Nočna mora režima se je uresničila: Spletni portal Nova24TV je postal najbolj bran novičarski portal v Sloveniji!

Spletni portal Nova24TV (Foto: posnetek zaslona)

Po štirih letih necenzuriranega poročanja se je spletni portal Nova24TV po podatkih Alexe zavihtel na prvo mesto glede na obiskanost slovenskih uporabnikov spleta med medijskimi portali. Tako smo uspeli prehiteti številne režimske propagandne spletne portale podprte z davkoplačevalskim denarjem in to kljub nagajanju režima, ki smo mu vse večji trn v peti.

Po štirih letih delovanja je spletni portal Nova24TV upravičil zaupanje svojih bralcev in se povzpel na prvo mesto med medijskimi portali v Sloveniji. Glede na obiskanost med slovenskimi uporabniki svetovnega spleta, kot so jo izmerili pri Alexi, se namreč Nova24TV uvršča na peto mesto med vsemi spletnimi stranmi, pred nami so le še Google, Youtube, slovenska različica iskalnika Google in Partis.si.

Med obiskovalci spletnega portala Nova24TV je 95,83 odstotka slovenskih uporabnikov, sledijo pa uporabniki, ki do našega portala dostopajo iz sosednjih Avstrije in Hrvaške.

Spletni portal Nova24TV prehitel številne portale, ki so tudi finančno podprti s strani režima
Spletni portal Nova24TV se tako uvršča pred medije, kot so pajdaško kapitalistični portal 24ur.com, Siol.net v lasti državnega Telekoma Slovenije in MMC RTV SLO, katerega delovanje smo prisiljeni financirati z RTV prispevkom. Tudi slovenski uporabniki spleta so tako spregledali, da omenjeni mediji, ki so močno finančno podprti s strani režima nekritično širijo le propagando, medtem, ko na spletnem portalu Nova24TV že vsa štiri leta delovanja bralci lahko berete necenzurirane novice, ki jih v drugih medijih ne boste zasledili.

Alexa (Foto: posnetek zaslona)

Nova24TV je vse večji trn v peti režima
Prav s takšnim delovanjem je spletni portal Nova24TV zaradi svoje priljubljenosti postal vse večji trn v peti slovenski globoki državi, ki se nikakor ne more sprijazniti, da živimo v demokraciji in da se mora soočiti tudi s kritikami. Tako so nad nas poslali številne agente, ki nas skušajo utišati, med drugim nam očitajo sovražni govor. Takšna primera sta radikalni aktivist Domen Savič, ki si kot obseden že več kot leto dni prizadeva uničiti medij, ki je v tem času postal najbolj priljubljen spletni medij v naši državi ali Anuška Delič s svojim z davkoplačevalskim denarjem podprtim portalom Oštro, na katerem izvaja projekt Razkrinkavanje, s katerim nam očita širjenje lažnivih novic. No, njeno delovanje smo že večkrat razkrinkali sami, njeno delo namreč ne bi moglo biti bolj oddaljeno od iskanja resnice, gre le za ideološko propagando in izkrivljanje dejstev.

Šarec s svojim pozivom podjetjem v državni lasti diskriminira opozicijo in škoduje državnemu premoženju
Tudi predsednik vlade Marjan Šarec je, namesto, da bi se s kritikami soočil in kdaj odgovoril na očitke, kot pravi totalitarec rajši pozval podjetja v državni lasti, naj ne oglašujejo pri nas. V svoji kolumni v tedniku Demokracija je to komentiral tudi Jože Biščak, ki je zapisal, da bi se vlada, če bi bila dober gospodar državnega premočenja, kvečjemu vprašala, zakaj nekatera podjetja v državni lasti ne oglašujejo na našem spletnem portalu: “Oglasi na tem portalu bi se splačali, saj bi podjetja prodala več blaga in storitev, s tem bi lahko povečala dobiček, država bi dobila več dividend in bi znižala davke.” Šarčev sporen poseg v medijsko svobodo, ki so ga podjetja v državni lasti razumela, da se je treba izogibati oglaševanju v medijih z desnim ideološkim predznakom je tako v neposredno škodo davkoplačevalcev in pomeni diskriminacijo opozicije. “Če kdo, potem ravno državna podjetja ne bi smela diskriminirati na podlagi ideologije,” je še poudaril Biščak.

Rok Krajnc

 • Ranko Domobranec

  CESTITKE!!!!!!SAMO TUKAJ LAHKO BEREMO RESNICO!!!! JANSA! JANSA! JANSA!

