fbpx

Nočna mora režima se je uresničila: Spletni portal Nova24TV je postal najbolj bran novičarski portal v Sloveniji!

Spletni portal Nova24TV (Foto: posnetek zaslona)

Po štirih letih necenzuriranega poročanja se je spletni portal Nova24TV po podatkih Alexe zavihtel na prvo mesto glede na obiskanost slovenskih uporabnikov spleta med medijskimi portali. Tako smo uspeli prehiteti številne režimske propagandne spletne portale podprte z davkoplačevalskim denarjem in to kljub nagajanju režima, ki smo mu vse večji trn v peti.

Po štirih letih delovanja je spletni portal Nova24TV upravičil zaupanje svojih bralcev in se povzpel na prvo mesto med medijskimi portali v Sloveniji. Glede na obiskanost med slovenskimi uporabniki svetovnega spleta, kot so jo izmerili pri Alexi, se namreč Nova24TV uvršča na peto mesto med vsemi spletnimi stranmi, pred nami so le še Google, Youtube, slovenska različica iskalnika Google in Partis.si.

Med obiskovalci spletnega portala Nova24TV je 95,83 odstotka slovenskih uporabnikov, sledijo pa uporabniki, ki do našega portala dostopajo iz sosednjih Avstrije in Hrvaške.

Spletni portal Nova24TV prehitel številne portale, ki so tudi finančno podprti s strani režima
Spletni portal Nova24TV se tako uvršča pred medije, kot so pajdaško kapitalistični portal 24ur.com, Siol.net v lasti državnega Telekoma Slovenije in MMC RTV SLO, katerega delovanje smo prisiljeni financirati z RTV prispevkom. Tudi slovenski uporabniki spleta so tako spregledali, da omenjeni mediji, ki so močno finančno podprti s strani režima nekritično širijo le propagando, medtem, ko na spletnem portalu Nova24TV že vsa štiri leta delovanja bralci lahko berete necenzurirane novice, ki jih v drugih medijih ne boste zasledili.

Alexa (Foto: posnetek zaslona)

Nova24TV je vse večji trn v peti režima
Prav s takšnim delovanjem je spletni portal Nova24TV zaradi svoje priljubljenosti postal vse večji trn v peti slovenski globoki državi, ki se nikakor ne more sprijazniti, da živimo v demokraciji in da se mora soočiti tudi s kritikami. Tako so nad nas poslali številne agente, ki nas skušajo utišati, med drugim nam očitajo sovražni govor. Takšna primera sta radikalni aktivist Domen Savič, ki si kot obseden že več kot leto dni prizadeva uničiti medij, ki je v tem času postal najbolj priljubljen spletni medij v naši državi ali Anuška Delič s svojim z davkoplačevalskim denarjem podprtim portalom Oštro, na katerem izvaja projekt Razkrinkavanje, s katerim nam očita širjenje lažnivih novic. No, njeno delovanje smo že večkrat razkrinkali sami, njeno delo namreč ne bi moglo biti bolj oddaljeno od iskanja resnice, gre le za ideološko propagando in izkrivljanje dejstev.

Šarec s svojim pozivom podjetjem v državni lasti diskriminira opozicijo in škoduje državnemu premoženju
Tudi predsednik vlade Marjan Šarec je, namesto, da bi se s kritikami soočil in kdaj odgovoril na očitke, kot pravi totalitarec rajši pozval podjetja v državni lasti, naj ne oglašujejo pri nas. V svoji kolumni v tedniku Demokracija je to komentiral tudi Jože Biščak, ki je zapisal, da bi se vlada, če bi bila dober gospodar državnega premočenja, kvečjemu vprašala, zakaj nekatera podjetja v državni lasti ne oglašujejo na našem spletnem portalu: “Oglasi na tem portalu bi se splačali, saj bi podjetja prodala več blaga in storitev, s tem bi lahko povečala dobiček, država bi dobila več dividend in bi znižala davke.” Šarčev sporen poseg v medijsko svobodo, ki so ga podjetja v državni lasti razumela, da se je treba izogibati oglaševanju v medijih z desnim ideološkim predznakom je tako v neposredno škodo davkoplačevalcev in pomeni diskriminacijo opozicije. “Če kdo, potem ravno državna podjetja ne bi smela diskriminirati na podlagi ideologije,” je še poudaril Biščak.

Rok Krajnc