Levici se je skisalo: Brezobzirni Repovž polil gnojnico po Madžarski, podpirali pa so nezaslišane posege Šarca v medijsko svobodo!

Foto: STA

Ko so pri Mladini objavili naravnost neokusno naslovnico, v kateri so madžarskega premierja prikazali kot novodobnega vodjo nacionalsocializma, so na madžarskem veleposlaništvu protestirali. Ravno tako so Madžari na zunanje ministrstvo naslovili protestno noto, v kateri so povedali, da se takšna upodobitev ne spodobi. Cerarjevo zunanje ministrstvo pa je sporočilo, da se v uredniško politiko slovenskih medijev ne vtika. “Diplomatska nota zaradi prikaza izvoljenega predsednika vlade v nacistični pozi se mi ne zdi pritisk na medije, ampak normalna poteza države. V duhu tega novinarskega ogorčenja bi prej pričakoval kritiko gonje proti oglaševanju na desnih medijih,” je na Twitterju opozoril politični analitik Sebastjan Jeretič. Novinar Nova24TV Luka Svetina pa je obsodil hinavsko stališče Društva novinarjev Slovenije, ki je takoj zavzelo podobno stališče kot Mladina, ustavno sodišče pa je tej skrajni reviji dalo zaušnico, ko je poslanca Branka Grimsa primerjala z nacistom Goebbelsom. “Skrbi vas nezaslišan nadzor oblasti, podpirali pa ste Šarca pri poseganju v medijsko svobodo. Hinavsko.

“Protestiram proti načinu, na katerega ste upodobili predsednika Vlade Madžarske. Nezaslišano in nesprejemljivo je, da predsednika vlade države, ki je zaveznica Slovenije v EU in v Natu, enačite s pripadniki mračnih sil preteklosti!” je v protestnem pismu uredništvu Mladine zapisala madžarska veleposlanica v Ljubljani Edit Szilágyiné Bátorfi.

Pri Mladini se sprenevedajo, da jih je presenetil jezik, “ki je spominjal na neki drug čas ter tako nazorno razkrival naravo madžarskih oblasti in tudi veleposlanice same. Pismo je bilo še en kamenček v mozaiku, ki tako jasno kaže, s kakšno politiko imamo opravka v sosednji državi in kaj se je zgodilo v državi Evropske unije, ki naj bi bila nekakšna zveza demokratičnosti”.

Neosnovane obtožbe antisemitizma
Mladina, v kateri je Grega Repovž na položaju odgovornega urednika že vse od 1. novembra 2006, je pod njegovo taktirko z največjim veseljem napadala medije, ki ne delijo njihovih političnih prepričanj ravno zaradi naslovnice. Tudi ko so te naslovnice odražale resnico. Po drugi strani pa se Repovžu in njegovi kliki ne zdi niti najmanj sporno, da demokratičnega voditelja evropske države, ki je na zadnjih parlamentarnih volitvah zmagal z dvotretjinsko večino, primerja s Hitlerjem.

(Vir: Twitter)

Zdaj se izgovarjajo, da je protest Madžarov pri uredništvu Mladine – in potem, ko so na Mladini brili norce iz madžarskih protestov, še pri zunanjem ministrstvu – poseg v svobodo medijev. Repovž piše, da je Mladina pokazala  tudi na “antisemitsko naravo aktualne madžarske vlade”, s čimer naj bi “stopili na žulj tej oblasti”. To je čista izmišljotina, ki je pri Mladini niso podkrepili z ničemer.

https://twitter.com/NeuroVirtu/status/1114114087808643072

Kakor smo poročali že lansko leto na podlagi Breitbartovega poročila, Judje v Budimpešti živijo v miru. Približno sto tisoč Izraelcev ima dvojno madžarsko državljanstvo, številni med njimi pa imajo v državi tudi svoje nepremičnine in redno glasujejo na madžarskih volitvah. Madžarski premier Viktor Orban je eden redkih neomajnih podpornikov Izraela v EU.

Madžari Mladino označili za žalosten primer levičarske nestrpnosti
Antisemitizem je zgolj pravljica, s katero poskuša Mladina upravičiti napad na Orbana, potem ko je tiskovni predstavnik madžarske vlade Zoltán Kovács njihov zmazek na naslovnici in njihov odziv na protestno pismo veleposlanice označil za “žalosten primer levičarske nestrpnosti”. Ob tem je Kovács povedal, da “ne preseneča, da levičarski uredniki Mladine ne marajo politike Orbanove vlade, a primerjanje današnjih dogodkov v Evropi z obdobjem nacistov trivializira dogodke iz temnih časov”.

“Popravljena” naslovnica Mladine (Vir: Mladina)

Dejstvo, da je madžarska veleposlanica na zunanje ministrstvo Mira Cerarja naslovila verbalno noto, v katerem naj bi po natolcevanjih Mladine “v diplomatskem jeziku od slovenske vlade zahtevala, naj prepreči, da bi Mladina (ali pa kdo drug) še kdaj v prihodnosti upodobila madžarskega premiera na ta način”, je zmotilo Mladino, ki trdi, da Madžarska zaradi tega “pomeni resno varnostno grožnjo celotni regiji”.

Vse, kar vemo o verbalni noti, je to, da naj bi jo na zunanjem ministrstvu prejeli. Njene vsebine ne poznamo, poznali pa naj bi jo pri Mladini preko “virov v slovenski diplomaciji”. To je veliko nepotrjenih informacij, ki na koncu dneva bolj kot na resno poročanje spominjajo na vaške čenče. Ona mi je povedala, da je tisti tam od tistega in tistega na neznanem kraju, tam nekje, ob nekem času rekel to in ono. Kako verjeti takim informacijam? Kako zaupati takemu mediju, ki se je že v istem članku izkazal za zavajajočega in lažnivega?

Repovževa paranoja: Boji se zaveznic Nata zaradi preprostega zemljevida
Vseeno je Repovž verbalno noto izkoristil za napad na Madžarsko. Repovža moti, da imajo v Ljubljani na madžarskem veleposlaništvu zgodovinski zemljevid “Velike Madžarske”, na katerem je Prekmurje še vedno del Madžarske. Bolje, da ne obiščejo kakega italijanskega veleposlaništva, kjer bi lahko našli zemljevid rimskega imperija, ki se razteza preko celega Sredozemlja, vključno z Italia Regio X in provincami Norikom, Dalmacijo in Panonijo, kamor je spadalo slovensko ozemlje. Ravno tako bolje, da ne obiščejo kakega avstrijskega veleposlaništva, kjer bi znali naleteti na kak zemljevid habsburške monarhije.

Ta zemljevid naj bi bil po pisanju Repovža zadosten dokaz o madžarskih ozemeljskih težnjah. Zaradi tega naj bi madžarska vlada podeljevala madžarsko državljanstvo prebivalcem Prekmurja, tam izvajala investicije ter finančno podpirala družbene dejavnosti. Pri Mladini imajo težave s tem, da je Madžarom dejansko mar za njihovo narodno manjšino v Prekmurju. Mar bodo isto trdili tudi za napore Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu? Ali pa je problem, da Madžari dejansko nekaj storijo za madžarsko manjšino v Sloveniji, medtem ko Slovenija bore malo za slovensko manjšino drugod?

Za Repovža je dejstvo, da ima madžarska veleposlanica v svojih prostorih v Ljubljani zgodovinski zemljevid Madžarske, znak brezsramnega in revizionističnega bahanja. V isti sapi pa celo blodi, da ima Slovenija največje varnostne težave s tremi sosedami. Hrvati naj bi prežali na Piranski zaliv, Italijani naj bi se spogledovali z Istro, medtem ko naj bi Madžari “sistematično vstopali” v Prekmurje. Bolje, da Repovžu nihče ne omeni, da so Avstrijci preko Dnevnika, foruma MedOverNet in spletnega medija Žurnal24 začeli svoj pohod po slovenskem javnem prostoru. Za razliko od ostalih treh, Avstrija niti ni članica zveze Nato, kar gre Repovžu tako zelo v nos.

Ivan Šokić

 • Get Smart

  MURGL JUGOKOMI psom se ni skisalo, vsaj ne sedaj. Če že naj govorimo o skisanju, je prišlo do njega za časa njihovih otroških let, ko so jih ene transićirali, drugih pač ne, toda vsem so začeli porivati les v tazadno in vsem so začeli PRATI (ali pa kisati) možgančke.
  Te watchdoge je za serbuse tekovina revolucije MURGL KOMUISTIČNA JUGOSLAVIJA rodila in oni VSESKOZI delajo le, kar jim gazda ukaže.
  .
  Če se jim bi skisalo zdaj, pomeni, da so pred tem bili drugačni. Kdaj?
  NISO bili. Vedno z vsemi štirimi praskajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in kaviaržidoKOMINTERNO, vedno LAJAJO na LJUDI, vedno renčijo na ljudi, vedno LAŽEJO, kot pes teče…
  vse za očuvaje tekovina MURGL JUGOKOMI revolucije = za ohranitev vsega NAROPANEGA in za ohranitev možnosti KRAJE v NEDOGLED.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Milan Kućan: »Družbenopolitični delavec* je namreč VOJAK REVOLUCIJE.«

   * – je uradna oznaka za sicer samoimenovane watchdoge, torej za:
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNE:

   –FEJKnovinarje (psevdonovinarje, kaonovinarje, LAŽNE-novinarje…)

   Razumemo? Ne novinarje, ampak
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNE LAŽNE-novinarje.

