Mladina iz maščevanja začela z objavljanjem zasebnih informacij, ki naj bi jih pridobili od domače obveščevalne službe! Bo sledila preiskava parlamentarne komisije?

Pisun tednika Mladina Borut Mekina (Foto: STA)

V torek, 9. aprila, sta Mladini na žulj stopila ekonomist Rado Pezdir in odgovorni urednik spletnega portala Portal Plus Dejan Steinbuch, zaradi česar je Mladinin novinar v odziv objavil zaupne podatke z izrezkom spiska članov stranke SDS iz leta 1994. Problematično samo po sebi je že, da s temi podatki razpolaga nekdo zunanji, kaznivo pa ni samo objavljanje zasebnih podatkov, temveč tudi posedovanje zaupnih podatkov.

“Alo tviteraši,” je začel svoj nagovor novinar Mladine Borut Mekina. “Danes sta na Mladino gnojnico zlivala Steinbuch in Pezdir v reviji Reporter. Odgovarjamo na kratko, z izrezkom iz spiska članov stranke SDS.”

Ni točno znano, kaj je Mekina s tem želel doseči, a v nobenem primeru se zanj ni dobro končalo. Resnici na ljubo, če bi zaupne zasebne podatke o svojih političnih nasprotnikih na spletu delil kdo drug, bi bili najbrž odzivi veliko silovitejši.

Tako je informatik in ekonomist Tomaž Štih na Twitterju komentiral, da “provladna Mladina očitno odslej razpolaga tudi s spiski članstva opozicijskih strank iz devetdesetih, polnimi osebnih podatkov”. Po njegovih trditvah naj bi bile najverjetnejši vir za te informacije ravno domače obveščevalne službe, o delu ali nedelu katerih smo lahko v zadnji dneh ogromno slišali. To je po mnenju Štiha vredno preiskave parlamentarne komisije.

Odgovorni urednik spletnega portala Portal Plus Dejan Steinbuch, o katerem je informacije Mekina objavil na spletu, je opozoril, da “javna objava izpiska članstva Socialdemokratske stranke Slovenije (SDSS) iz leta 1994 predstavlja kršitev zakona o varstvu osebnih podatkov”. Steinbuch je takrat napovedal, da bo zaradi tega Mekino in Mladino prijavil informacijski pooblaščenki, kar je namreč tudi vse, kar lahko naredi.

Steinbuchova napoved v sredo je pomenila trenutek streznitve za Mekino, ki je nekaj ur pozneje spremenil ton, s katerim je še dan prej napadal. “Dragi tviteraši,” je spet začel Mekina, “verjetno sem se včeraj malce prenaglil. Prizadetim, Dejanu Steinbuchu in Radu Pezdirju, bi se rad opravičil, ker sem objavil njihove osebne podatke – izpisek iz evidence članov stranke SDS, informacijo sem že umaknil.”

https://twitter.com/nmusar/status/1115929032594534403

Če je Mekinov izgovor zadostoval Nataši Pirc Musar, pa se informacijska pooblaščenka Mojca Prelesnik ni oglasila. Opravičilo je sprejel tudi Steinbuch. Je pa na izjavo Pirc Musarjeve opozoril Štih, ki se je spraševal, ali bi se ta enako odzvala kot pooblaščenka zgolj zato, ker je bil tvit umaknjen.

“Nepooblaščena oseba razpolaga s celotnim spiskom ne-javnega članstva opozicijske stranke. Bi se kot pooblaščenka prenehala ukvarjati s primerom, ker je tvit umaknjen? Ne bi, ker dobro veš, da to ni šala. To zahteva širše pojasnilo in ne umik tvita,” je zapisal Štih.

Razkrivanje zasebnih podatkov
Vsekakor je zaskrbljujoče dejstvo, da imajo pri Mladini zasebne spiske članstva opozicijskih strank, ki so jih pripravljeni tudi objaviti. Kakor je opozoril že Štih: resda je šlo za izsek objavljenih zasebnih podatkov iz leta 1994 in mogoče večina teh podatkov ni relevantnih. A še vedno ostaja dejstvo, da je Mekina ravnal protizakonito.

Gre namreč za tako imenovani “doksing”, tj. prakso na internetu, kjer se brez dovoljenja objavlja osebne podatke posameznikov ali organizacij s škodljivim namenom. Tudi v Sloveniji to ni dovoljeno, kar dokazuje tudi tisto klavrno Mekinovo “opravičilo”, s katerim je želel vzbuditi občutek, da njegovo razkritje zasebnih podatkov ni povzročilo nikakršne škode.

R. O.

 • montyamp

  Če tole projiciramo skozi polomljeno prizmo udbovske judikature , na plano privre murglosrbska patologija avantgardnega sindroma pasjejebske gverile , financirana s preplačanimi žilnimi opornicami .
  Seveda je to denar pokraden poštenemu narodu .
  Bolj zanimivo branje , kot pregled seznamov , je seveda razkritje , od kod denar za NKVD agitpropovsko uničevanje Slovenije , ki je prav pod neobvladljivo izkrivljenimi in neuravnovešenimi vajenci CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOSLAVIJE , prišla do konca tunela , luči pa nikjer .
  Kako se financira kurćanistična propaganda , SKOJ — MLADINA :
  http://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/

 • VERRZIFIKATOR

  Borat McKina

  SEM MLADINEC, JAVNO BOM OBJAVIL

  Sem mladinec, zvest sem svoji strani,
  Zdavnaj sem maršalu se obvezal,
  ni me ta molčečnosti odvezal,
  sem mladinec, ki zvestobo brani.

  Sem mladinec, javno bom objavil
  vsa imena članov stranke druge,
  češ da gre za prenašalce kuge,
  bom z imeni vse po vrsti gnjavil.

  Sem mladinec, bom izdal imena
  tistih, ki mi ne stoje ob strani,
  vsi bodo na enem mestu zbrani,
  saj vam znana je tovrstna scena.

  Sem mladinec, vse je dopuščeno,
  tudi če kaj zunaj je zakona,
  stara vendar žene me šablona,
  da vse mora biti urejeno.

  Sem mladinec, ki v zvestobi kuje
  svoj karakter in se ne ozira,
  saj ga revolucija podpira,
  skozi čas mladinec z njo potuje.

  Sem mladinec in mladenič večni,
  ne oziram se na nove čase,
  kult mladosti sem prihranil zase,
  se oklepam v drži ga nesrečni.

  Sem mladinec, ki v mladost se vrača
  in pred lastno ki beži podobo,
  kdor pa videl mojo bo grdobo,
  se želodec stalno mu obrača.

  Sem mladinec, bridko je spoznanje,
  da prepozen sem četrt stoletja
  in sadovi mojega početja
  so navadno starčevsko kozlanje.

