RTV ustvarja Predsodke in promovira nenaravne ter nezdrave oblike starševstva v gejevski skupnosti

Matjaž Konvalinka. (Foto: video MMC RTV SLO)

Matjaž Konvalinka. (Foto: video MMC RTV SLO)

Slovenska nacionalna televizija je v projektu Predsodki začela s promoviranjem vrednot LGBT skupnosti. V prvem prispevku so predstavili predavatelja na Fakulteti za matematiko in fiziko in koordinatorja za LGBT skupnost, Matjaža Kovalinko. V prispevku pa govoril o romantični zvezi s svojim partnerjem in svojo 11 letno hčerko Anjo. “Če kdo vpraša hčerko, kje je njena mamica, pojasnim, da ima še enega očka,” smehljaje odgovarja Matjaž Konvalinka.

Matjaž Konvalinka postaja prvi obraz LGBT skupnosti v Sloveniji. V projektu MMC RTV Slovenija Predsodki je predstavil svojo življenjsko zgodbo svoje gejevske zveze. Med drugim je povedal, da je s svojim partnerjem Danijelom Nurkovićem, v letu 2008, v Kaliforniji našel nadomestno mamo, ki jima rodila hčerko Ano. V nadaljevanju pa govori o romantičnem odraščanju in vzgoji svoje hčerke.  Poroko s svojim partnerjem pa v šali utemeljuje s tem, da ne bi živel grehu.

Svoje prve vzgojiteljske vzgibe pa sta s svojim partnerjem izvajala na prvem rojenem otroku Konvalinkine sestre. “Res je bil strašno prisrčen dojenček in se je sčasoma zelo navezal na naju. Hotel je, da sva ves čas na obisku, imel naju je res rad. Zdaj je sicer že velik najstnik, ki se ne zmeni več za odrasle,” pove Konvalinka.

Mož Matjaža Konvalinke, Danijel Nurković s hčerko Ano v naročju. Fotografija je iz leta 2011. (Foto: Facebook)

Partner Matjaža Konvalinke, Danijel Nurković, s hčerko Ano v naročju. Fotografija je iz leta 2011. (Foto: Facebook)

Konvalinki ni pomembno, ali ima otrok pravega očeto in mamo, temveč, da ima prave odrasle ob sebi
LGBT skupnost velikokrat igra na karto, da v vzgoji otroka ni pomembno, da ima odraščajoči otrok ob sebi očeta in mamo. Njihov glavni adut za posvojitve je besedna zveza “pravi odrasli”, ki otroku dajo pravo starševsko ljubezen. Podobnih misli je tudi Kovalinka. “Kar potrebuje otrok, je odrasel, ki zanj skrbi, ga ima rad, ga vzgaja, mu daje hrano, pozornost itn. Tu spol ni pomemben, pomembno je, da si kot odrasel otroku to sposoben dati. Rekel bi, da ne potrebuješ mame in očeta, potrebuješ odrasle, ki te imajo radi. “

Parada ponosa v Ljubljani leta 2015. (Foto: STA)

Parada ponosa v Ljubljani leta 2015. (Foto: STA)

Družinski zakonik se zdi Konvalinki diskriminatoren
Matjažu Konvalinki se zdi zapis v aktualnem družinskem zakoniku diskraminatoren. V 3. členu družinskega zakonika piše, da je zakonska skupnost življenjska zveza moža in žene. “Seveda se mi to zdi diskriminatorno. Zakaj bi po spolu ločevali zakonsko skupnost? Zakaj dva moška ali dve ženski ne smeta skleniti zakonske zveze? Lahko skleneta partnersko zvezo, s katero pridobita skoraj vse pravice kot zakonca, a ne razumem, zakaj bi ločevali? Nobenega razloga ne vidim in tudi zakon ga ne omenja. Prepričan sem, da bo Ustavno sodišče prej ali slej presodilo, da je tak zapis neustaven.” Glede na aktualno sestavo na Ustavnem sodišču, kjer so večinsko nastavljeni sodniški kadri Stranke modernega centra se v Sloveniji ne bomo čudili, da bo LGBT dosegla še eno indoktrinacijsko zmago v slovenski družbi.

Hčerka Ana v vrtcu povedala, da ima dva očka in sedem bratov in sester
V svojem intervjuju je med drugim tudi vprašan, kako je njegova hčerka Anja v vrtcu predstavila svojo družino. “Ko sva jo vprašala, kako je bilo, je rekla, da jim je povedala, da ima dva očka in sedem bratov in sester. To, da ima dva očka, so ji verjeli, da ima sedem bratov in sester pa ne,” smehljaje odgovori Konvalinka.

Konvalinka pohvali RTV za odpiranje gejevskih in lezbičnih tem ter se huduje nad komentarji, ki so napisani pod novico
Konvalinka pa se ne pozabi zahvaliti tudi nacionalnemu mediju RTV Sloveniji pri promociji vrednot LGBT skupnosti. Ob tem pa ga zmotijo komentarji pod novico. “Vsake toliko časa, tudi če je tvoje življenje zelo prijetno, dobiš opozorilo, da stanje v Sloveniji še ni idealno. Kadar koli imate na MMC-ju kakšen članek, ki je povezan z istospolnimi, bodo spodaj komentarji, ki bodo izražali veliko sovražnosti.

Parada ponosa iz Ljubljane v letu 2015. (Foto: STA)

Celotni pogovor si lahko ogledate TUKAJ.

Luka Perš

 • Antonius

  Skratka, RtvS nam hoče dopovedati, da imaš predsodek, če se ti nek okus na jeziku gabi.
  Vesel sem svojega *predsodka*, ker se mi dveh dedcev niti ne posluša, niti ne gleda, če se kjerkoli onegavita.