   Ker pa watchdogi NISO novinarji, se na daleč izogibajte pojma novinar, ko obravnavate to LAŽNIVO LOPOVSKO JUGOKOMUNISTIČNO drhal.

   • Get Smart

    Mladina je v lasti UDBA–MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika v Italiji (safti > kb1909 > Transmedia), v Luxemburgu (Vega FInanz nje) … zastopniki Curići i tako dalje do tokija.

    NADZORNI SVET Mladine:
    KUČANOV ZET – sindikalist ŠTRUKALJ = generalni sekret SVIZ-a, predsednika KSJS …
    Štefančić = tisto serbusno pezde, ki ga gotovo poznate iz tv-oddaje MURGL STUDIO CITY nje …

    To so pomembna DEJSTVA za razumevanje del in nalog MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH nepismenih watchdogov tipa REPOVŽI…

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM = »kultura smrti«,
     vsesplošno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM
     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
     SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
     = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)
     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
     (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
     1. = PRVORAZREDNI in prvorazredni TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz. z njihovimi besedami,
     “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Peter

  Gospe ambasadorke sosednje države se pač ne tiče dolinska gonja proti vsemu, kar ni ultra levo.
  Če pa se eni mulci, ki še vedno niso odrasli, financirani s presežkom iz preprodaje medicinskih pripomočkov, delajo norca iz demokratično izvoljenega predsednika njene države in ga rišejo v nacistični pozi, je prav, da reagira.

  • Common Sense

   V tvojem drugem stavku, za vejico, se skriva rešitev;)

   • Peter

    Upam, da še kdaj srečam avtorja te karikature. Super karikaturist je. Vendar ga ne bom vprašal, od kje mu navdih, ampak kako kaj prodaj žilnih opornic…

 • Peter

  Btw, nova, mislim, da ste edini, ki ta smrad od medija še omenja, no.

  • Boco

   ne bo drzalo, tudi RTV SLO pise o tem

   • totex39

    24 ur tudi.

    • Peter

     Aja….jih hvalijo za pokončno držo proti naciju v sosednji državi?

     • pupa

      V prvi številki MLADINE pričakujem na naslovnici cigota Milana med njegovimi cigoti v Prekmurju kot častni gost.

     • Tone

      In v čem je Milanova prisotnost sporna, da bi bilo treba risati karikature?

     • Tone

      Ne, pač pa za razkrinkavanje nacijev v naši državi.

 • pesjanar

  Morda pa je Repovžu počila žilna opornica in je prevelik naval krvi v sicer že močno načete možgane povzročil ta kratki stik,ki se mu reče “noritis”.

 • totex39

  Levičarski novinarji pa “Mladini” pojejo hvalnico, kar jih je res lahko sram in s tem dokazujejo kakšna beda pri nas prevladuje.

 • Boco

  Kaksi dvolicnezi so te zgube. Spomnite se zgrazanja ob naslovnici Demokracije. So jih takoj etiketirali kot sovrazni govor. Dvojna merila da smrdi. Ta Mladina je ena cista drhal zablojena, stekle kuzle levice.

 • rabbit

  Res me zanima kdo poleg Gregorja Repovža in novinarjev Mladine sploh bere to sranje, ki še za podkurit ni dobro.

  • Borut Stari

   Napisano v Mladini ima vrednost tistega ostanka na straniščnem papirju. Normalni ljudje to zavržejo.

 • Morala

  Najprej je treba pred svojim pragom pomesti!! Polivanje gnojnice po tuji državi se mu lahko maščuje.

  Ali se spomnite kako je ropotal Erdogan zaradi nemškega komika, ki je napisal satirično pesem?!

  “Nemška vlada pa se je prav z dovoljenjem, da turški predsednik Erdogan v Nemčiji zaradi “žalitve” lahko preganja nemškega komika Jana Boehmermanna, znašla v središču polemik v Nemčiji. Nemška zakonodaja namreč dopušča pregon tistih, ki žalijo tuje državnike, vendar v Nemčiji in Evropi nasploh pregonov storilcev po tem členu kazenskega zakonika že nekaj desetletij sploh ne izvajajo.”

 • xtc

  No ne vem kako bi se končala zgodba,če bi nek desen medij Kučana objavil z Šarcem vred v nacistično pozdravni pozi?
  Mislim pa,da bi bila tožba zaradi razžalitve zoper mladino zelo prava stvar-kajti morala bi z dokazi pojasniti kaj nacističnega ima Orban oz. katere nacional socialistične zločine je zagrešil ,da je bil upodobljen žaljivo.

  • Peter

   Hm, bo sodila talezokinekima sodnica?

   • xtc

    Ne vem katera,pri grimsu jo je Mladina hudo fasala.

    • Peter

     Ah, dvignejo ceno opornic, pa ni problema,no.

  • antimur

   Tožba ni samo nujna, ampak obvezna. Ker je takšen pravni red, je potrebno najprej tožiti v Sloveniji, kjer ni šans, da bi bilo od tega kaj koristi, potem pa naprej pred EU in končno dati po repu tem kučanističnim levim fašistom.

 • antimur

  Repovž je pravi naslednik komunističnega zločinca puklastega Miha. Dovolj butast, pokvarjen in spletkarski, edino rok še nima krvavih (verjetno), kajti za kaj takšnega je preveč usran.

 • komar marko

  Upam, da pa de kaka tožba. O MESEČNIKIH, ki so sami na skrajnosti, si ne smemo dovoliti da to počnemo. Oni niso delali SLO, pač pa so se skrivali!

 • Common Sense

  Mladina je passe. Repovž je passe. Trenutno še kot interno glasilo stranke Levice, dokler je denar. Presekajte napajanje firme Marc Medical v UKC, pa boste ugasnili Mladino in Repovža. Zakaj? Isti lastnik v ozadju. Tako “simpl” je to. In nobene škode ne bo. Dolga je bila pot v propad.

 • šmentanamuha

  Tako pač pedrom delujejo možgani. V isti sapi, ko zahtevajo pregon in ukinitev medijev, ki jih sami nazivajo sovražni mediji, zase zahtevajo pravico do “svobodnega izražanja”. Svoj sovražni govor, ki so ga uperili proti neki državi, so poimenovali zdaj kot “pravico do svobode izražanja”. V ozadju so močne sile, ker tale pedrček od Repovža in kompanija si sami od sebe ne bi upali kar tako pisariti in širiti sovraštva do neke države in njenega voditelja.
  Mislim, da v Evropi že poteka hladna vojna NWO globalistov proti tistim, ki se zavzemajo za identiteto in tradicionalne vrednote kot je družina in normalen biološki spol po rojstvu.

 • komar marko

  poslušam radio SLO. Trdijo, da se v novinarstvo ne vtikajo. Serpentinšek pa lahko ukaže kje se lahko oglašuje! Kdo je sedaj nor!

  • Peter

   Kdo se ne vtika v novinarstvo? Novinarji? To pa verjamem, no.

 • zvone gabrijan

  Naslovnico Demokracije pa so hoteli prepovedati taisti levičarski dušebrižniki,to počasi presega vse meje normalnega. Nekoga obsodit nacizma je pa res malo hudo, pa čeprav se ne strinjaš z njegovo politiko. To počenjajo vsi levičarski nestrpneži, ko jim zmanjka argumentov. Če hočejo videti fašizem, naj samo vržejo pogled na ogledalo.

  • Peter

   Sovražni govor je vse, kar ne ustreza levim, no.

 • rabbit

  Res toleranten levičar.

 • rabbit

  Ti pa Italijanom in Luksenburžanom tam imajo lastniki Mladine svoje sefe.

 • Montana

  Grega Repovž je eden najslabših urednikov kakega medija. Mislim, da se mu zdravstveno stanje iz leta v leto slabša, kar je razvidno iz objav v Mladini. Ker je njegovo mentalno stanje tako kritično, me veseli, da z njim škodi že itak bedni Mladini.

  • rabbit

   To se pa zgodi, če te naredijo na sindikalni pijanici.

  • macon

   Bedak se ima za kritičnega intelektualca, je pa zabiti gimnazijski maturant samo inteletualno revše. Vsako njegov uvodnik se da razsuti na prafaktorje, ker je poln laganja in otročarij.

 • Montana

  Tudi ti imaš podobne simptome kot Grega, verjetno imaš tudi že vročino…hitro pančkat.

 • Get Smart

  MURGL
  JUGOKOMI psom se ni skisalo, vsaj ne sedaj. Če že naj govorimo o
  skisanju, je prišlo do njega za časa njihovih otroških let, ko so jih
  ene transićirali, drugih pač ne, toda vsem so začeli porivati mekane
  curice in les v tazadno in vsem so začeli PRATI (ali pa kisati)
  možgančke.
  Te watchdoge je za serbuse tekovina revolucije MURGL
  KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA rodila in oni VSESKOZI delajo le, kar jim gazda
  ukaže.
  .
  Če se jim bi skisalo zdaj, pomeni, da so pred tem bili drugačni. Kdaj?
  NISO bili drugačni.
  . Vedno z vsemi štirimi praskajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO
  JUGOSLAVIJO in kaviaržidoKOMINTERNO, vedno LAJAJO na LJUDI, vedno
  renčijo na ljudi, vedno LAŽEJO, kot pes teče…
  vse za očuvaje tekovina MURGL JUGOKOMI revolucije = za ohranitev vsega NAROPANEGA in za ohranitev možnosti KRAJE v NEDOGLED.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Milan Kućan: »Družbenopolitični delavec* je namreč VOJAK REVOLUCIJE.«
   * – je uradna oznaka za sicer samoimenovane watchdoge, torej za:
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNE:
   –FEJKnovinarje (psevdonovinarje, kaonovinarje, LAŽNE-novinarje…)
   Razumemo? Ne novinarje, ampak
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNE LAŽNE-novinarje.
   Ker pa watchdogi NISO novinarji, se na daleč izogibajte pojma novinar, ko
   obravnavate to LAŽNIVO LOPOVSKO JUGOKOMUNISTIČNO drhal.