  • rubec

   Ranko. Prebranec in hors ne gresta skupaj. A nimate na metelkovi nobenih predavanj na to temo?

   • GanciJajćko

    On ma hors ti pa Noro24 za u žilo. Prdekanac

    • pajot

     Može seljak iz sela,a selo ne može iz seljaka.

     • GanciJajćko

      Res maš. A nis ti vekov Nori24 da se poslavlas? Malomeščan.

     • Mirko

      Admin, zbriši pajotov prispevek, ker NI v slovenščini !!!

     • pajot

      V slovenščini se ga ne da fino povedat. Pametni razumejo kaj sem hotel reči Ganciju.

     • Mirko

      Saj razumem, ampak mi gre na živce, ko hodim po Tivoliju, pa imajo na vse glas mobilce, kjer si predvajajo “ta spodnjo” muziko, pa čeblajo po svoje, tudi, kadar te vpraša za kak lokal, kje je ( restavracija pri ribniku) ali pa kako se pride na Vič…. Saj me kot turisti ne bi motili, ampak če delajo v Sloveniji, MORAJO govoriti slovensko. Saj smo se na referendumu odločili za Slovenijo ali pa se je kaj spremenilo, saj politika hoče priznati kar srbsko manjšino…… Tega v Sloveniji ni, raze nekaj malega v belokranjskih vaseh, ampak tisti se deklariajo že za Slovence. .

    • mici

     Gospod, vidi se vam kam sodite, to pa sami presodite.

     • GanciJajćko

      Gospodicna med tvoje noge?

 • SIMON ROZIC

  Verjamem, čeprav se baje popravlja tudi Delo; članek o nesposobnem Šarcu
  je kar dober, poln usmiljenja in nervoze novinarja, ki ne ve kaj bi napisal, da
  bi resno in tragično dejstvo resnice zabrisal!
  Nova 24tv piše in ne briše! Tako se dela!

  • Ranko Domobranec

   Ne more biti dober!! komunisti ne naredijo nic dobrega!!!!!

   • macon

    Admin, prosim pobriši gornjega levega provokatorja.

    • Stajerka

     ….blokada…..on pa naj kar naprej nabija promet in popularnost Nova24 :))……

    • pavle podhribski

     resnica boli–komentarji še bolj !

    • GanciJajćko

     Jebo ti admin mater

     • rubec

      Majmun, imaš domotožje? Ni panike. Danes je na letališču Milana Kučana pristalo letalo Ruanda air.

     • GanciJajćko

      Grims bo popizdu. Spet mu nigre vozjo. Proklet Kurčoni.

     • samotoje

      Admin, briši vulgarnega primata. Ne sodi v človeško okolje.

     • GanciJajćko

      Brisal mi bos ti kurac. Izdajalc. Kar ne prenesem so pa tožibabe, žvižgaci , cinkatorji…

     • samotoje

      Admin, briši vulgarnega primata, ker je tudi nepismen.

     • GanciJajćko

      Kot Trump. Jebo ti admin mater

   • SIMON ROZIC

    …potem pa ne vem, a je imel novinar mogoče virozo
    z visoko temperaturo?…

   • Anton

    Titu so pa nogo odrezal.

 • piko8

  Čestitke Nova 24 tv za nepotvarjanje renice, RESNICA JE SAMO ENA!!
  Od šarca do Magarca!!

 • učko

  Bravo, vsaj nekaj !

 • Marjan Dubrovnik

  BRAVO!

 • Unikatna

  Bravo!!!

 • antimur

  To že dolgo vemo, ker znanci, ki so popolni kučanistični podrepniki bolj vedo kaj piše Nova24 kot pa jaz za RTV, Delo, Dnevnik, Večer. Neustavljivo prihajajo časi, ko bomo to rdečezvezdaško kučanistično drhal razstrgali na atome, toda pred crkavanjem je vsaka zver še bolj popadljiva kot običajno, zato jih moramo jebati do konca njihove temne ere. Kučan in rdečezvezdaška golazen, bay, bay in to upam, da za večno.

 • dob

  “Če kdo, potem ravno državna podjetja ne bi smela diskriminirati na podlagi ideologije,”

  Kakšne ideologije, Biščak?!?

