16. maja 1990 se je zgodila narodna veleizdaja, razorožitev Teritorialne obrambe, s pomočjo petokolonaša Kučana!

Milan Kučan (Foto: STA)

Maja 1990, pred 28 leti, je potekala razorožitev Teritorialne obrambe, kar je prvak SDS Janez Janša že večkrat označil za narodno veleizdajo, ki bi skoraj ogrozila osamosvojitev. Načrtnemu uničevanju Slovenske vojske smo priča tudi danes, saj so proti ustreznemu financiranju Slovenske vojske najbolj tisti, ki so v bivši državi brez problema dali milijardo za jugoslovansko armado. Danes je Slovenska vojska gola in bosa, s pomanjkanjem streliva in pokvarjeno vojaško ladjo Triglav, leta 1990 pa je od vsega orožja, ki ga je imela TO, ostala kvečjemu ena petina celotnega orožja, kar je resno pod vprašaj postavilo osamosvojitev naše države.

Slovensko vojsko namerno uničujejo tisti, ki se z njo nikoli niso sprijaznili. Za to pa je potrebno pogledati v preteklost, natančneje v maj 1990, ko je potekala razorožitev Teritorialne obrambe in po kateri je ostala zgolj ena petina od vsega orožja. Tone Krkovič je prepričan, da je vir problema razorožitve teritorialne vojske na strani tistih, ki jim Slovenija ni bila intimna izbira. Kljub temu pa smo Slovenci ob vodstvu tandema Janez Janša in Igor Bavčar vzpostavili učinkovito vojaško obrambo ter v vojni za Slovenijo tudi zmagali.

Priprave na to potuhnjeno zločinsko početje so potekale že mesece pred njegovo izvedbo
Spomnimo, 15. maja 1990 je bil izdan ukaz za razorožitev TO, o katerem je bil Milan Kučan obveščen še isti dan, že naslednji dan pa je bil obveščen tudi o tem, da se razorožitev dejansko izvaja, razkriva spletna stran Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve – VSO. “Priprave na to potuhnjeno zločinsko početje so potekale že mesece pred njegovo izvedbo, v času njegovega izvajanja pa naj ne bi reagirala niti tedanji predsednik predsedstva RS Janez Stanovnik niti predsednik skupščine Miran Potrč. Poleg tega so bile namere glede razorožitve skrbno zamolčane pred Slovenci in še zlasti pred Demosom. Maja 1990 je od okoli 100 tisoč kosov orožja v skladiščih porajajoče se slovenske vojske ostalo le še okoli 12 tisoč kosov strelnega orožja, predvsem pa zelo majhna količina streliva. Slovenski vojski je nato sicer uspelo pridobiti nekaj orožja na različne načine. Tako je v primerjavi z začetkom leta 1990 Slovenija vojno pričakala le z okoli petino strelne moči. Kar je ob tem najbolj v nebo vpijoče, pa je dejstvo, da zaradi izvedbe razorožitve še nihče ni bil poklican na zagovor pred sodišče, poleg tega pa so nekateri, ki so sodelovali pri tedanjem zločinskem početju, torej načrtnem slabljenju slovenske vojske, danes celo na vodilnih položajih v Zvezi veteranov vojne za Slovenijo.”

Vrhunec slepe pokornosti ukazom iz Beograda je bil izvršen ukaz o razorožitvi TO
Anton Krkovič je za VSO pojasnil: “Teritorialna obramba SRS je bila sistemsko del enotnih oboroženih sil Socialistične federativne Republike Jugoslavije. Velika večina aktivnih oficirjev v višjih poveljniških strukturah TO SRS, čeprav so bili po narodnosti Slovenci, je slepo sledila ukazom iz Beograda. Vrhunec takšne slepe pokornosti je bil dosledno izvršen ukaz o razorožitvi TO SRS, ki je bil, kot direktna posledica volilne zmage Demosa, izdan tik pred prisego prve slovenske demokratično izvoljene vlade, sredi maja 1990. Ukazu je sledila prikrita (samo)razorožitev TO SRS. S tem je bila uspešno izvršena prva faza agresije JLA na Slovenijo, kar je bil, de facto, tudi začetek vojne za Slovenijo. Ukazu se je že v prvih dneh uprlo nekaj pogumnih in narodno zavednih poveljnikov občinskih ravni, kar je bilo brez dvoma vsega spoštovanja vredno posamično dejanje.”

