Slovenska levica financirala islamski terorizem – denar so prali tudi v podružnici NLB v Makedoniji

Foto: YouTube.

Vsak dan izvemo nekaj novega v slovenski bančni aferi stoletja, ki se jo je med uporabniki družbenih omrežij že prijel vzdevek #IranNLBgate. Potem, ko je Nova24TV pred tedni prva poročala o šokantnih razkritjih Grimsove Komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb (KNOVS), da je iranska mafija s pomočjo slovenskega političnega vrha v letih 2009 in 2010 oprala za milijardo ameriških dolarjev denarja, danes Bojan Požar na svojem blogu o političnem zakulisju Slovenije razkriva, da je Policija pod vodstvom Katarine Kresal v času Pahorjevega levega vladnega trojčka točno vedela, kaj se dogaja v Novi Ljubljanski banki, a je očitno namerno mižala na obe očesi. Zanimivo je predvsem to, da Policija pod vodstvom generalnega direktorja Janka Gorška ni našla dovolj dokazov, da bi lahko sprožila predkazenski postopek, čeprav so imeli informacije, da se je pri nakazilih v tujino z računov NLB pojavljalo na desetine reklamacij zaradi suma pranja denarja in da so Irancu Iraju Farrokzadehu v nekaterih tujih bankah zaprli račune, preden ga je Iranec odprl v NLB. Zdaj na dan prihajajo informacije, da se je denar pral tudi v nekaterih podružnicah NLB na Balkanu, afera je namreč odjeknila tudi v makedonski banki, osumljenih je več posameznikov, tamkajšnji državni tožilec je postopek začel tudi proti neimenovanemu slovenskemu državljanu.

Naj spomnimo, da slovenske banke še od časa nekdanje skupne države obvladuje tranzicijska levica, najpomembnejša zanjo pa je že od nekdaj največja, torej Nova Ljubljanska banka. Ne čudi, da levica svojega bankomata ne želi prodati, čeprav se je tako dogovorila z Evropsko komisijo. Da bi vlada ohranila politične vzvode v banki, išče izgovore, da bi odstopila od dogovora, o čemer smo na Novi24TV v preteklosti že večkrat poročali. Ni skrivnost, da je levi politični vrh v letih 2009 – 2010 moral vedeti za pranje denarja, takrat je bila na oblasti vlada Boruta Pahorja. Njegova ministrica za notranje zadeve, Katarina Kresal, je bila o dogajanju še najbolje obveščena, saj ji je bila posredno podrejena Policija, ki je zadevo raziskovala, a nikoli ni našla dovolj dokazov, danes poroča Požareport. Morda pa je bilo vodstvu Policije naročeno, da jih ne sme najti.

Poleg zloglasne nekdanje predsednice LDS sta za preiskavo vedela tudi takratni generalni direktor Policije  Janko Goršek, kasneje policijski diplomat v Sarajevu, in direktor kriminalistične službe, Aleksander Jevšek, danes župan Murske Sobote. Obrazložitve, ki jih je Policija danes podala Požareportu, so toge in birokratske, izgovarjajo se, da posredovani podatki o pranju denarja in njihovo preverjanje niso dosegli ustreznega dokaznega standarda za začetek predkazenskega postopka, prav tako iz vsebine obvestil niso izhajali elementi nobenega uradno pregonljivega kaznivega dejanja. Šele odmevnost afere IranNLBgate je Policijo spet prisilila v to, da je preiskavo na novo odprla.

Foto: YouTube. Borut Pahor, Katarina Kresal in Gregor Golobič, slovenski oblastniki v času dogajanja afere iranNLBgate.

Predsednik Pahor se spreneveda, da premier Pahor o pranju denarja ni vedel ničesar
Najbolj bode v oči, ker niti po 12 dneh od izbruha afere še nimamo nobenega osumljenca, čeprav so nekateri politiki, med drugim predsednik države Borut Pahor, že priznali, da so vedeli za pranje denarja. V vsaki drugi resni zahodnoevropski državi bi že padale glave, za to bi poskrbel že pritisk javnost, toda v slovenskih medijih, ki jih obvladuje levica, se o aferi praktično ne poroča. Zelo slabo medijsko pokrito je tudi neumorno delo Komisije za ugotavljanje zlorab v bančnem sistemu pod vodstvom dr. Anžeta Logarja, ki je v zadnjih dneh zaslišala že več prič.

Na Novi24TV v zadnjih dneh intenzivno poskušamo izvleči odgovore od glavnih političnih akterjev v letih 2009 – 2010, a se bodisi z nami ne želijo pogovarjati, bodisi se izgovarjajo na toge zakonske predpise, da jim o tem (še) ni treba govoriti. Najbolj zanimivi odgovori na naša vprašanja so prispeli iz kabineta predsednika republike, Boruta Pahorja, ki je potrdil, da je za pranje denarja izvedel šele pred nekaj dnevi. Toda pozor, gre za predsednika Pahorja, premier Pahor je namreč obvestilo o pranju denarja v svoj kabinet dobil že jeseni leta 2010! Težava je le v tem, ker gre za isto osebo …

“Njegovi svetovalci so bržkone ocenili, da na to informacijo ni bilo treba posebej opozarjati, ker se je z zadevo že ukvarjal pristojni urad. Ker dodajate vprašanje glede vloge vlade v tistem času, naj spomnim, da je bil pol leta prej, v marcu 2010, sprejet Zakon o upravljanju kapitalskih naložb RS, ki je dal podlago za ustanovitev AUKN, ki je začel delovati jeseni 2010. V skladu s tem zakonom je AUKN prevzel vse naloge upravljanja državnega premoženja, ki jih je prej opravljala vlada kot lastnik. Hvala za vaše razumevanje,” so zapisali v Pahorjevem kabinetu.

Prav zdrava mera razuma je tista, zaradi česar se zdijo ti odgovori najbolj neverjetni. Predsednik države ni vedel ničesar o informaciji, ki je bila namenjena neposredno njemu in jo je prejel na svoj elektronski naslov? Sodelavci so ocenili, da jim za pranje denarja v največji slovenski banki, katere lastnik je država in je bil takrat njen šef posredno Pahor, pač ni bilo treba vedeti? Čista norost, ki znova dokazuje, kako nesposobni so bili v tedanji vladi in zakaj se je Slovenija znašla v nezavidljivem ekonomskem položaju.

Foto: STA. Banka Slovenije. Slika je simbolična.

Banka Slovenije šele zaradi mednarodnih posegov izdala sklep o blokadi dostopa za iranske transakcijske račune
O pranju denarja so vedeli tudi v Banki Slovenije (BS). Po dolgem prepričevanju so nam vendarle pojasnili, da je BS na podlagi podatkov, ciljno pridobljenih od bank, in sovpadajočega, v mesecu oktobru 2010 prejeta obvestila Urada RS za preprečevanje pranja denarja, opravila pregled v NLB. Na podlagi ugotovljenih kršitev je nato v mesecu decembru 2010 banki izdala ustrezne ukrepe. Kot že navedeno, pa so podatki in informacije, ki jih pridobi ali izdela Banka Slovenija pri nadzoru nad posamezno banko, zaupne informacije, zato vsebine ukrepov danes niso želeli komentirati. Banka Slovenije deluje kot nadzorni organ slovenskega bančnega sistema, zato je samo po sebi neverjetno, da niso odgovorni velike pralnice denarja odkrili že prej. Ali pa so jo, pa takratnemu guvernerju dr. Marku Kranjcu ni bilo v interesu, da bi BS posredovala. Vse do decembra 2010, ko je bila zaradi številnih mednarodnih posegov (intervencij) pravzaprav prisiljena izdala sklep, da mora NLB nemudoma onemogočiti dostop do Proklika za vse iranske transakcijske račune.

Najbolj bizarne odgovore pa so nam podali v Uradu za preprečevanje pranja denarja. Objavljamo togo birokratsko pojasnilo, ki nam ga je poslala njihova piarovka Franja Zagorc: “Urad RS za preprečevanje pranja denarja konkretnih zadev ne komentira, saj so vse zadeve, ki jih Urad obravnava, označene z ustrezno stopnjo tajnosti. Urad prične z zbiranjem obvestil ter analizo in obdelavo podatkov in listin na podlagi prijave sumljive transakcije s strani zavezancev za izvajanje zakona o preprečevanju pranja denarja ali financiranja terorizma (ZPPDFT-1), pobude državnih organov, na podlagi novega ZPPDFT-1 opravljenih lastnih analiz ali na podlagi obvestila oz. zaprosila tujega sorodnega urada za preprečevanje pranja denarja.”

Urad potrebuje najnižjo stopnjo verjetnosti pranja denarja, da prične z delom, a ni ugotovil ničesar
Zanimiv je predvsem tisti del v nadaljevanju, kjer piše, da je potrebna najnižja stopnja verjetnosti pranja denarja, da bi urad pričel s svojimi aktivnostmi – dovolj je torej že obstoj razlogov za sum o storitvi kaznivega dejanja, za razliko od utemeljenih razlogov za sum in utemeljenega suma, ki sta višji stopnji verjetnosti in ki ju v nadaljevanju ugotavljajo in poskušajo nedvoumno potrditi organi odkrivanja (policija) in pregona (tožilstvo) kaznivih dejanj. Urad torej prične s svojimi aktivnostmi, kadarkoli v zvezi z osebo, transakcijo, premoženjem ali sredstvi obstajajo razlogi za sum pranja denarja ali financiranja terorizma. A kot kaže, urad leta 2010 ni želel prepoznati zadostnih sumov, da bi se zadeva resneje preiskala.

Na urad smo poslali ključna vprašanja: Ali je bil urad seznanjen s sumljivimi transakcijami? Kdaj je bil urad seznanjen? Kdaj in kako je Urad za preprečevanje pranja denarja ukrepal v zvezi s spornimi transakcijami? Koga vse je urad obvestil o teh transakcijah? Ali je urad skladno z zakonom obvestil policijo in tožilstvo? Zakaj nam na uradu ne želijo odgovoriti niti na preprosto vprašanje, kdaj so izvedeli za pranje denarja in kdaj so obvestili pristojne organe, ostaja neznanka. Smo pa na Novi24TV v sredo na informacijsko pooblaščenko že naslovili zahtevek, da se informacije javno razkrije.

Foto: STA. Nekdanji finančni minister Franc Križanič.

Razkurjeni nekdanji finančni minister Križanič je hitro odložil telefonsko slušalko
Za dogajanje v NLB je že zaradi narave svoje funkcije moral vedeti tudi tedanji finančni minister Franc Križanič, ki pa se na naša vprašanja prek elektronske pošte ni odvzal. Zato smo poklicali kar v tajništvo Ekonomskega inštituta in želeli govoriti s Križaničem, a nas je neprijazen moški glas na drugi strani na hitro odslovil z besedami, »da predlagam, da pokličete kam drugam«. Vztrajali smo in znova zavrteli isto telefonsko številko, nakar se je ista glas predstavil kot – Franc Križanič – in nas nahrulil, da se z našo televizijo niti slučajno ne misli ukvarjati. »Ne gledam vas, zato me pustite pri miru. Hvala lepa in nasvidenje.«

Takšne izjave Križaniča pravzaprav niso presenečenje, saj nihče od vpletenih ne želi stopiti pred novinarske kamere in govoriti o tej aferi. Naša novinarka Marjanca Scheicher je v sredo poslance lovila po državnem zboru, da bi jih pobarala za komentar, pa večina levičarjev z njo ni hotela govoriti, tisti, ki so si vzeli čas, pa so bili skrajno odrezavi. Poslanka SMC Jasna Murgel je tako samo ponovila kolektivno laž, ki si jo je na hitro izmislila levica v odgovoru na šokantna razkritja Grimsove komisije. “A je sploh kakšen dokaz, da se je v NLB pral denar? Ni še nobenih uradnih ugotovitev, še nobenega poročila, da se je to dogajalo. Zato vam komentarja o tem res ne želim dati,” je dejala Murglova.

Möderndorfer živi v drugem režimu: Ne vidim rad, da mi postavljate vprašanja, za katera se sploh nismo dogovorili!
Še bolj nesramen je bil politični kameleon Jani Möderndorfer: “Premalo je podatkov o pranju denarja, sicer pa ne rad vidim, da v državni zbor prihajajo novinarji in me lovijo po hodnikih z vprašanji, za katere se sploh nismo dogovorili(!). O tem bom govoril, ko bomo imeli kakšne dokaze!” Z drugimi besedami, Möderndorfer bi očitno odgovarjal samo na tista vprašanja, ki so mu povšeči.

Najbolj premeteno je odgovarjal Karl Erjavec, ki si očitno že nabira politične točke na desnici, če bi se po prihodnjih parlamentarnih volitvah sestavljala nova desnosredinska vlada. “Pričakujem, da bodo ustrezni organi raziskali to zadevo, ali je res šlo za pranje denarja. Vemo, da se s tem že ukvarja urad za preprečevanje korupcije, ki takrat očitno ni ugotovil elementov pranja denarja. Sem pa vesel in zadovoljen, da se je s strani policije ponovno sprožil postopek preiskave,” nam je povedal šef stranke DeSUS, ki trdi, da zunanje ministrstvo ni bilo obveščeno o pranju denarja. Toda Logarjeva komisija je ugotovila ravno nasprotno – gre za še eno zavajanje javnosti.

NLB je imela svoj pralni stroj za denar tudi v Makedoniji
#IranNLBgate pa očitno postaja mednarodna afera, saj na dan prihajajo nova razkritja, da se je NLB-jeva pralnica denarja razširila tudi na Balkan. Makedonski mediji poročajo, da je državni tožilec proti nekdanjemu vodstvu tamkajšnje Tutunske banke (v lasti NLB) vložil obtožnico, ki več oseb, med njimi nekdanjega makedonskega ministra, znanega odvetnika, notarja in celo neimenovanega slovenskega državljana, bremeni zlorabe položaja in pranja denarja. Obstajajo trdni temelji, da se je med leti 2006 in 2017 iz banke posojalo denar za lažne naložbe v navideznih podjetjih v Sloveniji in Avstriji, kjer se je opralo na milijone evrov denarja, vodstvo NLB-jeve banke v Makedoniji pa je nato kupilo več dragih nepremičnin v mestu Bitola. Več o tem bomo v nadaljevanju tega prispevka objavili v petek.

Luka Svetina

 • PikaPolonica

  A ta pralni stroj še vedno dela? Upam, da se je že pokvaru in da ga ne popravijo ter odpeljejo na smetišče.
  Da to počneš, je neke vrste bolezen..milojka jim bi lahko pomagala s kakšnimi tableti? A ti ljudje lahko ponoči spijo?

  • Novakec1

   Lažje kot ti.

   • PikaPolonica

    Mogoče z uspavalnimi tableti?

    • anzek

     Pozabila, da levaki nimajo vesti?

 • janez zorman

  Kaj je že nastalo iz mafijske LDS ? “ZARES” godla. Strici so že vedeli zakaj so lisjaka Gregorja in lisico Katarino, zaprli v kokošnjak.

 • Franjo Trojner

  Vso to rdečo mafijo, ki nam uničuje državo je potrebno lustrirati in to takoj! Prav tisti , ki bi morali biti leta 1991 lustrirani so se drli, da je lustracija maščevanje in lustracijo z vsemi štirimi in silami preprečili. Da smo rdečo mafijo leta 1991 uspeli lustrirati bi bili danes res, kot druga Švica, kot smo si takrat eni želeli in v to trdno verjeli in ne do vratu zadolžena skorupirana nepravna država z zahojeno tranzicijo, kot se nam dogaja danes. Zato MAŠČUJMO SE IN IZPELJIMO LUSTRACIJO, v nasprotnem primeru sanje druge Švice ne bodo NIKOLI realnost postale!

 • Demonkrat

  Lepo nas učijo ni kaj za rect

 • Novakec1

  Jim je Drni dobro tlakoval.

  • Zato pa je želel svoj pokop le v družinskem krogu.
   Zato se je sin toliko boril proti postavitvi spomenika.

 • von Rhein

  Ne bo šlo drugače,vile kose in podobne pripomočke z novejšimi dodatki bo treba uporabiti. Potem bodo prasci odgovarjali melodično,po notah in v verzih.

  • karpelec

   Ja , pa ne vsi, samo tisti, ki imajo posluh. Druge pa krulit v za njih izbrane prostore.

 • Slovenec 33

  Kaj moram res kar naprej ponavljati, da v nobeni okupirani državi okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm in da je tudi v Sloveniji tako.
  Cilj okupatorko izdajalskih vej oblasti je ropanje in zatiranje vsega kar diši po slovenstvu. Zato ne morete pričakovati od teh zmenetov kaj drugega kot podlo zavajanje, podtikanje, laži in ščitenje zločincev proti slovenskemu življu.
  Ker tudi pravosodje spada v isti hlev, ne morete in ne smete pričakovati dejanj v smeri pravne države.

 • Antonius

  Ves kriminal v tej državi je posledica dejstva, da takrat, ko je bilo potrebno, nismo sprejeli dveh odločitev.
  Prva je bila, da bi morali telo predsednika parlamenta Franceta Bučarja spremeniti v truplo in kot drugo, nadaljevati z vojno za lustracijo, proti kateri se je uprl premier Peterle.
  Danes imamo, kar imamo. Čudež svetovnega odmeva se je zgodil samo v Sloveniji.
  Slovenci, ki so se uprli Jugi, Kučanovim komunistom in udbi, danes volijo nelustrirane komuniste in udbovce.
  Kriminalci se na tak ali drugačen način vedno ukvarjajo s pranjem denarja. Če ne perejo svojega, potem perejo tujega.
  Tosić je pral svoj mamilarski biznis prek blagajn v svojih lokalih, nelustrirani komunisti in udbovci imajo pa za te potrebe vseslovenski pralni stroj NLB.
  Slovenija stoji pred težko dilemo! Lahko bo po volitvah zamenjati upravo NLB. Težka naloga se skriva za vprašanjem, kako volivce spraviti k pameti, da ne bodo po vseh slabih izkušnjah z njihovim kriminalom ponovno volili nelustrirane komuniste in njihove udbovce, ki skrbijo, da z NLB upravlja njihov preverjeni kader, ki ga moramo zamenjati.

  • Anton

   torej smo imeli vsaj 2 ključna veleizdajalci v vrstah Demosa, in sicer Bučarja pisca zakonodaje, ki je omogočila levakom bivšim udbovcem da so ukradli državo in Peterleta-orgličarja, v vlogi informatorja,ki je dnevno oskrboval murgljski generalštab z informacijami iz Demosa.

   • Antonius

    Bučarju so se za pokončno držo njegovega “trupla” 25 let kasneje, Kučanovi zahvalili s postavitvijo spomenika ob Kavčiču, poleg državnega parlamenta.
    Orgličarja Peterleta bodo pa pozabili. Hvaležni so mu, ker je ubogal Bučarja in za uslugo, ker jim je z Novakovo in NSi-kd pomagal zapreti neskurjene arhive.

    • janez zorman

     Štango jima je držala mladoletna upokojenka, Ga. Spomenka !

    • Stajerka

     včeraj sem poslušala modrovanje poslanca Tonina o slovenskih pokojninah….. vedno ob njegovi pojavi pomislim na dvig roke ob Kučanovem dodatku……ne vem kaj tarna glede pokojnin, navsezadnje je dvignil roko za 10 delavskih pokojnin, ki jih je podaril največjemu uničevalcu Slovenije…….

