nije ti to kviz….!

  • FORT WORTH

   Nehaj podpihovati sovrastvo. Levak prfuknjeni. Idiot.

   • Fogglof Tunnek

    No no, zakaj takšna govorica? A samo to znaš?

    • FORT WORTH

     Ne,tudi to da si brezdelnez in sadisticni zdrahar.

    • garfi

     Fogglof Tunnek • 21 ur nazaj
     Gnide desničarske spat se spravite… Partizani so vas osvobodili…Kapish?

  • baldeagle

   Trdno sem prepričan, da tvoji pozivi na tem portalu ne bodo naleteli na plodna tla.
   Očitno si zgrešil portal, kajti tukaj ne boš našel tvojim blodnjam primernih sogovornikov, ki bi tebi pritrjevali tvoje komunistične laži. Morda nekaj opranoglavih posameznikov, pa še ti so najverjetneje plačanci levakarskih zblojencev ali pa navadni praznoglavi trolli.

   • RATATA

    Sem ti dal puščico dol, ko dobim nagrado ti jo dam.

    • baldeagle

     Hehe, če je @Tunnek tisti, ki naj bi “nagrado” dal, najverjetneje ne bo nič iz tega. Komunisti so namreč vsi notorični lažnivci, ki nikoli ne izpolnjujejo danih obljub.

     • RATATA

      Ja, to pa vem, mi je že stara mama, ki je bila v partizanih to povedala, kako se se lagal in zavajal navadn folk.

     • Jovo Jamnica

      Tolko, kolk so se meni lagali novodobni porivatniki v Jugi, ko so hotli, da pr njih delam, sploh opisat več nea znam…

     • RATATA

      Komunajzarski eldeesovci pač. Si imel smolo, pa napačne obtožuješ.

     • Jovo Jamnica

      Takrat, sredi osndesetih pač ni blo dobenga LDS…

     • RATATA

      Ja pol si pa že zgodaj smolo mel. Tisto pač niso bili “novodobni” privatniki!
      Tebe je že prejšni sistem jebal, pa si še vedno zanj? Čudna tica.

     • Jovo Jamnica

      Nikol nisn biu za sistem, niti za Jugo. Jas sn vedno govoro, da sn Slovenc.

     • RATATA

      Levičarji hočjo Slovence zbrisat, zato moraš bit proti. Če je kar praviš res, potem internacionala ne more bit tvoja himna!
      Načelnost imaš dovolj.

     • Jovo Jamnica

      Saj pa jas sn proti levičarom. Levičari me majo za šovenista in nacija. Čepraf so tut naciji bli levaki. Nikak nisn kompatibiln. Jas sn desni nacjonalist. Levi nacjonalist je za Vlko Slovenijo, jas pa sn za Slovence.

     • RATATA

      Enkrat bo neka kapaciteta morala natančno definirat kaj je kdo!
      Do takrat se bo kakšnemu še dogajala krivica.
      Vendarle, so pa tu samo besede, vemo pa, da štejejo dejanja.

     • Jovo Jamnica

      Moj moto je… nikol ne želi drugemu tistega, kaj se meni nea dopade. Je pa f praksi to ful teško udejanjit. Tu na portali pa dejanja nea štejejo.

 • RATATA

  Fajn so nas nategnil, ko smo mislili, da je Kavčičev Nikec dal NLB Bavčarju in Janšati.
  Če verjameš.
  Predlagam, da se podari Hrv. In Bos. varčevalcem v imenu bratstva.

 • centurion

  Kurba komunistična roparska in nenasitna.
  Tudi tebe čakajo Žale in kelih pepela.
  Pardon, dreka.

  • Fogglof Tunnek

   Če bi jas to napisal za vašega bi bil blokiran.

   • RATATA

    Ti si u glau blokiran že od pamtiveka.

    • Dragan Krstič

     Odkar je postal udbovec.

     • RATATA

      Ne morem verjet, da sem ti apvoutal.
      Veš, te imam na sumu, da pišeš samo zaradi preizkusa reakcije drugih komentatorjev tu.
      Zaradi tvojega imena in priimka.
      Fintiraš?
      Za praznike si bil dol?

   • Rožle

    Ti si že marisikaj tukaj napisal …pa še nisi blokiran..

    • indijanka

     a se sam vojskuješ

     • baldeagle

      Tudi mene je nekaj časa držala tovrstna “strast”, pa me je kmalu minila.
      Nima nikakršnega smisla se “vojskovat” s trolli. Kajti njihov namen je sprovocirat čimveč piscev, da se lahko na ta račun naslajajo v njihovih zatohlih luknjah.
      To so ljudje, ki v življenju nimajo ciljev in živijo prazno in osamljeno življenje.

     • indijanka

      Mene malce nasmejite. Všeč mi je, ker ste enotni, bojeviti in duhoviti.

     • baldeagle

      Ja, nekateri moški, smo res včasih bojeviti. Tudi naš ego je tisti, ki nam včasih povzroča težave in nekako ne dovoljuje podrejenosti.
      Premagati lasten ego, pa je po mojih izkušnjah nekaj najtežjega. Je trdovraten kot sam hudič.

     • indijanka

      Vem. Ženska sem. Moški ego me nasmeji in marsikaj olajša. Sicer pa bi bilo dolgčas, če bi bili robotki in bi se odzivali samo razumno.

     • Fogglof Tunnek

      Čuj indijanka, jas nisem robot…sn ljubeč moški, ki se tudi razjoče če treba…potem rabim tolažbo…

     • garfi

      Fogglof Tunnek > baldeagle • 21 ur nazaj
      Huda jama te čaka…

     • Fogglof Tunnek

      Lažeš!!!