  Kaj to, da kradeš, je ideologija in je zato krajo, umor, sprenevedanje, laganje treba spoštovati, ker smo pač dolžni spoštovati ideologijo, čeprav morda ni tvoja?
  In nasprotje temu, torej, da posluješ pošteno in skladno s pogodbami, ki jih podpišeš, da ravnaš po svoji vesti in ne po diktatu, da govoriš resnico… je to tudi samo ideologija, ki je lastna nekaterim, ne pa vsem in – kaj potem, nič zato, ljudje pač drugače mislimo, a ne, saj smo demokrati…..??????

  Jaz imam vas kvazi-desničarje na sumu, da se vam je kučan splazil v možgane in da zdaj razmišljate enako kot on. Govorite kot on, uporabljate njegov besednjak, razmišljate kot onm… in sebe prepričujete da niste on. Kaj pa ste!?
  Vam jaz povem kaj ste: usrana defenzivnost na pohodu, ki maha z zastavo vdaje!

  • Olga101

   Drugače vas podpiram. Vaši komentarji so duhoviti in inteligentni. Toda tokrat ste ustrelili mimo. Tale vaš komentar namreč potrjuje Kučanovo tezo o vsegliharstvu. Smo na desni tudi kdaj nepošteni in goljufivi, a nimamo Kučana v glavi. Smo različni!

   Zadnji vaš stavek je žal res, a mislim, da se je že začelo – shod Rešimo Slovenijo. Res lahko najdete napake (tudi katastrofalne) pri Kanglerju, Podobniku. Tudi Janša ni svetnik. Ampak oni trije lahko Slovenijo zbudijo, da se končno osvobodimo udbomafije. Poznate koga drugega? Ušajeva je v svoji mržnji do Janše koristni Kučanov idiot. Brščič? Intelektualci?

   Vi iščete popolne svetnike na desnici, ki bodo brez napak. Ni jih! Rešitev je le menjava na oblasti! Levo, desno, levo … Kajti le tako se ne bodo mogli politiki preveč usmraditi! Leva scena pa je po 70 letih vladanja povsem v dreku. Še Herkules ne bi mogel počistiti tega Avgijev hleva.

   Zatorej podprte desnico, ki ne bo sedaj šla pod Kučanom SZDL dežnik. Tak je Janša. Podobnik in Kangler (sploh zadnji) sta preveč pretrpela, da bi se šla mostogradnjo. Tonin in Jelinčič pa sta zgubljena za desnico!

   • dob

    Govorim tisto, kar vidim!

    kučan lansira besednjak – opozicija ga uporablja!
    Ko uporabljaš tuj jezik, tuje izraze, postaneš tisto, kar govoriš in razmišljaš enako, kot tisti, ki ti ga je vsilil.

    • Polh Dobri

     Ja poistovetenje z tistim.

     • dob

      Da ne bom govoril tja v tri dni. Kadarkoli vidim Grimsa, ko reče: državljani in državljanke…. vidim v njem lezbačo od LGBTIQ, ki trmasto vztraja, da smo Slovenci in Slovenke, državljani in državljanke, strojevodje in strojevodkinje, strojepisci in strojepiske…
      ne pa Slovenci in državljani!

      To je zvijanje roke jeziku!

      Potem pa starš 1 in starš dva… pa “zadane” gol v mrežo… pa podobne neumnosti, ki se zdaj uporabljajo na TV že kar udomačeno.
      Mislm, “valjda” da je udomačeno! Po tolikih letih nemotene rabe – zakaj pa ne bi bilo udomačeno!?

      kuačnov štab je lansiral ta jezik in ta se vedno bolj oddaljuje od Slovenije in postaja jugoslovenarski zmazek. Opozicija ga pa uporablja, kot da je njihov! In ko ga uporablja kot bi bil njihov, si kučan misli: tile so že moji!

      Potem pa nekdo od SDS stopi pred mikorofon v parlamentu in reče: davkoplačevalci in davkoplačevalke.. da ne bi koga izpustil in bi potem ta bil užaljen! Ker ne morš rečt davkoplačevalci so ga spet faasali v rit. Ker potem bi kdo milsu, da ga davkoplačevalke niso fasale v rit skupaj z davkoplačevalci.

      Zaradi tega ne bo nihče užaljen, če bo kdo rekel, da smo ga vsi davkoplačevalci fasali v rit (noch einmal!), rekel bo samo , da je užaljen, ker nismo omenili davkoplačevalk, ki so ga enakovredno od države fasale v rit.

