Nova24TV “oštro” nad Anuško Delić in njeno vojsko spletnih policistov: Razkrinkali smo portal “Razkrinkavanje”, kako zavaja Slovence glede migrantskih bolezni

Migranti v Sloveniji, slika je simbolična (Foto: epa)

Ilegalni migranti, ki v Evropsko unijo najprej vstopijo v Grčiji in pozneje nadaljujejo svojo pot vse do Bosne in Hercegovine, od tam pa množično proti Sloveniji, s seboj prinašajo različne nalezljive bolezni, kar so tamkajšnji policijski organi, kot tudi predstavniki Rdečega križa javnosti večkrat potrdili. Ne nazadnje ekipi Nova24TV maja letos na Vučjaku pri Bihaću, kjer smo raziskovali migrantsko situacijo v migrantskem žepu v BiH. Omenjeno dejstvo želijo slovenski dominantni mediji kar naprej omiliti ali celo prikriti. To sicer ne čudi, saj predominantna liberalna ideologija drži pod kontrolo večino mainstream medijev, ki tudi štiri leta po začetku velike migrantske krize še vedno širijo tezo o “beguncih” in “prebežnikih”, ki da v Evropo prinašajo zgolj kulturno obogatitev. Da k nam prihajajo zdravniki in inženirji. No, na Vučjaku smo videli vse, samo inženirjev in doktorjev ne. Politika odprtih meja in dobrodošlice z odprtimi rokami predstavlja slovenskemu (in drugim evropskim) narodu resno grožnjo povečanega števila kriminalnih dejanj in različnih bolezni. Čeprav se tiha invazija že dogaja, nas skušajo vladajoči stalno prepričevati, da ni tako in da imajo zadevo pod nadzorom.

Enega ključnih sporov okrog migrantske krize levica in desnica bijeta okrog zdravja ilegalnih migrantov, ki v zadnjih tednih množično vdirajo ilegalno čez mejo, da jih morajo policisti loviti tudi več kilometrov v notranjosti države. Migranti s seboj prinašajo različne bolezni, eden glavnih razlogov je njihova dolga pot oziroma pomanjkanje higiene. No, levičarska novinarska srenja je iznašla nov način, kako poskušati poročanje opozicijskih medijev, kot sta Nova24TV in Demokracija, postaviti na laž. En takšen portal sta odprla Anuška Delić in Marko Milosavljević ob pomoči liberalnih novinarjev, kot je Nataša Pirc Pusar – njun Oštro, kjer se v podkategoriji Razkrinkavanje skupaj s svojimi zaposlenimi novinarkami igrata neke vrste spletnega policista, ki naj bi presodil, kaj je pravo in kaj lažno poročanje, ob tem pa si izbral takšen vir, da bo dobil takšen odgovor, kot si ga sam želi, je predelal že več naših prispevkov. Na Oštro.si se lotijo vsakega, za katerega mislijo, da bo lahka tarča, ker imajo pripravljeno močno bazo ideološko podkrepljenih, a v resnici nekompetentnih sogovornikov. Sicer pa na Oštro predvsem poskušajo na vsak način zanikati, da so migranti v Sloveniji problem – in da s seboj prinašajo nalezljive bolezni.

Kako so na Oštro.si prišli do ugotovitve, da so Slovenke in Slovenci varni pred boleznimi, ki jih s seboj prinašajo migranti?
“V Sloveniji med begunci in migranti, ki prihajajo iz BiH, ne zaznavajo povečanega števila primerov nalezljivih bolezni,” je za Razkrinkavanje.si dejala Katarina Štrukelj z vladnega urada za oskrbo in integracijo migrantov. “Trenutno med prebežniki v Sloveniji ni nobenega s katerokoli od nalezljivih bolezni,” je dodala. Štrukljeva je tista gospa, o kateri smo v petek pisali, da je nazaj v azilni dom spustila migranta s psihičnimi težavami, ki je dan prej hotel napasti njenega varnostnika Roka, zato so ga prisilno odpeljali na psihiatrijo. Migrant je lahko še enkrat poskušal, nož je skril v brisačo in prišel na recepcijo, nakar so ga drugi varnostniki onesposobili s solzivcem. “Preverjala sem, migrant drugi dan nikoli ni omenjal Roka,” je argumentirala Štrukljeva, zakaj meni, da življenje njenega varnostnika, ki je bil sicer prost, ni bilo ogroženo. No, kmečka pamet pravi drugače, a na Oštro tega jezika ne poznajo. Govorijo samo politično korektnost.