   • Get Smart

    Mladina
    je v lasti UDBA–MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika v Italiji (safti
    > kb1909 > Transmedia), v Luxemburgu (Vega FInanz nje) …
    zastopniki Curići i tako dalje do tokija.
    NADZORNI SVET Mladine:
    KUČANOV ZET – sindikalist ŠTRUKALJ = generalni sekret SVIZ-a, predsednika KSJS
    (Konfederacija sindikatov JAVNEGA SEKTORJA) …
    Štefančić = tisto serbusno pezde, ki ga gotovo poznate iz tv-oddaje MURGL STUDIO CITY nje …
    To so pomembna DEJSTVA za razumevanje del in nalog MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH nepismenih watchdogov tipa REPOVŽI…

    • Get Smart

     In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa
     “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
     saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
     Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

     __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
     red razredov =
     1. prvorazredne gazde = krvosesi
     2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
     3. brezpravni sužnji = LJUDJE
     = skratka »KULTURA SMRTI«
     in pa
     __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
     kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka
     »KULTURA ŽIVLJENJA«,
     ki smo jo
     Slovenci podarili ljudem tega sveta.

     Pamet v glavo.

 • Anton

  “Levici se je skisalo: Brezobrazni Repovž polil gnojnico po Madžarski, podpirali pa so nezaslišane posege Šarca v medijsko svobodo!”

  jap levici tanko piska in prav je temu tako!

  sarkazem press

 • macon

  Daj no, sirota levosučna, lezete v rit Rusom, hvalite Madurov režim, ki pobija lastne državljane in rišete Orbana kot fašista, čeprav ni ubil nobenega protestnika. Gre samo za levo oblastno agendo in ko se delate moralne, takoj pogrnete na nos. Molči, budala.

 • Aton

  Medijska svoboda Mladine je lep primer sovražnega govora. Seveda Repovž lahko!

 • RATATA

  Kolk naklade pa ima Mladina, da se je treba tako razburjat?

  • rabbit

   Madžari bi naredili bolje, ko bi se začeli v svojih mediji norčevati iz naših norčkov Karla, Marjana, Mirota, Alenke in Lukata ter iz njihovega šefa Milana, si predstavljate kako bi Miro Cmerar pisal diplomatske note jih Madžari ne bi mogli tako hitro štet,i kot bi jih on pisal. Poizkusimo, pa da vidimo.

   • Peter

    Je res, vendar se ukvarjajo z bolj resnimi problemi, kot naša socjalistična mladina. Kako ohraniti Madžarsko madžarsko, npr, no.

    • rabbit

     Pa še uspeva jim z razliko od nas pri nas pa vse v razsulu od zdravstva do vojske.
     Bi bilo pa vseeno zanimivo gledati reakcije naših omladincev.

     • Peter

      Verjetno zato, ker imajo fašitičnega predsednika, mi imamo pa instagramklovna in zabavljača z gasilskih veselic, no.

   • RATATA

    To jim lahko Janez naroči.

  • Franc Šink

   Preveč.

 • Ava

  Miha Kordiš je pred nekaj leti voščil vesele novoletne in božične “praznike” v podobi Božička z brzostrelko. Takrat sem še uporabljala Facebook in na vsake toliko časa pogledala, kakšne bedarije objavljajo javne osebe. No, jaz osebno sem bila zgrožena in sem težko verjela svojim očem. Čudno, da si tak lapsus dovoli tudi Mladina, ki se tako zelo zavzema za demokracijo, svobodo in človekove pravice, mir na svetu, pravičnost, enakopravnost in socialnost. Aja oni lahko. Toliko o tem. Pri diktatorjih (in njihovih trobilih) velja demokracija samo za njih same.

  • Peter

   Demokracija je, dokler so na oblasti levi. Če se slučajno zgodi (naj se ve, da smo na oblasti komunisti itd by dolantz), da pridejo na oblast tisti, ki jim oblast ne pripada po difoltu, torej desni, so dovoljena vsa demokratična sredstva, kocke, demonstracije ipd, dokler se ne vzpostavi ponovno demokracija,torej pridejo spet na oblast levi, no.

   • rabbit

    Bodo spet granitne kocke letele.

 • sveta preproščina

  Ha, ha, ha, super karikatura, povzema vse – SĐS-ovo lezenje v zadnjično odprtino Huna, klečeplastvo, udinjanje tujcem. Domoljupci

  • rabbit

   Iz Kučanove riti , kjer stoji na pručki pa ven štrlijo Šarec, Cerar, Židan, Erjavec, Bratuškova zunaj pa Luka Mesec in Miha Kordiš samo ne veš ali jih not porivata ali ven vlečeta.

   • karpelec

    …ta dva zunaj muhe odganjata.

   • komar marko

    sem se vprašal zakaj tako obupno SMRDI!

    • rabbit

     A veš kaj se bo zgodilo, ko bo Kučan enkrat umrl, najprej ga bodo na trebuh obrnil, da bodo vsi ritolizniki lahko ven zlezel.

 • Franc Šink

  Komunizem bo treba v Sloveniji treba počasi začeti zatirati.

 • JanšaJ

  Zanimivo orbanovi plakati niso bili sporni ena karikatura pa je. V kratkem lahko pričakujemo napad na Mladino s strani orbašev in janšistov tako kot leta 2015 v Parizu na satirični tednik Charlie Hebdo.

  • Peter

   Ja, baje bo jutri.
   Že sui maladina.

  • Peter

   Zanimiva predpostavka.
   Da nisi malo prezgodaj zapel, sibajt, no?

   • Janšek Orbanšek

    HA?

  • komar marko

   no ravno to sem hotel napisati. Ker TUNKO nimate ONETOV, se ne upate spraviti na islamiste. Pač tipični brezjačniki,kanede TUMPEK,takkot ti. Še vedno ter čaka moj špičak številka 44. Kapiš!

   • JanšaJ

    HA?

    • komar marko

     nič ha, bo AUČ! Kapiš!

     • Janšek Orbanšek

      AUČ? HA?

     • komar marko

      Tumpek,pameti ti ne morem dati, smo jo mi pobrali. Edino ti lahko dam DVA AUČ! Kapiš!

     • Janšek Orbanšek

      2x AUČ? HA?

   • Peter

    Ah, plačanček,je važno, pod katerim nickom danes nastopa,no?

 • Ryuk

  Sploh se ni zgodilo prvič, da je veleposlaništvo zaradi lažnih novic protestiralo proti medijem. Lani je poljsko veleposlaništvo protestiralo (sicer ne z diplomatsko noto) proti režimskemu trobilu delo. Pa ni bil to takrat noben problem vplivanja na medije. Mladini je pač eksprodirala njihova lastna bomba obvladovanja t.i. “sovražnega govora” v njihovih rokah. Zdaj se pa reve cmerijo.

 • Olga101

  Vsi levičarji (komunisti) rabijo zunanjega sovražnika, da skrijejo svojo bedo! Živel Orban! Fuj murgleprestituti!

  • sveta preproščina

   Lep pozdrav v Potočko zijalko

 • komar marko

  No enak sistem je bil 41. Začeli so pravocirati, potem so zavladali. Zgodovina se ponavlja. Pošteni državljani tega ne smemo dopustiti!

 • Minovak

  Tudi rdeči balončki pokajo, a ne… No, kolk ti pade za to žaljenje in sovražno pisanje???

 • Dragan Krstič

  Kdo se je tudi oglasil, hahaha. Glavni urednik portala 24kur, rdeči pisunček Jure Tepina, sinček “verodostojne” upokojene rdče pisunke na RTVSLO Jasne Tepina. Gnilo jabolko ne pade daleč od drevesa.
  Po njegovem ukazu me je admin izbrisal in nisem mogel z mojimi komentarji več motiti njihovih plačanih vlogerjev.

 • Janšek Orbanšek

  Zanimivo orbanovi plakati niso bili sporni ena karikatura pa je. V kratkem lahko pričakujemo napad na Mladino s strani orbašev in janšistov tako kot leta 2015 v Parizu na satirični tednik Charlie Hebdo.

  • Peter

   Ti malo jecljaš?
   Nič hudega, obstajajo še hujši bolniki, no.

   • Dragan Krstič

    Pa bolj počas moraš napisat da bo hitrje doumel. Če prehitro napišeš ne more ugotoviti kaj želiš povedati.

   • rubec

    To ima po materi. Vedno so ga klicali teteslo.

    • Peter

     A…fotra pa itak ne poznajo…rdečearmejec, rajtam, no.

     • rubec

      Kaj čmo. Ker ni imela ure, je vzel pa njo.

     • Peter

      Ja. Pa že nova ni bla velik vredna, ura, no.

