[Video] Nezaslišano! Islamski skrajnež grozi Nova24TV: “Molim Alaha, da vas uniči.”

Foto: Fb

“Židovi zapomnite si eno stvar več kot ste proti muslimanov in tašne objave ki samo vrtite vse najhujše. Delajte kar česte al eno stvar si zapomnite ISLAM je istina in nikoli ga neboste uničili niti muslimanov ker ALLAH (BOG) prizna samo ISLAM in ISLAM ce zmagati po celem svetu ker je to vpisano v KOR’ANU. ALLAH JE EDEN NIMA DRUGEGA. MOLIM ALALHA DA VAS UNIČI. STE NAJHUJŠA NEOBRAZOVANA TELEVIZIJA KI ŠIRI SAMO MRŽNJO. VI STE TERORISTI,” je v zasebnem sporočilu uredništvu Nova24TV zapisal zagreti pripadnik islamske vere, ki je po fotografijah in vsebini grožnje sodeč, pravi islamski skrajnež.

Da je grožnja islamskega radikalizma realnost tudi v Sloveniji, smo v uredništvu Nova24TV opozarjali že od samega začetka obstoja našega medija in pri tem izpostavljali številne primere, večinoma prezrte s strani organov pregona, vendar še kako potrebne resne obravnave.

Tokrat smo kot zasebno sporočilo uredništvu prejeli neposredno grožnjo po uničenju našega medija. Pod njo se je podpisal Samir Balić, predstavnik slovenske islamske skupnosti, ki je – glede na fotografijo s Facebooka – skrajnega salafističnega prepričanja, saj nosi dolgo brado, značilno za ekstremno vejo islamske ideologije.

Oblasti čakajo, da se zgodi novi Charlie Hebdo?
Bistvo te vere oziroma ideologije je razkrito tudi v njegovi grožnji, v kateri napoveduje zmago islama po celem svetu, ker je to zapisano že v Koranu, sveti knjigi islama. “Allah je eden, molim Alaha, da vas uniči,” so besede Balića, ki bi morale še najbolj skeptične prepričati, da imamo opravka z resno varnostno grožnjo in hkratnim napadom na svobodne medije. Spomnimo samo na napad islamistov na satirični francoski medij Charlie Hebdo januarja 2015, ko sta brata Said in Cherif Kouachi napadla in ubila 12 ljudi, 11 pa ranila.

Vsebina grožnje predstavnika slovenske islamske skupnosti Samirja Balića.

Spomnimo, da tovrstne grožnje predstavnikov islamske skupnosti niso osamljeni primeri, temveč se jih je nabralo že kar nekaj. Zadnja se je zgodila nekaj dni nazaj, ko je slovenski džihadistični rekrutiranec in nato tudi rekrutor Rok Žavbi s pestmi napadel novinarja in snemalca televizije Planet TV. V preteklosti smo poročali o seji ljubljanskega mestnega sveta, ki jo je marsikateri svetnik MOL zapustil šokiran. Tajnik islamske skupnosti Nevzet Porić je namreč zagrozil, da si bodo v skupnosti zapomnili tiste, ki so bili proti gradnji džamije. “Jaz bi samo želel povedati, da si gospod Janković veliko več zasluži, kot pa imenovanje ulice, glede na to, kaj vse je naredil za projekt izgradnje džamije. On je ne samo naš objekt, ampak tudi druge sakralne objekte podprl finančno, torej, ne govorim kot župan, ampak kot Zoran Janković, tako da si zasluži veliko več in mi mu to nikoli ne bomo pozabili. Seveda pa si bomo zapomnili vse tiste, ki so bili proti in so glasovali in so ovirali projekt izgradnje džamije …” je 25. septembra lani na seji ljubljanskega mestnega sveta dejal mestni svetnik na listi Zorana Jankovića in generalni sekretar Islamske skupnosti v Sloveniji Porić.

Slovenija muslimanska država čez 20 let?
Govorim o tem, da ta center in vse, za kar smo si prizadevali, smo si zaradi slovenskih državljanov, ki bodo čez, recimo, 20 let večina muslimanske oziroma islamske skupnosti v Sloveniji,” je bila izjava slovenskega muftija Nedžada Grabusa v Odmevih leta 2015. Izjava, ki je dvignila veliko prahu in do danes še ni bila pozabljena. Čeprav je bila njegova izjava, milo rečeno, skrajno neprimerna, pa nam trenutni podatki zares lahko vzbudijo določeno mero skrbi – še posebej, če jih združimo z besedami Samirja Balića, ki napoveduje uničenje vsega, kar ne sodi v islam.

C. Š.

 • Valter BraniSlav

  Desni Slovenci sovrazijo leve Slovence in pljuvajo po NOB.
  Levi Slovenci sovrazijo desne in k nam vabijo muslimane.
  SLOVENCI SE BOMO UNICILI KAR SAMI IN BREZ BORBE DALI NASO DOMOVINO MUSLIMANOM…
  Samo da sosedu crkne krava…
  Tragedija nasega naroda je v tem da bolj uziva v oviranju drugega Slovenca kot pa v borbi ZA skupno dobro vseh Slovencev…

  • traktor

   Foušija je kurba, ne? In glavni sovražnik napredka v Sloveniji. Slovenec bi ubil slovenca zaradi foušije in to se je v preteklosti že masovno dogajalo. Dokazi ležijo tudi v jamah.

  • if

   Desni Slovenci poznamo dejstva o OF laži vsebinsko in časovno vezane na 27. april 1941, ko so bili komunisti del nacifašistične okuaptorske sprege.
   Kljub temu današnji neokomunisti na omenjeno OF laž sidrajo in praznujejo Dan upora proti okupatorju.

 • Zan Marega

  tale na desni je elvedin pezić.bivši avtomehanik.doktoriral iz korana v savdski arabiji.vehabija.drugi tak model je safet kuduzović. enaka zgodba…oba sta pred cca pol leta predavala v ljubljani.prostor jim je oddala zdravniška zbornica slovenije.sta pripadnika vehabizma.dajte novinarji malo preiskati to zadevo posebaj v navezi z zdravniško zbornico slovenije.drugače se pa njihova-vehabijska ekspozituta v sloveniji imenuje “srednja pot”.gradijo lastno đamijo na rakovi jelši v ljubljani, zadevo financira katar.njihovi člani so brez izjeme vsi z kriminalno preteklostjo.da boste vedeli kao razmišljajo vam podajam samo en link…Ubija se ko uvrijedi Poslanika sallallahu alejhi ve sellem – Safet Kuduzovic.https://www.youtube.com/watch?v=49etk_BC3GQ . zdaj pa da vidim naše organe pregona kaj bodo naredili…tole so vehabije v sloveniji:https://www.facebook.com/srednjapot/

  • čopkovseved

   HVALA za objavo! Nedopustno, ti pa ko plačuješ položnico , se moraš pa izkazat z osebnim dokumentom. Banda!

  • Ivan

   Naši organi pregona bodo tebe poiskali in te prijavili za sovražni govor.Najmanj kar bodo storili je to,da ti bodo napisali famozni “plačilni nalog”,ker drugega pač ne znajo.Musličev si ne upajo niti pogledati,kaj šele,da bi jih “povprašali po zdravju”.Je tudi Porić javno grozil nasprotnikom gradnje džamije pa se mu ni nič zgodilo.

  • Felikss_AH

   Organi ne bodo mrdnili s prstom… oni samo sledijo navodilom politike… torej zamenjati je politiko… z niti 30% zainteresiranih proti 70% nezainteresiranih + Levuharski imbecilizem bo težko. Torej dogajati se mora veliko več alah-sranja o katerem tale dva idiota razpredata… pol pa videti koliko je še nezainteresiranih ostalo…

  • Hunyađi

   Bisere metat ovcam oz raji jih samo vznemirjaš, enako kot svinje. Nekatari so “ustvarjeni” da spoznajo, bolje pozno kot nikdar, nekateterim rojenim z pedigrejem ni potrebno spoznavat bilo kaj in večini- raja- ne bo nikoli spoznala bistva, ker v bistvu nočejo spoznavt kolesja civilizacije, delujejo instinktivno kar je najbol normalno oz pristno.Pač naravni zakon. Prej se sprijazniš lažje je. Sistemi so abstraktna zavestna utopija, nikdar ne bo sistem popolno deloval, če vpliva na nanj živo bitje je nemogoče da doseže popolnost kaj šele konstantno popolno delovanje.
   Moj nasvet na današno slovesnost SDS s častnim gostom Webrom.

   Kar se tiče vehabij. Si zadel v črno na tarči. Človek ki preveč ve in se izpostavlja z pristnim razlogom, da bi ozavestil rajo, preceč tvega, tezko breme si nalaga na Križ.

 • slovenski štor

  To ni možno!Če bi ne videl,bral,bi to rekel.Človek je lahko samo zgrožen.Kaj si vse upajo in se jim nič ne zgodi.Ko bo prišlo do katastrofe,bo tisoč opravičil in razlogov,zakaj ni kdo kaj ukrenil.
  Nikoli ne bi pomislil,da mi v moji domovini s krščansko tradicijo grozijo z islamom.To preprosto ni možno.Očitno,se bomo morali privaditi na še kaj hujšega.Kristjani in Slovenci smo pridni,pohlevni,ponižni…Saj bo!Moramo malo potrpeti.
  V glavi,mi vseeno kljuva rek-latinski rek(o Alahu takrat ni bilo govora):
  SI FUERIS ROMAE ROMANO VIVITO MORE,SI FUERIS ALIBI VIVITO SICUT IBI.
  ČE SI V RIMU,ŽIVI,KOT ŽIVIJO RIMLJANI,ČE SI DRUGJE,ŽIVI,KOT ŽIVIJO TAM!
  Mislim si tudi,saj v Sloveniji nihče ne ovira muslimanov in njihove veroizpovedi,čeprav je to za nas nekaj novega.Seveda,če lahko povem,me moti agresivnost in izključevanje.Mi in edino mi!V Sloveniji,to ne bo šlo.
  Slovenci smo se v zgodovini dobro držali.Namerno ne nadaljujem,ker bi me lahko za nedolžnosti celo izbrisali.Sicer sem pohleven slovenski štor….

 • Zan Marega
 • Zan Marega

  evo tole nam vozijo v slovenijo , da nam predavajo…https://www.youtube.com/watch?v=txIzOBmlcJ4

 • cosmosjasnovidec

  In kje se nahaja tale muslimanska nagravžna svinjska smrdljiva čobanska pokveka,da mu grem v betico zabijem sekiro?
  Prekleta svinja musliška se raje naj enkrat pogleda v ogledalo prekleta driska čobanska zahojena.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Zan Marega

   njihov sedež v ljubljani: http://www.srednjapot.si/

  • Valter BraniSlav

   Tbilisijska 83a. Ljubljana.

  • Stric iz ozadja

   Cesta 24. junija 72A
   1231 LJUBLJANA-ČRNUČE

   No pa da vidmo kako bos pogumen.

  • Stric iz ozadja

   Cesta 24. junija 72A
   1231 LJUBLJANA-ČRNUČE

   No pa da vidmo kako bos pogumen.

  • Valter BraniSlav

   Ljubljana, Tbilisijska 83a

  • Valter BraniSlav

   Google Srednja pot Ljubljana. Tam bos nasel njihov naslov.

 • Zan Marega
 • Zan Marega

  no pa še ena pametna od gospoda , ki islam predava po sloveniji….Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice dr. Safet Kuduzović pitanja i odgovori .https://www.youtube.com/watch?v=5fVjejWf_VU

  • KAPIBARA

   Gledal :-)
   Pa še nekaj drugih vprašanja..

 • pajot

  Pa da se ne najdeta dva krepka fantiča in temu tipu najprej obrijeta brado. Eden ga drži,drugi ga brije.Potem pa mu naložita petdeset krepkih po podplatih. temu se reče bastonada.

 • Anja M.

  Izraelske in druge židovkse “humanitarne” organizacije so največji protagonisti muslimanske imigracije v Evropo. Soros je samo vrh ledene gore. Dejansko vse vzvode moči držijo v rokah. Tudi v sloveniji je naša 100-članska židovska skupnost zelo aktivna in prireja simpozije o enakosti in tolerantnosti in lobira za zakone proti sovražnem govoru in podobne kozlarije, ki sabotirajo kakršenkoli upor proti masovni imigraciji. Več kot očitno je, da jim je v tej točki prioriteta, da si s pomočjo svojih Islamskih bratov podredijo Evropejce. 6,000,000 krat bolj kot muslimanov se bojijo Evropejcev in belih separatistov. To lahko potrdi tudi dežurni semitofil xtc. Z Muslimani bodo že opravili, ko bodo spravili pod kontrolo neo nacije.

  Samo ena mala težava. Musliči se bodo najprej lotili židov, potem pa še njihove zaveznike in enejblarje. In ko bodo ostali brez belih zaveznikov bodo lahka tarča za separatiste. Prav smešno je gledat žide kako so avtorji svoje lastne destrukcije.

  Nasilja sicer ne podpiram, ampak prav nič pa ne bom objokovala in obsojala nasilja proti rasi/religiji, ki je tako sovražna do evropejcev in krščanstva.

  Separatisti že dolgo časa podajajo roko židom, da se pogovorijo in ustavijo trenutni tok dogodkov. Ampak židje seveda vztrajajo pri svojem. Pa naj bo tako.

  • samsara

   Kot sem prebral drugod, je v V.Britaniji, enako. Židje in njihovi rabini so georeči podporniki uničenja Evrope in bele rase s pomočjo njihovih uporabnih (degeneriranih in zaostalih) idiotov.

 • Valter BraniSlav

  Na prvi pogled slika izgleda kot musli reklama za istospolno druzino…
  Kje je Franci Danko?

 • kresnik

  Sem prebral samo prvih par stavkov. Brezveze. Islama ne bo nihče uničil, niti se ne bo sam. Ko bo zmanjkalo naftnega denarja, in verjemite pipa je že pošteno zaprta, bo zmanjkalo tudi verske gorečnosti.

  • KAPIBARA

   V SA jih že na mehak način zaposlujejo, ker se na to pripravljajo.
   – Je pa med domačini revolt, ker morjo hodit v službo- NE delat..

  • Jože Kovač

   Motiš se, nafte ne bo nikoli zmanjkslo, ker je proizvod zemeljske notranjosti in rotacije Zemlje. Laži o tem, da jo bo zmanjkalo širijo lastniki večine naftnih polj, saj s tem držijo visoke cene in extremne dobičke. To trenutno odgovarja tudi Rusiji saj z dobičkom iz naftnih in plinskih polj z lahkoto financirajo delovanje države, pa še za vojno v Siriji in s tem dodaten bonus na BV. Edini na katerega lahko Evropa računa, da jih bo rešil islamske okupacije je PUTIN, na pa kak PAPEŽ

 • Valter BraniSlav

  Take ljudi nasi uporabni idioti Fajonova, Mesec, Kordis, Hanzek, Kos Mikuzeva, Videmsek, Kogovsek Salamunova:
  VABIJO V SLOVENIJO…
  To so njihovi bodoci volilci….

  • Ivan

   Nekaj časa bodo njihovi volilci,potem pa se bodo naenkrat prelevili v njihove rablje.Samo levaški možgani tega niso sposobni dojeti.

   • Valter BraniSlav

    Muslimani nikogar ne sovrazijo bolj is levakov. Zato ker levi ne verujejo v boga in ker levi verjamejo v enakpravnost spolov in spolnih orientacij, torej tri stvari ki se muslimanom najbolj gnusijo. In to v zgoraj navedenem vrstnem redu…t

    Glave njihovih “prijateljev” kot Fajonka, Mesec , Hanzek bodo padle prve….

 • Dragan Krstič

  Zakaj je Bosna tako napredna država. Poglejte video predavanja vrhunskih učenjakov prof. Elvedina Pezića in prof. dr. Safeta Kuduzovića.Takih visoko izobraženih strokovnjakov zelo primanjkuje v Sloveniji zato bo Šarčeva vlada poskrbela za prihod tega kadra ker le na osnovi posredovanja znanja teh znanstvenikov bo možen napredek v naši državi.

 • Novakec1

  Avtohtone sloovce pripravite se na boj za obstanek, slabo nam kaže ob tolikih izdajalcih in brezjajčnikih.

 • SIMON ROZIC

  Po škodljivcih, prevarantih in klavcih lahko zmeraj pljuvamo, tovariš
  Valter. Brez zadržkov!

 • Djuro Sumar

  Še en dokaz več, da je vera največje zlo človeštva. Kdaj je še kdo videl ali slišal, da bi kakšen ateist komu grozil. Nikdar in nikoli. Mi smo najbolj miroljubni ljudje na planetu.

 • Vrba

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodú naj naš’ga treši gróm;
  prost, ko je bil očakov,
  naprej naj bo Slovencov dom;
  naj zdrobé
  njih roké
  si spone, ki jih še težé!

 • plamen100

  Dejstvo je da bomo lahko na koncu
  zbiralu.i med desnico in islamom,ker levicarji so vse to povzrocili in normalno je da se bodo evropejci odlocili za desnico, ker drugace nas preprosto kot pravita dzihadista caka unicenje. To ni nic novega in to ze vrsto let pravita tako Grabus kot tudi Puric s tem da tega ne povesta naravnost ampak rezultat je enak, mislimani naj bi bila vecinska vera v Sloveniji. Kako muslimani delujejo? Lepo po Islamski dekleraciji Alije Izetbegovica, ki je tudi objavljena na spletu in bi io moral vsak, ki debetara na to temo tudi poznati, ker drugace mlati prazno slamo. Dekleracija je bila preizkusena na Kosovu in je seveda 100% uspela. Rdeca nit v dekleraciji pa je kako naj muslimani scasoma prevzamejo oblast v neki drzavi, preprosto s svojo nataliteto in v koncni fazi se sam prevzem, ko postanejo vecinska vera ne narod, z nasiljem polastijo oblasti in seveda vzpostavijo svojo vero kot drzavno in njihovo pravo kot drzavno pravo. Najvecje zablode Slovencev tako drzave kot oblasti pa je to da govorijo o “integraciji” o femer je ze Merklova pred 5 leti jasno povedala, kako mocno se je Nemcija zmotila glede Integracije Turkov, ki so v 4-5 generaciji bolj Turki od njihovih prednikov ki so nekoc prisli v Evropo, no pa je kljub temu zgresila katastrofalno napako za prihodnost Evrope, ki se bo zaradi nje koncala v krvi. Ker v koncni fazi bo ostalo samo vprasanje ziveti ali umreti oz biti musliman ali umreti, ker druge opcije ne bo na voljo. Namrec ljudje v Evropi necesar ne razumejo, INTEGRIRAN MUSLIMAN NE OBSTAJA, ker ce se itegrira potem tudi za muslimane nu vec pravi musliman ampak izdajalec katerega je treba ubiti. In se eno prednost imajo muslimani, namrec da postavijo vero pred nacijo, oni so najprej muslimani in potem drzavljani neke drzave in to bo tisto kar bo odlocilo, kdo bo zavladal pri tem trku civilizacij na evropskih tleh. In edini ji je pravilno ocenil kaj je islam je papez Benedikt 16, ki je naravnost povedal, da se muslimanska religija siri s krvjo in mecem in nekaj mesecev za tem je kao zaradi slabega zdravja odstopil, pa se danes zivi?in do sedaj sta odstopila dva papeza 1294 prvi in 1415 drugi papez. Velika verjetnost pa je da je prav ta njegova iskrena in neposredna izjava glede sirenja muslimanstva tudi povezana s temn(po moje v obliki izsiljevanja, kar pa se bo izvedelo 100 let po njegovi smrti, torej mi resnice ne bomo docakali).