      Ali pa če rečeš Slovenci in državjani, bi potem nekdo lahko pomislil, da Slovenke niso Slovenci, ne državljanke državljani.
      Pa dodajmo zraven “Slovenke in Slovenci” še psi in mačke in zlata ribica, da se kdo ne užali, da jih imaš vse na kupu, tačas ko nam jugoislovenarji zasedajo državo in pišejo zakone in himno, ki izpušča Slovence (in Slovenke).
      Ma veste kaj, opozicija, jebite si vi malo mater svojo.

      IN da ne pozabim! kučan nikdar ne rwzaloži, kaj mu kaj pomeni!
      On lepi ETIKETE.

      Domobranec je etiketa. Fašist je etiketa.
      Janša je fašist. (etiketa).
      Potem sodstvo regaira na etiketo. Ne na vsebino človeka!

      Opozicija pa etikete uzporablja na enak način, kot kučan. Njegove etikete! Njegove izraze!
      Poseldično umor ni umor, ampak Revolucija! Kraja in rop nista kriminal – kadar sta Revolucija!
      Kdaj je revolucija in kdaj kriminal, o tem pa odloča bavconsko sodišče!

     • Nšo-či

      Moj poklon.

    • macon

     Točno. Za začetek pozabite liberalce v povezave z levimi, temveč striktno uporabljajte komuniste in socialiste. Enako begunce, migranti so nevtralni, pritepenci pa povedo vse o teh ljudeh.

    • svoboda sloveniji

     MOTIŠ SE !
     RAZŠIRI POGLED, DA UZREŠ BISTVO ……….

     • dob

      Dobro, Dovolj sem se motil za danes!
      Se bom motil še malo jutri.

 • Stajerka

  …čestitke….pogumno naprej…..

  • zokispoki

   Itaq !

 • šmentanamuha

  Ja, bravo, to pa je pomemben dosežek. Toej se da. Narediti morate še nakaj na jezikovnem izboljšanju zapisov, čeprav se že opazijo spremembe na boljše in z veseljem vam tudi komentatorji priskočimo na pomoč kdaj pa kdaj. Kar tako naprej!

 • Pro Pain

  Zgodovinski mejnik : Prvi na svetu, ki je maraton pretekel pod dvema urama Eliud Kipchoge

  • šmentanamuha

   Kaj to je prispodoba za uspeh Nove24? Lepo.

  • Ranko Domobranec

   Mi smo desnicarji in ne maramo crnuhov!!!! Speljise!

   • Mademoiselle

    1. Ne vem od kdaj so domobranci sinonim sovraštva nad vsemi 2. Ta človek je pošteno prišel do svojega dosežka 3. Vi ste verjetno plačan provokator, ki onesnažuje ta portal s skrajno nestrpnostjo. Da bi vaši socialisti in komunisti izpadli kot neskaljene dobričine. Poznamo take. :)

    Skratka res bi vas moral admin pobrisat. Lp

    • Ranko Domobranec

     MA MOLCI; KOMUNIST!

  • rubec

   Ko pridemo na oblast, bo ta rekord pripadal tebi teslo. Začni izbirati smer špure, ker se zna zgoditi v kratkem. Ke bebo, mati mila.

 • GanciJajćko

  Jst sm za uvedbo prisilne narocnine za Nora24. 50€/mesec. Hanzi rubežniki pa naj dvignejo na 25€/mesec.

  • Schemva Miro

   Za tebe pa prisilni jopič in lepilni trak čez gobec,da ne boš sral po tem portalu.

 • GanciJajćko

  To je kot 5000 usekancev pred presercem. Butli zakaj niste kongresca zbral, bi jih blo 50.000.

  • rubec

   Še en majmun tukaj. Prècej kličem živalski vrt, da vam znižajo gretje. Za take majmune škoda vsakega evra.

   • Polh Dobri

    Baje se v enem samem procentu DNK razlikuje človek od najbljižjega majmuna, zato je majmunov res veliko. Hitro gre pri človeku kaj narobe.

    • GanciJajćko

     Procent v DNK?

     • Polh Dobri

      Yes, samo v 1 % DNK so vse očitne razlike med človekom in najbljižjo sorodno opico. Vse ostalo je enako. Znanstveno potrjeno ! ! !

     • GanciJajćko

      Jst mam razlago po procentu dlak po telesu. Bl kosmat člouk bl primat.