  • zokispoki

   Za pocrkat !

 • WISKY 1000

  Fuj pedro

 • Jan Kovalski

  Zadeva, da LGBT na vsak način želi popolnoma izenačiti zakonske zveze z istospolnimi je zelo problematična že z enega samega vidika, ki bo še dodatno osiromašil pokojninsko blagajno.
  To so t.i. vdovske pokojnine, ko preživeli zakonski partner prejema pokojnino po svojem umrlem partnerju, če sam ni imel pogojev ali je imel nižjo pokojnino.
  To je pri zakonski zvezi moškega in ženske nekaj normalnega saj so to zveze, ki nadaljujejo človeško vrsto ki edina omogoča pokrivanje pokojninske blagajne.
  Pri istospolnih zvezah tega ni, se pa ob morebitnem izenačenju lahko pričakuje velik porast fiktivnih istospolnih zvez kjer bo eden prejemnik take pokojnine.

  • čopkovseved

   Ja, v ozadju so finančne koristi.

  • joza joza13

   Ali si ne bi raje kupila psa namesto otroka?
   Lahko tudi mačko, zajca, žirafo – če že ima budala komplekse…, le otroke naj pustjo pri miru!
   Iztirjenci!!

   • WISKY 1000

    Pred temi biziji je vse v nevarnosti

 • janko

  Ne, to je izrojenost, bolezen, greh. Prepovedati, kazensko! STOP!

 • Andrej

  Včasih so ljudje imeli vsaj malo občutka za to, kaj je prav in kaj ni. Če so imeli taka nagnjenja so jih skrivali in vsaj skušali premagati. Zdaj pa po zaslugi državnih medijev taka nagnjenja postajajo posnemanja vredne vrednote in se že trudijo, da bi jih uzakonili. Doseči skušajo, da bodo naravna nagnjenja postala nekaj, česar se bo potrebno sramovati. Zakaj? Zato, ker smo tiho in vse to dopuščamo. Vse nam je vseeno. V naravi pa ni popolnoma nič vseeno. Niti za eno stvar v naravi ne velja, da je vseeno. Če ne bomo sledili naravi bomo propadli. To je naravno dejstvo, ki že kaže svoje zobe, saj propadamo.

  • Lustrator

   Podpis.

 • joza joza13

  Oni se lahko promovirajo na vseh medijih in sebi v prid prikrojijo vse zakone…, pa bodo še vedno zgolj – pederčine!

  • tomven

   Sedita oče in sin za mizo :
   S: tata ja sam gej
   O: jeli, a gde ti je vila…
   S: nemam vile.
   O: a jahta?
   S: nemam jahte
   O: dobro, gde si parkirao Ferrari..
   S: ja nemam Ferrari.
   O: sine, ti nisi gej, ti si jedna obična pederčina!

 • JANEZ GUS

  Vse kar je ne naravno bo itak izumrlo,če ne prej pa pod musliči,tistimi,ki jih Fajonka promovira.O RTV rdeči greznici pa nima smisla izgubljati besed.Teče jim voda v grlo.Dobro vedo,da samo še toliko časa,dokler vladajo rdečuhi.Drugi dan close.

 • čopkovseved

  Otrok je lepo dal apel, da si želi bratcev in sestric, kar je v normalni družini mogoče. Ne ata matematik, tu gre pa matematika mimo tebe. Nima mamice in sestric, pa bratcev ne bo! Kakšne travme znotraj sebe doživlja ta otrok, revež živi že sedaj v svojem fantazijskem svetu. Nedopustno!!!! Uboga punčka, ko se bo v puberteti zavedala gejevskega odnosa svojih staršev. Travme, travme , travme! Matematično gledano, neskončna sebičnost .

  • JANEZ GUS

   Stara dva to ne briga,samo da se ona dva pederajsata ali lijzbe onegavita.

   • čopkovseved

    Pa res je tako. Poznam kar nekaj homijev, pa vsi po vrsti z nekimi travmami iz otroštva, pa z nenehnim menjavanjem partnerjev. Ta dva sta se poročila, da bi se ustavila v svoji skušnjavi po menjavi partnerjev, vendar tega ne bosta priznala javno. Ja , takšni so pedri, kar jih jaz poznam..

  • pajot

   Bravo. Povedal si natančno to,kar bo punčka pogrešala. Materino ljubezen.
   Osebno sem proti posvajanju otrok gejevskih in lezbičnih parov.
   Kajti najebal bo v življenju edinole otrok.

 • xtc

  Človek je psihično bolan to je dejstvo.
  Ima dva atija torej naj “mi ati” pove kako je ati atiju naredil otroka?Ah rabil je mamo a ne?
  Skratka kiks narave se predstavlj kot normalen človek?
  Sicer pa,otroke bi morali iz družin takih primerkov umaknit zaradi nezdravega razvojnega okolja,že v noirmalnih familijah so težave kaj šele deviantnih skupnostih,kar uradne statistike prikrivajo,da je nasilja takega in drugačnega ter zlorab v deviantnih skupnostih vsaj 2x toliko kot v normalnih.

  • Alex Burr

   Nekateri spočnejo otroka tako, da oba donirata spermo, ki jo zmešajo in nato z njo oplodijo surogat mater in je potem od sreče odvisno, kateri spermij bo oplodil jajčece.

   Rojstvo otroka ni nič posebnega.

   Ljudje so kot krave, kjer semenskemu biku odvzamejo seme in z njo zaplodijo otroka.