     • Antonius

      Na rezultat zbiranja podpisov čakajo, potem pa še na sam referendum, če bo bogdaj do njega prišlo.
      Cerar bo, če pade drugi tir, opravil s svojim “poslanstvom” zato ga bodo nemudoma odpikali.
      Nastopaško drenjanje, mahanje rok in vsakovrstno gobcanje in napihovanje, pred tv kamerami nam dopoveduje, da se k parlamentarnemu koritu izvoljeni vse bolj zavedajo svoje vprašljive prihodnosti.
      Toninovo nagovarjanje in posledično “rabutanje” volilnih glasov na Erjavčevi njivi pokojninskega nategovanja, nam kar precej pove o dvomih, strahovih in stiskah s katerimi se ukvarjajo v NSi-kd.
      Rezultat zares neodvisne raziskave javnega mnenja, Toninovo NSi-kd namreč s SMC-jem poravnano, postavlja komaj na prag vstopa v državni parlament.
      Dobra ste, ker zmorete?! Jaz teh bedakov na kanalizacijah ne spremljam že 5 let. Kaj novega mi pa lahko povedo Tonin, Erjavec ali Kučan z vso njegovo kamarilo, žal izvoljenih?

     • rrrrr

      ….Četrtkovi Sinfoniji Antonius dodaja še : Requiem za NSI!

    • Ana Job

     Peterle nas je generalno zafrknil, sicer pa od špiclja, ki je že v gimnaziji ovajal ni boljšega za pričakovat. Jasno, kot beli dan je, da gre cerkev s komunisti z roko v roki. Dobiva nazaj najboljše gozdove in zemljišča. Rode se pa pajdaši s Kučanovim forumom na Škrabčevi domačiji in se zgraža nad Slovenci, ker ne maramo migrantov. Nov*akova je pa oseba, ki naj bi bila vpletena v zelo umazane zemljiške posle, ki bodo tudi še prišli na dan in še hči komunista je.

  • Borut Stari

   F. Bučar je bil polkovnik KNOJA in pripadnik OZNE. Bil je tudi zelo krut preiskovalec pri Dahauskih procesih. Peterle? Peterle pa je bil takrat predsednik KD in ti imajo navado, da ko ga klofneš nastaviti še drugi obraz.Prvi je bil predsednik dvodomne skupščine, drugi pa predsednik vlade.

   • Antonius

    Največjo uganko mi predstavlja prav zbiralec ukradenih ur, dr. France Bučar.
    Naneslo je, da sem imel na izletu po bohinjskih koncih v avtu dr, Manco Košir, ki me je prijazno “zvlekla” k Bučarju domov v Bohinjski Bistrici.
    Lepa lesena hiša v gorenjskem slogu se mi je pokazala pred očmi. Bučarja ni bilo doma, njegova žena naju je sprejela.
    Pripovedovala nama je o ozvočenem telefonu, prisluškovanjih njenemu Francu, zaupnejše osebne pogovore s prijatelji je opravljal zunaj na vrtu in še in še je vedela povedati o težavah, ki so mu jih počeli “bivši” njegovi.
    Potem je pa udarila strela z jasnega neba v sami slovenski skupščini. Svoje živo truplo je preganjani Bučar zastavil v bran tistih, ki so ga vrgli s pravnega faxa. Še več, po kolenih je pokončen moledoval pri Jankoviću, naj gre pošten kot ni v politiko.
    Bučar je bil gospod samo za tiste, ki ga niso poznali v vseh njegovih rdečih odtenkih.
    O Manci Košir pa morda kdaj drugič kakšno, če bo prilika nanesla.

    • karpelec

     A te je opisala v kakšnem svojem romanu?

    • Ana Job

     V Temna stran meseca sem prebrala o Bučarju nekaj zelo grdih reči. Pa tudi Lajovic ga je omenjal. Volk dlake ne menja. Ljudem, ki so bili namenjeni v jame, naj bi pobiral nakit in ure. Res POHVALNO! Za spomenik postavit. Ta država je gnila do svojih korenin.

  • Janez

   Absolutno !
   Se strinjam.
   Takrat bi bilo treba “povoziti” preveč hvaljenega dr. Bučarja.
   V KPS STALIN PARTIZANIH JE. BIL BAJE VOSOVEC. Kaj pa so Vosovci počeli – se ve.
   A!
   S temi ex KP, ZK pokomunisti imajo težave tudi v HR in Srbiji.
   Toliko groznih “grrehov” jih bremeni od prej!
   DA SI NITI V PENZIJI NE MOREJO PRIVOŠČITI BITI.
   Vsi vidimo pri nas tega 77 let malega belolasca,
   pa tistega skoraj 90 let
   ex tajne službe gospoda oz. tov. Z..
   “Grozno” življenje imata. Do smrti ne bo miru zanju – se zdi ! L.r. Janez KOMENDA

  • rrrrr

   Temu prispevku lahko mirno rečemo : Sinfonija za četrtkovo dopoldne. Avtor Ludvig van Antonius!

 • centurion

  Pa je še enkrat Slovenija( po zaslugi zdrvih sil tranzicije)
  med najbolj izstopajočimi državami na svetu.
  Kot vedno, v kriminalu.
  Tokrat mednarodnem terorizmu.

  • samsara

   Bolj papeški od papeža, bolj mafijski od mafije, bolj komunistični od Stalina, Lenina, Tita in še koga skupaj.
   Že od 40′ let imamo ‘ljubljene vodje’, ki nas zanesljivo dodijo po opisanih poteh in čreda blejajočij jim vzdrajno izreka popolno podložnost, brezkompromisno podporo, lojalnost in naklonjenost.

 • Silka

  Na prvi sliki so kot jezdeci Apokalipse, le da jih je pet. Če na naslednjih državnozborskih volitvah ne stopimi skupaj vsi dobro mislači za Slovenijo, nam ni več pomoči. Še gate nam bodo slekli, banda rdečekljuna, da bodo nabasali svoja pogoltna, kriminalna žrela.

 • Silka

  Kaj ni Pahor pred leti trdil, da ne more preživeti s 3000€ ? Sedaj se ne pritožuje več. Je mogoče on tlakoval alternativne prilive tudi z umazanim denarjem. Če pa že ni imel namočenih svojih tac, je pa potrjeno vedel za kriminal.

  • tasilo

   KAJ SE ZAJ DELA STE NORCA IS PAHOR JA PA NEGOVE PLA ČE ON OSE KAVICE PLAČ UJE IS SVOJ GA TOŠLNA MA TER STE ENI ŽLEHT A PROU

   • Silka

    Mogoče bi se le malo potrudili in napisali vsaj približno Slovensko.

    • tasilo

     A posmehljivega tona do Pahorja pa ne opaziš? No ja … Bom še jaz začel na konec pisati ‘sarkazem press’, da ne bo dvomov.

     PS: pridevnik in/ali prislov ‘slovensko’ se piše z malo.

    • vsemojebabe

     Tasilo fantastično obvlada slovenščino, zato si lahko privošči tako jezikovno potegavščino. Zdaj vsaj vidiš, kako je lepo brati vašo spakedranščino, ki ji vi pravite slovenščina. Bravo Tasilo, bravo.

   • Karmen

    Kva s dobr.

 • vsemojebabe

  Treba jim je pobrati vse, potem naj pa dokazujejo izvor svojega premoženja.

 • tasilo

  SEMANTIKA

  Katarina Kresal je bila ministrica za notranje zadeve.

  He he, saj pranje milijarde dolarjev čez NLB je zelo notranja zadeva, anede.

 • antimur

  Kučan in njegova zalega so za Slovenijo najhujše zlo, kar si ga je mogoče zamisliti. Vse barabe in levofašistične kriminalce moramo na vsak način pregnati iz vseh javnih funkcij in jih najstrožje obsoditi, tudi tiste, ki niso več na položajih. Predvsem pa upam, da Kučan in Janković ne bosta prej gagnila, preden bosta za svoja kriminalna dejanja odgovarjala.

 • FORT WORTH

  Zaradi teh 5 ih genijalcev-poglavitnih krivcev, zagovornikov revolucije (na prvi sliki) drzava Slovenija in z njo vsi Slovenci tonemo vse globlje v propad.
  Povratka ni na vidiku.

 • Raamko Rom

  JANSA .s svojo postenostjo,mora bit samo za zgled tem pokvarjenim levicarjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • FORT WORTH

   Jansi so montirali procese, da so oni lahko v miru in nenadzorovano kradli in se okoriscali z nasim denarjem.

   • tasilo

    Zakaj govoriš v pretekliku? V miru in nenadzorovano kradejo še vedno, še vedno se okoriščajo z našim denarjem. Pravzaprav vedno bolj. Nič ni drugače, business as usual.
    Od kriminalcev drugega ne moreš pričakovati.

   • rrrrr

    Cigotu se ne odgovarja. Daš mu bakren žleb, mu daš še dve okrog kepe , pa je srečen in gre nazaj na MMC.

 • Volimo najboljše sinove in hčere slovenskega naroda zato nam gre tako dobro.

  • vsemojebabe

   Volimo samo tiste, ki se sami vpišejo na kandidatno listo.
   Ne bo bolj poštenih volitev, dokler ne bodo kandidatne liste javne in dostopne za vse; mi bomo pa pri oblikovanju kandidatnih list lahko aktivno sodelovali. Dokler ne bo tako, nobene naše volitve ne bodo demokratične in poštene.

 • Stajerka

  ko na sliki z ramo ob rami vidiš Kučana in Jankovića……šele takrat se vidi tudi fizična in ne samo mentalna podobnost…….ne morem se znebit občutka, da sta iz istega gnezda…….redkokdaj me zapusti intuicija……

  • Prle

   Kako šele ti zgledaš ko stojiš z ramo naslonjena na smetnjak,ha,ha.

   • Stajerka

    smetnjak je danes dober posel…..če ne verjameš, vprašaj Bobinca……

    • Krtača 17

     Janša je to že vedel. Zato je pa dal podpise za gradnjo Kemisa leta 2004.

     • Stajerka

      ni problem gradnja, problem je lopovščina in slab nadzor……KAKO je možno, da nihče NOČE ali ne UPA javno povedat kaj je gorelo???
      tudi pri NLB je zatajil nadzor oz. je bil najvrjetneje prepovedan…….Pahor priznava, levaki bi radi dokaze……očitno je priznanje predsednika premalo……ma ste dvolični……pod od podna pod podnom…..

     • tarantela

      Oprosti, si me dregnila: Kako ni problem gradnja, če se pa v vseh krajih otepajo in protestirajo proti gradnji takih zbirališč nevarnih odpadkov, kot je Kemis. Še navadnih zbirnih mest za navadne odpadke je težko kam umestiti, povsod so ljudje proti, ampak smeti ima pa vsak, a ni zanimivo in vsak bi jih drugam peljal.

     • 5-RA

      Ti bi svinjal, pospravljal za tabo bi pa kdo??? Nič ni narobe s podjetji, ki se ukvarjajo z nevarnimi odpadki…problem so inšpekcije in prijateljske naveze, da se vse dela po tovariško, da se služi na račun kršanja pravil, varnostni standradi so pa za gostince in ostale davkoplačevalce…za vas socjalistično zalego pa ne veljajo ne zakoni ne pravila, samo da ožemate folk bodisi denarja bodisi zdravja.

    • Prle

     Torej, ko si naslonjena na kanto za smeti, mimoidoči vedo, kdo si ti?

     • tramal

      Pa tudi tebe prepoznajo v kanti smeti.

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  he he, janševci ste res glupi. kle pljuvate po pahorju, potem boste pa na volitvah zanj vsi glasovali. Ja boste, ker vam bo vaš šiptar taku ukazal, kajti šiptar mora vrniti uslugo pahorju za imenovanje jakliča. gremo skupaj: bee beee beee

 • Raamko Rom

  JANEZ JANSA,ti si EDINA luc na koncu tega tunela!!!!!!!! SLOVENCI TE IMAMO RADI!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Ne govori v mojem imenu, prosim te.

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Ta luč na koncu tunela je vlak ki te bo zgazil, ovca zahojena…..

  • Prle

   Še rajši imamo nesrečno Urško. Katera ženska je pa ob ekstremnem desničarju lahko srečna, samo Melanijo poglejete.

 • Borut Stari

  Če kdo pričakuje, da bo #IranNLBgate dobil pravosodni epilog in, da bodo akterji ustrezno kaznovani se hudo moti. Vsi, ki smo nekaj časa preživeli v enopartijskem diktatorskem sistemu vemo, da bo ta današnji derivat bivšega, poskrbel za njih ustrezno zameglitev in končno usmrtitev afere #IranNLBgate. Režimski mediji o aferi skoraj nimajo komentarjev, Apatija in prestrašenost državljanov Slovenije je vse večja in tudi tu vse tiho je bilo. Brez komentarjev. Slovenija je bolana in za enkrat za to bolezen ni zdravila.

 • althar

  Stvar je vodila udbomafija preko svoje izpostave v Sovi. Račun Iranca v NLB je bil odprt nekaj dni po nastopu Pahorjeve lutkovne vlade, kar pomeni, da se jim je zelo mudilo. LDS in SD lutke so gledale stran, 9000 nakazil, kar seveda “ni doseglo ustreznega dokaznega standarda”, je nemoteno, kar preko Proklika in brez provizije izvedel Iranec kar od doma. Šele, ko je po dveh letih tujina začela resneje renčati in se je Pahor kakor spomnil, da je tega dosti, so “neodvisne” institucije od Sove do UPPD in BS poskočile in NLB je zaprla račun.

  Jaz si večjega dokaza, da nam je udbomafija ugrabila državo, ne znam predstavlati. Če po tem debaklu kdorkoli še zagovarja slovensko kakor levico, je bodisi plačan pizdun ali popoln idiot.

 • WatsonForus

  ne glede na ves trud levakov da bi duh pranja v NLB-ju spravili nazaj v stekleničko – se to več ne da!!
  E pur si muove !!

 • Ryuk

  Möderndorfer: “…ne rad vidim, da v državni zbor prihajajo novinarji in me lovijo po hodnikih z vprašanji, za katere se sploh nismo dogovorili.”
  Z drugimi besedami: “nimam še navodil od mojega gospodarja.”
  Ker pudelj.

  Novinarji, Križaniča pa še kar naprej kličite na telefon. Naj ga še malo živci dajejo.

  • karpelec

   Da čimprej zapoje in zaigra sinfonijo.

 • Krtača 17

  Jaz pa čakam podatek koliko je Janša z Urško zbral finančnih sredstev za lačne v Afriki. Glede na njuno transparentnost pa itak pričakujem da ne bom nikol izvedel. Samo Bog jima je priča da sta ta denar res namenila za lačne v Afriki. Vsi ostali slepo verjamemo kot poslušne ovčke?

  • Janez

   Dobro jutro !
   A SI ŽE ODDAL PODPIS ZA REFERENDUMU O 2. TIRU?
   So te že porinili na ” nizko delovno mesto” čistilca in prikrivalca ex KP, ZK “grehov”-
   tako da imaš kar primerno ime “KRTAČA”
   A SLIŠIM,
   DA VAS BODO DALI V PREKOMANDO – ČISTITI – KEMIS ! Uh ! Zaskrbljujoče. L.R. J. KOMENDA

  • KIKI

   Baje Janković, Kućan, Cerar in nekaj rdečih priviligirancev vsak mesec nakaže
   za lačne otroke v Afriki vsak po 1 EUR ! Vsa ostala nakazila pa gredo v davčne oazice, a njede?? Za domače reveže ne ostane niti cent!

  • tramal

   Janša je zbral devet tisoč za revne v istem času so komunajzerji pokradli miljone za sebe..Še kaj bedak?

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   Kako levičarsko, ko vam gori pod nogami, oz. ko vam stopimo na zulj, takoj začnete pljuvati po Janši in njegovi zeni, fuj

 • Krtača 17

  Drugač so pa kar pošteni tatovi, da so pral denar brez pobiranja provizij. Take tatove pa kar nekak rabimo.

  • Stajerka

   aha……brez provizije za NLB, narod časti……

  • Janez

   Ti ?
   ZAKAJ SO PA ?
   V Španiji 1936-1939 !
   Kominternovci oz. NNKVD
   OROPALI ŠPANSKKE ZALOGGE DRŽAVNEGA

   – ZLATA in ga odpeljali Stalinu v Moskvo.
   A niso šli v Španijo – pomagati španskim delavcem? L.r. Janez KOMENDA

 • Tačka

  Aaaa hov hov vuf vuf vuuuuff

 • Olga

  Sodelujmo s tujino, da dosežemo, da bodo udbaško-komunisticne lopove kaznovali!
  Ne samo, da nam kradejo, še narodne manjšine pritepencev bi ustanavljali, da obdržijo oblast! Naženimo vse levake!

 • Janez

  Ja!
  Dragi moji slo domoljubi – ne čudimo se !
  TI KOMUNISTI IN POKOMUNISTI
  se vedno bolj jasno kažejo v luči
  – NAJBOLJ
  – GOLJUFIVIH IN
  – GRABEŽLJIVIH TER
  – POLIT MORILSKIH LJUDI, KAR JIH JE KDAJ OBSTAJALO !

  Niso čisto kot navadni roparji, tatovi, kriminalci – pač !
  Oni !
  KOMUNISTI IN POKOMUNISTI GRABIJO, SI PRILAŠČAJO
  – S POMOČJO POLITIKE !
  Najprej so
  1. OROPALI CARSKO RUSIJO. Nato so
  2. ŠLI STALINISTIČNI KOMINTERNOVCI V ŠPANIJO OROPATI
  – ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO ! Res so ga oropali. Prepeljano je bilo v Moskvo. K Stalinu.
  3.ZDAJ PA ROPAJO ŠE NAM – oz. tako slabo ravnajo z denarjem, da za nas ostajo le ostanki.
  A!
  Čas komunistov mineva. Prozorni so postali kot steklo.
  V osnovi so zelo ” G R D I ” grabežljivi. Ker niso lepi – rinejo naprej – manekene ! L.r. Janez KOMENDA

 • Gru

  Prokleti levicarji in pol bojo spet zmagal na volitvah z veliko vecino !

  • A bo kaj narobe, če boste zmagal ?

  • KIKI

   In na samem koncu boste levičarji žrli lasten drek!

   • karlina

    Iz tvojih ust, v bozja ušesa

 • tarantela

  Zakaj, hudiča, k men noben ne pripelje denarja v pranje? Imam pralni stroj in čas za pranje!

  • Capi

   Ni to tako enostavno, moraš imeti pravilno dimenzioniran odtok ;)

  • karlina

   Saj ga dobivaš, zato, da serješ po tem portalu

 • KIKI

  Ko pogledam te tipe iz Pahorjeve vlade , me spreleti srh ! Kako se lahko zbere toliko
  sprevržencev na enem mestu? Ta sestava in vse naslednje leve vlade so pogoltnile
  vse upe naše male državice! Kakšna nepopravljiva škoda! Danes barabe, ki niso v
  vladi delajo iz ozadja, se nameščajo in čakajo na trenutek, ko bojo ponovno sedli na
  “oltar” države, namesto na zatožno klop in dosmrtno kazen z odvzemom opravljanja
  kakršnihkoli “storitev” v zvezi z državo. O posameznikih iz tega levega “trojčka” lahko
  napišeš zelo dobro kriminalko! Apeliram na pisatelje!

