Neposredna Vera Mejak: Vsi na evropske volitve! Socialisti bi radi uničili Evropo, nas pa zamenjali z uvoženimi volivci!

Pravnica Vera Mejak.

“Evropske volitve, ki bodo 26. maja, bodo lepa priložnost, da v Bruselj pošljemo poštene, demokratične politike, ki jim je mar za Slovenijo, socialistom pa pokažemo vrata. Tranzicijska levica, ki ves čas svojega vladanja ljudem nalaga vedno nove davke, niža družinske prejemke in pokojnine, si v Bruselj ne zasluži priti. Ljudem deli drobtinice, da ima socialni mir, bogatim levičarskim lobijem pa potico, vse po načelu deli in vladaj. Sprejemajo celo posebne zakone za posebne privilegije (Teš 6, Magna, 2. tir), hkrati pa nič krivim otrokom vernih staršev odrekajo ustavno zajamčeno pravico do sofinanciranja javnega programa v zasebnih šolah, zdaj pa bi radi še v Evropski parlament, da bi nas zatirali še iz Bruslja,” je v oddaji Polemika povedala gostja Vera Mejak, pravnica finančne stroke.

Tudi od evropskih volitev sta odvisni naša varnost in svoboda, zato vsi na evropske volitve, da nam Kučanovi novi obrazi, ki nas pehajo v obubožanje, ne bodo vladali še iz Bruslja, je kompanijo staro-novih levičarskih obrazov, ki se želijo preriniti v Evropski parlament, okrcala pravnica Vera Mejak.

Volitve, ki so pred vrati, so enkratna priložnost, da Slovenijo ponovno normaliziramo v evropskih tirih, v Bruselj pa pošljemo ljudi, ki bodo nadzorovali ureditev zdravstva, zahtevali znižanje davkov in vzpostavitev nadzora na mejah. A takšne ali drugačne evropske poslance vedno izvolimo ljudje, pogosto še najbolj tisti, ki ostanejo doma. O tem, kaj lahko že 26. maja naredimo sami, da bo nam, našim otrokom in vnukom bolje, smo spregovorili z Vero Mejak, odlično pravnico finančne stroke in poznavalko naših razmer, energično gospo, ki kljub zahtevni življenjski poti izžareva neverjetno veselje do življenja.

Izrojena levica se ne trudi izboljšati položaja družin
Mejakova pravi, da so v Španiji osnovna živila brez davka in bi tako lahko bilo tudi v Sloveniji, kjer ogromno ljudi težko živi in kjer je turizem pomembna veja gospodarstva. Vlada bi lahko vsem nam olajšala življenje in prispevala k blagostanju in boljšemu življenju družin in upokojencev, a izrojena levica se raje ukvarja sama s sabo, ne trudi se izboljšati položaja družin z več otroki, financira in podpira pa homoseksualni lobi, ki za narod kot tak in družbo v celoti pomeni propad, kot smo videli na referendumu decembra 2015.

Tranzicijska levica ves čas svojega vladanja ljudem nalaga vedno nove davke, niža družinske prejemke in pokojnine. Ljudem deli drobtinice, da ima socialni mir, bogatim levičarskim lobijem pa potico, vse po načelu deli in vladaj. Sprejemajo celo posebne zakone za posebne privilegije (Teš 6, Magna, 2. tir), hkrati pa nič krivim otrokom vernih staršev odrekajo ustavno zajamčeno pravico do sofinanciranja javnega programa v zasebnih šolah. Neizkoriščena finančna sredstva, zgrešena zunanja politika in nekritično sprejemanje migrantov kažejo, da se Šarčevi vladi sploh ne sanja, česa si želi slovenski narod, kaj bi ljudje radi. Trenutno nam manjka 300.000 mladih do 30. leta starosti. Sposobni mladi pa se soočajo z brezposelnostjo, pomanjkanjem stanovanj in previsokimi davki, ki dušijo podjetništvo.

