[Ekskluzivno] Jureta Jankovića, sina ljubljanskega župana, ujeli v prisluhe s prekupčevalci z drogo!

Jure Janković (Foto: STA)

“Že dejstvo, da je potoval z osumljencem v Beograd v navedenih okoliščinah in da se je z njim pogovarjal o poslih in dobičkih, vsekakor izkazuje razloge za sum, da sta Jure Janković in Alen Sulejmani udeležena pri kaznivih dejanjih Dejana Keferta.”

V uredništvu smo pridobili dokument, v katerem ministrstvo za notranje zadeve sprašuje Specializirano državno tožilstvo (SDT) o zadevi: Jure Janković in Alen Sulejmani – razlog za sum storitve kaznivih dejanj neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog (…) – pobuda za izdajo odredbe o posredovanju podatkov za telefonski promet (…)”. Glede na to, da so pristojni v Sloveniji že 20. januarja 2012 od srbske Službe za boj zoper organizirano kriminaliteto (SBPOK) prejeli poročilo, zakaj so se pri nas zganili šele septembra 2012, zgodilo pa se ni nič.

Spomnimo …
4. novembra 2014 je senat ljubljanskega okrožnega sodišča pod predsedstvom Srečka Škerbca skoraj povsem upošteval predlog tožilca Jožeta Levašiča, ki je za šesterico predlagal večletne zaporne kazni. Obtoženi so vpletenost v tihotapljenje heroina iz Turčije in kokaina iz Dominikanske republike na začetku sojenja zanikali. A vmes se je zgodilo marsikaj. Obramba je predlagala izločitev dokazov, češ da so bili pridobljeni nezakonito, a so dokazi, tako tuji kot naši, ostali v sodnem spisu. Ob koncu postopka pa so obtoženi očitno presodili, da ima tožilstvo v rokah vendarle premočne karte, in so krivdo priznali. Dejan Kefert je takrat dobil štiri leta in 11 mesecev zaporne kazni. Malo manj časa sta mu družbo delala brata Anton in Simon Lucaj, prvi štiri leta in osem mesecev, drugi pa štiri leta in sedem mesecev. Fredija Kukovca so obsodili na štiri leta in štiri mesece zapora, Slavišo Kojadinovića na tri leta in 11 mesecev zapora, Jakoba Jakija Berganta pa na dve leti in osem mesecev. Sodišče je zaradi olajševalnih okoliščin le za Simona Lucaja in Berganta izreklo tri mesece blažjo kazen, čeprav je olajševalne okoliščine naštevala tudi obramba drugih. Spomnimo, da gre pri šesterici za stare znance policije, Kukovec pa je bil na Norveškem zaradi tihotapljenja droge obsojen celo na 15 let zapora. Šesterica je poleg tega plačala še denarne kazni, in sicer od 1.600 do 9.000 evrov, vrniti pa so morali tudi več kot sto tisoč evrov, kar so zaslužili s preprodajanjem mamil. Največ, kar 78.550 evrov protipravno pridobljene premoženjske koristi je moral vrniti Simon Lucaj. Nekaj denarja so šesterici zaplenili že policisti, sodišče pa je nekaterim podaljšalo plombe na njihovih nepremičninah.

Kako so prekupčevali?
Šesterica je sodelovala v srbsko-slovenski kriminalni združbi, v kateri je imel največjo vlogo Vinko Rakonjac, ki je Slovence organiziral, da so v Amsterdam na Nizozemskem, kjer se je povezal s kupci heroina, vozili rjavi prah. Tožilstvo je obtoženim očitalo, da so heroin, skupaj 7,5 kilograma, jeseni 2011 kupili v Turčiji. Za kilogram rjavega prahu naj bi odšteli 24 tisoč evrov, na Nizozemsko pa naj bi potoval v več manjših pošiljkah. A niso bili vedno uspešni. Smolo je v Avstriji imel Kukovec, ki se je nekega dne v Ljubljani vkrcal na avtobus. Ko so avstrijski organi med kontrolo potnikov pregledali njegovo prtljago, so našli več kot dva kilograma heroina.

Kokain je združba kupovala od neznancev v Dominikanski republiki, zanj so odšteli okrog 40 tisoč evrov za kilogram. Tožilstvo je trdilo, da so hoteli v Sloveniji, Srbiji, Španiji in na Nizozemskem prodati pet kilogramov kokaina, a je vse skupaj padlo v vodo. Štirinajstega januarja 2012 so na letališču v kraju Punta Cana v Dominikanski republiki aretirali Srba Nebojšo Bojovića, ki je imel med prtljago štiri obešalnike, v njih pa 2,5 kilograma kokaina. Tudi Bergant bi moral v obešalnikih pretihotapiti kokain in je bil kot “turist” že v Dominikanski republiki ter imel v Punti Cani rezerviran povratni let. A se je dobavitelj kokaina zaradi prijetja srbskega kurirja ustrašil, zato ga je Bergant čakal zaman.

Pridobljeni dokument
Zdaj pa smo v uredništvu pridobili dokument, povezan z omenjenimi obsojenimi kriminalci, v katerem ministrstvo za notranje zadeve sprašuje Specializirano državno tožilstvo (SDT) glede zadeve: “Jure Janković in Alen Sulejmani – razlog za sum storitve kaznivih dejanj neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog (…) – pobuda za izdajo odredbe o posredovanju podatkov za telefonski promet (…)”. V dokumentu z datumom 26. 9. 2012 v obrazložitvi piše, da obstaja utemeljen sum, da so Dejan Kefert, Jakob Bergant, Fredi Kukovec, Anton Lucaj in Simon Lucaj ter Slaviša Kojadinović (naštete je sodišče spoznalo za krive, kot smo opisali uvodoma, op. p.) v sodelovanju z identificiranimi srbskimi državljani organizirali in izvršili kazniva dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po členu 186 KZ-1, in razlogi za sum, da sta Alen Sulejmani in Jure Janković prikrivala njihova dejanja ter s tem storila kaznivo dejanje prikrivanja po členu 217. členu KZ – 1B. Kot piše v omenjenem dokumentu, so pristojni z izvajanjem prikritih preiskovalnih ukrepov (…) in na podlagi podatkov, pridobljenih od srbske policije, ugotovili, da je podan utemeljen sum, da se prej navedeni osumljenci v okviru mednarodne kriminalne združbe ukvarjajo s kaznivimi dejanji, povezanimi s preprodajo in transportom prepovedanih drog. V nadaljevanju izvemo, da so Dejan Keferet, Simon Lucaj in Anton Lucaj kot člani širše mednarodno organizirane kriminalne združbe tihotapili prepovedano drogo heroin iz Turčije čez območje Republike Srbije v Republiko Slovenijo, prepovedano drogo kokain pa iz Dominikanske republike v Slovenijo. Omenjeni osumljenci so prav tako v različnih medsebojnih povezavah že izvršili najmanj dve kaznivi dejanji, povezani s transportom večjih količin prepovedanih drog, in sicer je bil dne 15. 2. 2012 v Avstriji pri tihotapljenju več kot 2 kg heroina prijet Fredi Kukovec, dne 13. 1. 2012 v kraju Punta Cana v Dominikanski Republiki pa še Nebojša Bojović, ko je tihotapil 2,5 kilograma kokaina.