 • Amerikanc

  Musarca je ugotovila, da je umik osebnih podatkov, ko jih že enkrat prebere vsa Slovenija, korektno dejanje, če jo prav razumem. To debilno ugotovitev lahko poda samo “stara partijka”, katera varstvo človekovih pravic razume še po Bavconsko.

  • učko

   Musarka je itak Udbo-presica v popolnem pomenu !

 • freddie69

  morda pa je v tem primeru fseeno prisluhniti vsebini. vsaj enega od obeh večkrad predstavljajonkot neodvisnega strokovnjaka….
  vorašljivo mejduš

 • Joško

  Kaj pa lahko od leva drugega pričakujemo, saj ne pozna zakonodaje; za levake zakonodaja ne velja.

 • Franjo Trojner

  Hm, koliko državnih, paradržavnih in strankarskih zasebnih vohunskih služb te deluje v naši državi?
  Vse skupaj že spominja na ex YU, kjer so špiclji stali na vsakem eki in vohunili za vsem in vsakim. Zadeva postaja vedno bolj resna, saj določeni politični in drugi neformalni centri moči v državi očitno posedujejo podatke, katerih po zakonu o varstvu osebnih podatkov ne bi smeli, saj je kaznivo posedovanje, kot objavljanje zaupnih podatkov. Še bolj je zaskrbljujoče, da se v zadnjem tednu v medijih pojavljajo tajni prisluhi in informacije, ki jih niti Sova ne bi smela posedovati.
  Vsi ti tajni, zasebni in zaupni podatki s katerimi nekdo očitno nezakonito razpolaga, so zelo priročni za raznorazna izsiljevanja, kar pa je že težko kriminalno dejanje in bi ga morala policija po uradni dolžnosti preganjati, mar ne?
  V demokraciji, kjer vlada vladavina prava se takšne in podobne afere ne bi smele dogajati! V starih demokracijah Evrope bi odgovorni kadri za tako teške afere bili takoj odstopljeni, če ne bi prej sami ofstopili in nato še sodno preganjani. Pri nas v Sloveniji pa nihče za megalomansko bančno luknjo, ne za pranje 1 milijarde € v državni banki, ne za korupcijo v zdravstvu/javnem sektorju, ne za ves gosopdarski kriminal, ne za davčne utaje, ne za napake v sodstvu in očitno tudi za nezakonito vohunjenje in posedovanje osebnih in zauopnih podstkov ne. Kaj se torej dogaja z naši državo?

 • Darth Vader

  na koncu bomo ugotovili, da je naloga SOVA ščitenje globoke države in sledenje domačim nekonformistom (torej tistim, ki LGTBQ mavričnih politikov ne sprejemamo in tistim, ki se nam socializem in komunizem zdi bolj primitiven kot je primitiven marjan šarec)….torej naloga SOVA je sledenje domačim notranjim grožnjam in ne azilantskim/migrantskim/wahabistično/islamističnim celicam :) verjamem da to berete sedaj……in eto…..ne da ste na SOVA klošarji, bolj spominjate na burlesko od obveščevalne agencije, vaš kader…..predvsem vodstveni pa je opravilno nesposoben…..mnogi med njimi, katere jaz – davkoplačevalewc slovenije plačujem, pa so zgolj polpismeni politični izbranci, ki so se zartadi partije rodili z zlato žlico….oziroma sinčki/hčerkice priviligiranih družin katere moramo za nesposobnost pod prisili plačevati državljani…..pa lep pozdrav majstri, upam da si boste nakradl dovolj za na stara leta, ker državna penzija bo vsaj 50% pod uradnim pragom revščine

 • althar

  A po Meketačevo je članstvo v SDS kaznivo, alkaj?

 • Novakec1

  Podgane(vseslolandijska politična in drugačna “elita”) se bo začela med sabo grist, upam da do izumrtja.

 • Stajerka

  …ni problem, bo Šarec ukinil svobodo govora, pljuval po vseh in vsem, sam pa počel svinjarije, ki se jih ne bi sramovala niti zaveznika Hitler in Stalin………
  aja, že dalj časa me muči – ne vem zakaj, ampak lewaki so se sumljivo hitro in tiho odmaknili od Rusov…..ali mogoče igrajo dvojno vlogo?…..igrajo podtaknjeno gnilo jajce tovarišev?…..nekaj mi ne štima…….

 • to_mi_delaj

  Tale Musarjeva je pa idiot, ne vem kako bi reagirala če bi bili njeni podatki vmes. Lahko jo je sram.

  • realnost

   Ona je levi vojščak ki mora svoj položaj odslužiti. Lepo se sami razgaljajo. Je naga!

   • Iztok Pušnik

    Naša Melanija je gotovo s tem dejstvom seznanjena. Drugače si ne znam razložit, kako je mogoče, da je med vsemi odvetniškimi pisarnami v Sloveniji, izbrala prav pisarno Musarjeve…

    • SIMON ROZIC

     Z lažmi, ki jih obvlada <UDBA-press ni težko! V kakšni luči predstvlja
     packa Musarca Slovenijo, si lahko mislite! Ona prav tako prodaja
     domovino za keš, kot Sekolec in Drenikova in še marsikdo z leve !

     • Iztok Pušnik

      Keri se ti bol dopade? @Get Smartass al Janes aus Komenda???

  • SIMON ROZIC

   Prasičke Kučaničke ni nikoli sram ! V svoji pokvarjenosti istočasno pljuva in
   zastopa isto stranko….smo da je denar ! Malo napišite o njenem partnerju-soprogu,
   ki je eden najodurnejših mafijcev v Sloveniji !

 • Common Sense

  kot je napisal @disqus_DxE5pMYSag:disqus, zakonodaja za ekstremno levico ne velja. Tako so navajeni. Že zelo dolgo časa.

 • Janez Kepic-Kern

  BRAVO NOVA24TV !
  Sporočam Vam,

  da če imate težave S FINANCIRANJEM VAŠE GA POHVALNEGA DELA IN TRUDA
  KAR
  UVEDITE – N A R O Č N I N O – na vaše programe , ki so zahtevnejši.
  Mi
  BOLJ SITUIRANI t.i. “POMLADNIKI IN “VZTRAJNIKI” _ BOMO RADE VOLJE
  PRISPEVALI NPR:
  CCA 20 EVROV _ VSAK MESEC ZA NADALJEVANJE VAŠEGA RES OK DELA!
  Moj predlog jee RESEN.
  Jaz Janez Kepic-Kern KOMENDA,
  Vam bom po 20 EVROV mesečno resno in redno tudi NAKAZOVAL.

  • Lustrator

   Sicer dobra in plemenita pobuda, a ima tudi en minus; če se uvede naročnina, bomo do režimsko nefiltrirane resnice prihajali le še tisti,ki smo že tako ali tako že obveščeni, širša javnost pa bo še naprej pila kalno vodo.

