Norčevanje iz poštenih ljudi: Državljani besnijo, ker migrant na bančni račun prejme več denarja od povprečne plače in pokojnine Slovenca!

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

Po spletu je zaokrožila fotografija bančnega izpiska nelegalnega migranta, iz katere je razvidno, da je ta aprila lani od države v le enem mesecu prejel zneske, ki presegajo višino povprečne neto plače. Skupni znesek na bančnem izpisku je skupaj nanesel neverjetnih 1.248,56 evrov! Za nič dela in prispevkov naši državi, medtem ko ima večina upokojencev s polno delovno dobo manjšo pokojnino, da ne govorimo o drugih poštenih državljanih, ki trdo garajo za vsakdanji kruh, a niti približno ne zaslužijo toliko, kot brezdelni migranti na socialnih počitnicah v Sloveniji. Državljani so ob tolikšni podpori migrantom zato upravičeno besni.

Iz fotografije bančnega izpiska iz aprila 2017 je razvidno, da je migrant na svoj osebni račun prejel denarno socialno pomoč ministrstva za delo, družino in socialne zadeve v višini 292,56 evra. Dodatno je prejel s strani MDDSZ znesek, ki je ponovno naveden kot socialna podpora, v višini 80 evrov. Najvišji znesek pa je ta migrant prejel od ministrstva za notranje zadeve, ki je tudi naveden kot socialna podpora, znaša pa kar 876 evrov. Vsa omenjena nakazila je migrant prejel v le petih dneh, od 20. do 24. aprila. Skupno je torej od davkoplačevalcev migrant prejel kar za 1.248,56 evra socialne podpore!

Naj opozorimo, da osnovna socialna podpora danes znaša 392,75 evra – predvidevamo torej lahko, da danes ta migrant prejema še približno za sto evrov višji znesek seštevka socialnih podpor. Po podatkih Erarja pa je bilo s strani Banke Slovenije, ki skrbi za transferje posameznikom, najvišje posamezno nakazilo visoko kar 1.678,71 evra.

Glede na spletno stran MNZ so osebe, ki jim je priznana mednarodna zaščita v Sloveniji, upravičene do prebivanja na območju Republike Slovenije, denarnega nadomestila za zasebno nastanitev, pomoči pri vključevanju v okolje, zaposlitve in dela, zdravstvenega in socialnega varstva ter do pridobitve informacij o pravicah in dolžnostih ter izobraževanju. Denarno nadomestilo na zasebnem naslovu pripada posamezniku v višini do 392,75 evra, povečuje pa se s številom družinskih članov; sedemčlanska družina tako lahko prejme kar do 981,88 evra. Na MNZ so za Slovenske novice kot izgovor za tako visok znesek ponudili možnost, da je migrant prejel nakazilo za tri mesece. Danes nakazila, za katera je na bančnem izpisku navedeno, da so prišla iz MNZ, nakazujejo iz urada za oskrbo in integracijo migrantov. Na UOIM naj bi še pojasnili, da Sklad za azil, migracije in vključevanje – AMIF prispeva 75 odstotkov teh sredstev, medtem ko sami zagotovijo 25 odstotkov sredstev.

Bančni izpisek (Foto: Slovenske novice)

Koliko so nas do zdaj stali migranti?
Kot smo že poročali, so do sedaj v UOIM za migrante in pokrivanje svojih stroškov porabili sredstva v višini 3.973,521,69 evra, kar preračunano pomeni 441.000 evrov povprečnih mesečnih plač. To pomeni, da je približno polovica delovno aktivnih Slovencev en mesec morala delati zgolj za oskrbo migrantov! Glede na podatke Erarja so tako porabili kar 630.812 evrov za varovanje, ki ga izvaja podjetje FIT varovanje na treh lokacijah, 595.984 evrov za prehrano so nakazali podjetju Sodexo, za plače svojih zaposlenih pa so porabili kar 577.859 evrov (pri tem naj opozorimo, da je bilo najvišje posamezno nakazilo kar 8.627,65 evra). Med drugimi večjimi prejemniki so tudi Srednja šola Postojna, Gostilna in picerija Nibi, Banka Slovenije, ki skrbi za transferje posameznim migrantom, ter Avto Krka.

Uporabniki družbenih omrežij se tako upravičeno sprašujejo, kako bi lahko postali migranti v lastni državi! Glede na ugotovljeno se namreč migrantom v mnogih primerih godi veliko bolje kot državljanom Slovenije.

J. Ž.

 • šmentanamuha

  O, moj Bog! To je naravnost šokantno. Za nelegalen vstop v državo dobijo za nagrado 1250 Eur, da lahko vsem nam v posmeh do nadaljnjega posedajo po kafičih in si praskajo jajca na naš račun. Jih vidim vsak dan v Mb po lokalih v centru. Pol pa poslušam, kako naš FURS stiska za vrat naše legalne migrante, ki delajo v Avstriji in jih lupijo z davki. In folk potem še voli to sramoto od Luka Meseca, ki se valja v denarju in hoče še več migrantov..

  • učko

   Lukec in ostala levuharska gamad dobiva od Soroša in od muslimanskih šejkov ogromne količine denarja !!!!!!!!

   • Prle

    Denar jim dostavljajo kar v vrečah, ki so tako ogromne, da jih dostavljajo kar štirje poštarji. Na skrivni lokaciji so najeli že ogromno skladišče,kjer bodo hranili denar za slabe čase.

    • dob

     Bog živi Slovenijo in Slovence.

     • Prle

      Bog s teboj.

 • Boy

  Nobene vojne in teroristov ne potrebujemo, da bomo izgubili bitko z muslimanskimi osvajalci. In zopet bodo komunisti zahrbtno pobili kar svoje.

  • Friderik Peršič

   Na tvojem podstrešju ni vse pošlihtano , a ne …?

 • Fosa Stefan

  bravo slovenčki. postal sem svetovalec vlade za pokojnine in plače

  podal sem predlog, da se tako uspešnim politikom, kot so kučan, pahor, cmerar,
  židan, erjavec,…. poviša plače tako, da se jim doda od zadaj še eno nulo. vam
  slovenčki pa je treba plače in pokojnine znižati tako, da se prepolovi sedanji
  znesek TOREJ, TOREJ, za vaš doprinos je čisto zadosti 250 €, več si ne
  zaslužite in več tudi ne rabite. če vam to ne bo zadostovalo za hrano, pa lahko
  jeste travo, če pa ne bo trave, PA KAJ DRUGEGA, kakor v venezueli (kjer ni ne
  jajc ne trave)

  KORDIŠ in MESEC sta za povišanje plač poslancem, nista več za minimalce
  tako, da bo predlog kot zakon sprejet
  ilegalni migranti morajo živeti lepo v tuji deželi. če so gostje jih je treba postreči in jim nuditi udobje. Ne more migrant živeti z 500 € namesec, kaj pa vam je?????
  kako lahko revček pahor preživi mesec z 3000 € (živi sam) +bonusi, ki jih dobiva
  slovenčki se pa žalite, da imate premajhne pokojnine, preveč VELIKO PREVEČ IMATE ZA VAŠ DOPRINOS SLOVENIJI.

  ŠAREC VRANEC ima kar prav, zmanšati pokojnine in plače in povišati davke pa ne migrantom, samo slovenčkom

  • Miro Jereb

   Imaš kuču , vrati stan…hahahaha…

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev pac. .

  • Novakec1

   Idiotov.

   • Zgornji

    Predvsem narod Idiotov smo postali !!! ! !!!

    • Friderik Peršič

     Hlapčevskih idiotov …?

     • Zgornji

      Tudi .

 • FORT WORTH

  Tale elegantni maneken na sliki je ravno pravsnji za tovarisico Fajon in njene kolegice npr. A.K.Darkness pa, ce bi se še mal po murglah sprehodil tako med 22 in 23 zvecer, da se malce razgleda in nadiha svezega zraka…to bi bilo kar vredu.

 • AlojzZ

  Islamizacija EU in s tem tudi ali pa predvsem Slovenije se nadaljuje. In ne krivimo gospoda Meseca, on se ni sam izvolil. Izvolili so ga tudi tisti, ki niso šli na volitve.

  • mona lisa

   Ne samo Mesec vsa sedanja vlada to dopušča in seveda prejšnja.

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO !!! ! !!! AMPAK KAJ, KO PA ZLOBEN IN NEUMEN POKVARJEN BREZBRIŽEN NAROD O TEM SPLOH NOČE NIČ SLIŠATI !!! ! !!!

 • David

  ti prasci dobijo ja’za nazaj’ti pa zamudis z vlogo za bilo kaj pa ne dobis nic nazaj’mars banda.