   Človek je v svojem bistvu žival, pa če se otrok spočne “naravno”, beri ostudno (umazano) skozi seks, ali pa umetno, beri čisto skozi umetno oploditev.

 • Black_hawk

  Dve sekunde rabiš da veš koliko je ura pri temu hehe

 • Peter

  Matjažu Konvalinki in njegovemu možu se je leta 2008 v Kaliforniji rodila hči…kot pravijo na Hanzi.
  To je prvi primer, za katerega vem, da se je fotrnica tako raztegnila, da je omogočila porod. Meji na čudež…
  Kateri od očkov pa je otroka dojil, pa nam ne zaupata, no.

  • Vera

   ” Mleko iz stekleničke ” . :(

  • rabbit

   Ko sem na MMC napisala, da otroka nista dobila ampak sta ga KUPILA tega niso objavili, zanima me kako bo njuna hčerka reagiral ko bo izvedela, da stajo plačala, nekateri to zelo slabo sprejmejo.

   • Peter

    Če ne prej, bodo problemi v puberteti. Njeni, ne njuni, no.

    • rabbit

     Mislim, da bo že prej poznam primer punčke dveh lezbijk, ki sta svoji hčerki govorili, da ima dve mami problem je nastal v prvem razredu kjer so otroci punčki povedali da dveh mam ne moreš imeti ampak očka in mamico in bil je cel hudič, ko je punca hotela spoznati očeta. Cel cirkus, punčka je postala žaljiva, napadalna skratka imela je hude boje sama s seboj. Mami pa ji nista znali pomagat šele psihologinja je naredila red (na srečo) in punčka je spoznala očeta.

     • tomven

      Kaj bi bilo šele, če bi šle na glory hole, tam pa ne bi vedele, kdo vse jih je sestrelil…

    • janko

     Pa še kako hude rane, za vse življenje.

  • WISKY 1000

   Hahaha,hvala za ta komentar.

 • RATATA

  O predsodkih se da na široko govoriti, kakor tudi o gabljivosti in kužnosti, bolanosti kot o nasprotju normalnosti …, skratka o vsem.
  Ne mi pa govort, da kahko bolniki odločajo o tem kaj je prav(!)… in da imajo vso podporo v nacionalnih medijih (eRTeVeSlo) in državnem šolstvu ???!!
  Ritopikarske prakse so pač nenormalne!
  Sodomija….!

 • if

  Konvalinka: “Zakaj bi po spolu ločevali zakonsko skupnost?”

  Ker je narava kot vir vznika in razvoja življenja človeka razvila ženski in moški spol, ker je ta spolni par določila kot biološko-duhovni potencial za normalen razvoj človeka in iz takega človeka porajajoče se prihodnosti človeštva, naroda, narodov.

  • samotoje

   Pri tem vprašanju se je treba ustaviti in vprašati, zakaj je ta človek odrasel brez osnovnih moralnih, etičnih in občečloveških norm, ki nas vendarle definirajo kot razvito človeško družbo. Kje so sicer meje sprejemljivega? Poroka z žirafo?

 • odzunaj

  “Otroci ne potrebujejo staršev. potrebujejo le dobre in ljubeče skrbnike.”
  Če je tako, zakaj je potem smrtna želja vsakega posvojenca, ki je odrasel ob še tako dobrih skrbnikih, spoznati prave starše, s katerimi se zavestno ali podzavestno ustvari dosmrtna čustvena povezava, ki je pogojena z genskim zapisom informacij do sedem rodov nazaj.
  Par si je otroka naročil in plačal. Svet je poln malih otrok , ki živijo v neustreznih pogojih, oni pa si otroka naročajo in kupujejo kot v trgovini. Je to etično, je to odraz srčne srčno, ali pa je to pridobivanje lastnine v človeški podobi ?

 • piko8

  Levičarska norost ne pozna meja!!

 • pajot

  “Ko sva jo vprašala, kako je bilo, je rekla, da jim je povedala, da ima dva očka in sedem bratov in sester. To, da ima dva očka, so ji verjeli, da ima sedem bratov in sester pa ne,” smehljaje odgovori Konvalinka.
  Pri teh dveh pedrih nikoli ne bo imela sedem bratov in sester.
  Otrok se že zdaj zaveda,kam jo pelje ta nenaravna zveza.
  Ubogo dekletce.
  In ta konvalinka to izreče smehljaje.

 • tomven

  “Kar potrebuje otrok, je odrasel, ki zanj skrbi, ga ima rad, ga vzgaja, mu daje hrano, pozornost itn. Tu spol ni pomemben, pomembno je, da si kot odrasel otroku to sposoben dati. Rekel bi, da ne potrebuješ mame in očeta, potrebuješ odrasle, ki te imajo radi. “… če ta ni za v umobolnico…

  • DEATH TO COMMUNISM

   Tvoje razmisljanje je sprevrzeno. Vi levuhi bi rekli “napredno”. Dej raj gobec zapri!

   • Janež Grimz

    Oprostite gospa, če ste se prepoznala v zg. komentarju. Sočustvujem z vami.

    • DEATH TO COMMUNISM

     Ti si 1. dusevni bolnik, 2. pojma nimas kaj moja profilna slika pomeni in 3. jebi se, ker me oznacujes za zensko. Najvecji povod za tvoje pomilovanje je tvoje lastno razmisljanje!

     • Janež Grimz

      Oprosti, a do tebe nisem žaljiv, ker imaš verjetno tudi ti kakšno dobro lastnost kot človek. Te pa po vsej verjetnosti življenje tepe in se moraš pod drugim imenom malo izbruhat. Te štekam čist.

