[FOTO] Ko je sirski migrant prvorazreden nasproti slovenskim državljanom: “Brivnica” Ahmada sredi Ljubljane nadaljuje s svojim delom na črno …

Foto: Nova24TV

Se sprašujete, kaj se dogaja z “brivnico” najslavnejšega migranta v državi Ahmada Šamija, ki bi ga morala Slovenija že zdavnaj deportirati na sosednjo Hrvaško, a so ga zaščitili poslanci iz vrst SD, SMC in Levice? Najnovejše fotografije dokazujejo, da sedaj obratuje v samem središču Ljubljane. V poslovnih evidencah ni zabeležen noben poslovni subjekt, ki bi vseboval ime Ahmad Shamieh oziroma Ahmad Šami. Vse to si lahko privošči, ker so mu prvorazredni podelili status prvorazrednega, vsi ostali pa moramo spoštovati stroge zakone te države, sicer sledijo drakonske kazni.

Sodeč po najnovejših fotografijah, posnetih 6. julija, je Ahmad Šami svojo brivnico, ki ne ustreza minimalnim higienskim standardom, po novem postavil kar v središču Ljubljane ob Slovenski cesti, v neposredni bližini Čopove ulice, ki je v tem času polna turistov. Omenjeno dejstvo še enkrat znova dokazuje, da gre pri Shamiehu za prvorazrednega ilegalca, ki pa bi moral biti že davno deportiran na Hrvaško, če ga ne bi zaščitili poslanci Jan Škoberne (SD), Miha Kordiš (Levica), Jasna Murgel (SMC), Matjaž Han (SD) in takratni predsednik DZ, danes pa evropski poslanec, Milan Brglez. Kot smo raziskali, pa mu zaščita vladajoče politike daje tudi imuniteto pred spoštovanjem zakonov, ki jih moramo dosledno spoštovati običajni državljani.

Nima registrirane dejavnosti in davčne blagajne
Glede na dejavnost, ki jo Šami opravlja vsem na očem, se poraja vprašanje, ali jo je tudi dejansko prijavil pri pristojnih organih ali ne. Za več informacij v povezavi s tem smo se obrnili na Finančno upravo Republike Slovenije (Furs), kjer so v odgovoru zapisali: “Zaradi varovanja davčne tajnosti ne moremo posredovati informacij, ki se nanašajo na konkretnega davčnega zavezanca. Na splošno pa lahko pojasnimo, da morajo imeti zavezanci, ki se ukvarjajo s posameznimi storitvami, ustrezno registrirano dejavnost, sicer opravljajo delo na črno. Če poslujejo z gotovino, morajo uporabljati davčno blagajno ali izdajati račune iz VKR (vezane knjige računov), ter nasploh izpolnjevati vse davčne obveznosti (npr. oddaja letnih davčnih obračunov, plačilo mesečnih akontacij dohodnine in prispevkov za socialno varnost).”

Foto: Nova24TV

Glede na odgovor Fursa in dejstvo, da v evidencah ni zabeležen noben poslovni subjekt, ki bi vseboval ime Ahmad Shameih oziroma Ahmad Šami, se lahko upravičeno vprašamo, kaj počno slovenski organi, ki sicer zavzeto preganjajo branjevke na tržnici, ker ne izdajo računa za šopek peteršilja, da lahko najbolj znani slovenski migrant brije in striže na črno in to vsem na očeh. Spomnimo, da je to počel že v tovarni Rog. In spomnimo še to, da Sirec Ahmad zelo dobro živi na račun davkoplačevalcev, vendar jim to zelo slabo vrača nazaj, saj ne plačuje davkov. Vse to, ker so mu prvorazredni podelili status prvorazrednega, vsi ostali pa moramo spoštovati stroge zakone te države, sicer sledijo drakonske kazni. Toda to ne velja za Ahmada, ki tej družbi ni prispeval prav ničesar.

Foto: Nova24TV

Kljub sumu dela na črno pristojni organi ne obravnavajo dela Šamijeve “brivnice”
Vse bolj jasno torej je, da gre pri Šamijevi “brivnici” za delo na črno, ki pa ga pristojni organi kljub vsemu ne obravnavajo. Slednje še enkrat znova dokazuje, da gre pri Šamiju za osebo, ki je s strani slovenske države bolj zaščitena kot številni njeni prebivalci, ki bi to zaradi različnih stisk in težav tudi zares potrebovali.

Foto: Nova24TV

Rajko Golob

 • Jan Kovalski

  Zadnja fotografija, migrantska “idila”:
  Spredaj Šami zadaj “Afroslovenec”.
  V Ljubljani so Slovenci že v manjšini.

  • karlina

   Pa res.

  • Estrim Rolls

   glede na to kakšen priimek imaš…se strinjam s tvojim komentarjem

  • Garbage man

   Pizde ljubčjanske

  • Observer

   NIkoli nisem razumel kako lahko moški pustijo drugemu moškemu, da jim postavi rezilo pod vrat in jih brije. Neprijetno. Še posebej tale arabc, za katerega ne veš kaj v resnici skriva v sebi.