     • Polh Dobri

      Potrjeno je, da so vse očitne razlike, od dlak do repa v tistem enem samem % med človekom in najbljižjim Šimpanzom, ta razlika se nato veča z ostalimi vrstami samo po par %. Tudi med prašičom in človekom procentualno ni tako velike razlike kot bi si lahko mislili. Zanimivo !

     • GanciJajćko

      Angleži so z marjasca nastal.
      Balkanc pa z vepra.
      Presic je pametna zval.

     • Schemva Miro

      Ti si pa nastal,ko je medved bukovovo drevo nategnil.

    • Luiggi

     Jaz sem se zgoraj razpisal o tebo,apology!

   • GanciJajćko

    Nimas vez pr Zokanu. On je kralj životinskog carstva

   • GanciJajćko
  • rubec

   Čirikli, si se humorja učil pri Jonas T. Žnidaršiču? T je teslo, da ne boš brezpotrebe brskal.

   • GanciJajćko

    Komu je on smesn?

 • M x

  Se vidi že po številu komentarjev raste raste .Skropucal od režimskih vsiljenih medijev sploh več ne prebiram oziroma ,če mi manjka doza smeha pol malo preberem.

  • Olga101

   Enako!

 • Polh Dobri

  Ravnokar so tudi na valu 202 povedali o davni sestrelitvi ameriškega vojnega letala nad Pokljuko, o čemur je nova24 pisala pred časom. Resnica počasi prihaja na dan. Kako podlo dejanje je to, da zavestno, namenoma sestreliš letalo zaveznikov, ki so ti pred tem z padali dostavljali hrano, pomoč v opremi, varovali osvobojeno ozemlje itd.

  • Olga101

   Saj so komunisti paktirali z nacisti, da ja ne bi zavezniki odprli nove fronte v Dalmaciji! Kaj pa pričakujete od komunistov. “Nam je dovoljeno vse!” se glasi geslo sovjetske Čeke – predhodnice KGB!

   Laž, kraja, goljufija, tudi umor, če ne gre drugače!

 • M x

  Šarca bodo odpisali,Jankoviča bodo skrili v ozadje.In poskušali šestič z novim obrazom.Tudi sami ne vedo kaj sledi.

  • Polh Dobri

   Pripravljajo teren, upajo, da folk spet nasede, pravzaprav imajo že dovolj bizantincev, ki jih bodo podprli na volitvah.

  • Olga101

   Zato pa je šel Mafijankovič v Moskvo, da bo postal šef Sberbanke pri nas – za 300.000 € letno!

   • Polh Dobri

    Okupacija, kraje, zločini !

   • GanciJajćko

    Spermbanke. Farmacija pa to.

    • Olga101

     Super!

 • JANEZ GUS

  Čakam samo dan,ko bodo to rdečo stalo RTVS razformirali in bando poslali na cesto služit vsak danji kruh.Potem pa naredili pluralno javno RTVS,ki jo bom z vesiljem plačal.Temu se pa zdaj reče obvezna komunistična članarina.

  • Polh Dobri

   Obstaja par novinarjev RtvSlo, ki so objektivni in si upajo malo več povedati, je pa zanje nevarno, da jih na sofisticiran način odslovijo.

   • JANEZ GUS

    Res je par izjem,jih preštejem na prste ene roke.,Ampak rdečuhi pravijo,da ni revolucije brez žrtev.

    • Polh Dobri

     Saj v bistvu Revolucija so spremembe in te so večne v Univerzumu, vesolju,
     tako, da tudi zanje velja, da ne bodo večni in zato se lahko tudi mi nadejamo, da naj jih vrag čimprej pobere.

 • janko

  Čestitam! Bravo!

  In NE brišite več OK postov tukaj dobromislečih ljudi! Nekateri so se poslovili zaradi tega! To vam ni treba, bodite VEDNO DOSLEDNI! Samo tako je možno ohraniti zaupanje in vero v sočloveka!

  • Polh Dobri

   Čestitam Janko, kdor se na intelektualni ravni ne zna soočiti z drugače čeprav dobronamerno mislečim nima perspektive lastnega razvoja in obstoja.

   • Luiggi

    To ste lkevaki dokazali pri sestavljanju zadnje vlade,kako radi poslusate drugace mislecs,bedak si na kubik,OK!

 • Marija

  Samo tako naprej,čestitke

 • Polh Dobri

  Na portalu pa imamo prisotnega bebca, ki generira minuse. Enjoy psihić !

  • Imperial Commando

   To je kar vec psihicev, saj kaj jim pa ostane, levakom se vse sesuva :).