     • DEATH TO COMMUNISM

      Men je vase levuharsko posiljevanje vseh ostalih zaljivo. Kar brez skrbi, jaz imam bolj malo dobrih lastnosti. Ce bi vedel, kaj moja profilna slika pomeni, bi se ti mogoce lahko vsaj malo svitalo, kaj vse sem dozivel. Ali z drugimi besedami: levuharji imate sreco, da je pobijanje kaznivo.

     • Janež Grimz

      Ne vem kaj pomeni slika. Povej prosim

   • tomven

    Preden napadate s svojimi komentarji se enkrat preberite kaj sem napisal. Pa v par točkah opredelite moje “levuharjenje.

    p. s. začetek mojega komentarja je copy paste izjave geya iz članka! Moj komentar je za tremi pikicami! Bo šlo?

  • Janež Grimz

   Mogoče je pa treba dat kakšno anonimno anketo med desni podmladek in jih vprašat ali bi raje imeli dva normalna očeta ali enega očeta, ki tepe mamo in zlorablja otroka. Ima smisel. Sam se tudi anonimno verjetno ne bi upali definirat, ker bi jih bog kaznoval.

   • rabbit

    Kako je pa to med levičarji zadnjič v Tedniku en gospod, ki pove, da ga je oče tepel pa je bil v službi v javnem sektorju, ki naj bi pomagal žrtvam nasilja enako mama pa oba visoko izobražena levičarja.Ha ha

 • tomven

  Ziher, sej po konstitucije zgleda da je punčka.. Fuj

 • RATATA

  Če kdo leži z moškim, kakor se leži z žensko, sta oba storila gnusobo; naj bosta usmrčena; njuna kri pade nanju.
  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=3%20Mz%2020%2C13&id13=1&pos=0&set=2&l=sl
  Tako se naj zgodi tudi s tistimi, ki to promovirajo in slavijo ter vsiljujejo!! To je Božja beseda. Bogu hvala.

  • Janež Grimz

   A če pa božja ovčka spi s fantki, pa naj se samo zamenja fara? Kaj pa o tem pravi bog? Pametno molči?

   • Lustrator

    O teh sicer redkih primerih se precej več govori, kakor pa dogaja. Za razliko od najbolj razširjenih celic pedofilije (družina, krožki, klubi, prijatelji), ki pa niti tebe, niti naše družbenopolitične novinarske srenje očitno niti malo ne ganejo.

    • Janež Grimz

     Seveda me ganejo, ampak se to dogaja med vsemi nami že doooolgo. In ponavadi so najbolj glasni tisti, ki imajo s tem največ izkušenj. Ponavadi o drugemu govoriš to, kar si sam. A ni tako? Pa če me spomin ne vara, ravno v socializmu ni bilo dovoljeno o tem govorit. Ne vem. Bedna situacija čist.

     • Lustrator

      “Ponavadi o drugemu govoriš to, kar si sam. A ni tako?”
      To velja še posebej za komuniste – je takorekoč glavni prepoznavni znak poleg afinitete do rdeče barve. A ne odjadrajva – Cerkev pedofilijo obsoja, tako kot obsoja ostale grehe, kar pa še ne pomeni, da sama teh grehov nima, saj smo vendar vsi ljudje = grešni. Komunisti pa ne obsojate pedofilije kot take, ampak zgolj in samo pedofilijo v cerkvah (sklepam na podlagi pogostosti in količine poročanja oziroma razmerju med “cerkveno” in “laiško” pedofilijo), čeprav duhovniki proporcionalno zagrešijo manj tovrstnih dejanj od njihovih posvetnih kolegov, staršev, sorodnikov, družinskih prijateljev žrtev.

      PS; v socializmu je bilo ne le dovoljeno, ampak celo zaželeno blatiti Cerkev, kjer je bilo le možno. Ta kulturni boj pa se 30 let po formalnem padcu Sovjetske zveze pri nas še kar nadaljuje oziroma celo stopnjuje, kar priča o tem, da smo še GLOBOKO v socializmu, kljub temu, da imamo v ustavi zapisano demokracijo.

      Bedna situacija čist.

     • Janež Grimz

      Se moram strinjat s teboj. Ampak tudi to sovraštvo do cerkve je od nekod prišlo. Pa ne bi tudi jaz šel predaleč. V bistvu lahko zaključiva tako, da se strinjava s tem, da niti eni niti drugi niso brezgrešni.
      Upajmo na najboljše.
      Lp

     • Lustrator

      To ni nič novega. Ljudje, ki so sovražili Kristusa, so od nekdaj sovražili tudi Cerkev kot Kristusovo telo – ne zato ker bi bilo grešno, ampak zato ker oznanja nauk odrešenja, ki temelji na ljubezni in svobodni volji človeka, ki se lahko prostovoljno odreče grehu in stopa po poti svetosti. In bolj kot je človek zamazan, slabše tolerira svetlobo.

      Kristjani (Cerkev) zase nismo NIKOLI v zgodovini trdili, da smo brezgrešni in smo vedno obsojali greh, medtem ko sekularni komunisti ne priznavajo niti pojma greha (kdor ne prizna Boga, ne prizna ne dobrega, ne slabega), se pa vseeno čutijo verodostojne in legitimne, da obsojajo izključno grehe svojih nasprotnikov, čeprav jih sami dokazano naredijo neprimerljivo več. Še enkrat: komunisti ateisti ste/so odgovorni za nekajkrat več pedofilskih zločinov od Cerkve, kar pa vas ne ovira, da ne bi Cerkve avtomatično asociirali s pedofilijo. še huje: brezbožni liberalizem hkrati z vsemi sredstvi promovira seksualizacijo družbe in spodbujanje nenavadnih spolnih praks, hkrati pa obsoja pedofilijo, ki jo sami ne le promovirajo, ampak celo prakticirajo. Narobe svet, a kdor ima v rokah množične medije, se ga pač v družbeno apatični publiki bolj opazi in upošteva. Žal.