Janez Janša januarja 2014: “Ko smo Slovenci leta 1991 razglasili samostojno državo, nas ZDA niso podprle. Vendar so najvišji predstavniki te države po lastni izkušnji z Miloševićem in JLA, njen predsednik npr. meni osebno, kasneje priznali, da so se zmotili. Da smo imeli prav mi, oni pa narobe. Takšno priznanje je prišlo s strani najmočnejše države na svetu. Žal pa tega priznanja in opravičila nismo nikoli dočakali niti od enega Slovenca, ki je samostojni Sloveniji nasprotoval. Ne od Janeza Stanovnika, ki je v usodnih časih trdil, da bi bila odcepitev Slovenije samomor, in ne od Milana Kučana, ki je v istem času zatrjeval, da odcepitev nikoli ni bila njegova intimna opredelitev in da o njej težko celo razmišlja. Niti od Romana Jakiča, ki je še tik pred agresijo JLA na Slovenijo leta 1991 glasoval in glasno ter žaljivo nasprotoval vsem ukrepom za oblikovanje slovenske obrambne moči, danes pa kot žalitev časti in dostojanstva Slovenske vojske na dveh nogah, kot minister za obrambo z dragim avionom paradira naokoli. Preden je prevzel obrambni resor, bi se moral vsaj javno opravičiti.”

MSNZ kot odgovor na veleizdajo Slovenije
Vzporedno z razorožitvijo Teritorialne obrambe pa je treba omeniti projekt MSNZ – Manevrske strukture narodne zaščite, ki je bila organizirana izven okvira takratne jurisdikcije, in projekt Specialne brigade MORiS ter s tem povezan nastanek Slovenske vojske. MSNZ je nastal kot odgovor na veleizdajo – (samo)razorožitev TO s strani JLA in slovenskih pomagačev. “Začetek priprav na organiziran oborožen odpor je v začetku potekal brez formalnega naziva, pozneje pa se je naziv oblikoval in spreminjal vse od ‘jeder odpora’, preko ‘Vojske Republike Slovenije’, do ‘Manevrske strukture narodne zaščite – MSNZ’. MSNZ je bila tandemsko vodena z ravni republiških sekretarjev za obrambo in za notranje zadeve in je nastajala z nepogrešljivo pomočjo posameznikov in skupin, ki so sicer formalno delovali v strukturah tedanje Milice. Oktobra 1990 se je MSNZ preimenovala v TO RS, v bistvu pa gre sistemsko ves čas, vse do danes, za poslanstvo iste organizacije – Slovenske vojske,” razkriva ozadje MSNZ Krkovič, ki je prepričan, da je bila vzpostavitev Manevrske strukture narodne zaščite nujno potrebna, da smo iz balkanske Kalvarije izšli s tako malo žrtvami in materialno škodo.

M. S.

 • Ana Job

  Kako super naslov!!!
  Kuč*an vas ima za norca, ko trdi, da v ozadju ne odloča o pomembnih političnih in ekonomskih vprašanjih naše države, hkrati pa k njemu hodijo tuji kupci po soglasje o prodaji največjih slovenskih podjetij.

  Ku*čan je tisti vodja mreže vseh mrež v državi, ki nam je že zdavnaj ukradel državo.

 • Amerikanc

  Živela JLA in extra penzije slovenskih generalov, ki so se borili proti Sloveniji. Res smo modeli, da to gledamo !

 • Ana Job

  Veliko je že povedanega, a še vedno ne dovolj. Tale traktat o Malem Kurčanu je potrebno dopolniti.

  Komunisti mislijo, da bodo novo državo lahko uspešno vodili naprej isti politiki, ki so vodili staro. A kje so bili vsi današnji komunistični junaki, ko se je osamosvajalo in postavljalo nove temelje na stari podrtiji?

  Nikoli se ne bi osamosvojili, če bi bili res narod hlapcev!

  Priročno se pozablja, da smo imeli Slovenci že pred tisočletjem svojo državo in svoje pravo. Institutio Sclovenica in Consuetudoi Sclavorum sta bila omenjena v listinah že pred letom 1010, ko je bilo veliko zdaj močnih držav takrat še na ravni plemen.

  Včasih je bilo kaznivo javno podvomiti o resničnosti zgodovine, kot so nam jo slikali vsakokratni oblastniki ter vsi zainteresirani, da nam vladajo. Danes Slovencem pripisujejo hlapčevsko vlogo predvsem tisti, ki smo jih prijazno sprejeli iz juga in jim omogočili življenje v kulturnem in varnem okolju. Izkoristili so našo gostoljubnost, zdaj pa se nam posmehujejo, da smo hlapci, nesposobni samostojnega razmišljanja in odločanja.

  Za vse tiste, ki v igro naključij v politiki ne verjamejo, ne bo odveč malo osvežiti spomin.

  Zanimivo je, da so bile v stari Jugi oblasti zelo nastrojene proti Slovencem, ker so potopili zloglasno strahovlado Aleksandra Ran*kovića. Povsod so blokirali Staneta Kav*čiča, ki je s svojimi somišljeniki neomajno verjel v samostojno Slovenijo. Treba je bilo odstraniti vse, ki se niso strinjali z diktaturo in strahovlado. Po vdoru v Sovo, je bilo s poročilom neznanega sodelavca So*ve oznanjeno, da so deset let prisluškovali Ja*nševi stranki in redno poročali o dogajanjih pri nas dr. Jan*ezu Drn*ovšku, Gregorju Go*lobiču, Dušanu Kum*arju in Mil*anu Ku*čanu. Zakaj prav njim?