 • Miro Jereb

  Za kozlat…

 • Amerikanc

  Lukec kljukec, je sinoči na “Odmevih”, že ublažil svoj pogled na prenos Akrapovičevega dobička v bolj “normalno” davčno okolje. Tehnično gledano, to ni več davčna utaja, pravi Lukec, ki se je ustrašil za svojo težko prigarano plačo – z kvasenjem neumnosti. Počasi dojema, da bo moral tudi svojo plačo začeti skrivati pred Šarcem. Nikoli ne veš kaj ga piči, saj bo rabil ogromno denarja, za vse obljube komunistom in štruklovcem.

 • Zgornji

  ALI NAM JE TREBA TEH PARAZITOV POKVARJENIH ZLOBNIH ??? OBOJIH !!! ! !!! MIGRANTSKIH IN VLADNIH !!! ??? !!!

 • mona lisa

  Žalostno je ko vse to prenašamo, pisarimo, se pritožujemo in nič ne storimo. Samo gledamo kako nas ropajo z blagoslovom naše politike. Manjvredni smo v lastni domovini, če sploh še lahko rečemo tej državi domovina. To je genocid Slovencev. Ti vojščaki islama so več vredni kot naš človek ki ves mesec hodi v službo in dobi na koncu meseca znesek nevreden človeka in upokojenci po 40 letih dela dobijo pokojnino s katero je nemogoče normalno živeti. Ali bomo to res še požirali in mirno prenašali. Ropajo nas nesposobni politiki, marsikateri delodajalci in zdaj še ta golazen ki počasi ampak zanesljivo islamizira Slovenijo in celo Evropo.

  • Prle

   Oh, nikarte tega prenašati. Vile,grablje in nože pa v napad, če vam je tako hudo.

   • Svele

    Pazi da te ne tožijo hujskanja in pozivanja v vojno debili desni ne ločijo od sovražnega govora do sarkastičnih pripomb.zmorejo samo cinizem hahhahahah .hov hov

 • Zgornji

  TO JE UNIČEVANJE SLOVENIJE !!! ! !!! AMPAK, KAJ NAJ STORIMO ??? POKVARJEN NAROD SI KAJ DOSTI BOLJŠE POLITIKE NITI NE ZASLUŽI !!! ! !!! MAR BOMO MRES MORALI POČAKATI NA KONEC SVETA V NASLEDNJEM DESETLETJU, DA BO BOLJE, ALI SE BO DALO ŽE KAJ PREJ VSAJ MALO REŠITI ZADEVE ?

 • Mitja Mazini

  Za ta denar lahko dobi kredit za parcelo v Grosupljem. Ej pa to bodo migranti preplavili Grosuplje, tko da bo v Grosupljem veliko poceni delovne sile in bodo lahko pomagal starejšim. Pa še velik novih gostiln bo, iranskih, sirijskih, afganistaskih. Ej Grosuplje bo še velik mest ratal. Svetla prihodnost, tud nataliteta se bo dvignila.

 • luka globus

  ta država je v kurcu

 • Jožef

  Lahko bi si, ko je bil še čas, vzeli vzgled po Madžarski, pa nismo storili pravzaprav nič. V Mariboru sta bile dve akciji , ki sta opozarjale meščane na prihajajočo nevarnost. Žal je bilo vse skupaj komaj omembe vredno. Ljudi je bilo bore malo, pa še ti so se skrivali pred novinarji.
  Zato, dragi Slovdnci, ne jadikujmo nad prejemki muslimanskih bojevnikom, saj tako hočemo.
  Pa trpimo še naprej.
  Ko so volitve, šteje vsak glas in SDS je imel dober program med katerim je bilo tudi zaprtje slovensko hrvaške meje. Pa imejte Mesece in migrante.

 • Prle

  Revčki,koliko tinte boste prelili v teh štirih letih,ko bo vladala levica. Svetujem vam,da si nabavite rezervo,kajti kmalu jo bo primanjkovalo,tako kot svoj čas sveče.

  • lojze

   Imaš prav Prle , v socializmu tudi sveč primanjkuje. Če uporabljaš tinto se pa moraš registrirati. Državni uslužbenec Prle pa potem ugotavlja v kakšen namen si jo uporabil. Hvala za opozorilo Prle, bom tinto nabavil.

   • Prle

    Pameten dečko.

 • čopkovseved

  Pri nas nimamo plačanih položnic za dva meseca, pa me zanima kam naj se obrnem , da mi bo država pomagala?

  • Prle

   Na Karitas,

   • čopkovseved

    Ne, želel bi pomoč s strani države, vsi enaki, vsi enakopravni. Vprašanje pa namenjam vsem levim, zato pričakujem državotvoren odgovor!

    • Prle

     Saj država mesečno nakazuje rkc enormne količine denarja,torej je denar od države.

     • čopkovseved

      Ne, daješ tipično levaške odgovore! Ti povej konkretno kam, ker Karitas je dobrodelna organizacija ali pa RK in ju ne omenjaj! Ne znaš odgovoriti, ker veš, da v Sloveniji smo Slovenci drugorazredni državljani. REVOLUCIJA BO!

     • Prle

      Desnosučni o revoluciji govorite že toliko časa, da vam nihče ne verjame več. je pa res, manj se baši, pa bo ostalo za položnice,dokler imaš za internet ti ni hudo.

     • čopkovseved

      Internet je danes osnova in ga otroci potrebujejo za izobraževanje, očitno si časovno še v Jugi! Odgovora pa le ne poznaš! Drugorazredni pač!

     • Prle

      Tisto, kar ga otroci rabijo gredo lahko v knižnjico, če nimaš za položnice je logika,da se najprej odpoveš internetu,če premalo zaslužiš zamenjaj službo, saj delavcev primankuje,torej izberi najboljšo ponudbo. Če bi bil pa rad migrant,pa poskusi npr. v nemčiji. Zadovoljen?

     • karpelec

      Uh, danes imaš pa že navsezgodaj zelo udarne. A si bil na sveže na kursu, da so vam obudili spomin z novo kartico?

     • Prle

      Res je, na kursu so nam pokazali tvojo sliko iz katere sem ugotovil,da spremeni nik v Gajstno Slovenko.

     • karpelec

      Ne bom drugačna, tudi z novim nikom ne, ostajam zvesta sama sebi.

     • Prle

      Super Truper.

     • čopkovseved

      Očitno si več kot osamljen, da ne veš, da danes poteka šolsko delo na računalniku. Nimaš ne otrok , ne vnukov, osamljen in zapuščen na ladji komunajzarskih norcev!

     • Prle

      He,he,he, lepo si se opisal.

     • čopkovseved

      Imam štiri zlate otroke , Slovence! Pa ti revež?

     • Prle

      Res se mi smilijo ti tvoji otroci,ker imajo takega očeta. Koliko jih je pa od župnika?

     • čopkovseved

      Ti komunajzarske ideje ne gredo iz glave, res si revež na duhu in umu¨! Da se delaš norca iz družine s štirimi otroci, ki z zamudo plačuje položnice in s težavo preživi kljub vsakodnevnemu delu in trudu, ki ne živi od pomoči države, je pa primer komunajzarsko levičarske miselnosti . Si OSEBEK BREZ OSNOVNIH ČLOVEŠKIH VREDNOT, po slovensko LEVAJZARSKI IZMEČEK !

     • Prle

      Predvsem se poglobi vase,kdo ti je kriv,ker nisi izstopil v Šiški , mularijo si klepal,sedaj pa ne moreš skrbeti zanjo,zdaj naj pa država skrbi zanje,ker si ti rad jahal svojo partnerico. Normalni ljudje naredijo toliko otrok,da jih lahko preživijo,ti pa bi rad pomoč od države. Sklepam,da si Cigo,ki rad molze državo. Si pa sramota za otroke,ker jim ne omogočaš dostojnega življenja. Posle jebanja, nema kajanja.

     • čopkovseved

      O tvojem tipično levaškem in ponižujočem razmišljanju do slovenskih otrok pove vse, tvoj zgornji post! BALKANSKI PRIMITIVEC , ki ne dohaja in ne bo nikdar dojel slovenskega človeka! Slovenec se loči od Balkanca ne, da bi odprl usta!

     • Svele

      Ja smrdi po pedofiliji v hozentregerjih

     • Svele

      Jaz bi te prijavil ziher si pedofil

     • Svele

      Vsi

     • Svele

      A jih vzgajas v incestno pedofilni folklori hahhahhaha

     • antimur

      Revolucija bo opravila tudi s takšnimi kot si ti, kučanistično govedo.

     • Prle

      Govedo kakršen si ti,tega ni sposoben,ker se skrivaš za ženinim krilom in si sposoben jokcati samo za tipkovnico. Takih osebkov kot si ti, se pa res ne bomo bali.