     • garfi

      Pavel Rupar izključen iz SDS
      Ljubljana, 26. oktobra 2012 – Nekdanjega tržiškega župana in poslanca Pavla Ruparja je izvršni odbor tržiške SDS izključil iz članstva SDS, poroča Delo

      rdeči lažnivi smrdljivi gobec
      ZL lažnivec Fogglof Tunnek > Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
      Proti SDS-vem voluharju je bilo nekaj letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna. Pred tem, avgusta 2013, je Rupar izstopil iz stranke SDS, fzrokov za to dejanje javno ni razkril…ampak mislim da zato, ker je bil že bolj popularen od Ivana Janeza… Pri SDS-u je pač tako…bolj si žleht, bolj si popularen!!!

     • Fogglof Tunnek

      In kako vezo ma to gnes…to je že passe’ …

     • Rožle

      To se pa spomnem…

     • Fogglof Tunnek

      Nič se ti ne spomniš…

     • baldeagle

      Ti se razjočeš takrat, ko si poln šmarnice in niti ne veš zakaj se razjočeš.

     • Fogglof Tunnek

      Tudi res…pa če mi Julika ne da !!!

     • baldeagle

      Zakaj ti pa ne da? Hehehe.

     • Fogglof Tunnek

      Ker ma preveč…najmanj enkrat na dan!!!

     • baldeagle

      Verjetno uporablja dildo, ker je ti ne zmoreš zadovoljiti. Alkoholiki se v postelji ne obnesejo dobro.

     • Fogglof Tunnek

      Šmarnica mi naredi trdega… Julika ga fčasih sfocka ko jo že fse peče…pa še vedno stoji…majke mi…

     • Rožle

      Pa sej jo nič ne vprašaš….

     • baldeagle

      Verjamem, da se zabvaš, ko opazuješ naš petelinji boj, hehehe.

     • indijanka

      :) včasih me nasmeji do solz. Sicer pa ljudi čutim. Pri tistem mladostniku About Town me je stresal mraz, zato sem ga blokirala. Drugače pa čutim samo petelinje boje :).

     • baldeagle

      @AboutTown, je res mladostnik, ki je imel težko otroštvo. Predvidevam ,da je bil zlorabljan in vedno grajan od staršev. Verjetno v življenju ni bil nikoli pohvaljen zato čuti močno potrebo po dokazovanju tistega za kar je bil vedno prikrajšan.
      Tudi take ljudi je potrebno razumeti.

     • indijanka

      Vem. Se pa počutim slabo, če čutim tak strah. Nisem čutila niti možnosti, da bi “prelila mir”.

     • baldeagle

      Nimaš dovolj spiritualne zaščite. Boš morala malce na tem delat.

     • RATATA

      Včasih, si na skrivaj štekam yt od Romana Vodeba, ki pravi, da se moramo fantki vedno kurčit.
      Meni to ustreza.
      Rad sem fant in rad se kurčim.
      Hvala bogu.

     • baldeagle

      Vse, kar je pretirano, lahko na tak ali drugačen način škoduje. “Kurčenje” v nekih zmernih dozah je pa koristno, da človek izbljuva iz sebe vse tisto, kar ga v notranjosti tišči in se na tak način vsaj začasno olajša.

     • RATATA

      Olajša se, četudi ga sploh iz hlač ven ne da.

     • garfi

      ne, širi propagando in pere možgane
      Fogglof Tunnek • 8 minut nazaj
      Predno vas zapustim, preberite fse moje poste, ugasnite računalnike, se zamislite nad mojimi besedami…in spat!!! Lahko noč!!!

     • Jovo Jamnica

      Lahko noč…

     • garfi

      dobro jutro

     • Fogglof Tunnek

      Hello…

     • garfi

      bye bye…

     • Jovo Jamnica

      Mater, ti si pa hitr. Kaj si te sajno? Se spomnaš???

     • garfi

      kva

     • Jovo Jamnica

      Um Gotes wil, du pist aba schnell. Hos tu wos getrojmt?

     • garfi

      mijau mijau…….

     • indijanka

      Lahko noč Jovo.

     • Rožle

      Ja kdaj je pa šel on s kuram spat…?

     • Fogglof Tunnek

      Dobro večer indijanka!… A grema, sn čist ???

     • Rožle

      Od krave, ovce ali koze…usran..?

     • RATATA

      Si čist prtegnjen, ja.

     • Jovo Jamnica

      Lahko noč tudi tebi

     • RATATA

      Indijanka se poslavlja, ve pa, da bo še pobalinskega pregovarjanja tu.
      Seveda bo pred resničnim spanjem parkrat pokukala sem.
      Vedno bom verjel, da imam prav, ker sem psihopat.

     • Rožle

      Ti si tudi jasnovidec…?.. Tako kot Cosmos Rotvajler..

     • Jovo Jamnica

      Ne. To je Kozmo psi…

     • RATATA

      Ne vedno.
      Obnašam se tako.
      Zgledam pa tak takrat, kadar sem nasekan kot od soda čep,…pravi babnca.

     • indijanka

      Hmm..ja. Zdelo se mi je, da se Jovo poslavlja.

     • Jovo Jamnica

      Ne še… :-) Sam pretirano resn pa tut nisn…

     • RATATA

      Včasih (zelo, zelo redko) se ti pa res lahko narobe zdi. Jovo je nočni “nabijač”.
      Kako se mi zdi fajn, da sem ujel pravi moment za spravo!
      Hvala za možnost.

     • baldeagle

      @Jovo se napoha ganje, potem pa nabija pozno v noč.
      Drugače pa po mojem občutku ni slab človek. Le politično je zaslepljen, za kar pa tudi ni vsega sam kriv. Je pač podlegel močni dozi indoktrinacije v ex režimu.