  In zgodovina se zopet ponavlja z istimi ljudmi v ozadju!

  Za konec pa si lahko preberete še članek izpod peresa srbske novinarke Vere Ma*rtinovič z naslovom Bivši slovenski predsednik Mi*lan Ku*čan priča v Haagu
  http://www.slobodan-milosevic.org/news/ … 052403.htm , ki lepo zaokrožuje vedenje o značaju in delu nekega predsednika.

  • John Kovacs

   Rankovica naj bi zrusila Jovanka Broz, Srpkinja.

   • stajerc5

    Johny, ti si ena stara budala, ki se kar verjame v stare pravljice. Rankovic jo je samo kavsal, to je bilo vse. Ko mu je pa predlagala, da bi malega Jozija skrajsali se za eno glavo, se je budala sam zajebal in nastradal, namesto da bi jo poslusal!!!

    • rrrrr

     Čuj, to pa paše kak atek na mamiko!

    • SIMON ROZIC

     Vidiš, vidiš, kakšna krasna zgodovina! Še danes
     ne vemo kdo koga in zakaj? Lahko smo ponosni…..

  • dUSAnSlovenia

   Ana ve in pove. Hvala.Premalo jih je , ki bi razumeli…….

   • Ana Job

    Hvala lepa tebi.

    • dUSAnSlovenia

     Rad bi vedel kdo ste/si. Res.mail? Lep pozdrav Dušan.

    • dUSAnSlovenia

     Mail ? Lep pozdrav Dušan.

  • dUSAnSlovenia

   Hvala.

 • WISKY 1000

  kdaj bo šel ta poni sedet,ki je razorožil slovensko vojsko v ključnih trenutkih.

  • caci

   vprašajte jajota zakaj nas je potem on razorožil in prodal orožje Hrvatom, za nas pa kupil ameriške ambruste, ki si ga lahko samo vrgel v oklopnik ?

 • Caetano

  Dol z udbovci! Dol s kolaboranti z Jla! Volimo SDS! Nogo filoislamistom Fajonki, Brglezu, Vajglu, Erjavcu itd !

 • NORA KUĆA 24

  Zelo aktualen:
  Janez Jansa pride na pošto in povpraša, kako se prodajajo znamke z njegovo 
  podobo. 
  Prodajalka razočarano odvrne: “Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih 
  prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se pritožile, da na 
  znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!” 
  Janez ne more verjeti svojim ušesom in hoče preizkusiti, ali so njegove 
  znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo 
  pritrdi na pismo. 
  Znamka drži kot pribita. 
  Jansa pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne: 
  “Vi ste pa prvi, ki je pljunil na pravo stran!”

  • Hribouc

   PRASEC NAGRAUŽNI!

  • dUSAnSlovenia

   HUMOR? VIC? PODEN!!!! komur je to smešno, sI seveda zasluži Serpentinška, Tofa , Šraufencigarja in ostali BEDAKE. NI jih malo.

  • Miro

   dobra…. tud jaz sem mel tako znamko z Janšino sliko in tud ta ni prijela, zdaj vidim zakaj.,….

   • SIMON ROZIC

    Titova slika, misliš?

  • stajerc5

   A zato ti vedno pljunejo na rit, preden te zgejo celo noc!???

   • Miro

    to boš pa že vedel kako ti fajmošter to naredi, saj tam to odlično znajo

  • SIMON ROZIC

   To je star Titov vic, za katerega si šel sedet !

 • Antonius

  Po Kučanu poimenovano državno odlikovanje *VELEIZDAJE* bi si zaslužile kar vse njegove vlade, ker so ves čas na vse pretege delale proti interesom Slovenije. Pahor si zasluži kar dvakrat odlikovanje, ker je Sloveniji onemogočil prost dostop do odprtega morja in se v korist hrvaški odpovedal precejšnemu številu slovenskih državljanov.
  Dokapitalizacije NLB, pokradeno državno premoženje, večmesečne čakalne vrste pred razpadlim zdravstvom, klošarska vojska in vsiljeno poseljevanje Slovenije s šerijatarji, zagotovo niso dosežek, ki bi koristil Sloveniji.
  Odlikovanje VELEIZDAJE bi si zaslužila tudi ZZB, ker se je že med vojno in takoj po njej na vso moč trudila proti demokraciji in interesom samostojne in svobodne Slovenije.

  • John Kovacs

   Pojma nimaš in zelo grdo sliko nicka imaš tastar.

 • John Kovacs

  TITO vrni se!!!

  • Tito

   Evo, dušo moja! Vratio sam se!!!

   • rrrrr

    Lepo. Pa Napoleona, Tarzana in Sneguljčico mi pozdravita. Ampak šeie po koncu vizite……

 • Rotar Jakob

  kurćan ima drisko s 70 letno rdečo diarejo!