V prisluhe ujeli Jureta Jankovića
Pri izvajanju kontrole telefonskih številk pa so pristojni zabeležili pogovore Jureta Jankovića in osumljenega Dejana Kefereta, ko sta se pogovarjala o osebah Miloš in Demetri, v nadaljnjih pogovorih pa tudi o osebi, ki jo imenujeta Debelj za Mercator, in o sestanku dol, kar je najverjetneje pomenilo Beograd. Prav tako so pristojni 20. 1. 2012 od srbske Službe za boj zoper organizirano kriminaliteto (SBPOK) prejeli poročilo (tega je uredništvo Demokracije prav tako pridobilo), da je 9. 1. 2012 v jutranjih urah osumljeni Dejan Keferet vstopil v Srbijo čez mejni prehod Batrovci v družbi z Alenom Sulejmanijem in Juretom Jankovićem. Kot piše v uvodoma omenjenem dokumentu, so se slednji napotili proti Beogradu, kjer so se v restavraciji Kuhinja sestali z neznano osebo, s katero so kosili. Janković, Sulejmani in neznana oseba so nato odšli na naslov (…), kjer se nahaja podjetje Kik company. Dejan Keferet je že pred tem poklical Dejana Nedoviča, ki ga je nato prišel iskat s svojim avtomobilom Toyota Yaris in skupaj sta se odpeljala do Vinka Rakonjca. Okoli 12.15 sta Dejan Nedovič in Dejan Keferet odšla od Vinka Rakonjca in se odpeljala na naslov podjetja Kik company, kamor sta vstopila in nato so po nekaj minutah skupaj s Sulejmanijem in Jankovićem izstopili, se usedli v vozilo in odšli v smeri avtoceste Beograd–Šid.

Foto: STA

O poslih, o pričakovanih dobičkih …
Prav tako je glede na pridobljene informacije, ki sta jih pridobili in s katerimi sta razpolagali tako slovenska kot srbska policija, slednja ugotovila, da sta v Beograd na sestanke z glavnim organizatorjem transportov heroina in kokaina pripotovala ravno Jure Janković in Alen Sulejmani. Vodja preiskave tako ugotavlja, da že dejstvo, da je osumljenec potoval na tako pomemben sestanek v času, ko je prejšnji dan v Dominikansko republiko po kokain potoval kurir po naročilu glavnega organizatorja transportov kokaina, da je osumljenec odšel na sestanek k tej osebi v času, ko je v Sloveniji že čakal kurir, ki je po njegovem nalogu odšel na pot v Dominikansko republiko takoj po sestanku, in ko je jasno, da je osumljenec takrat v Srbiji prevzel denar za plačilo kokaina, ki ga je bilo treba zagotoviti kurirju iz Slovenije, izkazuje razloge za sum, da sta osebi, ki sta vozili osumljenca ali se z njim peljali, osumljeni pomoči ali sodelovanja pri izvršitvi kaznivega dejanja. Kot že rečeno, pa bi lahko šlo tudi za kaznivo dejanje prikrivanja po 217. členu KZ-1B. V nadaljevanju beremo, da iz vsebine nadzorovanih pogovorov izhaja, da sta se z osumljencem Dejanom Keferetom pogovarjala o poslih, o pričakovanih dobičkih, o procentih, ki jih pričakuje, pri čemer je bistvena vsebina prekrita, pa sogovorca kljub vsemu vesta, o čem je govor. (…) “Že dejstvo, da sta potovala z osumljencem v Beograd v navedenih okoliščinah in da sta se z njim pogovarjala o poslih in dobičkih, vsekakor izkazuje razloge za sum, da sta Jure Janković in Alen Sulejmani udeležena pri kaznivih dejanjih Dejana Kefereta.”

Zgodilo se ni nič
Vodja preiskave sklene, da SDT poda predlog preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Ljubljani za izdajo odredbe navedenima mobilnima operaterjema za pridobitev podatkov za določeno časovno obdobje, da bi se ugotovila vloga Alena Sulejmanija, lastnika podjetja Sport cars, d.o.o., in Jureta Jankovića v mednarodni organizirani kriminalni združbi, ter da se ugotovi identiteta drugih vpletenih oseb (kurirji, organizatorji …). Kot je razvidno iz dokumenta ministrstva za notranje zadeve (20. 6. 2013), je v t. i. zadevi Skandinavec Okrožno sodišče v Ljubljani zavrnilo njihov predlog glede pobude za izdajo odredbe o posredovanju podatkov za telefonski promet Alena Sulejmanija in Jureta Jankovića. Pisno zavrnitev pa je prejela državna tožilka SDT in ne ministrstvo za notranje zadeve.

Okrožno sodišče v Ljubljani je zavrnilo predlog glede pobude za izdajo odredbe o posredovanju podatkov za telefonski promet Alena Sulejmanija in Jureta Jankovića. (Foto Matic Štojs)

Demokracija

 • RATATA

  Takšni slovenskega svetega zraka ne bi smeli vdihavat!