     • Janež Grimz

      Oh. A res. A so tudi tebe uspeli kupit. Pa si se mi zdel simpatičen. Te buče o cerkvi raje komu drugemu prodajaj. Preveč vem o zgodovini in o pozitivnem kot tudi negativnem vplivu cerkve na razvoj narodov, da se mi ne da zdaj spuščat v te debate. Sori. Hvala in lep pozdrav.

     • Lustrator

      V svojem odgovoru sem ti jasno argumentiral zakaj tvoj vsegliharizem ne drži vode in zakaj ga razumem kot ne le nekonstruktivnega, ampak celo zlonamernega. na kratko povedano: fokus javnosti in posledično preiskovalnih organov je v ljudeh in institucijah, ki so odgovorni za manjšino težav, medtem, ko se nemanoma (?!) ignorira najbolj problematična okolja – tat, ki kriči “držite tatu”.

      Sicer pa me nihčeni z ničemer kupil in ni ga denarja na svetu s katerim bi
      ovrednotil vrednost, ki ga krščanstvo in cerkveno občestvo prinaša v
      moje življenje. Cerkev, to sem jaz, to smi vsi, ki sledimo življenju in besedi Jezusa Kristusa – ne gre le za neko formalno institucijo duhovnikov in redovnikov, ampak občestvo vernikov. Ko neupravičeno ali z neupravičenimi stereotipnimi trditvami žališ Cerkev, s tem žališ mene, več kot milijardo mojih sobratov in Kristusa, ki jo je ustanovil in jo vodi. Dodaj si še to zabeležko v svojo preveliko zakladnico znanja o pozitivnih in negativnih vplivih Cerkve na razvoj narodov in morda boš v naslednjo debato prišel bolj pripravljen.

      Prosim, lep pozdrav.

   • boogin1

    Tebe je najbrž zlorabljal celotni učiteljski zbor, še posebej komunajzarski ravnatelj, ko te je jahal z rdečo CK ZK knjižico-DŽIHAAAA.

    • Janež Grimz

     He he, dobra.

   • RATATA

    Bog je vse povedal in ni kaj dodati … o scalnih udov vkup tišanju …

  • Alex Burr

   Ti se raje brigaj za prostitutke. Slovenija se spreminja v kurbenhaus. V SDS-u ste pa po mojem mnenju eni največjih izprijencev v seksualnem smislu. Ko vidim kakšnega primitivca, se malo pozanimam in takoj ugotovim, katera stranka mu je pri srcu.

   Jaz sem tudi prebral tisti članek na RTV Slovenija. Nič pretresljivega. To vas moti, čeprav ni nič problematično, kopica prostitutk, ki se plazijo po Sloveniji in nadlegujejo nedolžne ljudi, vas pa ne moti. Ne. V SDS-u ste eno lastnico erotičnega masažnega salona celo speljali Jelinčiču.

   In da se prostitutke hvalijo po časopisih, da obdela ena sama po 17 strank na dan, je pa za vas izprijene SDS-ovce čisto normalno, ker je to po vašem mnenju čista ljubezen med moškim in žensko. Meni je pa nasprotno z vašim mnenjem ravno to ostudno in ogabno in sta mi tista dva na RTV Slovenija dosti bolj normalna in človeška. Meni se ravno takšne izprijene ženske gnusijo. Prostitutke, lovače, voajerke. Tega je v Sloveniji malo morje. Slovenke se obnašajo kot podgane.

   Vi v SDS-u se sploh ne zavedate, kako ste sami prostaški in ogabni. Promovirate razvrat, prostitucijo in vse najbolj ogabne spolne prakse, motijo vas pa ljudje, ki verjetno živijo dosti bolj čisto kot vi in so verjetno dosti bolj moralni od vas, ki se obnašate kot človeška živina. SDS-ovci. Poglejte se v ogledalo in videli boste najbolj pokvarjene in izprijene ljudi.

   • šmentanamuha

    Skratka, hotel si povedati, da se ti ženske gabijo in zraven na dolgo in široko razpredaš o razvratu v SDS, kot da si bil zraven na orgijah. Vse, da bi pomanjšal ali pa spravil v normalo izrojene gejevske prakse in parade.
    Odraslemu človeku nihče ne more preprečiti, da izživlja svoj spolni nagon z drugim homo trans osebkom ali kako drugače, če se vsi udeleženci strinjajo, ampak posvojitve otrok v tako skupnost so zločin nad otrokom. In ti otroci morajo imeti pravico, da tožijo državo, ko odrastejo.

   • PFloyd

    Ej….ampak peseke pa ste le imeli tam na oni strani.

   • RATATA

    Čudovita izpoved. Toda zakaj mi na moj privatni naslov pišeš namesto na službenega?
    Pismo naslovi na:
    Studenec 48, 1260 Ljubljana
    386 01 5872100
    [email protected]
    ZA: PRIM.DR.PROF. RATATA

 • DEATH TO COMMUNISM

  Kaj je to “gej” in o kaksni “skupnosti” gobcajo?!? Otrok odrasca lahko samo z moskim in zensko, ker je tako dolocila narava. Vse ostalo je liberalna levuharska perverznost.

  • Janež Grimz

   A tudi če je fotr pijanc, ki tepe mamo in zlorablja svoje otroke?