   • totex39

    Socialistični odgovor ni kaj. Slovenci na karitas in na rdeči križ ostali pa dobijo pomoč od države. Ukinit takoj državno socialo, ki obstaja samo za čefurje in migrante.

    • Prle

     Če boš odšel v katero od evropskih držav s trebuhom za kruhom,boš tudi ti deležen socialne pomoči. Torej,kaj še čakaš,spakiraj kufre.

     • totex39

      Popolni komunistično socialistični provokativni odgovor za tako gnilo državo, če ti ne paše pa pejt. Osredotočit pa se nočeš, da do tega ne bi prišlo, da bi končno v državi prevladala enakost ne pa taka svinjarija kot se dogaja na vsakem koraku.

     • Prle

      Čisti desnosučni odgovor, enakopravnosti nikoli ne bo,pa če tudi bo nekoč vladala desnica,škoda,ker si toliko star,pa tako neumen.

     • totex39

      Očitno živiš že dolgo v takem zapacanem komunizmu, da nimaš boljših idej.

     • karpelec

      He, he Prle, motiš se.Totex bi šel s trebuhom za kruhom na delo, ne na socialno pomoč. Tu pa je velika razlika.

     • Prle

      Pa ne, da ga osebno poznaš,sam menim,da bi on raje živel od socialke.

    • rabbit

     Se motiš zelo malo Slovencev hodi po pomoč na Karitas in RK zakaj ker jih j sram , da so revni meni je sorodnica, ki dela kot prostovoljka na Karitasu povedala da so v glavnem njihove stranke ljudje iz bivših republik, Slovencev pa komaj za vzorec, pa še ti vzamejo kar dobijo in hitro gredo da jih nihče ne bi videl, Južni bratje se pa kregajo če česa v paketu ni ali pa za obleko če ni nova. Osebno poznam osebo, ki nikoli ni šla ne na Karitas ne na RK pa ji je šlo nekaj časa zelo slabo, jaz sem ji pomagala pa nikoli niti prosila ni. Pa ne zaradi ponosa ampak enostavno ji je bilo preveč hudo, da bi kdo vedel da nima.

     • totex39

      Se strinjam, to pa je spet druga plat naše državne greznice, so mi znane tudi te stvari. Na vse mogoče načine se nas otepajo, kajti hočejo “pomagati” le svojim.

  • BlackOpsSystem

   al ti bo “bog” pomagal al pa si dej sam……država ni tuki, zato, da ti državljanu pomaga…država je zato, da se elita napaja na tvojih-naših hrbtih!!!

 • antimur

  Četudi bi spregledali pomoč tem muslimanskim pritepencem, v nobenem primeru ne sodijo v naše okolje. Že njihov izgled je več kot moteč, karakter, navade ter kultura pa katastrofalna in povsem neprimerna za naše okolje. Dejstvo je, da razen Levice, Fajonke in levaških civilnih združenj, jih ne mara nihče in prej ko slej bo prišlo do hudega konflikta med temi primitivci in nami.

  • Prle

   Zanimivo, da ti je všeč Ivanova faca,kajti,če bi njega postavil v gručo teh pritipencev, sploh ne bi vedel,da je vmes nek Ivan Janez.

 • Antonius

  Državljani bodo pobesneli, če bodo sploh kdaj zares pobesneli, ko bodo šli tudi zaradi dogajanja s šerijatarji pred vladne in občinske prostore kjerkoli v Sloveniji.
  Sedeti doma pred tv kanalizacijo in ogorčen zabavljati čez kosmato laganje je ništrc protestnega upora proti dogajanju v državi.
  Šenkanih 1250 evrov je očitno premajhen razlog, da bi se razburjeno ljudstvo sploh dvignilo s cenenih stolov izpred televizorjev. Morda bi pomagalo, če *apanažo* šerijatarskim eksekutorjem krščanske kulture v Sloveniji, dvignejo vsaj na 2000 evrov neto in jim vplačajo še prispevke za borčevsko pokojnino.
  Za Slovenijo vemo *od kod lepote njene*, vprašanje je, od kod toliko ponižne neumnosti v njej.

  • Kot sem že spodaj omenil. Sprintat ta izpisek in ga kazat okoli vedno ko prideš v stik s kakim od teh apatičnih revežev, ki zmorejo samo nergat za šankom ali doma pred televizorjem.

 • domovina mili dom

  Kučan nas je medil z begunci iz sosednjih držav. Ti nam sedaj serejo po glavi. Sedaj nam uvaža turiste in jih na naš račun financira. To bodo bodoči volivci levih skrajnežev.
  Hvala ti kićan, da ščitiš slovenski narod.

  • Prle

   Pozabil si na Štefko.

  • rabbit

   On ščiti samo svojo rit, ampak naj mu povem tudi on bo moral zapustiti ta svet z mrzlo ritjo in nič mu ne bodo dali za popotnico.

 • Vsem priporočam, da si sprintate zgornji faksimile bančnega izpisaka in ga nosite v denarnici. Tako boste imeli vedno pri sebi dokaz, ko se boste zapletli s kakšnim nevednim slovenceljnom, ki topoumno vedno znova voli levico, a hkrati jamra, kako zelo slabo živi.

 • Prle

  Levica bo sprejela zakon, po katerem bo moral vsak državljan na dom vzeti 2 migranta. Obiskovalci nedeljskih maš,pa po 4.

  • Silos

   Kdor ne gre k maši se bo moral preseliti v klet migranti pa bodo uživali v zgornjih prostorih

 • Minovak

  Sem upokojenec, z pokojnino pod zajamčeno in ne dobim toliko niti v 2 (dveh) mesecih, kot jih dobijo ti vsiljivci. Ne dvomim, da ne silijo iz države, ki jim za ležanje in kraje še plačajo, zato je potreben upor in enak odnos do njih, kot na Madžarskem. Nočem dopustiti, da me lastna, kriminal-levaška država zajebava na račun vsiljivcev, zato naj bo bojkot!

 • Boy

  Kdo izdaja te tajne podatke? Treba je ujeti in kaznovati izdajalca, takoj.

  • Minovak

   Če nekdo, ki je vsiljivec (ne begunec), dobi takšno vsoto za “sviranje ku..u”, je to NAŠ denar in hočemo, da se VE, jasno?!

  • KAPIBARA

   Tako kot vranostnika-voznika abasadorja v Švici ? , ki je povedal, kako zapravljadržavni denar za žepnio otrokom,, plačuje vrtnarja- brez vrta, časti slavnostne bankete, na dan, ko je v resnici sam na drugem banketu, smrdi pi žganjici že ob 9 zjutraj- bil sankcioniran in izgubil službo na MNZ. Ambasadorejev fotrje bil pa leta 91 izdajalal Italijanom…

 • Franjo Trojner

  Prav nam je, še bolj nas je potebno stisniti!
  Nekoč daleč nazaj sem gledal kako je nek trener šolal zelo plašnega psa, tako dolgo ga je surovo tepel, da se je pes upr in se pričel besno zaganjati v trenerja. Po tej neprijetni izkušnji pes ni bil več plašen in tudi v pasji šoli ga še po parih obiskih nismo videli več. Sem ga pa kasneje srečeval v parku in je bil čisto OK, ni bil boječ m, a tudi agresiven ne, čisto normalen, stabilen, ko je bilo treba se je znal tudi postaviti zase.
  Kot izgleda ravno ta normalnost, stabilnost, samozavest, čut za pravičnost, in predvsem upati se postaviti zase in za druge manjka danes moškim v Sloveniji, kar je razlog, da par čudnih politikov na oblasti počne kar želi.
  Sam ne morem verjet kako je mogoče, da našo državo in narod ne vodijo najboljši izmed nas, temveč šibki, bledi, moralno vprašljivi podpovprečneži skriti za debelimi zidovi vladnih palač. ZA spremembe, ZA nujno potrebne reforme država, narod potrebuje poštene, načelne, modre, smele, hrabre voditelje, ki znajo stopiti na čelo in svoj narod potegniti za seboj. A so Pahor, Šarec in Židan res najbolše kar naš rod premore?? A so Pahor, Šarec in Židan res tisti voditelji, ki bi lahko v naši državi potegnili narod za seboj in sprožili spremembe, sprejeli nujno potrebne reforme ???? Sam mislim, da ne, kar smo jim volilci na volitvah tudi jasno povedali, mar ne? Zanič volilni sistem omogoča, da majhne strančice, luzerji v državi kolo vodijo, kar nujno privede do negativne selekcije, ki se nazorno vidi v šibkih voditeljih, vladah/oblasti, ki stopica na mestu in razen afer in škandalov ni zmožna ničesar smiselnega, domišljenega, dobrega narediti za narod in državo.
  Dokler bo tako za našo edino domovino SLOVENIJO in ves SLOVENSKI rod ni prav nobene svetle prihodnosti. Vsak izmed nas se mora pogledati vase in se vsak dan posebej truditi nekaj dobrega narediti ZA domovino, ZA svoj rod, ZA našo kulturu, jezik, ZA našo tradicijo, navade pa bo sčasoma tudi naša oblast postala pravno pravična, moralna, modra, stabilna, skratka normalna, ker nas bodo vodili res najboljši izmed našega rodu. Naj nam Bog pomaga, da ta zdajšni kaos čimprej mine in končno na čelo naše države in roda stopijo najboljši izmed nas!