     • Jovo Jamnica

      Nehajte me hvalit, ker mi grata nerodno. Fse vidim, kaj se menite o meni…

     • RATATA

      Jovo ga poha že od hiljadudevetstosedamdesetiprve. Takrat mu splo ni blo za kruh, pa take…

     • indijanka

      Vprašanje je, kaj Jovo zares misli. Izjemno uživa v pregovarjanju. Razen tega na nek svojstven način predeluje podatke. Tudi sama čutim, da je dobrosrčen.

     • baldeagle

      Tudi sam imam včasih občutek, da @Jovo ne misli vedno tako, kot napiše.
      Menim, da je tudi v njem nekaj, kar ga žene, da kontrira sogovornikom.
      Otroštvo je precej huda reč, če človek ni bil deležen pravilne vzgoje.

     • indijanka

      Veš Ratata nisem zamerljiva. Tu se pa učim. Sicer me tu ne bi bilo.

     • RATATA

      Jaz pa sem. Pa ne morem pomagat. Verjetno imam to zamerljivost po stari mami, ki bi danes imela 91.
      Problem je v tem, da imam hvala bogu tisto hudičevo vest.
      Zato se mnogokrat izkaže, da bi zameril sebi, če bi drugim odmeril.
      Zakomplicirano.

     • baldeagle

      Seveda, če komentiraš na javnem portalu, mora biti človek pripravljen na marsikakšno reakcijo na svoj komentar. Žaljivke so žal sestavni del pogovorov preko spleta.

     • indijanka

      Naključja sicer ne obstajajo. Ampak, moj prihod na portal je nenavaden. Obljubila sem dedku, da se ne bom ukvarjala s politiko in sem se izvlekla iz vrtinca, ko te otroci zvolijo povsod. Potem sem pa v neki sferi zaznala in izgubila Vesoljčka. Na nek čuden način sem na morju našla komentiranje na Svetu24. Mefisto in Vesoljček sta me urila in se menjavala v vlogi Temnega in Belega Maga. Zaradi Mefistovega ostrega jezika sem se zakrila.. Peter in Rubec sta me prileljala sem in začela sem vas prebirati. Našla Kučka. V živo prisluhnila Odboru in začela prebirati več o desnici. Spoznala Pio in Ney. Tebe, Doba, Samsaro , Lorda H in. Antoniusa in seveda še veliko drugih počasi se mi je zdelo naravno, da sem tu.

     • baldeagle

      Res je, naključja ne obstajajo. Vse se zgodi z točno določenim namenom. Tudi tvoj, moj itd.. prihod na ta portal se je zgodil z nekim namenom. Včasih nam je namen prepoznaven, vedno pa ne. Zgodi se, da ga prepoznamo mnogo časa kasneje iz takih ali drugačnih razlogov. Dejstvo pa je, da nas življenje pošlje na kraj v katerem se lahko skozi izkušnje nekaj naučimo, nekaj, kar v življenju še nismo ozavestili.
      Tudi moj prihod v Slovenijo odločitev, da se za stalno preselim sem, ni naključje.
      Včasih mi nekateri znanci govorijo, zakaj nisem ostal v Ameriki, ker naj bi se tam cedila med in mleko. Z nekega zornega kota gledano, je res temu tako. Jaz pa potrebujem še drugačne življenjske izkušnje in spoznanja in kot kaže je Slovenija tista destinacija, kjer si jih bom lahko pridobil, oz. jih že pridobivam. Naučil sem se mnogo tega, kar prej nisem poznal in tovrstne izkušnje notranje bogatijo. Jasno, da sem še vedno v zgodnji fazi učenja, pa vendar, se stvari premikajo.
      Moram povedati, da mi je Slovenija izjemno všeč. Predvsem je veliko neokrnjene narave, kar je zame pravi balzam. Ni gneče, kakršno sem bil vajen v US. Življenje na podeželju, pa je zame izkušnja, kakršne prej nisem poznal. Izkušnja v pozitivnem smislu.
      Neverjetno, kaj lahko človek vse spozna, ko je v neposrednem stiku z naravo. Uresničujejo se mi nekatere stvari, ki so mi jih že mnogo prej napovedali Indijanci. Doživljam neke vrste preporod in mi je to zelo všeč.
      Vsak se z nekim namenom znajde točno tam, kjer je zanj najbolj koristno za njegov osebnostni razvoj.

     • indijanka

      Hvaležna sem, da si se znašel tu.

     • Fogglof Tunnek

      Serbus…

     • Jovo Jamnica

      Saj nisma na cesti…

     • Fogglof Tunnek

      FHalozah tudi ne…a fseeno…serbus…

     • Jovo Jamnica

      No ja, naj ti bo… seos

     • baldeagle

      No, za pranje možganov, pa mora človek le imeti nek višji intelektualni nivo.
      V postih postih, ki jih piše @Tunnek, tega ni zaznati. Zato tudi ni nevaren za tovrstna dejanja.

     • Fogglof Tunnek

      Zakaj se me bojiš?

     • baldeagle

      Tebe, da bi se bal? No sedaj si me pa prvič spravil v smeh.

     • garfi

      Fogglof Tunnek > baldeagle • 21 ur nazaj
      Huda jama te čaka…

     • garfi

      butalcem volivcem mladim nevednim…

     • Fogglof Tunnek

      To ne drži. Jas sn učitelj glasbe in svoje delo dobro opravljam…deca me majo radi. Sn tudi kleni Haložan, poročen z Juliko…ljubitelj šmarnice.. Sn pa strogi levičar in se desnici ne pustim… Nisem pa noben troll. Življenje sprejemam z vejko žlico !!!

     • baldeagle

      Laž je nesmrtna duša komunizma. Ti pa si pristaš le tega.

     • Rožle
     • Rožle

      Ne..samo laži mi gredo na bruhanje….
      Napad je najboljša obramba…

     • indijanka

      Rožle ali poznaš Freudovo teorijo ledene gore?