Vlada, ki ne opazi in ne spoštuje potreb lastnih državljanov, posebej mladih, ki odhajajo v tujino, ker doma zanje ni dela, si ne zasluži niti najmanjšega spoštovanja. Vlada, ki ne zna poskrbeti za lastne ljudi, tudi v tujini ne more suvereno ščititi slovenskih interesov. Čeprav so naše zahteve po pravni in socialni državi upravičene, nam jih levičarska vlada novih obrazov ne bo izpolnila. O tem, kje iskati rešitve za nakopičene gospodarske in politične težave sodobne Slovenije v letu evropskih volitev, smo v tokratni oddaji Polemika spregovorili s poznavalko tematike, energično damo brez dlake na jeziku, Vero Mejak. Vabljeni k ogledu posnetka oddaje.

Franci Donko

 • xtc

  Žal ima EU podobne težave in brez resnih zadev ne bo šlo,

 • sunday

  vera mejak – prava ženska, ko bi vsaj večina vsaj razmišljala podobno !!!

  • rdečicvet

   Torej – piši z veliko začetnico .. :)

 • Valter BraniSlav

  Francija Danka zopet napadajo homoseksualci.
  V njegovih homoeroticnih fantazijah….

  • von Rhein

   Ukvarjaj se s tvojim sorodnikom Šoltesom,ki je že vzgojen kot škodljivec parazit.

   • Valter BraniSlav

    Zakaj ?

   • SIMON ROZIC

    …in tihi peder!, kar vsi vedo, predvsem študenti !

  • učko

   Njegova danka te pa res kar naprej rajca.

  • Steiermark

   Izgleda, da te tvoj partner, travestit iz venezuele, ne zadovoljuje več, zato iščeš nove žrtve, ki bi prevzele vlogo tvoje lepotice!

  • šmentanamuha

   Valter, kaj si se zalubu u Francija?

 • montyamp

  Socializem crkne , ko zmanjka tujega denarja .

 • montyamp

  Pesimist :”Joj , ne more biti več slabše .”
  Optimist : “Kako da ne , seveda je lahko še slabše .”
  Komunjist- NKVD – levičar :”Nema človeka , nema problema , jame čakajo.”

 • Roman Benedik

  Največji uvozniki migrantov so Janševi kolegi iz EPP,Merklova in JUncker

  • Mihilus

   Ja, saj tudi Janša in njegovi podpirajo imigracijo. Samo, da mora biti legalna, heh.

   Vsi so isti.

   • WISKY 1000

    lolek

   • Steiermark

    Da so “vsi isti” ti je najbrž povedala rdeča pasja elita, katere se, po pravici in resnici povedano, bori za evroazijo pri nas!

    • Mihilus

     Meni sta politično gledano strateški dve stvari: okolje in družba. Danes so razlike med levico in desnico so glede teh vprašanj kozmetične.

     Desnica vidi v okolju samo resourse, ki ga je potrebno porabiti, da se zagotovi gospodarska rast, levica pa v okolju vidi samo resourse, ki ga moramo dati ubogim revežem iz držav tretjega sveta in drugim ubogim zatiranim skupinam – ženskam, pedrom, črncem.

     Kar pa se družbe tiče pa obe strani zagovarjata politiko, ki je pripeljala do trenutnega sranja: pravice za ženske, strpnost do homičev, imigracijo in pa seveda demokracijo – mob rule. Razlogi so seveda različni, desnica to sranje podpira “ker je dobro za ekonomijo”, levica pa zato, ker pač sovraži zahodno civilizacijo. In ja vse te stvari so razlog za razkroj zahodne civilizacije.

     Še najbolj patetični ste pa luzerji, ki tega ne vidite.

  • WISKY 1000

   bolek

 • Mihilus

  Pogumna je tale gospa, da govori o zamenjavi kajti Francoz, ki se je domislil skovanke “velika zamenjava” (great replacement) znova pred sodišči zaradi “sovražnega govora”.

  EU je res postala parodija judeo-demokracije.

 • učko

  Vero Mejak za predsednico vlade !!!!!!!!

  • WISKY 1000

   kaj se ti po vetru ravnaš,kot vedno,malo tu malo tam.