  • Common Sense

   Jaz tudi pravim. Prav nam je. 65% folka pač to očitno podpira ali so pa neumni, ker jim je bolj kot osebno blagostanje pomembno, da ni Janše na oblasti. Jaz, če sem iskren, nad Janšo (oz. bolje rečeno, njegovo zoprno osebnostjo) tudi nisem ravno navdušen, ampak se mi zdi apriorno zavračanje s strani “kao” sredinskih volilcev preprosto otročje, neumno in nezrelo. Predvsem pa kratkovidno, kar že kažejo tekoči dogodki. Še bo štala.

 • bojan

  Prav nam je slovencem ker nam kereteni na oblasti to zavestno dlajo za hrbtom… plačujejo jih za nič, kot da so prvoklasni smrad na svetu

 • sanguis sacrum

  Ötzi..

  • Prle

   dj?

 • Prle

  jebi ga, sami ste si krivi,ker Ivan Janez ni bil sposoben sestaviti vlade,drugič raje volite Tonina.

  • Clemen J.

   Ti raje levuharjem doovej naj volijo pametno naj volijo desno. Zate isto velja

  • BlackOpsSystem

   prle jebem te u usta žvaljava….”ni bil sposoben sestavit vlade”??? Tebi tudi mati še vedno redno plačuje stroške interneta in verjetno ti tudi pere in kuha!!!?!!!

   • Prle

    Bleko imaš gejevska nagnjenja,ti bi kar v usta. verjetno sem že stokrat napisal,pa bom še enkrat; Long Live Ivan janez Janša, kajti ti si garant,da bo levica zmagala,kadarkoli,ha,ha,ha.

    • BlackOpsSystem

     kot sem natipkal, jebem te u usta!!!

     • Prle

      Bleki, Enkrat ali večkrat?

     • Svele

      Mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahajja postajajo homoseksualci kakor blackdickups

   • Svele

    Jebes ti črta in Jakoba u usta zvaljava kakor tvoj vodja Janez

 • sanguis sacrum

  a kdo ve, kje se dobi seznam invazivnih tujerodnih vrst?….

  • sanguis sacrum

   mislim..rastlin?

  • čopkovseved

   PRLE, izmeček na Novi!

   • Prle

    čopkojebač.

    • čopkovseved

     Prave slovenske družine so bile od nekdaj številčne, ni vse v materialnih dobrinah, pomemben je vrednostni svet človeka. Žalostno pa je da kljub delu, varčevanju in odrekanju ter seveda prispevanju v slovensko blagajno bolje živijo prišleki kot slovenski otroci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojim režen kjub njihovi pridnosti zelo, zelo tanek kos pogače pa so vseeno veseli, ampak boli mene kot starša ko vidim razkošje , ki se deli čistim ilegalnim izkoriščevalcem. Ampak vedi, da tvoja prihodnost je pa navsezadnje v rokah mojih otrok! Boli, da veš in naj te bo sram!

     • Prle

      Prave slovenske družine so imele 10 in več otrok, torej ti nisi ne tič ne miš.Žalostno je,da si naklepal toliko otrok,zdaj pa tukaj jokcaš,tipično za desnosučnega osebka. Otroka naredit je najlažje,skrbeti zanj pa je malo težje.

     • Svele

      Smrt slovenskim otrokom hahahhaha akcija zamaski hajajhajaj hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • Lisjak

  To kar se dogaja sedaj je samo začetek,zdaj moramo počakat samo na december,ko bodo Združeni narodi sprejeli Marakeško in Newyorško deklaracijo o beguncih.Med temi podpisnicami bo tudi Slovenija razen Amerike in Madžarske.Po tem podpisu bomo pa spet poslušali tako od levih kot desnih,da o tem ne vedo nič in kako so presenečeni.

  • Common Sense

   To je ŽE v v skladu s konvencijo. Slovenci smo vedno bili bolj papežki od papeža.

 • ttz

  * požrešne in vulgarne oblasti, ki uveljavlja svojo moč samo zato, da bi lastno nomenklaturo prepeljala v območje obilja.

  Ideološki
  mehanizmi uhajajo človeškosti – to je ta totalitarna, stalinistična
  ekonomija. Res je, boljševiki so še vedno na oblasti, še danes leta 2018
  se gledamo z njimi iz oči v oči.

  DRAGAN ŽIVADINOV

  * OD OSVOBODILNEGA BOJA do … BANDITIZMA in IZDAJSTVA – ALBERT SVETINA – Mačkova desna roka, partija , OF, Udba, 2.sv vojna itd….osnovno – šolska literatura

 • Janez Novak

  To je kupovanje novih volivcev levice. Briga njih za slovenski narod. Važno je, da zmagujejo na volitvah in da ropajo državo in državljane. Migranti pa bodo njihovi novi sužnji – dokler ne bodo dosegli večine. Potem gorje tudi levici.

 • Common Sense

  Vse zaman. Slovenec je krotek in neumen. Lahko ga zelo dolgo tlačiš, pa ne bo ničesar naredil. To levičarji dobro vedo. Pa pridejo volitve in levičarji nimajo težkega dela. Dva meseca prej se začnejo dreti “črni Janša prihaja”, 65% pokornih Slovenecev pa se zdrzne in (spet) voli svoje krvosese. Pač, v skladu s principom “raje ščijem kri, kot da je na oblasti Janša”. Posledično bodo pač scali kri in vsi mi z njimi, ker ji je trenutno pač več.

 • BlackOpsSystem

  nagnusna fotogeničnost….ma ni šas, da jim pustimo, da se integrirajo v našo, NAŠO družbo v naši, NAŠI državi!!! Lahko pa jim samo rečemo AMEN in .

 • KAPIBARA

  Spomnite se revolta, ko so v Nemčiji goreli domove za tujce. Ko so vprašaili domačine za mnenje, so dejali, da nič čudnega, mladi,ne dobijo dela, pa hočejo delat in dobijo socialo manjšo, kakor družinski člani prselencev, ki so samo prišlo gor- združevanje družin.. in to po glavi, kot strojanovi,,..

 • bednick

  Prva fotka:
  mal me spominja na Sebastjana Cavazzo, samo da Sebastajan nima flajštra.

  • BlackOpsSystem

   hitro do okulista….oči ti slabo kažejo.

   • bednick

    Če vidim flajšter še ni tko slab, no.

    • BlackOpsSystem

     jz bi jim dal tisti flajšter, ki ima zadrgo po celi “dolžini človeka”.

     • Svele

      Črt in Jakob sta poginila hahahhaha bila sta pozitivna na HIV desni hahhaha

 • Brutus

  Kot prvo, tisti ki niso šli na volitve naj bodo tiho. Sanirajo krajo bank za 5 miliard €, se v protest pred banko zbere komaj nekaj deset ljudi. Enako je z ostalimiprotesti. Torej nam gre še predobro! Še nabit davke, še sodbe brez dokazov, še uvažati migrante, še mirno gledat, ko ukradejo volitve, kršijo zakone in ustavo itd…itd…! Skratka: ”še gajžle”!….

  • Lustrator

   Uvesti obvezno volilno udeležbo in osebno finančno soodgovornost na vsak oddani glas in nekaj letih v parlamentu ne bo enega samega komija – ne stranke, človeka!

   • Ne se zanašat na to, da če bodo volitve obvezne, bodo pa ljudje pametneje odločali.
    Jaz sem kar zelo prepričan, da bi v primeru obveznih volitev, levica dobila večino teh glasov, ki sedaj ostajajo doma.

    • Lustrator

     Se strinjam, a preberi komentar do konca – osebna finančno soodgovornost na vsak oddan glas je tu ključna. Če bi državčjani osebno (ne pa kolektivno!”) odgovarjali za vsak svoj glas, verjemi da po nekaj letih ne bi imeli v parlamentu niti ene same rdeče stranke več.

     • In kako bi to osebno odgovornost ovrednotil?