  • Peter

   Od nekdaj trdim, da imaš dober okus za izbiranje nickov.
   Potem pa se počasi konča,no.

   • Janšek Orbanšek

    HA?

  • rubec

   Pokaj teslo na večerjo, da dosežeš 150 kil. Potem te vzamejo na Ljubezen po domače. Ke teslo jebo ga ti.

   • Janšek Orbanšek

    BOLI???

    • Dragan Krstič

     Kako te lahko boli? Prazna glava ne more bolet.

     • Janšek Orbanšek

      Ti že veš kakšno imaš.

     • Dragan Krstič

      A ti za svojo ne veš kakšno imaš? A so ti zadnji špegu v bajti ta rdeči konfiscirali?

     • Janšek Orbanšek

      ??

     • Dragan Krstič

      Kaj sprašuješ? Poglej kdo ti je špegu sunil. Zagotovo ta rdeči. Pred vojno so kure in jajca kradli, po osamosvojitvi milijone zdaj pa že špegle.Vse jim prav pride.

     • Janšek Orbanšek

      ???

   • Peter

    Kaj češ pričakovat od velejčana, no.

 • francelj3

  Se mi je zdelo, da tele ‘bezobraznosti’ ni mogel (ponovno) zagrešiti kak Slovenec. Imate pa odlične lektorje.

 • Janšek Orbanšek

  Levici se je mogoče res pred kratkim sam janševistom se je že pred leti.

  • rabbit

   Komunistom se meša že od 1936. Pa še, kar trpijo, bolezen neozdravljiva.

   • Janšek Orbanšek

    Korenine janšistov segajo še dlje v preteklost, orbana že imate sedaj rabite samo še musolinija (v EU parlamentu imate njegovo potomko, se lahko začnete hitro množit) in ste kompletni od vzhoda do zahoda tri v vrsto ;)

    • rabbit

     A v Potočko zijalko kot tvoja pamet?

     • Janšek Orbanšek

      Kot kaže janševisti res poznate samo to “Potočko zijalko”, to je za vas religija?

     • rabbit

      No dobro: v glavi imaš tako veliko luknjo kot Postonjska jama.

 • Peter

  Torej so janševiki spet zmagal…a ne orbanšek, no.

 • Peter

  Pa btw, sin rdečearmejca in neznane matere, da ne boš rekel, da te zajebavam samo zaradi porekla…
  Madžarski plakati so madžarska stvar, je tako? Če bi se madžarski medij obregnil ob orbana, glej, njihov problem.
  Kaj pa se ima en komunajzarski medij v sosednji državi vtikati v njihovo politiko, to mi boš pa, upam, zdaj ti tukaj in zdaj razložil,no.

  • Janšek Orbanšek

   Nihče se ne vtika v orbana, janša sam sili tja orban pa na veliko k nam, ne vem kaj še sploh počne v Sloveniji??? Vsi lahko greste lepo prostovolnjo na mađarsko. Nihče vam ne brani ;)

   • Dragan Krstič

    A gremo lahko v Graz? Kaj pa Philadelphia?

    • Janšek Orbanšek

     Orban je vaš gazda, ne vam kaj bi želeli svojo religijo vsiljevat drugim. Odidite na mađarsko zgradite zid okrog in iztopite iz EU, pol pa mogoče uspete z rusi bolje sodelovat.

     • Dragan Krstič

      Ker si zarukan in s prazno betico ne moreš doumeti kako je Sloveniji v gospodarskem interesu imeti dobre odnose z Madžarsko.

     • Peter

      Edino dobro je imeti dobre odnose z materjo rusijo.

     • Janšek Orbanšek

      Glede na to kako se orban zanima za slovenijo in janša zanj ni dvoma kam pes taco moli. Janša rabi €€€, orban bi pa rad širil svoj gnoj naprej po evropi. V Slovenijni mu je hitro uspelo pokazal je par €€€ in to je to janševisti so hitro zagrabli.

      Na koncu bo enako kot rusi in krim, orbanu že diši po prekmurju.

     • JANEZ GUS

      Od kje so te spustili na tipkovnico beda neumna

     • Dragan Krstič

      Budala neumna, a ti misliš da se bo gradil drugi tir samo za prevoz indonezijskega premoga za TEŠ-6.? Seveda tebi ne more kapniti da Madžarska lahko prevzame tovore in izvaža svoje izdelke tudi preko Reke ali Trsta.

    • Peter

     Hm, sem ga blokiral, kot vse njegove bolne nicke…torej ni razložil….ampak nekaj grozi…ok, nisem drugega niti pričakoval.

     • Janšek Orbanšek

      ??

 • Den456

  Očitno so Madžari precej pametnejši od Slovencev. Tudi oni so na svojih plečih občutili vse “dobrote” socializma. Da se jim to ne bi prehitro ponovilo, so z dvotretjinsko večino izvolili desno vlado. Pri nas pa neki socialistično-komunistični Madžar (M. K.) na vsake volitve pripelje stranko novih mask na starih obrazih. Slovenci mu sicer ne verjamemo, zato ga pa podpira ogromno slovenaca (namerno pisano z malo začetnico)

 • Peter

  Pri nas smo tudi imeli plakate. Je na njih pisalo POŠTENO pa DELA.
  Pa ne vem, je kakšen madžarski janšek orbanšek tud v luft skakal?

 • Peter

  Btw, janšek orbanšek, te za tole žalost še zmeraj plačujejo?
  Saj si še slabši kot maketa za drugi tir, no.

 • Ava

  Sicer pa ne razumem, v čem je problem. Slovenske salonsko levico – verjetno tudi Mladini padejo težki denarji na račun – pa podpira Soros, a to je pa referenca? Orbanu se ne očita zločinov proti lastnemu narodu, za Sorosa to ne velja (ciljam na intervju, v katerem se je hvalil, kako je zaslužil svoj prvi denar: Nacistom je izdajal svoje, Jude). To so dejstva.

  • Peter

   Dejstva v propagandni vojni, ki jo bijejo levičarji, ne štejejo.

   • Ava

    Ja, vidim da očitno res ne.

 • Peter

  Vsak dan se pojavi kakšen nov komentator. Imate to razdelano, kdo bo kdaj, ali ste to vse samo en?
  Služba?

 • rabbit

  Vi pa Sorošu. Maduru.

 • rabbit

  Rdeči baron smrti

  • Peter

   Modro rumeni balon življenja.

 • rabbit

  Ti podpiraš Mladino ti pa ližejo rit Sorošu in Maduru pa še Italijanom, ker njihovi bančni računi so lepo pri teh ljudje skriti. Kaj če bi vrnili tistih 300 milijonov od žilnih opornic.

  • Janšek Orbanšek

   Janša je že plačal kazen za sporno posojilo???

 • rabbit

  A res revček levičarski kako pa potem veš kaj piše v Mladini, če je ne bereš.

 • rabbit

  Zakaj pa potem komentiraš stvari o katerih baje nič ne veš.
  Bonton si pa sigurno zelo počasi osvojil, ker tako lepega izražanja se pa zelo težko tako hitro naučiš.

 • JANEZ GUS

  Kaj je narobe z domobranci.

 • Peter

  Btw,navkljub spremembam, so s-ji v sds še vedno nacistični.
  Ste lahko še bolj patetični, maladinci,no?

 • rabbit

  Zanima me kako si pa komentiral naslovnico Demokracije z istimi izbranimi besedami. Vidim pa da bolj slabo si se naučil tudi brati, ne vidim nobene reakcije SDS.Nova samo povzema reakcijo Mladine na Madžarsko protestno noto ob objavi Mladinine naslovnice in to ne prvič, da so objavili Orbana kot nacista.

 • Dragan Krstič

  Če nisi levičar ali komunist potem si edino lahko še islamist. Zate je portal islam.si
  Tam boš našel svoje somišljenike.

 • JANEZ GUS

  Oni so bili borci proti komunizmu in komunističnim izdajalcem slovenskega naroda.Kdor tega še ne ve je idiot.

 • rabbit

  Upam, da nisi zaposlen v kakšni tovarni, ki dela za Nemce, Francoze, Avstrijce, Italijane, Srbe vsi so nas včasih okupirali a ja pa na Turke ne pozabi.

 • JANEZ GUS

  Povej statistiko,kdo jih je več.,pa ne kar napamet iz oš

 • Dragan Krstič

  Štromar a si se s ketne strgu? Te bo Pikalo v ponedeljek jako pohvalu za izbrane besede.

  • Peter

   Rdeči balon smrti. Kot bi bil star 10 let. Torej je res štromar, na tem nivoju je, no.

   • Dragan Krstič

    Ali pa Che iz Levice.

 • rabbit

  A dej no nisem vedela, da delaš za Kubance ali Venezuelce, za kapitalistične Američane sigurno ne.

 • JANEZ GUS

  Jaz se bi tudi z Belcebubom,ne samo z nacisti,če je vprašanje komunist.Dokazano ,največje zlo človeštvu.

 • totex39

  Če nisi nič od tega kako lahko pol tako razmišljaš o lopovskih socialistih, ki delajo vsepovsod samo zgago in ne priznavajo svojih napak.

 • rabbit

  A daj no pa vedo da si tako sovražno nastojen proti drugače mislečim. Zanima me kaj bi rekli na tvoje zmerjanje drugače mislečih sploh ljudi, ki jih sploh ne poznaš. Sploh Japonce bi bilo to zanimivo vprašati.