 • Antonius

  Če se človek iz slabe izkušnje ničesar ne nauči pomeni, da je bila izkušnja premalo slaba.
  ————–
  Prav je da se v Ljubljani Slovencem v brk posmehuje iraški brivec, ker volijo Kučanove politikantske barabe, ki iraškega posmehljivca politično podpirajo.

 • Beli Sneg

  Kar na sredi ulice dva stara predalnika, pa ogledalo. Je to standard za britje? Vodo verjetno ne rabi. Vse Slovence brije kar na suho.Šerif pa tudi stran gleda. Ljubljana od kod lepote tvoje?

  • KAPIBARA

   Se spomnim, kaki kažin je bil, ko se je jankvić lotil tistega modela, ki takoj na začetku arkad pri tržnici v LJ ,časopise prodaja..
   -So ljudje skupaj stopili in mu ta štant kupili..

  • samsara

   Članek bi moral zadostovatu kot prijava ustrezni državni instituciji ali več njim.
   Če ni tako, potem se odgovorne osebe teh institucij, z imei in priimki, sprenevedajo in tako norčujejo iz sodržavljanov, ki jih plačujemo, da skrbijo za pravni in finančni red.

 • Marko Slavič

  janša,reši nas vse hudega

 • tasilo

  HAHAMAD ŠAMPONI — Prvoosebni dramoletek v dveh dejanjih

  DRAMSKI ZAPLET

  K temu modelu se greš obrit ali postrič. Potem zahtevaš račun. Če dobiš na roko nakracano skrpucalo ali celo nič, najprej zavrneš plačilo — in model bo gotovo postal hudo nejevoljen, živčen in zoprn. Ti med njegovim vpitjem pokličeš nekaj državnih in mestnih inšpekcij, pa policijo in FURS. Ti in dva tvoja 118/130-kilska prijatelja vse skupaj (opazno kot turisti; ali neopazno) posnamete.

  DRAMSKI RAZPLET (tipično slovenski)

  Ti in tvoja frenda ste na koncu kaznovani zaradi: razpihovanja in širjenja rasne, verske in spolne nestrpnosti, sovražnega govora, napada na človekovo dobro ime in dostojanstvo, spodbujanja terorizma nadlegovanja,ter davčnega prestopka. Obsojeni ste vsak na 26 mesecev zapora in dodatno vsak še na plačilo 24.000€ odškodine kozjejebcu, ki kmalu zatem postane župan Najlepšega Mesta Na Svetu.

  • samotoje

   Kje je tu vloga za Makarovič? Bi se jo dalo kam vtakniti?

   • Matt von Glanz

    Ona naj nima teksta, se pa jo vidi, kako sedi na stopnicah pred pošto. Pred njo pa liter Jeltzina in črna mačka. Naj se izmenično nasmiha in žuga.

   • Garbage man

    Sej pri njej spi

 • Amerikanc

  Ahmad je resnično toliko “za luno”, da ne opazi, kako ga mesečniki in ostali extra levi provokatorji, izrabljajo za svoj partijski show.

  • Novakec1

   Na žalost pa butaste sloovce to gledajo in ploskajo.

 • GverilaStyle

  on samo čaka svoje brate teroriste, da pridejo v slovenistan…..pol boste pa videli kako bo žiletko vihtel…..tud brez računa…….

  • karlina

   Itak, da je ta baraba ostal v Zloveniji, je sigurno nekaj v ozadju, pri levičarjih je vedno, ampak vedno vse z NAMENOM !!!!!

 • VERZIFIKATOR

  Gamad Sami

  TURIST POSEBNE VRSTE

  Znana destinacija postale
  raj turistični posebne vrste,
  kjer vse križem gleda se skoz prste,
  so potrjeno samo Butale.

  Tu se ilegalno vse sprejema,
  za turista taks ni in ne davkov,
  dobrodošlica arabskih stavkov
  na široko prišleka objema.

  Dragi naš turist, ki iz Damaska
  k nam prišel povsem si brez prisile,
  vse Butale zate naredile
  bodo rade, saj si fant brez haska.

  Plačane počitnice celoti,
  to v Butalah kajpak je normalno,
  brivnico odpreš da ilegalno,
  to Butalcev res prav nič ne moti.

  Če bo treba tudi za družino
  célo preskrbljeno bo brezplačno,
  in če vreme bo preveč oblačno,
  boš dobil visoko odškodnino.

  Delajo Butale si reklamo
  res izvirno, vrste prav posebne,
  druge so reklame nepotrebne
  v slogu: kar imamo, vse ti damo.

  Je v Butalah takšna usmeritev,
  Damaščan atrakcija postane,
  ne turist, za stalno tu ostane,
  saj je neverjetna pridobitev.

  Z njim turizem razcveti se bajno,
  toliko turistov bo sledilo,
  da dobé Butale potrdilo
  sprtih z zdravo pametjo za trajno.