  • lili pili

   pa tako ste pljuvali po srbih, ki so v 90 letih bili boj z temi muslimani v bosni in na kosovu …

  • Mihilus

   No dejstvo je, da so si Kosovo pridobili s pomočjo zahoda. Brez tega bi bili etnično očiščeni musliči.

   • plamen100

    Ja valjda, samo kaj jim bo kvazi drzava ko pa jo vodi prekupcevalna mafija, 2/3 kosovarjev pa je migriralo v tujino in so v Nemcjji takoj za Sirijci po stevilcnosti prosilcev za azil.

  • sevenx

   Poglejte si tole. Feministke se ne morejo odločit med islamom in pravicami žensk. Absurd…

   https://www.youtube.com/watch?v=PZHuFah0uds

   • plamen100

    Zblojene femenistke in femenisteki. Femenizem je produkt neoliberalizma, ki je ze pozabil a je nastal iz bulmastifov al od kaksnega mimoidocega!

 • Olga2345

  Izgon!

 • tarantela

  Hm, a tole je grožnja? Sicer pa, kar boste sejali, to boste želi!

  • elh.

   Počasi a zanesljivo se spreobračaš.

  • Mojca pokraculja

   Hm, a ti bos pa muslitu k te bo napadu rekla : ne, ne, lepo prosm jst sm bla za vas, jst vas podpiram, alah akhbar!

 • domovina mili dom

  Kako bo zgledalo, ko bodo začeli “ateiste” prej pucat kot kristjane.

 • VERRZIFIKATOR

  Tale je za zdaj samo obrezan,
  pa očitno si želi dodatek,
  ni težav, saj ta lahko je kratek:
  b zamenjaš le, da bo odrezan.

 • čopkovseved

  Po profilih njegovih prijateljev na FB gre za zelo nevarnega človeka in nemara simpatizerja ISIS-a. Vredno ogleda in še bolj policijske preiskave. Takšnega človeka je treba preprosto izgnati v njemu ljubo islamistično domovino V Sloveniji za človeka, ki grozi, ne sme biti prostora! Njegove grožnje in zmerjanje s teroristi, je treba vzeti zelo RESNO!

  • Steiermark

   ja , in to je delo oz. ddolžnost organov, ki so plačani za to, da jih distancirajo, na varno razdaljo od Slovenije, magari na Hrvaško ….potem se pa naj drugi ukvarjajo s tem problemom, predvsem tisti, ki nam jih podtikajo, od “domačih” bolanih psihoptskih levakov, do hrvatov….in tiste tudi, ki so naredili pakt s hrvati, da nam na vrat obesijo 50000 islamskih zveri, v zameno, za neodprodajo NLB – njihovega bankomata!

 • Gr Enze

  POBERITE SE IZ SLOVENIJE SAMI , ČE VAM BOMO MORALI POMAGATI BO VELIKO VELIKO HUJŠE KOT 1991 LETA ! IZVOLITE POJDITE V MIRU !

 • Nšo-či

  Samir..Allah je Bog res samo v oklepaju kot si zapisal sam. Sicer bi vedel, da je svet okrogel zato, da ga obkroža ljubezen. Z ognjem nikoli ni in nikoli ne bo šlo! Brez skrbi..vstali bomo. Takrat od mošeje ne bo ostala niti opeka.

  • zokispoki

   Za pocrkat, kako jim je v casu
   zupanovanja kriminalske podgane, zrastel greben !

   • RATATA

    Počak še mal, da laudšprehrje zakurblajo na tisti raketi, takrat se bojo vsi po tle metal.

   • Ivan

    Letos bodo lokalne volitve in Ljubljančani bodo ponovno zaupali vodenje “najlepšega mesta fukaču farmacevtk”.Šele potem bo musličem zrasel greben.

    • Janko Gedlicka

     Oprosti, zdi se mi, da bo bolj kakor Ljublančanom zrasel greben “ljubljančaninama”.

  • rubec

   *************** x 2
   Mi je zmanjkalo zvezdic.

   • Nšo-či

    :)

  • Felikss_AH

   Lady Indi, malce te moram popraviti… samo z ognjem in mečem se rešuje take zadeve… kako pa misliš da so naši stari pregnali to golazen iz Evrope… z ljubeznijo?… malo morgen… Vlad Drakula na primer ih je z veliko “ljubezni” oslepljeval, in tudi kakšnega dal na križ… če ne celo na kol

   S tistimi opekami pa im je jajca za zrašpat

   • samsara

    Če sem si prav zapomnil enih 20-25.000 turčinov je ob eni priložnosti nataknil in naredil prihajajoči turški vojski ‘drevored’ ob katerem so se tudi muslimanskim divjakom zašibila kolena.
    Tako si je pridobil njihovo strahospoštovanje.

    • Felikss_AH

     Kar dobro si si zapomnil… in še bolje bo da si tudi tile Wahabbutli osvežijo znanje kaj ih čaka če se ne vrnejo v svoje klozjejebine in se raje tam posvetijo svojem regularnem kozjejebstvu

     • samsara

      Evo tukaj ena fajn fotka ;-)
      Tudi novica je kar dobra za začetek preobrata.

      https://www.breitbart.com/london/2018/07/31/libyan-coast-guard-takes-611-migrants-back-to-africa/

     • Felikss_AH

      Polepšal si mi popoldne… še malo več pa bo za celi dan… če se bo dogajalo vsak dan bo pa za celi teden.. če bi pa zgrabili še one gnoje iz taxi-NGOjev bi bilo pa za ognjemet leta

     • samsara

      Sem imel občutek, da bo tako, ja.
      Vse ima svoj ritem, vse je medsebojno prepleteno in povezano, vse ima svoj namen…

      No, kot sem že napisal, je na začetku preobrata vsak tovrsten dogodek dobrodošel in kaže na to, da obstaja možnost, če obstaja volja podprta z akcijo.
      Sam pa v najširšem smislu vidim aktualno dogajanje kot bitko med dobrim in zlom, ki spremlja človeštvo od njegovih začetkov. Izid je odvisen od človeštva, ki ima svobodno voljo, a se tega nekako ne zaveda povsem ali pa sploh ne. Bo Človeštvo dopustilo, da ga manipulirajo prefinjeno zakrite (Vatikan, ‘humanitarci, NGO-ji, levičarji, banksterji…) zle sile ali ne? Zaenkrat so še čvrsto v sedlu a nimajo nobene garancije, da bo tako ostalo. Človek pa ima svobodno voljo. Dogajanje kliče k ozaveščanju.

     • Nšo-či

      Zelo lepo si to zapisal.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janko Gedlicka

   Ha, bravo, to pa je korajža.

  • Ciril Rustja

   ne vem ce ves kaj pises,,prvo o ljubezni potem pa takoj poklati vse kar ni krščansko..sam mislim da ste prepozni in mislim da vas je sam gobec,,dejanj pa od nikoder,,bi bil vesel da bi naredili svet poln ljubezni in ne sovrastva

   • Nšo-či

    Bereš med vrsticami?

  • Slo hunter

   Tako se govori, Vinetoujeva sestra :)

 • sloustava

  Balic, najprej v solo! Nauci se slovenskega jezika! Kateri alalahalahomenini pa tebi dovoli groziti? Moj Bog meni tega ne dovoli! Bog je Zemljo in zemljane pravilno razdelil: kristjane na eno stran, muslimane na drugo. Pojdi na drugo stran, kamor pases! V krscansko Slovenijo ne pases! Jankovicu navkljub…Ko bodo muslici dovolili zgraditi krscansko cerkev sredi muslimanske Meke, vam bo Slovenec dovolil zgraditi dzamijo. Jankovic pa ni Slovenec, sam zase pravi, da je cistokrvni mesanec…Torej, Grabus in Poric.., torej!

  • St

   To je to! Mi njim pomagamo na vseh podrocjih,da golazen ne pocrka,oni pa groznje v zahvalo. Picka jim materina bezobrazna. Nasilnistvo pri muslimanih nima mej. Cas je za posredovanje oblasti.
   Jebeno,oblast iz muslimanov in “novih muslimanov”dela volivce. To je nevarno za SLO NAROD.

   • KAPIBARA

    Si doniral za poplave v bosni, pred leti.. jest NE

    • St

     Jst tud ne. Bolj ko golazn futras,bolj je nevarna.
     Verjetno so tud izjeme.

     • Steiermark

      Seveda je natančno tako, golazen ne smeš futrat, moraš jo odstraniti z dobro deratizacijo…..sicer vemo, kaj sledi….

 • AlojzZ

  Ma kva ste skočl u luft! Allah vas je že fentou, nimate dovolj frocov. Pa tistih dvajset let je bilo rečeno že pred par leti.

  • St

   Kolk frocov mas pa ti?

   • AlojzZ

    Štiri.

 • janko

  Islam, miroljubna vera? Ves svet hočejo podjarmiti, primitivci bebasti, kot včeraj komunizem!
  Takoj IZGON!
  TAKOJ GA IZGNATI, nima smisla kaj drugega. IN ŠE KOGA, TRAJNO!

 • Tomi

  Nova 24, ste podali prijavo? Obveščajte kaj se s prijavo dogaja. Drugače ste kot vsi ostali ki samo v prazno mlatite slamo. Žal.

 • althar

  Vahabiti – židovski sluge ideologije kripto židovske enklave Saudska Arabija zdaj že odkrito grozijo. Sicer neumni kot noč, a v svoji omejenosti prekleto nevarni. Skrajni čas, da v Sloveniji na oblast postavimo stranke, ki bodo zapovedale policiji, kaj mora storiti in potem bodo hitro pospravleni kamor sodijo – v zapor in/ali izgon.

  • St

   Bojim se,da bo prepozno. Bolj ko je v drzavi anarhija vec moci dobivajo extremni.

 • lili pili

  Pa imate se enega sovraznika vec.

  Bo hojsi organiziral straze in vas zavaroval pred drhaljo. Pa tudi na ulici se je dobro veckrat ozreti kdo hodi za tabo…. ziher je ziher

  Tukaj takoj vkljucit grimsija on ima veliko za povedat o migrantih

  • antimur

   Te ni sram, da je odrasli osebek tako prestrašeno pezde, ki se ob prvi petardi userješ v hlače. Takšni ste kučanisti, zato nimate prihodnosti.

   • lili pili

    Jaz ne so se pa pri casopisu, prej gonja polj pa prrr

 • rubec

  Če že sovražijo vse kar je zapadnega zakaj ta mali nima na majici športnih avtomobilov arabske proizvodnje, tri kamele recimo?

 • david23

  Ja, natanko tako kot ste zapisali – Nezaslišano! Zakaj je nezaslišano? Zato, ker se trdi, da se določenih zadev ne sme ocenjevati! To, da se določenih zadev ne sme ocenjevati je Evropa razrešila že v času razsvetljenstva in vsekakor ne misli iti v času za tolikšno časovno obdobje nazaj!

 • učko

  To je tud posledica komunističnega načrtnega izganjanja Slovencev v tujino in naseljevanje tujcev, predvsem Kontičevih Šiptarjev v Velenju in tudi drugje po celi Sloveniji. Za komunistično drhal je slovenska zavest preveč nevarna, za to tako paktirajo tako s Srbi kot z muslimani !!! Kučanovska politka, Kahlo je pa sploh Turkofil !!!!

 • Antonius

  Burko nam delajo slovenski politični izvoljenci. Dokaz slovenske politične burke so burke, ki se vse bolj množično sprehajajo in celo kopajo v slovenskih bazenih.
  Burka je tudi dejstvo, da nam poraženec na volitvah sestavlja bodočo vlado.
  Seveda bo prišel čas, ko bo naši politični burki enkrat za zmeraj po krščansko odzvonilo.
  Tragedija tiči v dejstvu, ki ga zelo dobro pozna fizika. Hitreje se nam dogajajo burke, počasneje prihaja tisti čas.

  • St

   Mislim,da,ce bi se formirala zopet levo-komunisticna vlada,bi jo lahko narod s protesti odstavil in dosegel predcasne volitve.
   Se ena leva vlada bi unicla SLO in Slo.narod. To je dejstvo. Proti taki samounicevalni vladi bi se morali druzno boriti. Zmaga bi bla zagotovljena.Imamo legitimno pravico.
   Ne cakat ko povozene kure!

   • St

    Ps:skrajnezi zastrupljajo in unicujejo SLO narod. To je treba prepreciti z mnocicnimi ptotesti. Dati jasno vedeti,da se ne damo podjarmiti-zasuznjiti.

    • Steiermark

     bomo kaj organizirali? Ko je Primc organiziral Odbor 2014, so se ljudje od začetka lepo odzvali in prihajali na proteste pred sodiščem, potem je pa šlo počasi v zaton, ker na miren in dostojen način, kot so bili izvedeni protesti, tem rdečim krvosesom in muslijem pač nemoreš dopovedati, da ne spadajo v našo sredino! Zato, čakam, kdaj in kako se bodo organizirali protesti, po celi Sloveniji! Ker nam pa rdeča svojat orožja ne dovoljuje, to je rezervirano samo z a njihove udbovsko rdeče , verzirane v klanju, pripadnike, ti lahko na shode nosijo hladno orožje in tudi strelno, imamo bolj malo na izbiro orožja – morda kidavne gnojne vile, ki so pravšnje za njihove, rdeče riti…….

   • Steiermark

    Izgleda, da se bodo morale začeti uresničevati grožnje onega nagravžnega muslija, ki ne zna niti slovensko, še bolj kot se že (posilstva od njih, so dejstva tudi v Sloveniji, ropanje pravtako…) , pa ne samo s pranjem smrdljivih islamskih bab s cotami vred , šele takrat, bo morda se narod začel prebujati in z aktivnostmi, da bo pregnal in izgnal to uničevalsko golazen – komunajzle in muslije!

   • Ciril Rustja

    poglej volilni izid,,se zmeraj je veliko vec levih..

  • Soave

   + + + + + +

  • Ciril Rustja

   kar se tice burk,,tudi v samem islamu je prepovedano se kopati v burkah,razen v morju rekah in jezerih,,v bazenih je prepovedano ne zaradi vere ampak zaradi higiene..to bi lahko tudi nasi upravitelji bazenov in term lahko prepovedali,,ampak jim denar bolj disi..zelo smo ljudje dvolicni,,ce je fuzbaler musli je ok.ce je pa smetar ni ok.

 • elh.

  Kdor karkoli reče v kontekstu islama širi sovraštvo, ker tile niti ne znajo slovensko in samo slutijo, da je bilo gotovo rečeno nekaj sovražnega.

  Nekje globoko v sebi se zavedajo svoje čudaškosti in nesposobnosti neintegracije na tleh zahodne civilizacije. Kot nekakšni Amiši, z razliko, da so Amiši povsem miroljubni.

  Kdor reče kaj proti halalu širi sovraštvo, čeprav se zavzema, da se živali ne obravnava še bistveno slabše kot že.

  Kdor reče, da je obrezovanje otrok grob poseg, pravtako širi sovraštvo, čeprav se v bistvu poteguje za potencialnega muslimana.

 • lili pili

  Pa tako ste pljuvsli po srbih v 90. Letih, ko se se v bosni in na kosovu borili proti islamu, sedaj ko so prilezli se k nnam pa smo se usrali…..

  • janko

   9000 pobitih v Srebrenici, kakšen svetovni halo! En učitelj od tam mi je kmalu po tistem dogodku pravil, da bi tisti muslići lahko kadarkoli vsak dan svobodno odšli mimo modrih čelad na svobodo, pa niso hoteli! Potem se pa svet čudi?!

   • Jože Kovač

    Ja, ampak od tega 7500 islamskih klavcev, ki so po okoliških srbskih vaseh klali civilno prebivalstvo pod vodstvom Naserja Oriča vplivnega člana muslimanske bratovščine iz BiH, katerim je Kučan dobavljal orožje.

   • lili pili

    Verjetno res 8000 srbov, pobitih v okolici pa nobeden ne omenja kor vzrok napada na srebrenico samo muslimani so rabili ekces, da so prikrili svoje zlocine po bosni…

  • St

   Kolega! Takrat islam ni ogrozal SLO. Danes je slika drugacna. Miroljubni del islama ne dela tezav,extremni je nevaren. Proti extremu se potrebno boriti.

   • lili pili

    Ja res je kolega, ko pa so dobili kos po kos balkana sedaj trkajo na nasa vrata. Na balkanu se je pravzaprav vse zacelo, militantni muslimani iz balkana so potem nadaljevali v afganistanu, iraku in nazadnje v siriji. ?.

  • učko

   Tam se ni noben boril proti islamu, tam je šlo za genocid nad nesrbih !

   • stroke

    Poglej si muslimanske civiliste, ki so uspeli zbežati iz Srebrenice in se izogniti “genocidu”:

    https://www.youtube.com/watch?v=skZnouhC1qg

   • lili pili

    In slucajno so se borili z muslimani….. si pa res zahojen

 • luckyss

  Skrajneži delate samo sranje in netite vojne ker ste ovce…
  Politične, ter verske..

  • totex39

   Kje pa ti živiš, da take bedarije govoriš, vojno netijo šerijatarji. Centurion je dobro opisal kako bi se jih morali znebiti.

  • mona lisa

   Ali ti veš kaj pišeš. Morda pa si zavrt in nekaterih stvari ne razumeš.

  • antimur

   Takšni usraneti ste levaki, namesto da bi odgovoril na grožnje, si se usral, tako kot je pri vas običaj, gobce sučete samo takrat, ko se počutite varni.

   • Goran Hvala

    kdo pa komu grozi? jest se ne pocutim nc ogrozenga…kaj to desnaki prodajate neke futke….zgleda da ste janseviki magnet za probleme ce vam vsi grozijo in vas napadajo.

  • Goran Hvala

   sej je kul…pa neki more dogajat…men je fajn ko vidim kolk strasno trpijo janseviki v slo….mislim take katastrofe in krivice kot se njim dogajajo se tud med japonsko invazijo kitajske niso….tipi res furajo suffer…..tough life kaj naj recem. . :-)

   • šmentanamuha

    Tipičen homo-levičar, tebe se še Srbi sramujejo.

 • rubec

  Od danes se brijem petkrat na dan. V svoj philips sem nafukal dodatne tri duracel baterije ker se bom ponoči tudi.

  • RATATA

   Jst si bom pa hlačnici na vseh hlačah podaljšal, da jih bom vlekel po tleh. Tako bo vsem jasno, da nisem šerijatar.

  • St

   Haaaaahsaaaaaaa……

 • centurion

  Ma jebem jaz tebi islamče mohameda, alaha,
  prekleti kozojeb, predstavnik nižje IQ rase…
  Naj vas že enkrat Ameri pokurijo z napalmom in vodikovo bombo,
  da bo enkrat gmh.
  Z vami v Evropi pa treba začeti zdravljenje
  z tabletami 5.56 NATO, .357magnum, ,45magnum.
  Raus, gnojad.