     • Rožle

      Ne…vem samo uno teorijo , če se ženska boji kač…

     • Rožle

      Aha…je že več ni…nić novega

     • Rožle

      A to da nekdo zanalašč bega uporabnike portala svojimi nedovršenimi posti…?

     • indijanka

      Brala sem. Nikamor ne grem. Še se bova pogovarjala..brez skrbi. Razmisli o tem koliko ledene gore vidiš in koliko se je skriva pod vodo. Tista, ki je vidna predstavlja besede, tista ki je očem skrita pa neverbalno komunikacijo. Veliko večja je, kajne? Zato ti besede ne smejo tako do živega in moraš razvijati svoje sposobnosti prepoznavanja neverbalne komunikacije. Tunek ti je lahko izziv :).

     • Jovo Jamnica

      Saj jas bi se tut, pa me ignorirajo. Nea vem zakaj? Mogoče, ker se mi Janša nea dopade…

     • indijanka

      Pogrešaš Mefista?

     • Jovo Jamnica

      Ne. Saj je na Požareporti. Z njim sma mela nekaj let seanse na Politikisu. Vedno me je žalo…

     • garfi

      …..in samo trollam

     • Jovo Jamnica

      Ja no, tebe pa res pustim več al majn pr miri…

 • Dragan Krstič

  Ne spreglejte oddajo Podmostovi na HanziTV, začne se ob 20,50 in bogovorila o revščini v Sloveniji, ne boste pa izvedeli od te TV KDO JE KRIV ZA REVŠČINO PRI NAS. TO JE JA NEKAJ IMAGINARNEGA ZA NOVINARJE, KI JIH MI PLAČUJEMO DA RAZISKUJEJO KDO JE POVZROČIL
  TO REVŠČINO. SICER JE ODGOVOR ZELO PREPROST, KOMUNISTI SO PREVEČ POKRADLI
  VENDAR VAM OBLJUBLJAJO DA BODO DENAR IZ DAVČNIH OAZ VRNILI NAZAJ KO BODO KUPILI NLB. POTEM PA JOVO NA NOVO.

  • Dragan Krstič

   zahtevajmo da raziskujejo kdo je krivec revščine v Sloveniji ne pa razkrivati žalostnih zgodb ljudi iz socialnega dna. Pa še enkrat ponavljam, komunisti so se zmotili in malo preveč pokradli in spravili denar na varno. Kriv je pa Janez Janša.

 • garfi

  hvaležen sem
  Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  Kaj je desnica, kaj je lažna levica?… Kdo je bolj lažno levi, Pahor ali Turk…Milan ali Zoki…Luka ali Kordiš ??? Kdo je bolj desni… Janez Janša ali Tomaž Majer… General Glanzkopf ali Veliki Vodja… razredni sovražnik… Janez Janša ali Janez Janša???… Zakaj mam občutek, da desni ni neke vejke izbire!!!

  • garfi

   garfi to Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
   zato ker ste vsi ostali lažna lopovska in fašistična levica

 • Krtača17

  Oglasno sporočilo: za majhen denar odcepljam republike od SFREU. Ponudbe pod “plačilo je NLB”

 • garfi

  kurćanist Fogglof Tunnek to FORT WORTH • 17 minut nazaj
  No no, zakaj takšna govorica? A samo to znaš?

  Fogglof Tunnek • 21 ur nazaj
  Gnide desničarske spat se spravite… Partizani so vas osvobodili…Kapish?

  • Dragan Krstič

   TUNNEK JE TAK IDIOT DA MISLI DA ČE NE BI BILO PARTIZANOV BI BILI ŠE VEDNO POD hITLERJEVO OKUPACIJO. kAKŠEN BEBO RDEČI.

   • Dragan Krstič

    tUNNEK PA tITO TUD, A NE.

    • Jovo Jamnica

     Čuj, kapšlok maš štišjen…

     • Dragan Krstič

      Uštimano.

  • Dragan Krstič

   sPLOH NAS JE PA OSVOBODIL sTALIN, A NE tUNNEK. kAKŠEN BEBO.

 • Krtača17

  Politika ki bi jo radi vodili kvazidesni (samo za okus):http://www.tradingeconomics.com/greece/gdp-per-capita
  In politika ki jo vodijo komunisti s Kučanom na čelu. Sicer ni nevemkaj a izbira je naša:http://www.tradingeconomics.com/slovenia/gdp-per-capita

 • garfi

  Fogglof Tunnek ito ndijanka • 2 minuti nazaj
  Čuj indijanka, jas nisem robot…sn ljubeč moški, ki se tudi razjoče če treba…potem rabim tolažbo…

  • Rožle

   Itaq…Julko zanemarja…

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA NARODU

  • Jovo Jamnica

   OOOO, kak kaj v Luzerni?

   • montyamp

    Heute Interlaken .

    • Jovo Jamnica

     Has tu filajht Alplermakrone gegesn?

     • montyamp

      Ja , gestern , bei ICE MAGIC .

     • Jovo Jamnica

      Auh niht schleht… :-) Abar meine sind besser…

     • montyamp

      Bolj se ti dopade boljše je .

  • RATATA

   Tis taprav borc!

   • Jovo Jamnica

    Lahko njemi, ko ma plačo v frankah…

    • RATATA

     Če mu pripada, mu nisem fouš.

     • Jovo Jamnica

      Saj jas mu tut nisn fauš. Pametn človek. Pravi cajt je splino…

 • Adolf Hitler

  ta kumunaiser bo idino orenk po pizdi dubu to nagnusno sluzasto govno!

  • Jovo Jamnica

   To sam zato praviš, ker je bol dugo na sveti, ko pa si ti biu…

   • Adolf Hitler

    hahaahhah ti zivis v fantasiskem svetu hahahahahahahahahaooooooooooooooohahhahaahaha malo manj buli elektro zida ti priporocam cene si ti bo cisto zblodlo dobrodosl v matrixu bucman

  • Fogglof Tunnek

   No no…bo treba gobec oprati z žajfo…

   • RATATA

    Teb tut šmir žajfa z opilki poboljšana ne pomaga.
    Jaz bi tvoj gobec s pilo pral.