  Takšno manjka jim še potrdilo,
  trajnostni razvoj pa ga zahteva,
  urejena v kratkem bo zadeva,
  Damaščan je zanj le predplačilo.

 • antimur

  Se bo našel kakšen pošten slovenski inšpektor ter razkril ozadje te farse. Ali imajo komando, da tega primitivca ne smejo preganjati in to od koga, kar direktno od Kučana, ali morda od Brgleza, Škoberneta, Hana, Kordiša, Mesca in zaradi česa je za to golazen tako dragocen. Sam predlagam, da s tem odvratnim dezerterje pomečemo iz Slovenije tudi zgoraj naštete.

 • KAPIBARA

  Ko se je pa Jelinčič norca iz davčne delal, češ , da mu je Murko denar posodil, za nakup parcele ob morju, so pa, v roku dveh dneh, Murkota na zaslišanje pozvali..
  – Glih včeraj so me klicali iz davčne (zelo prijazna pupa na uni strani), da smo uredili nejasnosti, za plačilo 25% davka …
  Ali njega kdo pokliče za bilo kako plačilo, bilo kakega davka..??

  • Novakec1

   Nimajo njegove številke, ma skrito.

   • KAPIBARA

    Za kaj me jeziš ? :-)
    Če je treba, najdejo vse..!!
    Res pa je, da spregledajo tudi vse (dotičnim) !! Zidar v osebnem stečaju, pa mu ukradejo gotovino, pa ga nihče ne vpraša od kod mu gotovina, če uradni nima ničesar.. !!

 • resnicaboli

  Kje so pa redarji inšpektorji??

  • KAPIBARA

   Me prav zanima (in ga bom vprašal), tisti gospod, ki na Tromostovju igra na harmoniko, oblečen v nošo, kako in kaj je s tem- papirji-takse-..

 • Felikss_AH

  Tale cirkus z Ahmad opičnjakom je show ki ga Levica izvaja z namenom izzivanja Desnice… v stilu – -Ne marate Multikulturo… e pa vseeno jo boste imeli – – Ona črna prilika na sliki za Ahmadom to samo potrjuje. Preseneča edino reklamni pano ki je tokrat brez Črnega modela. In uspelo im bo, ker se razen nekaj Slovencev, Slovenistanci za te svinjarije sploh ne menijo.

  Stavim da se njegovi mecene ne brijejo niti strižejo pri lastnem im MultiDrekulti-exponatu. Vsakemu izvajalcu neke samostojne dejavnosti… in vsakemu ki se loti neke adaptacije na lastni hiši… predlagam da prvega inšpektorja ki pride težit, zbrca, nato pa pošlje k Ahmadu na “striženje”

  • tretjerazredni

   Organi običajno rečejo, že mogoče, da se res dogaja še kaj hujšega, ampak oni v določenem trenutku procesirajo tebe, ker ne morejo vseh naenkrat in tako pač je.
   Hecam se, ampak tako je, vsaka oblast domneva, da gre domačinom bolje kot tujcem in jim zato ne bi bilo treba kršiti lastnih zakonov, realnost je pa seveda nekaj čisto drugega.

  • Observer

   Se bodo pa strahopetni osli menili v prihodnosti, ko bo LJ postala Londonistan:

   https://www.thesun.co.uk/news/8104412/london-stabbings-2019-knife-crime-statistics/

   Na periferiji se že dogaja (taksist,…)

  • šmentanamuha

   Mislim, da je na plakatu en fegi, tko da so kompletni.

 • mona lisa

  Ti kamelojebci se nam sredi Ljubljane režijo v fris kaki idioti smo. Sram me je da se Slovenka.

 • Skrajno Desni

  Bolj razgledan in pripravljen kot naša vlada, na naval islamistične drhali ki bo preplavila Slovenijo in Ljubljano.

 • Janez Novak

  Človek je pobegnil pred tremi ženami. Kdo ne bi…

 • Nšo-či

  A Šami še ni obogatel? Levica torej s svojimi cekinčki ni tolk darežljiva kot z državnimi.

  • Rožle


   ☕ ..

   • samotoje

    Daj šalco nazaj, ta je moja.

  • samsara

   Mislim, da gre pri tej predstavi bolj za promocijske namene, po načelu malih korakov.
   Počasno privajanje domorodnih novi realnosti, ki naj bi po željah obskurnih globalnih psihopatskih odločevalcev (ki svojo voljo uveljavljajo preko zanih javnih obrtazov-marionet) bila že pred durmi.
   Poleg tega dosegati pri ljudeh vtis, da saj ti nezakoniti vsiljivci nekaj znajo in bi nakaj delali.
   Finančni vidik je po mojem mnenju bolj sekundarnega pomena če že ni povsem nepomemben.

  • Matt von Glanz

   Zanimivo je, da se vedno dela, da dela, ceprav menjuje panoge.

 • Franjo Trojner

  Dejansko so nam nelustrirani rdeči KMERI, mafijci ugrabili državo!
  V naši državi vsi nismo enaki pred zakonom in vsi nimamo enakih človekovih pravic in sboboščin.