 • macon

  Hitro brisat “nezakonite” dokaze, udbosodje. Očka Zorangutan in striček milan že vrtita telefone.

  • zokispoki

   Moj odgovor de, je enak prejsnjemu, de !

   • milanček

    pa kaj se zajebavate, zadeva je resna, zakaj tej mafija naše sodstvo ne sme, ponavljam, ne sme dokazati kriminal in jih pozapreti, vse , od majke do fotra! takoj bi jih morali pozapret za 30 let!

  • moon

   MIslim, da bi imeli z brisanjem vseh dokazov o svojih lopovscinah prevec dela. Raje pocakajo, da se jim sodi, potem sodisce vmes ugotovi, da so dokazi nezakoniti in zadeva pade.. simple!

  • zokispoki

   Bagra !

  • milanček

   žgajnarca že dela s polno paro, če ne zastara je druga metoda za ničnost!

  • Slovenka

   Ni treba. Sodstvo že dolgo ve, kako se takim stvarem streže. Imam samo eno vprašanje. Delajo to iz ljubezni do komunizma, iz strahu, ideološke zaslepljenosti, pro bono ali pade tudi kakšen cekin v mošnjo za dobro opravljeno delo?

   • macon

    Kombinacija naštetega, bistven pa je korupcijski bonus. Tam se jim vse začne in konča.

 • Aton

  Cera pa tako lepo o vladavini prava!

  • SIMON ROZIC

   …s prav nedolžno cmeravo faco! Upam, da sam sebi ne verjame!

 • Ros
 • samotoje

  Kakšna fina familija! Vojnović bi lahko posnel mega nadaljevanko in zasenčil Sopranove.

  • macon

   Vojnović snema samo slovenski “fašizem”, ker bi zaradi snemanja tega kar si napisal izgubil kulturne podpore in statuse.

   Potem se taki pokvarjeni prodani levi p!3deki še delajo družbeno kritične in osveščene.

 • Stajerka

  …..močvirniška mafija……zato pa gremo mi po svoje – Štajerci……pa verjetno še kdo in potem bo Lublana do Tokia, mogoče še z ovinkom do Marsa in nazaj……in pol se čudijo, če narodu dvigne dekl – tudi Arsenović s svojim duhovnim vzornikom in skrivnim gostom Zokijem, je vreden vse pozornosti – in je tudi bo……samo ne pol jokat, ko je kaj narobe!

 • Stajerka

  ……kaj oni Karner, na črnem spisku vseh resnih zahodnih obveščevalnih in sodnih organov, še vedno tera biznis v močvirju??…..in pol se čudite, kaj počne Jurček……Jurček in Damijan sta se to igrala že v vrtcu, ne da se ne bi sedaj……
  ….kaj Jurčkovo pobiranje ciglov po lublanskih parkplacih je že dobilo sodni epilog…..mislim, brisanje dokazov in ponovno dokazovanje “sposobnosti” tožilke Žgajnar…..

 • Stajerka

  saj bo…..počasi bo…..zadnji šrauf v krsto Slovenije in Slovencev……

  Odgovorni za sporno delo kriminalistov našel zaposlitev pri ministru

  Nekdanji policist Franci Kregar, odgovoren za hude nepravilnosti pri delu kriminalistov v civilu, dobil zaposlitev na zaupanje v kabinetu notranjega ministra Poklukarja

  Franci Kregar, do nedavnega višji kriminalistični inšpektor generalne policijske uprave, ima vrsto let izkušenj z vodenjem dela mobilnih kriminalističnih oddelkov – torej kriminalistov, ki v civilu patruljirajo v slovenskih mestih. Delo mobilnih kriminalističnih oddelkov je namreč vodil in nadziral vse od leta 1996 do lani.
  Drugo vprašanje pa je, kako kakovostno je bilo delo Francija Kregarja na tem področju. Notranje ministrstvo je namreč v nadzoru leta 2017 ugotovilo hude nepravilnosti pri delu Kregarjevih kriminalistov. Te segajo od nezakonitih vklepanj posameznikov in sledenja ničesar osumljenim osebam do sumov potvarjanja policijske dokumentacije, nepravilnih zasegov drog in izvedb hišnih preiskav, ki bi lahko ogrozili veljavnost dokazov v sodnem postopku.
  Kmalu po ugotovitvah nadzora so na policiji prekinili sodelovanje s Kregarjem – uradno zato, ker je izpolnjeval pogoje za upokojitev. A v pokoju Kregar ni ostal dolgo. Že nekaj mesecev za tem ga je na zaupanje v lastnem kabinetu zaposlil notranji minister Boštjan Poklukar.

  vir: https://podcrto.si/odgovorni-za-sporno-delo-kriminalistov-nasel-zaposlitev-pri-ministru/

 • Dragan Krstič

  A bo Žgajnarca tožilka?

  • trumpet2018

   normalno, ona pokriva balkanske bojevnike in mafijsko družino jankovič – po defaultu. rezultat že vnaprej znan, ni treba nič predvidevati, to je tako kot dogovorjene nogometne tekme

  • macon

   Najprej bo vse založila za dve, tri leta, nje.

 • Dragan Krstič

  A to Katičeva sprejema dragega gosta?

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Jurčkovič

  BOTRSTVO IN PRISLUHI

  Giorgio sin familije je znane,
  padre Gianni je na njenem čelu,
  Giorgia ko ujeli so na delu,
  je odmevalo vse do Ljubljane.

  Film bil je kajpak iluzija,
  rekli o posnetkih so snemalci,
  ni da gledali bi ga gledalci,
  bujna je bila pač fantazija.

  Mali Giorgio je za malce droge
  barantal nekje tam na Balkanu,
  viden bil je na aeroplanu,
  živ dokaz balkanske bratske sloge.

  Nič seveda ni se mu zgodilo,
  saj se Giannija po bratsko ščiti,
  toda enkrat bodo vsi razkriti,
  zlahka dati je zagotovilo.

  Saj se ve, kako je z botri treba,
  najprej se v prisluh ujame sina,
  kar tempirana postane mina,
  da potem sledi cvetlic pozeba.

