fbpx

Medtem ko večina Venezuelcev strada, njihova podpornica Lara Janković uživa v specialitetah, obkrožena s slikami množičnega morilca!

Foto: facebook

“Umetnica” Lara Janković, ki je, mimogrede, svoj album posvetila ravno komunističnemu diktatorju Chavezu, ki je obubožal Venezuelo, je velika njihova podpornica in ne le to, tudi zgleduje se po njihovi socialistični eliti. Na svojem Facebook profilu se je pohvalila, kako je praznik dela preživela v družbi velikega diktatorja Tita, saj je uživala v restavraciji v “specialitetah”, obkrožena z njegovimi slikami, skulpturami in rdečimi zvezdami.

Tako kot venezuelska elita, ki sledi levičarski ideologiji, uživa v razkošju in specialitetah, medtem ko je preostali del naroda za hrano primoran brskati po kupih smeti, gnilega listja, izsušenih limon in ostankov mesa (takšno elito podpira Lara Janković), tako tudi “naša umetnica” uživa v lovski koči, ki jo je po drugi svetovni vojni nova jugoslovanska oblast uporabljala kot protokolarni objekt. Tja so na lov in oddih hodili ljudje s političnega vrha. Kočo je pogosto uporabljal tudi Tito, zato je tudi znana kot Titov dvorec.

Stene prekrite s portreti diktatorja Tita (Foto: Facebook)

Podpornica Levice po stopinjah Chaveza?
Jankovićeva je dejala, da se moramo vsi učiti od nekdanjega komunističnega diktatorja Venezuele Chaveza, ki je po spodletelem državnem udaru proti bivšemu predsedniku Pérezu leta 1992 ustanovil levičarsko “Gibanje za peto republiko” in bil z obljubami o pomoči revni večini Venezuelcev izvoljen za predsednika Venezuele. Z obljubami, kot je boj proti revščini, nepismenosti in drugim družbenim problematikam, je uspel prepričati ljudi, a jih je pripeljal v še večjo bedo. Takšno levičarsko ideologijo torej Jankovićeva podpira, podpira tudi Levico in Luko Mesca. Nas to vodi v prepad, kot je to vodilo nekoč najbogatejšo državo v Južni Ameriki, ki sedaj tone vse globlje?

V restavraciji viseča zastava, v kateri je Jankovićeva uživala. (Foto: YouTube)

Ne želimo si enake usode za Slovenijo
Mnogo Venezuelcev zapušča državo, večina si za svoj cilj izbere Španijo ali ZDA. V Španiji so januarja prejeli rekordno število prošenj za azil Venezuelcev, ki je celo preseglo število prošenj sirskih prebežnikov. Vidna podpornica diktatorja Chaveza, diktatorja Tita in Levice jasno pokaže, v katero smer gre – in glede na to, da se zaradi takšnih političnih razmer izseljujejo Venezuelci, si ne želimo enake usode za naše državljanke in državljanke.

A. G.