  • St

   Edina delujoca resitev

 • antimur

  Balić ne nori, pa svoj islam imej za sebe, nihče ti ga noče vzeti, toda da boš ti nas silil v muslimanstvo, to si izbriši iz glave. Ti praviš, da je Alah eden in edini, jaz pa pravim, da je Bog eden in edini, zavedaj se, da ima vsak svojega boga. Si nas katolike v Sloveniji slišal, da smo vas spreobračali in vam vsiljevali našo vero in naše običaje. Torej tudi ti kot prišlek nimaš te pravice.

 • Goran Hvala

  se bo zgodil novi charlie hebdo.:-)…ko bi se le.. in to na novi24 kot pravte….sej jih ne bi velik jokalo….:-)

  • antimur

   Baraba kučanistična, nisi nič boljši kot Balić.

   • Goran Hvala

    men je vse super sam da nism jansevik. . :-)

    • St

     Lahko bi bil pa ne mores.
     Plesnivi mozak ti ne dovoli!!!! Jaaaaoooo mama mia, se res je.kaj pa zdej? Nc,jebi se prjatelj!!!!

    • KAPIBARA

     @gorane- v življenju pa ne moreš bit- imet vse, sam najboljš..
     MORAŠ bit nekaj slabega

  • Soave

   Ja, le kje boš potem pisaril ??

   • Goran Hvala

    jah tukaj se vedno…sej ena bomba ne odnese spletne strani. :-)

    • Soave

     Kaj pa če odnese . . . . tebe ?

     • Goran Hvala

      verjetn se ne bom sekiral ce me odnese se ti ne zdi….sekirajo se ponavad tisti ki jih ne. .

     • Soave

      če te odnese s portala. Le na to sem mislila.

     • St

      Hahahaaaahaaaaaaaa……………………mrtvi konj se ne sekira,ce ga volki pojedo

  • rubec

   Kdo je tebi prodal slovensko državljanstvo pederčina?

   • Goran Hvala

    isti model kot tebi jansevik. :-)

   • traktor

    Pederčina za 600 tolara?

    • rubec

     kugapa druzga

  • Mojca pokraculja

   Pokvarjenec smrdljivi na druge čakaš da naredijo to, kar si želiš, pa se pezde cifutarsko sam ne upas! Tipični udbovsko morilski nagon.

   • Mare Kranjc

    Srbulja ne zna drugače. Saj bi, pa mu ne dovoli njegov IQ v velikosti dojenčkovega stopala. Provocira, če bi se pa kdo od teh, ki jih žali, pojavil pred njim, bi pa lužico spustil in začel nekontrolirano cviliti. Poznamo takšne.
    P.S.; Dandanes sploh ni težko priti do IP naslova in lokacije nekoga, če se le malo bolj spoznaš na PC in internet.

    • Mojca pokraculja

     Ja kaj pa pol čakamo ? Vse IP zbrskat pa da vidimo kdo z njimi paktira.

    • BorisDe

     Sploh ni “Srb”, zgoraj sem ti napisal velik tekst, da boš razumel zadevo. Takšnih kot on je zelo veliko in širijo sovraštvo, da bi naredili “kontra-efekt”.

  • slosin

   teslo balkansko…

  • KAPIBARA

   Še manj, pa ob naslovnicah režimskih cajtngov, v črni rob odetih

  • Clemen J.

   pol boste bogi, vkljčnno s teboj, na tvojem mestu se nebi preveč zadrževal v džamijah in molilnicah.

  • slovenski štor

   Noro od norega človeka!Gre za odprto grožnjo.Ti si gotovo mašina.Normalen človek kaj takega ne more izjavit.Nimaš morale,kulture,si zapacan levičarski stvor,brez čustev in brez vesti.Nevaren si sebi in okolici.
   Psihično si bolan.

 • bubamara

  Islam -> vera strpnosti. Japajade.

 • Silka

  Nič nimam proti islamu, in naj živijo njegovi verniki na njihovi zemlji in nas pustijo pri miru. Le v naši Sloveniji je nezažaljen, kakor so tudi nezaželjeni verniki islama. Pojdejo naj v miru od koder so prišli, dokler še je čas.

  • Goran Hvala

   hudo kolk ene ovirajo drugi da ne morjo zvet…prov mal socustvujem z vami..

   • Silka

    “prov mal” se nauči slovensko izražati.

   • Mare Kranjc

    Srbine, če se nisi sposoben naučiti slovensko je boljše, da pišeš v svojem materinem jeziku, ali pa zapri svoj umazan in lažniv gobec! In preberi počasi, da boš natančno razumel!

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • BorisDe

     Kako pa veste, da je npr. on (Goran Hvala) Srb? To je internet, musliji so začeli izkoriščati vsa orodja in načine, da bi naredili anti-propagando, ki bolj paše njim kot pa nam. Npr., ti dam en primer: Ti boš zaradi nečesa kar te je užalilo kot zavednega Slovenca bil jezen na vse “Srbe” recimo in to samo zato, ker je nekdo z virtualnim “srbskim izmišljenim nick-om” pisal proti tebi in tvoji ideologiji, saj to je dejansko ravno tisto kar delajo ta pedofil-verujoča morilska sekta pri nas in točno to hočejo (nas skregati), ampak zaradi njihovega nizkega IQ opic, če bi samo pomislili da Srbi in “muslimani” nikakor ne gredo skupaj, bi videl, da kakršenkoli tekst, ki podpira “muslimane in ideologijo neoliberalcev” s strani nekega “Srba”, to avtomatsko pomeni, da je ta “Srb” ali komunajzar-jugonostalgik ali pa multi-kulti lover infiltriran musli in to spet niso pravi “Srbi”, ki so proti pedofil-verujoči morilski sekti in proti anti-družinskim neoliberalcem. Na internetu se takšne skrite propagandiste zelo zelo zelo lahko prebere kot odprto knjigo, tako da pazi v prihodnje. Ti povem, da so odnosi Srbija-Slovenija najboljši zaenkrat v zgodovini in Srbi niso komunisti saj so pravoslavci-kristjani.

   • slosin

    teslo….ti pojma nimaš, kaj je sočustvovanje…

    • Steiermark

     On ve to po balkansko, da ko nekoga ubije ali oropa, potem ga pa morajo drugi tolažiti in pomilovati, saj je revež šokiran – od svoje zlobe….

  • Igor Kavalar

   Bog nam je dal svobodno voljo in svoboda bo vedno dominirala nad vsemi človeškimi izumi zatiranja!

 • Boris_j

  Z eno besedo: karma

 • Jan Kovalski

  Ampak vsa čast mu gre za to, da se je kot (ne)integrirani) imigrant naučil “odlično” obvladovati slovenščino.

 • lado

  ZAKAJ SE TISTI , ĆAPĆARAP-goranćić ,ne spelete na vašo 24kur !!????ANTI SLOVENCI IN OSTALI z vašim zmerjanjem tistih , ki ne mislimo ,kot rdeći zlobneži !!vtaknite si islam nekam ,ampak vas ne bo prišparal vaš žavbićić!!! ga imate pri foliranemu “tišlerju šarćiću !!!!!! UPAM , DA SE SLOVENCI ZBUDIJO IN PREŽENEJO-mo TO MORILSKO KVAZI VERO , ALI PA JIH POTOLČT KOT NAMERAVAJO ONI KMALU POČET !!! LJUDJE !!!! ZMIGAJTE SE !!!!!!!!!JE ŽE POZNO , AMPAK ŠE NE ČISTO !!! DAJMOOOO N!!!!!!

  • Domus Lubus

   Ooo Lado, ščuvate ostale, sami si pa ne upate ničesar…..

 • Brutus

  Me pa resnično zanima, če bo kakšna ”dušebrižniška” levaška institucija v tem pismu prepoznala sovražni govor? Bomo videli ovadbo i obsodbo? Dvomim. Nimajo ne ”jajc”, še manj pa zdrave pameti! Medijsko blatiti škova je bolj ”varno” kot procesirati islamske skrajneže!

 • terminalar

  Tudi spolitizirani policiji je tole najbrž všeč.

 • Morala

  Zato pa so ostali mediji tiho, ker se jih bojijo…slovenski politiki, sodstvu
  in policiji pa bi ob takšnih in podobnih grožnjah morala zasvetiti rdeča luč….

 • Hm, a je še kdo opazil zanimivo sorodnost med: Alah Akbar =A.A. = Alcoholicus Anonimus :-)))

  • slosin

   zanimivo, alkohol, ki ga musliji ‘ne pijejo’, izvira menda iz arabščine ..

   • šmentanamuha

    :)

 • Nick Sobieski

  le čakajte musliči, bojte se 31.12.2018, in vase dzamije , po tem VI ne boste varni, slovenke bojo

 • Felikss_AH

  “Nezaslišano” – ma kje pa… to so samo Muslimani… oni so pač naš NARAVNI sovražnik in tako je že od davnin. Zakaj pa mislite da se je Evropa z njimi garbala stoletja in da so bile Križarske vojne. Edina razlika je da takrat v Evropi ni obstajala Homo-Levičarska mentalna kuga, ker bi v nasprotnem Evrope ne bilo več. Z Musliji nas čaka še veliko “dela”, veliko več pa z Levuharsko golaznijo, ker tem gre “zahvala” da se Muslimanaraj nabira in koti v naših revirjih.

  Že večkrat sem napisal da bo prišel čas ko se bodo Adolf, Breivik, Mladić in še kdo slavili kot Evropski velikani. Da pa folk to dojame se mora zgoditi grande kaka… in pol bodo vsi hiteli potegniti vodo… celo Levuharji… a pri levuharjih bo šele hec… ker tudi oni so del te grande kaka in se bodo samosplaknili… če ne, bo pa nekdo že potegnil vodo za njimi.

  PS
  Na koga boste bolj jezni, na tistega ki vam spusti ščurke v hišo ali na ščurke. Mislim da tu ni dileme, ščurke pač pokončaš, prinašalca (NE zlatega) pa… ja, od tu naprej pa prepuščam domišljiji in inovativnosti jeznih…

  • dob

   Islam in komunizem se lepo dopolnjujeta, ker oboji, islamisti in komunisti, slavijo umor in častijo Smrt.
   Pred EU je sicer malo nerodno poudarjati, da pri nas slavimo morilce lastnega naroda, da jim postavljamo spomenike, da razprodajamo svoje ozemlje, da ne vemo kje imamo meje in jih zato ni treba braniti, da zato nimamo vojske, ker so nam jo komunisti uničili, saj nočejo, da se država brani. Predvsem pa nočejo, da je država nacionalna, da je naša, da je slovenska!

   In kaj potem kučanizem v takem položaju naredi, ko je sam brez idej, brez vizije, ko je intelektualno izpraznjen (ker to je!)?!

   Če pogledamo idejno izpraznjenost kučanizma, je potem jasno, da nimajo druge ideje kot ponovitev stare: umor.

   Po eni strani opevajo “junaštva” Partije, ki je izvajala Revolucijo (kar povozi pravni sistem in vse pravne norme, iz države pa naredi plen za “zmagovalce”), po drugi strani pa pomanjkanje vizije zapolni s podporo NAJBRUTALNEJŠI CIVILIZACIJI trenutno na planetu, kar je Islam.

   Islam je civilizacija z najbolj skrajnim razumevanjem Življenja in vloge človeka v njem.
   Za islamista človeško življenje ne pomeni nič.
   Za komuinista človeško življenje ne pomeni nič.

   Za prvega je človek v službi vere, za drugega je v službi Partije. Sicer človek ne pomeni nič.

   In zdaj slo-komunisti, ki jih jaz imenujem kučaniste, pod krinko “človekovih pravic” za vse, porabijo muslimane za svoje orodje.
   Pri tem svojo brutalnost imenujejo “humanost” in tako lahko zagovarjajo islamistično brutalnost in njihovo poseganje v naše življenjske navade.

   Naše navade, tradicija, narod… to se imenuje država, dragi moji! Kaj pa ste mislili, da je DRŽAVA?!?
   Država je tvorba, ki so jo ustanovili ljudje, ki tradicionalno spadajo (preizkušano v mnogih situacijah v zgodovini!) in pripadajo drug drugemu in si zaupajo med sabo, ker so ljudje z enakimi ali podobnimi navadami, tradicijo, verovanjem. To je naloga nacionalne države: varovati vsebino!

   Njihovo orodje, ki so muslimani, se zdaj na videz obnaša “svobodno” in skladno s človekovimi pravicami, toda človekove pravice so demon, ki nam ga je vsilila EU!
   In tako bo vse dokler ne bodo izpolnili še tistega drugega pogoja, ki pa je njihova večina v parlamentu, kar bodo dosegli z drugim našim izumom: demorkacijo!

   Skratka, pofukali smo se sami!
   S komunizmom po letu 1991 se je zgodilo enako. Razlika je le v tem, da imamo zdaj namesto šerijata bavconsko kurčevo revolucionarno sodišče in prav takšen “pravni red”. Zlagano sranje – brez pravice! Zato pa režimsko hitro sodišče, ki ne potrebuje dopkazov, da te spravi v zapor.

   S staranjem prebivalstva, ki ima spomin v nostalgiji SFRJ in kurca… pardon, nima kurca, tudi ta je samo v spominu – postajajo vsi nostalgični. In potem na vloitvah glasujejo za “lepe stare čase”. Ali pa v imenu tistih “lepih starih časov” sploh ne gredo na volitve, ker so itak “usiglih”.

   Skratka, pomanjkanje vizije, znanja in idej… kučlanisti nadomestijo s svojo televizijo, z brutalnostjo Islama, ki ga zagovarjajo pod znamko človekovih pravic. Čista dobrota jih je, kenede!

   kučanisti “človekove pravice” predpostavijo Normalnosti in s tem iz orordja naredijo orožje!
   Normalnost pa zanikajo. Resnica tako postane samo stvar interpretacije.
   In takšni so tudi kučanistični zakoni! Lahko jih interpretiraš na sto načinov.

   Ker zanikajo Normalnost, z njo zanikajo državo. Ker zanikajo državo, zanikajo pravni sistem oz. pravo, kajti pravni red JE država. Mi je pa nimamo, ker je kučan sabotiral nastanek pravnega sistema in namesto njega postavil bavconsko sodišče, ki je v službi režima.

   In zdaj priedmeo do tega, da nam en musliman v naši državi soli pamet, čez koliko časa bodo oni “zmagovalci”, ker bodo večina in bodo odločali o nas. Ker je Alah velik!
   Kučanisti se nam pa režijo, ker so nam oni to podstavili, da se zdaj s tem jebemo.
   Porivajo jih naprej, naj se mi spopadamo z njimi. Tačas oni kradejo.

   Muslimani nam tudi priporočajo kaj da si Janković kot župan zasluži: ime ulice!
   To je samo za pokušnjo, da si ne bi kdo mislil, da o čemerkoli sami odločamo. V resnici, tudi do sedaj nismo odločali o ničemer! Odloča kučan! Ampak zdaj je pripravno, da niso oči uprte vanj, in zato imajo muslimane kot orodje za naše poneumljanje. Zmanjkalo jim je idej in so nam dali islamiste.
   kučanisti jih pa podpihujejo in nam očitajo, da smo zabiti kmetavzi, ksenofobi, homofobi, rasisti…

   Mi pa… nimamo svoje države! Nimamo niti himne!
   kučan ima oboje.
   Pa Slapšakova jo ima tudi, svojo državo. Pa muslimani jo imajo vsebolj in bolj… ampak, mi je nimamo.

   • traktor

    In očitno tega kar pišeš večina preprosto ni sposobna razumeti. Postali smo Debilna republika Slovenija, s stranko SD, stranko debilov. Kurc gleda vse skupaj.

    • dob

     V razmeroma kratkem času bo večina tudi to razumela.
     Če ti ni treba razumeti, pač ne razumeš :))
     A kadar je življenje odvisno od tega, potem razumeš sto na uro.

  • Mojca pokraculja

   Zaključek mi je najbolj všeč “domišljija in inovativnost jeznih.”
   Jeza ?Jezni?
   Mi se “prinašalcu” klanjamo, smehljamo in opravičujemo. Zaradi Adolfa, Breivika in Mladiča pa še koga, saj je jasno koga imam v mislih.

 • Duhec

  In koliko molitev je uslišanih?! Otročje. Res iz vsega naredite novico pa naj je še tako bedasta.

  • հեթանոս

   Seveda so “uslišane”, ker oni “molijo” z nabrušenim nožem. Še sedaj ne veš tega ?
   Motijo pa te molitve kristjanov, ki nobenemu nič nočejo in voljno prenašajo vaša poniževanja
   in zasmehovanja.

  • slosin

   in koliko je pobitih?

  • alojz

   Če molitev ni uslišana potem Alahu malo pomagajo z kakšno bombo ali nožem. Molijo samo v začetku.

 • učko

  Musloti misljo, da se bomo mi z njimi prešteval. Še mal, pa jim bomo vzel vse državljanske pravice, ker oni itak niso državljani te države.

 • rubec

  Uredništvo 24, neki goran hvala se naslaja ob misli da bi v vaši medijski hiši prišlo do pokanja ali pa kaj podobnega. In vi tega tipa še naprej gostite. Pa kaj je z vami ne znate blokirati IP? Moram spet vse sam ali kaj? Hvala, pa ne Goran.

  • Felikss_AH

   Ma pusti uredništvo…tam raje naj nekdo ne briše naše komantarje… namreč meni ih vsake toliko umaknejo. tale Hvaloidni imbecil je kot od Boga poslan… kako pa drugače prepričati dvomljivce da med nami dejansko obstajajo taka govna

   • rubec

    Hehe

  • Dragan Krstič

   Ne razumeš da novinarji Nove živijo od netenja sporov med komentatorji. Čimveč je rdečih smetarjev več je replik, to pa prinaša denar.

   • Felikss_AH

    Enako na onem usranem FB… money is money… tudi če je iz riti potegnjen bo vedno imel prijeten vonj

   • alojz

    Kdo pa vabi leve komentatorje sem? Nihče. Naj ostanejo na varni 24 ur, kjer vsak komentar, ki ni na liniji takoj zbrišejo.

 • Sloven”c

  raje crknem kot podgana kakor sprejmem njihovo vero…

  • Felikss_AH

   Napačno… moral bi reči – Raje ih pobijem kot podgane kot pa ….

   • šmentanamuha

    Se strinjam.

  • AlojzZ

   Dogovorjeno.

  • Clemen J.

   Zakaj kot podgana, brani slovenijo in njeno kultur pa bš umrl kot heroj.

 • Caetano

  Glejte to je v bistvu normalno za islamiste. Da molijo za unicenje t.i. nevernikov in za vzpostavitev seriata po celem svetu. V to smer si prizadevajo eni bolj za pocasno eni bolj za udarno varianto, kar se pa molitev tice pa se to stalno dogaja, da imajo radikalni islamisti t.i. zahvalne molitve za uspesne jihadisticne pokole. To je njihova zla religija.

 • janez.pokoncni

  Ko trčita skupaj dve tako bolni in destruktivni religiji, kot sta muslimanska in levičarstvo, so pogoji za kataklizmo več ali manj izpolnjeni.
  Čeprav se premiki dogajajo počasi upam, da se danes več nihče ne slepi, da so primerjave sprememb življenjskega sloga izpred 20 let že danes resnično grozljive. Kot je rekla Indijanka, ko bomo vstali, ko bomo pometli džamijo, burke in nabrcali alaha v rit, moramo nujno pomesti tudi kaviar socialistično mafijo.