 • JANEZ GUS

  Prej ali slej bruhne iz tebe tvoj komunistični izdajalski žargon.Tolaži se s tem,da so ti ga geni vcepili.

  • rabbit

   Seveda je tipičen komunističen koritar, kateremu dedek je priskrbel doživljensko rento.

   • JANEZ GUS

    Mati pa vaška vlačuga,oče pa sezonar…….

 • rabbit

  Pa pošlji kakšen mail, da jih vprašam, kaj mislijo o partnerju, ki ljudi obklada z zelo izbranimi besedami. Na Japonskem je res noč ampak kolikor jaz vem Japonci delajo tudi ponoči, so ljudje, ki kar veliko delajo pa malo spijo.

 • Dragan Krstič

  Che niti nima tako izbranega leporečja kot štromar zato stavim na štromarja.

  • rabbit

   Mislim, da nič od tega ampak navaden FDV, pa še tega mogoče ni naredil.

   • Dragan Krstič

    Kako bi smejali če bi lahko izvedeli kaj so počeli predniki tega rdečega barona med 2WW. A mu je dedi razlagal kako je jurišal na nemške bunkerje, hahaha.

    • JANEZ GUS

     Ko dedi ni več zmogel,pa bunker na njega.Vse to piše v komunističnih pravljicah.

   • JANEZ GUS

    Faliran,na plečih fotra.

    • rabbit

     Stara bajta.

   • Dragan Krstič

    Se ne strinjam. Navaden FDV ne obvlada angleškega jezika tako kot štromar, ki je dobil ameriško štipendijo za postdiplomski študij na eni od njihovih univerz. To je prava manira in zahvala komunista ki kjer le more blati ZDA.

    • rabbit

     Pa misliš da je štromar obvladal angleščino , ko mu jih je Shapiro nekaj pametnih povedal, nekaj je ploskal nisem čisto sigurna, da je razumel kaj mu je povedal.

     • Dragan Krstič

      Shapiru seveda štromar ne more parirati. Da pa ugotoviš kdo je rdeči balon pa najdi na Youtubu oddajo VVfaktor Palestina z Jernejem Štromajerjem in Boštjanom Turkom. Človek je neverjetno agresivno koleričen.

    • JANEZ GUS

     Navaden oz.FDV-jevec je iz legla kumrovške šole.Ta banda se je dresirala na nekih delavnih brigadah,Po domače so se tam parili in tudi potem tega ta smrad v Sloveniji.

 • Peter

  Do kam seže svoboda medijev?
  Do naslovnice Demokracije, zaradi katere so levi zagnali totalen kraval?

 • Den456

  Po ogledu prispevka z Repovžem v Svetu na kanalu A, sem prišel do zaključka, da ta televizijski kanal ni kanal A ampak K anala.

  (K=kučanova)

  • JANEZ GUS

   Kanalizacija

 • JANEZ GUS

  Ti si lažnjivec

 • Peter

  Pogovor v bifeju
  Tadesn: tole od maladine gre pa res čez rob dobrega okusa
  Talev: vedno in povsod mi talevi zagovarjamo svobodo tiska
  Tadesn: zakaj ste pa pol kraval zganjal ob naslovnici demokracije s temnimi rokami na telesu bele ženske?
  Talev: nič ne vem o tem…

  Ja, tako je, če spremljaš samo leve medije, marsikaj ne veš. Slab izgovor…

  • JANEZ GUS

   Kdo daje denar za ta drek

   • herman

    za Novo24 ga daje Orban, kar se vidi tudi po pisanju.

    • macon

     Odlično, od tovrstnih neposrednih tujih vlaganj ima torej korist cela Slovenija.

     Levi nasprotno samo kradete državni denar, ker vam noben tujec ne da niti centa.

   • Peter

    Plačniki zdravstvenega zavarovanja.

 • Kosobrin

  Kar seješ, to žanješ.

 • župnik cefizelj

  Je ivan poscani janša že polizal orbanov anus? alora pridem več kasno.

  • JANEZ GUS

   A si ti kobal vsrane komiunistično

   • župnik cefizelj

    umiri se ljubitelj domačih živali in komunjar. so te župnik spet na tnalo dali?

    • JANEZ GUS

     Rdečuh, kolk si že spil………

     • župnik cefizelj

      a si to ti gašper blažič?

  • Den456

   Ma ti sploh ne prideš. Tvoji šefi prihajajo v tebe.

  • šmentanamuha

   A, to je torej tvoj fetiš!

 • Janšek Orbanšek

  Se, da kje dobit majca s to karikaturo?? Bi rabil eno za v službo, šef bo zelo vesel saj spada med janševiste ;)

 • župnik cefizelj

  govori se, da je uršika zala z novimi zizami tako obnorela viktorja orbana, da je ta kar na suho našega ivana janeza pobožal, če se razumemo. nove zize je pa plačalo podjetje đuđič-serekeš, budimpešta, hungarija. za cekine se je pripravljena zravsati tudi effi irgl, ki lahko z ritnimi mišicami preoblikuje plastelin v pepelnik,

  • Den456

   Si Irglovi nevoščljiv, ker so tvoje zadnjične mišice preveč raztegnjene od vseh levuharskih nagrad, ki si jih fasal tja.

 • Peter

  Korak za korakom postajamo zadnji rdeči otok sredi evrope.

  • župnik cefizelj

   z zadnjo rudečo stranko-sđs, ki ima sodelavce po poteh avnoja in v orbanu, najbolj zagnanemu mlademu komunistu mađarske. baje sta z ivanom janezom skupaj korakala in pela cibum cibum golaž polenta rudeča zvezda popek špric.

   • JANEZ GUS

    Ti pa cibum cibav v Lažgioše

 • rabbit

  Po čem pa ti sklepaš, da je Mladina najbolj bran tednik saj ga ne bereš.
  Pa dolžan si mi mali od Japoncev, da jim pošljem, kako lepo se izražaš.

  • Peter

   Hehe, najbolj bran tednik in maladina…toliko skupnega, kot voda v prahu.
   Še štromar je ne bere,…

   • rabbit

    Če je ne bi imeli naročeni v javni upravi, bi šla že zdavnaj na Žale.
    Pa še nekaj to ni bila prva naslovnica Mladine, ki prikazuje Orbana ampak je na Mladini to kar stalnica ni čudno, da enkrat je bilo Madžarom pa tudi dovolj.

    • Peter

     Ja. Zagotovo veleposlanica ni reagirala brez posvetovanja s svojo vlado. Verjetno je njej in madžarski vladi tudi že znano, koga in kaj predstavlja maladina.
     Da pa se levičarji izgovarjajo na svobodo tiska in govora ob tem, ko hočejo ponovno uvesti 133 člen…se pa sploh ne splača izgubljati besed, no.

     • rabbit

      Normalno sedaj, ko pa so lastno zdravilo dobili je pa reakcija zelo huda.

     • Peter

      V bistvu se sploh ne zavedajo, da so dobili zdravilo. Poznaš koga z leve strani, ki bi bil pripravljen priznati, da v čem nimajo prav? Ne? Verjamem, kaj takega ne obstaja. Oni vejo vse pa še več,no.

     • Janšek Orbanšek

      Je kdo z desne že priznal? Še janša noče plačat kazni zaradi ilegalnih posojil, pol bi pa se šel pravno državo.

     • rabbit

      Zadnjič sem ponoči gledala eno dokumentarno oddajo o informacijah in kako jih ljudje sprejemajo in se nanje odzivajo. In je en ameriški profesor rekel, da je pustil službo zato, da bi raziskal, zakaj v ZDA demokrati ne morejo parirati republikancem. Ugotovil je da so republikanci bolj izobraženi in imajo odgovore na vsako vprašanje ali pa pravijo, da se bodo pozanimali in predstavili podatke med tem, ko demokrati, če ne vedo odgovora se začnejo kričati znane parole.

     • Janšek Orbanšek

      Zato pa republikanski trump laže 11x na dan v povprečju, njegov oče je po novem iz nemčije je ta teden izjavil. Janša pa iz murgel kot kaže.

     • Peter

      Ja, na parole narod pada.
      Živel Stalin…dokler se ni šlo za to na Golega…
      Živel…ja.

 • garfi

  kućanova ZLOvenija je ena sama velika umobolnica brez zdravnikov
  titoistki pa veselo onanirajo po portal
  udbaška mladina in rtv sta tudi dokaz za to

  • župnik cefizelj

   govori se, da ima ivan janez še vedno titeja tetoviranega na levi ritnici. bno desno zdaj krasi škof rožman v aktu z brezjansko marijo. skrivnost je izdal franc breznik, ki mora za pokoro enkrat tedensko naoljiti tatoo in vanj nežno vmasirati minerale in vitamine.

   • JANEZ GUS

    Janez ga je saj skril,ti peder ga imaš pa na čelu

    • župnik cefizelj

     no ne skriva ga na madagaskarju. znane so slike, ko naš ivan janez v tigrastih pajkicah nežno zapeljuje črnega točaja, medtem ko z drugo roko masira urškina ledja. ni kaj reči, pravi mojster zapeljevanja.

     • JANEZ GUS

      Koliko ti rdeča svojat plača..

     • Den456

      On ne rabi plačila. Nagrado mu levuharski veljaki servirajo v izpušno cev. Večja kot je nagrada, bolj je srečen.