 • Olga

  Kdaj bomo tega komunističnega zločinca zaprli? NLB je treba prodati, pa čeprav za 1 evro!

 • Fogglof Tunnek

  Tak vam bom reko…meni tak stoji, da mi koža na hrbtu poka…Julika me že čaka v postelji.

  Julika: “Čuj Tunek pridi, delaj z mano ka hočeš!!!”

  • Rožle

   Pa na Kučkotovo pručko ne pozabi…
   če ne boš sam nos namaku….

  • baldeagle

   Ne se zopet lagat. Julika te čaka v hlevu, ne v postelji. Postelja zraven tebe je prazna.

  • RATATA

   Edina dobra fora.

  • garfi

   spolni odnosi z živalmi so še vedno prepovedani
   lahko pa ližeš rit tvojemu don murgleoneju

 • garfi

  rdeči lažnivi smrdljivi gobec
  ZL lažnivec Fogglof Tunnek > Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  Proti SDS-vem voluharju je bilo nekaj letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna. Pred tem, avgusta 2013, je Rupar izstopil iz stranke SDS, fzrokov za to dejanje javno ni razkril…ampak mislim da zato, ker je bil že bolj popularen od Ivana Janeza… Pri SDS-u je pač tako…bolj si žleht, bolj si popularen!!!

  in resnica
  Pavel Rupar izključen iz SDS
  Ljubljana, 26. oktobra 2012 – Nekdanjega tržiškega župana in poslanca Pavla Ruparja je izvršni odbor tržiške SDS izključil iz članstva SDS, poroča Delo

 • Fogglof Tunnek

  Zdaj pa dovolj lapanja…spat se spravite!!! Lahko noč !!!

  • montyamp
   • Fogglof Tunnek

    Ne, koz nimam doma.

    • Rožle

     Kaj so ti že vse pobegnile …?

     • Fogglof Tunnek

      Mam pa dva pujčeka v štalunco…enemu je ime Vinko, drugi pa Grims…lepa sta…

  • garfi

   šele sedaj je konec tvojega lapanja
   liži rit don murgleoneju

   • Fogglof Tunnek

    Nesramnost na višku.

    • garfi

     …noči

  • RATATA

   Kako naj tebi baraba komunajzerska kdo verjame, da mu želiš lahko noč? Svija

   • Rožle

    Pa sej mu ne …

   • Fogglof Tunnek

    Lep jezik.

    • RATATA

     Vsak sladoled in še ktera je vesela ko ga začuti.
     Ni tak kot tvoj, prekajen goveji.

   • Dragan Krstič

    Ratata, težko verjamem da si zmožen napisati kaj takega kar si mi napisal. Na žalost si samo težak desni primitivec. Tudi na desni so takšni.

    • Fogglof Tunnek

     Ja, res je…

     • garfi

      ….sem Svija

     • Fogglof Tunnek

      Zakaj se maš za svijo…ti si maček ki ma ljubimca cosmosjasnovidca…

     • garfi

      Nesramnost na višku.

     • RATATA

      Kaj je res? Paktiraš politikant? Jaz tega nisem vajen. Se nisem pustil nobenemu šolat zavoljo interesov.
      Za vse sam poskrbim na primitiven način. In s tem sem zadovoljen, saj nisem nikomur nič dolžan.

     • Dragan Krstič

      Ratata, razkrij svoje pravo ime in priimek kot sem ga jaz. Ti si lahko tudi Abdulrahman iz Afganistana.

     • RATATA

      No no. (to ni po italjansko ne, ne).
      Seveda se pa predstavim, ko se srečava. Povedal bom ime in priimek in ni hudič, da ne bova spregovorila o aktualnih temah, kar bo privedlo tudi do tega, da naju zanese v razkritje nickov.

      Ko kupčkam, katere skupine aktivirat za zagotovitev desne večine in kako, se mi zelo zatika.

      Zaradi mnogoštevilnih južnjakov, ki jih kot zapovedano vidim izključno na levici, je težavno kombinirati z nacionalSlovenci, saj se to izključuje.
      Sem pa imel priložnost pristno zaslišati par Srbov, ki so v Sloveniji že več kot 25 let in jim gredo na živce njihovi levičarski leni in izkoriščevalski Ćefurji (kot jim sami pravijo!!!).
      Čudne kompromise bo treba sklepat, kot kaže, da se skrajno paradoksalna situacija glede načina aktiviranja volilcev pravilno izvede (sploh razjasniti jim resnico in dosedanjo zmoto).

    • RATATA

     Zadnjič mi nisi odgovoril na moje vprašanje “partizan ali znezda?”
     Lahko se odprimitivim.

     • Dragan Krstič

      Ratata, ti lahko živiš še 1000 let pa ne boš bolj zaveden Slovenec kot sem jaz,
      niti do gležnjev, ne do kolen.

     • RATATA

      Sem prebiral tvoje prispevke.
      Vse ti je jasno, izrazi ti laufajo, b.p. Torej plusi. (na enega o meji se spomnim, da sem moral pripomniti)
      Kot sem rekel, srbsko ime in priimek v nicku me mede – ne znam si zanesljivo pojasniti, zakaj bi si nadel kaj takega….. Drugega nič. Skratka prijateljski.
      Zavednosti seveda ne moreva dokazati eden drugemu.

 • Jovo Jamnica

  Zaj grem odmeve gleat…

  • Fogglof Tunnek

   Jas pa porniča…pol pa na Juliko…

   • garfi

    spolni odnosi z živalmi so še vedno prepovedani

    • Rožle

     Njega bi mogu osliček….