  • Janko Gedlicka

   Saj, kakor gresta levičarstvo in širjenje islama s priseljevanjem vse bolj z roko v roki, tako bo potrebno iti z roko v roki tudi z njunim “pospravljanjem”.

  • Ciril Rustja

   tolk se sopirite naredite pa nic,,tudi 24tv..nisem se zasledil da bi se odpravila v klinicni center in jih povprasal kako to da nekateri extremni muslimani lahko molijo med delavnim casom.placani so od vseh nas,,to ne govorim na pamet imam zelo tocne podatke..nobeden slovenec ni imel jajc da to prepreci..sam sem ateist,,ampak se mi ne zdi posteno da verni slovenci gredo pred sluzbo v kapelo in naredijo svoj siht,,oni pa med delavnim casom,sem za enakost tudi na tem podrocju,,samo civkati ni dovolj…

 • Dillinger

  neobrazovana budala

 • Claudio Moro

  Muslici so itak pedri. Kot njihov allah!

 • centurion

  To pismo so spisali slovenski levičarji, ker jim
  NOVA24TV krati pravico do večne LAŽI.

 • milanček

  Slovenci, oborožite se, treba se bo zelo kmalu braniti pred to sodrgo , zraven pa še pred kućanovo oz jugo mafijo!

 • stroke

  Samir, jaz te razumem, Nova je leglo najhujšega smradu in negativnosti v državi. Če se boste šli jihad, začnite na štajerskem, hvala.

  • šmentanamuha

   Kar pridite pimpeki, vas čakamo. Polmoški, ki zavijajo svoje ženske v rjuhe, ker se bojijo njihove ženskosti, takšni v srcu nimajo Boga, nimajo poguma in nimajo dostojanstva. Zato se poročate z otroškimi nevestami. Zato se grupirate v pasje trope in si z grožnjami vlivate pogum. Rekonkvista, musli, bolje da kar sami odidete.

   • Goran Hvala

    hahaha. .. .. :-)

    • šmentanamuha

     Saj se nam boš pridružil v obrambi domovine, kajne? Aja, ti nisi naš in boš raje samo od daleč gledal in se naslajal. V vesolju se vse izravna.

     • Clemen J.

      On je obrezanc

  • Clemen J.

   Bring it on, ampak pol ne boš mel samo kozce odrezane, se kaj drugega. Enkrat ste musliči – turčini že poizkušal pa ste bežal čez kolpo, rugič vam ne bomo pustili čez kolpo.

 • milanček

  molite alaha, alah te je od pozadaj nagazil, da imaš oči izbuljene! Pober se in , da ne vidim ali slišim, buzerant! Edino kar znate je pobijanje nedolžnih otrok!

 • plavi-mil

  KAJ DELA POLICIJA?

  • Krtača 20

   Čaka enega Hebdoja. Pol bojo pa naložil ostanke in v deželi bo spet zavladal mir pred provokatorji.

   • centurion

    Tebi pa tvoji musliči niso obrezali sam kurca oz pičke.
    Tud možgane odrezali….

    • Krtača 20

     Tebe sem imel v mislih. Si že zrel za hebdo…

  • rubec

   Išče moj avtoradio. Že 25 let.

  • KAPIBARA

   Odreagira SAMO na prijavo.. !!

 • lado

  DOMUS !!! SAAAM NE MOREM NIIIČ!!!! NE HUJSKAM, Pri tej politični golazni , ki jo VIII volite kar po vrsti ,pa vam ne kapne , kam to pelje , opozarjam , da narod samo bevska tu gor , paoni-vi ste krivi vsega tega dogajanja -halal uvoz , kordišić komunisti … je preveč tega !!! ČE ZBEREŠ TIII LJUDI -PATRIOTE !!!! GREM OBVEZNO ZRAVEN !!!!! TOREJ PROBAJ Z KAKŠNIM DRUGIMI BESEDAMI SKLICATI MNOŽIČNI ZBOR ZA POHOD OSAMOSVOJITVE IN “ČISTILNE ” AKCIJE !!!!!

  • Duhec

   Kako je s protesti pred sodiščem??? So, niso??? Jah…

 • if

  Kaj dela policija?

  Kanglerjev 32 let star trakotor išče!

 • Duhec

  Molitev ni zločin, ni kaznivega dwjanja. Danes vas je strah a brez skrbi, jutri je nov dan. Danes pa najbolje eno tabletko…

  • antimur

   Razen, če kdo v parlamentu omeni Boga, takrat ti pa civkajoči levi fašist Trček popizdi. Najprej moramo pospraviti to levo fašistično golazen, z muslimani bo potem šlo lažje.

  • učko

   Molitev je lahko tud propaganda in novačenje teroristov, širjenje sovraštva itd. Pr’ muslotih je to tako, ja !

 • LEVI TELEBAJSEK

  Čakaj malo od kdaj pa imajo geji v Sloveniji pravico do posvojitve otroka ?

 • Felikss_AH

  Tudi z zdravstveno-medicinskega stališča je tale situacija z Muslimani nezdrava… domnevam da vsi poznate problem zaprtja… takrat je vse narobe in izprazniti črevesje je NUJNO. Muslimani v Evropi so kot zastale fekalije v črevesju in če hočemo preživeti moramo ta govna pognati ven. Pri sebi uporabimo Dulcolax na primer, za Evropsko zaprtje bo pa treba ognjeviti klistir da izžge to zalego ven iz kontinenta. Verjetno bo tudi z Muslimansko-Bosanskimi govni nekaj treba ukreniti… niso to več tisti iz YU časov…

  Z Levuharskimi govni pa enako… razlika med Levuharji in Muslimani je samo v niansah, Levuharija je samo svetlejše rjavkasta… bolj kot driska… also, tudi tega se je za znebiti

  • Jajo največji luzer

   dobra!!! kaj pa na takna opažanja fekalne narave pravi terapevt, kadar mu jih zaupate? da je skrajni čas, dqa greste iz vrtca v malo šolo? in zdi se, da ste po karakterju bolj sfinkteraške vrste, kot oba Vinkota, Gorenak Piškotek pasjeljubec, in komunjara Vasle, ki opravlja vlogo humornega kleropedrajska na tem portalu. apologija dreka te ritopike nadvse navdihuje tudi pri njihovem pisanju, to gre k tem praksam vedno zraven

   • šmentanamuha

    Ti že veš, kakšne so te prakse, Alah ti zapoveduje samo, da se potem tudi umiješ.

   • Felikss_AH

    Ti si pa kot izjemno lepljiv flek dreka… bo treba celo flaško sanitarja in še zdrgniti da se take potem lahko splakne

   • rubec

    še en sivi peder tukaj. ti bom jaz že pokazal koliko je jajo luzer pederčina zabita

    • Felikss_AH

     Kar zadeva gospoda J.J. nikakor se ne mor reči da je luzer… luzerji so vsi tisti ki ne vidijo kako ih NIKAMOR NE peljejo Levuharske strankice ali SRANKICE ki jih volijo…Za spomniti se je kako jezili so se takrat JNA generali… pobedio ih kaplar…

     Vendar je J.J. kasneje kot obrambni minister naredu kardinalno napako, pustil je da so ga govna kontinuitete odstavila, namesto da je on njih pred zid postavil… ali na stadione kot je to delal Pinochet z tamkajšnjo Levuharijo. Da ih je predzidal kot bi se spodobilo bi danes niti en Muslar šaril po Sloveniji, ona Murglova se nikoli nebi vrinila v parlament in vojska bi nam lahko izgledala podobno tej – https://www.youtube.com/watch?v=2nEc3jBkgiQ – Ilegalni rapefugee-Kozjefuki bi si morali iskati druge poti v obljubljeni im Eurostan, Slovenija bi za njih bila NO PASARAN”

  • BorisDe

   Res je, bravo, v delu federacije BiH so se tudi preveč radikalizirali, kar naenkrat je iz “ateistov komunajzarjev muslijev” veliko muslimanov postalo radikalnih ekstremistov in mešanica uvoženih Arabcev (vahabitov), ki že delajo velike komplekse in širijo svoj vpliv iz Savdske Arabije/UAE/Katarja/Turčije tam in Bosno uporabljajo kot njihov “hideout”, da skrijejo in rekrutirajo svoje džihije. Te isti džihiji so potem dejansko že na tleh EU in Slovenija je zelo blizu ter naslednja tarča islamskega fundamentalizma, kateremu je pomagal provizijo-vzemajoči jankovićOGLU jugonostalgik in nam sredi Ljubljane zgradil njihovo teroristično celico. Faza 2: pošiljati čimveč žen v burkah, da delajo propagando in širijo svoje froce in pedofil-verujočo morilsko sekto pri nas s pomočjo “neoliberalnih” jokavcev in čustveno nestabilnih opic, ki se ne zavedajo nevarnosti v prihodnje.

 • domovina mili dom

  Molim k Alahu, da pošlihta zadeve tako, da bo spadal vsak k svojim v svoji “otačbini”.

 • Steiermark

  In kdo je ta islamski terorist, ki si dovoli groziti, kar javno, nam , avtohtonim in tistim, ki so njegove prednike z brcami v rit pospremili do turške meje in jih za 500 let natrajbali tja, od koder so se privlekli v našo Evropo klat in ropat?

 • Dragan Krstič

  Ko poslušaš na youtubu vrhunska bošnjaška učenjaka in filozofa prof. dr. Elvedina Pezića in prof. dr. Safeta Kuduzovića potem ti je jasno zakaj Hercegovci in Srbi iz republike Srbske ne želijo živeti v skupni državi z Bošnjaki. Če se želite nasmejati poglejte nekaj njihovih predavanj, sicer ne veš a bi se smejal ali jokal. In ta
  vrhunska muslimanska intelektualca bosta predavala v Džamijski ulici čez dobro leto.

  • sevenx

   Pastir ne rabi visok IQ če ga ovce nimajo.

   • Ciril Rustja

    ocitno katoliske ovce imajo kr visok IQ,ker nimajo nit vec pastirjev zadost.sama katoliska skupnost v zgodovini je naredila vec gorja kot muslimani,,a na to radi pozabijo,da najvecji genocid v cloveski zgodovini je naredila prav katoliska cerkev,prek 120 miljonov imdijancev iztrebila,,da se ne govori koliko jih je na grmadah zgorelo..enako se dogaja tudi sedaj z misjonarji,,v prvem planu je spreobrnitev v katolisko vero..sele potem je pomoc le tem..znan slo.pregovoir je da prvo pometi pred svojim pragom..

    • šmentanamuha

     Potem pa le nastavi svoj vrat, žrtveno jagnje, da nas odrešiš naših grehov.

     • Ciril Rustja

      saj ni vazno kaj si vsak exstremizem je bolan in nevaren,,tako kot muslimansi,katoliski,komunisticen,zidovskii ali kak drug..brez slednjih nestrpnezev bi bil svet boljsi,,sam delam med ljudmi raznih verovanj,,svoja prepricanja ne mesamo in vspodbujamo,brez konfliktov sodelujemo in uspesno delamo skupaj..zal tudi v politiki ni sredine,,ali skrajno desno ali levo..to je recept da tretji bo imel korist..

    • Dragan Krstič

     120 milijonov Indijancev? Ti imaš uorenk zarustane možgane Rustja. Sicer pa če jih ne bi iztrebili bi danes poleg Afričanov morali futrati še kakšno milijardo Indijancev .

     • Ciril Rustja

      mal si precitaj zgodovino..niso oni prisli v nas dom ampak nasi predniki v njihov,ocitno se zgodovina ponavlja samo da bomo sedaj mi najebali..brez namisljenih bogov bi bil svet boljsi,,mal si poglej nedavno zgodovino od Avstalije kaj so delali nasi predniki v imenu boga..

     • šrauf

      Treba je imeti zgodovino za učiteljico. Glej, če bi leta 1492 Indijanci Kolumba pohrustali ,namesto da so mu rekli “wilkomen”,bi si verjetno še za par stoletij kupili prihodnost.

     • Ciril Rustja

      saj tudi mi eu in ves napredni svet,ce nebi imeli takega pohlepa bi lahko narodi ziveli lahko bolj sprosceno in ob svojih ognjiscih,,malo se zamisli ko se peljes po cestah,,kdo jih vzdruje,,kdo asvaltira v neznosnih pogojih,,kdo nam puca in opravlja najbolj nizkotna in slabo placana dela,,na to pa vsi radi pozabimo..npr,zadnji razpis za yidarja v novi gorici potreba 15 delavcev..prijavljena 2 slo.ostale fante so morali poiskati v bosni,,se ta dva slo,eden je delal 6 dni,,drugi pa 10,,tudi v moji stroki je prav enako,,nasi ,,razlik ni tudi med italijani,,jih ne dobis za delati,,pride pa albanec te spostuje in je zeljan znanja,,zal je tako,,malcek moramo tudi sami premisliti kaj so ze nasi starsi delali narobe in kaj delamo narobe sami..sam tudi nisem vzor ker imam samo enega otroka,,zakaj,,zaradi nasega egoizma do uzivanja zivljenja in takih nas je vecina slo.in tudi v eu ni nic bolje.

     • slovenski štor

      Berem tvoje komentarje in se ne morem znebiti vtisa,da si zelo frustrirana oseba.Zato takšno stališče,reakcije,obnašanje,stališča…Ni prijetno.
      Zgodovina da,brati jo je potrebno iz različnih virov in razumom.
      Gornji Grad-brcnil si v temo.
      Indijanci,en mrtev Indijanec je zločin in preveč.Stodvajset milijonov,to preprosto ni možno.
      Slovenci-Slovani,veliko vprašanje.Naši predniki so bili domordci in ljudje,ki so prihajali(ne tako,da so se selile množice ljudi,kot danes.Nas so učili,da so prišli Slovani in potem smo bili mi.To ni možno niti se je tako zgodilo) so oblikovali ljudstvo,ki je postalo narod-Slovenci.Mi-naši predniki, niso prišli v njihov dom,ker so tam preprosto bili.
      Naš Bog ni namišljen bog.Ti lahko tako misliš,vendar je to samo tvoje mišljenje kot je moje mišljenje,da Bog je.Jaz sem prepričan v to.

     • Ciril Rustja

      nisem nic brcnil v temo,,vzemi si cas in obisci gornji grad,,je vsa literatura tam,,pa tudi zgodovinarka ,ki ti bo pojasnila vsa dejstva..

    • plamen100

     Problem je v tem da so takrat kot jezik eni in drugi uporabljaji mec. V nadaljevanju razvpja civilizacij pa je katoliski svet dozivel prosvezljenstvo, renesanso in razvoj do danasnjih dni, tudi to je prinesel da lahko stresas svoje nebuloze sem gor. Zato se imas zahvaliti katoliskemu svetu ne pa tema dvema bradacoma, ki sta na las enaka tistim izpred 500 let, oba po 3 zene in 30 otrok. Zato se tudi govori o trcenju dveh civilizacij ksr npr pri kitajcih ki imajo svojo civilizacijo staro 5000 let ne bi mogli govoriti saj je tudi njihova vera prilagojena na danasnji cas, medtem ko se tvoji nagravznezi se danes parijo z otroci kot njihov Pedofil mohamed ki se pri 52 letih noro zaljubi v 5 letno puncko in to se danes povelicujejo, parenje z bratranci je za njih nekaj povsem normalnega in kot ze receno po 3 in vec zena a da o ostalih stvareh, pravicah zensk, kamenjanju niti ne govorim.

     • Ciril Rustja

      poroke med bratranci in podobno je zal prisotno tudi v sedanjem casu med katoliki,,blizu moje vasi sta porocena bra.in ses…le zakaj,,samo zaradi premozenja da se ne deli,,zato tud nasim pastirjem ne dovolijo samo zaradi premozenja..

     • plamen100

      To drzi ampak to so izjeme ker zakon to prepoveduje (do 4.kolena v ravni vrsti) razen v primeru izjemnnih okoliscin npr nosecnosti, pa se takrat je obvezna predlozitev potrdila CSD,da ni drugih zakonskih zadrzkov. No cerkveno pa taka poroka med bratranci in sestricnami ni mogoca.

     • Clemen J.

      Cerkevno niata porocena ne uradno ker se to ne sme, preberi zakon.

     • Ciril Rustja

      seveda da nista cerkveno porocena sta pa oba ze blazno pobozna in sejeta drugim resnico..

     • BorisDe

      Pedofilija pri mohamedancih se obsoja? Ja ne, ker so mohamedanci pedofil-verujoča sekta, saj je bil mohamed čisti pedofil, ki je posilil 6-letno Aisho, poleg tega pa je lažen prerok, katerega so takrat v tem času razširili s svojo govorico RIBIČI, katerim je najverjetneje prodajal mlade punčke in pa koze z blagovno izmenjavo ter še kakšno blago, ki ga je kot alibaba in razbojniki od nekje ukradel. No, takšni še vedno podpirajo pedofila in spreminjajo verski tekst kot jim paše, to ni vera, ampak morilska SEKTA.

     • Ciril Rustja

      o excesih in podobnih zadevah ni treba iti dalec,,samo do gornjega gradu se zapeljes in se sprasujes le cemu je tam tako velika cerkev,,se danes ni razvito obmocje kaj sele leta ko je bila izgrajena,,pobrskaj malo po zgodovini in bos videl zakaj so jo uporabljali,,je na pravsnji visini da ni greha..tako kot muslimani na otokih lahko preganjajo kurbe pijejo alkohol in igr na sreco,,vsaka vera si svoje zakone in privilegije kroji sama,,samo odvisno kdo je bolj uspesen,,je podobno v politiki,,sportu,,v sami druzini in se kje..

     • BorisDe

      Že že, ampak ti pozabljaš kdo se je s kom boril in ti omogočil tvoje “moderno mišljenje” in pa tvojo “odprtost” ter “ateizem”. Vsaj lahko bi jih spoštoval, ker NISO BILI VSI ENAKI in delali proti tebi, to so delali posamezniki. Tako kot povsod je veliko idiotskih posameznikov. Večina je bila vedno za to, da bo prihodnjim generacijam bolje in da ne bo islama na tleh EU.

     • Ciril Rustja

      res je spostujem moje prednike da so se borili,da lahko govorim slovensko in ne nemško ali kaj drugega,,res niso bili vsi enaki,,sreca primorci smo doziveli dolgo zatiranje iz strani fašizma posredno z pomočjo vatikana,,in ni treba iti daleč nazaj v zgodovino krvave 1 svetovne vojne..kje je bil takrat ta pravicni bog da je dopustil tako morijo med brati krščani..

     • BorisDe

      No, kot ateist imaš najverjetneje tudi “kristjanske” korenine, vsaj potem brani našo kulturo in pravice/tradicijo, katero so ti podali ne pa da dopuščaš v prostor multi-kulti invazijo primitivnih ras, ki nikoli niso bile tukaj, da bi tebi spremenili ta pravila v nekaj bolj zaprtega recimo. Če razumeš.

     • Ciril Rustja

      se strinjam z teboj,,nisem za nobeno islamizacijo,,prav te primitivne rase kot jih imenujes opravljajo najbolj tezaska in umazana dela ki jih slovenski razvajencki nocejo opravljati,,zacaran krog smo si sami ustvarili z pohlepom..