 • Iztok Pušnik

  Tega nisem prebral na Mladini… temveč na Reporterju…

  Jan Zobec, vrhovni sodnik

  Vrhovni sodnik Jan Zobec gotovo ni “udbomafija”, a v oddaji Faktor o globoki državi je dejal, da imajo enako kot v Sloveniji tudi na Madžarskem in Poljskem ugrabljeno državo. Zgodbe o migrantih in Sorosu so krinka: v ozadju je oblast Orbanovih oligarhov in skorumpiranih državnih organov.

  • šmentanamuha

   Ja, res je nekaj takega izjavil. Sem kar debelo pogledala.

 • xtc

  Dejstvo je ,da je treba Mekibo sodno preganjati zaradi kršenja zakona ne ker je novinar.
  Nadalje treba je resno prevetriti Sovo saj podatki iz nje uhajajo na vse strani in nenazadnje kar Šarec sam nezakonito prisluškovanje ameriškem skladu KKR ,da v roke zasebni medijski hiši kar je mednarodni škandal prve vrste.
  Skratka lepo se vidi kako nezakonito in Sloveniji škodljivo delujejo SLO levaki,zato lahko zelo kmalu pričakujemo afere ,ki jih bodo glede Šarca,Kučana in še koga od levakov razkrile tuje obveščevalne službe po kanalih.
  Pravijo ,da je Afera PoP Šarcev mednarodni konec.

  • Mojca pokraculja

   Sova ima svojo Sovo. Neformalno strukturo, ki deluje po istem principu kot ugrabljena /globoka drzava. Brez Sove se režim sesuje, saj neformalna Sova nima več “maha” na katerem se napaja.

 • ZatonMesecnikov

  #Mladina iz maščevanja začela z objavljanjem zasebnih informacij, ki naj bi jih pridobili od domače obveščevalne službe!#

  Če se kdo temu čudi, je milo rečeno naiven. Saj gre vendar za “naše”. V Sloveniji ni skrivnosti ali podatkov, ki si jih “naši” ne bi delili.

  “Če se objavljajo zaupni podatki v imenu civilizacijskega napredka, gre za upravičeno dejanje” (Luka Polmesec, POP TV)

  • Iztok Pušnik

   Pomeni ono – naj bi jih -, da so podatke pridobili lahko tudi od Hrvatov???

   • ZatonMesecnikov

    Ma kakšnih Hrvatov Jovice. Če bo predsednik ZZB naprimer šel na kofe s šefom Sove (čeprav je to brez veze, saj Sova pridobiva podatke s surfanjem po internetu), mu bo ta izročil vse kar ima. Če ne bo pa zzbejevec dvignil telefon prej.

    Slovenska Levica pač funkcionira po principu “cose nostre”, oziroma “našizma”.

    • Iztok Pušnik

     Od kod kaj kdo pridobiva, je meni irelevantno. Pravkar sem namreč na Domovina prebral lucidno izjavo bivšega Papeža Benedikta XVI…

     Kljub temu, da hudič dejavno deluje, pa Cerkve ne sestavljajo samo pokvarjene ribe in plevel. »Božja Cerkev je tudi danes in prav danes sredstvo, s katerim nas Bog rešuje. Zelo pomembno se je lažem in polresnicam hudiča zoperstaviti z vso resnico. Da, greh in zlo v Cerkvi obstajata. Vendar pa tudi danes obstaja sveta Cerkev, ki je neuničljiva. Današnja Cerkev je, kot nikoli prej Cerkev mučencev in tako priča živega Boga,« še poudari Benedikt XVI.

     • ZatonMesecnikov

      In kaj je narobe s to izjavo Jovice? Kar je res je res…

     • Iztok Pušnik

      Nisn je prilepo zato, ker bi blo z njo kaj narobe…

    • SIMON ROZIC

     žal je res!

     • Iztok Pušnik

      Na žalost je tut res, da lajanje v luno nea glih pomaga…

     • ZatonMesecnikov

      Težava je, ker so se načini in prakse postavljeni po letu 1945 v tej družbi globoko zacementirali v njej.

      ker pač slovenska levica današnjo slovensko družbo dojema kot vojni plen, zaradi zmage v državljanski vojni 41-45.

      vsebovana je v stavku: Tovariši, ali smo se zato borili?

 • Matija Mataja

  Isti ste

 • Iva

  Mekinov tvit pove, da ga (jih) “boli” Pezdirjevo razkrivanje udbomafiji prodanih(!) Mladininih novinarjev. Gre za dokazano resnico, ki je ni več moč skriti, čeprav so mainstream medijsko, preko Kučan F21 tajkunov, zaščiteni in je ta resnica ljudski množici še vedno zamolčevana!

  Zanimivo, da so leta 1994 pri udba Pericu (KB1909 – lastnik Mladine) sestankovali Kučan, Bavčar in Kacin.
  Kacina je Kučan peljal v Izrael kot obrambnega ministra, še pred odstavitvijo JJ – afera Depala vas. Drnovšek je takrat Janši rekel, ” če te ne odstavim, bodo oni mene”.

  Sedanji Watergate Marjana Šarca nakazuje možen scenarij , kaj čaka Šarca, če ne bo plesal po taktih Organizacije!

  http://pozareport.si/post/463718/watergate-marjana-sarca-komu-je-prisluskovala-sova-hrvatom-ali-ameriskemu-skladu-nato-preko-vladnega-kabineta-na-pop-tv
  Če drži, da je Sova prisluškovala ameriškemu skladu, ki je želel investirati v Sloveniji, gre za skoraj identično situacijo kot leta 2015 pri Telekomu Slovenije. Takrat je minister za obrambo Janko Veber naročil OVS, naj spremlja predstavnike Telekoma Slovenije (menda so jih vojaški tajni agenti celo zasledovali po Ljubljani), in je, kot vemo, zaradi tega moral odstopiti! Zdaj pa naj bi Sova prisluškovala ameriškim poslovnežem?!

 • učko

  Mladina kot Udbo-cajtng ima itak na voljo vse podatke, s katerimi razpolaga vladajoči komunistično-fašistični mafijski režim !

  • Iztok Pušnik

   Ja. Zakaj pa je te sporno, če kerega ot ovih podatkof objavi???

   • učko

    “Sporno” sploh ni sporno, ampak s tem naredijo veliko reklamo tistemu “podatku”, ki pa je vedno namenjen diskreditiranju nekoga. Tako “spotencirajo” diskreditacijo nekoga, sebe pa posujejo s pepelom.

 • JANEZ GUS

  Danes je napisal to,jutri bo nekaj drugega in podobno čez en dan umaknil,ko bodo že vsi prebrali,tovarišica muserca pa ga bo pohvalila.Pa kje živimo.

 • Andrej

  Ker je Tadej Strehovec (“njegova” spletna stran) objavil tiste, ki podpirajo abortus, se je znašel na sodišču. Očitek: objavljal je osebne podatke. Seznam so odstranili. Seznam, ki so ga podpisniki sami javno podpisali.

