Zrelo za častno razsodišče: Trobilo SD Večer s primerom Alme Maruške Sedlar brezsramno zavajalo, kako naj Janša ne bi pojasnil svojega premoženja!

Janez Janša (Foto: Demokracija)

Parlamentarna mandatno-volilna komisija je prejšnji teden na zaprtem delu seje podala oceno, da naj bi nekdanja namestnica predsednika Komisije za preprečevanje korupcije Alma Maruška Sedlar na ustrezen način pojasnila povečanje premoženja, ki je razviden iz poročil o premoženjskem stanju. V Večeru, ki velja za trobilo stranke SD, pa so glede odločitve v povezavi s Sedlarjevo kar po svoje zapisali, da naj bi bili s pojasnili zadovoljni tudi v SDS, čeprav v SDS tega nikoli sploh niso izjavili, prav tako pa so vpletli Janeza Janšo in glede njega lažno zapisali, da naj državnim institucijam ne bi nikoli pojasnil nesorazmerno povečanega premoženja. 

Večerov novinar Aleš Kocjan stranki SDS sploh ni poslal novinarskega vprašanja glede stališča o nedavni odločitvi mandatno-volilne komisije, ampak je kar po lastni presoji zapisal, da naj bili v stranki SDS zadovoljni s pojasnili Sedlarjeve. Stranka je zaradi lažnega poročanja od Večera že zahtevala objavo popravka, ki pa ga še niso uspeli objaviti.

Brez zavajanja glede Janše v Večeru ne gre
Kocjan spominja, da je decembra lani mandatno-volilna komisija Sedlarjevo pozvala, da naj ta pojasni povečanje lastnega premoženja. Nato pa lažno nadaljuje: “Da so se prihranki Sedlarjeve med oktobrom 2017 in septembrom 2018 povečali za več kot deset tisočakov in da so se tudi podatki o zmanjšanju dolgov spremenili, so opazili v največji opozicijski stranki SDS, katere predsednik Janez Janša, mimogrede, ni nikoli ustrezno pojasnil državnim institucijam nesorazmerno povečanega premoženja, potem ko je diskrepanco med njegovimi uradnimi prihodki in premoženjskim stanjem leta 2013 ugotovila prav KPK, zaradi česar je strmoglavila njegova druga vlada.”

Foto: Nova24TV

Če bi Kocjan sledil novinarski etiki, kaj takega zagotovo ne bi napisal, saj je Janša je preko družabnega omrežja Facebook javno razkril vse svoje premoženje in priložil tudi dokumente. Vedno znova pa zapisi, kot je ta, dokazujejo, da Janša v Sloveniji predstavlja obraz, ki je deležen sovraštva s strani celotne tranzicijske levice. Kdor ima v rokah medije, kdor zapoveduje sodnikom in tožilcem ter izčrpava slovenska podjetja in banke, si to lahko privošči. Človeka tako preiskujejo za 400.000 evrov premoženja, čeprav je v 35 letih sam zaslužil več kot 1 milijon evrov, medtem pa meni nič, tebi nič nastaja 5-milijardna bančna luknja in se iz državnih podjetij steka deset tisoče in sto tisoče evrov.

Foto: Printscreen

Janša pred volitvami dodatno obrazložil svoje premoženje
Ob tem je treba spomniti, da so leta 2009 vsi člani Slovenske demokratske stranke javno objavili svoje premoženje. Pred volitvami leta 2011 pa je Janša celo dodatno obrazložil svoje premoženje slovenski javnosti (posodobljena različica dokumenta je dostopna tukaj). “Vrednost mojega premoženja je kaka tretjina tega, kar sem samo jaz zaslužil v 35 letih. Družine in dediščine tu sploh ne štejem,” je jasno pojasnil Janša in trditve tudi konkretno obrazložil: “Povprečna mesečna plača v času, ko sem bil poslanec, je bila cca 2.200 €, povprečna neto plača v štiriletnem mandatu predsednika vlade pa cca 3.500 €. Ministrska plača, ki sem jo prejemal približno 4 leta, je bila nekje vmes med tema številkama. V povprečju sem torej v tem času zaslužil cca 2.100 € mesečno. V 35 letih to znese 900.000 € (približno tolikšno vsoto, kot sem  jo sam zaslužil s 35-letnim delom, je Urad za preprečevanje pranja denarja odkril pri pologih gotovine neznanega izvora v dveletnem razdobju pri g. Jankoviću). Večino časa moje redne zaposlitve zadnjih 35 let sem bil kreditno sposoben. Skupaj sem najel in odplačal 6 kreditov različnih velikosti.”