   • GanciJajćko

    Desnakom pa gledanost raste zarad levakov in njihovih minusov ocitno.
    Teb bl slab logika laufa gobar.

 • Skrajno Desni

  Zna kdo v tej Sloveniji narediti državni udar, revolucijo da se znebimo tega lopovskega komunističnega, rdečega, levičarskega režima.

  • Polh Dobri

   V civiliziranem okolju kjer si ljudje ustvarijo dom, družino, neko, čeprav majhno premoženje, blaginjo z lastnim delom, se ljudje težko odločajo o izgubi vsega in podajo v rušenje, kar pa se z državnim udarom, revolucijo, neko fizično silo nujno zgodi.

  • est

   Včasih so to počeli študenti in knapi. Študentom je posedanje po kafičih “upor in menjava režima”, knapov pa ni.

  • šmentanamuha

   Ne vem, če je državni udar dolgoročno najboljši način. Veliko bolje bi bilo, da bi ljudje res spregledali in prevzeli odgovornost za svoja dejanja in volilne odločitve.

  • JANEZ GUS

   Treba jed zavzet rdečo štalo RTV in razglasit demokratično in pravno republiko Slovenijo.

 • MesecnikPajac

  Pravkar sem preveril na Alexi in je res. Bravo nova24tv, dobro delate!

 • tramal

  Kaj ta srbin in srbkinja deličeva ,sploh iščeta v Sloveniji.Bandita izgnati z srbsko familijo jankovič ,v malo srbijo,albancem riti brisat.

 • Spartan

  Čestitke N24TV! Fantastični rezultati! Prihaja čas, ko bo N24TV zavpila “Skoči!” in jo bodo levičarji in njihovi bedni, pokvarjeni, režimsko-družbenopolitični delavci, pohlevno spraševali “Kako visoko?!?”!

  N24TV, Semper Fi!!! Oooorah!!!

  • Luiggi

   Bravo Marinc!

 • Marvin Šulin

  Pluralnost medijev lahko zagotovi samo konkurenca. To pa pomeni dobolj sredstev za plače novinarjem, ki bodo tako lahko neodvisno delovali:
  PREDLOG: RTV prispevek naj bo mogoče nameniti mediju, po svobodni izbiri

  • GanciJajćko

   Delnice kupi butec.

 • Imperial Commando

  Jao levaki, kaksne pickice pateticne ste s temi minusi. Revcki prizadeti :)))

 • Hribouc

  Čestitam, NOVA 24!

 • freedomfighter

  Hahaha 95 %Slovencev naj bi bilo bralcev nove 24 hahhahaha…daj drugic ko se lazete vsaj vzamite neko realno stevilko

  • Stric iz ozadja

   Med obiskovalci spletnega portala Nova24TV je 95,83 odstotka slovenskih uporabnikov,

   Torej gledano samo med obiskovalci portala.

   • freedomfighter

    Kaj a 5 procentov je pa tujcev…ni mi jasno kdo iz tujine bi bral novo…razen mogoce slovenci ziveci v tujini

    • Stric iz ozadja

     Tako pravijo.

    • Olga101

     Slovenci v Italiji, Avstriji, v J. Ameriki …

     • Slovenec

      …Argentini, Avstraliji, ZDA, Kanadi, itd.

    • šmentanamuha

     teb marsikaj ni jasno …

  • Luiggi

   Tvoj Butalski nick ta procentic potrjuje,ker vsi levaki visite na tem portalu!

 • VERZIFIKATOR

  Pepe Manjkič

  MINUS DVA

  Minus sem, od nekdaj bil pod ničlo,
  tudi če sem se režimu slinil
  in če še tako sem hlapca hlinil,
  se nateklo mi je vedno pičlo.

  Minus sem, so rekli mi že davno,
  da ni pomoči, da ni zdravila,
  ena reč pa me je odrešila,
  steklo mi je končno nekaj ravno.

  Minus sem, se tu izobražujem,
  terapija, veste, mi pomaga,
  prostata je bolje, prava zmaga,
  minus sem, portal vaš obožujem.

  Vanj ko vstopim, hitro me požene,
  terapija res je blagodejna,
  zame, ničlo, pravzaprav brezmejna,
  boljše terapije ni nobene.

  A potem zgodi se mi nesreča,
  kar naprej na minus me pritiska,
  pravijo, da je duševna stiska,
  od strahu da se mi prazni vreča.