   • garfi

    naoljeni Bandit zakaj skrivate pederastijo med župniki
    in večina pedofilije je homoseksualne

    • župnik cefizelj

     to pa strehovca in rodeta vprašaj. te bosta z veseljem vpeljala v svet katoliške zablode.

     • JANEZ GUS

      Ti pa kar vstrajaš.Kako dolgo drži doza.

     • župnik cefizelj

      pika poka čez dva čmoka, ata župnik ma vas rad!

     • garfi

      homoseksualne duhovnike in povezavo s pedofilijo skrivate,
      ker komunajzli pedre podpirate in uporabljate za politiko in prevzgojo otrok v homoseksualce
      homoseksualnost in pedofilija pa je del iste lgtbp perverzne mavrice
      kapiš ?
      vaš poneumljen VOLIvni folk tega ne sme videti in razumeti

  • freedomfighter

   6 krat isti komentar pod razlicnimi clanki

 • xtc

  Ko bo pa tožba in ko bo Orban Slo komunisteke malce stresel po Prekmurjupa bodo vsi pos**+,he,he,he baje Orban napoveduje še več pomoči Madžarski manjšini.
  Kaj me najbolj nasmeji pa je to,da je par družin, bolj kot ne levičarjev,potem ,ko so zavonjale denar iz Madžarske,hitro svoje poslovenjene priimke zamenjale nazaj za prave

  • župnik cefizelj

   orban bo kakal skupaj z ivanom na štrbunk to leto v lepeni.

   • xtc

    Orban bo zj*** SLO levake v Prekmurju bo lahko šel kučan nazaj domov za hlapca pa potrči in druga druščina od tam.

    • Janšek Orbanšek

     To je namen orbana, hoče si prilastit prekmurje tako kot putin krim, pol pa orbaši in janševisti gonijo gonjo proti rusim sami so pa čist isti.

     • župnik cefizelj

      saj veš da ideološki dediči kolaboracije za denar prodajo slovenski narod. se sploh ne čudim.

     • xtc

      Prilastiti?Glavno prebivalstvo,do lonca WW 2 so bili v Prekmurju v glavnem Madžari in Avstrici, potem pa so komunisti navlekli drhal od drugod podobno kot v Apaško dolino in Gornjo Radgono.

     • župnik cefizelj

      poglej ga pezdeta katolibanskega. še malo pa si bo še primorsko podaril italjanom. posrane izdajalski!

     • JANEZ GUS

      A ti samo piješ,a se tud drogiraš.Kaj bi še rad svinja komunistična,še ni bilo dovolj svinjarij.Ne boste svinje dale še miru. Prokleti prasci izdajalski………………..

     • župnik cefizelj

      ti bo treba ta lažnivi gobec mal z žajfo oprat. na kolena in v kot, pa moli rožni venec! boš že videl prihod zveličarja ti častilec lažnega preroka.

     • xtc

      Ne bo potrebe,ko bo bankrot,bo Ljubljana zopet Šla pod Italijo Štajerska k Avstriji Prekmurje pa k madžarom tako boste levaki zapravili SLO kot ste SFRJ.

     • Janšek Orbanšek

      Sam da janša pride na oblast hrvatom je že obljubil piranski zaliv in vse ostalo kar si bodo za želeli, mađari dobijo prekmurje, sam z italjani se mora še spečat za par €€ in obljub pa smo brez primorske in gorenjske. Dol z takšnimi!!!!

     • xtc

      Ni jim nič obljubil levaki ste ga zapravili z Rusofilijo in bolj boste rusofilili in zganjali anti natovstvo in anti amerikanizem več možnosti imate ,da bomo izgubili še ostanek,samo da bo mir predd nami.

     • Janšek Orbanšek

      Zato pa je janševa rešitev z hrvati možna z dialogom, edini dialog za hrvate je daj nam kaj hočemo ali nič. Pri njegovih letih bi mislil da ima več pameti če že las nima.

     • xtc

      JJ ve ,da imajo Hrčki zaveznike v ZDA mi pač nikogar.

     • Janšek Orbanšek

      In zato bi jim on dal vse sam da se ne bi onemu runklu v ZDA zameril, ker drugače ne bo več povabil za mahniča, lisca in ostalo kompanjolo.

     • Peter

      Kdo bi nas pa maral? Člani Nata, ki rinejo v rit rusom? Nato nas ne mara, ker rinemo v rit rusom, rusi pa že imajo boljši dostop do toplih morij in se jim jebe za nas, cenene izdajalce..

     • Peter

      In na primorsko.

    • župnik cefizelj

     govori se, da bosta fideš in sđs pripravila največjo fešto na prkmurskem polju to poletje. najprej bodo uprizorili bitko na grosupeljskem polju, ko je ivan janša poscani sam premagal južnega sovraga. nato bo maša v mađarščini in dolenjščini. sledil bo pekmeš golaž nato pa skupni pregled mednožja mladih članov, ki ga bosta izvajala orban in ivan janez.

     • JANEZ GUS

      Nato boš pa ti imel govor —-kateri Slovenščini—kako boj čefurja na radgonskem polju

     • JANEZ GUS

      bebo

 • Janšek Orbanšek

  Če hočeš pa bedarije brat pa odpreš Nova24 ali pa demokracijo ;)

 • Dragan Krstič

  Salvini sporočil ladji ki prevaža migrante iz Libije v Evropo: peljite jih v Nemčijo, v Italijo ne.

  • JANEZ GUS

   Da tega ne sliši ta naš cepec.

 • rabbit

  No takole pa pišejo novinarske perle na Mladini:Če časopisu naklada raste, še ne pomeni, da mu tudi branost. In nasprotno: padec naklade še ne pomeni padca branosti.

  • xtc

   Branost Mladine?
   He,he,he,kdo pa še to bere?Metelkova,Murglje,pa nekaj Štepanjskega naselja in Fužin in par aparatčikov po SLO ostali davno ne več.

   • rabbit

    Javna uprava, obvezno naročilo. Častimo davkoplačevalci.

    • xtc

     Ja samo še ti ne berejo več-Mladina se šlepa na enak način kot propadlo Delo,ki utegne s sabo na dno potegniti še SN. baje se pripravljajo velika odpuščanja po vseh levih medijih.

     • Tone

      Mogoče jim pa uspe najti donatorje na kitajskem ali v S. Koreji, pa ne bo treba odpuščati.

     • Viljamus

      Ni bojazni. Bo Soroš poskrbel za svoja deca, da ne propadejo.

    • macon

     Jaz sem v JU, nikoli nismo imeli naročene Mladine, ampak Delo in Dnevnik. Cel sektor je imel en izvod (kakih 40 ljudi). Po 2008 je firma vse odpovedala.

     • tohuvabohu

      Do leta 2007 je bilo Delo priljubljeno zaradi dnevno sveže tečajne liste.

  • macon

   Ja, seveda, danes si podajamo izvode ene Mladine, ker komaj čakamo, da nam jo bo kdo posodil za prebrat, in je to potem velik doseg.

   Hkrati pa imamo internet, kjer je samo filmov toliko, da jih ne moremo pogledat v sto življenjih. Levim debilom se je zgodila medijska revolucija in vse, kar je morejo je, da škripljejo z zobmi in jokcajo o fašistih.

 • rabbit

  Pa ne da si ti un Arjan Pregelj, ki je Pujso Pepo prekopiral?

  Iz katerega leta si pa ti to o Mladini našel pa ne izpred leta 1991.

 • xtc

  AdD,Orban,Salvini ipd so vedno bolj prihodnost EU levičarji in anarholiberali pa vse bolj preteklost ljudje se vse bolj odmikajo večinsko od njih,na kak način bodo odšli na gnoj zgodovine pa je vprašanje ali bo to revolucija ali pa vojna to pa bomo še videli.
  Ker so vse bolj nepopularni so vse bolj vsiljivi in agresivni.

 • Peter

  Hm…komu je interes imeti neprijatelje?

  • župnik cefizelj

   a si ti tud not padu?

 • soc

  Brezobrazni Repovž? Torej da nima obraza? Ali gre pak zgolj za balkansko slovenjenje “bezobraznog” (prevedi: nesramnega) značaja konkretne osebe? S slednjo karakterizacijo se seveda z lahkoto strinjam, s terminom pa nikakor.

  • Peter

   Ja, srbizmi…v fuzbalu imamo kolo ne krog, napadalci iščejo gol…da ne govorim o srbijanskih polglasnikih na koncu vsakega priimka, zaradi katerih sem mislil, da je en španski igralec bukecaaaa in ne buskec…balkan, no.

   • tohuvabohu

    In ko “nogometaš” zadene gol, se vpiše med strelce.
    Tistega suroveža Obreza je res težko poslušati.
    Najbolj se pa režim, ko komentator ugotovi, da je kdo zatresel zunanji del mreže.

    • Peter

     Hehe…

  • samotoje

   To verjetno prihaja iz kitajskih logov. Za Kitajce je največja in absolutna sramota, če “izgubijo obraz”, kar pomeni, da se dokončno osramotijo. Repovžek popolnoma ustreza kriterijem in je zato brezobrazen=brez obraza.

   • Tone

    Zakaj na Kitajsko, če pa je “izgúbiti óbraz”, sramota takoj čez Kolpo?

 • Valter BraniSlav

  Izdelati aplikacijo za pametni telefon ki bo musli ilegalce pripeljala na privatni dom najblizjega levicarja.
  FAJONKA, MESEC, KORDIS, VIDEMSEK NESTRPNO CAKAJO DA PREIDEJO OD BESED K DEJANJEM.