  In kako se bo zgodilo z Mladino? Člani SDS niso ničesar podpisovali in niso dajali nobenih soglasij.

  In kaj pravi GDPR?
  Zdaj boste videli razliko, kaj se zgodi, če si pater, duhovnik in kaj, če sovražiš Janšo.

 • PLavi-mil

  Kur.. komunistične se preseravajo in nateg… ljudi, točno so vedeli kaj delajo in da tega ne bi smeli objaviti, kot , da opravičilo vse izbriše, pa še Musarca jim pomaga, kaj mislite, da v bodoče ne bodo kršili vsepovprek zakonov in osirali ljudi, saj jih lahko, ko pa imajo krivosodje in Serpentinškove čudake za seboj.

 • Ryuk

  Mladina pritiska na Reporter in Portal plus oz. na Pezdirja in Steinbucha, da ta ne bi objavljala informacij o mladini, njihovih piškotkarjih in njihovih gospodarjih.
  Ali bo serpentinšek kaj sklical svet za nacionalno varnost?

 • šmentanamuha

  Torej, ko gre za partijsko glasilo Mladina, je dovolj, da novinar reče, se opravičujem. In to novinar, ki bi moral še toliko bolj vedeti, kaj pomeni objava osebnih podatkov, ki niso javne ampak izključno osebne narave. Strehovca pa vlačijo po sodišču osebe, ki javno podpisujejo in se zavzemajo za abortus in širijo kulturo smrti kot velik civilizacijski dosežek.
  In vse kar spiše velika moralistka Pirc Musar je, “Korektno. Hvala”. Nobenih pozivov, da se novinar ne more obnašati na tak način itd. Mekina mora plačati vsaj kazen za takšno početje. Opravičilo je samo kot dodatek. Kaj bodo storili prizadeti?

 • Vlado77

  Opravičilo Mekine ga po mojem ne reši krivde. Škoda je namreč narejene s objavo in kanejsše opravičilo ne pomaga kaj dosti. Kaj bi bilo če nekdo objavi zaupne podatke zdravstvenega stanja nekoga?

 • Lustrator

  Pravzaprav je še bolj pritlehen, kot dejanje družbenopolitičnega primitivčka Mekine, hinavski odziv Pirc Musarjeve – še ene družbenopolitične delavke, ki danes služi mastne denarje z idiotskimi interpretacijami varstva osebnih podatkov s katerimi greni življenja vsemu slovenskemu poslovnemu svetu in širše, tu, ko pa gre za najobčutljivejše podatke, pa se obnaša kot da je šlo za neko otroško igrico, kjer izbris twita avtomatsko reši celotno zadevo.

  Dno. Komiji očitno počasi prehajajo v zadnjo fazo ofenzive uničevanja “notranjega sovražnika”. Podobnosti njihovih metod s Stalinovimi in Hitlerjevimi pred dokončnim prevzemom oblasti NISO naključne.

 • JANEZ GUS

  Rajši sem domobranec kot potomec zločinca.Domobranci so se borili za domovino vaši zločinci pa za Rusijo in zločinca iz Kumrovca.A ti sploh kaj štekaš,ker take amebe nimajo možgan.Tisti prostor je nabasan z govnom.

  • Imperial Commando

   Balonček je pač še en od mnogih levićarskih patetikov, ki jim ne preostane drugega kot vleči ven domobrance iz naftalina ter žalitve. Dolgčas. In tudi jaz raje vidim, da me kličejo fašist, domobranc, nacist in nevem še kake gluposti, kot da grem na levo, ker na levi se zbira podn človeštva.

   • JANEZ GUS

    Samo našo vlado poglej.To je dno dna,skupek rdečih zombijev in fosilov,ki se bodo zdaj zdaj požrli z žveplenim na čelu.Šolski primer,kako ne more biti.

    • Imperial Commando

     Sam da ni Janša no ;)

 • šmentanamuha

  Če kdo z nasiljem in zločini ali intrigami prevzame oblast, še ne pomeni, da je zmagovit. Je samo bolj nasilen, ker so zločinci in manipulatorji po defoltu psihopati. Zmagovalca se da določiti samo v športu, pa še tu vidimo, da so mučke, prirejanje rezultatov, dopingi, udarci pod pasom. Če si samo večji sadist in psihopat, ti tudi zmaga ne koristi. Ko boš zmagal sam nad sabo in zatrl svoje primitivne vzgibe in hudobijo, se boš lahko štel za zmagovalca – nad demonom, ki je v tebi.

 • baubau

  ah,mekina-slabo uslugo delaš sebi in omladini:člani SDS soponosni na svojo pripadnost…

 • garfi

  udbaško glasilo mladina
  ob nakupu Demokracije
  vedno najdem več izvodov pljuvala na prodajnem mestu

 • Lustrator

  Mi lahko poveš kaj je bilo “zmagovalnega” pri krvavi revoluciji, politicidu nad Slovenci in priključitvi Slovenije najbolj nerazvitim državam sveta? Ali morda en sam zmagovit dogodek (šport ne šteje), ki ga je politika tvojih rdečesrajčnikov sproducirala v zadnjih 10 letih (zaradi mene tudi 30ih)?

 • Get Smart

  DRŽAVNI ZBOR Republike Slovenije je »zakonodajno telo« = ZAKONODAJALEC. Je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem bomo državljani živeli. Zakone sprejme VEČINA poslancev v DRŽAVNEM ZBORU. Če in ko je država OKUPIRANA, kot je Slovenija, in si OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti svoje »vojake revolucije«, kot jim pravi tov. Milan KUćAN, oz. »nove obraze«, kot jim pravi propagandni stroj MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, potem vam ta ZLOČINSKA banda kroji življenje. Ravnokar o vašem življenju uradno odločajo DOKAZANO lopovske lažnive lutke, ki slišijo na ime:
  lmŠARAC, Socialni demokrati=SD, DeSUS, Levica, SABratušak.
  Ta sekta zločincev še ni delala za človeka, ne dela in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE NA ČLOVEKU, izkoriščanje človeka.
  Človek se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE lahko osvobodi na dva načina:
  1. – MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske kreature zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na DOB, na IG ipd. kraje priemerne za njihovo bivanje;
  2. – greš na VOLITVE, oddaš svoj glas za LJUDI (in seveda obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker zaenkrat štejejo MURGL JUGOKOMI kreature, ki totalno okupirajo državo), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na DOB, IG itd., ter sprejmeš še ostale zakone, ki so v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE:
   2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   ———————————–
   2008–2011 = Borat-Pohar SD + DeSUS + Zares+LDS+sms= dolg= 17 milijard €
   2011–2014 = Bratušak PS + SD + DeSUS + DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017 = SMC + Bratušak + SD + DeSUS + Levica = dolg= + 31 milijard €
   2018–2019 = ŠARAC_SMC_SABratušak_SD_Levica_DeSUS = dolg= + 32 milijard €
   In zdaj se vprašajte, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA? Nič. Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga … skratka od Beograda, Cipra i tako dalje do tokija, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … vso mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (lejdi, obraze, jane … MLADINE …), 99 % radijskih postaj, TV-POP-kanalizacije, planete … vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA stroja, za lažnive lopovske ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE … in na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, podirektorjev, sekretarjev sekretov … za WATCHDOGE oz. po KUćANOVO »vojake revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej z blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez stroškov LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je socialni BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je socialni BORAT POHAR podaril Rvackoj

    Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« in »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, agresorja Slovenije, ki ga je MURGL CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaća in sfukovaća (kao predsednika »Vrhovnega sodišča«):
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«). In »on dela nje« –ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … vse to so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    • Get Smart

     Naloga vseh osveščenih ljudi je, seveda če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite še neosveščene, saj osvoboditev izpod jarma MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL JUGOKOMUNISTIČNINIH uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila opcija, ni opcija in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli vsakodnevno dokazujejo.
     Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):

     1. »kultura SMRTI« – DIKTATURA LUMPENPROLETARIATA –MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1« in »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k TOTALNEMU in TOTALISTIČNEMU režimu, redu razredov – 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.

     2. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, ČLOVEKOLJUBJE, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez Kepic-Kern

  Mi tu nismo – terapebti ! ZA ZBLOJENE PSIHE.
  Mi smo “pomladniki,” – nasprotniki nam Sčovencem škodljivega – pokomunizma.
  V času
  2. vojne – nihče od nas – niti – živ – ni bil.
  S TVOJO PSIHONEKAJ NI OK.
  Trenutno v Sloveniji tudi ni — NEMŠKIH okupatorjev. Domobrancev pa sploh ne.
  Kako zmedeni ljudje
  nekaj kracljajo – na ta OK E-PORTAL NOVE 24 TV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ZMEDENI EX KP, ZK – TIPI.
  EX KP, ZK PROVOKATORČKI SPODAJ – SE PREHITRO VESELIJO, BLEFIRAJO.
  V RESNICI JIH GRABI – PANIKA.
  KAOS
  V EX KP, ZK IN V LMŠ VRSTAH – SE ZDI – TOTALEN
  SI BIL ZRAVEN,
  A NE?” RDEČI BALON” ITF.

  JE BILO VČERAJ – NEKAJ TAKEGA TAM
  v “PARLAMENT-pubu”, ta na ŠUBIČEVI V CENTRU LJ.
  Kajne?
  Tudi žal “naši” ex KP, ZK PROVOKATORČKI SI
  ČISTO
  “HEROJSKO” ZBEGANI.
  Tako so se pogovarjali včeraj – v “OŠTARIJI” seveda.

  3. DEL ŠALE
  O VEČERNEM SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
  v lokalu
  “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI.
  Skozi vrata
  PARLAMENT puba . vstopi večjI, trebušast MLAHAV moški z “večnim” ŠOBASTIM nasmehom – na obrazu
  – ex KP, ZK PROVOKATOR, imenovan “ŠOBCA OZ. “DELU ČAST”.
  “ŠOBCA”stopi k
  “LILI PILIJU” IN K MENTORJU
  “PLAŠČKU” IN JU GROMKO POZDRAVI
  Z
  “DELU ČAST IN OBLAST”.

  ŽE od PIVA utrujeni LILI PILI nejevoljno zavrne “ŠOBCO-DELU ČAST”
  “PA,
  dej nehej s tem “DELU ČAST IN OBLAST” – SAJ TI NIKOL NIS KAJ DRUGEGA – DELAL
  KOT SESTANKOVAL,
  ŽIVEL OD SLAVE TVOJEGA FOTRA : v glavnem pa poležuješ, čenčaš po mestu. In take.
  “ŠOBCA”
  nič užaljen reče:
  ” JAZ MISLIM, DA JE ZADOST, DA JEST KDAJ PA KDAJ NOSIM
  NAPIS : DELU ČAST IN – OBLAST”, delat mi pa ni treba.
  DOST JE,
  DA DELAM REKLAMO ZA – DELO IN ZA – DELAVSKO OBLAST” In se na “odklop” način – smeji.
  V
  “PARLAMENT-pub” vstopijo še – “RDEČI BALON SMRTI,
  ” HUNYAĐI
  in JANEZ CEPEC.

  “RDEČI BALON”
  se dere histerično
  v zbrano družbo ex KP; ZK provokatorjev”:
  “VOLITVE V EU – se bližajo. !
  “PLAŠČEK”
  – zakaj ste izbral tako slabe kandidate iz SD; iz LMŠ, iz LEVICE,iz DESUSA?
  Jest
  “RDEČI BALON SMRTI”
  – Fajonove, Joveve, Violete in Šoltesa
  – NIMAM NA OSNOVI NIČESAR – JIH – ZA ZAGOVAJAT: prešvoh kandidati so !
  Še nič res pomembenga -.niso naredil. nimajo kej pokazat.
  Če jih na NOVI”$ TV
  – zagovarjam
  – SE SAMO NORCA IZ MENE DELAJO, ŠE ZNORU BOM.
  Razpoču se bom”
  – se dere “RDEČI BALON SMRTI”.
  “MENTOR
  – PLAŠČEK” reče:
  “pomiri se no, ne se dret. Izbor kandidatov – ni bil v moji moči.
  Pač – hvalite te kandidate iz SD; LEVICE;; LMŠ; DESUSA – čeprav jih je res težko hvalit”
  HUNYAĐI
  reče:
  “LAHKO JE TEBI GOVORITI,
  MI MORAMO PA PISATI, HVALITI TE EX KP, ZK POKOM STRANKE, KI JIH NI ZA KAJ HVALIT.
  Na
  portalu NOVE 24TV
  SE SAMO NORCA DELAJO IZ NAS IN NAS – ŽALIJO.”
  Se
  “JANEZ CEPEC” zareži in reče:
  ” VESTE KUGA – VI STE VSI SKP ENI – BUTLI.
  PEJTE VSI SKP – MAU U “BEGNE”. Jest sm kr k OK – SDS – PRESTOPU.
  U – SDS – SO
  VSAJ
  SLOVENCI IN
  – NORMALN LDJE. Vi ste pa eni BUNKSLI, pejte mau u “BEGNE” ITD. ITD.
  Se
  “MENTOR – PLAŠČEK” – se pokriža in reče:
  “JEZUS-MARIJA – kaj naj pa zdaj naredim”? NASTANE TIŠINA. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  se bo nadaljevalo.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA.
  VEČINA EX KP, ZK LJUDI
  JE ZMEDENIH
  IZTOK PUŠNIK – PA NI NIČ ZGEGAN – LASTNO STRANKO BAJE USTANAVLJA.