  • Rožle

   Pa dobro…gleai…

  • garfi

   ti bo spet odmevalo v glavi…bo spet odmevalo v glavi…spet odmevalo v glavi…odmevalo v glavi….v glavi….glavi

  • radames

   Lepo! Slavca puzdrav!

 • Krtača17

  Iz enega drugega foruma:

  Top 5 Revolutions Backed by George Soros (6th attempt in progress)
  Excerpt:

  “In 2004, Richard Poe, in Velvet Revolution, USA, outlined the seven-step strategy used by Soros to topple Milosevic. This strategy, Poe writes, is the same “blueprint” used repeatedly by Soros in other countries:

  Form a Shadow Government, Control the Airwaves, Bleed the State Dry, Sow Unrest, Provoke an Election Crisis, Take the Streets, and above all, Outlast your Opponent.”

  Sound familiar?

  http://gulagbound.com/12652/top-5-revolutions-backed-by-george-soros/

  • Rožle

   A ime foruma ti je pa težko povedat…al je top secret….?

 • Fogglof Tunnek

  Tak, zaj pa resnp…grem TV gledat… lahko noč!!!

  • cosmosjasnovidec

   Tv-ja ciganski playboj sploh nimaš tako,da greš spet natepavat sosedove koze Julike ali pa tvojega ciganskega brata pedofila “abouttowna”.
   Ne laži in verjemi sam sebi pujs ciganski.Hehehe

  • radames

   Foglou tumpek tumpek

 • garfi

  Fogglof Tunnek • 15 minut nazaj
  Zdaj sem pa dovolj lapal…spat se spravite!!! Lahko noč !!!

 • garfi

  Fogglof Tunnek • eno minuto nazaj
  Tak, zaj pa resnp…grem TVMURGLE gledat… lahko noč!!!

  • baldeagle

   @Garfi, če dovoliš en dobronameren nasvet. Ne ženi si toliko k srcu pisanja neumnosti teh trollov. To lahko človeka preveč znervozira in lahko doživi energetski kolaps, kar pa ni dobro. Posledično lahko trpi tako fizično, kot psihično zdravje. Ogrožat lastno zdravje zaradi nekih nepomembnih trollov, ki ne vidijo nobenega smisla v lastnem življenju, pa ni vredno.

   • garfi

    VSE kar piše je levaška propaganda !
    lahko bi ga še kdo ustavljal, ker ni moderatorja
    še zdaleč ni nepomemben, od leta 12 neprestano širi laži proti JJ in SDS

    • baldeagle

     Jaz ga “ustavljam” na ta način, da na vsak njegov post stisnem minus.
     Če pa pogledaš naše odzive na njegovo pisanje, pa lahko takoj ugotoviš, da ga vsakokrat povozimo z našimi argumenti.
     Zato le ni tako nevaren, kot se morda zdi na prvi pogled.

     • garfi

      to berejo nevedni mladi volivci
      preberi tole
      Fogglof Tunnek • 8 minut nazaj
      Predno vas zapustim, preberite fse moje poste, ugasnite računalnike, se zamislite nad mojimi besedami…in spat!!! Lahko noč!!!

     • baldeagle

      Toliko se pa že “poznamo” med sabo, da vemo, da na take puhljice ne bi nihče nasedel. @Tunnek s takimi stavki samo napihuje svoj lastni ego, ker je imel zagrenjeno otroštvo in so ga verjetno zlorabljali in grobo utišali, ko je hotel uveljaviti lastno voljo. Posledice lastnega zagrenjenega otroštva pa se kažejo skozi vsebino njegovih komentarjev.

     • garfi

      česa ne razumeš ? TO NISO DEBILI, TO JE SISTEMATIČNA PROPAGANDA

     • baldeagle

      Sistematična propaganda in pranje možganov se dogaja na drugih portalih in institucijah, katere v celoti obvladujejo levičarji.
      @Tunnek pa temu še zdaleč ni dorasel, zato smatram, da njegovi komentarji nimajo nobenega učinka na bralce naših komentarjev.

     • garfi

      poglej rezultate volitev in ankete
      ogromen učinek ima
      je pa samo drobec tega problema

     • baldeagle

      Verjetno res vpliva na določene ljudi njegova “propaganda”. Vendar ne na tem portalu, temveč v okolju v katerem živi, skuša prepričevati ljudi na način, da poje slavospeve komunistični drhali in kritizira demokratične sile v Sloveniji. Verjamem tudi, da marsikateri naivec nasede njegovim lažem in blodnjam.

     • garfi

      on je aktiven povsod najmanj od leta 12
      to je lahko tudi naročeno in plačano
      seveda nasedajo

 • Rožle

  AboutTown poziva povsem miroljubne uporabnike portala na fizični obračun …
  Je mislil, da je za sabo zbrisal svinarijo pa se je pošteno uštel…
  https://s23.postimg.org/56ckfacd7/About_Town_grozi.jpg

  • garfi

   shrani, tudi zmerjal je in grozil

 • cosmosjasnovidec

  Reply
  “FOGLOF TUNEK” ter njegov ciganski brat pedofil in naskakovalec Kokoši “ABOUTTOWN sta pa danes prišla v (ne bom omenjal kateri) lepotni salon kjer sta zahtevala,da jima uredijo tazadnje plati,ker bosta šla za prostituirani deklici na srečanje levaških ciganskih ter komunajzarsko čefutarskih istospolnežev.
  Po priporočilu tovariša “milana kurčana ter njegove desne tace poscanega cmerarja” bosta prejela visoka levaška odlikovanja za naslov istospolno usmerjena “CIGANSKA PLAYBOJA leta 2017”.
  Z brcami in zapičenimi čevlji v njune ritne luknje sta na vrat na nos zapustila lepotni salon.
  Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • RATATA

   Za tole si pa moraš “pridržati vse pravice”!