Novinarka portala Oštro, ki naj bi razkrinkavala laži drugih novinarjev, a smo na laži ujeli njo. (Foto: Nova24TV)

Begunci in migranti, ki pribežijo v Slovenijo, tudi sicer ne povečujejo tveganja za širjenje nalezljivih bolezni med prebivalstvom, so za Razkrinkavanje.si maja letos pojasnili tudi na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje. Povedali so, da za nalezljivimi boleznimi zbolevajo enako kot večinsko prebivalstvo. Na omenjenem portalu so se nato v članku z naslovom Med prebežniki iz Bosne ne razsajajo nalezljive bolezni” ostro odzvali na objavo spletnega portala e-Maribor.si, ki je pisal, da ilegalni migranti s seboj prinašajo tudi nalezljive bolezni. Izjavo, da prihajajo iz Bosne in Hercegovine podatki, da tam “razsajajo nalezljive bolezni, kot so uši in garje, pa tudi tuberkuloza in šen“, so tako na primer označili za manipulacijo.

Sporen članek na spletni strani Oštro (Foto: posnetek zaslona)

Poročila s terena nedvoumno dokazujejo, da ilegalni migranti prenašajo različne bolezni
Eno so podatki, s katerimi razpolaga Nacionalni inštitut za javno zdravje v Sloveniji, drugo pa so poročila s terena, ki jih je naredila televizija Nova24TV, ki dokazujejo, da je glavna ugotovitev, do katere so na spletni strani Oštro prišli, v resnici laž. Pred mesecem dni, ko je raziskovalni novinar Nova24TV Luka Svetina obiskal Bihać z okolico, je namreč tam med drugim govoril tudi s predstavniki Rdečega križa, ki so v kampu Vučjak vsakodnevno v stiku z migranti in so zatrdili, da ilegalci s seboj nosijo različne bolezni, med katerimi je največ garij in hepatitisa. Potrdili so mu, da za okužene migrante pripravljajo karanteno. Omenjeno dejstvo je že pred tem izpostavila tudi ministrica za zdravje v Unsko-sanskem kantonu Nermina Ćemalović. 90 odstotkov vseh migrantov predstavljajo mladi med 15. in 30. letom starosti, med katerimi so tudi HIV-pozitivne osebe ter osebe z aktivno tuberkulozo, hepatitisom B in hepatitisom C,” je med drugim povedala.

To je potrdil tudi predstavnik za odnose z javnostjo na izpostavi notranjega ministrstva Unsko-sanskega kantona, Alija Šiljdedić. Skoraj nemogoče je, da ilegalni migranti na poti iz Bosne in Hercegovine v Slovenijo čudežno ozdravijo in da kar naenkrat v Sloveniji niso več bolehni. Iz izjav predstavnikov v BiH pa je razvidno, da obstaja možnost, da se nekateri v karanteni tudi pozdravijo. No, problem je, ker niso vsi migranti deležni takšne oskrbe, saj prej pobegnejo čez mejo na Hrvaško, iz kampov namreč bežijo vsakodnevno. Na Nova24TV zato članek na Oštro.si z naslovom “Med prebežniki iz Bosne ne razsajajo nalezljive bolezni” označujemo tako za čisto manipulacijo in klik vabo.

Raziskovalni novinar Nova24TV Luka Svetina s pripadniki rdečega križa. (Foto: L. S.)

Vojaki in policisti ob obravnavi ilegalnih migrantov za zaščito pred boleznimi nosijo zaščitne maske
Članek s spletne strani Oštro je že naletel na številne odzive tudi na družbenih omrežjih. Poslanec SDS Žan Mahnič se je tako na primer na Twitterju vprašal, zakaj pripadniki Slovenske vojske in slovenske policije ob obravnavi ilegalnih migrantov nosijo zaščitne maske, če pa med prebežniki ne razsajajo nobene bolezni. Zapisal je: “Lahko nekdo iz @Slovenskavojska ali @policija_si potem razloži, zakaj so vaši pripadniki nosili oz. ob obravnavi ilegalnih migrantov še vedno nosijo zaščitne maske? Pa mogoče naštejete kakšne zdravstvene težave, ki so jih pripadniki imeli ob stiku z njimi?” Gre seveda za preventivne ukrepe, ki pa so nastali ravno na podlagi podatkov, da migranti s seboj lahko nosijo tudi bolezni. Očitno razpolagajo z drugačnimi podatki, ko so jih na inštitutu za nacionalno zdravje podali za Oštro.si. Na podlagi teh dejstev tako Nova24TV prihaja do še ene ocene, da je članek Katarine Bulatović strokovno sporen. Dajemo mu tudi oceno zavajanje.