  NAM VSEM ŠE
  PREDOBRO ZNANI – “IZTOK PUŠNIK”
  PA
  JE NAPOVEDAL, DA USTANAVLJA

  tisto tvojo stranko, ki jo je napovedoval?
  Saj veste
  – “ŠMARNICA”, “SIEGFRIED”.
  ZA
  nostalgike Štajerce z nemškimi priimki
  in
  za ex KP, ZK nostalgike in ljubitelje ŠMARNICE IN ALKO PIJAČ?
  Slišati je bilo obetavno.
  Ljubiteljev alkohola je v Sloveniji — veliko.
  Množična in vplivna in vedno pijana
  – bi bila ta tvoja stranka “ŠMARNICA”? Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  PRED PREISK. KOMISIJO – PARLAMENTA – VSE VPLETENE
  TUDI DR. D. TURKA,
  PA
  BO HITRO – VSE JASNO. Mar ne ?

  Še 1x.
  Moj spodnji zapis – je verodostojna informacija !
  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO – je TOLE !
  VPRAŠAJTE – SDS parlamentarci
  – DR. D. TURKA,
  ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za
  PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,

  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.

  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • Olga101

  Vse je samo dokaz več, da je Mladina udbomafijsko podjetje, tako kot POP! Tovariš je pa samo še en prestitut!

 • Janez Kepic-Kern

  NE HODITE PREVEČ NA LJ BARJE,
  V MESTNI LOG ALI MURGLE.
  TAM SO GLOBOKI GRABNI,
  POLNI UMAZANE VODE.
  SE STRINJAM.
  A TISTIM, KI HODIJO NA LJ BARJE, OKROG MURGEL,
  MESTNEGA LOGA – SE LAHKO PRIPETI – TOLE.
  TISTE, KI HODITE V MURGLE,
  V MESTNI LOG ITD.
  TAM SE VAM LAHKO PRIPETI – TOLE.
  ŠALA

  NA TERAPEVTSKI MIZI
  V VETERINARSKI BOLNIŠNICI V MESTNEM LOGU – PRI MURGLAH, barjanski rob Ljubljane
  leži en še kar šport
  a čisto zmahan, moker in od barjanskega blata umazan – tip, moški cca 60 let.
  URGENTNO
  SO MU V VETERINARSKI BOLNICI – PRAZNILI ŽELODEC IN PLJUČA,
  KER JE PREJŠNJI VEČER
  MALONE UTONIL
  IN SE SKORAJ ZADUŠIL
  V ENEM VODE IN BLATA POLNEM BARJANSKEM JARKU-GRABNU – PRI MURGLAH,
  KI NISO DALEČ
  OD VETERINARSKE BOLNICE – Mestni log, v LJ.
  MOŽAKAR
  NA MIZI – ODPRE OČI,
  ZBEGANO POGLEDA OKROG SEBE,
  ZAGLEDA V KOTU ORDINACIJE – NEKAJ PRIVEZANIH PSOV
  IN
  VPRAŠA MOŠKEGA V BELEM OB SEBI:
  “Kje
  za vraga – pa sem? Kaj pa so tisti psi tukaj?”
  Moški v belem reče”
  “JA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG – STE”
  PACIENT,
  BLATNI ŠPORT MOŠKI SE POKRIŽA – IN
  ZATULI”
  “JA – ZAKAJ SEM PA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI? Jaz sem- ja – človek”
  in doda:
  “NO, VSAJ ZDI SE MI, DA SEM – ČLOVEK” L.R. jANEZ K. kERN KOMENDP.S.
  P.S.
  KONEC ŠALE.
  1.DEL
  se bo nadaljevalo

  • Janez Kepic-Kern

   E 2. DEL POUČNE ŠALE.

   DRUGI DEL ŠALE
   O GRABNIH NA LJ BARJU, PRI MURGLAH,
   O VETERINI V MESTNEM LOGU ITD.
   ZANIMIVO.
   ŠALA
   2.DEL
   O ČLOVEKU
   PACIENTU V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG
   MURGLE PRI LJ.

   VETERINAR – V BELEM, reče blatnemu pacientu, ki je čisto histerčen:
   “ZDAJ SE PA UMIRITE, VSE JE OK.
   LEŽAL STE ŽE SKORAJ MRTEV V ENEM BARJANSKEM GRABNU – PRI MURGLAH
   PAR STO METROV PROČ OD TU – PRI MURGLAH
   pa so vas neki mimoidoči izvlekli in vas pripeljali
   k nam na VETERINO, ker smo čisto blizu MURGEL.
   BLATNI PACIENT
   reče:
   “JA SE SPOMNIM,DA SEM ŠEL VČERAJ – PO EN DENAR – V MURGLE”.
   VETERINAR
   V BELEM ŠE REČE:
   “ZDAJ PA MIRUJTE. Iz vas smo izpupmpali VELIKO BLATA IN BLATNE VODE.
   Zdaj vam moram dati
   ŠE INJEKCIJO, DA NE STAKNETE KAKE OKUŽBE; SEPSE”
   BLATNI
   pacient gleda OGROMNO INJEKCIJO V VETERINARJEVIH ROKAH
   in skoraj
   JOKAJOČ; PRESTRAŠEN VPRAŠA:
   “A,
   a je tole KONJSKA injekcija, ko je tako velika?”
   VETERINAR
   flegmatično reče: : “INJEKCIJA JE RES – TAKA – ZA KONJE.
   A dozo sem za 4x zmanjšal”
   BLATNI PACIENT
   – SE POKRIŽA – in reče: “GOSPOD ZDRAVNIK – VETERINAR, SAJ VAM ZAUPAM.
   Ampak – a bo delovalo? Tako se bojim umreti. SEPSA JE GROZNA STVAR”
   VETERINAR
   SE GROMKO ZASMEJE:” N*Č BAT – MED KONJI IN LJUDMI NI VELIKIH RAZLIK”
   BLATNI
   pacient se še enkrat pokriža
   in reče:” JA, KAR NAJ BO KAR BO, SAJ SEM RES -EN KONJ”. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
   P.S.
   KONEC 2. DELA ŠALE
   O ČLOVEŠKEM PACIENTU
   V VETERINARSKI BOLNICI

   Veterina Mestni log, LJ
   https://www.google.com/sear

   • Janez Kepic-Kern

    JAZ Janez Kepic-Kern
    NERAD PONAVLJAM,
    AMPAK TOLE JE – ZEL POUČNO !
    Vsi se strinjajo, da ta šala – je poučna.
    TRETJI DEL ŠALE
    O VSEH,
    KI IMAJO ČUDNA POTA
    PO LJ BARJU, V MURGLE ITD
    TER O “VETERINI” V MESTNEM LOGU.
    ŠALA
    3. DEL

    NE VEČ BLATNI,
    ŽE OČIŠČENI ČLOVEŠKI PACIENT – V VETERINARSKI BOLNICI
    reče
    VETERINARJU V BELEM – – PO ŽE PREJETI
    “KONJSKI INJEKCIJI:
    ” zdaj se pa že spomnim, kaj je bilo včeraj – V MURGLAH.
    šEL SEM K MOJIM “ŠEFOM”
    PO NAVODILA IN PO KAK DENAR. pa ni bilo – NIČ.
    SAMO JAMRALI SO, KAKO SLABO JIM GRE, PA DA JAZ PREMALO NAREDIM ZANJE I.TD.”
    Sem slabe volje – kar odšel.
    Ampak sem – SE ZGUBU. Tam v MURGLAH – so vse tiste nizke hiše enake.
    HOTEL SEM SI SKRAJŠATI POT DO MOJEGA AVTA .