     • BorisDe

      Ja res je, ampak lahko bi recimo zaposlili naše slovane-kristjane za takšna dela, ki nujno potrebujejo delo, to je pač dokaz, da nekatere firme ne ponujajo našim možnosti zaposlitve, ampak hodijo na tuje trge in v Indijo, Pakistan in podobno, zato ker je delovna sila tam ceneje. To je krivda naše države, ki ni omogočila boljših pogojev našim podjetjem, potrebno bi bilo manj obdavčitev tako podjetij kot delavcev in vlaganje v razvoj, da bi ohranili konkurenčnost.

     • BorisDe

      Jaz ne verujem v “posameznika” pedofila, vi verujete v nosilca “posameznikov” pedofila. Če me razumeš, a ti logika dela? Mohamed = lažen prerok v katerega verujete, je naredil pedofilski akt, vsi naprej po mohammedu so torej mnenja, da je to vredu in v njegovi sekti, torej so isti.

    • šrauf

     Islam je nastal 500 let po krščanstvu. Danes so vse izvorne dežele Krščanstva islamizirane, Kristjanov je le še za vzorec.
     Kaj je prvo, kokoš ali jajce?

     Za genocid nad indijanci kriviti Katoliško cerkev je pa malo mimo. Nisem poznavalec,ampak nikjer nisem zasledil ,da bi v Svetem pismu pisalo ,da je treba nevernike uničiti ,za razliko od Korana. Kar se pa grmad tiče ,bi se pa dalo razpravljat.

     • BorisDe

      Jaz njega absolutno ne branim, vendar pa po pisanju mislim, da je musli in da hoče povedati kako so “anglosaksonci” kolonizatorji pobijali Indijance in Aborigine v Avstraliji in so bili pač del naših “kristjanov”. Kot jaz vem so v Angliji “protestanti” in ja ZDA se še vedno hoče prikazati kot “svetovna velesila” in imeti nadvlado nad vsemi. Vsaj mislim, da je hotel reči to, svojo musli invazijo na tleh kristjanov v EU
      (ki ni muslimanska tvorba) pa hoče opravičiti s tem, da je to zato, ker smo “kristjani” pobijali ljudi v kolonijah v Afriki/Aziji/Ameriki. Skratka, to so dve različne zadeve, pozablja pa recimo invazijo islama na EU in kako so se naši predniki borili proti islamu in poslali Ottomane nazaj na Bližnji Vzhod in v Afriko. Tukaj nimajo musliji karkoli iskati tako in tako, lahko pa grejo tja na otok v LondoniSTAN, bodo vsaj že avtomatsko obdani z morjem, samo še zid dvignemo in je to to, jih držimo na povodcu, 2 rocket platoons pa je stvar rešena ali pa kak Su-24 :D

     • Ciril Rustja

      ne nisem musli imam vse krsanske zakramente,se ministrant sem bil ce te zanima,,prvi clovek ki se mi je zlagal je bil duhovnik,,od tistega trenutka ,,pa ceprav sem stel 12 let sem zacel razmisljati z svojo glavo,,da nekaj ne stima i bogovi..kot vsaka drzava ali religija je zanjo najbolje da ima cim vec ovc in telet ki ji samo slepo sledijo

     • BorisDe

      Torej so tvoji predniki kristjani, nastal si od njih in zavračaš dobro delo tvojih prednikov kristjanov, ki so se borili, da si ti lahko kasneje postal “ateist” in imel možnost izbire. Torej vračaš jim njihovo dobro tako, da ne podpiraš svojih prednikov in se imaš za “naprednejšega”, ki ubija tradicionalne DOBRE norme/običaje/šege/navade/način življenja/kulturo, ki so ti jih te isti kristjani nudili? Potem si izdajalec na nivoju “poturice”, če mene vprašaš.

     • Ciril Rustja

      kot sveto pismo stare zaveze ali koran nic slabega ne ucijo,,clovek je ustvaril boga in hudica,,razne razlicice pa so kot olje na ogenj exsteremistov,,pa ne samo v krscanstvu ali islamu so se druge exstremisticne idologije ki sejejo sovrastvo in poizkus nadvkade drugim..za mohameda se vsaj tocno ve da je obstajal,.cela juzna amerika ,srednja in severna niso imeli nic z krscanstvom dokler niso nasi predniki prisli,,in afrika ravno tako..ocitno so muslimani in budisti bolj uspesni pri prodajanju buck,,se nedavno je odstopil ameriski kardinal zaradi pedofilije,,kazen,,poslan na kesanje,,za bruhat,,tudi pri nas se nobeden pedofilski duhovnik ni sedel v arestu,,tako bi tudi jaz sprejel bilo kaksno kazen za storjen zlocin,,bi se kesal doma,hahahaaaaa

    • rubec

     120 milijonov indijancev? Si Vinetuja tudi štel zraven teslo zabito? Kakšne kretene moram jaz prenašat kljub temu da plačujem vse davke.

     • traktor

      On je živ dokaz, da indijance niso iztrebili. On je poslednji indijanec. Howgh.

    • sevenx

     Sem bil istega mnenja nekoč. S to doktrino so nam naredili to da prevzemamo krivdo nase. Pastirjev ni več? Mogoče se ti samo tako zdi na prvi pogled…
     Smo kot ženska ki so jo učili da so njeni predniki bili posiljevalci zato jo lahko vsak posili.
     Pastirjev je kolikor hočeš in vsi delajo za denar. Glasbeniki, športniki, razni BIll Gatesi, verski predstavniki… Sam si izbereš pastirja. In vsi so plačani iz vrha navzdol.
     Zakaj misliš da se noben slovenski ali evropski glasbenik ne postavi proti naseljevanju “beguncev”?
     Drugače pa 120 milijonov indijancev? Ali so že imeli nebotičnike takrat?
     Ta številka je ocena koliko bi jih danes živelo. Lahko sam raziščeš.

     Na isti način bi bilo Slovencev danes 300 milijonov.

 • FUCK COMMUNISM

  Ej, kozojebska pizda Samir Balic, vemo kako ti je ime in kje zivis… Prasec!!!

 • alojz

  Če pa Alah ne bo ubogal bodo pa oni stvar vzeli v svoje roke. Tako se med vrsticami berejo takšne grožnje.

 • Tweety Bird

  Desnosučni najebali ste!!! Smo vas, in še vas bomo!!! Najprej mi levičarji…potem islamisti. To kar iščete, to dobite…sami ste krivi !!!

  • Dragan Krstič

   Levičarji, vi ste zgodovina, Past tense, še bolje Simple past tense. Kapiš?

   • Tweety Bird

    Slušaj bre Dragane… BUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM !!!… Uzela vas magla…

    • Dragan Krstič

     A s tem se tolažiš,hahaha. No ja, te razumem.

     • Tweety Bird

      Islamisti so naš “trojanski konj”… nas levičarjev… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

     • šmentanamuha

      Vemo to, ampak ne veste, da vas imajo oni tudi na seznamu … ha ha ha ha ha …

     • Clemen J.

      Res je vas trojanski konj, in ko bo obem zaskripalo se bodo islamisti lepo spravili na vas, mi bomo pa mirno opazovali in se delali gluhe. Veliko srece.

  • Morala

   Ti ne boš izjema…kar misli si…

  • šmentanamuha

   Mrk v tvoji glavi je popoln.

  • branči

   komunistične parole in kolektivna odgovornost:”drugovi mi trebamo, mi moramo…! me prav zanima kakšna je bila tvoja udeležba pri tem, kar otrešaš s svojim usranim kljunom tle gor!

 • Tweety Bird

  Pismo nekega desničarja:

  “Levičarji zapomnite si eno stvar več kot ste proti nam desnim in tašne objave ki samo vrtite vse najhujše. Delajte kar česte al eno stvar si zapomnite JANŠIZEM je istina in nikoli ga neboste uničili niti nas desničarjev ker JANŠA (BOG) prizna samo SDS in SDS ce zmagati po celi Sloveniji ker je to vpisano v PROGRAMU JANEZA. JANŠA JE EDEN NIMA DRUGEGA. MOLIM JANŠU DA VAS UNIČI. STE NAJHUJŠA NEOBRAZOVANA LEVICA KI ŠIRI SAMO MRŽNJO. VI STE TERORISTI,” je v zasebnem sporočilu uredništvu HALOZE EXPRESS zapisal zagreti pripadnik janšistične vere, ki je po fotografijah in vsebini grožnje sodeč, pravi desničarski skrajnež.

  SARKAZEM PRESS: Odgovorni urednik Foglof Tunek

 • TOML

  Povejte Samirju Baliću, da alaha nataknem na kurac,
  seveda pa tudi Tita nataknem na kurac, ker je bog bolnih socialistov.

  • Tweety Bird

   Tebe pa bomo nataknili na kol…skozi ritno odprtino… ha ha ha ha ha ha ha …

 • Torej če je skrajnega salafističnega prepričanja, je naš, saj smo člani islamistične organizacije NATO.

  • Tweety Bird

   ISIS so ustanovile ZDA s komplet podporo svojih vazalov v NATU. Sploh ni treba biti doktor, da se pride do takega sklepa!

   • Clemen J.

    Da ne bo res, Isis je ustvaril Al Bagdadi ki ga je tud do smrti vodil, bil pa je islamski terorist podprt s strani Rusije, Sirije, Pakistana in irana med 1 in 2 zalivsko vojno in po njej ko je vodil sunitske milice.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Lewuharsko mišljenje lewuharskih budal.

 • Tweety Bird

  Desničarji tudi žalijo in obsojajo tiste…Vladimir Putina, Bashar al Assada … ki se borijo proti ISISU. Tiste, ki branijo Sirske kristjane, druze in ostale manjšine. Banda satanska desničarska.

  • šmentanamuha

   Kateri desničarji? Jaz podpiram Trumpa, Putina in Assada. Britanska levičarska vlada pa je zavrnila vse sirske kristjane in ponudila gostoljubje zgolj islamistom. Tko da ne opletaj in ne zavajaj. Dejte si mal solit možgane, levi bratje in sestre, nekaj vam ne dela v redu v glavi.

 • karlina

  TAKOJ PRIJAVITI POLICIJI, TAKOJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tweety Bird

   Koga? SDS?

 • TOML

  Muslimani so podobne opice, kot naši socialisti.
  IQ 20, zato so lahko skupaj v paktu.

  • Tweety Bird

   Čuj, tebe pa bomo nataknili na kol…skozi ritno odprtino… ha ha ha ha ha ha ha …

   • Clemen J.

    Tebe pa zvezal pa med lacne prasice vrgl. Pojejo tud plastiko in niti kosti ne bodo ostale.

 • Tweety Bird

  Zanimivo, da se CIA projekti pojavijo ravno na geostrateških področjih; tam, kjer je veliko nafte ali pa tam, kjer mislijo postaviti plinovod. ISIS ima z Islamom toliko skupnega, kot krti z letenjem. Dokler lahko Amerika tiska dolarje in jih na paletah vozi podizvajalcem svoje imperialne politike, bo svet tonil v kaosu. Rešitev je v zmagi levice…in da se svetovno bogastvo razdeli pošteno…ne pa, da ima 1% ljudi vso svetovno bogastvo.

  • Dragan Krstič

   Ne flancaj. Ta profesor kot mnogi drugi pove, da na BV ne bo miru dokler se ne bodo države v tej regiji demokratizirale, pogoj za to pa je sekularizacija teh držav. Islam je ideologija, ki absolutno to preprečuje in Zahodna Evropa ter ZDA ne morejo nič proti temu. Če tega ne veš, si tepec, kar verjetno tudi si. Ja ja ZDA je vsega kriva pa še Janša zrave. Budala.

  • šrauf

   Tako je! Tudi neumnost je treba razdeliti pošteno….ne pa ,da ima 90% svetovne neumnosti Levica.

  • Clemen J.

   Zanimivo fsb tudi

 • Tweety Bird

  Mahmoud Ould Mohamedou, profesor mednarodne zgodovine na Inštitutu za mednarodne in razvojne študije v Ženevi:

  Kot piše Mohamedou, prevladujejo v literaturi o IS-ju izrazi, kot so odvratno, barbarsko, grozeče, brutalno, divje, apokaliptično, po njegovem mnenju pa služijo ti izrazi in pripisovanje “neracionalnega barbarstva” ekstremnemu političnemu nasilju zgolj izogibanju naslavljanja razlogov za njegovo pojavo. Avtor opozarja, da ko govorimo o nepredstavljivem nasilju IS-ja, ne smemo pozabiti nepredstavljivega nasilja ameriških okupacijskih sil v Iraku, kjer je IS nastal in se razvil.

  • Clemen J.

   Muslič pametuje o izrazih, haha glavo naj so odreže, sej ga bo alah rešu, al naj se pa sredi ljubljanske mošđeje v luft vrže, bo naredil največ koristnega svetu

  • šrauf

   Ne smemo pozabiti neprdstavljivega nasilja Mohamedancev na naših tleh od 1400 do1590-leta.

  • šmentanamuha

   A ti si zdaj že pri mohamedancih, Tweety?

 • Clemen J.

  Pedofil Allah lahko edino kakšno mladoletnico posili, za drugo ni bil sposoben, pa seveda ,koze ovce pa kakšen pes je tudi padel. Potrebno je samo otroke zaščititi, podprti žide da jih zdesetkajo v imenu ostalega sveta, pa bo kmalu mir, tisti ostali kameltrajbarji pa bodo sli nazaj v jame in se med sabo pederčkal in poročal.

  • Tweety Bird

   ISIS te že opazuje. Tudi salafisti. Že iščejo tvoj IP… v roku nekaj dni boš ostal brez glave.

   • Clemen J.

    Tudi jaz njih ne boj se! Tista rakova jelsa v lj jih je polno, pa vsi so na kupu.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Temu Baliću nabit 5000 € kazni in ga natrpat v vagon ter via Pakistan. Mrš stran.

 • Janko Gedlicka

  Njegov obraz me spominja na obraz bosanskega džihadista, ki je v skupini z drugimi džihadisti zelo nazorno preko videa učil muslimane, kako na različne iznajdljive priročne načine pobijati “nevernike”. Video je pred kakšnim letom v svojem članku priobčila Nova 24 TV , vendar ne trdim z gotovostjo, da gre za istega moža. Kultura urejanja njihovega videza obraza jih za naše oči dela precej podobne, če že ne skorajda enake.

 • dr Janez Sveti

  Vsak osel danes že grozi.
  DR Janez SVeti Grozilda

  • tohuvabohu

   Turnšek tudi že grozi s tožbami. Ta je tako nor, da mu verjamem.

   • dr Janez Sveti

    Turnšek govori tisto, kar se od njega pričakuje. Vse so samo interesi!
    DR Janez SVeti genij

    • tohuvabohu

     A potem imaš tudi ti kak interesek?

     • dr Janez Sveti

      Vedno in povsod, saj brez interesa se nima smisla lotevati ničesar a ne?
      Eni pač lažejo, da počnejo reči zaradi drugih hahahaha!

      DR Janez Sveti Sebični

 • Felikss_AH

  Ali veste zakaj po Wahhabi Muslerajski modi tile iztrebki gojijo take kozje brade… zato ker tako lažje posilijo koze ki v začetku mislijo da se im približujejo kozli

  Ali veste v čem je razlika med Suniti in Wahhabiti… Suniti preden gredo posilijevati svoje koze ih najprej sunejo… Wahabbiji pa razen da ih najprej nategnejo z kozje-bradami ih preventivno še malo pohabijo… da im jajca ostanejo cela za naslednjič… namreč še koze ne prenesejo takih “ljubimcev”

  Takole pa izgleda Wahabbi kozjefuk po zavrnitvi ali neuspelem poskusu z priljubljeno kozico – https://peopledotcom.files.wordpress.com/2016/08/mujibur-rahman-800.jpg?w=800&h=600&crop=1

  Takole pa izgledajo odrasli otroci iz Wahabbi-Koza razmerja –
  https://dailyarchives.org/images/horgosmuslims.jpg
  http://www.wardheernews.com/wp-content/uploads/2016/04/cuban-muslims-.jpg

  Takole pa izgleda Wahabbi erotika – https://edenhills.files.wordpress.com/2011/10/dsc_0003e.jpg

  • šmentanamuha

   Ti si zakon, jojmene … ahahahaha!!!

  • BorisDe

   Ha ha :D Bravo na komentarju. Rad imam takšne izvirne zadeve.

  • stajerc5

   Hihihihiiii, a je to porocna obleka??

 • marjan podlogar

  A, tedva debila nam bosta ukazovala ?

 • alojz

  Po zaslugi rumenih piščancev, Krtače…. je debata tukaj na nizkotno nizkem nivoju. Nevredno človeka. Pa še otroci to berejo. Prosim, da takšne leve provokatorje blokirate TAKOJ, ko napišejo kakšno žaljivko. Naj izkusijo kako to dela 24 ur. Pa sploh ni potrebno, da je žaljivo. Dovolj je, da ni v skladu z levim prepričanjem.

  • Krtača 20

   Zgleda da enim že od 45 ga leta dalje ni jasno, da na provokacijo lahko dobiš samo novo provokacijo. Sam desni na provokacije prčakujete rožce. Res globoko….

   • branči

    mmc in 24kur brišeta komentarje, ki sploh niso žaljivi, le zato, ker niso v skladu z njihovo uredniško politiko! ob takem režimu ti tle gor nebi napisal niti besede!

   • alojz

    Debata je kulturna le med kulturnimi ljudmi. Če na TV nekdo pove dejstva (dokazana) potem vaša stran protestira, grozijo z tožbami (ampak ne posamezniki, stroške izgubljenih tožb bomo spet plačali mi) in zahtevajo ukinitev javne TV. Dokler se je le vaša “resnica” kazala ste pa vsi vpili, da je TV javna. Samo malo objektivnosti vam manjka.

    • Krtača 20

     Polna usta resnice so vas ampak nikakor ne najdete dokumentov za vaše resnice. Žalitve pa tudi ne spadajo pod resnico. Ko boste nedvoumno dokazal da ste nas z dolfijem osvobajal, pol bom pa obrnu ploščo. Ampak za enkrat tazga dokumenta ni in ni.

     • tohuvabohu

      Obstajajo dokazi, da ste indijančki sklenili pakt s Hitlerjem. Pa jih kar nočete videti.

     • alojz

      To je spet tvoja izmišljotina. Tega nihče ni rekel niti zapisal. Ostani raje pri trditvah g Dežmana. To pa ne gre, kajne?

   • tohuvabohu

    Vaše provokacije trajajo že 80 let.

 • BorisDe

  Kar naj si zapomnejo tiste, ki so zavirali projekt gradnje teroristične celice v Ljubljani, te isti jih bodo vrgli v šeriat kamor pripadajo. EU ni muslimanska tvorba, konec in pika. Ta smrdljivi jankovićOGLU je prejel visoke provizije s strani Katarja/Turčije/bošnjakov/Savdske Arabije, da bi nam uspešno namestil to pedofil-verujočo morilsko sekto v sam center, kjer jih nikoli ni bilo. Temu jankovićOGLU-ju je potrebno soditi na licu mesta kot narodnemu izdajalcu in ga obesiti na Kongresnem trgu javno.