   • učko

    Po vetru se ravnajo tisti, ki imajo od tega koristi ! Jaz sem s.p., ne delam z državo in nimam nobenih koristi od nje ! Torej, vprašaj ti tvojga JaJota, zakaj je sesul Demos, zakaj je sesul 1.Peterletovo vlado in šel vesel v Drnovškovo vlado in zakaj še vedno sodeluje z režimskimi kriminalci ala Bavčar, ki je mimogrede rečeno zaprt samo za to, ker ni dosledno poslušal navodil Kučana. Še veliko je teh JaJotovih grehov ! Razumem, da ima sina “tankštelerja”, ki mu mora rihtat dobro službo pri državnih jaslih in hčerko, ki je tudi pri državnih jaslih, ki pa jih nadzira ta rdeči režim. Sigurno se jim mora kako oddolžiti, pa da to ni preveč očitno. A razumeš ti to. Sicer pa se napiše whisky, nimaš pojma čoban !

   • učko

    Nej se Jajo rajš dobro nauči plesat srbsko kolo! https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk
    ajde da vidmo

  • šmentanamuha

   Za predsednico države.

 • Perkele

  Nima smisla volit SDS, ker so v koaliciji s socialisti -Tanjo Fajon in Merkl-Sorosevo EPP. Dom je prava anti-Soros domoljubna izbira.

 • Janez Kepic-Kern

  Dober dan vsem skupaj !
  JA
  VRLA GOSPA VERA MEJAK
  JE
  VSE DOBRO , ODKRIITO POVEDALA
  KOT
  VEDNO.
  V Španiji so vrgli SOCIALISTE Z OBLASTI.
  Kdaj bodo v Franciji
  ODSTAVILI TISTEGA “ UBOGEGA” Macrončka”, ki
  namesto, da bi imel lastnp
  drużino – ŻIVI. s 66 let staro żensko, ki bi lahko bila njegova – MAMA !
  SOCIALISTI
  SO
  PA RES – ČUDAKI !
  Lr. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Nata

  + + + + + + Sijajno ste povedali, ga. Mejak !!
  A bo zelo težko tudi v EU karkoli narediti. Saj vidimo kaj se dogaja zadnja leta !

  Kakšne odločitve sprejemajo. .. .

  Že prej sem bila nejeverni Tomaž, sedaj , ko pa slišim in vidim, da celo špicparkeljc dela tako reklamo, ma pa skrbi
  Koliko pa jih je v EU Parlamentu, ki mislijo tako, kot naši desni ? Izgleda , da zelo malo.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  ŠE DOBRO,
  da ‘żal naš” IZTOK PUŠNIK – ni
  utegnil ustanoviti svoje stranke “ŠMARNICA”
  TO BI BILA
  ZELO NEVARNA – ex KP, ZK STRANKA, KER
  IZTOK PUŠNIK – bo včlanjeval
  LE PIVCE ŠMARNICE IN ALKO PIJAČ
  Ljubiteljev ALKOHOLA je pa v SLOVENIJI – seveda VELIKO !
  L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE

 • macon

  Verjeti, da bi kdo rad Evropejce zamenjal z uvoženimi volilci, je skrajno razmišljanje in se mu lahko posmehujejo tudi levičarji, vsekakor pa vsi zmerni. To enostavno ni mogoče.

  Mogoče pa je, da nas s skupnim seštevkom levičarskega družbenega sranja (migranti, bio-eko, zelena energija, permisija, lgbtq, politična korektnost in kvote) v povprečju naredijo veliko bolj revne in brezpravne.

 • trumpet2018

  so jo že uničili, Nemćija uničena, Švedska tudi, Francija tudi že skoraj uničena, ta ženska ne ve o čem govori, a ta ženska ne bere neodvisnih medijev?, Stockholm in Koln sta posiljevalski prestolnici Europe. Ta gospa očitno gleda samo fake medije ali pa živi na luni, v Londonu so kazniva dejanja porasla za 70 procentov, vsakodnevni napadi z noži, kraje motociklov, kraje avtomobilov, vlomi ob dnevu, posilstva……….

  • šmentanamuha

   Ta ženska zelo dobro ve o čem govori, boljše kot ti zagotovo.