    – SEM SKOČIL ČEZ EN GRABEN.
    Ampak je bilo mračno, rob grabna pa blaten – PA SEM ZDRSNIL V TISTO BLATNO BROZGO”
    VETERINAR reče:
    ” ja verjetno je bilo res tako. Poln želodec in pljuča – blatne vode – ste imel”
    NIČ VEČ
    BLATNI PACENT
    SE VESELO – POKRIŽA IN REČE: ” Hvala Bogu na višavah,
    da me je rešil.
    NIKOLI VEČ NE GREM V MURGLE
    IN V TISTO – BLATO”
    NIKOLI VEČ – NOČEM BITI – KONJ” In odide iz “VETERINE” L.R. Janez K. Kern KOMENDA
    P. S.
    KONEC ŠALE
    o človeškem pacientu
    na VETERINI, Mestni log, MURGLE
    PODOBA “VETERINE” MESTNI LOG, MURGLE
    https://www.google.com/sear

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
  POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO (državo), ne kot PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”, “nogomet krade” … in kar je še POTURJENIH bulšitizmov, ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti imajo +90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji), naselil v oprane glavice OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne? Sledimo? MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla bla elite, ne za bla bla nogomet …, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO, medtem ko recimo OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI (ker naj bi bili »vsi isti« nje, kot nabija kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNA propaganda), ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo, ne za VSE ISTE, in seveda DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isti klub”, “vsi igrajo za isto državo” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA, ali pa “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo, rajcajo jih kurbice, kar je v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST; poštene kurbice so POŠTENE DELAVKE, ti pošteno plačaš, one ti nudijo spolne storitve, za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERČINA in KURBETIN, ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo kulturo, v zameno pa vam nudijo storitev: “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”, skratka NISO VSI ISTI – osel v Lipici NI LIPIŠKI KONJ, ni LIPICANAC nje.
   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier, ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji, je pi-ar lutka, je nastopljen mekanocurni pussić, ki pred kamerami in mikrofoni svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. VSE kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI=hlapci so lahko in so:
   –MURGL-srborvackoJUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji … oz. s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

 • kokobily

  …bi se rad opravičil…
  To je izraz želje, a ne opravičilo..
  Npr, rad bi se jim opravičil, pa vseeno ne bom, ker—

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  PRED PREISK. KOMISIJO – PARLAMENTA – VSE VPLETENE
  TUDI DR. D. TURKA,
  PA
  BO HITRO – VSE JASNO. Mar ne ?

  Še 1x.
  Moj spodnji zapis – je verodostojna informacija !
  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO – je TOLE !
  VPRAŠAJTE – SDS parlamentarci
  – DR. D. TURKA,
  ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za
  PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,

  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.

  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   je povezana
   spodnja šala
   ŠALA
   3. del.
   s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
   Kraj sestanka: lokal
   “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
   “PLAŠČEK”
   resno reče: “Nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
   Ne zafrkavajte se,
   jaz sem že čisto na koncu z živci, bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
   a CESTI boste. In brez DENARJA:

   ŠOBCA – se veselo in utrgano ZAREŽI in reče:
   “AH, DAJ NO NE DRAMATIZIRAJ – “PLAŠČEK”. Čisto OK nam gre – poglej, kako je moj TREBUH LEPO OKROGEL.
   Zmeraj imam denar – pa ne delam drugega – kot da včasih nosim napis”
   ” DELU – ČAST IN OBLAST”.
   Jest delam ne dosti, rad jem pa spim. NAJRAJŠ – IMAM PA – O B L A S T”.
   Malo letam po LJUBLJAN, povezujem ljudi, k res so “OBLAST” – PA DOBR ŽIVIM.
   Ne begaj teh revčkov – MI ŠE ZMEREJ SMO – OBLAST ! Tko kt za časa mojga fotra.

   Nas pa ljudi iz ex YU – pa RUSOV – JE VEČ KT STO MILJONOV,
   100milionov. Kaj bo tistih par SDSOVCE – PROTI NAM !.

   Reče
   “PLAŠČEK”:
   ” TO ŽE, AMPAK NAŠI EX KP, ZK “ŠEFI” SE ZAPLETAJO V VE HUJŠE – AFERE.
   OKOLI
   ARBITRAŽE S HR,, OKOLI ODTEKANJA DENARJA IZ ZDRAVSTVA,
   “SV” JE NEZADOVOLJNA itd.
   Zadnjič mi je “LEPOFRIZURNI NAŠ ŠEF”
   rekel, da se boji, da ga bojo na PREISKOVALKO PARLAMENTA – poklical !
   Je
   rekel “LEPOFRIZURNI” naš ŠEF,
   da bi kar šel – KAM V TUJINO: a da je prestar za to in da ne zna – nobenih – jezikov”
   Reče
   ” ŠOBCA” : ” a res. A to da ti je rekel?. Kam bo pa šu. Pa menda ja ne u Moskvo. Jest ke – že ne grem. Je tam mraz, pa tiste LITVINENKO pijače imajo. Ampak zapore pa kakšne gulage – še zmer – tud najbrž. Ruse mam rad kot zavezniike, ampak v Moskvo – pa ne grem”
   Se
   JANEZ CEPEC oglasi: ” Veš kuga ti- “ŠOBCA” – te v Mosvo tud noben ne vabi. Kwa pa nej u Rusiji s tabo? Za OLIGARHA si preveč prazne glave, pa preslabo zgledaš. Za u gulag – pa tko nis _ KER DELAT NE ZNAŠ PA NE MORŠ.
   Pejt ti mau u BEGNE – “ŠOBCA”..
   Reče
   “LILI PILI” : ja verjamem, da gre našim šefom že tud bolj slabo. In da “LEPOFRIZURN” – cvili !
   Ampak, saj jest nočem, da mi dajejo – velik denarja. Tolk nej mi dajo, DA BOM MU ZA _ ŠIR pa ŠNOPS -nej mi dnarja dajo- pa bom jest _ ČIST ZADOVOLN:
   A NE VIDTE KAKO LEPO, ŠNOPS RJAVO BARVO IMAM. Še sončit se mi ni treba”
   Se
   JANEZ CEPEC
   se zadere na “LILI PILIJA”:
   “LILI PILI – ti s en BUTL, PEJT TI MAU U BEGNE: Šnops rjava barva pride – OD CIROZE JETER. Kdo te bo pa zdravu?
   Noben – DOHTARJI BOJO ŠTRAJKAL, a ne veš? Dajejo ODPOVEDI. BUNKSL – PEJT U BEGNE”
   “LILI PILI” – le zamahne z roko in reče:
   “Ti JANEZ CEPEC – si pa res en CEPEC.
   Sej men je zarad zdravnikov, zarad NAŠIH DOHTARJEV – VSEEN !.