 • Krtača 20

  Če lahko desni provocirate, imajo ljudje tudi pravico odreagirat. Akcija – reakcija. In vse kar si jajo želi, je reakcija, s katero bo spet s prstom kazal, poglej jih kakšni so. Začel je pa sam. In sam bo nosil posledice, kakršne že.
  Sam sem ateist. Nobena vera mi ni všeč in ni mi všeč ne posiljevanje z muslimansko vero ne s krščansko vero. Je pa nobenemu ne branim. Sploh mi je pa “pri srcu” ko vidim da za takimi provokacijami stojijo krščanarske cerkvene riti, ki imajo na glavi tolk masla, da se ven ne vidijo. Od kraje premoženja do pedofilije. In kot taki meni pač ne bojo razlagali nobene morale. Naivna raja pa naseda.
  Ne vtikujte se v tuja verovanja, tuja verovanja naj se ne vtikujejo v vas pa bo mir. Potem pa če zaradi mene verujete v kaktusssssssss

  • šrauf

   Twitty Bird je tudi ateistične vere.Všeč mi je,ker veliko pije šmarnico, ima pa hudič zelo odporna jetra,to mi pa ni všeč.

  • Mirko Zidenjsek

   Po tvojem pisanju sodec si zelo pameten ateist,treba te je dat jebat,da bos malo manj pameten

   • Krtača 20

    Večina Slovencev bo v primeru da boste desni delal sranje stopila h kraj. Potem pa obračunavajte kolikor hočete. Noben vas ne bo podprl. Jaz osebno boš še kakšnga prtegnu okol kepe če bo treba. Pa ne bom takrat sprašval v kerga duhca verjame. Tko je.

    • tohuvabohu

     Če kdo pri nas dela sranje, ste to indijančki. Za vsak drek se vas nabije na desettisoče na ulice in se greste levi fašizem.

  • Clemen J.

   A smo slovenci izjavili dabosa in ostale bv muslimanke drzave leta 2020 krscanske ali so islamisti v sloveniji izjavili da bo slovenija islamska, pa ce hocemoali nocemo, karv prevodu pomeni, da ce ne sprejmemo njihovo vero bodozaceli pobijati ozizvajati teroristicne naade. Spet nekaj zagovarjas in bluzis brez da bisi pogledal dejanskp stanje in kdo komu kaj vsiljuje. Pa se naprej voli. Levico ki podpira islamiste.

   • Krtača 20

    Dej nehi bluzit. Odkar pomnim imajo cerkvenjaki maše v cerkvah, musliji pa po halah in vaških prostorih. Razlika je samo v tem da imajo zdaj svoj prostor – mošejo. Nič se ni spremenilo. Samo zavajanje vas je.

  • tohuvabohu

   “Je pa nobenemu ne branim”. Hahaha, kdo si pa ti, da boš komu kaj branil? In kaj spet serješ z moralo? Nihče je ni omenil. Sicer se pa ne vtikamo v nobeno vero. To počneš ti na najbolj gnusen in lažniv način.

   • Krtača 20

    Jaz nobenmu ne branim, prav si prebral. Desnuhi smrduhi pa. Na najbolj gnusen način bi rad slišal da je sam rkc “tista ta prava”. Eeee pa ne boš, ker ni res. Ravno toliko privilegijev ima lahko kot vse ostale. Tu so si med seboj enakopravne (očitno samo na papirju). Na koncu ostaneta samo dve opciji. Ali vse vere dovolimo al pa nobene (vključno s krščansko). In to tebe osla boli.

    • tohuvabohu

     Kaj težiš z “rkc”? O njej nismo nič govorili. Sploh pa ne vem, kaj ima vera z desnico? Potem bi tudi desnica navijala za islam. Verniki so v vseh političnih usmeritvah. Levičarji menda niste za islam, vendar vam trenutno ustreza samo zato, da lahko družno napadate evropsko demokracijo.
     Btw, RKC ne obstaja, ampak KC.

    • Bozz

     Če bi malo šel v zgodovino pogledat in videl kaj pomeni svoboda veroizpedi, pravica, ki jo je v ustavo zapisala ZDA 1776, od koder se je trudil kopirati ves preostali zahod, bi dojel, da oni niso nikakor imeli v mislih Islam.
     Ampak danes ste ljudje predvsem naivni in poneumljeno ignorantni zgodovinski analfabeti in zato nasedate temu, da svoboda veroizpovedi velja tudi za religije, ki so nasilne od vsega svojega začetka. Leta 1683 so bili pred Dunajem in so hoteli na silo Islamizirati celo Evropo, pa vse nazaj do Mohameda, ko je sam širil Islam nasilno, a sedaj jim bomo pa dovolili svobodo veroizpovedi? Izvoli neumni naivnež, samo ne se čudit, če boš nekega dne neprijetno in proti tvoji volji islamiziran kot so bili v vojni v Bosni 25 let nazaj nekateri. In glede na to, da si ateist, bi moral vedeti kaj o Islamu ve Sam Harris, ali Pat Condel ali pa pokojni Christopher Hitchens.

     Pa, da se vrnem nazaj k svobodi veroizpovedi, zadevo, ki so jo kakor kopirale tudi ostale zahodne države v Evropi. Evo ti citat Ameriškega vrhovnega sodnika iz časa, ko je bila večina sodnikov še poštenih in niso ljudi zasipavali s propagando glede svobode veroizpovedi kot to hinavsko počnejo pokvarjeni sodniki, ki ignorirajo vse prejšnje poštene sodnike, danes. Ta vrhovni sodnik (Joseph Story) ti točno pove kaj pomeni svoboda veroizpovedi v krščanski državi, kot so bile ZDA:

     “The real object of the amendment was, not to countenance, much less to advance Mahometanism, or Judaism, or infidelity, by prostrating Christianity; but to exclude all rivalry among Christian sects, and to prevent any national ecclesiastical establishment, which should give to an hierarchy the exclusive patronage of the national government. It thus cut off the means of religious persecution, (the vice and pest of former ages,) and of the subversion of the rights of conscience in matters of religion, which had been trampled upon almost from the days of the Apostles to the present age.”

     še enkrat če si zgrešil:

     “THE REAL OBJECT OF THE AMENDMENT WAS, NOT TO COUNTENANCE, MUCH LESS TO ADVANCE MAHOMETANISM, or Judaism, or infidelity, BY PROSTRATING CHRISTIANITY;…”

     Vir:
     http://press-pubs.uchicago.edu/founders/documents/amendI_religions69.html

     (Mimogrede, infidelity = ateizem)

     Svoboda veroizpovedi je bila namenjena vsem preganjanim kristjanom, ki so iz Evrope pribežali pred RKC inkvizicijo. Svoboda veroizpovedi na krščanskih tleh ni bila namenjena Islamu, kot to zavajajo danes povsod na zahodu in ignorirajo vrhovne sodnike preteklosti v želji po uničenju krščanstva. Ateisti ste pa tako znani, da ste zelo naivni z redkimi izjemami zato ker: “If you stand for nothing, you’ll fall for anything.”

 • Tweety Bird

  Moj Tunek pa ni čisti ateist. On verjame v erotiko…kamasutro…seks na 100 in 1 način :)…Skratka, jaz sem srečna :)

  • Clemen J.

   Kva te nateguje prek foruma, ker po cajtu si vec na internetu kot pa na ticu

   • branči

    pa ekran ves kosmat… (ups, pernat)

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   A si se ža vrnila z Raba???

 • Clemen J.

  Smesno kot okupatorji slovenije, komunisti pravijo slovencem ki so se borili za slovenijo fasisti nacisti in izdajalci tudi ta islamki teroristek govori drugim da so teroristi. Povezava je zgolj pa res samo zgolj slucajna

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Potem pa še volte preljubega Opankarja. Kmalu ne boste smel pit alkohola in jest ihanskega brancina.

  • Tone

   Jaooooo, kdo si bo potem še upal prebutat ženo in z avtom rezat ovinke?

 • Sredina

  Obsojanja vredno, res pa je da sejete sovraštvo, tako kot noben drug..kdor seje veter, žanje vihar….nobena stvar ni črno-bela

  • Krtača 20

   Točno tko.

  • WatsonForus

   kar lepo se jim podredi , boš kmalu njihova “bitch”

  • tohuvabohu

   A je to sovraštvo, če ne maram, da me pregazijo na moji zemlji?

   • Tone

    Garantiram, da si ne bodo mazali čevljev s tabo. Si preveč nepomemben.

    • tohuvabohu

     A ti ne znaš vsaj malo brati med vrsticami in vse jemlješ dobesedno?

     • Tone

      Zakaj pa ne bi ti bral med mojimi vrsticami?

  • Mojca pokraculja

   Definiraj kdo seje veter ? In kdo bo žel vihar ?

  • Terminator

   Poželi boste vihar,kakršnega ne pomnite.
   Crkni govno muslimansko.

  • rubec

   Odjebi majmun čoravi. Da burka ni črna ne bela vsi vidimo.

  • Tone

   Čim verjameš tem lažnim novicam, si na njihovi strani.

 • WatsonForus

  bo treba to začet terat preko Kolpe.

  • stajerc5

   Cuj, jebenti, ne me kopirati izpred treh-stirih let nazaj!!!

   • Tone

    A si pozabil, da si med tem spremenil nik?

  • Terminator

   Ja,ampak v vrečah.V Bosni imajo že pripravljen teren za te izmečke.

   • BorisDe

    Ja tam kulture zelo lepo rastejo in so zelo okusne, gnojilo na naravni osnovi šeriatovcev pomaga. Sem gurman in čutim takšne stvari.

 • večni srb

  Alah Akbar!

  • branči

   a teb še koj tista uboga struna na guslah dela?

  • stajerc5

   Ce ne znas pravilno to sranje napisati, napisi vsaj v cirilici ali arabscini!!

 • Jerneja Petek

  Ja, vedeli smo kaj nas čaka , če jih bomo spustili v državo. Zdaj bo pa počasi prepovedano kopanje v kopalkah. Obvezen burkini za vse kopalce. Mi nismo postavili prepovedi zanje, zato jo bodo pa oni za nas. Upam, da bodo najprej najebali tisti, ki so jih sprejeli in jim dovolili biti v Sloveniji.

  • Tweety Bird

   Moj Tunek in jaz sva vedno na nudl plaži…ko jebe kopalke…ali burkini :)

  • Tone

   Ateisti ne bomo postali verni muslimani.
   Očitno verni kristjani že načrtujete svojo spreobrnitev v Islam.

   • BorisDe

    Pod prisilo mohamedancev bi ti postal verni fafalec obrezanih. Njih tvoje prepričanje ne zanima, saj ti ga ne bi upoštevali in se s teboj ne bi strinjali. Ali si z njimi ali pa gre glava pa pa. Dejansko misliš, da bi ti imel izbiro in da bi upoštevali tvojo izbiro? :D Enkrat je en gangster povedal: “Prisloni mu pištolo na glavo in videl boš kako je kar naenkrat vse mogoče”.

    • Tone

     Saj v tem je problem, ti imaš namen v vrsti čakati, da ti kdo pritisne pištolo na glavo.

     • BorisDe

      Normalno, a ti bi to želel dočakati? Moraš biti pripravljen uničiti zlo, še preden pride do tebe.

 • xtc

  Vsakemu takemu odvzet državljanstvo in 24 urni rok ,da z družino zapusti SLO.

 • Terminator

  Škoda,ker Srbom ni uspelo popolnoma iztrebiti te golazni,bo treba ponoviti vajo.

 • Terminator

  Nož, žica, Srebrenica,govna muslimanska.

 • Caetano

  V jihadističnem napadu v Tajikistanu ubiti štirje kolesarji. Dva Američana, Švicar in Nizozemec. Lokalni podporniki IS so jih najprej povozili z avtom potem pa po trditvah lokalne policije stopili iz vozila in se jih lotili še z noži in strelnim orožjem. Policija trdi, da je kasneje napadalce pobila v akciji.

  https://www.nytimes.com/2018/07/30/world/asia/tajikistan-attack-cylists.html

  • Bozz

   Ignoratni naivni debili oprani s propagando, kolesarji namreč. Iskali so adrenalinski podvig in dobili več kot so pričakovali. Imam takega znanca, nič noče slišat. Enkrat pa bo naletel na kaj podobnega in mu ne bo jasno kaj se mu dogaja. Potem bo pa jokal kot preostali kolesarji, ki so preživeli v tem primeru. Poznam pa tudi človeka, ki je potoval skozi te -stane, pa se mu ni nič zgodilo. Samo to je bilo še pred IS časi. Odvisno na kakšne muslimane naletiš. Eni so vredu, ker ne upoštevajo vsega kar piše v koranu. Samo kako potem veš komu lahko zaupaš in komu ne, še posebej, ker je Mohamed učil umetnost prevare?

   • BorisDe

    Res je, v tem času moraš biti pozoren na več zadev in ne smeš slepo zaupati poti poletnih avanturc, ne smeš zaupati muslijem kjerkoli in moraš se izogibati večjih predstav, kjer so ljudje na kupu (kot so koncerti in podobno), saj so na oblasti še vedno neoliberalne-globalistične multi-kulti svinje, ki niso poskrbele za našo varnost tako kot bi morali in so v naš prostor ter tudi po svetu pustili morilce.

  • Tone

   Popravek:
   V jihadističnem napadu v Tajikistanu ubiti štirje kolesarji. Dva Američana, Švicar in Nizozemec ter pešec in tri Ženske.

 • centurion

  Vse musliće v SLOVENIJI odpeljat na vzgojno učno uro
  v Srebrenico.
  Predaval jim bo še enkrat dr.Ratko Mladić.
  Zgodovina jih ni ničesar naučila.
  Ekstremi in teroristi, neizobražena drhal z IQ temperature
  Soče pri izviru.

  • BorisDe

   Uf, lahko bi debatirali o tem in dejstvo je da je Mladić nedolžen in da tam ni bilo nobenega “genocida” nad muslimani, genocid je bil po okolišnjih vaseh s strani alijinih-orić-muslimanov nad Srbi in tudi Hrvati (ker so jih zamenjali za Srbe). Več kot 3500+ ubitih Srbov je bilo tam okoli, zahod pa je demoniziral samo “Srbijo” s takratnim idiotom Clintonom in VB. Njihov musli-Alija je želel imeti celo Bosno pod kontrolo, ne pa samo kak “del” po razpadu juge in ko je šlo vse v maloro, je zato povabil še “domobrance mudžahide”, razumete to “povabil-domobrance-mudžahide” = uvožene od drugod. Skupaj s Clinton-Alija-Orić ekipo so uprizorili “5000+” mrtvih muslimanov (da bi se lahko ZDA vmešala v pomoč “bogim muslimanom”), ki so bili ubiti tudi v rangu do 120km okoli na bojiščih, saj so bili vojno sposobni. Kasneje so te mrtve vojake muslije preoblekli v civilna oblačila. Pozabili so edino na eno stvar in to je, da se lokacija prihoda naboja-metka v telo in lokacija luknje na civilnih oblačilih v katerih so bili oblečeni takrat, dejansko sploh niso UJEMALE. To je dokaz, da so bili preoblečeni v civilna oblačila kasneje in to so potrdili tudi Nizozemski preiskovalci. No še dodatno so potem musli-propagandisti iz Katarja/Turčije/Savdske Arabije začeli plačevati tudi do 300 eur mesečno “mamicam Srebrenice”, da jokajo pred zahodnimi kamerami CNN/BBC o tem, kako so Srbi oh in sploh grozni, neverjetno, mislim ti pokvarjeni Srbi.

   • Bozz

    Definitivno je bila prisotna demonizacija Srbov. Samo marsikomu pri nas v Sloveniji je to težko priznati zaradi naše skupne zgodovine, ki ni bila vedno samo dobra in zaradi propagande uperjene proti Srbom, ki si jo omenjal. Kar se Mladića tiče ne morem reči nič, ker nisem raziskoval toliko, da bi lahko potrdil ali zanikal tvojo trditev.
    Drugače pa, znan mi je primer Pallywooda, tako da ti verjamem glede določenih dogodkov. Muslimani so zviti kot preste. Pa še to, da si zapisal, da so celo Nizozemski preiskovalci to potrdili, da temu še dodatno težo. Muslimansko nasilno zgodovino se pometa pod preprogo, tako da ne bi bil čisto nič presenečen, da je bilo isto v tem primeru. Težka tema zaradi prisotne megle, ki so jo spustili in jo mešajo še danes.

    • BorisDe

     Tako je, zelo lepo si napisal, če je nekdo naredil vojni zločin, naj se mu sodi, delale so jih vse strani. Ne maram, ko sodijo te isti zločinci (NATO-VB-ZDA-Avstralija) potem še v njihovem “kangaroo court” samo eni strani in zopet umetno koruptivno ustvarjajo dokaze ter demonizirajo samo eno stran, seveda le tisto ki ne paše njihovim koruptivnim odločitvam. Ko se nekomu nekoga ubije, potem sam rata v veliki meri “maščevalec”. Tukaj ni dileme in najverjetneje je do nekaj vojnih zločinov s strani “posameznikov” res prišlo kljub temu, ampak muslimani-ZDA Hollywood in njihovi podporniki v takratni vojni (geopolitično), želijo prikazati VSE Srbe kot genociden “narod”, kar pa temu ni tako, ker so sami muslimani pobili veliko več nedolžnih okolišnjih Srbov, pa je bil svet TIHO (neoliberalno voden in medijsko pristranski le eni “resnici”) in sledil kot ovce temu kar rečejo BBC/CNN, ki so demonizirali samo eno stran. Prijatelj, ki je v tistih letih obiskoval osnovno šolo v ZDA, mi je povedal, da če je slučajno med uro, ko so govorili o situaciji v Bosni, rekel kaj v podporo Srbom, so ga takoj poslali v “night detention” in moral je ostati tam dalj časa, preden je lahko odšel domov. Tukaj se vidi, da je Clinton-demokratska instanca direktno vplivala na mišljenje in retoriko otrok ter jim umetno vsiljevala mnenja v prid partiji na oblasti. Recimo, jaz osebno sem tak, da če bi mi muslimani ubili “mater, očeta, otroke, itd.”, bi sigurno preden grem na oni svet, probal pobiti vsaj ene 30 muslimanov in to hladnokrvno brez emocij in čustev. Se pravi, oni so meni vzeli “vse”, jaz bom njim vzel “vse”, da vidijo kako to zgleda. Kasneje me lahko tudi fentajo, ko izpopolnim svoj cilj in še zadrl bi se nekaj v smislu “long live Breivik”, borec proti takšnim multi-kulti daljinsko-vodenim pošastim. No, da se razumemo, ne dobesedno, ampak v kontekstu ti hočem povedati kako razmišljam.

     • Bozz

      Nekaj sem ti napisal pa me je (spet) cenzurirala Nova24TV. Takoj ko omeniš RKC začnejo skrivati resnico, za katero pravijo, da so prvi, ki ji služijo. V tej hinavščini so isti kot Islam.

     • BorisDe

      Lahko daš iztočnice v besedah. Bom probal dešifrirati na kaj se navezuješ :D

    • Tone

     Konec je! Vso Evropo že obvladuje krivosodje!!!!!

