fbpx

Jonas Žnidaršič kljub številnim Jankovićevim aferam še naprej slepo hvali razvoj našega glavnega mesta pod njegovim vodstvom, znani ekonomist Štih pa mu odgovarja: “Ljubljana je tudi Štepanjsko naselje, kjer ni naredil ničesar!”

Jonas Žnidaršič (Foto: STA)

Jankovića je treba preganjat’ zaradi izpuhtelih milijonov! Ne se ukvarjat’ z neumnimi očitki, da ne rihta Ljubljane,” je na Twitterju zapisal Jonas Žnidaršič, še eden izmed slovenskih estradnikov, ki ljubljanskega župana kujejo v zvezde kljub številnim njegovim aferam. Pri tem pa mu ni ostal dolžan ekonomist Tomaž Štih, znan pod imenom Libertarec, ki je njegovo trditev odločno zavrgel in med drugim zapisal: “Ljubljana je tudi Štepanjsko naselje, kjer ni naredil ničesar. Ljubljana je promet, kjer je zavozil. Ljubljana je dostopnost stanovanj, kjer je zavozil.

Ne glede na to, da ne mine dan, ko ne bi izvedeli novih podrobnosti o številnih aferah družine Zorana Jankovića, med katerimi je ena najbolj šokantnih zadnja, ko je bil Electi Holding, podjetju njegovih sinov, Damijana Jankovića in Jureta Jankovića, odpisan dolg v višini skoraj 29 milijonov evrov, ljubljanskemu županu številni estradniki še vedno slepo zaupajo in sledijo, v večini primerov predvsem zaradi svojih lastnih koristi. Eden izmed njih je tudi slovenski igralec ter televizijski in radijski voditelj Jonas Žnidaršič.

Žnidaršič, znan predvsem kot dolgoletni voditelj oddaje Milijonar in eden izmed znanih podpornikov župana Jankovića, je na Twitterju slednjega še enkrat znova vzel v bran. Zapisal namreč je: “Pišem počasi, da bo lahko vsak razumel: Jankovića je treba preganjat’ zaradi izpuhtelih milijonov! Ne se ukvarjat’ z neumnimi očitki, da ne rihta Ljubljane!” S tem pa je brcnil v temo. Ljubljančanom pa tudi številnim, ki dnevno prihajajo na delo v naše glavno mesto, je namreč jasno, da razvoj Mestne občine Ljubljana pod vodstvom Jankovića še zdaleč ni skladen. Pri urejanju se namreč zdajšnji župan osredotoča zgolj na središče mesta, ki ga je že spremenil v nefunkcionalen muzej, na drugi strani pa pozablja na robne dele mesta in druge dele občine.

Štih: Razvoj Ljubljane je neenakomeren, Janković pa je zavozil tudi prometno politiko in dostopnost stanovanj
Na neenakomeren in nasploh zgrešen razvoj Mestne občine Ljubljana je v odgovoru Žnidaršiču opozoril tudi ekonomist Tomaž Štih, znan pod imenom Libertarec. “Ljubljana ni le center. Tam so uredili promenade. Ljubljana je tudi Štepanjsko naselje, kjer ni naredil ničesar. Ljubljana je promet, kjer je zavozil. Ljubljana je dostopnost stanovanj, kjer je zavozil. Recimo, da si je mandat in pol zaslužil, potem pa ni znal pravočasno oditi,” je zapisal Štih in na ta način odločno zavrgel Žnidaršičevo zgrešeno miselnost.

Tomaž Štih (Foto: STA)

Rajko Golob