   Vsi vemo, da je MATILDA – NEJBOLŠ -DOHTARCA. A ne?” L.r. Janez K. KERN KOMENDA
   p.s.
   KONEC ŠALE
   3. del.
   se bo nadaljevalo

 • Get Smart

  PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno …
  LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke.
  Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
  – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
  – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
  FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Get Smart

  Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
  »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
  Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
  (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
  Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

 • Janez Kepic-Kern

  Ja?
  Zdaj obstojii dokaz
  o povezavah glade podatkov,
  ki bi morali biti – varovani ?1 Mar ne?
  Kar
  tožiti Mladino.
  In zadevo o “vohunjenju v strankah” v PARLAMENT R. Slovenije.
  Saj
  zato pa imamo
  celo vrsto dobro plačanih ljudi v DZ in drugod. L.R. JANE K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   5. DEL ŠALE – ŠE
   ŠE 5., KONČNI DEL ŠALE
   O SESTANKU V – PARLAMENT – pubu.
   ŠALA
   5… del.
   s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
   Kraj sestanka: lokal
   “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
   “PLAŠČEK”
   resno reče”
   ” no z “LILI PILIJEM” sem se dogovoril – velja najin dogovor – do preklica, a ne LILI PILI”?
   Flegma reče
   “LILI PILI”:
   ” seveda, do preklica. Jaz ne bom dolgo. Me pogosto Matilda otipava, šlata – a sem že za na un svet – al še nisem. MATILDA JE TA BOL DOHTARCA”.
   Mentor
   “PLAŠČEK” še reče:
   ” Nič vam ne morem obljubiti. NAŠI PLAČNIKI IN ŠEFI SO TA ČAS -V KRIZI : pod hudim pritiskom javnosti
   – zaradi arbitraže s HR,
   – zaradi vmešanosti v zdravstvo, v NLB …. ITD. Da vam ne razlagam.
   TUDI VI
   Z VAŠIMI PROVOKACIJAMI JIH NE MORETE REŠITI. Če jih bojo –
   – NAŠEGA LEPPO-FRIZURNEGA ŠEFA – poklicali na
   PREISKOVALNO KOMISIJO V Parlament – ga – PAČ BODO, BO PAČ – MORAL ITI !
   Jaz
   vaš mentor “PLAŠČEK
   SEM GLEDE TEGA – BREZ MOČI.
   Za en čas bom – PONIKNIL, NE IŠČITE ME ! Znajdite se – VSAK PO SVOJE.
   Se
   vidimo – čr se vidimo . ČE VAS BOM RABIL – VAS BOM – POKLICAL.
   Ostanite – v cvetju
   – ROŽE SI PA SAMI KUPITE”.
   In
   “PLAŠČEK” – se napoti – proti izhodu iz “PARLAMENT-puba”
   !RDEČI
   BALON”
   jezno reče:” Ma, nej gre “PLAŠČEK” – k vragu.
   Je res najbolje,
   DA NEHAM S PROVOCIRANJEM – JANŠISTOV, SDS – če ne se bom -ŠE RAZPOČU”.
   “dENARJA NI BLO tkoaltko – skor nič.
   LE VELIK – BREZ VEZE PREPIRANJ, PSOVK – PA TAKE REČI”
   “BOM
   JAZ “RDEČI BALON”
   USTANOVU SVOJO

   STRANKO
   ” Š M A R N I C A”,

   za tiste iz ex KP; ZK strank, KI RADI PIJEJO – ALKO – SEVEDE:
   Moja stranka bo MNOŽIČNA
   _ je ljubiteljev alko pijač v SLOVENIJI – VELIKO !
   Abstinentov
   – SPLOH NE BOM VČLANJEVAL. Nealkoholoki – so tečnobe.
   Za maskoto
   stranke “ŠMARNICA” – bo moja koza JULIKA ! Je OK – lepa KOZA.
   Nš ozdrav pa bo:
   “ŠMARNICA – JE VEČNA”
   še
   “ŠOBCA” – je ves navdušen in
   reče: ” SE BOM KUJ V TVOJO STRANKO VČLANIL – V “ŠMARNICO”
   Tudi jest ga rad pijem. NAS PA RUSOV – BO – 100 MILIONOV – V “ŠMARNICI”
   Se bomo drli:
   “DELU ČAST IN OBLAST – PA ŠMARNICA JE – VEČNA”
   Le
   debelo gleda ex kolege
   – JANEZ CEPEC in reče:
   ” VI STE ENI – BUTLI, . Dost vas mam.
   Jaz grem k OK J. JANŠI in v SDS.
   vi pa – vi pa že enkrat – PEJTE VSI SKUP – U – “BEGNE”. L.r. Janez K. KERN KOMENDA
   P:s.

   ŠMARNICA, TRTA
   https://sl.wikipedia.org/wi

   KOZA – JULIKA
   https://www.google.com/sear

   KONEC 5. dela ŠALE
   o sestanku v Parlament-pubu.
   PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI JE NAKLJUČNA.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  ZA NEKATEREEX KP, ZK MLAJŠE LJUDI
  PREDLAGAM – IME – “JETTERS”
  Ti t.i. “JETTERSI”
  – so ena vrsta – “telebajskov”
  – z “RDEČO ZVEZDO” na prsih.
  Primerno ime
  za nekatere med našimi ex KP, ZK- ji. Se zdi. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  Š.S.
  “JETTERS” ena vrsta novejših t.i. telebajskov.
  https://www.youtube.com/watch?v=6NE90uLKdmQ

  KONEC ŠALE

 • Dada

  Na objavo osebnih podatkov, brez pooblastila, se je zagovarjal duhovnik >Strehovec, na sodišču, in ni bil kriv. Ni se dalo ugotoviti, kdo je na njegovem portalu objavil osebne podatke. Ha,ha,ha. KDO NEKI bi na Strehovčevem portalo pisal podatke o ljudeh, ki jih Strehovec preganja, ha,ha Torej je duhovnik, navaden hipokrit. Verjetno je bil do danes kar nekajkrat pri spovedi. ZDAJ pa Mladina piše. ENA PROTI ENA. Vsi enako.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!