  Ko pozebe botrova cvetlica,
  sam od sebe se Godfather zlomi,
  prosim vas, le kdo o tem sploh dvomi,
  v botrstvu to zlata je resnica.

  Treba res ni biti Marlon Brando,
  treba novih Botrov več posneti,
  treba je le pravi čas ujeti,
  pa bo konec z Giannijevo bando.

 • Anton

  Poskusite razdreti osje gnezdo brez zaščitne opreme…….?

 • FORT WORTH

  “Borci” Jankovici v mestu heroj in vzporedni zasluzki.
  Zato se pa udelezujejo pohodov po poti ob zici in po poteh spominov…
  Aja, odpis dolgov in zamujene zadeve na sodiscih, vse v prid yugo managerju in še in še.

 • Stanislav Juznic
 • Slovenka

  Sam mirno. Naši bodo že poskrbeli, da bo odgovor enak prejšnjemu.

 • Andrej

  Je ata naučil Jurčka, da na zaslišanju ne sme pozabit povedat, da sovraži Janšo. Sta dolgo trenirala in se je morda pob naučil na pamet. To pri nas še vedno najbolje deluje.

 • totex39

  V kolikor bo na sodišču bo njegov zagovor tako kot zna “nisem kriv, nisem kriv” ali pa bo tiho, vse ostalo bodo v njegovo prid uredili drugi, saj on je le “veliki” nedotakljivi Janković.

  • trumpet2018

   Ne brini sine moj, tata će sve da sredi

 • trumpet2018

  v Ljubljani nam vlada srbo islamistična kriminalna združba, prekupčevanje z drogo, uvažanje islamistov, postavljanje terorističnih, pardon, verskih centrov religije miru, uvažanje ilegalnih migrantov , vse to s pomoćjo petokolonašev, ki uničujejo Slovenijo od znotraj

 • althar

  Zokuna držijo za jajca na vseh mogočih koncih. To je pravi rdeči kader.

 • Matjaz Zitnik

  Lazi, kradi, droge “easy money”, kaj drugega bi pricakoval od capca!

 • centurion

  A se bo tožilka Žgajnarjeva tudi zaletevala
  v Jurćka tako kot v Noviča???
  Ali bo pozabila začeti s postopkom, kot
  pri jebaču lekarnarju?

  • trumpet2018

   bolj drkać kot porivač, ljubitelj ročne masaže s srečnim koncem

  • samsara

   Pri njej se rado zgodi zastaranje.
   Blanka zastaralka press

 • Franjo Trojner

  Udbomafijska država!
  Vsak dan znova se pojavi kak trden dokaz v prid trditvi, da nam v Sloveniji vlada udbomafija. Dokazi o vseh svinjarijah, ki se nam dogajajo doma v Sloveniji in na škodo Slovenije od zunaj na žalost ne prihajajo iz naše policije ali Sove, temveč jih nam po kapljicah razkrivajo Čavaravove,
  Mahmutbegovićeve, Dunovićeve, Dodikove ali Vučićeve tajne službe, odvisno pač od itneresa Federacije Bosne in Hercegovine, Republike Srbske ter Srbije.
  Zanimivo bi bilo vedeteti, koga vse v naši državi imajo v svojih krempljih tuje obveščevalne službe, koliko od teh je na pomebnih/odločevalskih mestih v politiki, v gospodarstvu in civilni družbi.Vedno bolj mi je jasno, da UDBE iz vseh bivših republik EX YU še danes sodelujejo izključno zaradi finančnih interesov. Zdaj mi je tudi jasno zakaj so Pezdirjeva odkritja tako zelo pomebna, še posebej v delu, ko razkriva:
  – bajne udbovske zaslužke z drogo
  – finaciranje UDBE v poslih z italijansko mafijo
  – o rdečem plemstvu, ki je začelo bogateti že takoj po koncu vojne leta 1945.
  – o tem kako se je rdečo plemstvo pripravljalo na oblast po osamosvojitvi leta 1991
  – vzpostavitvi ekonomskega in bančnega pararelnega sistema rdečega plemstva
  – o črnih fondih in OFF- SHORE podjetij
  – o skritih podjetjih nekdanje ljubljanske banke v tujini
  – o zloglasnem podjetju SAFTI
  – o Kučanovemu spornem financiranju volilne kampanije
  – o ugrabljeni državi itd……
  Če zraven upoštevam še vse javno zapisano o krivosodju, pa še večkrat ukradene volitve in oblasti fanatično servilne dominatne medije, je slika o ugrabljeni državi lahko vsakomur kristalno jasna.
  Vrprašanje je, kaj vse udbomafijskega se v Sloveniji še mora dogoditi, da se končno zgane vsa kritična javnost in to našo državo znova naredi demokratično in pravno????

  • Capi

   Slovenci po narodnosti že zdavnaj nismo več večina v državi, zato so pred leti tudi ukinili podatke o narodnosti pri popisu prebivalstva…..na žalost je to resnica…..

 • zokispoki

  Jurck de, nic bat, de ! Bo oci povedu de, drug teden na Rozniku, de, delu cast in oblast, de ! Zraven bo se kaksen organ potrepljal po, cemur koli ze, in bo vse v najboljsem redu, de ! Si lahko povsem miren, de !

  • pajot

   ha,ha,ha…

  • Morala

   :)

  • radames

   Drug teden na Rožniku bodo ljudje večinsko pokazali, kakšne šlape so, kako jih nič ne briga. Namesto, da bi v jankovića zmetali na kile gnilih jajc, ga bodo poslušali in mu ploskali.
   Barabe po duši, bodo ploskale primitivni balkanski barabi.

   • Steiermark

    *********************************************************************************************************

  • milanček

   malo resnosti, jankovići so balkanska mefija, ki uničujejo slovenski narod!!!!

 • učko

  Jurćek Ćefućek se pač ne zna iti gradbeništva, tako kot njegov čača ne. Zato sta obe Electi totalno u kurcu, Jurćek pa dolžan preko 20 milijončkov, ki mu jih bodo seveda, na podlagi odločbe sodišča, odpisali. No, vsi pa vemo, da je Udbo-mafijsko krivosodje ta glavne balkanske švercerje s tošićem na čelu, izpustilo, da še naprej “služijo” veliko denarja, od katerega imajo tudi “krivo-sodniki” in krivosodje koristi. Pa ni čudno, da so tud Jurćka potegnili v to “mlatilnico denarja”.