  • karlina

   TOČNO

  • samotoje

   Bojte se živih mrtvecev. Samo asociacija.

 • Olga

  A single no Kresalka v Švici kupila vile? Iranski denar?

 • karpelec

  Kaj neki so ponudili Popoviču, da je tako obrnil ploščo. Najprej človek misli, da se bo na Novi razletel, sedal pa narobe svet. Tak teater je preveč za poštene ljudi, saj nismo nori.

  • KIKI

   Srbska posla! Plačaj ! To ima po Jankoviću!

  • Nata

   Eh, tiček je z vsemi žavbami namazan. Naredil si je dobro reklamo !!

  • samotoje

   Popovič je zvest samemu sebi, problem imajo tisti, ki mu verjamejo.

 • Duhec

  Sonček je…

  • Janez

   Ja!
   A v ex KP, ZK, SD, SMC, DESUS, ZL GLAVAH JE MRAČNO – ZELO TEMNO.
   TUDI
   STRAH – JIH JE !
   S povojnih komunističnih nesodnih morišč – vstajajo zombiji- STOTINE. TISOČEV živih mrličev in se plazijo proti
   zdaj vladajočim ex KP, ZK POKOMUNISTOM ! Grozno !
   Iz
   OMAR PADAJO – OKOSTNJAKI ! Mračni dnevi po mračnih poslih. KEMIS. L.r. J. KOMENDA

  • FUCK COMMUNISM

   … in ti si skustrana…

 • MEFISTO

  Vse gornje fotografije so tako lepe in prisrčne, da spadajo v foto album vsake slovenske družine.

  Če nič drugega, bodo nem dokaz, kdo nas spravlja tja, kamor drvimo.

  • samotoje

   Za v album? Ni govora, bodo moje zlate vnuke tlačile more. Zraven dat česen, križ pa glogov kol in v zemljo zakopat.

 • Bastian

  Ravno računam koliko jih bo šlo v arest. Seveda naše sodstvo ni primerno ali sposobno obravnavati te primere, zato je treba odpreti poseben oddelek ne evropskem sodišču in vse akterje preseliti tja za rešetke dokler se jim ne presodi.

  • Janez

   Ja!
   SODSTVO NI SPOSOBNO – KAJ SE TO PRAVI ?
   Ko
   DA BI ZDRAVNIK NE BIL SPOSOBEN ZDRAVITI ?
   Naj !
   Pa obstoječi sodniki pospravijo svoje stvari na sodiščih. In odidejo – domov.
   Bodo !
   ŽE MLAJŠI IN SPOSOBNEJŠI POPRIJELI. To pa res ni problem. Mar ne? L.r. Janez KOMENDA

 • Vojteh Dovč

  DESNI NISO POKVARJENI KER NIMAJO NOBENE MOČI,POKAŽITE SAMO ENEGA KI NIMA MONTIRANEGA PROCESA IN KI JE BOGAT NA DESNICI,SAMO ENEGA KI IMA JAHTO,VILO Z BAZENOM DRUŽINO KI ŠTUDIRA NA RAČUN DAVKOPLAČEVALCEV V AMERIKI ALI KUPLJENO OZIROMA PLAGIATORSKO DIPLOMO —SAMO ENEGA—HAHAHAHAH
  Cela slovenska politična elita je mafijski klan s sodstvom vred,ampak še žal narod ni tega skapiral.

  • sprehajalec

   Vojc, obrnimo zadevo, pa pokaži enega ki ima to kar naštevaš zgoraj…

 • Vojteh Dovč

  DESNI NISO POKVARJENI KER NIMAJO NOBENE MOČI,POKAŽITE SAMO ENEGA KI NIMA MONTIRANEGA PROCESA IN KI JE BOGAT NA DESNICI,SAMO ENEGA KI IMA JAHTO,VILO Z BAZENOM DRUŽINO KI ŠTUDIRA NA RAČUN DAVKOPLAČEVALCEV V AMERIKI ALI KUPLJENO OZIROMA PLAGIATORSKO DIPLOMO—-SAMO ENEGA HAHAHAH.
  Miran Cibo Cvilak
  Ki ne zna dokazati odkod mu denar ?
  VSI POLITIKI OD LETA 90 NAPREJ SO POKVARJENI, I LEVI I DESNI NI VAŽNO…..!!!!!!!
  IN KDAJ BOSTE TO DOJELI LJUDJE!!!!!!
  VAS/NAS FARBAJO NA VELIKO

  • sprehajalec

   VSI POLITIKI OD LETA 90 NAPREJ SO POKVARJENI, I LEVI I DESNI NI VAŽNO…..!!!!!!!

   Tisti prej pa seveda niso bili. Šetinc, pa Dolanc, pa Šentjurc..,…

 • Orel Pravice

  Žal imam občutek da ta NLB afera bo spet ugasnila. Namreč, v Sloveniji que levici uspelo (medijsko) da državljani si ustvarjajo mnenje o mandatarjih po tem, koliko so medijsko priljubljeni. Menim da ideološke zaslike ne smejo zameglit pojma odgovornosti pred zakonom. Ne mora nekdo biti manj kriv za storjeni zločin ker časopisi mu naredijo lep intervju. Levici je to uspelo, pa še marsi kaj, žal. A hkrati opažam manjše premike: zaskrbljenost in ne-reagiranje na dejstva pri levih vrstah je izraz, da njihova strateška manipulacija se tudi krha.

  • karlina

   TOČNO, psi lajajo in to grozno lajajo, pa gre karavana vedno mirno naprej in to samo v tej drzavi Sloveniji, eden drugemu krijejo hrbet, isti ptiči skupaj letajo-kako pripravni slovenski pregovori za te komunistične barabe.

 • tzt

  Nujno se mora zamenjati oblast. Nemilostno nagnati vse rdeče direktorje iz pisarn. Ravno včeraj poslušal kako Colarič dela sranje po Krki in kako se po novem tam delijo provizije. Razvojni kader pa zapušča Dolenjsko metropolo. Ta LDS-NLB afera svetovnih razsežnosti se mora razčistiti in obelodaniti. Verjamem, da ni edina. Le koliko tega se še skriva v trezorjih levakarsko komunističnega bankomata.

 • Olga

  Ima Kresalka poleg vile v Švici tudi vilo v Slovenskem primorju? Kje ima Kučan svoje “investicije”? V Švici? Je zato “neka” Kučanova šla v Švico? Vse preiskati in lopove za zapahe do smrti!

  • Janez

   Se strinjam !
   Preiskava-forenzična,
   dokazi, toženje. In pošteno, strogo sojenje. A kdo bo to storil ? Kdo? L.r. Janez KOMENDA

   • Olga

    Tisti, ki jih bomo zavedni Slovenci postavili na oblast! Nihče se ne sme več zanašati na druge! Vsi na volitve!

    • Franc Šink

     Oh saj res in to čimprej.

    • karlina

     Olga, vedno bolj in bolj sem prepričana, da so tudi vse volitve zgoljufane, to sem nedavno slišala celo od nekega visoko izobrazenega človeka.

  • Nata

   Eh, on je en revček. Tako kot oni Türk. Nič nimata, no !!
   Preiskovali ga ne bodo, da ne bodo takoj doživeli – diskvalifikacijo, pa likvidacijo !

   • karpelec

    Ne nista revčka, samo vesta, kako je treba skriti, da se ne vidi čez tri gore.

  • karlina

   ja itak

 • Ph4nt0m

  Dragi, nič ne bomo spremenili v našem ljubem Slovenistanu, če bomo samo razpredali in pizdili po raznih forumih, namesto da bi resno vzeli stvari v svoje roke. Več ko nas bo, lažje bo vse skupaj, in ni nas malo. Tudi jaz sem imel obdobje, ko se mi je zdelo da moj glas ne more nič spremenit – popolnoma napačna mentaliteta. Ne se zanašat na naše krivosodje, ker bodo za njimi počistili vsako smet. Pojdite na vsake volitve, referendume, podpišite vsako peticijo proti tem parazitom, ki so nam ukradli in pokradli državo. Ravno včeraj sem oddal podpis za 2. tir, prej pa pred DZ-jem naletel na Botra, saj veste koga…in ta palček diktira naša življenja, tip je tako nesiguren da na vsakem koraku buli v tla – gnoj od človeka. Zaslužimo si boljše!

  • Olga

   +++++++++ natanko to delam že 25 let! Ko nas bo dovolj, bomo spremenili stvari! Kljub temu pa je prav, da komentiramo in obelodanjamo resnico!

   • domovina mili dom

    Če ne bomo hodili na volitve, bo levica naredila Babilon iz Slovenije. Si videla , kako zblojenci zahtevajo, da se v ustavo vpišejo kot manjšine vsi balkanci. Pa kaj so ti nori.
    Naj gredo po svetu, kjer so razseljeni ustvarjat manjšine, če jim bo uspelo. Kaj za hudiča so najdli v tej lepi deželici, da svinjajo po njej.

    • karlina

     TOČNO

  • domovina mili dom

   Dolgo si rabil, da si spoznal, če ne voliš na volitvah, si avtomatsko volil nasprotnika.

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS !!!!!!!

 • Osti jarej
 • črnaovca

  Ja kje na svetu je pa kaj drugače. Kateri politik je že kraj kaj priznal tudi če so mu dokazali, da je imel hlače dol bo trdil da je bil to samo trenutek slabosti enako je pri denarju ne znajo pojasniti od kod jim premoženje in denar za luksuzna potovanja a se imajo za najbolj poštene. Zmerljivke laži in sprenevedanje ste lahko gledali tudi v zadnji predvolilni kampanji v ZDA

  • Olga

   Vseglihar?

   • domovina mili dom

    Ko so dokazi na mizi, postanejo komunisti vse gliharski. Pa kar na hitro dobijo amnezijo.
    Ko bi se pa morali oni opravičit, pa zahtevajo pozabo od drugih.

    • Olga

     Točno tako!

    • karlina

     ITAK

   • Hun

    Sektašica

   • črnaovca

    A ti je hudo ker so tudi tvoji zraven.

 • Olga

  Lopovi na kupu!

 • Norm Kinley

  Vili je twitnil pred 5 urami:imamo 34.636 podpisov! Gremo fantje in dekleta! Tistih bogih 6 jurjev bo pa ze!
  https://twitter.com/drzavljanK

 • xtc

  No očitno je tudi to razlog ;da slovenski levaki minirajo Mkedonsko vlado;da bi ustavili pregon kompanjonov in prikrili zadevo:
  No nekaj velja;o celotni zadevi bi kazalo obvestiti EK IN ZAHTEVATI TUDI OD NJE UKREPANJE;KOT TUDI OPD eu INSTITUCIJ;KOT TUDI NASLOVITI NANJO PROŠNJO naj zahteva takojšnjo prodajoNLB v celoti ;da se zadeve nebi več ponovile:

 • tramal

  Že hitler čeprav je bil njihov socialist jih je prav imenoval z banditi.

  • ogledalo

   In Dolfe je bil vaš gospodar! Brezpogojno! Da te ni sram take preteklosti!

   • tramal

    A sem ti lepo napisal da je bil socialist ,se pravi levi torej isti kot vi komunajzerji.Seveda ste se potem skregali z hitlerjem,nato z stalinom in na koncu ste propadli z jugo vred.Vsi ste zažgali komunistične knjižice tako strahopetni ste.Nobeden se ne upa biti danes odkrito komunist usranetlni.

    • ogledalo

     Podobno kot socialdemokratska stranka Slovenije? Od spreobrnjenih rdečuhov ni še nikoli nič dobrega prišlo! Pa četudi ime stranke zamenjajo.

    • ogledalo

     Mislim, da potrebuješ kratek tečaj slovenskega jezika. “Usranetln”! Domosranc posrani!

 • Slovenec

  No, ko začnete pa ovce pametovat o pranju denarja in o levici, potem ste pa dosegle podn ovčje inteligence. A še niste nikoli slišale za Lichtenstein, Luxemburg, Švico, Ciper, Panamo, Kajmanske otoke …..?

 • domovina mili dom

  S pomočjo butlov, se bo levica drsala na oblasti dokler bo hotela. Je bil zanimiv komentar Dobovška.
  Kroženje teh nastavljencev od odbomurglske mafije po ključnih položajih od NLB, SB, SDH, DUTB, nadzornih svetih, sodstva, policije dela po principu: vem kaj si naredil, daj mi položaj in obratno. En drugega držijo nad vodo.
  Da se to prekine je izjavil, bo potrebno enega sodno obtožiti, potem domine padejo.

  • karlina

   In ta eden je edino in samo edino-murgeljski don karleone, KRIVEC ZA VSE !!!!!!

 • Slovenec

  »Denar so nosili v vrečkah«: Afera Multiconsult, o kateri naj bi bil bivši vodja NKBM Matjaž Kovačič obveščal Janeza Janšo. Prejšnji mesec je RTV Slovenija poročala, da je 27 milijonov evrov mogoče iz državne banke ukrasti le z vednostjo predsednika vlade. Kriminalisti naj bi bili odkrili, da je v t. i. aferi Multiconsult, kjer je NKBM pod vodstvom Matjaža Kovačiča na Hrvaškem leta 2008 nasedla za 27 milijonov evrov, Kovačič o vsem obveščal tedanjega premiera Janeza Janšo. V enem od elektronskih sporočil naj bi bil Janši napisal, da se bo denar od spornih hrvaških poslov zagotovo izgubil. Da bo vse posle speljal mimo nadzornega sveta in v tajnosti. Janšo naj bi bil vprašal, »ali lahko pove Borutu« – mišljen naj bi bil Borut Petek, tedanji Janšev svetovalec, zaposlen v kabinetu predsednika vlade. Janša je menda odgovoril pritrdilno, zaradi tega pa naj bi bil Petek Kovačiča tudi obiskal, je denimo zapisal Večer.

  • Franc Šink

   Ti omenjaš samo neresne medije.

 • Franc Šink

  Pralni stroj??? Erjavec ga je imel celo na hodniku.

 • Slovenec

  Iz oklica ljubljanskega okrožnega sodišča v uradnem listu je razvidno, da tožilstvo zahteva, da se Janezu Janši odvzame več nepremičnin v Bovcu, polovica stanovanja na Mesarski cesti v Ljubljani, hiša in gospodarski objekt v Ložnici pri Velenju, osebni avtomobil in drugo premoženje v vrednosti 53.415 evrov. Na tožilstvu so še, kot so potrdili za tednik Mladina, “v fazi preučevanja” informacije o bančnih računih, ki naj bi jih imel Janša v tujini. Po neuradnih podatkih naj bi bil v preteklosti imel Janša še tri račune, in sicer v Avstriji, Švici in na Kajmanskih otokih.

  • tramal

   Grde sanje.Dobro da si se zbudu čeprav polulan inče bi še naprej sanjal o Janši bi se še usral od strahu.

 • Slovenec

  Kdo sta Slovenca, ki sta denar prenesla na tajne račune v Švico?

  Med imetniki tajnih računov v švicarski podružnici britanske banke HSBC sta širši javnosti doslej nepoznana Janko Gobbo in Igor Reščič, so v oddaji Planet Danes razkrili novinarji Planet TV.

  Po podatkih, ki jih je pridobil informatik Herve Falciani, objavila pa francoski časnik Le Monde in Mednarodni konzorcij preiskovalnih novinarjev (ICIJ) iz Washingtona, je imel Janko Gobbo med letoma 2006 in 2007 na računu najvišji znesek v višini 1,1 milijona evrov, Igor Reščič pa 81 tisoč evrov. Toda sledi vodijo k enemu od najpomembnejših podjetij v Sloveniji – v Luko Koper.

  V obdobju prve Janševe vlade (2004–2008) je uprava Luke Koper, ki jo je vodil takratni vodja odbora za promet v SDS Robert Časar, sklenila več spornih poslov, ki so uspešno podjetje spravili v dolgove. Eden od skrivnostnih poslov je povezan s podjetjem Sintesi Pen, v katerem sta Gobbo in Reščič opravljala funkcije direktorja, prokurista, solastnika in likvidacijskega upravitelja.

  • sprehajalec

   So Zavca reveža že zašili? Ki je v krvi svojega obraza ta denar zaslužil, sedaj bi mu ga pa levičarji pobrali….

   kje so tisti famozni tajkuni na deviških, pa tak pomp je bil okoli tega?

 • Slovenec

  Kdo je prijavljen na teh naslovih? Pralci denarja, očitno.

  https://offshoreleaks.icij.org/search?c=&cat=3&e=&j=&q=SLOVENIA&utf8=%E2%9C%93

  • sprehajalec

   C. Maršala Tita 1A. Bajro, utajevalec?

 • Slovenec

  Ovce zmedene, torej kaj? Levica pere denar, desnica ga pa ne? A bejžte no, bejžte ….

  • von Rhein

   Ko berem tvoje pisarije se mi pojavi vprašanje. Ali ti zagovarjaš levi bančni kriminal iz zvestobe do delodajalca (tvojega),oziroma poskušaš kompenzirati težo enega kriminala z drugim?.Kar zadeva ovce pa takole…isti kaco je če slišiš be..be ali ga…ga. Ga ga gagajo račke,ki maširajo v četi za svojo mamo ali fotrom ,ker mislijo,da je njihova mama. Torej…racak,kaj praviš?

 • ogledalo

  Afera stoletja je izčrpavanje banke je brezglavo kreditiranje F21&co , v katero je vpletena tudi ivanova vlada. Pranje denarja JE afera, ki si zasluži pozornost javnosti in obsodbo sodišča. Je pa predvsem metanje peska v oči javnosti, da se prikrije tajkunsko kreditiranje. Banda neoliberalna. Leva in desna!

  • sprehajalec

   Banda neoliberalna. Leva in desna!

   Pozabil si dodati Leva 95% razpoložljivega časa v 72 letih in desna 5% časa. Lahko razdelimo Bando na 95% levo in 5% Desno?

   • ogledalo

    Čisto vseeno, saj so si “lojtro držali” ves čas! Sicer pa nekdo ni nič “manjši”lopov, če je kradel krajši ali daljši čas. Ali pač? Ni bilo prave volje po poštenosti na nobeni strani!

    • sprehajalec

     Vsaj 64% časa pod levičarjem, bi bil desničar v čuzi, če bi se vedelo, da je desničar. Kje da bi uspel držati lojtro.

     • ogledalo

      In zato je desničar manjši lopov od levičarja?! Ne piši bedarij! Če bi v vseh teh letih imeli enega poštenega vodjo stranke, poslanca, bi ne bili v tako slabi situaciji!

     • sprehajalec

      Deničar je po vseh statistikah 5% lopov. Levičar pa 95%. Vse ostalo je tvoja domišljija.

     • ogledalo

      Zanimivo razmišljanje, ki je krona “minimalističnega” uma. Da ne bom izpadel žaljiv. Lopov je lopov! Levi ali desni!

     • sprehajalec

      Vendar boš pri populaciji levih imel 95% več šans, da naletiš na lopova, kot pri enaki populaciji levih. Tako govori statistika.