  Džavljanom, ki redno plačujejo davke, striktno upoštevajo vso zakonodajo, skrbijo sami zase ter svoje družine in redno plačuje vse svoje položnice se:
  – oblastno nabija nagobčnik, omejujeja svoboda govora in mišlenja
  – nabijajo vedno novi davki, bremena
  – oblastno krati ustavna pravica do lastne varnosti in varnosti premoženja
  – oblastno krati pravica do možnosti pravočasnih zdravstvenih uslug
  – oblastno krati pravica do človeka vrednega živlenja, zaradi nizkih plač in pokojnin, ter manjkajočih delovnih mest.
  Po drugi strani pa LEVA OBLAST, Šarčeva leva vlada/koalicija, mimo veljavne zakonodaje, spušča ilegalne migrante skozi našo južno in s tem schengensko mejo in jim iz našega skupnega proračuna namenja gromozanska sredstva. Da je mera polna, tako LEVA aktualna , kot bivša LEVA oblast, celo sam sestopljeni predsednik vlade, kot aktualni predsednik vlade ne spoštuje odločb lastnih ministrstev in celo sodišč, kar je naravnost NEVERJETNO IN NEDOPUSTNO.
  Šami bi moral po še veljavni zakonodaji že zdavnaj biti vrnjen nazaj k južnim sosedom! Tudi brez dovoljenja zasedati javni prostor na ulici in brez dovoljenja opravljati frizersko dejavnost in ne plačevati davkov, je menda v naši državi še kaznivo dejanje, mar ne?
  Če bi sredi ulice moja frizerka na črno strigla mimoidoče, bi se nanjo v roku pol ure spravila policija, davčni urad, občina in bi se na koncu znašla v primežu sodnih mlinov.
  Zdaj sami vidite, da vedno bolj postajamo banana republika, v kateri leva oblast počne kar želi in to mimo veljavne USTAVE in vse veljavne zakonodaje, ki iz nje izhaja.
  Ma isto je bilo v totalitarni komunistični YU in podobno se danes dogaja v socialističnem raju Venezueli.

 • Franjo Trojner

  Dejansko so nam nelustrirani rdeči KMERI, mafijci ugrabili državo!
  V naši državi vsi nismo enaki pred zakonom in vsi nimamo enakih človekovih pravic in sboboščin.

  Džavljanom, ki redno plačujejo davke, striktno upoštevajo vso zakonodajo, skrbijo sami zase ter svoje družine in redno plačuje vse svoje položnice se:
  – oblastno nabija nagobčnik, omejujeja svoboda govora in mišlenja
  – nabijajo vedno novi davki, bremena
  – oblastno krati ustavna pravica do lastne varnosti in varnosti premoženja
  – oblastno krati pravica do možnosti pravočasnih zdravstvenih uslug
  – oblastno krati pravica do človeka vrednega živlenja, zaradi nizkih plač in pokojnin, ter manjkajočih delovnih mest.
  Po drugi strani pa LEVA OBLAST, Šarčeva leva vlada/koalicija, mimo veljavne zakonodaje, spušča ilegalne migrante skozi našo južno in s tem schengensko mejo in jim iz našega skupnega proračuna namenja gromozanska sredstva. Da je mera polna, tako LEVA aktualna , kot bivša LEVA oblast, celo sam sestopljeni predsednik vlade, kot aktualni predsednik vlade ne spoštuje odločb lastnih ministrstev in celo sodišč, kar je naravnost NEVERJETNO IN NEDOPUSTNO.
  Šami bi moral po še veljavni zakonodaji že zdavnaj biti vrnjen nazaj k južnim sosedom! Tudi brez dovoljenja zasedati javni prostor na ulici in brez dovoljenja opravljati frizersko dejavnost in ne plačevati davkov, je menda v naši državi še kaznivo dejanje, mar ne?
  Če bi sredi ulice moja frizerka na črno strigla mimoidoče, bi se nanjo v roku pol ure spravila policija, davčni urad, občina, sanitarna inšpekcija itd. in bi se na koncu znašla v primežu sodnih mlinov.
  Zdaj sami vidite, da vedno bolj postajamo banana republika, v kateri leva oblast počne kar želi in to mimo še veljavne USTAVE in vse še veljavne zakonodaje, ki iz nje izhaja. Ena pravila veljajo za migranta frizera Šamija in povsem druga za mojo frizerko in vse nas preostale staroselce, ki nismo del leve politične elite.
  Ma isto je bilo v totalitarni komunistični YU in podobno se danes dogaja v socialističnem raju Venezueli.

  • tretjerazredni

   Šami ni naš, ni se nikomur posebej zameril, potem seveda nima zavistnih in butastih sorodnikov, prijateljev in sosedov, ki bi ga skrivaj ovadili organom.

 • Morala

  Če dela on na črno, potem lahko tudi vsi ostali…

  Naj ne ostane samo pri sumu, potrebno je raziskati ali res dela na črno!