 • Valter BraniSlav

  Kapo dol pred ORBANOM, SALVINIJEM, BROZOM IN TRUMPOM.
  VECNA SLAVA VODJEM KI SO SE UPRLI VISJIM SILAM V DOBRO LASTNEGA NARODA!!!

  • garfi

   Banditi niste narod ampak Podgane
   brozu gledaš iz riti

   • Valter BraniSlav

    Broz dobar skroz.
    IMEL SEM NEIZMERNO SRECO IN CAST DA SEM SE RODIL V TITOVI SFRJ!!!
    ZIVEL TITO

   • Valter BraniSlav

    Nekam zamorjeno in jezno delujes.
    Ti v ZIVLJENJU cisto nic ni uspelo?
    Moje sozalje, tudi taki ste med nami. Potrebujete mnogo usmiljenja.

 • Valter BraniSlav

  Balon, pazi se.
  SIVANKA CAKA NATE…

 • Vojteh Dovč

  Ko nora24 objavi hvalospev orbanu in ga narišejo v lepi madžarski narodni noši pa nobenmu nič?
  -Pogosto se ne strinjam z Mladino, ker so njeni avtorji pristranski, ampak pri tej naslovnici je pa zadela bistvo. In so lahko ostali kar lepo tiho, dokler tudi sami peljejo naprej svojo NovoTV in ostala podobna občila. Ni nobenih razlogov za umik in kaznovanje Mladine.

  • Peter

   Seveda. Naročilnico najdeš na netu.
   Demokratično izvoljen predsednik je stvar države in prebivalcev, ki so ga izvolili.
   KP pa že od nekdaj rabi neprijatelje. Boš znal sam narediti kakšen sklep ali ti pomagam z namigom o zvezanosti maladine in…ah, če do zdaj nisi, tudi ne boš, no.

   • Vojteh Dovč

    Zanimivo, da si upa ( orban ) rovariti proti Sloveniji in Mladini, ko pa ga je britanski The Economist prikazal kot poscanega cucka, pa sploh ni pisnil. In najbolj ste proti Mladini sedaj prav janševiki, ki sicer jamrate, da pri nas ni svobode govora.

    • Peter

     Vojteh, če si opazil ali ne, sem jaz pisal tebi. Ti si pisal njim…
     Kako naj ti odgovorim kot “janševiki, ki sicer jamramo itd”….ne morem, nočem si lastiti pravice govoriti v imenu drugih. Če misliš, da sem jaz janševik in da jamram, da ni svobode govora, bodi dec, pa povej to meni, pa se bova potem zmenila. Ok?
     Pa še tole, ko govoriš o svobodi govora in verjetno misliš tudi tiska. Ko je Demokracija objavila sporno naslovnico, je bila to tema osrednjega dnevnika hanzi tv. Pa je niso ravno pohvalili, omenjali so marsikaj…. Ko se naš medij norca dela iz vodje sposednje države ni deležen enake obravnave. Imaš kakšno pametno razlago za to, no?

     • Tone

      Eno je kritizirati politika, najmočnejšega človeka države, drugo pa prikazovati vse migrante oziroma temnopolte kot posiljevalce belih žensk.

  • Peter

   Hvalospev ne šteje kot žalitev sosednje države in njenega prebivalstva, ki je v veliki večini izvolilo svojega predsednika.
   Kdo si ti in maladina, da boste govorili, da so volili napačno?
   Očitajo mu nepluralnost medijev. Koliko medijev v dolini je pluralnih?
   Očitajo mu fašizem. Kaj je poniglavo vztrajanje na zatiranju svobode govora pod krinko sovražnega govora?
   Poglej najprej pred svoj prag, vojteh, no.

   • Tone

    Kdo pa ste vi, ki ves čas govorite, ki ves čas govorite, da Slovenci vilimo napačno?
    Ni pluralen en medij, pluralnost medijev pomeni različne medije.
    Fašizem ne pozna sovražnega govora, fašizem od sovražnega govora živi.

   • freedomfighter

    Daj povej kaj naj bi drzava naredila v tem primeru brez da krsi lastno ustavo…orban lahko tozi novinarje to je pa to…drzava se nima tu kaj vmesavati…clovek bozji vi govorite o cenzuri privatnih medijev…pa tudi ne vem od kdaj morajo mediji paziti da ne uzalijo volivcev dolocenega politika…ce je mnenje nekega novinarja da je nekdo fasist pac to lahko pove…nova 24 vsak dan oznaci vse drugace mislece za komuniste pa se nic ne razburjate in v sloveniji vecina ljudi podpira liberalno politiko nova 24 pa nas oznacuje za izdajalce morilce pedofile itd…ne vem kaksna je tu razlika

    • Peter

     Razlika? Mogoče v tem, da so naslovnico Demokracije (tisto s črnimi rokami) na telesu bele ženske vlačili po vseh medijih in se zgražali nad sovražnim govorom. Mladinine naslovnice, sevda, ta usoda ni doletela.
     Res je, da se predstavnik dosednje države pri nas nima kaj vtikati v naše medije. Vendar verjamem, da je g ambasadorka temeljito poičena o anomalijah v naši družbi, kjer je nekaterimdovoljeno vse, drugim pa nič.

     • Tone

      Norčevanje iz politike in politikov je naloga satire in karikature in to ni sovražni govor. Naslovnica Demokracije pa je sugerirala, da so migranti in temnopolti posiljevalci in nevarni evropskim ženskam. To pa je sovražni govor. Sovražni govor je vedno usmerjen proti šibkejšim. Če bi Mladina objavila enako naslovnico kot Demokracija, bi jo tudi vlačili po vseh medijih.

      Samo avtoritarne režime motijo karikature. Madžarska država je s to reakcijo priznala, da je na poti v diktaturo.

 • Borut Stari

  Mladina. Ali kdo normalen sploh upošteva pisanje tega brezveznega časopizda?

  • Tone

   Cela Madžarska, s slovenskimi podložniki vred.

   • Borut Stari

    Ne drži. Madžari ne berejo slovenščine.

    • Tone

     Pa slike gledajo.

 • lili pili

  Ko viki prdne ven prileti jajo, ko pa jajo zacne prdet ven priletivo sds ovci.

  • mginko

   Ostajaš na psihiatriji. Ni ti pomoči. Lajaj naprej.

   • lili pili

    Pridi se ti….

 • Antonius

  Mladina, Delo, Dnevnik in Večer so passe. Zelo malo ljudi jih še kupuje. Kučanovim so ti *cajtngi* pomembni samo zato, da prek tiskanih medijev laži povzamejo njim zveste tv kanalizacije. TvS potem v večernih poročilih sklicujoč se na tisk, laž in svinjarijo razbobna po celi Slovenij.

  • Peter

   Ravno zato niso passe. So trobila partije, ki je še kako živa in aktivna. Tudi če ne prodajo no enega izvoda svojih zmazkov, bodo še vedno izhajala. Denar pride od preplačil v zdravstvu in podobno.
   Vse je organizirano in deluje.

  • Tone

   To čutiš na vodi, kaj pa podatki o nakladi in prodaji?

 • ZatonMesecnikov

  nek medij ima pravico do novinarske svobode samo vkolikor je v službi obrambe civilizacijskih pridobitev.

  (Luka Polmesec, 2018)

 • šmentanamuha

  Z zadovoljstvom opažam, da ljudje, vključno z mano, vedno več kupujejo tednik Demokracija, Mladino pa vedno manj. Tukaj bi jim rada čestitala za odlične članke. Ko sem jo pred meseci začela kupovati, sem bila presenečena nad visokim nivojem člankov in celotne vsebine kot take. Prej sem mislila, da je to en suhoparen dolgočasen cajtng. Tako da, vse dobro uredništvu in reviji Demokracija tudi v prihodnje.

  • Tone

   Ali to opažaš samo pri domači trafiki, ali raziskuješ naklado in prodajo časopisov?

  • freedomfighter

   Zame ste ljudje ki berete demokracijo ali mladino rahlo….

 • samotoje

  Rdeči ajatola je na Ilovi gori razglasil fatvo za sovražni govor. Kaj se zdaj mulci pri Mladini razburjajo?

 • mginko

  Taka je genska kultura podmladka stare udbomafije. Za to mafijo so dovoljena vsa stredstva in 100% laži,
  Narod ….. !?

  • Tone

   Laži je treba razkrinkati z nasprotnimi dejstvi! Etiketiranje so samo nove laži.

   • mginko

    Z opranimi možgani se ne vidi nobenih dejstev, samo lastna prepričanja.

    • Tone

     No, potem pa razumem, zakaj ne moreš postreči z nobenimi dejstvi.

 • mginko

  V opranem mozgu ti vre.

 • Tone

  “…podpirali pa so nezaslišane posege Šarca v medijsko svobodo!”
  In kam se je v članku skril Šarec?

 • rabbit

  Vidiš bolje bi bilo, da se pogledaš v ogledalo, ker do sedaj nisi ugotovil katerega spola sem. Pa lepo pozdravljeni.

 • Borut Stari

  Pazi,da ne počiš.

 • Borut Stari

  Kaj, jim ga drkate?