 • pač znano je da ljudje radi berejo tabloide ;)

  • xtc

   Je leve so samo postajajo ves bolj podobni časnikom ,ki jih za duševno terapijo urejajo pacienti v psihiatričnih bolnišnicah.

 • Milan Onič

  Če ste pa dobri, to jih boli, pa resnica! ČESTITKE!

 • drzavljanslo

  Ne vem zakaj SDS in Nova24 ne predlagata, da se rtvslo davek ukine in narediti tako, da se uvede 5€/mesec davek za pluralnost medijev in posameznik to vsoto plača kateremu koli mediju želi.
  Pomembne oddaje kot otroški program ipd pa naj se odda s koncesijo.

  Sicer pa čestitam za uspešno delo.

 • Novakec1

  Mogoče ste res mal bolj brani ratal odkar vsak dan ne preštevate kosti, vam pa še velik manjka da boste v službi resnice.

 • saturnsky23 saturnsky23

  Znova in znova. Potrebno je pogruntati način sesutja RTVja. Nikakor se ne morejo izgovarjat, da so “Oni” preko 2 500 ji cinga nogo, koristni za državo. Več vzgojnega in dobrega dobimo od drugih televizij, pravzaprav so oni pretekli čas s še vedno Jugo vsebinami, totalni podporniki prejšnega levega režima. Večinoma tam zaposleni, so dediči in ali sorodniki, prijatelji krvnikov, partizanov ali podpornikov leve hemisfere.

 • Van Der Waals

  DOVOLJ JE BLO KRADLIVIH LAŽNIVIH LEVIČARJEV TRDOVRATNIH KOMUNISTOV KI DELAJO VSE PROTI DRŽAVI!!!

 • Luiggi

  Tole morda je beside the point ampak,ko sem pokukal na spletno delo.si je ena slika neke zverine Ribicica,ki je na las podoben tukaj nasi zverini,BOLTONU,ki so ga koncno vun fuknli tako,da bo na svetu se en cajt gmah!

 • šmentanamuha

  Resnica osvobaja, resnica najde pot!

 • JANEZ GUS

  Imajo danes rdečuhi prosto posle podne.Slobodne aktivnosti,da so se prebili do tipkovnice.

 • milanček

  Zavedni Slovenci, že zdavnaj je prišel čas, ko se moramo postaviti za sebe, za slovenski narod! vso to govno s kućanom in jugo mafijo z jankovićam moramo odstraniti, odstraniti-ja, so adijo!

 • francelj3

  Čestitam, zdaj si poiščite samo še kakšnega dobrega lektorja za slovenščino, prosim.

 • Vera

  Le zakaj moram jaz na vaš cenjeni portal vstopati po stranskih poteh .Kdo in zakaj me je blokiral?

  • janko

   Mislim, da nihče, kriv bo računalnik, discus, ne človek, a veš Vera!

 • Olga101

  Čestitke! Tako naprej! Tiste, ki na Novi ne oglašujejo, bojkotirajmo in izberimo konkurenco! Naš glas in naš denar štejeta!

 • Robi Drago

  Hahaha jaz in še par prijateljev gremo na NoroTv samo da vidimo kaj bo norega objavljeno in to tudi po dvakrat na dan. Kar poznam rednih obiskovalcev kateri so desni so pa itak sami penzionisti, včasih člani KP. Za krepat pa prvi..

  • xtc

   Ja zamnimivo je videti vaše “pametne ” komentarje na vaših pametnih portalih,pogosto se vprašam,če so v umobolnicah pacienti prišli do interneta.

  • Minovak

   RESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR ZA TISTE, KI ŽIVIJO V LAŽI!
   Veš, penzionisti smo vse to probali in videli, kar so levaki slabega naredili, ti pa si očitno še nedozorel in pod vplivom lažnivih medijev, ki ti vsak dan perejo možgane. Ali si se kdaj vprašal, če morda tvoji ne lažejo, fanatizem pa ne prinaša prav nobenega napredka.

 • dob

  …. pravi nekdo, ki 30 let dela isto stvar, pa se nič nikamor ni premaknilo.

  Oziroma, se je premaknilo od skoraj-samostojnosti do totalne odvisnosti od prejšnjih režimcev, ki so znova vzpostavili stari režim z lažjo, da imamo demokracijo in pravni red. Še najbolj ga ima Janković, pravni red.

  kučanov režim zaseda vse inštitucije v državi in drži vse pozicije odločanja v “samostojni” državi. Opozicija pa drži glavco od tiča, ko gre scat.
  Scat jih pelje kučan, ker sami niti tega ne znajo. It scat!
  S tem seveda mislim na opozicionarje in na opozicijonarke!
  Medtem jih pa koalicijonarji in koalicijonarke fukajo.