     • ogledalo

      Statistika tudi pravi, da je povprečen volilec desnice neizobražen starejši moški, kmečkega porekla. Se najdeš v tej statistiki.

     • sprehajalec

      Če je izobraženec to, kar ti tukaj predstavljaš, potem da, spadam v zgoraj.

   • Olga

    Spet vseglihar na delu?

   • ogledalo

    Saj te bodo iz stranke vrgli, če boš pisal, da so desni banda lopovska!

    • sprehajalec

     Nisem v nobeni stranki, brez skrbi.

     • ogledalo

      Res? Je tako težko napisati da so na desni tudi lopovi? Boš izgubil službo? Bonitete? Denar? …ha ha ha ..

     • sprehajalec

      Ne poznam privatnika, ki bi bil levičar. ne gre skupaj.

  • Olga

   Ni res! Vaši so s kriminalom prišli na oblast in s kriminalom nadaljevali, zato jim bila desna vlada, ki je vladala skupaj le 5 let, trn v peti! Janša je bil nepodkupljiv, zato so ga s 160 političnimi procesi hoteli “spametivati”! Enako se dogaja še danes!
   Desna vkada je bila v koaliciji z DESUSom in Novo Slovenijo, za katere danes vidimo, kam pes taco moli!

   • ogledalo

    Moji? Naši? Naših NI! So samo vaši in njihovi. In oboji so LOPOVI! Kreditni portfelj slovenskih bank je v letih 2006-08 narasel za skoraj 30 milijard dolarjev! Tudi VAŠI so lopovi!

   • karlina

    TOČNOOOOO

   • ogledalo

    Olga, vam ni pomoči?

   • ogledalo

    Olga, brez vas (in vam podobnih) bi bil ta portal preveč resen. In pameten.

 • Vladimir

  Edina rešitev je. Prečasne Volitve in to čim prej

 • Olga

  Zato pa je bilo treba zrušiti Janševo vlado, da so lahko kradli in podpirali terorizem!

  • karlina

   TOČNOOOO

 • antimur

  Opažam in to vedno bolj, da slovenski levi fašisti pozdravljajo z iztegnenimi tacami in to višje kot sam Hitler in Musulini.

 • Burek Burecki

  Edini pravi teroristi so zidi in ameriske podgane katere financiramo preko nata. Jaz ne vidim irance pobijati v svetu temvec zgoraj nastete parazite…

  • sprehajalec

   Burek, pojedli bi te zmletega Iranci, če bi mogli in ne bi bilo Američanov.

 • ogledalo

  Zanimiva bi bila raziskava stopnje samomorilnosti pristašev ljubljenega vodje. Ob takih “člankih” kot so na tem portalu, v celoti, je življenje res nesmiselno. Za tiste, ki ga jemljejo resno. Portal in ljubljenega ćelavca!

  • von Rhein

   Zate je ogledalo vodna gladina ob polni luni.

 • garfi

  šokantno
  murgle202 poziva k umiku podpisov za referendum, VLADA IN KRADE NAM RDEĆA MAFIJA
  VSI DOMOLJUBI PODPIŠIMO
  tukaj se preprečuje afere in kriminal, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

 • Krtača 17

  Kaj pa Janša je že povedu kolk je zbral v nedeljo na dobrodelni prireditvi (dobrodlni za njegov žep)?

  • garfi

   tebi bomo vzeli
   naš denar

  • Janez

   Kaj te briga !
   Ajd !
   Pucat nazaj Kemisovo pogorišče. L.r. J. Komenda

 • Karmen

  Ali ni Janez iz Komende opozarjal, ko je bil v bifeju blizu NLB, da je večkrat opazil Križaniča, ko je šel skozi stranski vhod v NLB?!!!!

  • Janez

   Ja!
   Sem opozarjal.
   O teh videnjih dr F. K. NA NJEGOVI POTI POD VZNOŽJE ISNO IZJAVO !
   Nazadnje sem ga videl 1.6. 2017 ob STOLPNICE CENTRALE NLB !
   IN O NJEGOVEM GLEDANJU V OKNA CENTRALE. – NLB
   LAHKO IN RAD PODAM TUDI PISNO IZJAVO.- URADNI OSEBI.
   Nazadnje
   Sem ga videl iti pod vznožje centrale NLB – 1.6. 2017 OB CCA 16H. Resno. L.r. J. KOMENDA

   • Karmen

    Mutna posla, bi dejal Haso.

 • Fogglof Tunnek

  Ne podpisujte za referendum ker desnica izvaja same laži, zmerljifke, sprenevedanje, molk in cenzuro!!!

  • Janez

   Kdo
   bo pa tebe kaj vprašal ?
   A si že doniral kaj Novi 24 tv,
   ki ti omogoča – tvoje smetenjje tu ? Ajd pucat v KEMIS. L.R. JANEZ KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Jasna Murgel vam je lepo povedala… a je kak dokaz, da je bilo pranje denarja v NLB? To so samo neka poročila, o katerih še moramo sploh dati ugotovitve, tako da nekih poročil, da bi bila ugotovljena kazniva dejanja pranja denarja, še ni?

  TOČNO TAKO!!!… Ajd voluharji…dokažite !!!

  • Janez

   Odmev !
   Ajd – “voluhar ! Od Tunnka – dokaži, da ga ni bilo. L.r. J. KOMENDA

  • tramal

   Bedaku kaj dokazati je nemogoče .A ti ni dokaz da imajo črno na belem da je čez štiristo bank zavrnilo vplačilo iz NLB v njihove banke.Tebi bedaku noben dokaz nebi pomagal.Popij še liter šmarnice pa spat.

  • Janez

   Ko
   Je šlo za g. Janšo
   – te “čudne” sodnice – kaki DOKAZI – NISO NIČ ZANIMALI. L.R. J. KOMENDA

  • Novakec1

   Ni šlo samo za pranje, tudi posušil so ga

 • karlina

  Naša drzava je najbolj pokvarjena, skorumpirana in predvsem KOMUNISTIČNA v celi EU. Sram me je, da zivim v takšni drzavi, kajti, leta 91 si niti slučajno nisem mislila, da bom morala ziveti v takšni drzavi, niti v sanjah. Po pravici povem, da bi se, če bi bila mlajša in imela moznost, takoj preselila, ker sem trdno prepričana, da nas ne čaka nič dobrega in lepega, temveč nasprotno, ti ljudje nas peljejo v prepad in propad !!!!!!

  • Fogglof Tunnek

   Te ap spizdi v romunjio ali bolgarijo…Ajd čao…

   • sprehajalec

    Ne smemo prepustiti lepe Slovenije pokvarjenim levičarjem. Bo nastala neka komuna severnokorejskega tipa, pa bodo potem levičarji bežali iz nje.

    • razum

     STRINJAM SE!!! DOL LEVIČARSKEMU ZLU!

    • karlina

     Saj je ze, če misliš na S. Korejo, smo ze na isti poti, če ne ze hujši, kmalu bomo na poti Venezuele, če bo šlo tako naprej s krajo davkoplačevalskega denarja.

   • karlina

    No, ko ravno omenjaš Romunijo in Bolgarijo, sta ti dve drzavi na dobri poti, da postaneta veliko boljši, kot je Slovenija, če ze nista. Kar spomni se, kako so se v bivši Jugi in tudi po letu 91, komunisti norčevali iz drzav V4, sedaj pa te drzave zivijo v blaginji in so našo SLOVENIJO prehitele čisto v vsem in so v samem vrhu EU, čudno, mar ne, kako se obrne, če drzavo več ne vodijo komunisti, kot v Sloveniji, ze 70 let.

 • radames

  Tovarišica “pasja princesa” na prvi fotografiji pozdravlja z nacističnim pozdravom. Ima povsem prav. Saj med nacizmom in komunizmom ni prav nobene razlike.

 • Raamko Rom

  JANEZ JANSA je edini posteni politik v Evropi!!!!

  • radames

   Po pregledu večine tvojih postov pride človek do sklepa, da nisi mentalno zdrav. Komaj kakšno vrstico dolg tekst si sposoben napisat. Miselna revščina, nesposobna pisnega izražanja.

   • sprehajalec

    Kao provocira…

 • SALZ

  Čista mafijska država . Nobeden ne bo nič odgovarjal ker še nikoli ni razen če bi Amerika ugotovila da so z tem denarjem plačevali teroriste in špijone v Ameriki.V tem primeru bi pa nekateri Slovenci morali za vedno ostati v Sloveniji ker bi samo tako ostali varni razen če jih ne bi na zahtevo izročili potem bi pa sedeli vsaj 50 let ali več

 • radames

  Ponovno:
  Tovarišica “pasja princesa” na prvi fotografiji pozdravlja z nacističnim pozdravom. Jasno da vedeti, da med komunisti, njihovimi nasledniki, in nacisti – ni razlike!

  • učko

   Nacional socialisti so vseeno precej boljši od komunistov !!!

  • karlina

   TOČNO

 • srednja pot

  izdajalski levičarski komunisti so uničili vse krščanske narode na evropskem prostoru, razprodali so državne meje in državno premoženje od ljudi.

  • Bozz

   Slovenski narod (vsaj manjšinski katoliški del, ki obiskuje te strani) pa se mora vprašati zakaj.

   Devteronomij 28
   43 Tujec, ki je v tvoji sredi, bo stopal nadte više in više, ti pa se boš pogrezal niže in niže.
   44 Posojal ti bo, ti pa mu ne boš posojal; on bo glava, ti pa rep.
   45 Vsa ta prekletstva bodo prišla nadte, te preganjala in zadevala, dokler ne boš pokončan, ker nisi poslušal glasu GOSPODA, svojega Boga, da bi izpolnjeval njegove zapovedi in zakone, ki ti jih je zapovedal.
   46 Na tebi in tvojem zarodu bodo kot znamenje in čudo na veke.

   To kar je Bog prerokoval Judom (ki jih je v teh poslednjih dneh tudi vrnil domov v Izrael kakor jim je obljubil) velja tudi za nas. Bog sodi vse narode po istem vzorcu, še posebej, če se okličejo za krščanske. V knjigi Razodetja 18 je opisana Božja sodba nad RKC, ki je zelo blizu. In 4. verz je jasen. Mimogrede RKC, ki seveda Razodetja 18 ne bere katolikom ali pa razvrednoti interpretacijo oz. tekst, ima svoje nadomestne prerokbe iz Fatime, da odvračajo katolike stran od prerokb Svetega pisma. Zanimivo pa je, da 3. Fatimska prerokba, ki jo RKC zelo skriva pred katoliki, govori o njenem uničenju.

   Ne dajem posebne teže tem Fatimskim prerokbam, ker so demonske narave oz. izvora, ampak tudi demoni, katerih naloga je ljudi zavajati (z lažnimi preroki in prerokbami), so resnicoljubno v strahu pred Božjo sodbo Kristusa javno priznali kot Božjega Sina, preden jih je izgnal iz ljudi, tako da med vsem tem zavajanjem se očitno skriva nekaj resnice…

   • r

    Judi so proti krščanstvu, sovražijo Jezusa, kajti izdali so ga. Piše v naši novi zavezi. http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C14-16&id13=1&pos=0&set=6&l=sl

    • Bozz

     Kaj ti si samo to uspel dognati iz mojega komentarja? To pa da Bog sodi vse narode po istem vzorcu ti je pa ušlo?

     Malo konteksta ti ne bi škodilo, veš. Ne beri Svetega pisma selektivno.

     Rimljanom 11
     1 Vprašam torej: je mar Bog zavrgel svoje ljudstvo? Nikakor. Saj sem tudi jaz Izraelec, Abrahamov potomec, iz Benjaminovega rodu.
     2 Bog ni zavrgel svojega ljudstva, ki ga je vnaprej spoznal. Ali mar ne veste, kaj pravi Pismo na tistem mestu, kjer Elija kliče Boga proti Izraelu?
     3 Gospod, pobili so tvoje preroke, razkopali so tvoje oltarje; jaz sem edini ostal, in še meni strežejo po življenju.
     4 Toda kaj mu odgovori Božji glas? Prihranil sem si sedem tisoč mož, ki niso upognili kolen pred Báalom.
     5 Prav tako tudi v sedanjem času obstaja ostanek, odbran po milosti.
     6 Če pa je po milosti, ni več po delih, sicer milost ne bi bila več milost.

     7 Kaj naj rečemo? Izrael ni dobil tega, kar je iskal, ampak so to dobili izvoljenci. Vsi drugi pa so se zakrknili,
     8 kakor je pisano:

     Bog jim je dal duha omrtvelosti:

     oči, da ne bi videli,

     ter ušesa, da ne bi slišali,

     vse do današnjega dne.

     9 David pa pravi:

     Njihova miza naj postane zanka in past,

     spotika in povračilo zanje.

     10 Naj jim otemnijo oči, da ne bodo videli,

     in njihov hrbet za zmeraj upogni.

     11 Sprašujem torej: so se mar spotaknili zato, da bi padli? Nikakor ne. Vendar je zaradi njihovega padca
     odrešenje prešlo k poganom, da bi vzbudilo njihovo ljubosumnost.
     12 Če pa je njihov padec
     postal bogastvo za svet in njihovo pomanjšanje bogastvo za pogane, kaj bo šele prinesla njihova polnost.

     13 Vam, poganom, pa pravim: kolikor sem apostol za pogane, častno izpolnjujem svojo službo,
     14 da vzbudim ljubosumnost svojih rojakov in rešim vsaj nekatere izmed njih.
     15 Kajti če je njihovo zavrženje sprava za svet, kaj bo šele njihovo ponovno sprejetje? Mar ne življenje iz mrtvih?
     16 Če je sveto testo, darovano kot prvina, bo sveto vse testo; in če je korenina svéta, bodo svete tudi veje.
     17 Če pa so bile nekatere veje odlomljene in si
     bil ti, divja oljka, vcepljen na njihovo mesto in si postal deležen
     mastnosti oljčne korenine,
     18 se ne prevzemaj na račun vej. Če pa se prevzemaš, vedi, da ne nosiš ti korenine, ampak korenina nosi tebe.
     19 Gotovo boš rekel: »Veje so bile odlomljene zato, da bi bil jaz vcepljen.«
     20 Pravilno: toda odlomljene so bile zaradi nevere, ti pa stojiš zaradi vere. Zato se ne prepuščaj domišljavosti, ampak se boj.
     21 Če namreč Bog ni prizanesel naravnim vejam,
     tudi tebi ne bo prizanesel.
     22 Poglej torej Božjo dobroto in strogost:
     strogost do tistih, ki so padli, dobroto pa do tebe, če boš vztrajal v
     dobroti, sicer boš tudi ti odsekan.
     23 Pa tudi oni bodo vcepljeni, če ne bodo vztrajali v svoji neveri, saj ima Bog moč, da jih ponovno vcepi.
     24 Če si bil torej ti odsekan z divje oljke, ki
     si ji po naravi pripadal, in bil proti naravi vcepljen na žlahtno oljko,
     koliko bolj bodo ti, ki so iste narave, vcepljeni na lastno oljko.

     25 Nočem namreč, bratje, da ne bi vedeli te
     skrivnosti, da se ne bi imeli za razumne: del Izraela se je zakrknil,
     dokler ne pristopi k veri polnost poganov.
     26 In tako bo rešen ves Izrael, kakor je pisano:

     S Siona bo prišel Rešitelj,

     odvrnil bo brezbožnost od Jakoba;

     27 to bo moja zaveza z njimi,

     ko bom odvzel njihove grehe.

     28 Glede na evangelij so sovražniki, in sicer v vaš prid, glede na izvolitev pa so ljubljeni, zaradi očetov;
     29 kajti Bog se ne kesa svojih milostnih darov in svojega klica.
     30 Kakor ste bili namreč vi nekoč Bogu neposlušni, zdaj pa ste zaradi njihove neposlušnosti dosegli usmiljenje,
     31 tako so zdaj tudi ti zaradi usmiljenja, ki ste ga bili deležni, postali neposlušni, da bi tudi oni
     prišli do usmiljenja.
     32 Bog je namreč vse vklenil v neposlušnost, da bi vsem izkazal usmiljenje.

     33 O globočina Božjega bogastva in modrosti in spoznanja! Kako nedoumljivi
     so njegovi sklepi in neizsledljiva njegova pota!

     34 Kdo je namreč spoznal Gospodov um?

     Ali kdo mu je bil za svetovalca?

     35 Ali kdo mu je prej kaj dal,

     da bi mu morali dati povračilo?

     36 Kajti iz njega, po njem in zanj je vse: njemu slava na veke! Amen.

     Bog je pripeljal Izrael nazaj v njihovo deželo kakor jim je obljubil in noben sovražnik jih ni mogel uničiti, ker je Bog rekel, da ko bodo enkrat nazaj, jih nobeden več ne bo mogel izpuliti iz njihove dežele, pa če se ves svet zbere proti njimi. In v poslednji vojni bo ostanek Judov prišel rešiti sam Jezus Kristus in takrat bodo verovali vanj oz. tik pred njegovim prihodom, saj ga bodo oni priklicali nazaj, kakor je Jezus Kristus prerokoval.

     Je pa danes v Izraelu že več kot 30.000 Judov, ki verujejo v Jezusa Kristusa in okoli milijon Judov po celem svetu (največ seveda v Ameriki), ki verujejo v Jezusa Kristusa. To so t.i. Mesijanski Judi.

 • Fogglof Tunnek

  A niso luštni…Borut, Gregor, Katarina, Milan in Zoki???

  A zdaj si pa zamislite gnuse… Gorenak, Grims Goebbels, Janša, Pojbič in Tanko!!!

  PS: Da o inteligenci sploh ne govorim!!!

  • karlina

   Ja, seveda so luštni-SAMI KRIMINALCI !!!!!!

 • Janez

  VSAKDO
  OD NAS SLO DOMOLJUBOV NAJ MOTIVIRA VSE SVOJE ZNANCE,
  DA
  GREDO DATI PODPIS ZA REFERENDUM – ZA 2. TIR !
  Jaz sem motiviral vsaj 20 ljudi da so šlipodpisati.

  TUNNEK !
  PRAVA ŠLEVA SI, ČE NE GREŠ PODPISAT. TYudi tebi “kradejo” A ne veš tega. L.r. Janez KOMENDA

 • Krtača 17

  Bom čist kratek. Do decembra so se namenil prodat tole zbogano banko. In do decembra bo podrepna desna sodrga spuščala takele bombice. Zakaj? Tistemu ki bo banko kupil je treba pripravit teren, da bo cena banke čim nižja, raja pa da bo to prodajo lažje prebavila. Nič druzga.

  • Stajerka

   hahaha….ta oprana milijarda je ena izmed mnogih svinjarij, za katere pa še ni rečeno da so kazniva dejanja, bi rekla mama Cerar………januarja ste govorili do junija, sedaj govorite do decembra in kriv bo kdo drug kot opozicija al pa EU…….in ne, NE boste je prodali, dokler vas ne bodo prisilili kot so vas pri Merkatorju, kjer smo davkoplačevalci izgubili 600 mio eur……da o Telekomu ne govorimo, tam so spolzele milijarde…….no, vsem ni spolzelo, nekateri iz državnih podjetij še vedno kasirajo milijone…….

   • Krtača 17

    Sam povem. Zgodovina bo pokazala svoje. Sej mi ni treba verjet (itak mi ne). Ampak te bom prašal čez kako leto kdo je imel prav in kdo ne.

