fbpx

Na aplikaciji stranke Resnice si izmenjujejo domači naslov Janeza Janše in ob tem pišejo grozljive vsebine o grožnjah s smrtjo!

Predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović (Foto: Družabna omrežja)

Jutri, v sredo, 17. 11. 2021, Resnica ponovno napoveduje “protest vseh protestov”. Ne le da se norčujejo iz tistih, ki spoštujejo ukrepe, in iz zdravstvenih delavcev, na aplikaciji Telegram, kjer se pogovarjajo podporniki stranke Resnica, načrtujejo udar?! Izmenjujejo si namreč domači naslov predsednika vlade Janeza Janše in ob tem pišejo grozljive vsebine, tudi grožnje s smrtjo.

Iz pogovora je razbrati zares nepredstavljive vsebine. “Oni bodo slišali proteste le, ko bodo privezani na sramotilni kol, kjer bodo moral imeti stražarje, da jih ne bodo ubili ljudje, ki se zavedajo, da bodo kmalu umrli zaradi cepiva; ki so izgubili starše in otroke”. Še huje pa je, da se ob vsem tem pojavljajo domači naslovi politikov tudi naslov predsednika vlade Janeza Janše.

“Uničiti je potrebno centre moči, komunikacijska jedra tam, od koder delujejo vrhovi pastirskih psov, javni mediji, organi prisile … Tako kot pravi “brat”: Prijeti jih je treba, ukleniti, zapreti: vse od zadnjega delilca injekcij do vrha korporacije Republika Slovenija”, so še zapisali.

Resnica namreč poziva jutri na protest proti ukrepom in pogoju PCT, nasprotujejo tudi nošenju mask v šolah. Neverjetno je, kaj razmišljajo ti ljudje, ko pa so v zdravstvu pred tem, da razglasijo izredne razmere in mobilizirajo tako študente, dijake, vojake, za pomoč.

Sara Kovač