 • terminalar

  Bravo Nova24TV!!
  Lahko nekaj časa farbaš ves folk. Lahko ves čas farbaš nekaj folka, ampak ne da se ves čas farbat vsega folka.

 • Minovak

  Velike čestitke Novi, na katero sem se priključil že prvi dan in veliko spoštovanje vašemu delu!

 • xtc

  No nekaj velja poudaritiDejstvo je ,da postajata Nova 24 in Požar report vse bolj in med najbolj branimi portali,kot mi je ravno včeraj znanec ki malce pozna te zadeve razlagal,so ravno najbolj redni bralci obeh levičarji,ki paranoično berejo,kaj vse jim leze na dan
  Neuradno pa se vse bolj tudi sliši ,da naj bi Demokracija znatno poboljšala naklado med tem ko Reporterju vse bolj usiha in je zaradi tega vse bolj Xaraxchovo zasebno trobilo in promoter znotraj vse bolj razcepljene in skregane NSi.
  Nekateri novinarji Reporterja naj bi že panično izkalli službo,sploh baje po napovedi ,da bi naj prišla na Reporter Cirman in ona Srbkinja,ki ju bodo nagnali iz Siola,kar bo le še bolj usulo naročnike in naklado,nekateri koluministi(sorazmerno dobri),še vztrajajo a naj bi se vse bolj odmikali od Reporterja ,ki naj bi začel malce postavljati zahteve,kake morajo kolumne biti(tarča JJ in SDS,pa Požar,Brščič itd)zaradi eskapad Sunčičke inKršinarja,delno pa Šurle,ki je finančno vse bolj odvisen od vladnega denarja,saj nakllada drsi,članki pa vse bolj podobni komnkurenci na Svet 24,Dnevnik-Večer,Delo ipd levi propagandi.
  Skratka ta dva portala sta vse bolj udarna in razpoznavna zato tudi taki pritiski nanju in grožnje z ovadbami in hišnimi preizkavami.

  • Aresnica

   Če je to res – ni slabo.

   ____________
   Lep pozdrav

   P.s.: Res pa je, da odkar sta Sunčičeva in Kršinar začela pisat pravljice za B…… oziroma O…. – sem nehal kupovati Reporter.

 • alojz

  Hvala vsem levim, ki tako vneto visite na Novi za zaslužen uspeh. Brez vas bi to trajalo dlje.

 • murgl

  Čestitke portalu Nova24TV. Iskreno sem vesel tega portala. Počasi pa pričakujem dvig kvalitete prispevkov. Ni dovolj, da je informacija atraktivna, pomembno je tudi kako je posredovana v javnost. Srečno še naprej.

  • Slovenec

   Tako je. Odlično delajo na tem portalu. Vse čestitke, to potrebujemo v Sloveniji.

 • Mojca pokraculja

  Ne ni treba čakati še 100 let, da bomo dočakali Slovenistan in šerijatsko ureditev. Saj Slovenije že zdaj ni več , pravne države pa sploh nikoli ni bilo. Prej ko boste uvideli, da Slovenije ni več, da so od nje ostali samo še državni simboli zastava, štampiljke, napisne table na uradih , prej boste spoznali, da smo ostali brez vsebine.Tisto kar je, je daleč od vsebine neke demokratične državne tvorbe. Zato ker je gnilo, propadlo, bolano, sprijeno, skratka daleč od pravnega reda.
  Dob ima še kako prav !

  • dob

   Vprašajmo se kaj se je leta 1991 odcepilo od SFRJ. Kaj se je osamosvajalo, Slovenija ali severni del Jugoslavije?
   Kajti Slovenije mi zdaj nimamo! Smo samo ostanek Jugoslavije, ki je drugje ni več.
   In mi zdaj vzdržujemo ta ostanek! In si zraven lažemo, da je to Slovenija.

 • Poštenjakar

  Se vidi, da sem jaz začel komentirat.

 • Branko Jadran

  Slovenci imamo dve sreci, prvo, da so severni sosedje Avstrijci, druga sreca, da so juzni sosedje Hrvatje

 • Svadreb

  “Nema problema”so rekli jugovići in skočili v bazen brez vode.Tako jim je rekel Šarec.