     • Lustrator

      Škoda/dobiček, ki ga vlada ustvari v svojem mandatu se da dokaj natančno ovrednotiti z različnimi kazalniki, indeksi, primerjalnimi statistikami. Izplen ob koncu mandata (naj bo pozitiven ali negativen) pa se na koncu popolnoma proporcionalno porazdeli med vse njihove volivce. Če je npr 500.000 volivcev s svojimi glasovi Sloveniji izkopalo 10 milijardno luknjo, to pomeni, da bodo ob koncu mandata vsak posamično prejeli izterjavo v vrednosti 20.000€. Če znesek ne bo izterljiv preko bančnih računov, se gre v rubež premoženja. Glede na to, da ga doslej še ni bilo rdečega mandata s tako “nizko” škodo za Slovenijo, sem prepričan da velika večina komijev ne bi dočakala niti svojih drugih volitvah, saj bi že po prvih bankrotirali.

      Glede na to, da naj bi bili vsi volivci opravilno sposobni odrasli ljudje, je čas, da se začnejo tako tudi obnašati in prevzeti ODGOVORNOST (tudi finančno) za svoja dejanja!

   • bednick

    Keep on dreaming!

    • Lustrator

     Se bojim, da bo kmalu na izbiro le še ta scenarij ali pa državljanska vojna, ko nam bo drugorazrednim dokončno prekipelo, da za privilegije in norosti rdeče elite in njihovih naivnih sledilcev enako plačujemo VSI, ne glede na to, da jih nismo volili. Mislim da je osebni bankrot komijev še vedno bolj sprejemljiv kot pa vile v vamp, se ti ne zdi?

     • Svele

      To hlapci se bodo med sabo pobili hahah

   • Svele

    To za bankirje govoriš

    • Lustrator

     Kakšne bankirje neki? So se bankirji sami postavili na čelo državnih bank? Ne. Nastavila jih je točno določena politika in to točno določeno politiko ste izvolili točno določeni volivci. Prevzemite torej odgovornost nad SVOJIMI izvoljenci iz SVOJEGA žepa. jaz nimam z vami nič razen nesrečo, da živimo v isti državi in vaš neinformiran glas na volitvah šteje toliko kot moj – informiran.

  • BlackOpsSystem

   To “kot prvo”, lahko črtaš…..glede na to, kako so se volitve odvile, sploh nima veze kdo je in kdo ni glasoval….sej veš kdo je in kako je sestavljal in, da ne omenjam pedra in narkomana mudenfafarja, ki ni imel dovolj glasov za vstop v skorumpiran parlament jih je pa očitno nekje našel oz. ponaredil, ker sedaj ima stolček v hramu skorumpirancev.

  • bednick

   Ej, ne morejo tolk davkov nabit, kukr se jest lahko znajdem.
   heheheh

  • Slovenec

   Ja nekateri se potrebujejo gajzlo, da se jim oči odprejo, vendar bomo skozi to stanje vsi še bolj udarjeni.

 • Marija

  To je to kar sem pisala že leta 2015 pa nihče ni verjel.Vse so dogovori. Napolnili so sever sedaj smo mi na vrsti.

  • karpelec

   Mi bomo dobili tisto, kar bodo ono odklonili.

   • Skratka dobili bomo “jagodni izbor” :-))

    • karpelec

     …z velikim J.

     • Ne z velikim “J”, ampak z veliko JEBO ….

   • Prle

    Ti lahko dobiš tisto,kar oni ne morejo.

 • Ha, ha, ha – “hudič se skriva v detajlih” :-))
  Poglejte natančneje dinamiko njegovih dvigov iz računa.

  24.4. je dobil nakazan zadni in najvišji znesek.
  25.4. je že tekel na bankomat in dvignil 150€
  26.4. je šel osebno na banko in dvignil 900€
  30.4. je šel 2x na bankomat in dvignil vsakič po 30€
  takorekoč v pičlih petih dneh je spucal račun (ostalo mu je le še 135€ oziroma cca 11% nakazanega) … :-)))
  Pa še pozor – poglejte njegovo začetno stanje iz preteklega meseca = -1€

  • ZatonMesecnikov

   Mislim, da je bil podatek za Nemčijo, da migrantje (iz naslova ilegalnih prihodov leta 2015) okoli 7 milijard letno nakažejo domov. merklova je izjavila, da je to nekakšna pomoč tretjemu svetu. Kar je tudi razlog njihovega prihoda v Europo. Verjetno je tudi tale tako ravnal.

   • Pa kako moraš bit tako naiven, da domnevaš (na osnovi enih baba Merkl rekla-kazala … govoric), da ta tip domov pošilja denar.
    Vidiš, jaz pa domnevam, da ga je kar pridno “spušil” po ljubljanskih kafičih in nočnih lokalih.

    Ni slučajno, kje je dvigoval na bankomatih. Trubarjeva (a ni tam blizu Rog – podganje gnezdo kriminalne zalege), Prešernov trg (center mesta, kjer se vedno nekaj dogaja) in Trnovo (bi se tudi moral najti razlog, zakaj ravno tam).

 • Dragan Krstič

  Dokler več kot 50% Slovencev, sploh pa zagotovo 75% Slovenk ponosno pove da jih politika ne zanima bo v Sloveniji status quo. Dokler takšna večina ne razlikuje med parlamentom in vlado ter med premierom in predsednikom države bo v Sloveniji status quo. Bedake je pač lahko vleči za nos in ti bedaki zase menijo kako pametni so.

 • Slovenec

  Ali je sploh treba levakom skrivati pokvarjenost in norčevanje iz Slovencev,
  če jih ljudje na volitvah ne znajo in nočejo
  kaznovati?

 • Morala

  Zelo velikodušno, ni kaj! Pi…,naši tudi migrirajo in si morajo vse sami urediti v tuji državi, plačati tudi tečaj tujega jezika…sploh se ne jezim več….v kolikor bi bila opozicija bolj glasna, bi spravila narod na ulice…ne sedaj pisati, da če bi volili prave ljudi, bi bilo vse drugače…nič se ne bi spremenilo…narod pač podpira te ilegalce, lenuhe in lopove …

  • Dragan Krstič

   Tega opozicija ne sme početi. Oblast se izvoli na volitvah. Če je narod prebutast si je kriv sam.

   • Lisjak

    Zakaj pa imamo potem opozicijo?Poglej malo po Evropi kakšne proteste organizirajo opozicijske stranke.

    • Dragan Krstič

     Kaj bi imela stranka SDS od tega da poziva ljudi na ulice. Nič, samo podpora bi ji krepko padla ker bi jo mainstream mediji napadli kot še nikdar doslej. Demonstracije se morajo zgoditi spontano. Zgleda da bo to v Sloveniji možno takrat ko se država ne bo mogla več zadolževati in ne bo denarja za plače v javnem sektorju, prej ne.
     Delavski sindikati lahko spravijo ljudi na ulice, Štrukelj tega ne bo storil ker je levičar, desnica pa močnih sindikatov sploh nima.

     • Lisjak

      Ja,ampak,če niti ne poskušaš organizirat protestov potem tudi ne veš kašno je v resnici stanje,kar se pa tiče protestov,ko bo država bankrotirala je pa tako kot,da greš zvonit po toči.

     • Dragan Krstič

      Dokler bodo plače ne bo demonstracij. Kot je včeraj povedal poslanec Šircelj v parlamentu, 90% ljudi v Sloveniji ima hiše in lastniška stanovanja. Tega ni nikjer v Evropi. Slovenci so po tej statistiki eni najbogatejših v Evropi ali celo v svetu. In kaj odgovori ta Slovenec če ga vprašaš kaj si misli o komunajzarjih. Odgovor: meni je dal stanovanje Tito.

     • Prle

      He,he,he,Tito in Jazbinšek,pojma nimaš.

     • Dragan Krstič

      Prle pametni. A je Jazbinšek gradil socialistične bloke s pomočjo tujih kreditov.
      No ja, se vidi kako si pameten. Pojma nimaš. A sto s Sveletom kaj v žlahti.

     • Lustrator

      Nekateri sicer dobromisleči komentatorji očitno še vedno živijo v milnem mehurčku Slovenije kot normalne demokracije, ne pa socialistično ideološko pogojene kastne bananarepublike.

    • Lustrator

     Drugod po Evropi niso imeli 70 let neprekinjenega komunizma, ki v svojih rokah obvladuje vse mainstream medije, pravosodje in gospodarstvo. Zato si tam na proteste opozicije sploh upa kdo priti, pri nas je to v določenih primerih še bolj nevarno kot v zadnjih letih totalitarne Juge. Ne mešaj hrušk in jabolk, slovenistan je totalitarni bananarepubljik, kjer so množični protesti opozicije praktično nemogoči.