Ob tem pa je treba še izpostaviti, da je Janša v 35 letih na literarnem področju z avtorskimi honorarji zaslužil nekje med 200.000 in 250.000 evrov, kar ne čudi glede na to, da je kot samostojen avtor napisal in izdal 6 knjig, ki so bile skupaj prodane v več kot 95.000 izvodih. Bil pa je tudi soavtor 8 drugih knjig in urednik številnih zbornikov. V domačem in tujem tisku je objavil preko 1.500 različnih esejev, strokovnih in poljudnih člankov in prispevkov.

Foto: Urban Cerjak

Ne glede na strankarsko prepričanje je treba priznati, da je Janša še večkrat brez kakršnih koli zadržkov pojasnil svoje premoženje, medtem ko imamo v Sloveniji kup ljudi, ki se jim je premoženje iznenada povečalo, pa o tem nihče ne poroča, kaj šele jih preganja po sodiščih. Seveda ni naključje, da v mainstream medijih ne moremo prebrati ničesar o premoženjskem stanju vladnih funkcionarjev in članov Foruma 571. Prav tako ni pričakovati, da bi se v Večeru razpisali o sumu financiranja stranke SD v povezavi z izborom agencije Futura na največjem javnem razpisu v zgodovini slovenske prehrambene industrije v enormni vrednosti kar 3 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja. Trobilo SD namreč skrbi za varovanje “svetih krav”, s čimer pa se Večer povsem odmika od etičnega novinarstva in vloge psa čuvaja demokracije. Sramotno in zrelo za novinarsko častno razsodišče.
H. M.
 • janez55

  Naš največji domoljub in poštenjak Ivan je pa res revček, Ob vseh naštetih dohodkih mu mora položnice plačevati ženina sestrična.

  • hladnik

   Ja, kaj bolj trapastega pa res nisi mogel napisat. Jaz tudi sosedi večkrat nesem plačat položnice pa tudi pisma ji odnesel na pošto, čeprav si nisva nič v žlahti. Kaj pa zdaj ? Je to kaznivo dejanje ? Kaj naj zdaj napravim ?

   • SIMON ROZIC

    “Ustreli se! To kar počneš res ni pošteno !!!!” ,
    še prej pa javi tovarišici Sedlar, da bo imela snov
    za Haklov Večer!

   • Štalmajster

    A provizijo pa obračunaš v …. naturalijah ? ;-)) brez da bi plačal davek na storitve ;-))

  • zokispoki

   No in ??? Kje imas problem, psihopat levajzarski ?

  • pajot

   Kaj pa Jajce? Na Jajce si pozabu,majmun.

  • Andrej

   Tebi je očitno bolj všeč, da globokim državljanom račune plačujemo mi.

 • Franjo Trojner

  Nisem vedel, da imamo v Maribori še kak svoj časopis. A Večer še obstaja? Račko so že zaprli, pa sem mislo, da Večer tudi.
  Kam te hodijo zdaj pit??

 • VERRZIFIKATOR

  Franček Zadravec

  VEČERNE BLODNJE

  Selektivno se bolezen javlja,
  nič ne vidi, včasih nič ne sliši,
  to je bojda igra slepih miši,
  pod večer s simptomi se pojavlja.