Katarina Bulatović sicer tudi govori o “prebežnikih”, na Oštro.si smo v preteklosti zasledili tudi oznake begunci. Sodeč na zapise Damirja Črnčeca, strokovnjaka za nacionalno varnost in državnega sekretarja v vladi Marjana Šarca, očitno vendarle ne gre za “prebežnike”, temveč migrante. Črnčec tudi opozarja na bolezni, ki jih prinašajo.

Ker na Oštro.si pišejo o prebežnikih, medtem ko Damir Črnčec o nezakonitih migrantih, tako pa jih imenujejo tudi varnostni organi v Bosni in Hercegovini, na portalu Nova24TV članku Katarine Bulatović dajemo še eno oznako – levičarska propaganda.

Kaj je razlog za preplah v bolnišnici dr. Petra Držaja?
Na Twitterju pa je ta konec tedna veliko pozornosti požel tudi zapis uporabnika, poimenovanega Crypto man, ki je posredoval informacijo, da naj bi bilo v bolnišnici dr. Petra Držaja nekaj zdravnikov in uslužbencev tamkajšnjega laboratorija na posebnem opazovanju zaradi neznane bolezni. Eden izmed njih naj bi tudi že huje zbolel, razlog pa naj bi bila kar kri enega izmed prišlekov. V primeru, da zapis na Twitterju drži, bi torej lahko šlo le še za en dokaz, da ilegalni migranti v resnici s seboj prinašajo različne bolezni. A ker ima slovenska javnost pravico izvedeti, kaj se v resnici dogaja v omenjeni bolnišnici, smo nanjo naslovili novinarska vprašanja. Ker nikogar od odgovornih ni v službi, odgovore pričakujemo v ponedeljek.

V povezavi z navedbami, da naj bi bilo v bolnišnici dr. Petra Držaja več zdravnikov in laborantov umaknjenih z delovnega mesta zaradi bolezni, ki naj bi jo prinesli migranti, smo se obrnili na službo za odnose z javnostmi na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Na njihov odgovor še čakamo.

Paradoks: Židan že leta 2018 opozarjal na bolezni med migranti
Ne glede na to, da so levičarji običajno polnih ustih, ko se govori o pomoči ilegalnim migrantom in zanikanju bolezni, ki jih nosijo s seboj, pa se občasno tudi njim zareče. Omenjeno se je leta 2015 zgodilo predsedniku stranke SD Dejanu Židanu. Takrat je namreč kmetijsko ministrstvo pod njegovim vodstvom kmete pozvalo. naj poskrbijo za svoje živali, saj migranti s seboj prinašajo različne bolezni. Ob tem je zlasti poudarilo dejstvo, naj ne pasejo živali na travi, kjer so bili pred tem migranti, ter jih pozvalo, naj v primerih, ko se v bližini kmečkih bivališč nahajajo odpadki, ki so ostali za migranti, pri njihovem odstranjevanju upoštevajo priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Priporočilo ministrstva za varovanje živali pred migranti.

Ob tem se seveda sprašujemo, zakaj so v času vlade Mira Cerarja Dejana Židana skrbele samo živali, ljudje pa ne.

Dejan Židan (Foto: STA)

Rajko Golob, Tibor Ferk

 • stajerc5

  Pokvarjene rdece barabe! Pojdite vsakega sprejeti tako kot se spodobi: Podajte mu roko in mu privoscite tisti pravi globoki Breznjev poljub!
  Upam, da bo imela vsaj godba na pihala na pogrebih potem dosti dela. Pa na zvezdasto coto za rit brisat ne pozabite, ko jih boste poslali v Had!

  • Dragan Krstič

   Saj jih te rdeče barabe ne sprejemajo za svoj denar ampak denar, ki ga prislužijo delavci v realnem sektorju. Rdeče barabe so v politiki in državnih službah.

 • zokispoki

  Ostar pickin dim.si, kenede !

 • Stajerka

  ….razkrivanje??……demokratični portal BREZ možnosti za pogled/komentiranje bralca na njihove vsebine in teze???……znana: kjer lopov kriči, ujemite tatu……

 • VERZIFIKATOR

  Ana Zavrlić

  DEKLA ANČKA

  Ančko ko jemali so na delo,
  in kot delavko jo zaposlili,
  lepa dela so ji dodelili,
  ona se lotila vseh je smelo.

  Delo je dobila prodajalke,
  lažne da novice bo trosíla,
  skladno jih z imenom razdelila,
  Ančka bo z licenco izvajalke.

  Anuška so pravili ji raje,
  ker ime je takšno bolj zveneče,
  rekli so, da več prinaša sreče,
  da pomeni tudi dvig prodaje.