 • Bozz

  Za vse ignoratne in poneumljene naivneže, ki jih ni malo na tem forumu, SVOBODA VEROIZPOVEDI v državi (ZDA) z nekoč krščansko ustavo:

  Vrhovni sodnik Joseph Story, 1779-1845:
  “The real object of the amendment was, NOT TO COUNTENANCE, MUCH LESS TO ADVANCE MAHOMETANISM, or Judaism, or infidelity, BY PROSTRATING CHRISTIANITY; but to exclude all rivalry among Christian sects, and to prevent any national ecclesiastical establishment, which should give to an hierarchy the exclusive patronage of the national government. It thus cut off the means of religious persecution, (the vice and pest of former ages,) and of the subversion of the rights of conscience in matters of religion, which had been trampled upon almost from the days of the Apostles to the present age.”

  Vir:
  http://press-pubs.uchicago.edu/founders/documents/amendI_religions69.html

  Razumete sedaj kaj je svoboda veroizpovedi? Svoboda veroizpovedi, pravica, ki izvira iz krščanske ustave ZDA, ni bila namenjena vsem religijam, ampak izključno krščanski religiji, ki je bila preganjana (specifično Protestantom, Baptistom, Puritancem, Kalvinistom, Hugenotom, itd., itd. ki so bili preganjani in morjeni v Evropi – oni so si izborili svobodo veroizpovedi, svobodo vesti, njim se imate za zahvaliti za svoboščine, v katerih živimo danes…vsaj zaenkrat še). Sploh pa ne tistim, ki svojo religijo širijo nasilno in preganjajo in pobijajo vse ostale. Če pa mislite, da je svoboda veroizpovedi, da se tolerira tudi trojanskega konja, z znano željo po dominaciji, z znano nasilno vsebino in preteklostjo, se ne čuditi, če bo vaša ateistična “modrost” povzročila takšno prihodnost tudi vam in vašim otrokom. Samo ne pol jokat, ko bo prepozno. Iz zgodovine se pametni ljudje nekaj naučijo, ostali pa ignorirajo na lastno škodo.

  • Tone

   Zaradi takšnih kot si ti, so Baptisti, Puritanci, Kalvinisti, Hugenoti, itd. zbežali v Ameriko in tam naredili ustavo, ki ti je tako všeč.

 • Terminator
  • BorisDe

   “Around 2,000 people protested in Oslo on Friday over the printing of a caricature of the Prophet Mohammad as a pig by a Norwegian newspaper.” Neoliberalci ali džihiji ali pa mešani mulatki? :D

   • Terminator

    Tako jih zvabiš ven iz lukenj,samo potem moraš golazen na hitro počistiti.

    • Tone

     Kaj čakaš? Hitro v Oslo!

   • stajerc5

    Soros-Antifa!

   • Tone

    Treba bi bilo napraviti eksperiment, pa na Poljskem objaviti karikaturo Jezusa kot prašiča. Pa da vidimo, kdo je kdo in kakšen je.

    • BorisDe

     Potrebno bi bilo narediti eksperiment in vse anomalije lgbt-sprijencev in njihovih neoliberalnih podpornikov poslati v rehabilitacijske ustanove na zdravljenje, rezultat bi pokazal manj bolezni hiv+/gonoreje/triperja/klamidije v Sloveniji in manj šivanih anusov v roku enega leta. Garantiram.

 • Duhec

  Zakaj se napihujete na netu?! Ve se kdo je, kje je. V čem je problem?!

  • rubec

   Pejt še ti tja da ne hodim dvakrat.

   • Tone

    Zakaj hoditi tja, saj tudi on ni prišel sem?
    Moliti je treba, da ga zadene strela božja.
    Pa da vidimo, kateri Bog je pravi in močnejši.

 • Caetano

  Dr. Bill Warmer lepo razloži kako poglabljanje vernika v islamsko religijo tega naredi samo slabšega in bolj nevarnega. Če je religija zla si slabši bolj se z njo ukvarjaš.

  https://www.youtube.com/watch?v=EzqNuCP5mM0

  • Tone

   A je ta dr. Bill Warmer doktoriral v Spodnji Mrđuši, da stresa tako globoke modrosti.

 • Artur

  Kdo ve ali so to barabo že vklenili zaradi sovražnega govora in privedli na zaslišanje ?
  Nova ali ste že podali kazensko prijavo ?

  • Steve

   ja, veš da. ziher je že v parlamentu na kavici.

  • Ciril Rustja

   caki se eno piko da jansa se svojo policijo naredi,hahahaa

  • Tone

   Tebi so prijavili. A ni dovolj?

 • Živiš v Sloveniji, je lepo, čudovito je živeti s Slovenci. Spoštuj njihove kulturne vrednote. Ti kar imaš pa obdrži med svojimi stenami in je ne vsiljuj nikomur.
  Čudno, da pa nočeš it živet v Bosno? Tam nimajo tako dober standard, urejenost?
  Lepa je Slovenija in njena kultura.

  • BorisDe

   To da “obdržijo med svojimi stenami” ne pije vode, ker že načrtno in propagandno širijo svojo pedofil-verujočo morilsko sekto tukaj in se mešajo v vse državne instance ter nam želijo spreminjati standarde. Boljša bi bila deportacija in kaznovanje za vsak tak prekršek/provokacijo proti tukajšnji večini, drugega nam zaenkrat ne preostane, dokler ne pride na oblast desnica.

 • Terminator

  Samir Balić “Нож, жица, Сребреница”,tole ti sporočajo eni prijatelji,ne vem kako si jim pobegnil ampak naslednjič ne boš.

 • luckyss

  Glejte…verski skrajneži ste ene najbolj butastih ovc na “spljoh”..
  Mogoče so bolj butasti le “migranti”, ki mislijo, da jih v Evropi čakajo bjonde, stanovanja in avtomobili…
  No, tu nekje ste farške ovce, ki vas pase komunist..

  • Clemen J.

   Ti cuj idiotek, komuniyem je tudi religij, ima popolnoma iste cilje in nauke kot islam

   • luckyss

    Komunizem bo vedno le ideologija, ki si jo prisvajajo najbolj skrajni idioti…
    Nikjer na svetu ni bil “konzumiran” in tudi nikoli ne bo…zaradi človeške sebičnosti…
    Najbližje temu sta bila Kuba in Jugoslavija….
    Kuba zjebana od ZDA in Juga delno uspešna ker je Tito zjebal ostale..
    Najdlje od komunizma so bile države kot so Kitajska in Sev. Koreja, razni n”Pol poti” ipd..
    Vam idiotom, potomcem kolaborantov, izdajalcem lastnega naroda, sodelavcem Hitlerja in klerskim ovcam, ki jih pase komunist, to seveda ne more biti jasno…

  • čopkovseved

   Vse farške ovce so zapriseženi levaki, vsi farški želijo biti veliki bosi, vsi ob nedeljah prosijo za odpustke, čez teden se držijo pa rdečega korita. Definitivno! Vendar lahko trdim , da v Sloveniji noben krščanski fanatik ne zganja terorizma, ne ubija, še manj grozi s smrtjo. O ljudeh, ki so dejansko s srcem pri krščanski veri, pa lahko rečem samo lepe besede, lahko so vsakemu izmed nas zgled.

 • Bozz

  “…,ki je – glede na fotografijo s Facebooka – skrajnega salafističnega prepričanja, saj nosi dolgo brado, značilno za ekstremno vejo islamske ideologije.”

  Ker imam sam tudi brado, pa nisem salafist, moram nekaj zapisati za tiste zelo napete, ki hitro (napačno) sodijo na prvo žogo. Temu zgoraj omenjenemu prepričanju je poleg dolge brade značilno še vse kaj drugega kot oz. poleg dolge brade. Če bi sodili samo po temu, potem bi lahko proglasili marsikaterega znanenga Slovenca iz preteklosti za salafista. Recimo Janka Kersnika, Antona Aškerca, itd.

  Dolga brada je značilna TUDI za nekatere kristjane in seveda Jude, itd. Nekateri, ki ne pripadajo nobenemu verskemu prepričanju, pa si jo puščajo samo zato, ker je spet v modi.

  Jaz se od moje brade ne morem ločiti, ker sem moški in ker sem kristjan. Zelo mi je prirasla k srcu. Da si obrijem brado bi bilo meni tako hudo pri srcu kot prekrasni ženski s čudovitimi dolgimi lasmi, ki bi jo obrili na nulo. Brada je del moškega in predstavlja možatost. Po tem se razlikujemo od žensk. Ker pa so se v srednjem veku poženščeni v pajkice oblečeni gospodiči na dvorih začeli briti, da ne omenjam, da je bilo med njimi mnogo homičev, ki so imeli raje glado obrite moške, jih je začelo posnemati ostalo ljudstvo in tako se je primilo, da tisti, ki nima brade in je gladko obrit je gospod, ostali, ki imamo brade pa smo navadni neuglajeni brdavsi.

  Samo povem, da obstajamo tudi nemuslimanski Slovenci z brado, da nas ne boste prehitro linčali, če nas kje srečate na cesti. Sem že doživel mrke poglede ljudi samo zato, ker vidijo brado na meni in verjetno predvidevajo, da sem musliman, ker ne vedo nič več drugega o Islamu in o razlikah med krščanstvom in islamom. Definitivno si morate še več prebrati o Islamu, kot samo to, da je za nekatere muslimane značilna dolga brada.

  Mimogrede, desni musliman na sliki ima brke, medtem ko jih levi nima, ampak ima samo brado. Bral sem, da so si muslimani kljub temu, da imajo brado, brili brke zato, da so se v zgodovini ločili od kristjanov, ki so imeli brade in brke. Ta tradicija se je ohranila vse do danes. Desni na sliki jo očitno ne upošteva.

  • Clemen J.

   Brado smo kristjani nosili vsaj 600 let pred islamisti ki so nastali leta 628 n. s. Tako da muslimanom se to vidi po uceh, kot npr pri upodabljanju hudica pri kristjanih, kjer so vsi crni okoli uci. Raje nebi o crnem hudicevem kamnunkateremu se klanjajo, vsi do zadnjega

  • BorisDe

   Res je, vendar tem dvem se že po faci vidi, da so podobni tistemu, kar so posiljevali v mladosti. Znano je namreč, da če se dovolj časa družiš z isto živaljo, poprimeš raznorazne obrazne lastnosti od živali in to recimo ni “bradica”, ampak kozja brada.

   • Bozz

    No ja, če bomo dlake cepili glede brad, tole ni kozja brada. Še nisi videl koze? :)

    • BorisDe

     To je Savdska koza :D

  • čopkovseved

   Daj poglej njegove skrajno vahabitske prijatelje na njegovem FB profilu Kako se v arabščini sredi Bosne klanjajo alahu, sredi Eu arabščina! Ti bradonja si levak in konec! Ne soli nam pameti, zato pa je terorizem prisoten v EU. Vsi gledajo na musliče skozi rožnata očala, realnost pa prinaša smrt in trpljenje milijonom, da ne omenjam pravice žensk. Ta človek grozi s smrtjo in mora za to odgovarjat pred slovenskim sodiščem!

  • KP

   Jaz pa brade nočem imeti,ker sem moški in ker sem kristjan.

 • Nalim

  Pa saj ne morem verjet.. Nekdo je zapisal zakaj srbi niso dokoncali dela .. Prvo, ko so se srbi borili proti IS in to prvi na svet, ste jih vi podpirali jansa jim je prodav orozja se in se, se za naslednje vojne… Drugo, srbi so naredili v Srebrenici kar pac so, ampak treba je res povedat kaj se je tam zgodilo .. Vse skupaj je en velik konstrukt med alijo in Clintonom.. Streljano je res okol 1500 musumanov 100% vsi vojni ujetniki, pripadniki naserovih klavcev, aki tako imenovane (armije BIH) …muslimani so bili pod zascito ZN v treh enklavah, srebrenica, žepa in Gorazde, in poceli so kar so hoteli, bili so zasciteni itd… Vse od maja 92 fi julija 95,..v okolci srebrenice je v tem casu izginilo, zgorelo 78 vasi, živelj je poklan… 3884 srpskih zrtev, najvec otrok, žensk starcev in od tega je 30% pripadnikov VRS-a… Pokopani si vsi na srpskem groblju u bratuncu ki je le nekaj kilometrov od potocarjev kjer so pokopani muslimani kjer se jim vsako leto klanjate… Kdo so tam pokopani…muslimani so potegnili korist od srebrenice ket so vedeli da je ne bodo mogli osvojit.. Oni so v to grobisce prileljali mrtve iz vseh treh enklav, tudi tiste pobite ze 92leta..nasli so se nekateri zivi na spomenikih, nekateri večkrat itd.. Poanta je v tem da ni streljano 8000 muslumanov v 2 dneh kakor prikazujete prozahodni mediji.. Tam so vsi mrtvi od 92 leta dalje…. Kdo so bili ubiti muslumani… Vsi pokopani v potocarjih so vojni ujetniki 100%moški sposobni za boj… Naserovi klavci, ki so pobili 3884 srpskih zrtev na tem istem mestu v srebrenici samo 2ali 3leta prej… Največji zlocin se je zgodil na srpski bozic 93 leta v vasi imenovani – kravica.. Oni si te otroke, ženske in starejše klali pekli so jih nabite na kole itd itd, pod izgovorom da sparajo metke , zato so klali… In vse to pod zascito ZN. 95 julija so srbi rekli dovolj.. Oni jih scitijo, naši umirajo… Operacija krivaja 95 je povsem legalna, general ratko mladić je heroj, on je preprecil se vecji exodus srbov… Ženske otroci in starejsi so bili vsi pripeljani iz srebrenice na muslumanski teritorij v tuzli, ni nobenemu ni mankal las na glavi, te posnetke poznamo, kjet mladic deli otrokom bonbone…. Seveda vojake muslumane ki so bezali ali se prebijali k tuzli so srbi izsledili v večini mascevanja ni bilo mogoce preprečiti . Ne ratko mladić in nihce ni mogel imet nadzor nad tem .. Glavni exikutor je bil slovenec KOS. uglavnem ko bo naslednja ceremonija okol Srebrenice se spimnite, kdo je tam pokopan in zakaj .. Zakaj se ne piše o srpkem grobišču u bratuncu??? Ce se ze klanjate naserovim klavcem se dajte se njihovim zrtvam, otrokom ženskam in starcem ki si jih poklali… Povejte ljudem okoli vas ki dejsnsko ne vedo kaj se je tam zgodilo, razložite jim.. Treba je govorit resnico.. Jst sem vesel, da se stvari premikajo ampak prepočasi …. Srbi so se samo branili in hvala bogu odbranili… I hvala ti ratko mladić sto si sprecijo jos veci exodus srba….

  • BorisDe

   Ne skrbi, zavedni Slovenci oziroma desnica to ve in razume, edini ki živijo v svojih lažeh in napačnih prepričanjih so neoliberalci in njihovi musliji skupaj s koruptivnimi strankami, ki podpirajo te muslije po celem svetu (zaradi droge ipd.).

   • Jurko

    Nehajte nabijat in srbski in slovenski nacionalisti in hvaliti Mladiča in Breivika ki sta oba obsojena zločinca. Niste nič boljši od islamskih teroristov če take zagovarjate! A ste res taki prostaki da še niste slišali za Haag in preberite si tam da je bil dan ukaz v Srebrenici da je treba vse pripadnike vojske BIH pobiti. Ene so pobili ko so bežali ene pa kot vojne ujetnike. Ampak ukaz je bil da morajo tako ali tako pobiti vse!

    In kakšen IS neki v 90. letih??? Kr neki XD V Bosni ste ustanavljali Veliko Srbijo in že 1992 naredili velike poboje nad Bošnjaki!

    • BorisDe

     Jurko neoliberalec oz. lahko bi že kar rekli “musli” je dejansko isto, pojdi v Savdsko Arabijo s tvojimi multi-kulti glavorezci obrezanci.

     • Jurko

      Lool. Toliko je res da sem jaz musliman kot da vi niste hoteli Velike Srbije. :P

     • BorisDe

      Nismo, samo pomagati Srbom kjer so že živeli, da ne izvajajo represije nad njimi a glej ga zlomka uspeli ste, ni jih več, novonastala država z imenom “Hrvaška” je dokaz in pa muslimani so hoteli celo Bosno zase edino (tudi proti tem novonastalim hrčkom in pa Srbiji), normalno da bo počilo, počilo bi tako in tako.

     • slovenski štor

      To pomeni,da si musliman!
      Če si,ni nič narobe.
      Narobe bi bilo,če bi bil agresivni musliman.
      Berem tvoje komentarje in si govorim,previdnost.Ne se zaletavat.
      Haag je bil,bil je potreben..Vendar ni odigral vloge,ki bi jo moral.
      Vprašanje je,če bi jo lahko.Mislim,da ne.
      Dokler ljudje ne bomo ljudje,in znali reči:MEA CULPA!,ni šanš!

     • slovenski štor

      Zgodovina kaže,da imaš prav.Do štirinajstega stoletja ni bilo ne duha ne sluha o Osmanih in islamu na območju Bosne.Vse se je začelo po usodni bitki na Kosovskem polju,1389(28.6-Vidov dan).Osmani so okupirali veliko območij na Balkanu.In poglej ga zlomka,največ Srbov se je poturčilo in islamiziralo prav na območju današnje Bosne.Gledano od “daleč” je to zelo zanimivi.Ko pogledaš od blizu,vidiš ves človeški pohlep,požrešnost,kratkovidnost,pomankanje pripadnosti in pragmatičnost preživetja.
      Tisti čas in tam,v Bosni Srbi niste odigrali za prihodnost neke pozitivne vloge.To se vidi v vsem,kar ste Srbi kasneje delali.Vseskozi ste hoteli popraviti “napake” iz preteklosti.Žal,vedno prepozno.Kosovo-Albanci(muslimani).Bosna-Bošnjaki-muslimani.
      Dogodki v Bosni in Hercegovini v devetdesetih leti so posledica vseh zgodovinskih dogodkov,ravnanj vseh (Tita-Juge,ZDA,V.Britanije,Francije,Avstro-Ogrske,Nemčije……) v zgodovini tega območja in še najbolj razumevanja velikih v času zadnjih spopadov na Balkanu.
      Srbi so delali velike napake.Posredno so “pomagali” v Bosno pripeljati “mudžahedine” in druge “klavce”….in počele so se grozote.Preveč se je ubijalo.
      Evropa je videla preveč samo Srbe,grozote so delali vsi,Bošnjaki s svojimi “gosti”,Hrvati in še kdo.
      Če bi Srbi mislili dolgoročno,bi ta prostor bil danes povsem drugačen.V Bosni bi imeli drugačno sliko in odnose.To ni,če bi bila…Dejstvo je,da v Bosni ne bi bilo toliko agresivnih muslimanov,islam bi imel manj zagona.Lažje bi bilo vsem nam.Govorim o območju bivše Jugoslavije.
      Gotovo,v vsem tem “sranju” ima levji delež Komunistična partija Jugoslavije z vsemi svojimi “vejami”.Če bi se takrat lepo umaknila z vsemi svojimi izpostavami in res sestopila z oblasti,bi danes imeli povsem drugačne odnose in tudi veliko bolj uspešne države.V tem primeru ne bi bilo problema Kosovo,ne bi bil takšen problem islam.
      Vrniti se ne moremo,lahko pa storimo,da preprečimo najhujše.Brez iskrenega sodelovanja in velikega napora ne bo šlo.Opozorim: na Bošnjake in muslimane se ne gre preveč zanašat.Brez dialoga sicer ne bo šlo.Potrebna bo skrbna previdnost.
      BorisDe,Jurko je dokaz,da je potrebno biti previden.