    • Stajerka

     levake imate vedno prav…..vaši rezultat se dnevno odražajo na malemu človeku, DNEVNO jih vedno več čuti pomanjkanje……če bi vedeli kaj je sram, se ob belem dnevu NE bi pokazali na dnevni svetlobi……

     • Krtača 17

      Z vami se pa tud za pogovarjat ni. Žal je taka slika.

     • Stajerka

      nekaj je destruktivno-argumentirana debata, povsem nekaj drugega je natolcevanje in mlatenje prazne slame……ko vam zmanjka argumentov postanete žaljivi na osebnem nivoju……

     • karlina

      TOČNOOOO

    • karlina

     prašal-tako govoriš, kot Janković

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   NE BO PRODANA, verjemi ,da ne bo

 • Krtača 17

  By the way – popovič bi rad umaknil referendumski podpis a ga vaš vili ne najde. Ti šment, pa taka svobodna izbira desnih.

  • zokispoki

   Saj je prav, da ne najde. Ti se ne vprasas, kaksen klen karakter moras biti, da se takole pustis kupiti? Cisto po balkansko. Popo pac ne more skriti svojih korenin. Tako kot cistokrvni mesanec na barju, mu ni za zaupati, ma ni govora. Ciganska , mesetarska posla so to ! Zato je prav, da ne najde nicesar nas Vili ! Podpisi bodo zbrani, no potem bomo pa gledali vase levajzarske ksihte !

   • Krtača 17

    Pač človek ima to pravico pa karkol si misliš o njemu in vaš vili mu jo krati.

    • zokispoki

     Ja saj, Vili pa ima pravico, da podpisa ne najde.

     • Krtača 17

      Ne, vili more spoštovat voljo posameznika in ker je vse dokumentirano, ga mora najti.

     • zokispoki

      A tako, kot morajo tvoji levajzarji najti pokradene milijone?

     • Krtača 17

      Stvar je čist simpl. Če ne najde in vrne podpisa, vam ne zaupamo in ga bo umaknil še kdo. Ker s takimi si noben ne želi opravkov.

   • domovina mili dom

    Že na začetku sem vedel da bo ta balkanec menjal barvo. Baje je v dilu z Cerarjem, da ga sodnija s policijo ne bo več preganjala, v nadzornem svetu LK je dobil dva glasova.

   • karlina

    TOČNO

 • domovina mili dom

  Zdaj je jasno kot beli dan, zakaj leva sodrga noče prodati te banke.
  1.privat lastnik bi odkril vso gnilobo leve mafije.
  2.leva sodrga ne bi več imela bankomata.

  • Krtača 17

   Ja. Ko pade tale banka, se bodo krediti podražili in omejili. Vsi bomo čutli.

   • domovina mili dom

    Banka ne bo padla. Z novim lastnikom se bo začel nov pošten dil, odnos komintent, banka.

    • Krtača 17

     Bo ja…

     • domovina mili dom

      Razloži mi zakaj bi padla.

     • Krtača 17

      Mišljeno je, ko bo prodana, ne direktno padla. Ko bo v tujih rokah.

     • domovina mili dom

      NKBM je v tujih rokah, pa prav fletno posluje. Okrog te banke ne bo več afer. Tudi mi je no bomo več dokapitalizirali.

     • Krtača 17

      Srečno. Še z vsako štorijo je blo tako ampak ovce morte še enkrat probat pa še ne boste verjel.

     • domovina mili dom

      Kaj mormo probati, da bomo verjel.

     • karlina

      Saj ne bo, levičarji tega ne dovolijo

   • zokispoki

    Si pa razgledan ! Bravo !

  • karlina

   TOČNO, ITAK

 • Stajerka

  hahaha……no, sedaj bi pa morala odletet Klemenčičeva glava…….

  “Kot se spominja minister Klemenčič, je bila Komisija za preprečevanje korupcije, kateri je takrat predsedoval, s primerom pranja iranskega denarja prek NLB seznanjena leta 2011. “S to zadevo smo bili seznanjeni preko žvižgača z nekim tajnim dokumentom Banke Slovenije,” je povedal in dodal, da so dokument v obliki kazenske ovadbe posredovali pristojnim organom in ko so nekaj mesecev pozneje preverili, ali so se sprožili kakšni postopki, so dobili odgovor, da zadeve potekajo.”

  …..in Klemenčič šele danes ugotavlja, da 6 let ni potekalo NIČ….ampak ni ga brigalo – kaj je milijarda v primerjavi z njegovim ministrskim in kolegovim šefovskim stolčkom v NLB……ups, njegov sodelavec na KPK je dobil kar dober položaj na NLB, le kdo bi vedel ZAKAJ in ČEMU :))))

  • zokispoki

   Samo se najin cistokrvni mesanec manjka pri tej komediji !

 • Slovenec

  Ovce pač verujete v “fake news”, v Velikega vodjo, v izdajalske domobrance, v nedolžnost Marije device, v Boga …….. da bi pa kaj podkrepili z dokazi vas pa ne zanima, ker vam je kot ovcam vera zadosti. Mi, neverniki bi pa radi videli dokaze. Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!!

  • Stajerka

   ….. Export Development Bank of Iran, za katero so na mednarodnem trgu veljali omejevalni ukrepi. Spomnimo, ta banka je decidirano omenjena tudi v Uredbi Sveta EU z dne 26. julija 2010 št. 668/2010 o izvajanju člena 7(2) Uredbe (ES)št. 423/2007 o omejevalnih ukrepih proti Iranu in v tej uredbi piše, da je ta banka povezana z domnevnimi iranskimi programi za širjenje orožja, da je povezana tudi pri plačilih, povezanih z orožjem za množično uničevanje, da zagotavlja finančne storitve ter spodbuja stalne dejavnosti preskrbovanja navideznih podjetij, povezanih s subjekti v okviru iranskega obrambnega ministrstva…..

   OSEL nepismeni!!!

   • Slovenec

    “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!”

    • Stajerka

     hahaha,,,,,a ti bo lažje ko bo Slovenija JAVNO-MEDNARODNO osramočena kot je bila v primeru ROK ŽAVBI……ko ste levaki, slovenski mediji in organi pregona natolcevali, da je dobrosrčen medicinski brat…….medtem je Italijanom na pladnju prinesel VSE informacije in glej ga vraga tudi priznanje za sodelovanje v terorizmu……
     vi ste še za PODN PRENIZKI!!!

     • Slovenec

      “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!”

     • domovina mili dom

      Ko bo poročilo iz tujine zaključeno, dobiš na mizo.

     • Slovenec

      “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!”

     • Stajerka

      ne samo, da si nepismen…..tudi funkcionalno nepismen si, kar je še mnogo huje……a veš kaj pišeš???….in kaj odgovarjaš na kritiko glede italijanskega pregona SLOVENSKEGA udeleženca……
      naprošaj ti koga drugega……s tehtnimi argumenti…..

     • r

      BRAVO! Ta ” Slovenec” nima pojma.

     • karlina

      ITAK , da ne, to vsi vemo

     • Slovenec

      “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!”

     • karlina

      TOČNO, sicer pa-JE ZE OSRAMOČENA , V VEČIH STVAREH !!!!!!

   • samotoje

    Nima se smisla pogovarjati z nepismenim oslom, v glavi ima pokvarjen čip, potem riga eno in isto, eno in isto.

  • domovina mili dom

   Kako se imenujejo novice, ki bi morale biti objavljene, pa niso.

   • Slovenec

    Domobranske laži.

    • domovina mili dom

     Očitno ne razumeš. Še enkrat. Zakaj kučanovi mediji ne objavljajo te novice.

     • Krtača 17

      Kako da ne? Tudi na radiu je bilo.

     • domovina mili dom

      Na radiu Erevan sem slišal , da tožilec iz Makedonije, v pogledu hčerinske NLB, že piše kazenski pregon tudi za slovenske akterje.

     • Krtača 17

      Poročila na val202

     • Slovenec

      “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!”

     • domovina mili dom

      No če ne premoreš konstruktivnega dialoga, boš ostal pošoli za kazen.

     • Slovenec

      A jih mogoče ARD, BBC, FOX NEWS, Le Figaro…..? Seveda ne, ovca. Kdo pa je Nova 24 TV? Navadno nepomembno strankarsko trobilo v lasti Madžarov in največjih slovenskih neplačevalcev davkov, ki so svoje premoženje prenesli v Bosno, LOL

     • domovina mili dom

      No nekateri nosijo v Bosno, drugi v Mehiko.

     • Slovenec

      In sedaj si ti bosanci jemljejo pravico, da pjuvajo po meksikancih? LMFAO

     • karlina

      Ker NE SMEJO !!!!!

    • zokispoki

     Ali ti je Repe zgodovino obrazlozil, podpornik kriminalca in zlocinca Tita?

     • karlina

      ITAK

    • Olga

     Komunistična mitologija in zločini! Domobranci so BRANILI dom in so bili vojska! Partizani so bili BANDITI in tatovi! V stari Jugovini do bili teroristi in njihovo delovanje je bilo prepovedano! Tito je bil eksekutor v španski državljanski vojni in kot terorist tudi zaprt v kraljevini Jugoslaviji!

  • Janez

   Pa!
   Si res bogi, bogi – kako že pravi Adi Smolar ?
   Za to je MNZ, NPU ITD.
   ČISTO
   SE TI ŽE MEŠA. TVOJEMU PC ALI TABLICI SVETUJEM – NAJ ŠTRAJKATA.. L.R. J. KOMENDA

   • Slovenec

    “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!”

  • seniorka

   Imaš se za Slovenca, vendar nisi pravi, kakor se predstavljaš. A si preveč butast, ali pa imaš oprano glavo, sicer ne bi trosil take neumnosti.

   • Slovenec

    Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!

   • karlina

    NI SLOVENEC, le na papirju, to je pa VELIKA RAZLIKA !!!!!

  • Olga

   Vam gre na živce resnica, ki prihaja na dan? Levica se lahko hrani in preživi le s krajo, zločini in lažjo!

   • Slovenec

    “Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!”

   • karlina

    TOČNO

 • Janez

  “Krtača”
  Spodaj direkt laže in zavaja.
  Za
  Nizko ceno so temeljito poskrbel
  i že tvoji verjetni delodajalci iz ex KP, ZK, LDS, SD, PS, DESUS, ZL. PA RAZNI “GNEZDAŠI” ITD.
  Daj
  Pojdi raje pomagati svojim kolegom čistiti pogorišče KEMISA.
  Mislim,
  Vizijo imam, da tvoja kolega
  J. CEPEC IN TETKA – ŽE LEŽITA V STRUPENEM PRAHU POGORIIŠČA !
  Pojdi pogledati !
  Tudi F. Tunnek
  je zraven in že ima pogled oči – enega zastrupljenega glodalca, “voluharja” !? L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  TU SI SAMO SRAMOTO DELAŠ S TVOJIMI STUPI-STUPIDNIMI NAKLADANJI.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, fsak peti otrok v gospodarsko razvitih državah živi v relativni dohodkovni refščini, eden od osmih pa se spopada s prehransko nepreskrbljenostjo, v svojem poročilu ugotavlja Unicef in dodaja, da so rezultati poročila dokaz, da napredek niti v gospodarsko razvitih državah ne doseže fseh otrok… Hvala bogu. da tega fSloveniji ni !!!… Levica, hvala za to !!!

  • Olga

   Za miljarde kraje in pranje terorističnega denarja ??

   • Fogglof Tunnek

    Ampak zato naši otroci živijo najbolje na svetu.

    • karlina

     A bejz no, a res, meni se pa zdi, da sem nedavno prebrala, da je pri nas vsak peti otrok lačen in gre lačen spat, čudno, mar ne, pa zivijo po tvoje najboljše na svetu. Ker si tako, zelo, zelo pameten, te moram popraviti, da nisi prebral prav-naši otroci se menda najbolje počutijo v osnovnih šolah, pa veš zakaj-samo zato, ker nimajo učitelji več nobenih pravic, če ze grdo pogledajo koga, takoj priletijo levičarski starši v šolo z odvetnikom, zaradi tega, drugje v svetu še obstajajo kazni, pri nas več ne.

     • Karmen

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      Zanimivo, ko mu daš dober argument,utihne. Le tako naprej, dobro si ga.

  • karlina

   No, tudi UNICEF je pod Sorosom in mi je vse še kako zelo, zelo jasno.

 • Fogglof Tunnek

  he he… Franci Matoz Lepi je predlagal sodni pregled nabiralnika Janeza Janše Plešasti… he he

  • Stajerka

   ja, zelo se trudite……ampak slej ko prej vas tudi pregoni Janše ne rešijo pred vašimi svinjarijami……celo nasprotno……sedaj bo tudi tujina spoznala način in sistem delovanja “slovenskega sodstva in organov pregona”……
   bumerangi vam že lep čas letijo nazaj v betice, pa tega še niste ugotovili…….

   • karlina

    TOČNO, ni treba biti preveč pameten, oz. vsak ,ki ima zdravo kmečko pamet vidi, zakaj nas nihče v EU IN TUDI SVETU , ne jemlje resno, ze vedo za kaj in tudi vedo več, kot mi , ki zivimo v Sloveniji in tudi več, kot si mislijo levičarji, prav je tako !!!!!

  • Olga

   Boste fajn plačali! Hehe!

 • Slovenec

  Desnica z ZDA na čelu financira, oborožuje in podpira ISIS. Še skrivajo ne več. Zavezniške sile (NATO) so bolj učinkovite pri bombardiranju sirske vojske kot pa pri bombardiranju ISIS-a. Da o Jemnu sploh ne govorimo.

  • r

   ” Slovenec”, levica to počne, ne desnica!

   • Slovenec

    A da Trump je levičar? No, tis pa zdej še ovce presegu ….LOL

  • Olga

   Spet deset komunističnih zapovedi? Reve!

  • Stajerka

   hahaha,,,,,,še dobro, da je “levica” umirjena, nevojno naravnana in neorožarsko dobičkoželjna…….

   • karlina

    vic stoletja

  • domovina mili dom

   Normalno, ker moraš povzročitelja ta prvo uničit.

  • Krtača 17

   Pa mal fosfor nato meče pa take fore…

 • Fogglof Tunnek

  V bistvu smo jo, ko je bil na oblasti JJ, očitno še poceni odnesli…glede na njegovo sposobnost.

  • e

   ni samo Janša desnica, je tudi Nova Slovenija, ali pa Ljudska stranka recimo. Te stranke so okej

  • Mico Mitic

   O glej glej, staro pseto še kar laja :)

 • Caetano

  Iranske diplomate bi bilo treba izgnati iz Slovenije, ker sodelujejo z udbomafijo in zagovarjajo iranski islamistični imperializem. Trumpu ki je pa že skoraj porazil IS kalifat in nasprotuje islamizaciji ZDA in EU v nasprotju z Obamo pa bi bilo treba narediti svečan sprejem pri nas.

  • Stajerka

   a ni bil prvi Cerarjev in Erjavčev diplomatski uspeh ravno vzpostavitev stikov in gospodarskih odnosov z Iranom????…….tega so ble pune cajtunge……

   • Caetano

    Vidimo kaj je bilo v ozadju…

    • Stajerka

     Iran, neizkoriščena gospodarska priložnost za Slovenijo?
     Po končanju 12 let trajajočih ekonomskih sankcij proti Iranu se odpira možnost novega gospodarskega sodelovanja. Bo Slovenija izkoristila priložnost, ki jo ponuja ta 80-milijonski trg?

     no, očitno embargo za Slovenijo NI veljal……so na veliko kšeftali z Iranom :)))

    • karlina

     TOČNO,ampak danes so ti kar naenkrat izgubili spomin

  • logika

   tudi savdijske in izraelske, ki z ameriko nočejo poraziti isis! Saj imajo koristi od njih.

  • Franc Šink

   A ne veš da so kozjebci tudi lahko diplomati.Multi kultura to že dovoli.

   • Caetano

    Ko bi SDS prevzela oblast bi bilo dobro, da se jih izžene.

  • karlina

   TOČNO

 • Slovenec

  Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!

  • logika

   ” Slovenec”, Savdska arabija ima šeriatski sistem, ki vsaki dan reže glave in pohablja!! Savdijci imajo ekstremni vahabizem. Iran in Savdijska arabija se sovražita, ker je Iran šiitsko islamski, Savdijska arabija pa je sunitsko islamska. Razlika je med njimi, ker se šiitski in sunitski islam prepirajo okoli tega kdo je naslednik mohameda.

   • karlina

    Si pa dobro podkovan o VZHODU, mene recimo te stvari ne zanimajo absolutno nič, itak vidim skoraj vsak teden, kaj znajo s svojimi terorističnimi dejanji, posiljevanjem itd. itd.

 • Franc Šink

  Ali je Kučan res tako nizkega stasa?

 • Slovenec

  Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!

  • Stajerka

   MEDNARODNI EMBARGO, ki ga je verjetno ratificirala tudi slovenska politika…..mogoče celo “leva”…..

   • Slovenec

    Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!!

    • Stajerka

     Iran, neizkoriščena gospodarska priložnost za Slovenijo?
     Sobota, 5. 12. 2015; 14.08
     Po končanju 12 let trajajočih ekonomskih sankcij proti Iranu se odpira možnost novega gospodarskega sodelovanja. Bo Slovenija izkoristila priložnost, ki jo ponuja ta 80-milijonski trg?

  • Mico Mitic

   Haha, pojdi pa so kurbo plačaj, če že ima tvoja rajši mlajše. Ker te bo še kap pajac rdeči.

   • Slovenec

    Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!

    • Mico Mitic

     Tvoj oče ko je tvojo mamico naskočil :)

     • logika

      ma pustite tega tipa :-)

   • karlina

    ha ha ha ah ah ha ha ha , DOBRA

 • Fogglof Tunnek

  Državljani RS smo očitno idioti. Ne predstavljam si nobene približno civilizirane države (razen trenutno ZDA), kjer bi politik lahko takole afne guncal kot naš JJ !?!?

  • Stajerka

   ne se trudit…..volilci levakov imate tako ali tako probleme s težavami……vam vedno znova vžge samo nova faca – ker še vsaka stara vas je nategnila kak ste dolgi in široki……

  • Mico Mitic

   Državljani SFRJ si mislil. Ker vsaka smet pa tudi ni Slovenec, čeprav ti tako na kupljenem državljanstvu piše

   • logika

    vsak POŠTEN ČLOVEK se zaveda, da evropska desnica ima dovolj levičarske antikrščanske komunistične propagande!

   • karlina

    TOČNO

  • Olga

   Mislite Cerarja? Ja, res je ta prava afna!

   • karlina

    MOJ VELIK PODPIS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Mico Mitic

  Mene pa prav veseli, da nova24tv postaja vsak dan pomembnejši medij za širjenje resnice. To nam dokazuje krdelo rdečih pajacev, ki so dobili redno zadolžitev v komentiranju na nova24tv. Za primerjavo, še nikoli nisem niti kliknil na njihovo Delo.

  • logika

   tudi državljani, ki niso slovenske narodnosti, so pa krščanske narodnosti, podpirajo resnico o kateri govori tudi desnica!!! LEVIČARJI KOMUNISTI SO UNIČILI SLOVANSKE KRŠČANSKE DRŽAVE, odprli so meje, uničili so evropsko varnost.