 • alojz

  Zdaj samo upamo, da ga bodo ujeli v kakšni drugi državi. Pri nas je varen. Kot Kamenik.

 • mona lisa

  Kakšen ata takšen sin.

 • Franjo Trojner

  Udbomafijska država!
  Vsak dan znova se pojavi kak trden dokaz v prid trditvi, da nam v Sloveniji vlada udbomafija. Dokazi o vseh svinjarijah, ki se nam dogajajo doma v Sloveniji in na škodo Slovenije od zunaj na žalost ne prihajajo iz naše policije ali Sove, temveč jih nam po kapljicah razkrivajo Čavaravove,
  Mahmutbegovićeve, Dunovićeve, Dodikove ali Vučićeve tajne službe, odvisno pač od itneresa Federacije Bosne in Hercegovine, Republike Srbske ter Srbije.
  Zanimivo bi bilo vedeteti, koga vse v naši državi imajo v svojih krempljih tuje obveščevalne službe, koliko od teh je na pomebnih/odločevalskih mestih v politiki, v gospodarstvu in civilni družbi.Vedno bolj mi je jasno, da UDBE iz vseh bivših republik EX YU še danes sodelujejo izključno zaradi finančnih interesov. Zdaj mi je tudi jasno zakaj so Pezdirjeva odkritja tako zelo pomebna, še posebej v delu, ko razkriva:
  – bajne udbovske zaslužke z drogo
  – finaciranje UDBE v poslih z italijansko mafijo
  – o rdečem plemstvu, ki je začelo bogateti že takoj po koncu vojne leta 1945.
  – o tem kako se je rdečo plemstvo pripravljalo na oblast po osamosvojitvi leta 1991
  – vzpostavitvi ekonomskega in bančnega pararelnega sistema rdečega plemstva
  – o črnih fondih in OFF- SHORE podjetij
  – o skritih podjetjih nekdanje ljubljanske banke v tujini
  – o zloglasnem podjetju SAFTI
  – o Kučanovemu spornem financiranju volilne kampanije
  – o ugrabljeni državi itd……
  Če zraven upoštevam še vse javno zapisano o krivosodju, pa še večkrat ukradene volitve in oblasti fanatično servilne dominatne medije, je slika o ugrabljeni državi lahko vsakomur kristalno jasna.
  Vrprašanje je, kaj vse udbomafijskega se v Sloveniji še mora dogoditi, da se končno zgane vsa kritična javnost in to našo državo znova naredi demokratično in pravno????

 • Tratovc

  MA ni kriv spet ga neki obtožujejo revčka

 • Skrajno Desni

  Ta naša oblast je pa res zabita, v vsem tem so že vrabci čivkal, je pa eno da po večini v svetu župani in vodilni v državah so kriminalci zakaj bi bilo v Sloveniji drugače.

 • Amerikanc

  No, sedaj je jasno, da tudi Jurček “ima nekaj posebnega”, kot se sodnice rade izražajo za njegovega ateja. Od te posebnosti, očitno lepo živi veliko mafijašev, ko jim zavoženi in zasvojeni Slovenčki, nosijo zadnje pare.

  • wert

   Vesna pa ga je očitno spregledala in napravila KONEC.

   • samotoje

    Ali pa je zmanjkalo denarja.

 • Amerikanc

  Očitno mu kupljena matura, ni veliko pomagala v življenju !

  • hribovc

   hehe, tisto maturo mu lah celo vzamejo… znanja mu ne morejo !!!

 • antimur

  Kaj pomagajo prisluhi, ko pa imajo kriminalci Jankovići v žepu aduta v tožilki Žgajnerci in sodstvu.

 • Silka

  Saj drugače ne more biti. “Kakšen oče takšen sin, kakšen les, takšen klin.”

 • Dragan Krstič

  Pomoz bre Milane.

 • wert

  Silka, ali pa : “kar mačka rodi, vse miši lovi.”

 • rubec

  Odkar je njegov zagovornik Čeferin na stolčku Uefe, Messi in še nekaj tistih, ki so pri kešu, nekam čudno vijugajo po zelenicah. Zdaj tudi vem zakaj.

  • wert

   Čeferini očitno, že dalj časa, niso več tisto, kar smo nekoč mislili, da so.

   • samotoje

    Kaj smo pa mislili, da so?

 • resnicaboli

  Kaj drugega tako ni bilo za pričakovati kako bi pa drugače živel na veliki nogi. Žalostno je da policija ne polovi takšne ki zastrupljajo mladino.

 • lokec

  Brez veze pišete članke o Jankovičih. Jankoviči, policija sodstvo se vam samo smejijo. Ovadite ga, če ste prepričani, da bo kaj od tega.
  Samo vznemirjate javnost. Kaj pa drugi mediji vas bodo kaj povzeli.

  Ste kot don kihoti.

  Če proti močnemu vetru uriniraš, si samo moker po hlačah.

  • Minovak

   Najprej te vprašam, komu ovaditi, saj si napisal, da ni sodstva (kar je res), ostane samo težka dolenjska, gozdarska roka (na žalost), ki bo takim kriminalcem in izdajalcem prisolila močno sporočilo . Kako to delajo sem se nekoč lahko sam prepričal in je bilo – učinkovito.

   • lokec

    Če bi kdo fizično obračunal z Jankovičem bi bil kar konkretno kaznovan, tudi od sodišča. Tako, da iz tega ne bo nič. Strah pač.

 • Hribouc

  Dokler vlada banda Udbokučanizma – se nimate kej sekirat.
  Nič ne bo.
  Banda se ščiti in pokriva navzven, navznoter, napočez in še povrh, bolje in učinkoviteje kot siciljanska, kalabrijska, ruska, islamska in albanska mafija skupaj!

  SAJ IMAJO DRŽAVO, FUKNJENO LJUDSTVO, NOVINARČKE IN KRIVOSODJE, DA DELA ZA NJIH !