  • KAPIBARA

   Včasih so na papirček, z roko napisali: Vzeli kravo+ prašiča+ 3 kure..in rekli, v štabu bodo plačali.. prišel unovčit zaplembo, pa so bil vesel, da niso kugle dobili v hrbet..

 • macon

  Naj kar vsi brivci sedijo takole na ulici, poleg njega naj drug Arabec prodaja cote, potem naj tretji na svoji mizi seka krvavo meso v roju muh in ga prodaja. Za njih seveda nič davka, ker smo multikulti, strpni in napredni pa nobene druge ponudbe ne rabimo, da bo čimbolj novi krasni svet po levičarsko in islamsko.

  Samo tako ulično poslovanje naj ostane, trgovine kar zapret, kaj pa se pravi, da se držijo higienskih in ostalih predpisov.

  • tretjerazredni

   Jai bolaki!

 • totex39

  S tem on dokazuje, da imamo pri nas v vseh institucijah bedake, ki tujim migrantom dopušča vse kar si izmislijo. SRAMOTA!

  • tretjerazredni

   Balkanski migranti so si morali pri nas sami postiljati posteljo, stanovanja, denar in delo so dobili šele, ko so pomagali pregnati izbrisane slovence, potem so se lahko vselili v njihove domove in jih zamenjali na delovnem mestu.

 • pajot

  A se bo našel kakšen junak in temu pezdetu obril brado in brke? In ga pri tem čisto majčkeno nalomil?

 • totex39

  Dajmo se organizirat in po vzoru migranta postaviti na posameznih vogalih Ljubljane in drugih mest določene storitvene delavnice, da vidimo reakcijo vladnih bedakov in drugih institucij.

 • tretjerazredni

  No ja, davke seveda plačuje, če pošteno kupuje v trgovinah ter uporablja kakršne koli registrirane storitve. Na računu vedno piše, cena taka in taka, od tega davka toliko in toliko, oboje plača kupec.
  Sploh, če kadi, pije in igra igre na srečo, to so namreč najbolj obdavčene stvari pri nas.
  Edina izjema so slovenci, li kupujejo tobak od bosanske mafije, rakijo iz Slavonije in imajo presstitutke zastonj, kot sodelavci in ovaduhi režima, ki si zaradi narave dela težko najdejo ženske.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Go Janša go. Že levičarji nas bodo čist ugonobli. Pardon so nas že.

 • Gregor Kastelec

  golazen

 • tretjerazredni

  Pahorjevo poverilnico nam jim izstavi, ki jo je naš predsednik uvedel za primere, ko ljudje zastonj pomagajo prijateljem in sosedom, pa bi moralo niti v redu.

 • Nata

  Me prav zanima , ali Jankoviću tudi plača za reklamno ogledalo in prostor , ki ga zaseda ??

 • tretjerazredni

  Šami je postal slovenska maskota, saj je izjema, ki potrjuje pravilo, da arabci in afričani enostavno ne marajo izrazito katoliških držav. Ne samo zaradi verske nestrpnosti, pogledi na življenje in svet se močno razlikujejo, pri nas lepo živijo edino po nepotrebnem skromni divjaki, ki itak nimajo nič od življenja, saj slepo pokorno sledijo edino lažnemu Idolu dela.
  Šami je v tem oziru popolnoma drugačen, islam ga ne zanima preveč, za take je delo vprašanje karme posameznika, na težka in slabo plačana so obsojeni zaradi grehov iz prejšnjih življenj, ki so ovira na poti do nirvane. Njegova usoda je, da se redi sredi Ljubljane in uživa.
  Očitno je inteligenten, zakaj potem zapravlja čas z brezveznimi opravili in odžira kruh balkanskim migrantom, že zdavnaj bi ga morala naketi kot svetovalca in prevajalca kakšna izvozno naravnana firma.

  Sicer pa, kdo pravi, da striže dlake in popravlja kolesa, mogoče je sodelavec in ovaduh, ki opreza za sumljivimi osebami in javlja premike v generalštab.

 • tretjerazredni

  Po moje, so se narobe lotili kampanije proti infidelom, če bi radi, da bi levica sovražila Šamija, je treba pokazati, da je edini, ki mu pomagajo.
  Levičarje strezni edino hinavščina, ko bodo videli kako grdo delajo z večino ostalih migrantov, se bo marsikdo vprašal zakaj je prav Šami poseben.

  V članku lepo piše kdo vse mu je pri nas pomagal, nekdo naj napiše še kako so ti politiki in humanisti pomagali našim, slovenskim revežem v svojem domačem kraju, ki so jih popolnoma uničili in porinili celo na rob samomora, ker pač niso bili nič posebnega in jih niso mogli tržiti za razne politične in ideološke manipulacije.