  Blodnje vsak dan hujše so večerne,
  bolj ko dan se pod večer preveša,
  večje se laži na zvon obeša
  in čedalje bolj so vse nezmerne.

  Blodni duh, glej, v bran tem blodnjam stopa,
  češ da boj je vendar brez izgledov,
  vajen pač večernih je izgredov,
  v mlaki podlosti da se okopa.

  A večerne vse bolj so izdaje
  z blodnjami oblastnimi posute,
  zadnjice se ližejo nadute,
  kjer lepljivo je, prav tam najraje.

  Pod večer bo redko kdo še trezen
  blodnje te zlagane vse prenašal,
  kdor zvečer tako se bo obnašal,
  Kljukca lažnega ima bolezen.

  Se Münchhausnova ta imenuje,
  je resnično silno progresivna,
  slednjič bo do sebe agresivna,
  saj bolezen se samo stopnjuje.

  Prepoznavna je po dolgi bradi,
  vsak večer z bolniki je vse huje
  in večerna diagnoza tu je:
  je bolezen šla že v zadnji stadij.

 • Amerikanc

  Ali se je Anjuška obrnila na istega cenilca kot dr. – HIK, ki je 10 x podcenil vrednost nepremičnine v Trenti ?!

 • učko

  Kok časa bomo še gledal tega najbolj nepriljubljenega politika JaJota, da nam prodaja svojo bizarno folkloro večnega disidenta?! Fuj, bljak, pljuc !

  • Andrej

   Kaj težiš tukaj? Pejdi kam drugam, kjer Šarko izvaja svoje nebuloze. BTW, a s tisto Šarkotovo šolo v Kamniku nimaš nobenih težav? Kje je že tisti milijon?

   Na napačnega se jeziš.

  • mapu

   Učko, a so te spet s ketne sputl, mrš u kućo.

  • lojze

   Saj ni treba, da ga gledaš ali bereš (razen, če te plačajo). Kdo te sili?

  • Mare Kranjc

   Tako “nepriljubljenega”, da je na volitvah dobil še enkrat več glasov, kot pa šiptarski posvojenec.

   • Hun

    Nasa politika je povsem šiptarska. V koalicij šiptarski posvojenec, v opoziciji šiptarski posvojenec in doktoriranec. No Šarec ima se čas za doktorat.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Še dolgo ga boš gledal in tako je prav. Naj živi Janez Janša in njegova poštena politika. Fuj z lewaki tipa učko.

 • Andrej

  Sovraštvo, laž, kraja jih skupaj drži. Taka država ne more obstati.

  • traktor

   Pozabu si foušijo. To so zabetonirali butalcem v prazno glavo. In jasno, ko jim obljubijo, da se bodo lotili uspešnejših in sposobnejših, Evo večnih volilcev.

 • opazovalec

  Človeka tako preiskujejo za 400.000 evrov premoženja, čeprav je v 35 letih sam zaslužil več kot 1 milijon evrov,..

  Saj ni problem zaslužek, problem je v tem, da gospod niso plačali davkov, ki jih pa ne more, ker nima računov za svoje dobre zaslužke, ve se of česa. In ne nakladat o zaslužku v 35 letih dela, v življenjepisu lepo piše, da se je v časih, ko je padel v nemilost, preživljal z višinskimi deli…. Se ne reče kar tako Dobri računi, dobri prijatelji

  • lojze

   Butec, preberi še enkrat (dvakrat, trikrat?) članek, da boš razumel!

   • zokispoki

    Majmun ima IQ enak velikosti svojih cevljev !

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Številja 5 kot dojenček

   • opazovalec

    Sem prebral, IJJ pa naj pokaže račune za dvomljive zaslužke!