  A prodaja nič se ne popravi,
  Peter šef zazna jo kot stoječo,
  situacijo laži perečo,
  Ančko v službi pač drugam prestavi.

  Zdaj pred pragom tujim da pometa,
  tja smeti domače da raznaša,
  nad sosedi se prav besno znaša,
  za snažilko je na delo vzeta.

  Dekla Ančka prazni zdaj pomije,
  kup pred lastnim pragom jo ovira,
  ki pri delu vsak dan se nabira,
  polna je vseh vrst umazanije.

  Zdaj ušem in gnidam dela družbo,
  takšno ji je dodeljeno delo,
  se izogne poštenjak ji smelo,
  v strahu ker pred lastno je okužbo.

 • Franc Šink

  Področja kjer se zadržujejo komunisti so tudi lahko nevarna.

  • karpelec

   …posebej tam, kjer kaj spusti od sebe.

 • Marija

  Tako bodo še lažje uničili EU populacijo.Saj tudi Nemški zdravniki poročajo ob boleznih samo so jih utišali.

 • Lisjak

  Replying to @JakaDolinar2 @zarahrusta and 4 others
  Pred dobrim tednom umrl na Infekcijski v Lj. za Ebolo moj dober znanec, mlajši od 60 let. Sorodniki so bili obveščeni, Za javnost zaenkrat to ostaja še tabu…

  • Lisjak

   Replying to @LesarMarko @JakaDolinar2 and 5 others
   Naj dodam še to, da nikoli ni potoval, ne po Evropi in nikoli ni bil v Afriki.

  • Janez Korenjak

   …in zakaj sorodniki ali ti ne gredo v javnost s tem? Kje je razlog?

   • Lisjak

    Saj je v javnosti in to na Twitterju,če o tem ne poroča TV-Hanzi in Kanalizacija potem tega ni.

 • karpelec

  Bolezni prebežnikov so najnovejše orožje moderne dobe, s katerim pa nismo vešči bojevanja sploh pa ne v našem milojkovanem zdravstvu.

 • Artur

  Najhujša smrtonosna bolezen na svetu v stoletni zgodovini človeštva do sedaj ? To ni Ebola to je komunizem nekoč in sedaj pri nas se preko takšnih psihopatov kaže na najbolj zahrbtene načine in se po nevarnosti spet vse bolj stopnjuje.

 • piko8

  To čefursko deličko izgnat iz Slovenije!!!

 • antimur

  Delićka, Milosavljević, Musarca, to je poden novinarjev, povsem primerljiv z levo fašističnimi pizdunkami in pizduni na RTV. Nujno potrebna bo čistka.

 • Artur

  Leftist Sickness Explained Simply. (Jordan Peterson, politics, democrats)
  https://www.youtube.com/watch?v=lEigfnR2mEE

  LEFTISM IS MENTAL ILLNESS
  https://www.youtube.com/watch?v=tCQ0akYN7zY

 • ZatonMesecnikov

  #ne razsajajo bolezni#.

  Kaj so vsi naenkrat zdravi, ko pridejo sem? levičarji vvilijo o Eboli tam doli, pa Aidsu epskih razsežnosti. Da naj se sekiram glede tega in doniram.

  Ampak glej čudo, ko stopijo sem, so pa vsi zdravi kot ribe…. Šopajte Levičarji levičarje, oni vam verjamejo.

  pa zakaj je vedno pri teh zadevah -ić zraven? Obvezno.

 • macon

  Zakaj vendar uporabljate režimsko terminologijo in jim s tem pritrjujete? Njihovo liberalno striktno zamenjujte s socialistično, ker nimajo nobene zveze z liberalizmom: individualizmom in osebno odgovornostjo. So histerična religiozna sekta s kulti osebnosti, ki vse prelagajo na čim večjo državo.

 • Dragan Krstič

  Očitno Anuški Delić partnerki multimilijonarja Francija Zavrla in Marku Milosavljeviću ni dovolj denarja iz davkoplačevalskih žepov amapk želita povečati prihodke tudi iz Sorosevih finančnih skladov.

 • Van Der Waals

  ILEGALCI JE POTREBNO USTAVITI ALI S SEBOJ PRINAŠAJO BOLEZ ALI NE. GNILOBE KOMUNISTIČNE Z OŠTRO PA RAZBIT!

 • trumpet2018

  ne bi jih imenoval dominantni mediji, temveč mediji v zatonu, fake news mediji, nepomembni lažnivci, samo poglejte si Mladino, reklame vsepovsod, prodaja pa katastrofa, levičar nima česa razkrinkavati, ker vedno samo laže in zavaja, škoda ene minute ćasa za njih.

