fbpx

[Ekskluzivno] Iz spletnega podzemlja levičarjev 1. del: “Umetnice” se že potegujejo za Prešernovo nagrado, drugi pa bi raje pravljice kot pa resnico!

Nika Huliganjetta (Foto: družbena omrežja)

Na družbenem omrežju Facebook smo prišli na sled skrajnim levičarjem, ki v teh dneh pozivajo k vandalizmu in ga tudi izvršujejo. Huliganom so demokratične vrednote tuje, ne sprejmejo namreč tega, da ljudstvo prek parlamenta uveljavlja svojo voljo, če ni po njihovo, nekateri pa kar odkrito pozivajo k revoluciji.

Med drugim smo zasledili profil Komunal 2.0, na katerem so se pohvalili z grafiti, s katerimi so popackali podhod ljubljanske železniške postaje.

Eno od sporočil se glasi: “Antijanšizem je dolžnost vseh.”

Foto: družbena omrežja

Zasledili smo tudi uporabnico Facebooka s psevdonimom Nika Huliganjetta, ki takole svari: “Če se o revoluciji opozori…se revolucija ne zgodi.”

Foto: družbena omrežja

Skrajnež Miha Lihkar na naslovni sliki svojega profila predsednika vlade Janeza Janšo, katerega Slovenska demokratska stranka je prepričljivo zmagala na zadnjih državnozborskih volitvah, poleg tega pa ji ankete kažejo najbolje, primerja kar s severnokorejskim diktatorjem Kim Jong Unom.

Foto: družbena omrežja

Tina Kolenik se s skrunitvijo slovenske zastave že poteguje za Prešernovo nagrado
“Umetnica” Tina Kolenik se je na Facebooku s svojo kolegico v protestu do vlade oblekla kar v burko. Ena je v barvah SDS, druga pa v barvah slovenske zastave. Skrunitev, ki je nedvomno vredna Prešernove nagrade!

Foto: družbena omrežja

Anarhisti, ki živijo na račun socialnih transferjev, kot morilca označijo kar državo
Profil [A] Infoshop se med drugim v isti objavi, v kateri se sklicuje na Radio Študent, zavzame za ohranitev Tovarne Rog, narkomanske greznice sredi Ljubljane, poleg tega pa zanikajo nevarnost virusa. Kot morilca v anarhističnem duhu označijo kar državo, kar se najverjetneje nanaša na Janševo vlado, ki se sicer zavzema za vitko državo. Ni jih motila vseobsegajoča država pod vodstvom levičarjev, še manj pa jih motijo transferji, ki jih od države prejemajo na račun davkoplačevalcev. Protislovja, da te kap!

Foto: družbena omrežja

Namesto realnih podatkov bi nekateri raje pravljice …
Roni Modni Emeršič se je zavzel za to, da bi v času epidemije dobivali bolj vzpodbudne novice, namesto, da bi nas strašili s “smrtometrom”. “Včasih je tudi veliko bolje pozitivna laž, kot pa kruta resnica,” meni. Radi bi se očitno vrnil v čas, ko se je prikrivala černobilska katastrofa in so bili zaradi ignorance komunističnega režima ogroženi milijoni življenj!

Foto: družbena omrežja

… drugi pa so lagali, da je vlada prenehala s testiranji!
Drugi nasprotniki pa Janševi vladi očitajo prav nasprotno, da prikriva podatke. Znani migrantski aktivist N’toko je tako zavajal, da je vlada v nasprotju s priporočili Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) prenehala s testiranji. Res je, da je vlada nekajkrat spremenila metodologijo, a vedno smo bili v vrhu držav glede na število izvedenih testov na število prebivalcev!

Foto: družbena omrežja

V članku so navedeni le nekateri primeri nevarnosti, škodljivosti in hinavščine slovenskih skrajnih levičarjev. Spletno podzemlje bomo spremljali tudi vnaprej!

Rok Krajnc