     • Lisjak

      No ja,mogoče imaš celo prav,da sem nekoliko naiven,ker pač upam,da bosta skupaj stopili zdajšnji opozicijski stranki kot sta SDS in NSi in vsaj poskušali ljudi prebudit.

     • Lustrator

      Ljudje imajo vsak dan znova možnost, da se prebudijo – v roke lahko vzamejo katerikoli Nsi-ju oziroma SDS-u bližnji alternativni medij, pogledajo lahko program na njihovih straneh, preko parlamentarnega kanala lahko spremljajo govore njihovih poslancev, skratka poti do resnice je dandanes v svetu informacij neskončno. Komur situacija v Sloveniji zadnjega tričetrt stoletja ni dovolj alarmantna, da se zbudi, ta je ubog na duhu in je vprašanje ali se sploh kdaj bo. Kako pa si sam predstavljaš to “budnico” glede na to, da si ne lastijo prav nobenega mainstream medija, sindikata ali večje nevladne organizacije? naj hodijo od vrat do vrat z megafonom in ljudi prisilno privedejo pred parlament in sodišča, kjer naj spontano protestirajo?

      Kaj ti pravzaprav tu ni jasno?

     • Soave

      Sav že dva. . . . . naivna ?? Človek ima vedno upanje !!

  • Naši migrirajo legalno po vseh postopkih države gostiteljice. Zato je tako kot praviš.
   Saj tudi tisti tujci, ki pridejo v Slovenijo legalno, morajo vse sami urediti in si (vsaj deloma) plačati tečaj jezika.

 • karpelec

  Če vidim taki osebek s slike, me naravnost strese.

  • BlackOpsSystem

   Še malo in bomo vsi imeli take sosede….vrata do vrat. Vse dokler…..prepustim domišljiji!!!

   • Svele

    Tebi domišljija seže do pedofilnih želja in tam se vse konča pedofil nagravzni v hozentregerjih hajhahha

  • Svele

   Ti raje gledaš slike nagih otrko pedofil cerkveni

   • boogin1

    Svele
    Ti podganji iztrebek, izdajalski komunajzarski izrodek, ki se trudi v Sloveniji povzročiti čim večjo škodo. Brez skrbi, te bo že eden za vrat in to ne bomo domoljubni državljani, temveč se boste komunajzarska drhal kar sami med seboj podavili, kar ni čudno, ker se očitno nekontrolirano razmnožujete seboj v družini in okvarjene gene prenašate eden na drugega.

    • Svele

     Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • xtc

  No upam ,da vse to zvišuje njegovo ekološko sprejemljivost in energijsko sebnost.

 • Dragan Krstič

  Ne moreš verjeti kaj se spomnijo Švedi da bi pomirili tinejdžerke migrante ki ponoči ropajo, kradejo, zažigajo, posiljujejo po mestih. Ustanavljajo avtobuse ki ponoči po mestu te mlade prestopnike oskrbujejo z brezplačnimi sendviči in kavo. Upam da ne bodo naši ministri zvedeli za to humanitarnost in da še pri nas začnejo s tem pred Rogom in na Metelkovi.

  • macon

   Namesto, da bi jih pošteno spendrekirali in bando strpali v zapore. To se jim morajo primitivci režat v zabite švedske ksihte.

  • Svele

   Ajde cefur emigrantski ti boš govoril

   • Dragan Krstič

    Svele, moja družina po materini strani ima naziv meščanske že od Marije Terezije, ti govno pa si šele pred kratkim prilezel iz rovt kjer tvoji družinski člani še danes elektriko v ruzakih iz doline nosijo. A jim greš ob vikendih kaj pomagat?

 • KAPIBARA

  A se niso pregovrjal kolko košta ilegalec državo….

 • garfi

  končna cena bo mnogo višja
  leWiČĆarji si kupujejo volivce z našim denarjem

 • Maca
 • Van Der Waals

  TKO KOT CIGANI 5 otrok IN SOCIALO DOBIJO 1500 evro za nič dela!!!!

  • Svele

   Cigan ti je otrok spedofiliran v hozentregerjih

   • Van Der Waals

    mislm da si zdrav za v moste polje, idrijo!

    • Svele

     Ti pa za zdravljenje pedofilije hlapcevski sin

  • Svele

   Kdo ti je kriv da si hlapec pedofilni v hozentregerjih ki dela za500€ haha

  • večni srb

   Za življenje sredi hoste in brez čiste tople vode, je to bistveno premalo, sploh če morajo živeti s tistim denarjem 6 ljudi.
   To je pač fašistična džamaherija, namesto da bi ukinili romsko skupnost in za njih poskrbeli kot za vse ostale slovence, hočemo imeti ciganski cirkus, oni pa trpijo in živijo sredi gnoja, to pa veliko stane in ni dobro za biznis.

  • Svele

   Prav vam je hlapcem .delate za500€ hajhahahAsmrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • nebošlo

  WWJD

 • Davor A Lipej

  kaka faca na tej sliki….. da o vsebini ne izgubljam besed. Če vse drži – SRAMOTA najbolj blago rečeno

 • ljubinica

  Kateri drzavljani besnijo?
  Vecina je hotela in hoce TO. Saj so bile volitve in volivci so izvolili levake.
  Samo da ni Jansa ….

  • boogin1

   Kdo je izvolil Erjavca ?
   Kdo je izvolil Alenko B. ?
   Nihče, pa imata sedaj funkcije.

   Z vašo komunajzarsko pametjo je teško, ker vam matematika nikoli ni šla.
   ŠE MALO MATEMATIKE IN LOGIKE:
   Eden od uporabnikom družbenbega omrežja Twitter je dal zelo dobro primerjavo: »Ti bom osnovnošolsko razložil, recimo volitve za predsednika razreda: Janez dobi 25 glasov, Marjan 13, Miro 10, Dejan 10. Predsednik razreda je Janez. Janez je dobil največ in zato je zmagovalec. Ni pomembno, da so Miro, Dejan in Marjan prijatelji. Otroci to razumejo.«
   Po komunajzarsko so pa vsi ostali predsedniki. Brez skrbi, najebali ga boste vsi od vaših enako kot mi takoimenovani “KLEROFAŠISTI”.

   • ljubinica

    Moja pamet ni komunajzerska.
    Napisala sem samo, kaksna je realnost. Volivci so izvolili to, kar imamo. Volilni sistem je tak, kot je. Tak, kot so ga hoteli levaki. Spremenili ga ne bodo. Svedi imajo podoben volilni sistem ( se slabsi, ker ne omogoca tajnosti volitev), zato so svedski socialdemokrati na oblasti ze 100 let ….
    —-
    Ze pred volitvami so vsi levaki zatrjevali, da s SDS ne bodo sli v koalicijo. Vsi volivci “sestercka” so tocno vedeli, kaj volijo.
    Volili so to, kar se je razgalilo v Komnu …

 • ljubinica

  Zadnjic sem gledala eno reportazo od El Jazeere o Svedski in njenih migrantih. Novinar je spraseval ljudi na ulici, kaj mislijo o svedskem sprejemanju migrantov z BV in Afrike. Ljudje so odgovarjali vsi enako:
  ” Svedska je humanitarna drzava, sprejela je najvec beguncev in migrantov, Svedi radi pomagajo pomoci potrebnim …
  Ampak sedaj tezko zmorejo breme, ki so si ga nalozili … Pricakovali so, da bodo vse drzave v EU posnemale zgled Svedske in si bodo migranrte razdelile … ampak nekatere drzave nocejo sprejemati migrantov ….
  —-
  Neverjetno, kako oprane mozgane imajo Svedi.
  Bo cez 10 let tudi Slovenija taka?

  • m_m

   Slovenija je že taka … no, vsaj velik del nje.

 • Homofobos

  Skrajni desničarji, koga bi izbrali raje, homoseksualce ali migrante?

  • joco

   tebe da bi te migrant natepaval

  • ZatonMesecnikov

   kaj ti združuješ oboje?

 • janez

  minimalna penzija bi morala biti 800eur maxsimalna 1000eur ti ki kradejo imajo velike plače nagrajeni so še z velikimi penzijami migrante pa izgnati iz slovenije ne da dobijo več denarja kot slovenci levico pa je treba poslat na smetišče lenuhe namarne

 • jovan jovan

  Iz tega ni razvidno, za koliko oseb (družina?) je bilo nakazano. Spet ena “vredna” nore24!

  • jozef

   cepec jugovičev če je nakazano za enega ali 10 je preveč

 • večni srb

  Nisem vedel, da policija izplačuje socialno pomoč, mogoče je dobil plačane kakšne ure, najbrž kot prevajalec.
  Drugače pa znese točno, prejel je socialno pomoč 300 evrov in letošnji Cerarjev dodatek 80 evrov, samo tisti prihodki od notranjih zadev so čudni.