  • centurion

   Dobo jutro, idiot,
   Si sel včeraj spat kot idiot, noč pa ni prinesla napredka…
   V 35 letih dela kot poslanec, mu je preko plače verjetno delodajalec,
   kot vsem javnim in državnim uslužbencem,
   odvajal prispevke in davke, mar ne, IDIOT.
   Morda pa odvajajo samo levakom, JankoviĆĆĆem….
   Tebi tudi tableta ne pomaga,

   • opazovalec

    Ti si pa bolj bog v matematiki, v DZ in socialističnem predhodniku je samo okoli 30 let. In niso problematične plače, te so evidentirane ampak cel kup kao prihodkov brez dokazil. Kot sem rekel, Dobri računi, dobri prijatelji.

    • macon

     Najprej je imel plače, ki so vse obdavčene, potem je plačal tudi davke na izdane knjige.

     A lahko dobim link na prihodke brez dokazil?

     • pajot

      S tem bumbarjem se ne da debatirat. Sem se zadnjič pogovarjal z amebo. Pametnejša je od njega.

 • Hun

  Briga me, četudi bi si Janša milijardo nagrebel.

  • janezxy

   Vemo mi tu,da tebe Janša ne briga.Zelo pa bi pizdekal,če bi tako kradel žvepleni.

   • Hun

    Veš ti, da nič ne veš.
    Kdo pa ste to vi, virtualna druščina upokojenih nepomembnežev, me prav nič ne gane.

 • centurion

  Večer?
  Zbor buzerantov in lezbijk ter
  pesojebih osebkov levo usmerjenih kazalcev.
  Ne o novinarjih, no.

 • xtc

  JJ je kreiv,krivje ker je in je kre je kriv in kriv je ker je tako odločil Kučan in CK,JJ je kriv poleg vsega še globalnega segrevanja,propada SFRJ,podnebnih sprememb,kvarjenja Boengov,krize v Venezueli in Siriji ter suš on poplav v Avstraliji,kjer ims VELIK neobstoječo kliniko,ki se prikazuje levim v blodnjah.

  • pajot

   Kriv je tudi,ker je sprožil Big beng.

   • Hun

    Teb zadoni v tvoji prazni glavi ko zazvoni Big bang.

 • antimur

  Golazen komunajzersko, lažnivo, spletkarsko, roparsko, zločinsko, protislovensko, moramo na vsak način uničiti. Kako, po vsakem takšnem proti demokratičnem in očitnem delovanju proti domoljubom, je potrebno začeti pri posameznikom in jim soditi po poštenem ljudskem pravu, ter jih uničevati enega po enega, skupaj s sodstvom, ki sodi po kučanističnem zakoniku.

 • macon

  Večji del povečanja Janševega premoženja so našli v lažeh okoli Trente, kjer je bojda kupil parcelo za 5500 EUR in jo 18 let kasneje prodal za okoli 120.000. Laž je bila že v tem, da jo je v resnici kupil za čez 20.000 EUR in da so cene nepremičnin rasle, prodal pa jo je v vrhu nepremičninskega balona, 2007 se mi zdi.

  Sodišče je razveljavilo vse poročilo KPK ampak to seveda ne ustavi udbomafijskih izmečkov, ki vendar vedo, da je Janša kriminalec (Janković in par sto levih lopovov pa ne). Bando bi bilo najlaže dobiti ravno na premoženju, ker jih je cel kup z uradniškimi plačami in v novih hišah za stotisoče EUR.

  • pajot

   Tako kot so ujeli Al Caponeja. Na neplačanih davkih.

 • Hun

  Kaj ste se janšisti klal v Radovljici? Drek janšizma prihaja na površje.

  • Duhec

   A je on njo, al ona njega???

   • Hun

    Pojma nimam. Kokr so babe kle gor usekane, ne rec dvakrat, da ni bil hudič babji kot je Medusa @Steirmark.

    • Duhec

     Se strinjam. Če je bil mlajši, še tolk bolj verjetno, ker gospa je odcvetela.

     • Hun

      Možno da sta bila oba pod vplivom šmarnic. Tegoba Slovencev, naš hobi pijančevanja.