   • trumpet2018

    to je tvoje mnenje, moje mnenje pa je, da je Švedska kapitulirala pod islamistično invazijo, ljudje si ne upajo na ulice ponoči, islamisti napadajo policijske postaje, vsak teden posilstva in napadi, zažigi, kriminal s strani ilegalcev. malo si poglej alternativne medije( vse podkrepljeno s posnetki in javljanji nv živo), pa boš mogoče spremenil mnenje. ta gospa pa nima pojma o pojmu, oziroma ni v celoti informirana, potem pa govori neumnosti

   • Darth Vader

    jaz mislim, da ta gospa jaha samo nek val ekstremnega populizma, v glavi nima ničesar, niti ne razume sedanjosti……ti jo pa tudi ne, če na zgoraj napisana dejstva, ki ti jih je naštel trumpet2018 reagiraš s tavkom: “”ta ženka zelo dobro ve o čem govori, boljše kot ti zagotovo.”……

 • marko

  Tercialka bljuva težko prebavljivo govno.

 • Darth Vader

  mislim da je EU precenjena…..prav tako mislim da vera mejak sploh ne ve o čem govori, niti nima razdelane ločnice med socializmom in tržnim kapitalizmom naj pojasnim zakaj….in sicer….obstaja zadeva, ki se ji reče EU proračun/EU skladi….tja notr se steka davkoplačevalski denar, katerega nato države črpajo za določene potrebe (kot je bila za slovenijo recimo kanalizacija pa še kaj)…no in če mimo kapitalskega trga črpamo davkoplačevalski denar iz skupne malhe….kaj je potem to drugega, kot socializem? vzamemo bruto plačnikom v EU proračun in damo neto prejemnicam v proračun….torej vzamemo tržno-kapitalističnim državam, ki imajo presežke zaradi trgov….in damo socialističnim đamahirijam in vukojebinam ter post-komunističnim luknjam, kot je Slovenija…..mi lahko prosim kdo torej pojasni, zakaj EU sama ni imenovana Socialistična Evropska Unija? tako da prosim lepo…..EU je narejena zato, da se socialisti vseh barv lepijo na drek imenovan skupna malha

  • trumpet2018

   res je, zato se pa hočejo angleži odcepiti, ker će prispevaš več, kot pa ven dobiš, potem je bolje da te v takšni EU skupnosti ni, odcepiti se hočejo tudi zaradi vsiljenih ilegalnih migracij s strani EU, saj vemo kako (neizvoljeni) euro diktator Juncker redno grozi madžarom, ker zavračajo muslimanske nekoristne , neizobražene barbare iz srednjega veka. Vsi levičarski mediji plljuvajo po brexitu, nikoli pa ne povedo vzrokov, zakaj je sploh prišlo do brexita

   • Darth Vader

    tako…..junckerja je izvolilo dejstvo, da je vodja davčne avtopralnice v luksemburgu, hkrati pa dedič nacističnega industrijskega imperija Junkers, ki je za Luftwaffe delala avione Junkers….al Junckers, kakorkoli se že napiše…..če te pa natančno zanima, zakaj je EU nacistični konstrukt, pa predlagam, da si prebereš tole napisano 11.9.2011:

    Evropski globalisti izvajajo novo dejanje ekonomskega terorizma z izrabo evropske dolžniške krize za namene vzpostavitve “Združenih držav Evrope”, na čelu z predsednikom sveta evrope Hermanom von Rumpoy-em, ki je naznanil, da je pripravljen voditi skupino. Poteza, ki ima zastrašujoče podobnosti, če jo primerjamo z načrti vrhovnih nacistov, od katerih jih je mnogo ustanovnih članov EU, z namenom vzpostavitve enotne ekonomske regulacije kontinenta. Voditelji EU zastrašujejo s
    posledicami, če bi se države članice odpovedale euru, grozeč z ijavami,
    kot naprimer, da če bi euro propadel, bi to vodilo do t.i Njihova “rešitev” je, da se jim preda še več moči za vzpostavitev skupne ekonomske politike na račun državne neodvisnosti, de facto vlada za celotno Evropo. “Predsednik Evropskega sveta Herma van Roumpoy je naznanil, da se je pripravljen potegovati za naslednji mandat za vodenje mesta predsednika EU, da vodi Združene države Evrope” “g,Van Rompuy je naznanil, da je pripravljen prevzeti nekončano eu-consko dolžniško krizo z novimi avtorizacijami za vzpostavitev ekonomske vlade v Bruslju”. Sočasno je britanski premier David Cameron prejšno noč dejal da mora Britanija “pustiti dežele eurocone, da se
    premaknejo v smeri Združenih držav Evrope s centralizirano ekonomsko
    politko,” več: https://ambasador21.wordpress.com/2011/09/11/nacrt-za-evropsko-ekonomsko-vlado-je-nacisticni-konstrukt/