   • rabbit

    A geji pa niso pijanci?

   • DEATH TO COMMUNISM

    Ne seri! Alkoholiki in nasilnezi so tudi med pedri in lezbacami. To pedroljubsko sprenevedanje mi gre na kozlanje! Kot da so pedri in lezbijke sami angelcki… A si res tako zabit???

    • Janež Grimz

     A pa niso geji mogoče tudi med desnimi? A ni to mogoče sprenevedanje? Poznam jih kar nekaj. Če je pač človek po naravi tak, je pač tak. Noben se ne rodi desničar ali levičar. Kasneje se mu opere glavo.

     • DEATH TO COMMUNISM

      Desnakarski pedri ali lezbace imajo v glavi veliko bolj pospravljeno glede vsega, kot njihovi levuharski kompanjoni.

     • Lustrator

      Tudi če so, ni s tem v osnovi nič narobe, dokler tega ne vsiljujejo družbi in nedolžnim otrokom. Tega pa desničarji ne delajo, sicer pač niso desničarji.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Maternica=Fotrnica ne bi rekel.

 • rabbit

  Od kdaj je pa 70 letnik podmladek.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Levuharji ste sami izrodki… Najprej naroda in potem clovestva. Zaradi vas gre svet u tri pizde materine. Moralno, eticno, politicno in gospodarsko nas bo vzel hudic, ker je po vasem izrojenem razmisljanju vse dovoljeno in brez pravil ali omejitev. Na kozlanje mi greste!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Bolj spostujem moje levuharske sovraznike, kot mevze, ki cepite na ograji in ste neopredeljeni.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Nisem te niti iskal…

  • Janež Grimz

   Ampak dej mi res povej, kaj pomeni ta slika. Res me zanima.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Zacni s googlanjem. Kepi blanc naj ti bo namig.

    • Janež Grimz

     Štekam te zdaj, hvala ti. Imam kolega, ki je bil tudi tam.

 • Lustrator

  “To, da ima dva očka, so ji verjeli, da ima sedem bratov in sester pa ne,” smehljaje odgovori Konvalinka.”

  Ta navidez nedolžen stavek skriva v sebi zelo temačno resnico o tem kako grozljivo učinkovito je marksistični družbeni inženiring zgolj v nekaj letih popačil večtisočletni temeljni vrednostni sistem in zdravo pamet naše družbe. Po temeljito izvedenem revolucionarnem politicidu sredi prejšnjega stoletja so se komiji zavedali, da jih zgolj strahovlada ne bo obdržala za večno v sedlu, zato so posegli po metodični propagandi sovjetskega modela, a temeljitosti modernega kulturnomarksisticnega pranja možganov niso niti približno dosegli. Še pred 50 leti bi bila reakcija otrok v vrtcu ravno nasprotna, saj so bile družine z 8 otroci nekaj normalnega, medtem ko se dva očka nista pojavljala niti v vicih. Prav tako so bila recimo še pred 20 leti povojna komunistična morišča tabu tema, danes pa se ne le poblazneli marginalci, ampak celo strankarski vodje brez težav do njih opredeljujejo pozitivno, podobno je tudi z dogodki in vrednotami slovenske osamosvojitve, radikalno LGBT ideologijo ali recimo skrajnim islamizmom. Še do nedavnega je bil narod vsaj do teh teh tem kljub politični razdeljenosti izrazito enoten, dandanes je slika popolnoma drugačna – komiji, ki so še 10 let nazaj gejem odrekali status človeka, so danes aktivni promotorji LGBT gibanja, odkrito se žali in prezira tako slovenske osamosvojitelje, kakor državne simbole in kakršenkoli narodni ponos, pojavlja pa se celo že fenomen, ko komiji javno robantijo in žalujejo, ko se kakšnega muslimanskega terorista ali diktatorja privede pred večnega Sodnika. Odkar partija pri nas obvladuje dobesedno VSE družbene sisteme in podsisteme, je zmožna v zgolj nekaj letih popolnoma na glavo postaviti ne le določene družbene norme, ampak celo zdrav razum nepazljivih državljanov, kar ima za posledico to, da rdeče vlade za svoj nadaljnji obstoj ne potrebujejo več niti represije, niti laži. In posledično je iz dneva v dan manj ljudi, ki bi se bili pripravljeni upreti, saj dejansko več ne vidijo v nebo vpijočih umazanij, ki se okoli nas dogajajo. Zadnji šokanten primer tega je recimo (ne)reakcija velike večine Ljubljančanov ob Zorangutanovi gradnji kanalizacije preko njihovega glavnega vira pitne vode. Ko enkrat ljudstvo tako globoko zmanipuliraš, da se ne zna zdravorazumsko odločati niti pri najosnovnejših preživetvenih temah, potem veš, da je postavljanje naključne lutke na čelo vlade (pa naj gre za “socialističnega” milijonarja iz davkoplačevalskih žepov, bivšega predsednika zveze komunistov ali pa neizobraženega amaterskega vaškega zabavljača) še najlažje. Zavedanje tega je za vsakega demokratično razmišljujočega državljana srhljivo, saj je možnosti za nenasilni upor vedno manj, če sploh.

  Slovenci zbudite se, dokler je še čas!

  • Viktorh

   Rdeča golazen je pred desetletji te, narobe zvezane, “zdravila” z elektro šoki
   Sedaj pa za to skupino ljudi, ki se sprdava in izmišljuje kaj bi bili, namenja ogromna sredstva iz proračuna.
   Zakaj?
   Zato ker v državni upravi sedi vse več narobe zvezanih ljudi.