 • Janez Kepic-Kern

  NO, JA !
  TALE “REPOVŽ IZ MLADINE”
  IZHAJA – KOT MI GOVORIJO TISTI, KI SO POZNALI NJEGOVE STARŠE
  IZ VRST EX
  KP, ZK, SZDL ČGP “DELA”
  EX KP, ZK “POKLICNI PROPAGANDISTI” – PAČ.
  Takim – pač – “ni pomoči”
  Trobijo – tisto eno “pesem”, ki jo edino “znajo”.
  A TUDI TO BO – MINILO.
  NA
  TEH EU VOLITVAH – BODO POKOMUNISTI – VSI PO VRSTI – NEIZVOLJENI !

  ŠALA,
  KI NITI
  NI ŠALA

  GLEDE – tistih – volitev v EU – PARLAMENT !
  bo pa takole:!
  NE BODO IZVOLJENE
  POKOMUNISTIČNE – POLITIČNO – NEPRIVLAČNE – KANDIDATKE – ŽENSKE

  1. “SD” – TANJA F. – NE BO IZVOLJENA:
  zdr. težave, nezanimiv, nastop,nam Slovencem morda celo škodljiva?
  iz – SD” – STRANKA “PONOSNIH NASLEDNIKOV KOMUNISTOV , KI SO STORILI – ZLOĆIN”
  ( prost citat besed SD poslanca – Koprivca, v PARLAMENTU R:S).

  2. “LMŠ” – I. JOVEVA – NE BO IZVOLJENA:
  kako naj neka MAKEDONKA ZASTOPA NAS SLOVENCE.
  LMŠ – je brezperspektivna stranka, lista, ki bo kmalu razpadla, kot SMC.

  3. “LEVICA” VIOLETA T., – NE BO IZVOLJENA:
  gospa oz. tovarišica V.T. je sama o sebi ma TV rekla, da je iztrošena igralka, v Parlamentu je pa
  trdila, da “mi smo se borilli 1941-1945,” rojena pa je 1963.
  “LEVICA” stranka je baje “neomarxistična”, če kdo ve kaj to pomeni, razen tega, da podobno
  kot K. MARX “NIMAJO POJMA OZ: SE POŽVIŽGAJO NA EKONOMIJO” – naj kar pove.

  Tako se meni osebno vidi:

  – IZVOLJENI BOSTA – ODLIČNI GOSPE – iz SDS
  – ROMANA TOMC IN PATRICIJA ŠULIN,, ki sta doslej lepo predstavljali nas SLOVENCE v EU.
  Nikakor
  pa –
  NE BODO IZVOLJENI

  – LJ. NOVAK, KI MED VEČINO NAS KC VERNIKOV – NI PRILJUBLJENA

  – I. ŠOLTES – ŽE ZATO, KER “IZRABLJA”
  NAS UPOKOJENCE, KI GA NE PODPIRAMO
  OZ. NE
  MARAMO KARLA E. IN NJEGOVEGA – DeSUSA.
  Moj
  osebni občutek, ki me redko vara. ex OK knjižničar L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  KI NITI NI ŠALA

 • freedomfighter

  Eno vprasanje…od kdaj je vloga drzave da odloca kaj lahko objavljajo privatni mediji…a ni to v nasprotju s svobodo medije…oz raje tako vprasam…kako naj drzava sankcionira medij ki je nespostljiv do nekega politika brez da krsi svobodo medijev

  • ZatonMesecnikov

   Imaš prav, vendar v primeru, da sta tarči obe strani, tako levi, kot desni. Nisi navajen, da se je eden prvič postavil za desne. Pri nas je še vedno globoko zakoreninjneo;

   Če žali v medijih desničar, je to podlo in kriminalno dejanje, če žali levičar, to počne zaradi obrambe civilizacijskih pridobitev. (Luka Polmesec)

   vsa filozofija je v tem stavku.

   • freedomfighter

    Zame zaljenje in karikature spadajo pod novinarstvo…pa tako je to da nekoga vzalis ni nikakrsen razlog za tozbo…kaj je pomembnejse nasa pravica da kritiziramo politike ali njihova pravica da niso vzaljeni ceprav mocno dvomim da poznamo tako pravico

 • Janez Kepic-Kern

  TOLE MORAM
  PONOVITI !
  KAKO SE POGOVARJAJO V T.I. POMLADNIH STRANKAH – NE VEM
  V NEKI NAŠI HA, HA
  NEOMARXISTIČNI “STRANKI” SE PA BAJE – POGOVARJAJO – PRIBLIŽNO TAKOLE:
  KOT MI JE
  ZELO UMETNIŠKO ZAPELA PTIČICA – IZ MOJE FANTAZIJE.

  ŠALA
  UMETNIŠKA
  ŠALA

  Vsaka podobnost z realno z ljudmi iz “LEVICE” in s stranko “LEVICA” je naključna : ta šala je umetniška, imena so prispodobe=metafore, ne realne osebe ali stranke.

  URA RESNICE – “LEVICE”

  Prvi
  – FDV dr. iz “LEVICE” – T A R N A : “Zdaj me v MB več ne “tepe” SDS – zdaj v MB kar neke šipe razbijajo podjetniku županu – upam, da ne bomo krivi mi iz “LEVICE”, ki smo znani, da smo – “proti prenizkemu obdavčevanju kapitalistov”,
  Drugi
  – FDV DR. vnemarno reče:” ah kaj, v MB je dosti ljubiteljev alkohola, ki za eno flašo ali kak EVRO – razbijejo šipo – po naročilu. Na OBALI razbijanja šip ni. Vsi se bojijo samih “kapitalistov” ali pa “naših” institucij prava”. Meni ni uspelo postati “samostojen programski kapitalist”- raje bom sprivatiziral en delček države ali pa – kar – tole “mojo, našo, vašo” stranko LEVICA. A imate kaj proti. Upam, da ne boste “državljanske vojne proti meni” organizirali – kot jo skušajo organizirati – proti meni ljubemu MANDURU”?”
  – “pravoverni” AHIM iz LEVICE reče:”dohtar, le glej, da ne boš ti moj Trocki, “car” “LEVICE” sem jaz.
  Se razume.NE SEKTAŠI:Trenutno filmsko uprizarjam CHE GUEVARO. ne vem še, kako bo ratalo”,

  – miroljubni, bonvivanski AKUL reče: ” oh AHIM – pazi, da tebe CHE GUEVARO – ne bojo tudi kakšni
  RANGERJI fental, kot so tistega ta pravega CHE GUEVARO. Ah, tovariši, ne prepirajmo se – bodimo
  prijatelji in tpvariši. Gremo raje – na kakšno – SLASTNO TEKOČINO”.
  – AKUL še reče: ” bomo ob npr. PIVU pogruntali, kakšne šanse ima kaj naša
  – tovarišica VIOLETA – za biti
  izvoljena v – EU PARLAMENT.!
  – AHIM reče: meni se zdi – da ima bolj slabe ŠANSE ZA BITI IZVOLJENA V EU PARLAMENT.
  Na FACEBOOKU ji že očitajo, da je pozabljiva – da je pozabila, da je govorila “POSLANCE NA
  MINIMALCE”. Jaz se ne spomnim kaj je kdaj ona govorila. Spomnim se samo, da je govorila
  – “DA SE JE BORILA PROTI OKUPATORJU”
  Danes jo ni. Verjetno v Beli krajini – štiha gredice na vrtu”

  – AKUL reče: ” dobro, bomo to dorekli ob požirku kake slastne pijače” “Vamonos=gremo”!

  – DR. LGBT zakon reče:” paziti moramo , da LMŠ ne bo sforsirall, kak zakon, da moram biti
  stranke finančno odgovorne ZA NAŠE PREDLOGE. Jaz nimam toliko denarja, da bi plačal
  3,4 MILIONE EVROV, KOLIKOR JE BIL STROŠEK LGBT REFERENDUMA, KI SMO GA ZGUBILI.
  ITD.
  ITD. Ostanka debate v LEVICI, mi moja domišljija ni posredovala. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  UMETNIŠKE ŠALE
  P.S.
  KAJ SO PILI V ZGORNJI – ŠALI – NE VEM. KER PA JE EX ZL=LEVICA – LUKA MESEC – POSLANEC IN JAVNA OSEBA
  PONAVLJAM SPODNJE REALNO,
  NIČ ŠALJVO MOJE OSEBNO VIDENJE L. MESCA OB NJEGOVEM PITJU PIVA.
  NI ŠALA
  Dajte
  tisti,
  ki bolje poznate tega “FAKE LEVICA” Luko MESCA
  raje nam verodostojno napišite
  KOLIKO
  – P I V A – RES SPIJE V SVOJEM ŽIVLJENJU – TA ” LEVICA” Luka MESEC?!
  Jaz
  sem na moje lastne oči videl tega Luko MESCA v lokalu PELIKAN pod METALKO v centru LJ,
  KO
  JE BREZ VSAKE TEŽAVE – SPIL KAR T R I V E L I K E – VRČKE P I V A !
  Enega za drugim.
  Koliko piva v njega življenju – RES SPIJE – ta Luka MESEC ?
  Ali on toliko piva spije vsak dan?
  TRI VELIKA PIVA ENO ZA DRUGIM
  to se meni,
  ki nič ne pijem – zdi – precej. Kaj pa vi mislite? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Olga101

  Ko bomo spet mi na oblasti, bomo zasegli vse izvode Mladine in jih skurili na grmadi!

  • Tone

   Saj se od fašistov kaj drugega tudi ne pričakuje.