    • sevenx


     Bili su to Arapi koji su se borili u Afganistanu, porijeklom iz Egipta,
     Saudijske Arabije, Alžira i Jemena. Vidjeli su u medijskim izvještajima
     što se događalo u Bosni i vjerovali su da se radi o genocidu nad
     tamošnjim muslimanima i da je to povod za novi džihad. Počeli su
     pristizati preko Hrvatske u ljeto 1992. Isprva samo male grupe
     prekaljenih veterana borbi u Afganistanu koji su ubrzo u Bosni stekli
     reputaciju, ali ne kao dobri boraci, nego kao ljudi skloni ratnim
     zločinima. Tokom 1992., bosanski Srbi su ušli u trag jednoj skupini
     mudžahedina iz Saudijske Arabije, ubili ih i zaplijenili njihove osobne
     stvari. Među njima su našli fotografije tih istih mudžahedina na kojima
     poziraju držeći odrubljene glave Srba ubijenih ili zarobljenih u
     ranijim borbama. Odrubljivali su glave i držali ih u kutijama kako bi ih
     ponijeli natrag sa sobom, kao suvenire.

     https://docs.rferl.org/sh-SH/specials/al_kaida/04_dolazak_stranih_mudzahedina_u_bih.htm

     • BorisDe

      Toliko o nedolžnih “muslimanih” in ne ni bilo “po”, ampak so že delali zločine tudi brez njih nad Srbi tisti Alijini, ki so hoteli celo Bosno zase kot “muslimansko”.

   • RATATA

    Kdor se pozanima, spozna resnico.

 • Tone

  Zakaj se sekirate, a mogoče verjamete v Alaha?

  • KP

   Mi ne,ti Papak pa mislim da ja.

 • Nalim

  Ce je bil genocid nad Bošnjaki 95 leta, potem je bil nad srbi ze 93 na tem istem mestu, v tej isti srebrenuci… 3884 srbov ampak otroci, ženske, statejsi pripadnikov vojske republike srpske je okoli 30%…. Muslimani kao 8000mrtvih ampak 100% prpadniki tako imenovane (armije BIH),vsi sposobni za boj …. V tem je razlika, velka razlika…. Zal mi je Slovencev ki ne vedo dejansko kaj je tam bilo … Nasi prozahodni mediji seveda pac ne porocajo… Ampak pocasi se premika

  • BorisDe

   Jaz se spomnem v Sloveniji, ko smo morali donirati hrano/vodo/”šolske potrebščine”/konzerve “bogim muslimanom” tam dol v Bosni, kjer so te iste zadeve našli v skritih tunelih pod džamijo z ostalimi pogradi-medicinsko in vojno opremo-konzervami rib in ostalega z napisom “katar/savdska arabija/uae/made in u.s.a” ter točno takšnimi plastenkami vode in hrane iz naših krajev. Vidi se v kakšne roke je šlo in h komu.

 • rebula7

  Lepo je verjeti ampak ne v vere na zemlji in ce je alah bog potem je satan res milina.toliko o verah in zlaganem svetu na zemlji.

 • Valter BraniSlav

  A sta ta dva modela gay par?

 • Valter BraniSlav

  VRNI SE JOSIP BROZ IN NAS ODRESI!!!

  • Bozz

   Josip je strohnel, pojedli so ga črvi, postal je prah.

   Vrnil se bo nekdo drug. Ime mu je Jezus Kristus. Samo bo še trajalo nekaj časa.

   • Valter BraniSlav

    Tudi Jezusa so pojedli crvi tako kot devico Marijo.
    Edini ki niso strohneli so Lenin, Ho Chi Min, Kim il Sung in KimJong IL.

    • Slovenec

     Misliš? Motiš se. Jezus se bo
     vrnil na svet in gorje tistim, ki
     ga zavračajo.

     • Valter BraniSlav

      Ti si katoliban.

     • Valter BraniSlav

      Jezus je mit in nic vec kot to.
      Davno je kar so ga pojedli crvi, vse drugo je fantazija

    • KP

     Si butast,nje? Malo bolj natančno si preberi sveto pismo.

     • Valter BraniSlav

      Sveto pismo je kot Marxov kapital poln napak. Napisali so ga ljudje tako kot Koran. Ljudje pa so zmotljivi.
      Jezusa so pozrli crvi.

     • Valter BraniSlav

      Sveto pismo je fake… tako kot Koran

     • Tone

      Kako je Sveto pismo lahko fake? Fake je lahko tisto, kar je lahko tudi resnično.

   • Slovenec

    Verjetno ni več dosti časa do takrat. Eno od znamenj je tudi
    preganjanje kristjanov.

 • Bozz

  Nova24TV, hvala za ponovno cenzuro. Dosti pišem o zgodovini v mojih komentarjih. Tudi tisti, ki vam ni všeč pa se je vseeno zgodila. To ne pišem iz sovraštva, to pišem zato, ker so to zgodovinska dejstva in zaradi konteksta mojih komentarjev. Takoj, ko sem omenil Kostantina in RKC ste skočili v luft verjetno. Je to razlog, zakaj ste me cenzurirali? Če skrivate svojo zgodovino in nočete, da se piše o njej, potem imate nekaj skupnega z muslimani oz. islamisti in komunisti…ISTI…ISTI.

  Tisti, ki skriva, se ne kesa.

 • Bozz

  “ker ALLAH (BOG) prizna samo ISLAM in ISLAM ce zmagati po celem svetu ker je to vpisano v KOR’ANU.”

  Problem muslimanov je, da tega ne piše v Svetem pismu, za katerega je Mohamed rekel, da je Božja beseda in da ga morajo muslimani ubogati. To pa je res kontradiktorna dilema za njih, ki jo verjetno hitro odmislijo.

 • Slovenec

  Ko ti pa musliman zatrjuje, da islam pomeni, ali predstavlja mir se človek
  zamisli.

  Slovenci ne bomo pustili tega. Tudi
  Bog ne bo pustil uničiti krščanstvo.

  Napovedano je bilo v Razodetju, da
  še bodo muslimani spreobračali v
  krščansko vero.

 • Bozz

  Kako dokažeš, da je Islam lažna religija v 40 sekundah:
  https://www.youtube.com/watch?v=GaVM5oCSC9M

  Muslimani bodo to neprebojno logiko seveda gladko zignorirali.

  • Tone

   Neumnost!!
   Vera ni stvar logike. Za nobeno religijo ni mogoče dokazati, da je resnična, zato tudi ni mogoče dokazati, da ni resnična.

   Verski dokazi veljajo samo za vernike, za nevernike in vernike druge vere so prazni ali celo smešni.

   Do 19. stoletja je vsak filozof in teolog, ki je kaj dal nase, izdelal dokaz za obstoj boga. Se pravi, da nobeden ni verjel dokazu svojega predhodnika. Kar je enkrat dokazano, ni treba še enkrat dokazovati. 1500 let so to počeli krščanski in muslimanski teologi in filozofi.

   Ko je cerkev zgubila primat na univerzah in v družbi, so s tem prenehali. Sedaj se samo občasno pojavi kak nov dokaz.

   • Bozz

    Debil. Sploh nisi razumel videa. I’m with stupid.

    • Tone

     Videa sploh nisem gledal, ker me ne zanima, katera vera je lažna.
     Dokaz pomeni, da ni dvoma, da je trditev pravilna in jo priznajo tudi tisti, ki so prej dvomili. V religiji pa takih dokazov ni. Tvoj dokaz za boga se zdi logičen in nepobiten tebi, verjetno pa nobenemu drugemu ne. Koliko ateistov si že prepričal, da bog obstaja?

     Tomaž Akvinski je bil filozof in teolog, ki je izdelal vsaj en dokaz za boga. Postal je tudi svetnik, navkljub apostolu Pavlu.

 • Tweety Bird

  Islam in mir. To je bistvo islama. Namen in cilj islama je spodbujanje miru na vseh ravneh. Če musliman udejanja islam, bodo on sam in njegova dejanja vir miru ne le zanj, pač pa tudi za vse v njegovi bližini. Ob tem preprostem, vendar mogočnem načelu, je preprosto videti, da so dejanja skrajnežev povsem v nasprotju z islamom.

  • Tweety Bird

   Beseda “islam” pomeni “mir”. Že to pove vse. Make love, not war :)

   • Zan Marega

    beseda islam pomeni podrejenost in ne mir.glup si pa še lažeš

  • čopkovseved

   Torej želiš povedat, da so musliči, ki nam Slovencem grozijo, potrebni Božjega biča pred slovenskimi sodišči!

   • Tweety Bird

    O Bog, ki si nas po svetih bratih Cirilu in Metodu poklical k edinosti vere, zedini vse kristjane v svoji sveti Cerkvi. Naj bomo v čaščenju troedinega Boga vsi narodi na zemlji združeni, kakor so združeni Božji izvoljenci v nebesih. To te prosimo po zasluženju Jezusa Kristusa, po priprošnji prečiste Device Marije, sv. Cirila in Metoda, sv. Leopolda Mandića in svetega Janeza Janša. Amen.

    • joza joza13

     O Cerkveni!
     Vidim, da še obvladaš…

     • joza joza13

      Prepisovati!
      Ne samo mag. naloge…

     • Tweety Bird

      To vse vem na pamet :)

     • Tweety Bird

      Obvladam vse religije!!!…O vi, ki verujete! Bodite neomajni za Alaha in pravično pričajte. Naj vas sovraštvo do drugih ne spodbudi k drugemu kot k pravičnosti. Vedno ravnajte pravično, saj to je najbližje kreposti. In bojte se Alaha. Zares, Alah ve, kaj delate.

     • joza joza13

      V tem spisu je vse ok. Hudič se skriva v besedi pravičnost (pravica!!), ki si jo oni lastijo, mi jo pa zaupamo skorumpiranemu pravosodju…

     • Anton

      A je zoofilija tudi vera? Ti napišem direkt k vem da ne “kapiš” Tunnek, baričevič, Smrekar….

  • Bozz

   Kje si to skopirala? Na njihovih straneh? Potem so Mohameda razglasili za skrajneža. No vidiš takole se izdajo. Mohamed se je namreč iz Medine v Meko vrnil z vojsko in pobil vse, ki se niso hoteli podrediti “mirnemu” Islamu. Ropal je trgovske karavane, itd.

  • šmentanamuha

   “Namen in cilj islama je spodbujanje miru na vseh ravneh.”
   Pajade, zato se tako z veseljem razstreljujejo in režejo glave “nevernikom”, groziti so nam začeli tudi muslimani, ki živijo v Sloveniji. Ti imaš pa smisel za humor in Alah zgleda tudi.

  • Clemen J.

   Ce je islam religija miru otem mir ubija. To je najbollj sirjena religija ki je nsatala s strani nekega pedofilla mohameda in vojaskega povelnika, ki je sredi pobijanja, posiljevanja in poziganja spisal neko zblojeno knjigo. Religija ki je celih 6 let po svojem nastanku izvedla jihad je religija zla.

  • hej hoj

   Vse te besede so kopirane in predelane iz Svetega pisma!

 • Tweety Bird

  Gospod je govoril svojemu ljudstvu:

  “Ne boj se, zemlja, raduj in veseli se, kajti GOSPOD dela velike reči. Ne bojte se, poljske
  živali, kajti ozeleneli so pašniki v pustinji, kajti drevje prinaša svoj sad, smokva in trta dajeta
  svoje bogastvo.”

  Alah je govoril svojemu ljudstvu:

  “O človeštvo, ustvarili smo vas iz moškega in ženske; vas naredili za narode in plemena, tako da lahko poznate drug drugega. Zares je najbolj časten med vami v očeh Alaha tisti, ki je med vami najbolj pravičen. Zagotovo Alah vse ve in se vsega zaveda.”

 • Tweety Bird

  Čujte desnosučni verniki… zares, Alah predpisuje pravičnost in delanje dobrega drugim; in da se jim pomaga kot bližnjim, toda prepoveduje nespodobnost, zlo in nasilje. Opominja vas, da si to vzamete k srcu. A slišite SDS-ovci…to je vam namenjeno :)

  • joza joza13

   Tona, ne jebi bukve…
   Nasilje je beseda, ki je ti očitno še ne razumeš?
   Kdo je v Slo zgodovini bil v nasilju neprekosljiv?

  • Bozz

   …toda prepoveduje nespodobnost…

   To je namenjeno predvsem tebi, ker smo morali brati vrsto dni tvoje komentarje kako si nečistovala zadnjih nekaj dni na morju s tunekom. Ko te bodo muslimani dobili v roke boš spolna sužnja in končala kot smet ali pa te bodo fentali kot tisti dve naivni avstrijki, ki sta šli dol “na dopust”. Poglej si slike IS v Iraku in Siriji kaj so delali takšnim kot ti, pa tudi dosti bolj nedolžnim. Raje ne bom pisal, da se ne bo komu obrnil želodec in bo omedlel.

 • Anton

  Še nam bo krvava tekla reka Soča.

 • samotoje

  Ali so ga že aretirali tega, ki grozi? In izgnali?
  Drugo vprašanje pa je : zakaj ta portal dovoljuje objave ljudem, ki pišejo v grozljivo spakedrani, ničemur podobni slovenščini? Zakaj dovoljujete takšno žaljenje maternega jezika in uradnega jezika v Sloveniji?

  • Tone

   V demokratični državi je treba najprej ugotoviti ali je to res napisal on. Dvomim.

   Beri malo tukajšnje komentarje, pa boš videl enako žaljenje slovenskega jezika in kulture. Članki pa tudi niso na dosti višjem nivoju.

 • Kar Edn

  jaz islamu želim razcvet doli v puščavi …ko ne bo več nafte pa itak boste tam nekje kot zadnje pleme v Afriki.Glej primer Libije al pa Egipta.Zraven se zavračata umsko potencial polovice prebivalstva….

 • if

  Zakaj policija išče Kanglerjev 32 let star trakotor?
  Ker noče iskati 32 let stare doktorje islama!

  Se nadaljuje!

 • Dragan Krstič

  Džamijo in zahteve za nove džamije in mošeje ima Slovenija za zahvalo da je sprejela 70.000 muslimanskih beguncev med državljansko vojno v Bosni.In hvala na opozorilu od veleučenjaka Grabusa da bo čez 20 let Slovenija muslimanski kalifat. Mladina, ne dopustite da vam rdeča drhal uniči vašo prihodnost.

  • BorisDe

   Že od takrat žido-komunajzli delajo po globalističnem projektu, naseliti šeriat povsod, kjer še nikoli ni bil in obstati na oblasti z njihovimi žido-musli-neoliberalnimi podporniki volivci in dobiti procente ter vsiljevati tujo invazivno kulturo. Vse jim gre po planu zaenkrat a tukaj je DESNICA, ki bo to preprečila in tukaj so JJ, Jelinčič, Orban, to je najboljše kar imamo trenutno in polagamo velike upe v njih.

 • Jurko

  Židovi? Tip je glup antisemit. XD

 • Volkhv

  Tu v Prekmurju so naši predniki poklali toliko Turkov, da so dol. predele kar poimenovali “mezge”, saj so mezgali muslimanska trupla narazen! In naj si samo ne misli, da smo neke “ovčke”, naj ne zbujajo volkov, ki so med njimi…

 • skorpijon93

  ne bomo dopustili in muslimani ne sodijo sem, nikjer se ne prilagodijo, deportacija in amen !

 • Olga2345

  Tudi v stranki SDS imamo kar nekaj muslimanov, vendar niso tako skrajni, ker so pobrateni z nami katoliki.

  • Tone

   Ma nemoj!? Hlače dol, pa da vidimo, kateri so.

   • BorisDe

    Bi bil kar dober dokaz!

  • plavi-mil

   KRETEN na kvadrat ,ti si genski izrodek,

  • Ivan Friderik Novak

   . . . in verjetno obrezan, po muslimansko, seveda.

   • Olga2345

    Nič več. Je šel na operacijo, kjer so mu z riti pobrali kožo in mu na kurca prišili nov prepucij.

    • Olga2345

     Kućanov izrodek!

   • Tone

    Ne po muslimansko. V SDS obrezujejo možgane.

  • Olga2345

   [email protected], 342 Upvotes! Muslimane imate pri Šarcu, saj je bratranec podpredsednika šarčevk stranke, islamski terorist, Rok Žavbi! Muslimane imate pri Kućanovi, Jankoviću, Fajonki, zato jim pa gradijo teroristični center, da bodo laže širili divjaško ideologijo, enako komunistični!

 • Slo hunter

  Ta islamski idiot je polpismen!! Govno mohamedanarsko raje pojdi v šolo ne pa da tu groziš, saj te skoraj nihče ne razume, grozi ti tam v afriki, pa še tam te ne jemljejo resno! Upam, da to bereš, ker se ti poserjem na alaha in tvojega zadrogiranega pohabljenega mohameda!

  • BorisDe

   Slovenija je zanj “tuja” in on na tujem ozemlju nekoga označuje za “terorista”. Najhuje je, ko pedofil-verujoča morilska sekta misli, da ima on vso pravico govoriti proti tradicionalnim kristjanom na EU tleh in da je on “avtohton” enak kot mi in ostali in da lahko ima kakšno besedo pri odločanju. To bi bilo identično kot da mi pridemo v Savdsko Arabijo in tam rečemo lokalnemu mediju “Vi ste teroristi, Bog vas bo kaznoval ker pišete proti kristjanom, prekleti židje!”, samo nas pač boli kita za eno tam šeriatsko vukojebino imenovano “Savdska Arabija” in se to ne bi nikoli zgodilo, ker nas tam ni, če pa bi že moral iti tja po načelu “business”, bi raje dal odpoved kot pa se rokoval z njihovimi smrdljivimi rokami, saj si z levo brišejo rit, ker ni toalet papirja in z desno se rokujejo.

 • Olga2345

  Divjakom nogo! Naj gredo k Erdoganu!

 • Olga2345

  Tudi v Jelinčićevi stranki je cel kup muslijev. Npr. Srečko Prijatelj je v resnici Ismail Majnardi, šiptarski musliman, ki je sicer tudi biološki bratranec našega Janeza Janše.

 • AxCrypt

  Prijavite na generalno policijsko upravo.

  • Tone

   Tam bodo rekli, da je treba prijavit na najbližjo policijsko postajo ali na 113.

 • Razocarana

  Takole nekateri vračajo gostoljubje Slovencev, ki so na široko odprli vrata beguncem ko je na Balkanu divjala vojna. Bi on in njemu podobni omejenci več naredili če bi se vrnili v Bosno , obogateni z izobrazbo ki jim jo je Slovenija omogočila, in zgradili Bosno tako kot so to naredili Slovenci po drugi svetovni vojni, samo ko oni rajši uničujejo, namesto da bi gradili, četudi bi gradili zase in za njihove zanamce.

  • BorisDe

   Oni gradijo svojo primitivnost iz Bosne = mošeje, tam kjer jih gostoljubno sprejmejo. To je pač zahvala, podajo ti kakšno teroristično celico sem ter tja in burkice propagandno hodijo in provocirajo tvojo hvaležnost, kasneje pa zahtevajo “halal” način klanja v tvoji hiši.

 • Tone

  Ali ste na Novi muslimani, da se bojite Alaha?

 • Marija

  In tako se bo zgodilo prej kot v dvajsetih letih.Seveda s pomočjo naših oblastnikov.Kje pa še ni vpleten islam vprašam?