 • večni srb

  Meni se zdi nezaslišano že dejstvo, da lahko migranti uporabljajo tekoči račun, slovenskim državljanom tretjega razreda so fašisti vse dol zaprli in jim kratica služi edino za dvigat socialno.

  • Štalmajster

   A fašisti ? ;-)))))))))))) Menda so se oni borili proti ……. nečemu drugemu…temu, kaj ti zdaj imenuješ …. ffffaš…….
   No zadnjič si mi samo potrdil, da imaš …………. zgodovinski black-out.

   • večni srb

    Ne razumem, fašizem je vladavina nedotakljivih oligarhij, ki si podredijo celoten državni aparat, ja kje pa ti živiš.

    • Štalmajster

     No ja, če ti temu verjameš ? Zakaj pa imaš torej aparat (državo), ki ne dela tisto, kar bi moral.
     Kak misliš, da panj funkcionira ? Da troti delavke pobijajo, mkatico pa hodijo sršeni natepavat ?

     • večni srb

      Hja, jaz nisem ravno naturalist, nobena človeška civilizacija ne zdrži dolgo, če se opira na naravno pravo.
      Naša zgodba gre bolj takole, nekdanji politični direktorji in udbaši so si prilastili kar so prej upravljali za partijo, oni plačujejo vse v občinah in nastavijo vse pomembne kadre, podprejo vse stranke in predlagajo tudi ključne kandidate, za katere občani prej niso niti slišali ali niso pomislili, da bi lahko taki delali v politiki. Ker drugih ni, se pač izvolijo, potem se pa dela in živi tako kot drugi hočejo.

     • Štalmajster

      Ma kaka “naša” zgodba ?
      https://youtu.be/zBGKoB6TjBM?t=34

      “nobena človeška civilizacija ne zdrži dolgo”
      Seveda, da ne, ker je nekaj skup držat dosti, dosti, dosti …….. težje kot pa raz…fu…kat.

      Zakaj je v Avstro-Ogrski funkcionirale železnice, izobraževanje,…….. (stari Keiser je v Bad Ischlu moral popustiti vojnim hujskačem)
      V 3 reichu cvetela industrija (pusti pravljice), kmetijstvo, kultura, šport,……
      https://www.youtube.com/watch?v=A7m6b1cyRyo
      V Jugi tudi ni bilo vse slabo,……..
      ……
      Aparat je dosti lažje treščit ob steno, kot pa ga popravit !

     • večni srb

      Načelno se strinjam, ampak ni čisto tako. Stvari se lažje razbijejo kot izdelajo zaradi entropije, ker čas tele samo v eno smer, sicer za naravne sile ni nobene razlike.

      Farage je najboljša stvar odkar ni več Benny Hilla, jaz si ga tako predstavljam, verjetno živi skromno in mu ni mar za slavo, zabava ljudi ne glede na poln bančni račun. Kdo si ti, kaj si ti vic je spustil Rompuyu, haha… Schultz je potme protestiral pa predsedniku parlamenta, ker mu je Farage rekel, da je mokra cunja, hehe… saj to je Farage hotel, naj se dere na predsednika parlamenta v nemščini, hoho… A on se pa lahko dere v nemščini na Faraga, da je slabši kot Hitler? OK, mogoče tega ni omenjal takrat, ampak Farage nič ne pozabi, saj so stari novi vici tudi smešni, haha…

      Kar se nacistične ekonomije tiče, tudi tank je avto, na nek način. Potem se pa podizvajalci čudijo zakaj so zavezniki in rusi tudi njih zbombardirali nazaj v mračni srednji vek.

      Saj veš kako rečejo, po koncu sveta, bo nujno nastalo še nekaj bolj čudnega.

     • Štalmajster

      A veš kdo je Schulz etnično? …. Samo kippah mu še manjka!
      No ti vidiš nekaj drugega. Jaz vidim to, kar pravi Farage. Kup dobro plačanih prikimovalcev, ki jih NIHČE NI VOLIL, ki jih nihče ne pozna,………… pa dobijo še vsak mesec par tisočakov trinkgelda, za katere naj nikogar nič ne briga.

  • stane

   Migranti imajo nase osebne z zacasnim bivanjem ali stalnim bivanjem,dovoljenje za delo. Seveda placilo(1250€)v naprej. Imajo vso pravico pripeljati vse zene in otroke v Slovenijo. Vsi imajo pravico do socialnih transferjev ,ki je ta trenutek 395€ na osebo.
   To lahko naredi samo slaboumna vlada,ki je za na PSIHIATRIJO,KOT SAMOUNICEVALNA PATOLOSKA BITJA.

 • Friderik Peršič

  Pa kje pobirate slike teh simpatičnih fantov …?

  • Svele

   To je nova rasa Slovencev hahhahHa

   • Friderik Peršič

    Hahahaha , ne vem kje so bejbe …

    • Svele

     Hahhaha tvoji vnuki bodo bejbe hahahhajha

     • stane

      Cokoladne!!!!! Hahahaaaaaa….

    • Svele

     Konec je z slovensko vectisocletno incestno pedofilno tradicijo hajhahha

     • Friderik Peršič

      Ne morem se odločiti ali je to v redu ali ne …

 • večni srb

  Pri nas se migranti mudijo največ par ur in dobijo socialno? ne verjamem, morajo biti še kakšni drugi pogoji izpolnjeni, najbrž obstajajo neka pravila, sicer bi se splačalo vsem evropejcem romati po arabski poti, vsaj enkrat na leto.
  Pomislimo, vstopimo v EU območje in v prvi državi zaprosimo za socialno pomoč, z njo si plačamo vlak do naslednje države, kjer ob vstopu spet zaprosimo za njihovo socialno pomoč in tako naprej, po celi Evropi. V mesecu dni, lahko vsako zasluži vsaj par tisoč evrov in se zastonj vozi po celi Evropi, meni se to ne zdi slabo, ni pa logično in smiselno, tako enostavno pa to verjetno tudi ne gre.

  Bolj zanimive so Cerarjeve višje socialne, ki so sicer več kot dobrodošle in vsaj deset let prepozno, glede na realne razmere pri nas, ampak se sprašujem čigav denar se deli, mogoče je našim revežem razdelil evropsko pomoč za migrante, ki jih nekako ni toliko kot je bilo napovedano. Ne vem, ampak zgleda se pri nas dela z tretjerazrednimi in migranti isto, najbrž obstaja zadaj neka jasna ekonomija.

  • stane

   Kradejo zaposlenim. Kar pa dobijo od EU IN IRANA za uslugo od oprane iranske 1 MRD € pa sebi v zep. Tko to gre pri levicarjih.

 • Štalmajster

  Gorje nam, ki smo bili vzgojeni v prepričanju, da se živi od dela in znanja !

  • večni srb

   A veš kaj je noro? Normalen človek še pomisli ne drugače, ker sicer bi bilo vse brez veze.
   Iz življenjskih izkušenj pa lahko potrdim, da ta Slovenska država vzgaja edino lopove in barabe, normalni ljudje so najbolj zaničevani in zatrti, vendar ravno dovolj, da vztrajajo pri nas tudi celo zaman zapravljeno življenje. Ven ne morejo kot cigan, zaradi slabih izkušenj ne zaupajo tujim narodom, leta tečejo in na koncu je najbolje počakati neko socialno penzijo ter zaprositi za zastonj upokojenski dom. Ker crkniti pa tudi ne moreš kar tako, ne moreš jih premagati, ne moreš se maščevati, ne moreš pobegniti stran, tako hudo je pri nas v resnici.

   • Štalmajster

    Ah ja ……. življenske izkušnje ? Dobro se pozanimaj, kaj se je dogajalo v Nemčiji pred vzponom nacional-socializma !
    So tudi imeli ………. “življenske izkušnje” pa so bili poteptani v pepel in prah, ker so si drznili dvigniti glavo !
    (podobno se s podobnim zdravi …… nahujskaš siromake “z življenskimi izkušnjami” na siromake “z življenskimi izkušnjami”) in potem SLAVIŠ njihovo PIROVO ZMAGO. ;-(

    • večni srb

     Saj to, kaj se je dogajalo z demokratičnimi nemci, da so postopoma in sistematično uvajali nacional socializem, najprej so razslojili narod na tri razrede državljanov,nato pa so prvorazredne elite napumpale in organizirale drugorazredne, naj se znebijo mrtvega človeškega bremena. In to je trajalo vsaj 30 let, preden so se pojavili prvi geti, kamor so deložirali in rubili vse nemce, ki so se rodili napačnim staršem.

    • stane

     Ne mores primerjati enega rezima z drugim. Sta si popolnoma razlicna. Miselnost je popolnoma drugacna in s tem tudi ucinki.