 • Artur

  Kaj nastane če zmešaš govno z marmelado uničiš marmelado in še bolj pokvariš govno prav to v prenesenem pomenu SLOkomunajzli počnejo z našo bodočo multikulti nastajajočo družbo ampak pazite….zase pa pač kot večni paraziti zahtevajo samo marmelado a pod politično korektnostjo ali proti njej čemur sledijo sankcije zaradi tzv. sovražnega govora večini pohlevnih idiotov Slovencljev vsiljujejo konzumiranje shit-jam-mix za bon apatite.

 • Amerikanc

  Anuška je bila očitno cepljena proti vsem neumnostim, da take počne.

 • Basileus

  Se pravi več zavajujočih portalov obstoja poleg Nova24tv?

  • xtc

   A bi ti butl malce utihnil?
   Samo poglej varnostna navodila za te države od koder lazijo ilegalci pa ti bo jasno kaj vse razsaja tam-no seveda ,če tvoj IQ zmore tak napor.

  • Peter

   Ja. Si vesel, ker si to odkril, Šerlok?
   Zdaj imaš na voljo leto dni, da razkrinkaš še kakšnega.
   Bo šlo ali rabiš kakšen namig?

   • Basileus

    Demokracija?

    • Peter

     Ja, ne boš verjel. V demokraciji imajo levi in desni svoja glasila. V čisto pravih demokracijah imajo še celo kakšen osrednji medij, ki je vsaj za silo nevtralen. Teg pri nas še ni, čeprav imamo enega, ki smo ga prisiljeni plačevati vsi.

     • Gašper

      Se mi zdi da je mislil medij Demokracija ;)

     • Peter

      Kolikor vem, basileus ne rabi odvetnika.
      Kaj se tebi zdi pa je povsem tvoj problem.

  • Peter

   btw, slovnično pravilno bi se tvoj genijalni stavek glasil:
   Se pravi, da poleg Nove24 obstaja še več zavajajočih portalov?

   Učiti se, učiti se in učiti se, je rekel vaš ljubljeni Maršal, no.

   • Basileus

    Tnx, Peter.

    • Peter

     Maršalu se zahvali.

     • Basileus

      Zmenn.

     • Basileus

      Najbl mi je žal, da nisem obstojal za časa, ko je bil tvoj ljubleni vodja romal po kolenih na naršalov sarkofag. Bi se mu pridružil na pot bratstva i jedinstva.

     • Peter

      Saj greš lahko sam, bo še več vredno.
      Pa ne pozabi se ustaviti v Drvarju in položiti venec na grob hrabrega Rexa, no.

     • Basileus

      Mi veliko pomeni, da si bil že ti in ostala partijska SDS falanga. Vi se tega danes niti ne sramujete to vse pove o vašem hinavskem karakterju.

     • Peter

      Lepo, da ti to veliko pomeni.
      Meni tudi veliko pomeni, da vem, da imate na levi take intelektualne primerke, kot si ti.

     • Basileus

      Levak je vsak, ko je mlad in upornik. V drugem primeru je nekaj narobe z mladostnikom.

     • Peter

      Je tako. Vendar imate levaki v Sloveniji velik problem. Tisto, kar se vam tukaj ponuja kot levico, je skorumpirana oligarhija lastnikov firm, ki se ji gladko j…za pravice delavcev in za vse tisto, kar je bilo včasih pomebno za pravo levico…Skratka, nategnili so vas in izkoriščajo vašo mladost.
      Kdo vodi zdravstvo? Kdo vodi sodstvo? Kdo vodi tožilstvo? Kdo vodi izobraževanje? Ja, levi. Pa te stvari štimajo?

      Pa srečno hodi, no.

     • Basileus

      Pero, preveč dolgoveziš; raje nared še enega sina.

     • Peter

      Sem mislil, da se boš malo zamislil…jasno, sem se motil.
      Nedelski je tvoj nivo, tega sed rži, no.

     • Peter

      In to je tvoja mladostna levičarska upornost???

      Medtem, ko ti kradejo prihodnost se ti ukvarjaš s takimi bedarijami?Hvala lepa za tako upornost, no.

     • Basileus

      Jah nekateri si izborimo boljši jutri, drugi teorizirate in krivite levake al kdo so že.

     • Peter

      Slabo si tole speljal, kaj praviš?

     • Basileus

      Preveč dolgoveziš brez končnega produkta. Boš drugo žrtev našel v nedeljskem deževnem dolgočasju, na portalu. S Tunekom se popolno ujameta.