  • logika

   Delo ne berem, ker so levičarski prodajalci megle.

   • karlina

    TOČNO, ne samo DELO , vsi levi mediji, kar jih je pa večina v tej drzavi, zakaj ze

  • Janez

   JA !
   RES JE !
   TUNNEK ,!
   IN NJEGOVA EKIPA ZMEŠANIH PROVOKATORJEV
   – NAM DOMOLJUBOM IN NOVI24TV – KAR MOČNO POMAGAJO !
   A tega sami še – niti ne vedo !
   TUNNEK !
   JE PADEL Z BALOKONA, V OTROŠTVU – NA GLAVO !
   Potem so ga pa še učitelji tepli – po glavi,
   KO SO MU VTEPALI MARŠALA TITA=WALTERJA J. WEISSA – V TUNNKOVO UBOGO GLAVO !
   Zdaj?
   Je pa ubogi TUNNEK TAK – VES ZMEŠAN !
   Tudi
   OSTALI TUNNKOVI “PAJACI”
   SO PODOBNI – TUDI NJIH SO TEPLI – PO GLAVAH . Ubogi revčki so. L.r. JANEZ KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Čuj Janez čuvaj se me, da ti ne bom petarde v ritnjo lukjo zabil…tiste ta močne…

  • karlina

   TOČNO

 • Janez

  TUNNEK !
  TSTI TVOJ PADEC Z BALKONA – V TVOJEM OTROŠTVU !
  JE MORAL BITI PA – HUD. Rekli so mi, da si padel – na glavo.
  Potem
  so te pa
  učitelji še tepli
  – po že tako – tvoji napokani – glavi: ko so ti Jožeka iz Kumrovca vtepali v glavo ? L.r. J. KOMENDA

  P.S.
  JA ZDAJ SI PA TAK, ZMEŠAN KOT EN STAR PIJANEC. Az ZL Luko MESCEM skup pijeta – pivo ?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Janez čuvaj se me, da ti ne bom petarde v ritnjo lukjo nabil…tiste ta močne…da ti bi rit ftrgalo do tvojih nebes…kapish?

 • logika

  Arabski deli sveta so med seboj v konfilktu. Islam se namreč deli na šiitski in na sunitski. Suniti so naprimer v kruti šeriatski Savdijski arabiji, šiiti pa so v Iranu, med seboj imajo vojne že stoletja! Razlikujejo se med seboj, ker sunitski muslimani pravijo, da je naslednik Mohameda eden, Šiitski muslimani pa pravijo, da je naslednik mohameda drugi. Izrael od tega islamskega notranjega spora še najbolj profitira, ker si židovski izrael želi vsa arabska ozemlja in mu to uspeva z ameriškimi prekletimi dolarji.

  • karlina

   Skratka, to je njihov problem , ne naš, naj ga sami rešujejo v svojih drzavah, nas pa pustijo pri miru in tudi nočemo, ne rabimo njihovih migrantov, za kaj ze, zato, da bodo uničili krščanstvo in sejali, oz. ze sejejo po Evropi smrt

 • Slovenec

  Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!! Ovce lažnive, pokvarjene, nepismene!!

  • Stajerka

   Iran, neizkoriščena gospodarska priložnost za Slovenijo?
   Sobota, 5. 12. 2015; 14.08
   Po končanju 12 let trajajočih ekonomskih sankcij proti Iranu se odpira možnost novega gospodarskega sodelovanja. Bo Slovenija izkoristila priložnost, ki jo ponuja ta 80-milijonski trg?

   • Slovenec

    Ti si pa res butasta. Desetkrat ti ponovim vprašanje, ti pa men kr neki ….

    • Stajerka

     etični kodeks NLB……

     Sodelovanje

     Odprta komunikacija in sodelovanje predstavljata osnovo našega dela. Delujemo po sistemu, da najprej poslušamo, potem govorimo. Naše besede so vredne zaupanja. Jasno povemo, kaj lahko in česa ne moremo narediti. Aktivno iščemo in cenimo povratne informacije. Pravočasno in odkrito delimo informacije. Konstruktivno kritiko podajamo na spoštljiv in iskren način. V dobro NLB Skupine med seboj delimo znanje in se učimo drug od drugega. V komunikaciji smo preprosti in razumljivi. Ne bojimo se težkih vprašanj in naših nalog ne prenašamo na druge. V dobri veri in s strokovnostjo sodelujemo z vsemi deležniki.

     • Slovenec

      Lej … brez veze …. si prebutasta, da bi razumela enostavno vprašanje.

     • Stajerka

      spet osebna diskreditacija……to vam je v genih…..včasih likvidacija, danes neargumentirana diskreditacija…….

     • Slovenec

      Preberi še vse vaše “osebne diskreditacije” pod mojimi komentarji, ovca!

 • logika

  tudi državljani, ki niso slovenske narodnosti, so pa krščanske slovanske vere, podpirajo resnico o kateri govori evropska desnica!!! LEVIČARJI
  KOMUNISTI SO UNIČILI SLOVANSKE KRŠČANSKE DRŽAVE, odprli so meje, uničili
  so evropsko varnost, izdajalci so!!!!!!!!!

 • logika

  tudi državljani, ki niso slovenske narodnosti, so pa krščanske slovanske
  vere, podpirajo resnico o kateri govori evropska desnica!!! LEVIČARJI
  KOMUNISTI SO UNIČILI SLOVANSKE KRŠČANSKE DRŽAVE, odprli so meje, uničili
  so evropsko varnost, izdajalci so!!!!!!!!

 • logika

  tudi državljani, ki niso slovenske narodnosti, so pa krščanske slovanske
  vere, podpirajo resnico o kateri govori evropska desnica!!! LEVIČARJI
  KOMUNISTI SO UNIČILI SLOVANSKE KRŠČANSKE DRŽAVE, odprli so meje, uničili
  so evropsko varnost, izdajalci so!!!!!!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Slovenec

  Levica pere denar, desnica ga pa ne? A bejžte no, bejžte …. Ovce pač verujete v “fake news”, v Velikega vodjo, v izdajalske domobrance, v nedolžnost Marije device, v Boga …….. da bi pa kaj podkrepili z dokazi vas pa ne zanima, ker vam je kot ovcam vera zadosti. Mi, neverniki bi pa radi videli dokaze. Zato naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!!

  • Janez

   Ja !
   Gospa “sodnica” Murgel – ima prav. BREZ DOKAZOV NI NIČ.
   Pa ?
   ŠE ČUDNA, NORA REČ JE TO. Pere se ja perilo, cunje.
   Ne pa “denar”. Voda papirju škodi, to ve vsak otrok – le ti “slovennec” ne? L.r. J. KOMENDA

 • Slovenec

  Naslov prispevka na Nova 24 TV: “Slovenska levica financirala islamski terorizem..”

  Naprošam Novo 24TV in vse Ivanove ovce, da mi spodaj napišejo vsaj en primer terorističnega dejanja v katerem je sodeloval iranski državljan, če jih že obsojate za “islamske teroriste”, ovce lažnive, pokvarjene. Potem pa še poiščite teroristična dejanja sunitskih đihadistov, ki izvirajo iz zahodu tako drage Savdske Barabije (začenši z 9/11, pa vse tja do sunitskega ISIS-a)!!!!

  • Olga

   Slovenac, dajte nehat delati še večjega bedaka iz sebe kot ste!

   • Slovenec

    spet osebna diskreditacija……to vam je v genih…..včasih likvidacija, danes neargumentirana diskreditacija…….

    • logika

     je jasno, da Iran ni problem. problem so Izraelci in Američani, ter Savdijci. TA TRIO je naredil razdor v arabskih državah, ter povzročil cunami migracije v našo ubogo Evropo.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Slovenec

  Spisek vseh terorističnih napadov (2001 – 2017) v Evropi. Kje imate kakšnega Iranca, ovce lažnive, pokvarjene!

  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/europe-attacks.aspx

  • logika

   ” Slovenec” dej se pomiri.

   • Slovenec

    A odgovora pa nimaš, ke ne, ovca …

    • logika

     Niso Iranci problem. Problem so Savdska Arabija ( sovražnica Irana), Izrael in Amerika, oni povzročajo migracije v našo Evropo.

 • Olga

  Levičarji so kriminalna združba, saj kradejo in perejo denar teroristom! Njihovi plačanci na portalu so pa vsi živčni, ker nimajo argumentov! Tepih za skrivanje lumparij je postal PREMAJHEN! Cel svet pač ne gleda Hanzi!

  • logika

   Tako je!!! Evropo so UNIČILI.

  • karlina

   TOČNO

 • razmislek

  Dovolj je levičarske komunajzarske diktature! Čas je za novo smer, ki bo varovala meje in identiteto vsakega samostojnega krščanskega evropskega naroda.

  • karlina

   TOČNO, če misliš resno

 • razmislek

  naj se vrne slovenska ljudska stranka v parlament!

 • Slovenec

  “2016.08.31 Denmark Christiania 0 3 Two cops and a civilian are shot by a Bosnian-born Muslim with ties to ISIS.”

  https://www.youtube.com/watch?v=W6WWgaJmPYc

  Lastniki Nova 24TV pa v Bosni potem, ko so utajili davke v Sloveniji ….. pohvalno, ni kaj.

  • logika

   ” Slovenec”, važna je varnost, da bomo varni, glejmo naprej.

   • Slovenec

    Če želimo varnost, moramo prvo vedeti KDO so islamski teroristi. Nova 24 TV tega očitno ne ve. Ali pa namerno zavaja svoje bralce, kar je še 100x huje.

    • logika

     S tem KDO so teroristi, se hvala bogu ukvarjajo državni organi ki so za to usposobljeni.

     • Slovenec

      Točno! In v celotni EU državni organi niso obsodili niti enega samega Iranca za terorizem!

     • logika

      to verjetno drži kar si rekel, sunitsko muslimanska Savdska arabija je recimo smrtna sovražnica od šiitsko muslimanskega Irana, to vsi vemo.

     • karlina

      jaz ne vem, ker me posli na Bliznjem vzhodu niti slučajno ne zanimajo, imamo preveč dreka tukaj v Sloveniji

     • karlina

      Misliš, jaz ne verjamem

    • logika

     Problem so Savdska Arabija, Izrael in Amerika, oni povzročajo vojne na Bližnjem vzhodu in posledično migracije v našo Evropo.

     • karlina

      Problem je res v tem, da bi morali vsi, se pravi cel svet BLIZNJI VZHOD pustiti pri miru, pri njih so bile in vedno bodo vojne, naj se sami med sabo zmenijo in pobijejo, ne pa, da smo sedaj v Evropi dolzni, da sprejemamo migrante, halooo

 • Slovenec

  Rok Snežić, največji slovenski utajevalec davkov in preko žene solastnik Nova 24TV:

  “Jaz že dalj časa moje znance in prijatelje, pa tudi poslovne partnerje opozarjam: ko vsi pridejo do mene in rečejo, da bi morali odpreti podjetje v Panami, na Cipru ali Delaverju, ker tam ni davka od dobička. Tem rečem: poglej, dosti bližje imaš enako državo, kjer prav tako ni davka od dobička, to je namreč Bosna. ”

  Vir (ne boste verjeli) Nova 24 TV;

  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/snezic-doktor-davcnih-utaj-to-so-brezplacni-nasveti-kako-v-sloveniji-ne-placati-davka/

  • stop levičarstvu

   nakladaš in nadleguješ ljudi tukaj, ker ne mislijo kot ti.

   • Slovenec

    nakladaš in nadleguješ ljudi tukaj, ker ne mislijo kot ti.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  Mi smo dežela, kjer dobesedno pustijo, da obdolženec pobegne pred prestajanjem kazni, se ima fajn 5 let na počitnicah in pride domu popolnoma rehabilitiran????… Že to je čistokrvni dokaz, da imamo mi pofsem praf po butalsko izprijen postopkovni pravni sistem. In nič čudnega, da potem v njem največji lažnifci, preprodajalci orožja, prejemniki podkupnin in še kaj… lahko najdejo največji kos svoje pogače! Seveda če imajo rumeno-kravatno ustavno sodišče na svoji strani !!!

  • logika

   pravni sistem ima resne napake, ki blokirajo pregon kriminalcev, očitno bo treba resetirat pravne predpise.

   • Fogglof Tunnek

    Stranka ReSET je sedaj tudi uradno ustanovljena.

    • logika

     haha če bi vsaj bilo res :-)

     • Fogglof Tunnek
     • logika

      aja pa res, je nekje že pisalo o tej stranki, v glavnem ljudje v evropskih držav imajo dovolj komunajzarske bruseljske diktature, res dovolj imamo! Poglejte kaj se je zgodilo po Evropi in Bližnjem vzhodu, VSI smo plačali ceno za ameriška sranja.

 • Janez

  Ena lahka uganka
  ZA RAZVEDRILO !
  Kdo je to ?

  CELE DNEVE VISI
  NA PORTALU NOVE24TV !
  IMA PRAZNO GLAVO,
  ZATO VSILJUJE LINKE,
  PRAVI, DA JE BIL V ZDA,
  PRAVI, DA JE SLOVENEC,
  PA JE LE EN NAVADEN PLAČANEC IN PA ZMEDENEC ! Kdo je to ? L.r. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Ja kdo bi te to lahko bil?… Do you know, Mr. Janez from KOMENDA?

   • Janez

    Ja?
    Ne vem.
    Jaz ne,
    ker v
    ZDA ŠE NISEM BIL. PA TU NE PIŠEM NIČ PLAČANO IN NIČ NAROČENO. L.r. J. KOMENDA

    • Slovenec

     Ti sediš v kavarni sred Ljubljane pa misliš, da vse veš … LOL

     • logika

      Vojno na Bližnjem vzhodu so zakuhali Izraelci in Američani, ker se jim gre za razkosanje arabskih držav, kam gredo pa arabske družine iz svojih domov, pa jih ne gane. Res je kruto vse skupaj.

     • karlina

      No, meni je kruto to, kar se dogaja v SLOVENIJI, oprosti

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni, namesto da zapravljate za svečke, raje zberite denar in Janezu kupite 5-kubični poštni nabiralnik, da bo lahko prejemal pošto pravočasno. Pa že akumulator mu kupite…za rezervo.

  • logika

   Slovenija ima tudi druge desne stranke. Slovenska ljudska stranka je bila od začetka dobra stranka in naj se vrne nazaj v parlament.

   • Fogglof Tunnek

    No ja…recimo…

    • logika

     ljudska stranka je nekoč bila močna tudi v evropskem parlamentu, v slovenskem parlamentu pa je žal ni, ker ni bila izvoljena ( ni dobila vsaj 4 procente glasov od ljudi), jaz jo takoj volim.

     • Fogglof Tunnek

      Mene pri SLS in NSi moti to, da nonstop govorijo, da ne bojo več sodelovale s SDS oz. Janšo…ko pa SDS dobi zadostno število glasof (seveda zaradi dementnih ofc)…pol pa rep med noge in se klanjajo Ivanu Janezu.

     • r

      preveč se prepirajo vsi in premalo sodelujejo

  • zokispoki

   Bomo raje kupili velik kontejner Milancku in njegovim, da bodo lahko hranil nakradeni denar na varnem.

  • Olga

   Bomo raje kupili 5-kubicni poštni nabiralnik in zaprli vanj Kučana! Skupaj s kapelico ga bomo poslali Putinu, da ga da kot komunista in neverniki v Sibirijo!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • garfi

   kako ti je všeč 35000 podpisof

   • Fogglof Tunnek

    Ne bo vam uspelo…

 • Vrba

  Kradl so, vrjetno v Lublanco metal.

  • Vrba

   mogoče so ga pa tudi v Lublanci pral

   • Olga

    Bi bilo treba javno Kućana in Jankovića oprati v Ljubljanici! Tako so delali z goljufivimi peki!

    • karlina

     podpis, pa ne samo to, potem pa zapreti v temnico za vse večne čase

   • karlina

    HA HA HA HA

 • Janez

  Tunnek !
  JA ?
  Daj mi pojasni !
  ZAKAJ SO PA ? V letih 1936-1939 v ŠPANIJI
  T.I.
  “ŠPANSKI BORCI” IN ZLASTI KOMINTERNOVCI POD VODSTVOM – NKVD-KGB !
  V Madridu
  OROPALI ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO – IN GA ODPELJALI STALINU V MOSKVO ?
  A?
  Niso šli pomagati
  španskim delavcem. KAJ IMA ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO S TEM!? L.. r. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek
   • Olga

    Titek je bi eksekutor! Torej kriminalec in zločinec! Španski “borci” so bili teroristi!

  • Janez

   Ja?
   MENI SE LE ZDI ?
   DA SO TI
   MARXIST- STALINISTII-KOMUNISTI-POKOMUNISTI – VERJETNO ZELO Z L O B N I !
   Najprej so
   1.
   OROPALI CARSKO RUSIJO IN NESODNO UBILI CARJA, NJEGOVO ŽENO I BOLEHNEGA SINA

   TER ŠTIRI CARJEVE HČERE, LEPE SO BILE – KOT ROŽE : Kar umorili so jih !

   2.
   OROPALI SO – NKVD IN KOMINTERNOVCI – ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO
   in umorili cca 500.00 NEDOLŽNIH, VERNIH ŠPANCEV. Grozno ? Mar ne ?

   3. ZDAJ PA ŠE TA NLB . Kaj misliš, da bo iz tega ? Kaj – groznega ? L.r. Janez KOMENDA

 • garfi

  ravnokar grozljiva levičarsko-pederska propaganda murgelski studio ob 17h, sami nežni prizadeti glaski
  da smo jih že dvakrat zavrnili jim seveda nič ne pomeni
  po banditizaciji še pederizacija in islamizacija
  neka druga radijska postaja kako smc pripravlja pravice za nasilno uvožene balkance
  PRILOŽNOST ZA UPOR PROTISLOVENSKIM LEVIČARJEM
  POTREBUJEMO SAMO ŠE 5000 podpisov
  šokantno
  murgle202 poziva k umiku podpisov za referendum, VLADA IN KRADE NAM RDEČA MAFIJA
  VSI DOMOLJUBI PODPIŠIMO
  tukaj se preprečuje afere in kriminal, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

  • Fogglof Tunnek

   Ne bojo vam podpisi uspeli…NE BOJO…hahahahahahahahahahahaha…

   DRUGI TIR BO IN PIKA !!!

   • garfi

    že 35000 hahaha

    • Fogglof Tunnek

     premalo…

     • Olga

      Ste na strani tatov? Maske padajo!

     • Slovenec

      Če bi bil pa na čelu Luke Koper še vedno Ivanov kradljivi Časar bi pa ovce danes zbirale podpise ZA, ke ne?

     • karlina

      Olga, to ze itak vemo, da je on njihov plačanec

  • Slovenec

   In kaj boste ovce dosegle, če preprečite graditev drugega tira? Uničile boste Luko Koper in dale priložnost Hrvatom in Italijanom, da zapolnijo vrzel. Če bi bil pa na čelu Luke Koper še vedno Ivanov kradljivi Časar, bi pa ovce danes zbirale podpise ZA, ke ne? Ovce res ne vidite dlje od svojega nosu.

   • Olga

    Predvsem bomo prikrajšali Plavega in njegovo kriminalno združbo, imenovano Forum 21, mar ne?