 • jefferson 55

  Trobilo Večer proti trobilu Nova24. Kdo bo pretrobil koga, to je zdaj vprašanje!

 • Duhec

  Trgovec z orožjem zahteva, da se o njem lepo piše. Jah, taki niso preveč cenjeni. Razen na Novi, tle se še morilce hvali.

 • Get Smart

  Hiša WATCHDOGOV (VEČER) je v lasti MURGL KOMUNISTIČNE
  JUGOSLAVIJE.
  MURGL KOMI JUGOSLAVIJA si jo je sprihvatizirala in prepisal na dva svoja nabiralnika:

  = 60 % = hakl & hakl = lastištvo tega nabiralnika si Haklovića delita ono pola-pola, torej vsak od teh dveh watchdogova je kao 30 % lastnik VEČERA
  in
  = 40 % kao lastnik VEČERA je watchdog TODOROVIć.
  .
  Btw, toda POMNI:
  Častno razsodišče je BULŠIT drkancija, ki jo je ustanovila MURGL KOMI JUGA.
  VEČEROVI watchdogovi so ZRELI za KAZENSKI PREGON,
  saj je LAŽ, blatenje, podtikanje, omalovažovanje ČLOVEKA pač

  KAZNIVO DEJANJE.
  .
  IZBIJTE si IZ GLAVIćEV drkancije o “častnih razsodiščih”, o “odstopih” itd.
  POŠTEN DELAVEC pač pošteno dela,
  LOPOVU pa je mesto na DOBU, LOPOVSKIM štabnim delavkam pa na IGU.
  .
  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  (znak “””>””” pomeni “””JO PREIMENUJEJO V”””):
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE > ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE > ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove > SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE > spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije > spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije > ZL= ZDRUŽENA LISTA > ZLSD= ZDRUŽENAA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV > SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMI JUGA nje

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik IDS-ja = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
   IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
   220 MILIJONOV € za projekt,
   ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
   40 milijonov €
   in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
   = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
   ampak jih
   je nagnal domov BREZ PLAČILA.
   ———
   * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
   ki je pokazal socialno ozaveščenost«
   ———
   Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
   Kaj odmeva v Stoščah?

   – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
   – ZA koga? Za PARTIJU?
   – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
   – “Evviva communismo!”
   – “Bandiera rossa la triumfera!”

   Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
   osvobodila.

   • Get Smart

    Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
    je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
    transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
    Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
    (ali pa kaviaržido kominternističnih
    in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
    skupnih poslih.

    Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
    MORATE povedati, katera!

    =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
    =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
    =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

    MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
    MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
    KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

    ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
    resnicoljubno …
    .
    Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
    JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
    JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
    predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
    sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

    • Get Smart

     MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
     RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
     “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
     “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
     sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
     za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
     ki vam ROPAJO MILIJARDE
     v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
     Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
     Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
     ampak je
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
     vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
     so lahko in so:

     –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
     –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

     i tako dalje do tokija.

     * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
     = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIKI se razlikujejo po tem, ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO, ne pa kot vam v glavice turi AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”;
  nogometaš MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
  Pamet v glavo.
  .
  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
   = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
   = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
    = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
    = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21 =
    = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa
     “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
     saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
     Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

     __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
     red razredov =
     1. prvorazredne gazde = krvosesi
     2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
     3. brezpravni sužnji = LJUDJE
     = skratka »KULTURA SMRTI«
     in pa
     __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
     kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka
     »KULTURA ŽIVLJENJA«,
     ki smo jo
     Slovenci podarili ljudem tega sveta.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Po delih jih spoznavamo. NISO novinarji,
  SO watchdogi MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  Čistilka na kirurgiji ni kirurginja,
  “kulturno napredno bogati” muslićkultiji režejo ljudi, a zato še niso kirurgi …
  Sledimo?