   • Rožle

    ⓒ copyright

 • FRANC3

  Na levici nastaja preplah!
  Kje sta pa agitpop zgodovinarja Božo Repe in Guiseppe Pierozzi? Nič več ju ne vidim na TV!

  • Dragan Krstič

   Božo Repe piše knjigo, da je Milan Kučan pravzaprav reinkarnacija Ghandija mati Terezija pa njegova bližnja sorodnica, Giuseppe pa s pomočjo računalniških parametričnih podatkov s svojim megaračunalnikom severnokorejske izdelave ugotavlja za koliko milisekund je Nemčija prej kapitulirala zarad inaše partizanske gverile.

   • radames

    Repe je Kučanu napisal Mein Kampf, Hitler ga je pa sam!

 • Rožle

  Že kot mali čoban je Tunnek rad nadlegoval uboge ovčke …
  https://s23.postimg.org/n1uytorrf/oban_Tunek_2.jpg

 • Rožle

  Tunek bi uporabnikom portala z milom umival usta….
  No, potemtakem bi bilo potrebno jih temu zdrgniti z varikino…
  https://s28.postimg.org/rvxqgh5nh/town_grozi.jpg

  • baldeagle

   Kot sem že napisal, njegove travme izvirajo iz njegovega otroštva, ker je bil verjetno zlorabljan. Verjetno ni bil deležen starševske ljubezni, temveč samo kritik in poniževanj. Posledica takega otroštva pa so vidne v vsebini njegovih komentarjev in verjetno še marsikje drugje.

   • garfi

    ne nasedaj, je lahko kdorkoli vključno plačanec

    • Rožle

     A da bi takole igral…? Ne vem no..

     • garfi

      še mnogo huje
      gre za milijarde ki jih še naprej kradejo
      plačajo lahko karkoli tudi umore

    • baldeagle

     Plačanci so tisti, ki na višjem intelektualnem nivoju skušajo pridobiti sledilce.
     @About Town pa je frustriran in psihično nestabilen primitivec. Njegove divjaške reakcije, na kako banalno zbadljivko na njegov račun, kažejo na njegovo nestabilno psihično stanje. Saj dobesedno znori, če mu le rahlo zagroziš. To so simptomi, ki kažejo na osebo, ki je zbolela za shizofrenijo. Taki pa nimajo sledilcev. Mogoče jim sledijo enako bolni pacienti.

     • garfi

      imajo pa bralce kot sem ti že večkrat napisal
      tudi on je medij in propagandni mediji so velik problem
      saj so levaki preplavili vse
      še enkrat, ti trolli so lahko kdorkoli
      kdor jim odgovarja z zmerljivkami tudi sam sesuva ta portal
      zato ne na isti nizki nivo, to hočejo
      poleg tega onemogočajo logično neprekinjeno debato

     • Rožle

      Ja se strinjam…pri temu se prav čuti, da mu pritisk dvigne in mu hormoni dobesedno podivjajo…

     • garfi

      imajo pa bralce kot sem ti že večkrat napisal
      tudi on je medij in propagandni mediji so velik problem
      saj so levaki preplavili vse
      še enkrat, ti trolli so lahko kdorkoli
      kdor jim odgovarja z zmerljivkami tudi sam sesuva ta portal
      zato ne na isti nizki nivo, to hočejo
      poleg tega onemogočajo logično neprekinjeno debato

     • Rožle

      Mal mi daje občutek, da je celo nevaren do samega sebe…

     • baldeagle

      Jasno, taki so škodljivi tako za okolico, še bolj pa do samega sebe. To so ljudje brez ciljev v življenju in živijo povsem nagonsko, kot živali. Tako se tudi odzivajo na okolje v katerem so prisotni.

  • garfi

   umiva-pere možgane naivnim in nevednim

 • Vrhovni sodnik

  Tole je pa mal huda 2022, po moje ga takrat ne bo več.

  • radames

   Vrhunska zdravniška oskrba doprinese svoje. Zemljarič jih ima 88 pa je še vedno zelo poslovno aktiven.

   • Rožle

    Ja tale Zemljarič te zna še prtegnt…tako kot je hotel še ne dolgo nazaj nekega novinarja…., če ni bil celo iz kanala-A

  • garfi

   nima sina ima pa mateja tonina
   ne skrbi za naslednike, kjer je denar je toliko muh kot na dreku

 • Rožle

  Je kar ene par vohunov na tem portalu takoimenovanih “izaćoškarjev”…z enim očesom špijonirajo po portalu
  En izmed teh je ..Prle

 • garfi

  rtvmurgle zbrale samo 13 tisoč evrov za njihove žrtve revne
  odlično, torej tudi moje svarilo je zaleglo

 • Rožle

  Skvo pa kar mrkne…k da bi jo s pilotom ugasnu…!

  • baldeagle

   Misliš na @indijanko?

   • Rožle

    Squaw…Itaq

    • baldeagle

     Zanimiva ženska, intelektualno in duhovno zelo razgledana. Je odlična mati in verjamem tudi dobra partnerka, ker se njena nežna ženska energija zelo dobro občuti. Čeprav je osebno ne poznam, sem prepričan, da je občudovanja vredna ženska, ki ve kaj hoče v življenju.

     • Kučko pod pručko

      Baldi, tako lepe pohvale kaki osebi pa že dolgo nisem prebral. Seveda pa lahko dodam, da imam o Indijanki povsem enako mnenje!!!

  • Vrhovni sodnik

   Wanka Tanka tu du du du.

   • Rožle

    Pojma nimam kwa to pomen….
    Poznam sam…Ta Tanka … :)

    • baldeagle

     Vakan Tanka pomeni Great Spirit ali Veliki Duh.
     V krščanstvu ga imanujemo Bog.