    • Slovenec

     A da boš s tem tudi sebe prikrajšala ti pa ne kapne, ovca?! Če bi bil pa na čelu Luke Koper še vedno Ivanov kradljivi Časar bi pa ovce danes zbirale podpise ZA, ke ne?

     • karlina

      Ne, nas , ki smo ze tako revni, večina drzavljanov SLOVENIJE, bodo naredili še večje reveze, oz. berače.

    • karlina

     TOČNOOOO, za vsem tem tiči, kot vedno edino in samo -MURGELJSKI DON KARLEONE. Pred meseci je bilo objavljeno vabilo, ki ga je poslal murgeljski svojim iz F21 in tema je bila-DRUGI TIR, grozljivo

   • Fogglof Tunnek

    Njim je cilj…rušiti, rušiti in še enkrat rušiti..tudi če bo folk trpel. Jebe se Janezu za slovenski narod!!!

    • karlina

     HA HA HA AH HA HA HA HA , si pa res bedak, vse to, kar si napisal, delajo ze 70 let komunisti, oz. sedaj njihovi potomci.

   • garfi

    NE UNIČILI BOMO VAŠO NOVO OGROMNO KRAJO

    • Slovenec

     Ovca, pač …

    • karlina

     TOČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  Mene je sram države, ki omogoča da se lahko tudi kriminalci na naše stroške redijo po poslanskih klopeh. Pa če to bere kdo od ustavnega sodišča se naj pogleda v ogledalo preden zopet dela v nasprotju z zdravo pametjo…ali pa si spusti šus v glavo. Z veseljem pridem na pogreb!!!

  • logika
   • Fogglof Tunnek

    Točno tako…američani so trojanski konj…

    • Alois Kuhelj

     Ne zali me,jest sm tud Amerikanec ze 50 let in ti to ves!!

     • Fogglof Tunnek

      Antelope CA…vem. Te že spremljamo…bilo kuda, udba svuda…

      PS: Star si pa 80 let, kot moja mati…

  • Alois Kuhelj

   Spizdi vun,tko kt sem jest,OK

 • Slovenec

  “US sells $12 bn worth of fighter jets to ‘terrorist funder’ Qatar.”

  https://www.almasdarnews.com/article/us-sells-12-bn-worth-fighter-jets-terrorist-funder-qatar/

  Seveda ovce tega ne boste nikoli prebrale na lažnivi Nova 24 TV, ki obtožuje Iran islamskega terorizma.

 • Fogglof Tunnek

  Predlagam, da v stranki SDS naredijo nabirko in šefu JJ nabavijo večji nabiralnik!…Neverjetno je, da se “odmevni” odvetniki in še bolj “odmevne” stranke spravljajo na tak nivo…. obtoževanja poštarjef???
  In to dafkoplačevalci moramo plačevati?!

  • garfi

   PRILOŽNOST ZA UPOR PROTISLOVENSKIM LEVIČARJEM
   POTREBUJEMO SAMO ŠE 5000 podpisov

   • Slovenec

    Če bi bil pa na čelu Luke Koper še vedno Ivanov kradljivi Časar bi pa ovce danes zbirale podpise ZA, ke ne?!

  • Janez

   TUNNEK !
   ZAKAJ KOMUNISTI – TUDI – TAKO GRDO – L A Ž E J O !
   Marija Javeršek
   Iz Podsrede oz. Kumrovca ?
   PA JA N MOGLA
   DATI SVOJEMU NOVOROJENČKU IME – WALTER J. W E I S S . Kako to !?
   Namreč
   99% je bil MARŠAL TITO=WALTER J. WEISS, poljski Žid.
   Kako naj bi Slovenka Marija Javeršek – rodila POLJSKEGA ŽIDA? Čudno! L.r. Janez KOMENDA

   • primsek

    Janez iznoriški retardirani tabletkar, ki se mu prikazujejo leteči sloni, je edini komunist, ki govori ves čas resnico.

    • karlina

     a bejz no, a res, hvala, da si povedal, tega pa res nisem vedela

    • lukamiha

     ko alkohol popusti, bo bolje, lahko greš pa tudi že spat,teslo zagamano!

 • garfi

  PRILOŽNOST ZA UPOR PROTISLOVENSKIM LEVIČARJEM
  POTREBUJEMO SAMO ŠE 5000 podpisov
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov

  • Fogglof Tunnek

   Ne boste jih dobili…če pa jih boste, pa bo referendum itak padel…hahahahahahahaha ….

  • Slovenec

   Če bi bil pa na čelu Luke Koper še vedno Ivanov kradljivi Časar bi pa ovce danes zbirale podpise ZA, ke ne?

  • Janez

   Uh !
   Super !
   Res sem vesel. Uspelo bo.
   Vztrajniki smo prava Slovenija.
   RES SEM VESEL ! Ti “TUNNEKI” NAJ KAR NORIJO.. Bravo vsi sodelujoči. L.r. Janez KOMENDA
   P.S. JAZ SEM DAL SVOJ PODPIS. IN PREPRIČAL V PODPIS CCA 20 LJUDI.

  • Fogglof Tunnek

   Saj to desničarsko razbijaštvo ne vodi nikamor….Nočejo 2. tira, nočejo Magne, hočejo Janšo na oblast, da bo potem on to fse uvedel?????

   • karlina

    ITAK, uganil si +5, sedi

   • garfi

    nočemo vašega milijardnega kriminala

 • garfi

  Rezultati podpore pobudi za referendum 2. TIR po upravnih enotah do 09.06.

 • Fogglof Tunnek

  Občinski svet v Kopru ne podpira zahteve za razpis referenduma o drugem tiru. To je najpomembnejši sklep izredne seje, z njim pa so svetniki preklicali nedavno odločitef, s katero so pozivali k podpisom za referendum. Oni imajo insajderske informacije in dobro vedo, da je drugi tir nujno potreben.

  • Fogglof Tunnek

   Župana Borisa Popoviča so prepričali sklepi vlade, najbolj pa odločitef, da se ob gradnji dodatnega tira ukine obstoječa proga med Koprom in Divačo.

 • Fogglof Tunnek

  Popovič je zadovoljen, da je skupaj z ministrstvom in vlado dosegel dogovor, s čimer je rešen razvoj Luke za fsaj 50 let, zaledje Kopra pa bo z ukinitvijo proge dobilo nov zagon. Torej, FSI MORAMO BITI ZA DRUGI TIR !!!

  • Duhec

   Ja…. za razvoj in napredek se gre. Haha…

  • Janez

   TUNNEK !
   Oddahni si !
   Stori kako dobro delo !

   IMAM VIZIJO, DA TVOJI UBOGI KOMPANJONI- PAJACI PROVOKATORSKI !
   Grozno !

   Moja vizija: J. Cepec, Tetka iz ozadja, M. Liberalec, Sale in ostali – ležijo v KEMISU NA TLEH !
   Malo
   Še hropejo –
   ampak

   – oči, poglede imajo pa že kot kaki zastrupljeni, umirajoči glodalci, “voluharji” L.r. J. KOMENDA

   P.S.
   PAMETI SE ZDI TAKOINTAKO NIIMAŠ. Imej vsaj srce – pojdi no –
   – rešiti kolege provokatorske pajace.
   So le ljudje. Ne glodalci.

   • primsek

    Slišim, da je število žrtev v Kemisu preseglo tistega v Černobilu. In da samo pogumna Orbanova Nova piše o resnici. Na vrhniki odvažajo trupla s kamioni, menda jih je že čez 10.000. Haha, malo morgen, tretjerazrednim iznoriškim orbanovskim pisunom pač nihče več ne verjame

    • karlina

     ————————————————————————————————————————– bumbar

  • Tačka

   Vuf fuuuuf vuuuufffff

 • Duhec

  A še sploh kdo bere članke na Novi?! Razen Garfija….

  • primsek

   Za to moraš biti res omejen. Romana, ki zdaj nabija o pranju denarja, je recimo ob prodaji licence za mobilno aplikacijo govorila o tem, da bi lahko tudi mi postali davčna oaza po luksemburškem Junckerjevem zgledu. Zdaj govori obratno in zahteva strožje predpise pri odpiranju računov. Konstistentna je ko driska, še dobro, da ima Marjanca Stojkota in si lahko z njim mašijo luknje, da jim ne mezi. Razen v javnosti in skozi usta

   • Janez

    Za
    PUJSA NI TREBA BITI PUJS, DOVOLJ JE, DA SI “PRIMSEK” Mar ne ? L. J. KOMENDA

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • primsek

      Tile plusi kažejo stopnjo pismenosti. Kot pri grosupeljskem šiptarskem doktorantu, on pred križcem, ki pomeni podpis, zapiše še dva manjša. Za dr.

     • lukamiha

      teslo balkansko!

     • stajerc5

      On ve , kje se mora podpisati, ti pa vzames dokument, ker mislis, da je WC papir, no, je tako ali ne? To mi je tvoj yugobife tavaris povedal!

  • Janez

   ZELO SO BRANI !

   KOMENTARJI TUDI !
   Kar pišite – ljudje vsaj vidijo – kako zblojeni ste !
   – ex KP, ZK, SD, SMC, DESUS, ZL IN “GNEZDAŠI”

   CELO MOJA GOSPODINJA, 72 LET UPOKOJENA GRADBENA OBRTNICA,
   KI OSEBNO
   POZNA, ZELO OK

   Prof. dr. DUHOVNIKA – VSE PREBERE – IN JE ŠLA !

   Z NJENO ŠTEVILNO ŽLAHTO -PODPISATI – ZA REFERENDUM.
   Hvalabogu,
   NISO VSI SLOVENCI TAKI ZDOLGOČASENI “FAKE LEVIČARJI” – KOT SE ZDIŠ TI. L.r. J. KOMENDA

   • Duhec

    Janez, a si ti tud bivši komunist???

    • Olga

     Janez Zemljarič je komunist nad komunisti! Torej lopov nad lopovi!

     • Duhec

      Zelo duhovito….

    • Janez

     Nič takega !
     Jaz sem zelo versko usmerjen.
     TAKO KOT VSI NORMAL LJUDJE IZ OKOLIŠA KOMENDE.
     JAZ
     VERJAMEM, DA V ŠPANOVIJI ŠE PES CRKNE. NOBENEKOLEKTIVNOSTI.
     LE POZNAM JIH, KER JIH JE BILO VEDNO POLNO OKROG MENE. L.R. J. KOMENDA

  • Goran Hvala

   Jaz jih berem…ker mi res nic ne razvedri dneva kakor nova in njeni zagrizeni komentatorji..smeh zagotovljen..vsaj men…;-)

  • stajerc5

   Oooo ja, neki duhec po WC-ju je vedno prisoten!

 • Stajerka

  Klemenčič ravnokar v kamero, da je šlo za sum pranja denarja in ne korupcijsko tveganje???……res me zanima, KDO in ZAKAJ je komitenta oprostil plačila provizije???……če to ni znak oz. zadosten sum za korupcijo, potem ne vem kaj je……ZAKAJ bi banka opravljala posel, kjer bi imela stroške, torej v lasten minus, če nekdo ne bi imel drugačnih namenov oz. profita??….in glede na število transakcij sprovedenih v tujino, to NI zanemarljiv znesek!!!

  • karlina

   Sem ga poslušala, gledati pa tega zapiteza in laznjivca več ne morem, mi gre enostavno na bruhanje, resnično.

   • Fogglof Tunnek

    To pomeni, da mu ne bi dala, haa?

 • Slovenec
 • Janez

  DUHEC PA TUNNEK !
  A?
  VIDVA TUDI TAKO RADA – KOT ZL LUKA M E S E C – PIJETA. – P I V O ?
  Zadnjič
  Sem ga na svoje oči videl v lokalu Pelikan pod Metalko : JE SPIL TRI VELIKE VRČKE – P I V A !
  A?
  Mislita, da vsak dan toliko spije?
  A vsi ex KP, ZK, ZL, ITD TOLIKO PIJETE – JA ? Saj potem , a ste ? A L K O H O L I K I? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  JAZ PIJEM LE SOKOVE, ABSOLUTNO NIČ ALKO.

  • Fogglof Tunnek

   Jas fsak dan spijem cca liter šmarnice…

   • Tačka

    Hov hov vuf vuf vuf

    • Fogglof Tunnek

     Čuj Tačka…tebe bi cosmosjasnovidec (pes z očali) nategno do nezavesti…On je Rotvajler, ki ga večkrat nategne garfi…hahahahahahahahahahahaha…

   • karlina

    Se ti vidi, ti je čisto uničila mozgane

   • stajerc5

    Nafehtane, si pozabil napisati!

 • Fogglof Tunnek

  Če enkrat bom ponovil resnico: “Nočejo 2. tira, nočejo Magne, hočejo Janšo na oblast, da bo potem on to uvedel. Ad acta!!!”

  • Tačka

   Vuffff vuffff hoooov hooov

   • Fogglof Tunnek

    Čuj Tačka…tebe bi cosmosjasnovidec (pes z očali) nategno do nezavesti…On je Rotvajler, ki ga večkrat nategne garfi…hahahahahahahahahahahahahaha…

    • stajerc5

     Ti se kar o garazi sanjas???

    • Tačka

     A ti si pa samička…nisem vedela, adio

 • karlina

  Bog si vedi, koliko svinjarij bo še prišlo na dan, za katere davkoplačevalci nismo vedeli, za mnoge verjetno ne bomo nikoli. Drzave, v katerih je še vedno komunizem, niso vredne absolutno nič, ker oblastniki ne vladajo za dobrobit drzavljanov, ampak za dobrobit svojega zepa in to na račun davkoplačevalcev. Dokler bo v Sloveniji tako, bomo še vedno v čisto vsem na repu, razen seveda korupcije, pranja in kraje denarja.

  • Fogglof Tunnek

   Se popolnoma strinjam…”Dokler bo v Sloveniji tako, bomo še vedno v čisto vsem na repu, razen seveda korupcije, pranja in kraje denarja.”… JJ je kradel orožje in ga preprodajal…Urškina sestrična mu je umazan denar prala preko banke…pa to…

 • Olga

  Levaki so obsedeni! Zgubili bodo korito drugega tira!

  • karlina

   Olga, oni so vsega zmozni na pokvarjen način, da ga ne bodo, se močno bojim.

   • Fogglof Tunnek

    Ti se kar boj…upravičeno…

  • Prle

   Nič bat, ga bo vrli Ivan Janša zvani Janez alias TwITO izkopal lastoročno, tire pa bo postavil Grims in to vse zastonj.

   • stajerc5

    Ko vas polovimo, bo vse zastonj, zacni trenirat- z krampom!

 • Fogglof Tunnek

  Alois Kuhelj iz Antelope CA javi se če si upaš!!!… Te že spremljamo…bilo kuda, udba svuda…

  PS: Star si pa 80 let pa še te vedno spremljamo!!!

  • stajerc5

   Ehh, dej no dej, zaka pa pred Trojanim vedno zabremsas in das v rikverc, kuku- gorencek- pa ne tisti iz Veleja!?

 • Janez

  Ti?
  TUNNEK !
  A TEBE SO DOMA UČILI , DA LAHKO LAŽEŠ, PRIČAŠ PO KRIVEM IN VSE KAR JE TAKEGA.
  AMPAK !
  Zelo si neinformiran.
  Niti tega ne veš,
  DA STALINOVI KOMINTERNOVCI IN NKVDJEVCI , ME NJIMI TUDI MARŠAL TITO !
  V
  Španijo
  NISO ŠLI
  POMAGATI ŠPANSKIM DELAVCEM !
  AMPAK
  – AMPAK SO ŠLI OROPATI ŠPANSKO DRŽAVNO. Z L A T O ! A ni to grdo ? L.r. J. KOMENDA

  • Goran Hvala

   A ni to bolj desna domena..?.mislim laz in zavajanje…saj pa kar napisejo tle gor je flancanje..danes nekaj za 100% trdijo jutri ravno kontra prav tako 100% res….kar pa ze nekako meji na resnico je pa “kaj bo ce bo pa lahko bi bilo ” in podobne…nic dejanskega…sej sam mal zgodovino clankov prelistas pa to vidis…se ti ni treba niti poglabljat…al vam pa novinarji na novi skodo delajo..

   • Janez

    “Špansko državno zlato”
    V Moskvi – to ni “rekla-kazala” – to je dejstvo !
    Mene ?
    Zadeva zanima z vidika – E T I K E !
    LAGALI SO NAM PAČ – PRAKTIČNO – O VSEM !
    1. V ŠPANIJO NISO ŠLI ” POMAGATI ŠPANSKIM DELAVCEM”
    – TO VOJNO JE VODIL OSEBNO STALIN S POMOČJO NKVD – JE ŽE DOKAZANO,
    – CILJ TE VOJNE PA JE BIL STALINOV ROP ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA – kar je bilo
    izvedeno. In Stalin je “zaprl pipico” denarja in oskrbe Kominternovcem.
    Pobrali so se iz Španije. Iz brezvezne vojne, v kateri so Kominternovci pomorili 500. 000
    OK, VERNIH ŠPANCEV.
    2.
    MARŠAL TITO JE BIL WALTERJ. WEISS, poljski Žid. 99% dejstvo.
    Glej GOOGLE: DR. JOVAN DERETIĆ ISTINA O TITU.

    Slabo se nam Slovencem piše, če bomo imeli ako slabo informirane R. SLO “cia”
    ljudi, kot se to zadi – ta Tunnek.
    Kar v Marijo Javeršek kot mamo Maršala Broza verjame.
    A
    Je F. TUNNEK tip J. Bonda v verziji MR. BEANA, ki norčuje iz “agentov”? L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    JAZ JANEZ K., KOT NAVADEN PENZIONIST
    IZGLEDA – KOT
    NAVADEN EX OK KNJIŽNIČNI INFORMATOR – OČITNO – VEČ VEM OD NJIH. ZDI SE TAKO.

    • Goran Hvala

     Aja wiki pa take fore…..dobr da vem za info…

     • Janez

      Ja Nekaj na eiki, ševeč pa pri avtorjih, kiso bili pri zadevah zraven.

      Še vedno velja :
      “VODA JE PRI IZVIRU – NAJBOLJ ČISTA ” A ne ? Lahko noč. L.r. J. KOMENDA

   • stajerc5

    Ti se pa dober na flance spoznas, ti je en bosanc dal pol grede v najem?

    • Goran Hvala

     Ja sej sva soseda in solastnika…sej mas ti ta druge pol grede…kaj se sprenevedas…spet ena desna fora…

     • stajerc5

      A-a, jes sm eden od tistih, ko mi hocejo zemljo plunit! Pozabi, se bo ropotalo po Stajerski…, pa ne z kockami!

     • Goran Hvala

      Ma kaksne kocke..sej si reku da planke uporabljas…

     • stajerc5

      Zdej te je pa cist sesul, se prebrat ne znas, ka sem napisu!

     • Goran Hvala

      Ja a mi nis vceraj pisal da bodo planke pele.?

  • Fogglof Tunnek

   Tudi tebe spremljamo…bilo kuda, udba svuda…kapish?