 • Garbage man

  DEA

 • Minovak

  Da Ljubljančani volijo take mafijce sta samo dve možnosti, ena je, da so popolni debili brez IQ-ja, druga pa, da so zraven in imajo od tega kakšne drobtinice z mafijske, rdeče mize. Po mojem pa so mešanica obeh, kar daje zagotovilo kriminalcu z Magistrata, da vleče za nos vse po vrsti. Da pa so Ljubljančani in po novem tudi Mariborčani vir posmeha v EU, je pa tudi zelo znano!

  • slosin

   mali lopovi volijo velike lopove…

  • boogin1

   Jankovič za Ljubljano ni naredu popolnoma nič. Najbolje mu gredo od rok akcije z roko v tujih/naših žepih, seks in druge afere, dokaze pa mu krivosodje pod taktirko komunajzelske vlade pridno briše.
   Ko mine doba kumunajzlov, za vami ostane obubožano, bankrotirano ljudstvo in gore trupel.
   Medtem komunajzarska vlada
   Takole je sposoben vaš tovariš ZJ, da o 200 milijonskem dolgu, ki ga odplačujemo vsi državljani najboljšemu moneydžeru ne govorim:
   https://skandal24.si/topnovica/jankovicev-stecaj-dolguje-vec-kot-5-milijonov-evrov-davkoplacevalci-poglejte-kje-vam-je-jemal/
   SPLOH PA TOLE JE SRAMOTA:
   http://www.bizi.si/novice/podjetje-druzine-jankovic-se-je-znebilo-16-milijonov-evrov-dolgov-59b22d6b739b942b41fad91f
   Samo na žalost, ko bo prišla nova kriza in ura streznitve, bomo vsi državljani to drago plačali
   Kaj koristnega ni beton. Mostove in zgradbe lahko zgradiš in porušiš, kulture in identitete, ki se je gradila skozi storltja in tisočletja, pa ko jo enkrat izgubiš ne dobiš več nazaj, zato je lahko župan Ljubljane samo nekdo, ki pozna in ne sovraži slovenske kulture. Menim pa da je na žalost z Ljubljano konec, nikoli ne bo več taka kot bi jo želeli imeti, krivi za to pa so volivci, ki takega župana podpirajo, ki razen betona ne prinaša nič dobrega našemu ukradenemu mestu Ljubljana. Krivi so volivci, ki sploh dopuščajo, da ZJ, Tanja F.,,,, in ostala komunajzarska fašistična zalega, v središču LJ vabi nezakonite migrante in njihove družine.
   če si kriminalec, ki seveda podpiraš kriminalca, poleg tega pa še izdajalec potem imaš pač mišljenje kot ga imaš.
   28% je uraden izračun za kriminalca za leto 2014, 28% pomeni število volivcev-kriminalcev,
   ki podpirajo kriminal in ki so volili kriminalca 2014.
   Sedaj, ko gledam te številke iz leta 2014 sem si malo oddahnil, vendar je 28% kriminalcev v Ljubljani še vedno veliko, sploh glede na to, da je moralo ostalih 72% živeti pod mafijo. če je kriminalec dobil 46173 glasov od 228.635 volivnih upravičencev, to matematično ne pomeni 57,53% vseh Ljubljančanov, temveč pomeni, odstotek od tistih, ki so šli volit in odstotek tistih od tistih, ki so volili kriminalca.

 • von Rhein

  Zgodilo se ni nič.

  In tudi NIČ se bo zgodilo.

 • Franjo Trojner

  Halo TELEBANI, vaša leva vlada bo na čelo NPU imenovala Darka Muženiča, meni ni znano zakaj ne kr samega Andreja Plaustajnerja. Glede na novo odprtje afere IRANGATE lahko upravičeno pričakujete, da bo tokrat odmevna afera v kateri je bilo oprano 1 milijardo $ hitro raziskana, razrešena in vsi vpleteni v nečedne rabote, tudi tisti, ki so nečedne rabote zavestno prikrivali postavljeni pred sodišče.
  Ha, ha, ha, ha, za crknit od smeha.Te pa se oblast čudi zakaj mladi in malo manj mladi pospešeno in to trumoma bežijo iz države.
  Za osvežitev spomina : STA..
  Prvi dokument, ki naj bi ga prejeli na Uradu Republike Slovenije za preprečevanje pranja denarja (Urad) v primeru suma velikega pranja denarja v NLB, naj bi imel datum 5. oktober 2010. Kot smo na tem mestu že večkrat poročali, časovni okvir pranja denarja v NLB je bil od 12. decembra 2008 pa do 23. decembra 2010, ko je bilo opranega za skoraj milijardo dolarjev denarja, ki je bil z iranske banke in prek različnih podjetij s pomočjo NLB nakazan na več kot 9.000 računov po vsem svetu.

 • Iztok Pušnik

  V dokumentu z datumom 26. 9. 2012 nekaj zanimivega piše… in zgodi se nič, dokler ne pade vlada. Nova vlada pa poskrbi (20.6.2013), da v t.i. zadevi Skandinavec, Okrožno sodišče v Ljubljani, pobudo zavrne.
  Verjetno je “vlada”, ki je bila seznanjena z zadevo, isto pospravila v predal za kakšno ustreznejšo priložnost v prihodnosti, pa so jo prehitele predčasne volitve…
  To me spominja na neko “založeno” depešo v nekem drugem času.

  • učko

   Jah, kar se depeše tiče, založil jo je kriminalist, ki ga je Janševa vlada suspendirala, naslednja “pro-režimska” vlada pa je ta istega kriminalista zopet zaposlila v Mariboru. Samo toliko vem o tej “založeni depeši” iz tujine.