     • Peter

      Tipično novodobno levičarstvo. Vsak zase si boste izborili boljši jutri…
      Edino, kar vas druži, je sovraštvo do drugače mislečih.

     • Basileus

      Vedno je tako in kako drži kar sam najraje počneš drugim očitaš.

     • Peter

      In to je tvoja mladostna upornost? Medtem, ko ti kradejo prihodnost se ti ukvarjaš s takimi bedarijami?
      Hvala lepa za tako upornost, no.

 • xtc

  Vsako naprezanje in prepiranje z levimi lažnivimi debili je nesmiselno.
  Če samo Nova pogleda v podatke RK in zdravstev -statisično katere bolezni,prenosljive prevladujejo v krajih in državah iz katerih prihajajo ilegalci in dodate standardne bolezni in pojave zaradi pomanjkanja higiene -uši,bolhe,garje,stenice,srbečice itd imaste kompletno sliko kaj ilegalci prenašajo s sabo-in bebavi levi debilčki tega ne morejo ovreči saj gre za uradne podatka ravno njihovih,ki vpijejo o boleznih v teh državah.Tovarišici Bulatuvić in Delić pa naj oddidejo v svojei “otađbini” in “rođake “pobarajo kake bolezni razsajajo tam zaradi ilegalcev ali pa naj njih skušate prepričati da ilegalci nevarnih bolezni nimajo-dvomin ,da bosta nazaj prišli brez lesenih rekelcev in opornic in bergel.

 • Artur

  Katastrofa! Epidemija levih norcev se stopnjuje.
  Stupid Left Wing Butt Hurt Millennials
  https://www.youtube.com/watch?v=34ORCA0pCbY

  • Common Sense

   V bistvu je kar lepo opisal stranko Levica. Isti sindrom.

 • rubec

  Kje hudiča je pa židan virus BIO fasal? Kot jaz vem, so znanstveniki Bolezen izbuljenih oči omejili na eno vas v Tasmaniji.

  • dob

   Zadnjič sem bil v Hoferju in sem tam videl kar nekaj žensk za katere bi lahko mirno trdil, da imajo BIO (bolezen izbuljenih oči). Grejo od trgovine do trgovine, ene celo z avtobusom (!), pa iz marketa v market, oči majo izbuljene in visoke pete, da vidijo na tazgorno polico.

   • rubec

    Je iz hoferja zgleda preskočil tudi čez cesto v špar in merkator. Police vedno bolj polne z BIO, tako da si mislim, da je ta virus kot neke vrste ovijalka.

    • dob

     Sem ga že opazil v IKEI v Palmanovi prejšnji teden

 • Ryuk

  Razkrinkavanje???? Predvsem so razkrinkali sami sebe – to, kakšni fake news so.

 • Common Sense

  Pa kaj so to ene nežne FDV novinarke kot npr. Katarina Bulatović? Tako mlada, pa že tako usekana..

  • macon

   Hotel mama, razvajenost in smešna družboslovna fakulteta na kateri lahko padeš samo po stopnicah pa družba samih podobnih. In potem to da svetonazor in karierco za vrtenje jezička.

   Potem se taki ponašajo kaki intelektualci so, v resnici so pa hudo povprečni konformisti in kimavci od vrtca dalje. Levi režim te ljudi rabi in jih nagrajuje, da lažejo zanj, da ustvarjajo kulturno klimo in atmosfero.

   Cilj je pa milijardna kraja državnega denarja, da so levi na vrhu družbene piramide: pametni in uspešni.

   • Janez Korenjak

    Jap… kot je že Kradelj definiral: obstaja delavski razred in družbena NADSTAVBA. To je njihov cilj: poslušni delavci, ki bodo delali za nadstavbo, ki jim prodaja pravljice, da je za njihove mizerne plače kriv gnili kapitalizem, ne pa visoke obdavčitve, s katerimi ta nadstavba financira svoj obstoj.
    Zato rabijo svoje šolstvo, ukrojeno po meri ideologije: da lahko vzgajajo generacije novih norih ovac, ki nasedajo tem lažem.

 • Gašper

  Ne pravijo da lažete, ampak izkrivljate resnico. Tako kot v tem članku, kjer je pisun kopiral 5 stavkov iz ostro.si, jih uporabil izven konteksta in jih tukaj serviral, ker ve da ovčke niti ne boste šli brat izvirnega članka ;)

  • Peter

   Seveda ga ne bomo šli. Brat originalnega članka. Ovčke pač vedo, kaj ima smisel in kaj smisla nima. Bomo šli raje v hribe, ko dež preneha.
   Levičarski pamfleti spadajo pod Nima smisla.
   Rdečeperke pa se tega še niso naučile, no.