 • NORA KUĆA 24

  Skači Jansa, skači!
   
  Urška se pripelje iz službe, ko pred hišo zagleda Janeza, ki neutrudno skače.
  “Dragi, kaj pa počneš?”
  “Včeraj so mi rekli …” prične Janez Jansa zadihano pripovedovati.
  “Kaj so ti rekli!?” še vedno radovedno Urška.
  “… da, če se bom dovolj potrudil, lahko še enkrat skočim na oblast!”

  • Hribouc

   PLOSKOGLAVI BETONTANC IDIOT!

   “FakYU Serpentinšek PRESS” Odjebali ste veleizdajalci že zdavnaj, Kučanovi ritolizniki!

  • dUSAnSlovenia

   IDIOTSKI HUMOR !

  • stajerc5

   O jeee, ti imas pa tezko terapijo!

 • RATATA

  Se spomnim tistega časa dobro, saj sem bil še ne eno leto vojske frej.
  Velik šit je bil, ker je TO orožje last občanov hranila v kasarnah jna.
  Obstajajo pa v knjigi zbrani popisi in dokumenti, kje in kdo je predal orožje ter kdo ga ni hotel.

  • Tito

   Zakaj Hrvati plujejo po Piranskem zalivu?

    “Zakaj Hrvati tako radi plujejo po slovenskem morju?”
   “Ker še vedno iščejo šahovske figure, ki so Franju Tuđmanu leta 91, med počitnikovanjem v modenem Portorožu, popadale z njegove rdeče-bele šahovnice ter se potopile v globine Piranskega zaliva. “

   • stajerc5

    Ti si pa sigurno sosednja postelja od nore kuce24 v Lj Polje, ops, mogoce Vojnik!?

 • totex39

  Največja sramota vsega tega pa je, da Kučan še vedno kar rovari in ga še danes ni doletela nobena kazen za ta njegova veleizdajalska početja.

  • Tito

   Wc

   V državnem zboru. Sprašuje opazovalec:
   “Oprostite, prosim, kje pa je tukaj WC?”
   “Kakšen sekret neki!” reče vratar. “Ga ne rabijo, drug po drugem serjejo. “

   • stajerc5

    Potegni vodo, ko zapres gobec- skoljko sem mislil….

 • Kučko pod pručko

  Petokolonaš je bil fotr Koloman in petokolonaš je njegov sin Milen.

  Oba bi v vsaki normalni državi postavili pred zid!!!

 • Kučko pod pručko

  Mednarodni urad za meroslovje je osnovnim fizikalnim enotam ‘meter, kilogram, sekunda, Amper’ dodal še eno …

  1 Kučan za veleizdajo lastnega naroda

  • Antonius

   Če dodaš pa še Milan h Kučanu, gre pa za dvojno porcijo veleizdaje slovenskega naroda.
   Veleizdajalec nima lastnega naroda, on ima samo najbolj intimno opcijo, ki jo zelo boleče doživljamo z jugoslovaniziranjem Slovenije in njenih avtohtonih Slovencev.
   Slovenci po koreninah, srcu in poštenju, volite SDS, če vam je kaj do slovenske prihodnosti in njene, naše ohranjene zgodovine.

 • centurion
 • Antišiptar

  Ne pozabite tudi na Krambergerja, ki ga je dal izdajalec Kučan javno umoriti.

 • Antišiptar

  Človeku nikoli ne bi mogel storiti kaj žalega, ampak tole komunajzersko prasico bi pa z lahkoto cel dan rezal; se nad njim izživljal. Prokleta pizda rdeča antinarodna izdajalska, upam da te je že strah pizda smrdljiva, ubit te bo treba pa vse tvoje potomce, da se kurbe ne bo več spominjalo v Sloveniji.

 • Antišiptar

  Že naši modri očetje so govorili, da je samo crknjen izdajalski komunajz dober komunajz. Pobit bo treba to drhal, iztrebit za vekomaj iz naše rodne zemljice. Samo crknjena rdeča uš je dobra uš.

 • centurion

  Naj požre ta dokument kurba rdeča.
  Prej pa še pol kile strihnina in strelski vod.

  http://cdn.politikis.si/wp-content/uploads/2011/04/suligoj.jpg

  • KAPIBARA

   Narod naš- dokaze hrani..

 • centurion
 • Hribouc

  POMNITE, rajsko mili, Slovenke inu Slovenci, tajkuni & tatovi boljševiški, uboge mamce in jezni mladci!

  Pisana je resnična zgodovina Resnice, kako je Slovenija postala država po tisočletjih obstoja čudnega in čudovitega naroda, ki je po Karantancih dal osnove ustavi najmočnejše države planeta Zemlja že pred 100 leti in več!