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

  Če nekdo laja na ljudi in si sam pravi WATCHDOG, mu tako po delih kot po samoimenovanju upravičeno pravimo WATCHDOG, kar pomeni PES ČUVAJ.
  Sicer gre v glavnem za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pudlice, ki pa vseeno z vsemi štirimi
  praskajo za svojo GAZDO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in/ali KOMINTERNO.

  Če nekdo laže, kot pes teče, mu pravimo?
  Če si ta stvor sam pravi WATCHDOG in to samoiimenovanje sovpada z RESNICO,
  če samoimenovanje torej sovpada z DEJSTVI,
  mu tudi po vseh občeloveških kriterijijih lahko pravimo tako, kot se samoimenuje in kot zanj govorijo NJEGOVA DELA = watchdogovstvo.

  Če pa ljudje zaradi pranja možgančijev čutite odpor do “Reči bobu bob”,
  ker NAPAČNO menite, da ni lepo, če PSU rečeš PES,
  in pomni, te kreature vas bodo žive požrle, če le imajo zahrbtno možnost in če boste imeli roke zvezane z bodečo žico na hrbtu,
  lahko tem satanističnim kreaturam še vedno lepo in skladno z DEJSTVI=RESNICO rečete:
  psevdonovinar,
  kvazinovinar,
  kakornovinar,
  lažninovinar,
  fejknovinar … MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   Hiša WATCHDOGOV (VEČER) je v lasti MURGL KOMUNISTIČNE
   JUGOSLAVIJE.
   MURGL KOMI JUGOSLAVIJA si jo je sprihvatizirala in prepisal na dva svoja nabiralnika:
   =
   60 % = hakl & hakl = lastištvo tega nabiralnika si Haklovića delita
   ono pola-pola nje, torej vsak od teh dveh watchdogova je kao 30 % lastnik
   VEČERA
   in
   = 40 % kao lastnik VEČERA je watchdog TODOROVIć.
   .

   Btw, toda POMNI:
   Častno razsodišče je BULŠIT drkancija, ki jo je ustanovila MURGL KOMI JUGA.
   VEČEROVI watchdogovi so ZRELI za KAZENSKI PREGON,
   saj je LAŽ, blatenje, podtikanje, omalovažovanje ČLOVEKA pač KAZNIVO DEJANJE.
   .
   IZBIJTE si IZ GLAVIćEV drkancije o “častnih razsodiščih”, o “odstopih” itd.
   POŠTEN DELAVEC pač pošteno dela,
   LOPOVU pa je mesto na DOBU, LOPOVSKIM štabnim delavkam pa na IGU.
   .
   Pamet v glavo.

 • Iva

  “Večerov novinar Aleš Kocjan stranki SDS sploh ni poslal novinarskega vprašanja glede stališča o nedavni odločitvi mandatno-volilne komisije, ampak je kar po LASTNI PRESOJI zapisal, da …”

  Marsikaj o aferi Patria je po lastni(?) presoji napisal agitprop presstitut Aleš Kocjan, za njim pa so papagajali in papagajajo ideološko zaslepljeni bralci.
  Le zakaj je Kučanov F21 (Petrič, Petan, Hakl) prevzel vse tiskane mainstream medije?

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Seveda je kriv JJ. Le zakaj bi bil kriv murgelski škrat, če pa lahko krivdo prevali na JJ. Murgelski škrat mora ostat nedolžen. Samo to! Murgelski škrat, samo pazi, da te ne bodo prijeli za vrat

  • lokec

   On je mimo ta hujšega je že star. Slovenci smo pa humani.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewaki spet jokajo, ker drugega itak ne znajo.

  • lokec

   Saj vsi kar javkajo. Slovenci so ene velike boječke. Ko sem se zavzel za pravico sem bil kaznovan od menađerja in tudi od sodelavcev.

 • Olga101

  Očitno bo treba Murglsko kloako zasuti s tožbami, skupaj s prestituti!

 • karpelec

  O joj, to godljo že spet mešajo. Kure še samo brskajo po gnoju, petelini so nehali kkikirikat o tem. Samo še bolj bo smrdelo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!