   • Gašper

    En bog, en vodja, ena resnica :)

    • Peter

     Res je. Problem je samo v tem, da se vi na levi pretvarjate, da jih nimate. Enega boga, enega vodjo in eno resnico.

     • Gašper

      Pa še vedno berem več kot en medij ;)

     • Peter

      A res? Nedelskega, delo, dnevnik, maladino in večer, kajne? In gledaš hanzi, poop in akanal.
      Bravo, širokemu dipazonu mnenj si izpostavljen, upam, da ti znese, no.

     • Gašper

      Nekaj takega. Saj tam podobno komentiram, in ne boš verjel, dobivam podobne komentarje, edino namesto med levičarje me dajejo med desničarje :)
      My point? Vse je isto sranje, sam muhe ki se pasete po njem ste druge.

     • Peter

      In tvoj point za prihodnost Slovenije?
      Vse je isto sranje, pa naj ostane to sranje, ki je?

      Takim rečemo vsegliharji in so en od glavnih razlogov, da se nič ne premakne na bolje.

      Politike je treba menjati, tako, kot plenice. Tudi razlog je isti.

     • Gašper

      Točno tako! Vse politike, priveske in podrepnike bi bilo treba zamenjat.

     • tohuvabohu

      Boga ne rabijo. Zanima jih samo denar.

    • Tunek-Haloški Hillbilly

     Ne žali njegovega boga… Janeza Janšo.

  • Nata

   Izven konteksta ?? Dej no ? Sem prebrala in ga tule pripenjam, da boš razložil, kaj te tare !!!
   Obešajo se na nepravilno število zaposlenih, , , , , , in kolikor jaz vem so garje zelo nalezljiva bolezen.

   https://www.ostro.si/si/razkrinkavanje/objave/med-prebezniki-iz-bosne-ne-razsajajo-nalezljive-bolezni

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  A danes pa kar trije članki na temo “MIGRANTI” ????… Še malo, pa vam bo odklenkalo. Nič več širjenje sovraštva in strahu… pripravlja se nova medijska zakonodaja. NovaTV in Demokracija…najebali ste !!!

 • Franjo Trojner

  Rodeči, Marxovi usraneti iz vsega sveta želijo uničiti BELO, KRŠČANSKO EVROPO!
  Rodeči Marxovi usraneti so uspeli zaustaviti vsespološen razvoj, napredek in raziskovanje neodkritega na ZEMLJI in v VESOLJU, ter celotno napredno zahodno civilizacijo pripeljali na sam rob propada.
  Levičarska, Marxova rodeča ideoligija že v osnovi ubija razvoj in radovednost vsakega posameznega človeka in s tem celotne napredne zahodne civilizacije!
  Zdaj veste od kod nam preti nevarnost.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Peter ne potrebuje brat tujih in naših člankov. Ima mene !!!… Tu izve vso resnico !!!

 • Peter

  hehe, tumpek čaka v zasedi, kdaj se bo pojavil pituket.
  Tudi zbeži, kot njegovi hrabri enobejci, ko se putiket pojavi, no.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Čtivo za desničarje:

  En Bog = Janez Janša
  En vodja = Janez Janša
  Ena resnica = Janez Janša

  • macon

   Bebček projeciraš svoje predstave na druge. V resnici si sam tak, potreben fuehrerja in ene resnice in se točno temu klanjaš.

   • Peter

    To je levim v krvi.
    Najnovejše dogajanje v zvezi s sovražnim govorom to spet potrjuje.
    Kdo je tukaj spesnil več sovražnega govora, kot pa tumpek?

  • dob

   Neverjetno kolk ti lohk poveš s kurcem v riti

  • tohuvabohu

   A ti je spet zmanjkalo šmarnice, da si tako siten?

   • FRANC3

    Pusti ga!
    Že Prešeren ga je imel v mislih, ko je zapisal: Nor je, kdor se s Tunekom ukvarja.

    • Tunek-Haloški Hillbilly

     A res? Prešeren je poznal Tuneka? Mater sem jaz star :)

  • Nata

   En bogec = kučan
   En Lutkar = kučan

   Več resnic = kučan

  • Miro

   *
   *
   hitler

 • Peter

  btw, beseda Oštro v slovenščini ne obstaja.

  Vaše iskanje ni bilo uspešno. Pri iskanju po vseh slovarjih na Franu pa lahko najdete iskani slovarski sestavek v naslednjih slovarjih:

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  No, kako naj povem…predominantna janšistična ideologija drži pod kontrolo večino desničarskih medijev, ki tudi štiri leta po začetku velike migrantske krize še vedno širijo tezo o nevarnih migrantih in teroristih, ki da v Evropo prinašajo zgolj “kulturo” smrti. Da k nam prihajajo pokvarjena muslimanska religija. No, v Sloveniji smo videli, da imamo osamljene ekscese neprimernega vedenja, večina pa so OK !!!