  V neštetih knjigah že piše in še v učbenikih za deco in mladež slovensko bo pisalo kdo so bili zgoraj že našteti Veleizdajalci, Petokolonaši, Udbaši, Tatovi, Zmikavti, Barabe, Zajedalci, Škodljivci, jedci velikončne madžaronske šunke in prižigalci SZDL Božičnih lučk.
  Že piše v debelih knjigah, na Googlu in še v učbenikih bo pisalo kdo je kako in kdaj in zakaj iz srca naredil državo Slovencev in uresničil večtisočletni sen veliko stotnij rodov zelo sposobnega mikro Božjega, itak, naroda!

  Naših otrok otroci bodo tako hodili mimo poslednjih pomnikov veleizdajalcev na poslednjih zemeljskih vrtovih napuha in brcalo beli pesek , da bo frčal po marmornih ploščah in bo, marsikateri, pljunil v njihovo spacano in svinjsko čast boljševiških pankrtov zla slovenskih rdečih Kajnov , zabitih v svoje zlagane fikcijske blodnje v krvi do kolen svojih ogabnih prednikov brez časti, brez milosti in brez diha življenja. Žal!
  Milan Kučan, slavni mali, pretegnjeni, maloletni zagnani komunistek, še imaš časa na pretek.
  Če ti je Sreča mila.
  Vprašaj kakega kardinala, ki vam, Levuharjem Slovenistanskim , rihta vatikanske zdrizasteo spolzke obiske na 1.škofiji planeta Zemlja. In ti bo povedal za kaj imaš še čas.
  Da ne bi klical kakega “tačrnega” k sebi v zadnjih uricah na Zemlji, da bi ga kasneje, reveža, moral po nesreči povoziti kak udbaški kamiončin! Prihrani revežu muke.
  Bodi, enkrat, dedec, Milan Kučan!

  Veš, če bi leta 91 vedel, kdo mi je dal ukrasti mojo puško, bi te takrat zagotovo poiskali, saj smo imeli na pretek sredstev,korajže in besa in Ljubezni do Slovenije na tone!

  Baraba satanistična, spokej k Hudiču !

 • Vera

  Spomini na dni,ko smo se odločali o odcepitvi od Juge , ter o osamosvojitveni vojni leta 1991 ne bledijo, zato si naj partijci ne domišljajo , da znajo samo oni vladati, saj so naši hrabri teritorialci obranili Slovenijo pred takrat najmogočnejšo JNA . Slovenijo – nazaj Slovencem za vekomaj !

 • Miro

  kaj bedaki , al vas spet nategujejo. prosim za odgovor, zakaj zoper omenjenega ni bila vložena nobena ovadba in sicer:
  3. decembra 2004 – 21. novembra 2008.
  10. februar 2012 – 20. marec 2013
  pametni kot ste, verjetno imate odgovor

 • SmashFascism

  Veleizdaja NE zastara. Čas je, da ga pokličemo na odgovornost

  • KAPIBARA

   En je Italijanom izdajal, pa je prej umru, kot pa odgovarjal..

 • garfi

  marsikje bi ga postavili pred zid
  v jugoButalah so ga postavili za precednika
  v zadnji oddaji toplovod murgelskega val202 je bil samo omenjen in takoj konec pogovora
  zblojeni Šalehar ni niti pojasnil
  https://val202.rtvslo.si/toplovod/

 • xtc

  Hja tule glede veleizdaje je zadeva realno taka,Milan Kučan jedržavljan Slovenije,ni pa pravi Slovenec.
  Kolikor je o njem uradno znanega izhaja oz. je potomec Madđarskih romov po strani očeta,ki je bil zagrizen Madžaron oz. Hortyevec,kot tudi Mama Marija,oče je bil ravnatelj mama učiteljica,je pa znano ,da je šlo za družino zelo močno magnjeno,k hortiyevi Madžarski,saj je bil Kučanov stric po vojni ustreljen zaradi Hortiysko madžaronstva.
  Tukaj se v bistvu pokaže nekaj,da je Kučan v bistvo človek brez domovine(kar romi kot taki so),če to povežemo z komunizmom so ravno taki ljudje brez identitete in doma(države) ravno najbolj zaželjen kader partije in interncionale kominterne,skratka gre za ljudi berez moralnih in drugih vrednot,ki so za partijo zelo lahko gnetljivi in najbolj goreče privržen in zadgrizen kader in ravno zato je Kučan tako napredoval in zato ga je Maček določil za naslednika-človek ,ki ga v bistvo na državo in narod ne veže nič-partija je zakon in njegove ambicije znotraj nje.
  Slepa privrženost Beogradu,ni bila slepa,pač pa stopnica na vzopn na Titov tron,na katerega si bolestno želi in za katerega ga je pripravljal Dolanc,a je bil le ta prehitro upokojen.
  Skratka Kučana na Slovenijo in Slovenski narod dejansko ne rodovno ne drugače ne veže nič,njemu je Partija domovina,mati in vrednota,v bistvu je partija povsod vzgajala partijske psihote bolestno privržene,ki so jih vedno izkali iz okolij,kjer ti kandidati niso bili močno narodno navezani.
  Ravno zaradi tega je Kučan delil izjave,kot jih je in počel kar je,v bistvu je človek brez domovine,naroda in vrednot-pravvi stvor partije in nesmrtno za ceno lastnega življenja in drugih privržen njeni ideji,pa četudi je treba nek narod izbrisati popolno z orožjem.