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • traktor

  Stara je zakon. Popolno nasprotje debilom, ki ste jih izvolili. In, ki nam bodo do konca zajebali domovino.

 • Janez Kepic-Kern

  KER JE POMEMBNO
  TUDI TUKAJ !
  SD Dejan ŽIDAN – NAJ SE – NAM SLOVENCEM – OPRAVIČI
  ZA
  NJEGOV
  “GOVOR”,
  KI JE BOIL POLN NERESNIC IN NETOČNOSTI – ZAVAJANJ
  EX KP, ZK STALINSKO-TITOISTIČNIH POTVORJENIH IDEOLOŠKIH “RAZLAG”
  KI
  “NE PIJEJO VODE”
  Zavajal je vso slovensko javnost, v kateri je le še malo ljudi,
  ki so bili – osebne priče dogajanj 1941-1945.
  Skrajno – nekorekten nastop in . “govor”,
  ki ni bil na ravni – javnega politično državnega – predstavnika !
  moje osebno državljansko mnenje – Janez Kepic-Kern, roj. 1952.

  ŠE TUKAJ.
  SPODNJEGA
  – SE DOBRO ZAVEDAJMO – NAŠA BESEDA, NAŠA STALIŠČA – SO ENAKOVREDNA !
  SLOVENCI – BODIMO SAMOZAVESTNI !
  Vsakdo od nas
  IMA
  ENAKE – DRŻAVLJANSKE IN POLITIČNE PRAVICE
  KOT
  KAK – SD D. ŻIDAN ali kot
  zelo sporna SD Tanja F., M. KUČANA ITD.
  Njih
  BESEDA NI – NIĆ VEČ VREDNA
  – kot
  NAŠA BESEDA.
  V
  JELŠANAH – naj bo ENAKO KOT
  V
  ŠENĆURJU pri Kranju.
  TAM JE BIL DOVOLJ MOČAN JAVNI ODPOR
  PROTI VSILJEVANEMU MIGRANTSKEMU CENTRU
  IN
  V ŠENČURJU – danes
  MIGRANTSKEGA CENTRA – NI !
  TI
  LJUDJE IZ SD, LEVICE, SMC, SAB, DeSUSA IN IZ
  LMŠ SE SAMO “ afnajo” s svojo
  “velikodušbostjo” NA ŠKODO VSEH NAS
  SLOVENCEV
  IN
  SLOVENSKIH DAVKOPLAČEVALCEV.
  Nam
  SLOVENCEM
  EX KP, ZK STRANKE – NE BODO – PODARILE – NIČ.
  Samo nizke PLAĆE iN PENZIJE
  TER VISOKE DAVKE
  BOMO POD
  SD LEVICA, SMC, SAB, LMŠ DESUSOM
  ITD
  LE TO – NIĆ – bomo imeki ! L. r. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  JA
  VRLA GOSPA VERA MEJAK
  JE
  VSE DOBRO , ODKRIITO POVEDALA
  KOT
  VEDNO.
  V Španiji so vrgli SOCIALISTE Z OBLASTI.
  Kdaj bodo v Franciji
  ODSTAVILI TISTEGA “ UBOGEGA” Macrončka”, ki
  namesto, da bi imel lastno
  drużino – ŻIVI. s 66 let staro żensko, ki bi lahko bila njegova – MAMA !
  SOCIALISTI
  SO
  PA RES – ČUDAKI !
  Lr. JANEZ K. KERN KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!