 • karlina

  P.M. !!!!!! Mimogrede, kje je tukaj tudi higienski zakon, saj nima ta baraba nikjer vode, sicer pa, kdor se mu pusti briti, naj pogleda njegove umazane roke-grrrrr. Brivec, ki brije, zraven pa kadi, pa tega svet res še ni nikjer videl, razen v banana republiki, ki jo vodijo sami norci !!!!!!! Minister Gregor pa nič.

  • tretjerazredni

   Kako ni vode, saj teče mimo ljubljanica.

 • karlina

  Mene pa zanima, če je kdo od vas, dobil od LB, če imate to banko, poziv, da naj se zglasi v banki z osebnim dokumentom, zaradi zakona o pranju denarja in financiranju terorizma, halooooo, si morate misliti, nas, navadne državljane, tretjerazredne, imajo za norca. Nas, ki imamo na banki tiste uboge fičnike, ki komaj preživimo iz mesca v mesec, mnogi tudi ne. Res me zanima.

  • totex39

   Vzami ves denar iz banke, tako bi morali narediti vsi.

 • totex39

  Včasih so cigani na vogalih takole brusili nože in popravljali stare dežnike, tale jim je čisto podoben.

 • Franc Šink

  Šami postaja ljubljanska znamenitost svetovnega slovesa.

 • Zombi Gartner

  Za crknit kake Butale….
  Ha…ha….
  Kolk sem srečen, da sem Slovenc.
  Ha… ha….ha….

 • Olga101

  Bližnji vzhod v Ljubljani…

 • Garbage man

  Ko pridejo kurbe pregledovat tržnico v vukojebini, jih je potrebno opozorit na samomorilce………….

 • Rožle

  ” Šišam, brijem, zube vadim… ponekad vam i vaše bicklo pokvarim ” ….

 • Miro Jereb

  Evo kaj nam je rdeča golazen zrihtala…za uvod. Naj ga levi odnesejo k sebi domov in ga pitajo …violeta pa naj ga zadovoljuje na nek način.

 • Vince Blake

  Nečesa pa ne razumem. A je bil odlok o izgonu preklican? Kakšne so pravne podlage, da ga policija sedaj ne prime, ko vsem na očeh brije ljudi in brije norce iz naše države? Zakaj policija ne izvaja odločbe sodišča? kje so sedaj policaji? Skriti v grmovju opazujejo kdo ni privezan v avtu?

  • sem dokaj

   Tudi, ko policija nekoga zasači pri kaznivem dejanju se ne procesira po odločbi sodišča, vlade, pa čeprav mimo ustave in zakonov. Za ene tako za zavedne poštene Slovence drugače. Vse jasno, samo do kdaj ?

   • tretjerazredni

    Policija ni namenjena vsiljevanju zakona, tudi, ampak njihova glavna dolžnost je varovanje ljudi in premoženja. Morali bi paziti, da je mir in ni nepotrebnih krivic, torej miriti ljudi in jih usmerjati v civilizirano reševanje sporov. Njihova zadnja naloga je preganjati reveže, kadar se nikomur ne zgodi nič slabega in ni nobene škode, itak je oblast kriva, če so ljudje prisiljeni improvizirati in zaobiti določena pravila. Ne morejo laznovati revežev, ki so prisiljeni hoditi po samem robu zakona, če vrh države počne natančno isto, le da prvorazrednim tega zagotovo ne bi bilo treba.

  • tretjerazredni

   Policija ni oblast, saj nismo na divjem zahodu, tako so se pač takrat odloćili Cerar, Han,… tiste lutke od političnih direktorjev in udbašev v parlamentu, v glavnem.

   • Vince Blake

    Torej je sodišče preklicalo odločbo o izgonu? Odločba ne velja več?

 • Franjo Trojner

  Tudi zato kje kadi, ga bi bilo potrebno oglobiti!

  • sem dokaj

   Smrad in nesnaga kot reprezentativni posvojeni osebek vlade.

 • tretjerazredni

  Zakaj se zgražamo nad Šamijem, mogoče pa on dela prav in smo mi nori. Saj vedno rečemo, da je država zverinsko represivna in imamo najhujše, najslabše zakone, pa najbolj skorumpirano pravosodje in policijo. Oprostite, ampak to so dejstva, dokaz so sodbe proti Sloveniji.
  Nihče ni zadovoljen, Šami je pač neobremenjen, ker je tujec in se znajde pošteno. Saj nikomur ne tišči britvico pod vrat in ne krade biciklov, če bi kdo rad njegovo pomoč in najel njegove veščine, pač hoče nek drobiž v zameno.
  Ubogi revež verjetno ne razume, da to ni Nemčija in so naše socialne namenjene zgolj za golo preživetje, socialno dobi zato, ker je tretjerazreden in oblast noče, da bi komu hodil v zelje.
  To so pač razlike med kulturami, v tretjem svetu najrevnejši sloj pomeni, da neko socialno mogoče dobijo, država pa za reveže ne obstaja več, ne morejo biti enakopravni in konkurenčni, zato si vsak revež poišče nek vogal in tam skuša zaslužiti kaj neposredno od mimoidočih.
  Lahko bi mu kupili rabljen Tuk-tuk, pa naj s tisto moto rikšo razvaža turiste ali jo raztegne v zasilno brivnico, isto kot se dala v Aziji in Indiji.