   • Lustrator

    Prepričan sem, da je resnica veliko bolj premišljena – globoka država daje tem pajacom jasna navodila naj (z našim denarjem seveda) financira vseparadržavne organizacije, katerih glavni namen “skrb za marginalce”, ki so “delavski razred” moderne socialistične ere po tem ko so jih pravi delavci že zdavnaj odbrcnili, ko so sprevideli, da imajo na kapitalističnem zahodu višje plače, več pravic in dejansko spoštovanje družbe. Na enak način kot je starokomunistična propaganda zlorabljala delavski razred in reven proletariat, zdaj njihova kulturnomarksistična propaganda nagovarja raznorazne narodne manjšine, homoseksualce, muslimane, pripadnike najrazličnejših ras, skratka vse, ki jih doslej še niso uspeli nategnit ali so jih celo odkrito preganjali. A v krizi še hudič muhe žre in naenkrat so komiji naenkrat super prijazni do muslimanov, gejev, črncev – da jih bodo ja volili, avtohtoni bebci pa nasedli na navidezni “humanizem in tolerantnost”.

 • Lustrator

  Tako kot Kučan, Drnovšek, Rop, Pahor, Zorangutan, Cmerar in Šarec, ki so vsi po vrsti zase trdili enako, hkrati pa zagovarjali iste komunistične neumnosti kot ti?

  • Janež Grimz

   Oprosti, a nič drugega ne zagovarjam kot to, da naj se vsak sam pri sebi odloči, kako bo živel. Naša družba je izrojena tudi zaradi preveč družinskega nasilja med NEgeji. Ne bi mi verjel, kakšne psihopate imamo med seboj, kaj vse to folk počne. Ni tega filma. Oglasil sem se za to, ker so med geji zelo dobri ljudje, ki imajo razčiščeno v glavi, so uspešni, pomagajo otrokom in tudi družinam v stiski in je težko gledat, ko jih zmerja nekdo, ki je omejen in nima tri čiste v glavi. Če slediš komentarjem, nisem žalil nikogar in tudi ne mislim, ker smo mogoče tudi kdaj skupaj pili pivo. Imam spoštovanje do vseh, dokler ni monstrum in bi svojo mater prodal za 1 evro. In takih je med nami velik.

 • Artur

  Ta človek je bolan do amena.

 • Lustrator

  … ko pa jih lahko kupimo na tržnici kot sužnje, ne da bi kdorkoli preverjal naše ozadje, tako kot to zagovarjajo “progresivci”, kajne?

 • Artur

  Degenerik med degeneriki idealna kombinacija za perverznost .
  Na Zapadu ništa novog: homoseksualni mentalni poremećaj = nesretni, suicidalni, nadrogirani
  https://homunizam.wordpress.com/2019/08/01/na-zapadu-nista-novog-homoseksualni-mentalni-poremecaj-nesretni-suicidalni-nadrogirani/
  Povorka ponosa Spolno i Seksualno Zbunjenih (SSZ) 2019
  https://homunizam.wordpress.com/2019/06/04/povorka-ponosa-spolno-i-seksualno-zbunjenih-ssz-2019/

 • Artur
  • šmentanamuha

   Matr, ti pa jih najdeš. Zdej si pa zamisli, da imajo taki še posvojene otroke, ki jih nekega dne vidijo v “Puppy Play” al pa jih že kr od začetka navajajo na “lepote gejevskega seksa”.

   • Artur

    To je satanistična NWO depopulacijska agenda z njihovimi uporabnimi idioti skupaj z našo do obisti pokvarjeno levo narodno izdajalsko bando toliko so pokvarjeni in izrojeni, da so se spravili celo na nedolžne otroke, to je šele zločin proti človeštvu.

 • PFloyd

  Glede na to, da je RTV naklonjena levi politični opciji…glede na to, da mnogokrat zamolči in prikriva resnico….bi moral biti prisilni RTV prispevek že zdavnaj ukinjen.To ni TV, ki je sprejemljiva za vso slovensko javnost, ampak le za del nje. Prispevek naj prostovoljno plačujejo tisti, ki imajo od tega osebne in politične koristi….in tisti,ki jim je všeč, kar se tam dogaja. Če levičarji trobijo, da smo solidarna in socialna država, pa naj bodo prisilnega prispevka oproščeni vsaj tisti, ki živijo v revščini. Sramota je,da sem ji zaradi TV mišmaša trga od ust, medtem ko zadnje dni v mesecu zbirajo cente za kilogram kruha.

 • Garbage man

  Degenerirani izmečki vladajo na RTV. Začelo se je z degenerirano nimfomanko Mišo, ki se je fukala kot zajkla in operirala na račun RTV

 • Lustrator

  Nihče od večine izmed nas nima problemov z dejstvom, da so nekateri iz takega ali drugačnega razloga homoseksualci, je pa velik problem, ko iz tega nastane radikalna militantna ideologija nestrpnosti, ja točno te nestrpnosti, s katero LGBT neupravičeno zmerja večino, ki ni do njihovega pojava homoseksualcem želela nič slabega. Problem niso geji, problem je LGBT. Problem niso gejevski pari, problem je, če ti pari želijo redefinirani najosnovnejši pojem človeštva – družina. In še večji problem je, če ti gejevski pari za zadovoljevanje svojih fetišnih iger vlog ugrabijo še otroke. Seveda pa srž omenjenih problemov ne izvira iz gejev samih, ampak heteroseksualcev, ki njihova spolna nagnjenja zlorabljajo za svoje pritlehne politične namene – kulturnomarksistična destabilizacija vrednot civilizirane družbe za vzpostavitev kaosa preko katerega se želijo zopet dokopati do totalitarne družbe.