  • Miro

   hahahaha……. pa pravijo da se v sloveniji vsaka budala nima pravice izrazit…. še več, to taki kreteni kot si ti celo izkoriščajo

  • WISKY 1000

   pony je bil veliko tepen,da ni zrastel

 • Pjevač tuge

  KUČAN 3.6.2018 BOMO KONČALI S TVOJO STRAHOVLADO !

  • Miro

   kako pa boste to naredili?

   • Blade Runner

    Boš kmalu občutil, gnoj komunajzerski!

   • WISKY 1000

    mirkoslav,vozi na 24 kur,tam je mesto rdečih.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Tweety Bird

  Ma nehajte desnosučni nonstop nabijat o tem vašem “nedolžnem” Janšeku. Kdo je kradel orožje in ga preprodajal? Kdo je prejel provizijo od Patrie? Kdo ne zna pojasnit izvora svoje na tisoče evrov gotovine. Kdo je bil v zaporu? No?

  • Tweety Bird

   SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU :)

   • Blade Runner

    Gnoj prekleti komunajzerski! Zaklali te bomo, kot prasca in tako boš tudi cvilil!

    • WISKY 1000

     blade,to je neka kura rdeča komunajzerska

     • Steiermark

      Kaj naj pričakujemo od “lobotomirane” kokoši?

   • lokec

    Vidim te kako ti visi trebuh čez pas over 60. Prešerna ne mika

    • Tweety Bird

     Moj trebušček je prav trd in natreniran. Redno hodim v fitness…imam kar lepo telo:)

     • Steiermark

      še ena, ki se sama hvali, tukaj je še druga, s katero se lahko povežeš, da neboš tako osamljena. Skupaj se bosta hvalili, katera je lepša…..budala!

   • garfi

    še niste dovolj pobijali in ropali

  • WISKY 1000

   IMAŠ RADA Janeza,še sanjaš o njemu,mu zavidaš,ker ima pametno in lepo ženo,lepšo kot si ti grdoba.

  • Steiermark

   a še ne veš? tvoj katkonogi lažnivi jugokkomunajzarsko udbovski stvor! Sedaj pa rukni en štamprli, da se boš pobral – a (ne vem kako te nasloviti, ko si dvospolnik….)

 • mginko

  Pred 28.leti udbomafijska VELEIZDAJA, danes pa udbomafijski VELIKI POKI.
  Narod, ki spi, se strinja, da se bo hranil s komunistično travo.

 • Adolf Hitler

  Na današnji dan bi moral bit samo še smrad!

  • domovina mili dom

   Boljše pepel.

   • Steiermark

    Pa še ta “pepel” bi morali vskladiščiti skupaj z radioaktivnimi odpadki nuklearke Krško – globoko pod zemljo!

    • domovina mili dom

     Raztrosit po Pacifiku, drugače bi ga Iranci lahko plemenitili.

 • piko8

  Krvavo rokca madžarona PODGANE milana kuçana obesit za *PETE* kot Musolinija, da mu bo lastna scalnica tekla v nagravžni gobec !!!

 • Krtača 20

  Spet laži. Za tole nimate prav nobene osnove. Janšek ne upa tožit. Kozlal pa bi….

  • WISKY 1000

   ti boš večerjo skozlala od jeze,SDS+Janez ČISTA ZMAGA.

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Tu ta nov vecno zivu

 • Tweety Bird

  [Ekskluzivno] – POP TV

  Bosanska državljanka Dijana Đuđić, ki je pred volitvami dala kredit Janševi SDS, naj bi od leta 2016 z različnih računov dvignila več kot tri milijone in pol, skupaj s povezanimi osebami pa več kot sedem milijonov evrov gotovine. Zadevo po neuradnih informacijah obravnava tudi specializirano državno tožilstvo.

  • Tweety Bird

   Vir: POP TV

   Delovala naj bi kot del dobro organizirane združbe, ki naj bi preko slamnatih podjetij odpirala bančne račune, kamor naj bi prihajal denar neznanega izvora. In iz te kvote naj bi bila tudi sredstva, ki jih je posodila stranki SDS – 450.000 evrov.

   • Krtača 20

    Vprašite Janšo tud mal po Vuku. Đuđić prav da je dnar preko njega. V glavnem klerofašistična mafija.

    • Tweety Bird

     Vir: POP TV

     Đuđićeva domnevno sporna nakazila so se vršila na bančnih računih na Cipru, v Švici in Avstriji, na Slovaškem in Madžarskem in seveda v Sloveniji. Na enem od bančnih računov v Avstriji pa naj bi bila po neuradnih podatkih pooblaščena tako Đuđićeva kot Rok Snežič. Na računu naj bi bilo tri milijone evrov. Janez Janša pa ne vidi nič spornega, da se je stranka zadolžila pri njej.