  • ZatonMesecnikov

   #Saj nikomur ne tišči britvico pod vrat in ne krade biciklov, če bi kdo
   rad njegovo pomoč in najel njegove veščine, pač hoče nek drobiž v
   zameno.#

   ker nikoli nisi počel kaj pametnega v življenju ne veš, da če bi navaden Slovenec postavil kaj takšnega na ulici, bi v naslednjih urah fasal vsaj 3 inšpektorje;

   – FURS
   – Sanitarnega
   – Delovnega

   V tem je razlika med šamijem in ostalimi Slovenci. On je priviligiran in priviligiranega ste naredili levičarji.

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ lepo je v naši domovini biti Šami … ♪ ♫ ♩♬ ♭

 • trumpet2018

  a najprej te obrije , potem ti pa še kolo popravi :)) pa ta je pravi multipraktik, kot tista senovska kura, attention whore Rebeka D.

 • samotoje

  Kje je Mohamed, ki glanca čevlje?

 • Matt von Glanz

  Po sliki sodec se pocasi, a zagotovo spreminja v … klošarja.

  • Aresnica

   Nč bat – ne bo klošar.- dobi finančno podporo.
   ________
   Lep pozdrav

   • Matt von Glanz

    Pop up brivski salon z robo iz centra ponovne uporabe … Rabi se clanek v Kraljih ulice :)

 • tromaž

  Čas je za nevladno organizacijo, ki nadzoruje in brani svobodo, pravice in razvoj slovenskega naroda na svoji zemlji.

 • Ahoj

  Na zadnji sliki v ozadju pa še en…

 • Valter BraniSlav

  …”Ko je sirski migrant prvorazreden nasproti slovenskim državljanom: “Brivnica” Ahmada sredi Ljubljane nadaljuje s svojim delom na črno”…
  NAROD HLAPCEV PAC…
  KDO SEM?
  Velikokrat ste me sprasevali kdo sem. Takole je to. Sem eden on najbolj bogatih predstavnikov nasega klana. Strica mi nista dala dosti, SFRJ pa mi je dala ogromno: prosti dostop do izobrazbe.

  Nas klan je zelo stevilcen. Danes je zivih kakih 40 potomcev druzine Kardelj in 120 potomcev druzine Macek. Spodaj je rodovnik v grobem:
  DRUZINA KARDELJ:
  Bojan – 1922 – 1978 brat Eda
  Francka -1913 – 1988 prva zena Edvarda, rojena Mozan, iz Radovljice
  Borut – 1941 – 1971 sin Eda
  Janez – 1914 – 1942 brat Eda Kardelja, padel v NOB, tudi kot Ivan Janez Kardelj
  Pepca – 1914 – 1990 zena Eda, rojena Macek
  Edvard – 1878 – 1955 oce Eda, moz Ivane
  Ivana – 1881- 1944 mama Eda
  Pepca – 1904 – 1985 sestra Eda
  DRUZINA MACEK:
  Rod macek izvira iz Spodnje Zadobrove kjer so nekoc ziveli trije bratje Macek:

  MALNARCKOVI: Jozef Macek, Spodnja Zadobrova 5, tesar (1 marec 1872 – 1951), zena papirniska delavka Marija Ocvirk (19 sept 1874 – 30 decemberr 1941), porocena 22 april 1907, rodilo se je 5 otrok med njimi IVAN MACEK MATIJA.

  MATJACEVI Franc Macek, Spodnja Zadobrova 34, kocar in cevljar (7 december 1874 – 1957), zena gospodinja Marija Marn (2 marec 1876 – 12 februar 1935), porocena 16 oktober 1989, rodilo se je 8 otrok med njimi PEPCA porocena MACEK

  Starsi Marije Lovrenc Marni iz Spodnje Zadobrove 14 (1839-1913) in Karolina Corletti iz Trsta (1841-1915)

  PR KRLIN : Anton Macek, Spodnja Zadobrova 14, tesarski mojster in posestnik (9 februar 1878 – 9 marec 1956), zena sivilja Marn Franciska (10 julij 1879 – 10 september 1869, porocena 12 januarja 1902, rodilo se je 10 otrok

  Starsi Franciske Marn Lovrenc iz Spodnje Zadobrove in Karolina Corletti iz Trsta (BRATA Franc Macek in Anton Macek sta porocila sestri)

  IVAN MACEK MATIJA (1908 – 10 julij 1993 bolnica Petra Drzaja) je porocil z Alenko, partizansko Cveto (1924-2014), imela sta tri sinove Matjaza (1944), Jadrana (kemika) in Dobraca (1948-2004)
  Med 1947-1982 zivel v vili denacionaliziranega lekarnarja Leona Bahovca. Vilo so porusili da so zgradili Cankarjev dom. Leta 1982 so zanj dokoncali novo vilo na Snezniski ulici v kateri je danes Italijansko veleposlanistvo.