   • Janez

    Ha, ha – Tunnek !
    Jaz sem penzionist !
    Kot res ok ex knjižničar samo – veliko vem. Znanje je dovoljena vrednota.
    Največ
    Pa o plesih !
    A učim samo ok, hvaležne dame.
    Dedcev sploh – ne.
    Vi me kar spremljajte.
    Ljubitelj spanja in ljubega miru sem. Zelo dolgčas vam bo.
    Kdaj kaj povem na javnih prijavljenih shodih. To je pa vse.
    Pa?
    Kar vidim hodeč po cestah LJ. To je pa vse.
    Jaz za razliko od tebe
    – uporabljam možgane.
    Zato precej vem. Kar pa je ustavna pravica. O čemer ti premalo veš. A ne ? L.r. J. KOMENDA

    • Janez

     Aja!
     DA SI NE BOSTE DELALI PREVELIKH SKRBI Z MENOJ !
     Kar direktno povem,
     – da ne načrtujem nič slabega napram R. SLO : ravno nasprotno – vse le za
     – končno
     Za premike v smer poboljševanja stanja in perspektiv Slovenije in nas Sovencev. Prizadevam si in si vedno bom – za
     – korektno poznanost – prej zamolčevanih ali lažno podajanih dejstev iz zgodovine.

     Iz naše slovenske zgodovine in iz zgodovine meni zanimivih narodov.

     Morda bom pripravil kako knjigo o
     O
     NE- ETIKI OZ. ETIČNO SPORNIH ZLORABAH POLIT IDEJ IN POLIT “ORODIJ” TER ORODIJ- ORGANOV DRŽAV.
     Izključno etični vdiki – me zanimajo.
     To
     Področje popolnoma samostojno raziskujem, s pomočjo knjig, e podatkov, interneta. Itd.
     Sam
     Brez vzpodbud, plačila s strani kogarkoli.
     Tudi brez stikov s komerkoli.
     Zlasti brez stikov s kakorkoli
     nekorekt ljudmi.
     Mi zbujajo odpor “NEKOREKTNEŽI”. Od nekdaj.
     To je vse? Vse moje početje je v skladu
     z ustavnimi in
     z državljanskimi pravicami in obvezami R. Slovenije. Amen. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Goran Hvala

  Sej res vse sam levaki…sej desnaki se na svoj stih ne pridete…pa se ko pridete vas spet levaki potopijo…janez pa tako zagrizen vodja da se poste ne more dvignit ker se mu stalno avto kvari..;-)

 • Fogglof Tunnek

  Cerarjef Miro: “Naša vlada, ki jo vodi SMC, je potegnila Slovenijo iz krize”

 • Fogglof Tunnek

  Dobra vlada je nepriljubljena vlada !!!

  • Janez

   Aja ?
   ZAKAJ PA JE “KARDELJ DR..” CERARJEV MIRO IN SMC !
   – SLOVENIJO DODATNO ZADOLŽIL ZA 2 MRD € .
   SKRBI NS ZA PENZIJE.
   NAŠE ZASLUŽENE, NE NJIHOVE, ? zaslužene in “previsoke” . Povej. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   POVEJ : ALI NAS UPRAVIČENO SKRBI. NE ČENČAJ TOLIKO. PRI ŽENSKAH JE GOVORIČENJE SIMPATIČNO. PRI DEDCIH PA JE ZOPRNO, JE ZNAK LGBT ALI ALKOHOLNE “BESEDNE DRISKE”

  • stajerc5

   To ti je povedal avtobusni sofer iz Venezuele, nje?

 • Fogglof Tunnek

  Ne vem zakaj se tako jamra nad to vlado? Zunanji nas hvalijo, bonitetne ocene se višajo, brezposelnost pada??? I meam WTF!!!

  • Fogglof Tunnek

   Če mu SDS ne bi fse skozi metali polen pod noge bi bilo še boljše!

  • stajerc5

   Ti kar meami, se se bomo smejali…

 • komar marko

  Dvornega norčka naprošam, da mi navede en sam ukrep te vlade, ki je ga naredila za IZBOLJŠANJE gospodarse klime v SLO in ima zasluge za manjšo brezposelnost. !

  • opazovalec

   Pa mi naštej en sam ukrep vlade IJJ, da se ohladi pregreto gospodarstvo leta 2007? Z zaslugami je pa tako, Cerar se nima kaj dosti pohvaliti, en ekonomist bi dejal, da je najbolje če vlada pusti gospodarstvo pri miru. Vsekakor se pa ni pohvalil tako kot IJJ, ki se je tekom prvega mandata pohvalil, kako je rodnost opazno narasla že 6 mesecev po sprejemu nekih stimulativnih ukrepov…..

 • komar marko

  Rdečkote naprošam, da mi pojsnijo kako je mogoče, da je OBOROŽENA privatna milica spremljala Palčka Smuka na KOtnikovi, da so podprli izbeglice, ki so bili nagnani iz držav s strani SKRAJNEŽEV, katere so pod pokroviteljstvom Palčka Smuka FINANCIRALI preko banke brez dna!

 • komar marko

  koder se kaj NEGATIVNEGA dogaja so rdečkoti zraven. Ni KAŽINA brez njih!

 • Fogglof Tunnek

  Za Janšo je bilo res kar težko pospravljati, sploh ko je ta že izgubil kompas in klical trojko, umakniti pa se ni hotel… Sicer pa vlada Cmerota bolj ali manj slepo posluša ukaze iz Bruslja, pa pol proračuna je dala za ograjo. Ne glede na to, pa še je vedno boljše kot pa če bi Veliki Diktator iz grosuplja vladal !!!

  • Krtača 17

   To je sicer vse res. Ampak a veš kdo je obljubil nlb banko ecb-ju?

   • Darth Vader

    a so bli gasilci iz Kemisa že pregledan? :)

  • antimur

   Zdaj pa že nehaj končno noreti in zapri svoj smrdljivi mavel.

  • Janez

   Ja !
   Potolaži se !
   Sprijazni se, da je
   – MARŠAL TITI=WALTER J. WEISS OD 1980 . LETA – HVALABOGU MRTEV.
   – DA SI SE TI TUDI – CELO MENI, NA DALJAVO OČITNO – P O S T A R A L.
   Raje se prekvalificiraj.
   Čiščenje okostij ubogih HR DRUŽIN POMORJENIH 1945 – BO ČISTO OK DELO ZATE.
   Če
   Ne veš, kaj so bili t.i. “marši smrti” maj, junij 1945 – si pa res za v penzijo ! L.r. J. KOMENNDA

  • stajerc5

   Cuj, ti Gorenjc, sem slisal, da je Blejsko kezero za pol metra upadlo, tako ti gori pod ritjo. Si sam popil, ali si bil z tvojo kamelo?

 • Gru

  Prokleti levicarji pa se vedno bojo zmagal na volitvah z veliko vecino.

  • Olga

   Če bi vi to verjeli, ne bi kokodakali na tem portalu! Malo morgen!

   • stajerc5

    Tudi morgen si lahko nekam porine…

  • Goran Hvala

   Verjetno da res…ce je guru desnosti tolk nesposobn da se svoje poste ne more dvignt pol bojo verjetno res zmagal…;-)

   • opazovalec

    Guru desnosti je sodno pošto pomešal med reklame, ki mu jih pošta ne sme dostavljati. No to zadnje je izjavil pismonoša na sodišču…. Kaj je res pa ve samo ustavno sodišče.

 • Ježek teka teka

  Kway dey! Desni kradete ko srake pa kle lewake obtožujete! Mrš, pa to …

  • stajerc5

   Ka je jezek, se ti je iglca v pimpeka zabila…?

   • Ježek teka teka

    Mrš, pa to …

    • stajerc5

     Iglco si ven potegn, pa to cist pocas, da bos delj uzivo, pa to…

 • Janez

  TVOJA NALOGA SIGURNO NI ŠIRJENJE LAŽI.
  TOLE VEMO ENAKO DOBRO KOT TI ALI PA ŠE BOLJE.
  NISI POVEDAL NIČ NOVEGA.
  Tunnek !
  Raje povej kaj zanimivega.
  Mene
  Najbolj zanima tole :
  IMAM PAR OK STARIH POŠTENIH KOLEGIC,
  EX FABRIŠKIH DELAVK, KI SO RES GARALE 40 LET.
  ZDAJ PA “IZDANE” OD DESUSA IN EX KP, ZK- JEV ŽIVOTARIJO V REVŠČINI !
  – pri
  SRAMOTNO NIZKIH PENZIJAH – 400, 500 EVROV. Kaj boš storil glede tega.
  Boš?
  Kaj pomagal, posredoval te realne info pristojnim? Ali kaj ? No reci ti “ptič” L. R. J. KOMENDA

 • Olga

  Križanicev Francl je na Hanzi razložil, da so šli v “posel” (pranje denarja), zamislite, ker so imeli višek depozitov slovenskih varčevalcev?!!
  Zgleda, da tudi kradejo zato, ker Slovenci preveč vplačujemo v državno korito preko davkov?!!!
  Torej, dragi Slovenci, dajmo jim NOGO, pa v rest z njimi!

  • Janez

   A res !
   Jaz
   RTVSLO
   – “HANZI” NE GLEDAM,
   ker mi gredo na živce tisti “novinarji”, ki vprašujejo kot ?
   – eni malovedni predšolski otroci. Kar kljub večjim telesom – verjetno – pravzaprav so.
   Sem
   Pa nehote opazil, da ex SD MINISTER ZA FINANCE PRECEJ “LETA ” OKROG CENTRSLE NLB.
   Tam
   Imam tudi
   Jaz odprt svoj penzionistični bančni račun,
   pa tega
   – dr. F.K. nehote videvam, ko pijem sok pri zuunanjih mizah Slaščičarne Maximarket !
   – kako kar pogosto teka v smer NLB, VENDAR NE GRE VANJO.
   SE
   LE POKAŽE OSEBJU ZNOTRAJ NLB, DA JE PRIŠEL. Kje se dobivajo – pa ne vem.
   Osebno me tudi ne zanima.
   Če gre za javno pomembna srečanja – naj to registrirajo organi MNZ.
   To
   je storil 1.6. 2017. – okrog 16h – kar sem že zapisal tu , na portalu.

   NAJBOLJ ME JE
   – DR. F. K. PRESENETIL MED MOJIM PITJEM SOKA,, KO JE LETO ALI DVE NAZAJ
   – LE EN DAN PRED SILVESTROVIM – BURNO TEKEL PO ISTI POTI.
   Zakaj to ?
   Nimam pojma. Čudno je pa bilo videti.
   Jaz
   Sem le 40 let vsakomur na vpogled opravljal javno delo z ljudmi,
   dajanje korekt info in izposoja knjig –

   -PA SEM PAČ NASPLOH MNENJA, DA JAVNA DELA MORAJO BITI OPRAVLJANA KOREKTNO IN TRANSPRENTNO. JAVNOSTI – KADARKOLI – NA VPOGLED.

   Kakšno odstopanje od korektnosti – me vedno zmoti.
   Tak pač sem. Brkljačev, prikrivalcev, lopovov itd. Je pa tako – preveč. L.r. Janez KOMENDA

   • Olga

    Imeli so oddajo na temo NLB in pranja denarja! Prisotni so bili Anže Logar, Dobovšek, Tonin, Nemec, Veselinovič in nekdo, ki ga ne poznam in nisem zasledila imena in priimka.. Oddajo je vodila Erika Žnidaršič. Hanzi ne gledam, slučajno sem pri preklapljanje zasledila oddajo in prisluhnila. Križanič ni bil prisoten v studiju, ampak se je oglasil po zvezi. Zgrozila sem se ob njegovem nalaganju! Totalen bedak! Tonin pa je povedal, da so članom komisije za nadzor varnostnih služb grozili, češ naj gledajo, kje hodijo….

    • Janez

     Aha!
     Že razumem.
     Očeta tega dr. F. K. sem kot matematičnega pedagoga – zelo cenil.
     Dr. F. K. Pa je čisto druge vrste človek.
     Z njegovimi deli in morda “nedeli” naj se kar organi MNZ UKVARJAJO.
     ZATO SEM TUDI ZAPISAL, KJE SEM GA NAKLJUČNO VIDEVAL.
     Pač!
     Hodm v centralo NLB,ker je to moja matična banka.
     Pa v bližnje
     velike knjižnice NUK, CTK.
     Precej leta dr. F. K. po centru LJ. Pa ga nehte vidiš – pač. Lahko noč. L.r. J. KOMENDA
     P.S.
     HVALA ZA INFO. RTVSLO DEJANSKO NE GLEDAM. VSAJ OBRAVNAVALI SO TO – N L B.

 • stajerc5

  Nimam pojma zakaj ima se samo en pravi Slovenec konto pri nikoli potesenih (N)orih (L)jublanskih (B)anksterjih!?

 • trr

  Nova, prosim za komentar na tale link MMC-ja
  http://www.rtvslo.si/slovenija/bodo-domnevno-pranje-denarja-v-nlb-ju-preiskovali-poslanci/425141

  kaj to pomeni, da bodo sedaj SMC in SD ustanovili svojo preiskovalno komisijo in sicer, da bodo na koncu Dr. Logarja, Petka in Grimsa demantirali??

  Pa ce je to res, r***mo parlament na prafaktorje in pozgemo murglje do tal banda pokvarjena levicarska!!!

  • sprehajalec

   Izgleda so si levičarji razdelili milijardico pred leti, šla je na veliko naslovov, zna pa biti, da jim je skupni imenovalec “naši”. Upamo lahko samo, da je kakšen zvisel in se čuti ogoljufanega. Samo tako bomo kaj izvedeli, drugače bomo še vedno iskali Janševe milijarde, pa Tajkune na Kajmanskih.

  • montyamp

   Se pravi da bo oni janez cepec , sedaj dohtar v Begunjah .

   • MEFISTO

    Prakse v Begunjah ima dovolj.

 • Aresnica

  Neverjetno – koliko opranih oziroma ostriženih ovčk in plačanih drekomeršalcev je na Nova24TV.
  _______________
  Lep pozdrav

  P.s.: Moja soseda ima cc 75let in še vedno dobiva denar po svojem očetu, ki naj bi bil narodni heroj- _ – resnica pa je , da tovarišica dobiva denar po klavcu, ki je v našem okrožju rezal jezike poštenim ljudem – dobra zadeva (?)v tej tragediji je, da je pozneje sam dobil raka na jeziku.

  • samotoje

   Vprašaj svojo sosedo, ali ji diši tak krvav denar.

 • macon

  Ko levičarje zasačijo z rokami do komolcev v žaklju, se ti upravičeno razjezijo z besedami: “Pa kwa pol?”

  Bodimo jim vendar hvaležni, ker nam vladajo, naporno je ves čas lagati in krasti in se potem truditi spomniti, kaj si komu lagal.

  • stajerc5

   Demenca resi vse, ko bi bil vsaj aids…!

 • Ježek teka teka

  Še gate iz riti vam bojo tele kwerbe pobral. Ta lev in ta desn …. nbene razlike. Vi pa kle kokodakate kot stare nepotešene kure. Čist prou vam je, pa to …

  • Goran Hvala

   Ma men je kul pa to…sam opazujem pa se smejim…pa se mal komentiram…to je to…;-)

  • Vrhovni sodnik

   Kwa je šejtan, spet feyk nick

   • Rožle

    Sej še imena ne zna prou napisat …

  • cosmosjasnovidec

   Kokodkate na vaši kokodakarski levaško čefutarski komunajzerski 24.kurji strani.

  • Rožle

   Kwerba rdeča si že popravu Nick …!!!

 • tohuvabohu

  Skratka, ugotavljam, da je težko biti rdečkar, vendar lepo (beri: se splača). Nekateri tumpeki trpijo tako hudo, da jih potolaži edino to, da lahko neovirano serjejo po internetu.

 • cosmosjasnovidec

  Te golazni bi že zdavnaj morali postaviti pred strelski vod.

  • Zgornji

   Ne, ampak vsaj na Goli Otok pa res …

 • Vstrajnik

  No državljani, a še sedaj vam ni jasno kdo so pogrebci nas in Slovenije. A boste še spali doma, ko bodo volitve?

  • Zgornji

   Bolj švoh pomaga, ker so že vsi kandidati – Žal – Z A N I Č !!! ! !!!

 • Demonkrat
 • naše krščanske vrednote

  poglejte kaj pravi njihov koran v poglavju 8, vrstica 12! https://cpnagasaki.files.wordpress.com/2015/04/quran-8-12-capture.jpg

 • Kosobrin

  Ja, pa na tej TV pišete samo še o udbi, Kučanu, Pahorju in kaj so domnevno partizani delali med vojno. Kaj so pa belčki delali, pa niti besede. Preberite si knjigo z naslovom Sv. Urh, pa tudi kakšno drugo zgodbo iz cajtng privlečite, če se že gremo takole driblanje! Veste kaj – sram vas bodi, ZDRAHARJI! In če se še niste zbudili in ne veste – smo že v 21. stoletju!

 • dr Janez Sveti

  Staro in zelo aktualno:
  “Italijanska država ima mafijo. V Sloveniji ima mafija državo!”

  DR Janez Sveti antistres

 • Franjo

  kako naj pahor iz emaila ve za pranje denarja. kot prvo moraš pridet v službo, kot drugo moraš pošto tudi prebrat. on se je raje šel dvornega norčka po raznih zavetiščih, smetiščih itd. ne dela

 • Zgornji

  ČIIISTI SATANČKI NAM VLADAJO IN NAS VODIJO ZA NOS V PREPAD – V PROPAD !!! ! !!!

 • Joža Gabroža

  bilo kaj so se lotili levaki je miljarda izginila tak bo tud z 2 tirom pa gdo še sploh voli levake

 • soraya

  Kot zavedna, poštena državljanka,Slovenka,bi si kot mnogi drugi Slovenci zaslužila veliko boljšo in etično -državo oz. politike,funkcionarje,direktorje,predsednike…
  Ni besed s katerimi bi opisala gnus in zgroženost do teh kriminalnih dejanj, groooza me obliva ,ko pomislim,kaj smo tudi najnižji javni uslužbenci morali pred leti do kapitalizirati,finančne škode nam nihče ne more poplačati.Groza me je,kako so politiki “nasrali” upokojence,mlade družine,samohranilke,kako bomo prispevali za boljše življenje??!! Pa sej se ti mora odtrgat!!Bandaaa!
  Bom povedala enega svojih primerov.Za 90 evrov dolga me je klical odvetnik skoraj 2 leti!!!!!-Predolga zgodba…
  Vlada pa se izmika najmanjšim zneskom vračila,ki ga je dolžna vrniti javnim uslužbencem!!?? Halooooo????!!!! A je tu v tej državi sploh še kdo od politikov normalen, da ne rečem pošten???!!
  Miljardeeee,miljoooni….to ni nič za tožilce in policijo-NE!Mi reveži izropani vsega od teh barab,pa bomo morali do konca življenja plačevatiz NAAAŠIM! denarjem njihove sprevržene,kokainske vulgarne,prostitucijske žurke,njihovo bogatijo,ki je bila kupljena z ukradenim denarjem!Pa če to ne bomo Slovenci zdej “šli v luft”,potem adijo Slovenija!
  Zato zahtevam kot okradena Slovenka-takojšnje ukrepanje organov pregona,t.i. pravosodje,policijo,tožilce,ministrstva,poslance,fukcionarje, da ukrepajo ZDAJ;TAKOOOJ,proti tem izprijenim vulgarnim,iluminatskim lopovom!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!