     • WISKY 1000

      Janezu boste rdečke še nekaj za odškodnino prispevale hi,hi,hi……

     • tramal

      Domnevno si tudi ti največja kurbetina,kar pa jaz tudi uradno vem.

   • WISKY 1000

    izgleda,da sta rdeči sestri

   • lokec

    Neverjetno oh kako se te šeniram, oh kar tresem se tele zarukano butasto

   • garfi

    vir murgle

  • WISKY 1000

   tatarattaratattaratta,te že griza,še bolj te bo,prihaja čas,da vas ofce pošlihtamo.

  • tramal

   In vse to ti je kučan verodotojno povedal ,a ne.Pravi si noj in gnoj.

  • xtc

   Bosančki niso hoteli sodelovati z Kučanovo mafijo in odkklonili.

  • Steiermark

   koliko si pa ti rdeči krokar dobil, da toliko kvakaš o teh natolcevanjih, ki pa so realnost rdečih spak?

 • domovina mili dom

  Kaj narediti z izdajalci. Komunisti to znajo. Samo njihov način copy paste.

  • Tweety Bird

   Pripravlja se VELIKI POK !!!… 3.6. 2018 !!

   • Blade Runner

    Tako je! Takrat vas bomo dokončno počistili, gnoji komunajzerski!

   • WISKY 1000

    ja,ti si kar nabavi tabletke za zeljnik.

   • xtc

    In z njim padec Kučana in levih.

   • garfi

    mali prdec

 • Peter

  tumpek, vidim da braniš lik in delo svojega velikega vodje, no.

 • tramal

  Vsaka čast branilcem Slovenije in sramota za komunistične izdajalce slovenskega naroda .Z vsemi diktatorji so paktirali zadnji pa so sedaj muslimanski teroristi.

 • Ogard Novkar

  Me spominja na Gargamela.

 • Hun

  Slovenci so izredno sposobni, posteni, marljivi….skoda da ti ljudje, ki delajo v tujini v uglednih firmah samo opazujejo naso politicno burlesko….
  Ta nasa garnitura politikov je neprogresivna, populisticna in polna nespsobnih kandidatov, ki so visoko solani, nimajo pa nobenih izkusenj, zavidljive kariere oz. specializacije na strokovnem podrocju, ki jo je moc doseci samo v tujini…
  Mi ne zivimo na vojno kriznem obmocju da ns politiki populisticno futrajo z pretiranim domoljubjem in nacionalnostjo…se mi zdi da s tako propagando pljuvajo v lastno skledo…

  • xtc

   Ja ko vidiš ,da državo kot za časa Yuge uničujejo ljubljeni vodje pod rdečo zvezdo in sindromom Titeka in se derejo živela NOB,veš ,da je tujina edina rešitev.

 • Olga2345

  Slovenski narod mora postaviti udbomafijsjega zločina za zapahe! Zaradi svoje veleizdaje je Kučan osebno odgovoren za smrt vojakov, policistov in civilnih žrtev! Med njimi celo avstrijskega novinarja, pa levicarji tako vpijejo o novinarski svobodi!!!!!

 • svatne

  ALi je govor o LJUDSTVU ali o DRŽAVLJANIH ? Kako je mogoče “izdati” LJUDSTVO ali ETNIJO? Človeka kot DRŽAVLJANA zavezuje izključno ZAKON DRŽAVE, katere DRŽAVLJAN je.
  Kdaj bo konec balkanskega slovarja in balkanskega utrujanja z “izdajalsko obsedenostjo”??? Do leta 1918 smo bili te kuge obvarovani.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  a se koga zrajca jeza sveckarjev?

  • garfi

   KurČĆanizemNOT

 • rebula7

  TISTI KI POVELICUJEJO KUCANA KOT DOBRO OSEBO NAJ OMENIMO DA IMA NJEGOVA ZENA V DAVCNI OAZI TOLIKO POKRADENEGA DENARJA VAS VSEH SLOVENCEV DA LAHKO KUPI CELOTNO DEZELO SLOVENIJO.TOLIKO O MAFIJI KUCAN KI SE VAM SE VEDNO NAZALOST VLADA ZE 27 LET.

 • Franko Rebec

  Malka Sivec

  MAJHNA SMET

  Majhna smet bi košarko igrala,
  v koš igralce sproti zametuje,
  nove v igro vabi, nagrajuje,
  košev že nešteto smet je dala.

  Smet je v košarki nekak selektor,
  kajpada obvezno negativen,
  v hudobiji karseda aktiven,
  slabih je igralcev smet kolektor.

  Majhna smet je silno trdovratna,
  se prilepi, v material zagrize,
  s tem povzroča dolgotrajne krize,
  smet pritlehna, pa tako zagatna.