 • Johana Jurgen

  Kogar moti: Zadeva se preprosto reši: greš k njemu na storitev-britev in na koncu zahtevaš račun. Če ga ne izda, lepo pokličeš policijo in inšpekcijo. Če se zadeva ne premakne, pokličeš medije (Nova24, KanalA, PlanetTV). Ni hudič, da ne bi ratalo.

  • Valter BraniSlav

   Le kaj si bodo o nas mislili tujci???

   • Johana Jurgen

    Ne vem, povprašajte jih. V Ljubljani je turistov dovolj, ob južni meji pa migrantov- kar vam je bližje.

    • Valter BraniSlav

     Rekli bodo da smo ravnodusni do ljudi v stiski. Da smo taki kot Trump…
     Jojmene…
     Fajonka in Videmsek ze jokata…

  • Ava

   No ja, ne verjamem da bi se kanalA in planet odzvala…Če razumete, kaj mislim. :)

  • KAPIBARA

   .. storitev-britev..

   A sti zmešana, poglej kaj se je zgodilo taksistu..

 • Janez Kepic-Kern

  HA, HA !
  A to on poćne v dobi električnih brivnikov ?
  In poceni britviv v PVC vrečkah ?
  Ni videti, da bi imel – kaj strank.

  ŠALA
  Sicer
  ga bo pa VALTER BRANISLAV – VZEL – NA FLORIDO
  K SEBI.
  Vse mu bo Valer plačal ? Valter je do vseh – NESLOVENCEV – prijazen
  LE DO NAS SLOVENCEV
  Valter – NI PRIJAZEN. On že ve zakaj ? NI PRIJAZEN DO NAS. L-R. JANEZ K. K. KOMENDA

  • Valter BraniSlav

   Budala, jaz muslijev in novih levakov ne maram. Oboji so nevarnost za sekularno druzbo.
   Jaz sem vse placal svojim otrokom dokler so hodili v solo in pospravljali za seboj.
   Sedaj skrbijo sami zase. Za vnuke pa imamo Trust iz katerega se bo jemal denar za solanje do 30 leta. Po 65 letu pa bodo iz Trusta lahko jemali moji potomci ki bi slucajno obubozali.
   Nihce ne bo lacen, vsi pa bodo imeli prost dostop do izobrazbe.
   ZA SVOJE POTOMCE MORAM SKRBETI TAKO KOT JE VELIKI JOSIP BROZ – VECNA MU SLAVA – SKRBEL ZA MENE.

   • Janez Kepic-Kern

    V ZMOTI SI.
    MARŠALOV PRAVI, ROJSTNI PRIIMEK JE
    – SKORAJ JE ŽE DOKAZANO
    JOSEF,
    FRANZ AMBROZ – ti si preveč bral “uradne” knjige, pa si zaveden !
    A
    poznaš kakega kovinarskega vajenca,
    ki zna NA KLAVIR IGRATI VIRTUOZA F. CHOPINA ?
    Ti pa
    se zdi, v 60 letih – še verjameš – v “PRAVLJICE” l.R. JANEZ K.K. KOMENDA

 • Garbage man

  Prvič, ko vidim inšpektorje/ice na tržnici ,jih bom udaril tako da se jim bo glava zavrtela……….

 • Garbage man

  A se da z vavtom tam pripelat?

 • Common Sense

  Če ima registriran s.p, pa davčno blagajno, je vse ok. Če pa nima, in takole po ulici prodaja storitve, ob tem, da ga pozna pol Slovenije, je pa res neumen. Dejansko riskira izgon, ki se ga je izognil. Ali pa se čuti “varnega”, kar me ne bi čudilo. SD + Levica = ZKS, ti pa so delali kar so hoteli, kdor se jih pač še spomni. Jaz se.

  • Ava

   Ah, ta ne bo izgnan, pa naj naredi karkoli. Zaradi tega, kar si opisal v drugem delu komentarja.

 • Ava

  Pa tega svet še ni videl. Jaz pa rabim 975337645357 potrdil in obrazcev. Bože, da ti en manjka!

 • xtc

  Sprozit sodni spor zaradi ne dela inšpekcijskih služb zoper državo.

 • Spartan

  Frizerski salon je še v redu. Veselica bo, ko bodo prvi kirurgi in zobozdravniki, ki ravnokar v mokrih glivičnih čižmih brodijo čez Velebit in s seboj prinašajo čudovite nove bolezni brez imen, katere bodo znali pozdraviti samo oni, pri nas začeli nudit svoje vrhunske “top-notch” medicinske storitve.
  Se že veselim otvoritve prve kardiovaskularne operacijske sobe na Kongresnem trgu in prve zobozdravniške ordinacije v parku Tivoli pod pokroviteljstvom Studio Moderna d.o.o. (ležišča DORMEO), BOSCH d.o.o. (baterijsko orodje), UNIOR d.d. (ročno orodje) in DIXI d.o.o. (sanitarni prostori).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!