    • Vrhovni sodnik

     To je ples za dež.

     • Rožle

      …a tole..tu du du du.?

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ, veš kwa je Meke keke tengri.

     • Rožle

      Povej..

     • Vrhovni sodnik

      Plači, inf so drage.

     • Rožle

      He… ;)
      Ti bi dal še en plus pa ne gre :)

     • Vrhovni sodnik

      Modro sinje nebo, po domače bog Đingiskanovih Mongolov.

     • Rožle

      Kje je pa un pokeraš …spet?

     • Vrhovni sodnik

      Misliš Temun Džina.

     • Rožle

      Ne vem, a ma kakšen nov Nick spet ?

     • Vrhovni sodnik

      A spet ne veš kdo je Temun Đin, potem je pa Tekumze, vpraš skwo če ga pozna.

     • Rožle

      Ja povej kje pokeraš…kaj kompliciraš
      Sej veš na katerga mislm…

     • Vrhovni sodnik

      Greva po vrsti T.Đ. je pravo ime Đingis Kana, Tekumze je gorski lev, pokeraša pa nimam v žepu, on je bolj sistem, zdaj ga vidiš, pol pa zgine.

     • Rožle

      Itaq…nič novega eni res radi kar izginejo…:)
      Tako kot bom jest zdele ..Lahko noč
      Light Show..

     • Rožle

      Grem rajš Tarzana gledat….pa Jane seveda

     • Vrhovni sodnik

      Spet se odvajaš od družbe, kwa šejtana kej vidiš.

     • Rožle

      Ne vem, mal čudno je, da mu ni noben podoben na tem portalu… Težko verjamem, da ne bi bil na portalu..
      On brez tega pač ne more…

     • Vrhovni sodnik

      Saj je, sam se ne spomnim nicka, v Avatarju ima starčka s klobukom.

     • Rožle

      Pa Ježka ni nikjer…za njega mi je še bolj čudno…

     • Vrhovni sodnik

      Mislim, da se na kurah pojav, nisem siguren, ker sem malo po portalih.

     • Rožle

      OK….pejt ti nazaj Leota na mraz preganjat … :)

     • Vrhovni sodnik

      Duhovno pa nisi prav izobražen, sam tega fogla goneš, kakšno knjigo preber, vpraš skwo katero.

     • Rožle

      A teb jih je ona zrihtala….?

     • Vrhovni sodnik

      Ona bere, jaz pa poslušam in uživam.

     • Rožle

      Kwa maš to telepatski prenos .:) .?

     • Vrhovni sodnik

      To je zastarelo, midva imava teleport sistem, sam okol ne govor.

     • Rožle

      To sm jest Bilderbergu na Kurah razlagu pa prau, da ne gre..
      Sam je res zdej un z Levom…

     • Vrhovni sodnik

      Kako da ne, Bildi ni še tega jemal.

 • Minovak

  Ej, vidva….dejta si tel. številke in nehajta obremenjevati portal s svojimi izlivi. Ni fer do drugih, ki komentirajo temo, ne pa kar neki…brez veze.

 • Jozi Rupar

  Če noče omenjeni tovariš v pokoj, bi mu pa mogoče odgovarjal zapor, saj ta pa bi bil zaslužen.

 • Verbena

  Ej lejga Kučanov stric…banko prodat takoj, jaz ne mislim več svojega dela denarja, katerega mi države obvezno pobere, metat za ene pufe, ki niso moji !!!!….denar naj gre za razvoj…infrastrukture, gospodarstva, zdravstva…

 • dob

  Kakšni primitivci in mentalni omejenci brez idej se zbirajo okrog kučana in mu izražajo svojo podporo! Mene bi bilo sram imeti takšne okoli sebe. Kaj šele, da bi bil od njih odvisen, kot je kučan odvisen od ritoliznikov. Če bi kdo kučanu v rit zabil mobilca, bi več kot pol Slovenije hkrati bilo na liniji!

  • ogledalo

   Če bi ga ivanu, bi bila obveščena zgolj infiltrirana sekta in pa seveda twitter!

 • Hribouc

  Mehikanske bande vseh frakcij in klanov so otročji vajenci proti Udbokučanistični falangi.
  AMPAK.
  Zemlja se trese.
  Zelo se trese.
  Vprašajte svetovalnico Medžugorje.

 • Hribouc

  Še nekaj, raja!
  Žižek nas je zavedel, kot ostrižene ovce!
  Prvi Stalinist Slovenistana je Kučanov Milanče-Plavi iz Horičkoha!
  Kje pa je Žižekov nominiranec, Golobičevski, pa živ krst ne piše, ne slika, ne govori!
  KJE JE GOLOBIČEVSKI!?
  Kje ima štab ta prestolonaslednik?

 • Ros

  Prijavite ga (jih) pristojnim organom; Policiji, Interpolu, KPK ipd.
  Kdor ve za veliko kaznivo dejanje in tega ne prijavi, je lahko kaznovan kot sostorilec.

  • ogledalo

   Saj bi ga, pa ni dokazov. Tako kot za zokija ne, pa čeprav se z njima ukvarja že druga generacija znane “tožilske” družine!

 • ogledalo

  Bankomat slovenske levice?! In kdo z< vraga je slovenska levica?! Bivši komunisti? Neoliberalci tipa ivan, milan, zemljarič?! Ne ga srat! Iz NLBja se napajajo prav vsi, ki so v prvi vrsti pri koritu. Tudi F21 je največ kreditov dobil v obdobju 2006-08!

 • francelj3

  Res, banko bodo prodali že leta 2022? To je pa malo zgodaj, ne glede na biološko uro, ki tiktaka kučanu. Do takrat bodo v NLB težko spravili pod streho več kot še dve sanaciji, dokapitalizaciji ali kakor koli že pravijo tem ropom davkoplačevalcev.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!