  • Janež Grimz

   Ja sej, tukaj me res veseli, da tako zdravo razmišljaš. LGBT srenja se pač daje namerno v vlogo, da so žrtve in, da jih nihče ne mara, ne vidi. Medtem, ko je veliko skupin ljudi, ki so na rovaš tega zapostavljene, ker se pač nočejo izpostavljat oz. se ne počutijo, da bi morale bit drugače tretirane. Problem nastane samo, ko se v LGBT agresivni del avtomatsko vključuje tudi geje in lezbijke, ki nočejo bit del te agresivne LGBT scene, ampak so to, ker pač so. In med njih spadajo tudi gejevski pari, ki si želijo otroke in bi zanje poskrbeli veliko bolje kot pa kakšni orto konzervativni ozkogledni starši, ki svseboj nosijo bremena svojih in njihovih staršev. Poznam gejevski par, ki sta top človeka, ki nikoli za nobeno ceno ne bi bila del raznih parad, ne zavijata z ročicami, vsi prijatelji pa jima z veseljem v varstvo vozijo otroke, ker ju imajo radi zaradi njune prijazne osebnosti in ker se vidi, da sta ustvarjena za starša. Pa pač zaradi “narave” in naše družbe to ne moreta biti. In njima ter njima podobnim dejansko stopam v bran. Torej imaš geje, ki so res ljudine in imaš pederčine, ki jih ne moreš prebavit.

 • Alex Burr

  Ne vem, zakaj so SDS-ovci tako proti gejem, pa obstajajo prikriti geji tudi v njihovih vrstah, sicer so za potrebe javnosti poročeni moški z otroci. Aja, saj res. Če imajo ženo in otroke, niso geji, čeprav dejansko so in to celo bolj aktivni od tistih gejev, ki jih kritizirajo. SDS-ovci so lažnivi in pretvorni kljukci. SDS bi se lahko preimenovala v stranko prikritih gejev Slovenije SPGS.

  • Lustrator

   Nihče tukaj ni proti gejem, ampak proti zlorabi homoseksualcev za militantno LGBT ideologijo, ki s svojimi radikalnimi anomaličnimi prepričanji (ki so med ljudmi zaenkrat še v manjšini) posiljuje večino z namenom uničenja temeljnih vrednot civilizirane (ne le zahodne) družbe.

   Hvala, da si s svojim komentarjem vsaj priznal, da si funkcionalno nepismen. Nekateri rdeči troli namreč dlje časa blefirajo, da potem resni komentatorji tratijo čas z njimi.

 • Viktorh

  “Slovenska nacionalna televizija je v projektu Predsodki začela s promoviranjem vrednot LGBT skupnosti.”

  Naj, le naj.
  Moti pa me, da v to vlačijo otroke v vrtcih OŠ.
  Narava se vedno igra in z marsikom tudi poigra, da ga “narobe zveže”. Če se v to vživijo, naj tako živijo, le mene naj ne mešajo v svoje zmešnjave.
  Še bolj me moti, da v objektu gobarjevih seminarjev zaprejo ženski wc in tovarišice silijo da lulajo v pisoarje Hočejo biti družina, zdravi želijo tuje otroke..

 • PFloyd

  Hm….tudi koroška dečka imata babico in dedka, ki ju imata rada, pa jima ju je CSD kljub temu odvzel.

  • Viktorh

   ..odvzel zato, ker o tem odločajo nekompetentni ljudje.

 • Keano

  Tega komentarja mi na RTV niso hoteli objaviti, z razlogom, da “Komentar vsebuje neutemeljene obtožbe do sogovornikov v prispevku, zato je bil umaknjen”. Slovenščina jim na javnem portalu RTV očitno škripa, saj komentar ni bil umaknjen (za kaj takega bi moral najprej biti objavljen), obtožbe do sogovornikov pa se seveda po slovensko ne reče:

  Nadomestno materinstvo ni nič drugega kot trgovina z belim blagom.
  Po mojem mnenju prav največji kritiki ZDA ta institut hkrati najbolj podpirajo in po možnosti hodijo tja kupovat otroke (kot ta dva v članku). Kaj pa je drugega nadomestno materinstvo kot
  trgovina? Plačaš “nabavno” ceno in dobiš otroka… Podobna zgodba so
  posvojitve (predvsem) iz Afrike, kjer jih starši “prodajajo”
  razgledanim in ultra pravičnim liberalnim zahodnjakom…Tisti, ki mislite
  da je prodaja/nakup otrok civilizacijski dosežek, se motite. V resnici ste
  sprejeli potrošniško logiko ZDA, kjer lahko kupiš vse. Še posebej pa me moti propaganda,
  češ kakšni slabi starši bi naj bili (le) med hetero pari, kot da so LGBT
  pari nekaj več, boljši ljudje v vseh pogledih…pa čeprav otroke kupijo na
  trgu. Jaz ne delam razlik med ljudmi le zaradi tega, če je nekdo LGBT ali
  ne.

 • WISKY 1000

  Nova buzi zvezda

 • tomven

  Zakaj buzeranti vedno, ko nekdo ne podpira njihove usmeritve, govorijo, da je to sovražni govor in sovražnost do njih? A ti devianti sploh vejo, kaj je sovražni govor? Srečo imajo, da smo tako tolerantni, da se nam jebe za njihova onegavljenja…. ampak tudi te prijaznosti zna biti nekoč konec, glede na to, kako nam ta pederajsluk vsiljujejo na vsakem koraku! Včasih so se ta topli skrivali kot podgane v luknjah, ker so jih drugače pošteno dobili po 3,14ki.