   • Iztok Pušnik

    Kronologija…
    21. 2. 2007 – Interpol Slovenija dobi iz Avstrije prvo sporočilo o sumu
    pranja denarja pri slovenskem poslu z oklepniki. Depeša ima oznako
    »nujno«, Avstrija odgovor pričakuje v 24 urah.
    22. 2. 2007 – Vodja
    oddelka Interpol Hinko Privšek da zadevo sprva v reševanje uradnici,
    nato pa si premisli in da depešo v reševanje kriminalističnemu
    inšpektorju Igorju Tofantu. Tofant odgovora ne pošlje.
    5. 3. 2007 – Slovenija dobi odgovor Interpola Liechtenstein. Slovenija se ne odzove.
    7. 3. 2007 – Slovenija dobi dopolnjeno obvestilo Interpola Avstrija. Slovenija se ne odzove.
    4. 4. 2007 – Slovenija dobi odgovor Interpola Kanada. Slovenija se ne odzove.
    5. 6. 2007 – Slovenija dobi novo urgenco Interpola Avstrije, Avstrijo zanima, zakaj ni odgovora. Slovenija ne odgovori.

    ———
    Vir: Mladina 9.9.2010

    • wert

     Kaj piše v depeši Interpol glede pranja denarja v NLB ?

     • Iztok Pušnik

      Poišči si…

 • Matija Mataja

  Odgovor je enak prejšnjemu.
  Bo Čeferin zrihtu, magari Aleksander, če bo treba.
  Sami poštenjaki.

 • NezaKogovsekSalamon

  Malo koke pa farmacevtka, de

  • Luiggi

   Hej Nezka,farmaceutka ima glih tako medjunozje,kot ti!

 • NezaKogovsekSalamon

  Jurček sinček švercu kokain de

 • SIMON ROZIC

  Pa menda ja ne razmišljate, da Jankovićeva baraba kaj dela? Cela družina spada
  med mafijske delomrzneže, z babami vred!

 • Novakec1

  Če je to rezultat nove zakonodaje BRAVO, na rezultate obsodbe bomo pa ene sto let čakal. Drugače ga je pa že katička pod svojo zaščito vzela.

 • ZatonMesecnikov

  Slovenska oblast in javno menje sta pripeljali prebivalstvo do apatičnosti. RTV se zaganja in odkriva neke afere in nepravilnosti, pa nič. policija najde takšne primere, pa nič. Slovencelj pa tradicionalno ropota, vsi so isti, vsi kradejo in modruje, morali bi, treba bi bilo. In kliče Broza da počisti.

  Situacija zelo podobna kurniku, ko se kure vznemirijo, kokodajsajo, pa potem zunanje življenje teče dalje. Pa tudi tisto v kurniku.

 • Janez Kepic-Kern

  A JE TA J.J.
  LE ŠE EDEN
  VEČ
  OD MLAJŠIH LJUDI,
  KI SE (JIM) MU NE LJUBI – NORMALNO – RESNO DELATI ?

  ENAKOST PRED ZAKONOM – TUDI ZA JANKOVIČE !
  NAJ
  KAR
  – ČE TO RES POČNE – Z DROGAMI – ZASTRUPLJA SEBE IN SVOJE OTROKE !
  KARKOLI
  ŠKODLJIVEGA – VSILJEVATI, CELO PRODAJATI – DRUGIM – NIMA NOBENE PRAVICE.
  Če se mu dokaže, da ima res – karkoli s prepovedanimi drugami
  NAJ SE GA OSTRO KAZNUJE.
  Mlad je še, lahko bi delal – karkoli – legalnega.
  Kot vsi mi – normal ljudje. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • tromaž

  Kriminalisti za sendviče…? Kdo so naročitelji likvidacije direktorja Kemijskega inštituta?

 • luka globus

  Kako da te ciganske familije še vedno ni nihče zapru?:)

  • Dragan Krstič

   Imajo botra v Murglah.

   • lokec

    Zakaj pa niso botra?

   • pupa

    Imajo botra CIGOTA v Murglah.

   • Aresnica

    A to misliš dirigenta SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA?
    _______________
    Lep pozdrav

 • Vojteh Dovč

  sigurno imajo hrvati kaj pri tem..
  kako ste pa vi prišli do tega podatka.

 • Kučko pod pručko

  Vzorna familija
  Foster kriminalec, sinova kriminalca. Glavno, da je mama Mija ponosna na svoje fante!!!

  • Rožle

   .. in na svojega nadvse zvestega soproga … družinskega človeka, ki nima para

 • Celcar Mojca

  Kakšen oče, takšen sin.. Poln kaznivih dejanj.

  • samsara

   Kar se Jurćek naući, to Jure zna.

 • radames

  Prisluhe bodo uničili in raje poiskali nekoga, ki ga bodo po nedolžnem obsodili na 30 let aresta za nek nerazjasnjen umor.
  S sodniki postaja tako kot z novinarji. Nekateri novinarji so povsem znoreli, tako kot so tudi znoreli nekateri sodniki. Taki novinarji in taki sodniki niso vredni nikakršnega spoštovanja. Taki so dobesedno DRHAL!

  O primitivnih jankovićih pa ne kaže izgubljati besed.

 • Steiermark

  No, komaj čakam, da bom doživela dan, ko bodo spokali te jugomafijaše, pa njegovega “očka”, nje nje, de de……. Pa naj, po pravici čepijo v čuzi, in naj bodo enkrat za vselej, priznani oz. sprejeti dokazi o njihovi odvratni mafijski dejavnosti i n naj nehajo zapirati nedolžne ljudi, ko resničo niso obstajali dokazi, da je nekdo nezanega dne na neznanem mestu prejel obljubo ali pa kot g. Novič, ki je brez dokazov in nič kriv, preždel v zaporu, cela 4 leta! Umazanija udbovsko mafijska – Matilda vas gleda in bo tudi vas pospravila pravočasno in vas popeljala v objem satanu – vašemu gospodarju!

 • tramal

  Te kradljive srbe ,preprodajalce bi morali že davno zapret in potem izgnat za vedno.

 • Olga101

  Slovenija je postala raj za udbomafijo! Srbi so lepo povedali, da so največje kriminalce poslali v Slovenijo!???
  Se spomnimo, kako je Janković za HTV, na vprašanje, če se boji sodstva, odgovoril, da on ni Janša!????
  Vse tisto, kar smo vedeli že dolgo, sta nam potrdila gospod Zobec in gospod Radonjić!
  V slovenskem sodstvu vlada korupcija, ki duši državo! Preko pritiskov iz ozadja (s Kučanom na čelu) skorumpirani tožilci in sodniki obračunavajo s političnimi nasprotniki in poštenimi sodniki!??
  Kriminalci ranga Janković&sinovi pa ostajajo na prostosti!???????? Do kdaj?!!