 • garfi

  veleizdajalec nadaljuje z uničevanjem naroda in države
  volitve 3. junija bodo povedale veliko o naši usodi

  • dUSAnSlovenia

   Žal SLABO kaže. Ankete? Ustvarjanje, ne MERJENJE. TURNŠKI-Morilci, bodo zopet proslavljali, ker je PAMET SLOVENCE ZAPUSTILA. SRAM ME JE.zelo.

   • garfi

    upanje umre zadnje
    kar se mene tiče se ne bom predal ali prodal
    bolj kot sram nas je lahko strah

 • samotoje

  Ne vem, če bo tale dočakal sojenje zaradi veleizdaje. Slabo izgleda.

  • garfi

   če crkne bi bilo tudi dobro
   malo verjetno, ker ima dovolj nakradenega

   • Hribouc

    Grob bo imel na neznanem udbaškem gozdičku in čezenj bodo zasadili tajne neslišno rastoče sibirske smrekce z rdečimi popki!

    • garfi

     postavili mu bodo spomenik
     psihopati za psihopate

     • Hribouc

      Ja, spomenik pa bo imel, of course!
      In pisalo bo:

      Za Domovino z veleizdajalcem v nove rdeče kurčeve zarje!

      Ne sina ne Partije po meni ne bo, ker se bojo sami zjebali in požrli med sabo, ko mene in fukfehtarja Zokija in Zdenka in Spomenke ne bo več in bo Golobič sam!

 • Franjo Trojner

  RES JE, niso bili vsi v Sloveniji za odcepitev
  od bivše totalitarne Komunistične Juge,
  leta 1991 so mnogi možje in fantje pustili domovino in narod na cedilu in bežali v dolgih kolonah preko Maribora, Kungote in mejnega prehoda Jurij na varno v Avstrijo. Sam sem jih, kot pripadnik TO videl na lastne oči in mnoge sem tudi osebno poznal, bili so tudi takšni, s katerimi sem hodil na orožne vaje in bi morali biti z menoj v enotah TO, pa so raje zbežali! Takšni so danes najbolj glasni, ti dezerterji, ali pa samo navadni strahopetni usrani preračunljivci, pa tudi pravi nasprotniki osamosvojitve in osamosvojitvene vojne, danes največ pljuvajo po vseh, ki smo z orožjem v rokah branili naš narod in novo državo pred agresorsko komunistično vojsko JLA, katero smo porazili in jo ponižano izgonili iz države.
  Sedaj lahko razumete zakaj je celo na državnih proslavah več zastav nekega drugega veteranskega združenja, ki se je pod tujimi totalitarnimi simboli borilo za tujo, drugo državo in totalitarni komunističen režim, ki se je v vsej svoji vladavini izkazal za najhujšega kršitelja vseh in tudi najbolj osnovnih člivekovih pravic in svoboščin in tudi ti ljudje si danes lastijo zasluge za osamosvojitev in postavitev prve samostojne, demokratične države vsega Slovensjega roda, kar je TOTALNI ABSURD!
  Glede razlike v od države priznanih pravic vojnim.veteranov NOB in veteranov vojne za Slovenijo 1991, pa smo slednji v izrazito neenakopravnem, podrejenem položaju, pravi revčki, kar je sramota za to državo in narod!

  • Hribouc

   Bravo.
   Na veliko svinjsko žalost – tako je Franjo.
   Prekleti rdeči hudiči!
   Smrt komunizmu in vsem fašizmom!

 • Olga234

  Če ne bi bilo Kučana, tudi Slovenija ne bi obstajala, niti Slovenci, zato mu upravičeno pravimo oče naroda!

  • Hribouc

   Oče naroda MADŽARONOV po vzoru njegovega fotra osebno!

 • Wizeman

  Prekleti lažnivci pokvarjeni. Žal je to najmanj, kar vam lahko človek pove…..

 • Hribouc

  Petokolonaš.
  Veleizdajalec nove demokratične prve države starodavnega ljudstva Slovencev, ki so tu že tisočletja!
  Prvi sivi stric iz ozadja.
  Šef Udbe.
  Šef CK ZKS.
  Šef mafije Forum 21.
  Rdeči car podzemnega udbaškega Slovenistana.
  Boljševik Nr.1
  Ljubitel carja Putina Groznega
  Ljubitelj rdečevelikonočnega stegna in rdečih kurjih jajc
  —————————————————————————————
  KAJ NI TO ČUDOVITO ?

  Vse to bo nekoč v učbenikih in naših otrok deca bo pljuvala v spomin na rdečo Barabo.

 • Stefan Fidler

  Če vse to drži,potem se sprašujem,če nisem imel privide,ko sem imel od 27. junija do 6. julija 1991 v rokah Poluautomatsko puško 7,62 mm M.59 v Teritorjalni vojski

  • KAPIBARA

   Torej si bil eden od 12.000, oziroma malo kasnejši..
   Kaj pa v kontejnerjih za smeti iz A..( štrajk semtarjev) a so bili samo “Armbrusi” ali še kaj drugega.. ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!