   • stane

    Prav imas. Nimam komentarja.

  • Beličič

   Pred Marijo bodo znova vrste. https://www.youtube.com/watch?v=aXw-eHIF-9E

  • stane

   Delas bolj malo,ker znanja nimas!
   Pojdi k mesarju pa si jo kupi. Povej,da je za tebe,bos vec dobil.

   • Štalmajster

    Prosim, a lahko prevedeš. Vidim da ti slovenščina škripa ;-)

 • Svele

  Slovenci zapuščajo Slovenijo

  • večni srb

   Preživeli bodo edino zaljubljenci.

   • Svele

    Kaj

  • stane

   Vrni se na PHP.

 • Svele

  Hahhahahah mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno tradicijo hajjajaha postajajo homoseksualci hahhajahha

 • Svele

  Zgornja slika emigranta kaže nove Slovence hahhahahah Slovenci 3svasani hajajhaha

  • večni srb

   Se ti ne zdi, da imajo tudi avstrijci nekoliko podolgovate obraze in orlovske nosove, dejansko jih ne ločiš od arabcev, razen po bontonu, slogu in modi.

   • Andrej

    Idiot “srbijanski?” blefer levičarski , provokator pokvarjen !

 • Svele

  Hlapce strah pred izumrtjem

  • večni srb

   Pred izumrtjem hlapcev ne, strah pred smrtjo pa.

   • stane

    Tudi pred smrtjo ni vec straha!
    Vlada jeza ,apatija,òbcutek nemoci je grozen, tistih,ki smo PATRIOTI.

 • Svele

  approved by Nova24TV.
  U Sеžаni minirаnа (!!) stаmbеnа zgrаdа pripаdnikа ЈNА. Vеzаnim i prе­m­lа­ćе­nim žеnаmа, dеci, stаrim pеnziоnеrimа, Zdеnkо Lаtin, оficir dеzеrtеr iz ЈNА stаvlјао nоž nа grlо i urlао: „Svе ću vаs pоklаti!“ Pоslао је аu­tо­mо­bil sа оzvučеnjеm kојi је cеli dаn 30. јunа grаdоm еmitоvао pоruku: „Srbi, nа­pu­stitе Slоvеniјu! Bićеtе pоklаni!“

 • jaz mene

  Predlagam, da vsakega 5. v mesecu (ko JS dobi plače), v znak protesta proti BANDI NESPOSOBNI trobimo z hupami avtomobila. Vsi. Preko celega dne. To bi bilo lepo videti vsakega 5. v mesecu. Naj se to prime in naj pol Slovenije hupa! Naj to postane tradicija in naj se vsi v JS sprašujejo vsaj 5. v mesecu zakaj so tam in za koga delajo.

 • Haloški Tunek

  NAJVEČJA LAŽ: Migrant na bančni račun prejme več denarja od povprečne plače in pokojnine Slovenca!

  Čujte desnosučni prtišjenci…laž ma kratke noge… Kapish?

  • FORT WORTH

   Zato pa ima kucan kratke noge…

   • stane

    Se malo pa bo brez njih ostal! Kaj ps potem?

 • Sodni dan

  zapravu je čist vse!

 • Haloški Tunek

  Čujte, fSloveniji smo priče porastu skrajne desnice, poveličevanju nacifašizma in hujskaštvu zoper drugačne in drugače misleče. Bobu bob !!!

  • totex39

   Kakšne bedarije spet spuščaš, pa ne da te je sedaj strah samih tvojih, ki te napeljujejo v to agonijo, prepisuješ pa ravno nasprotno.

   • BlackOpsSystem

    pusti ga naj laja….mame še ni domov iz dela.

  • FORT WORTH

   Dej bleso, pa saj ne ves ka pises.
   A ti mislis, da nas je Slovencef, kot rusov.
   Samo 2 milijona nas je. Ti pa nas sramotis vsak dan posebej.
   Voluhar leftardirani.
   Skornje si obuj pa kozo pejt nahranit od uzad…
   Hehehe

  • večni srb

   Nič ne poveličujejo, enostavno se delajo, da je bila 2.sv samo še ena vojna.

  • Slovenec

   O ti ubogi revež.

  • stane

   Mislis reci,da smo proti izdajalcem lastnega naroda,ki bo zaradi neumnih levajzarjev in laznih humanistov pocasi a sigurno propadel!
   Ja bravo! Lepo razmisljas, se strinjam s teboj. No pa si prisel k sebi. C E S T I T A M !

 • Haloški Tunek

  Čujte, smo fSloveniji podivjali? Se je dežela brutalizirala? Desnica RAUS !!!

  • Slovenec

   Ti raus. Si Slovenec, ali Jugović?
   Če sovrazis Slovenijo in Slovence
   kar raus brez povratka.

 • Beličič

  Kdor hitro da,dvakrat da. Ne jočite za drobižem,ker se prah na njem nabira.

 • Laž ima kratke noge

  Mene samo znaima kdaj bo že enkrat v Sloveniji postalo širjenje laži in poneverjanje podatkov kaznivo? Točno, na desni se tega ni za sramovati, saj je JJ samo pokazal kako se ponarejajo dokumenti. Vem, da “novinarji” oziroma pisci takšnih nebuloz to pač delajo ker so plačani, jim je ukazano in ker maloumni bralci s končano osnovno šolo takšnim informacijam pač nasedajo in jim verjamejo. Da pa se nišče od pristojnih ne zgane ob širjenju takšnih informacij in žaljenju države Slovenije in tistih državljanov, ki še normalno funkcioniramo, tega pa ne razumem.

  • stane

   Jax tudi ne razumem retoriko tistih,ki nam in vam zaposlenim kradejo in dajejo tistim,ki niso zasluzni,da karkoli dobijo. Da dobijo precej vec kot pa domacin ,ki mora fajn delati in podpirati se nezakonite migrante,ki nas s pomocjo laznega humanizma vlade in nevlzdnih organizacij,delajo za dvoje hlapce–suznje. Mi kdo lahko pojasni ta fenomen?

  • čopkovseved

   Kako težko se zablojen levak sprijazni z resnico! Ko bodo to isto resnico objavili na 24 urah , bo pa trobil o ubogih beguncih! Bedakom res ni pomoči, izgnat iz dežele!

 • domovina mili dom

  Žival lahko vzameš iz džungle, džunglo ne moreš iz živali.

 • domovina mili dom

  Ko mediji molčijo, lažejo. Prekrivanje resnice je laž. Ko resnica doleti pravljičarje, razni soroševi PIC in ostali komunistični plačanci vpijejo in stokajo do neba.

 • Olga2345

  Nagnati komunistično in islamistično bando!

  • stane

   Narod se boji lastne policije,vojske,se crnuhi bi udrihali po nas. Zakaj so zaprli Siska?
   Ker vejo,da se lahko pod mocnim vodstvom narod dvigne. Narod je treba “obglavit”! To so naredili.

   • Novakec1

    Šiško je bolj kot gnojni tur deloval, kakšna glava.

 • Gospod Kaplan

  Ta denar ni naš, stotine milijard obrezanih naftnih bogatunov je bilo tajno prefiltriranih na tajne račune skorumpiranim politikom in državam kjer vlada levičarska banda. Cel Bruselj je podkupljen. Vse za denar. Tudi lasten narod prodat. BP. Sicer je pa pri nas tko že od leta 45.

  • stane

   Bo drzalo tudi to!

  • Novakec1

   Zadnjih deset let pa z polno paro uničujejo slovenstvo

 • sanguis sacrum

  če bi dali tolk denarja za slovenske družine…bi lahko imeli več otrok…več dela, več varnosti, več za penzije….takile ne bodo delali za nas…never…ker jih boli k tudi za lastno mater, kaj šele za nas…

 • BlankName

  In kateri migrant je to bil?? Zakaj varujete podatke ilegalnega migranta???

  • ježodež

   Črne prekrškarje je treba ščitit pa pri ta belih to nadoknadit.
   Žalostno, da je narobe “prav” !!!

 • rebula7

  KUCANOVA MAFIJA SKORUMPIRANEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET UBIJA VES SLOVENSKI NAROD.SAJ VESTE KAKSEN JE PREGOVOR RESNICE JAZ SEM TIHO TI SI TIHO ON JE TIHO MI SMO TIHO VI STE TIHO ONI KRADEJO .SLOVENIJA ZBUDI SE

 • Gavtroža

  Ljudje besnijo —še premalo , da bi de kaj lahko spremenilo. Čakam , kdaj bodo POBESNELI.

 • KP

  Kdo kje besni? Upam,da bi bilo res,pa ne bo. Slovenci ne. Ven se mečejo vedno samo levuharski čefutarji.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!