  • učko

   Dokler bo JaJo češljao muda v opoziciji !

 • GverilaStyle

  exkluzivno…..sedem let nazaj je za vas danes exkluzivno????!!!! Po sledeh 24kur……..

  • šmentanamuha

   Ekskluzivno je, da je prišlo končno na dan.

  • Imperial Commando

   A tukaj je glavno to, kdaj je to blo? Ma dej spizdi ĐĐ ej.

 • radames

  Prisluhe bodo uničili in raje poiskali nekoga, ki ga bodo po nedolžnem obsodili na 30 let aresta za nek nerazjasnjen umor.

  Sodniki postajajo tako kot z novinarji. Nekateri novinarji so povsem
  znoreli, tako kot so tudi znoreli nekateri sodniki. Taki novinarji in
  taki sodniki niso vredni nikakršnega spoštovanja. Taki so dobesedno DRHAL!

  O primitivnih jankovićih pa ne kaže izgubljati besed.

 • realnost

  Mafijsko krivosodje varuje mafijce: ne sme se jim odvzeti premoženja v vrednosti 2, 2 mio, ki je sumljivega izvora.. Bo raje rajo rubila za par evrov….

 • radames

  Prisluhe bodo uničili in raje poiskali nekoga, ki ga bodo po nedolžnem obsodili na 30 let aresta za nek nerazjasnjen umor.

  Sodniki postajajo tako kot z novinarji. Nekateri novinarji so povsem

  znoreli, tako kot so tudi znoreli nekateri sodniki. Taki novinarji in

  taki sodniki niso vredni nikakršnega spoštovanja. Taki so dobesedno DRHAL!

  O primitivnih jankovićih pa ne kaže izgubljati besed.

 • NezaKogovsekSalamon

  V državi kjer notranji minister sestankuje z http://www.mnz.gov.si/si/novinarsko_sredisce/novica/10523/
  nevladno organizacijo ki grozi policistom in v Evropo tihotapi migrante

  https://www.delo.si/novice/slovenija/azil-nevladniki-in-zlorabe-sistema-88315.html

  kaj drugega tudi ni bilo za pričakovati

 • Milan Onič

  Kaj pa drugega! Zdaj pa še naveza z Mariborom! Fuj!

 • zaton

  Mafijanković.

  • Beličič

   Ljubljankovič!Vse za Ljubljano!

 • Beličič

  Ujeli stotič,prijeli nikoli!Mali je CIA!

 • marker

  Na Rožniku bo spet imel slavnostni govor kapitalist Janković.

 • milanček

  Ja , slovenčki, z malo začetnico, a boste kaj odreagirali, a bo šel končno vsaj eden iz te krmače janković za zapahe, ali bo mamica samohranilka z dvema otrokoma zaradi neplačanih računov v višini cca 180eur deložirana iz stanovanja! a vas ni sram slovenceljni, prej golazen!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Femili biznis ne

 • Slovenka

  Sicer pa ne razumem, zakaj takšno vreščanje na Novi. Jurćek si vendar v skladu z božjo napovedjo Adamu v potu svojega obraza služi kruh. Ne pozabimo, s kakšnim stresnim delom se ukvarja. Pri Jankovićih res velja: delu čast in oblast.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA LAHKO NOČ.
  ALI
  JE TA J.J.
  LE ŠE EDEN
  VEČ
  OD MLAJŠIH LJUDI,
  KI SE (JIM) MU NE LJUBI – NORMALNO – RESNO DELATI ?

  ENAKOST PRED ZAKONOM – TUDI ZA JANKOVIČE !
  NAJ
  KAR
  – ČE TO RES POČNE – Z DROGAMI – ZASTRUPLJA SEBE IN SVOJE OTROKE !
  KARKOLI
  ŠKODLJIVEGA – VSILJEVATI, CELO PRODAJATI – DRUGIM – NIMA NOBENE PRAVICE.
  Če se mu dokaže, da ima res – karkoli s prepovedanimi drugami
  NAJ SE GA OSTRO KAZNUJE.
  Mlad je še, lahko bi delal – karkoli – legalnega.
  Kot vsi mi – normal ljudje. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • sunday

  kar se janezek nauči, to janez zna !!!

 • sunday

  kar se janezek nauči, to janez zna !!!

 • Zoran Vules

  Ma nič ne moremo. Kdo snifa? Delavci,trgovke,čistilke……? ! Snifa smetana in situirani. Po mojem se zato nič ne zgodi.

 • KAPIBARA

  JankoviĆi in prisluhi..!!
  Že znano, kako zakon dela s njihovimi prisluhi..

 • GverilaStyle

  je zoki eno potegnu pol je pa brezposelna njemu potegnla

 • PORK Amashina

  Najlepši dan bo mko bojo tako golazen in vsem z njimi povezanimi zaprli in vrgli ključe stran.Oziroma ko se bo presodilo takim na hitro,ker so škode že veliko preveč naredili.

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Janez Kepic-Kern

  ALI
  JE TA J.J.
  LE ŠE EDEN
  VEČ
  OD MLAJŠIH LJUDI,
  KI SE (JIM) MU NE LJUBI – NORMALNO – RESNO DELATI ?

  ENAKOST PRED ZAKONOM – TUDI ZA JANKOVIČE !
  NAJ
  KAR
  – ČE TO RES POČNE – Z DROGAMI – ZASTRUPLJA SEBE IN SVOJE OTROKE !
  KARKOLI
  ŠKODLJIVEGA – VSILJEVATI, CELO PRODAJATI – DRUGIM – NIMA NOBENE PRAVICE.
  Če se mu dokaže, da ima res – karkoli s prepovedanimi drugami
  NAJ SE GA OSTRO KAZNUJE.
  Mlad je še, lahko bi delal – karkoli – legalnega.
  Kot vsi mi – normal ljudje. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Andres Zoran Ivanovic

  So potemtakem vsi posli Janković bazirani na pranju denarja in pritoka od drog?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!