  • FRANC3

   Samo ti nisi OK.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  A je to sovražni govor če rečem: “Vse domobrance, izdajalce slovenskega naroda, je potrebno v brezna zmetat.”

  PS: V Ameriki, ki jo desničarji kujete v zvezde, si lahko usmrčen za izdajo države. Kapish?

  • antimur

   Torej pizda rdečezvezdaška, slutiš kaj te čaka, po vsem svetu je izdaja domovine in lastnega naroda spoznano za najbolj podlo dejanje, vi levofašistični kučanistični podrepniki pa to počnete z velikimi zamahi, temu primerna bo tudi kazen.

   • Janez Korenjak

    … leskova šiba počasi raste in trdo udari. Prišel bo dan, ko bodo socialisti sami pristali na sramotilne stebru, ki ga gradijo za druge.

    • FRANC3

     Izdajalci lastnega naroda so v Dantejevi Božanski komediji na dnu pekla.
     Toda levaki ne berejo Danteja. Oni berejo Marksa, Lenina, Mao Ze Donga, Castra in Tita: Samo smetano morilcev.

  • FRANC3

   Tiste ki branijo dom in domovino zmerjate. Tiste pa ki kradejo in uničujejo dom in domovino pa kujete v zvezde. Tako je bilo tudi v preteklosti, je sedaj in bo tudi v prihodnje. ŽALOSTNO.

  • tohuvabohu

   A je sovražni govor, če rečem, da je NOB največji nateg v zgodovini slovenskega naroda?

   • tretjerazredni

    Še večji nateg je bila obljuba nacistične Nemčije, da bodo to drželo naredili spet nemško, za take stvari se gre pač v jarke, skupaj s celo ožjo družino.

 • tohuvabohu

  Prebežniki iz Bosne, hehehe. A jih tam iz kože devajo?

 • Slovenec 33

  Rdeči klerikalci delajo vse za uničenje slovenskega naroda in uvoz novih prvorazrednih,

  Vsi rdeči klerikalci se trudijo, da bi se v okupirani državi Sloveniji okupacija nadaljevala in da bi lahko še naprej ropali kradli in zatirali drugorazredne.

  • tretjerazredni

   Drugorazredni izdajalci ste pomagali uničevati nemočne tretjerazredne slovence, zdaj bodo pa prvorazredni kanibalizirali še vas. Sami ste, drugo si tudi ne zaslužite.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Čujte, eden je odspodaj napisal: “Politike je treba menjati, tako, kot plenice. Tudi razlog je isti.”

  No, zato smo menjali Janšo…kar dvakrat… sam drugič malo hitreje. Plenica je bila prej polna in je začelo smrdeti.

  • Nata

   Pa si res tečen, kot podrepna muha .
   Se vidi, kdo ima polne hlače. . . . . ali karkoli že nosiš !

   • Tunek-Haloški Hillbilly

    Zdaj sem na morju…na nudl plaži…nič ne nosim :)

    • Common Sense

     Butl. “ničesar”. Drugi sklon. “Koga ali česa” ne nosim? Rodilnik. Če ti pamet seže tako daleč nazaj.

    • Nata

     Tako je najbolje. Ampak, bereš pa vseeno slabo .

  • FRANC3

   Zato pa smo ga zamenjali s posrano levico, ki je smrdela že takoj na začetku vladanja in smrdi vedno bolj. Pa tudi dreka je že polna.

   • Miro

    pa jo zamenjajte….

 • dob

  >>Razkrinkali smo portal “Razkrinkavanje”, kako zavaja Slovence glede migrantskih bolezni<<

  So prepričali kučana, da je raznarodovanje prepočasno in da bodo migranti kot biološko orožje hitreje okužili avtohtono prebivalstvo. Tako bodo prej dosegli politični cilj, ki ga zasledujejo – uničenje Slovenstva!
  Samo zdravstvo in vojsko morajo še prej uničit…. hopla rečeno – še hitreje storjeno!

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Migrantske bolezni okužijo samo desničarje. Mi levičarji smo imuni…

   • Nata

    Ampak vas pa zelo in kar naprej. . . . .močno srbi !!

    • Tunek-Haloški Hillbilly

     Res je…picek me srbi, in nonstop stoji. Sem namreč na nudl plaži :)

     • Nata

      Kozel. Poišči zdravniško pomoč

     • Schemva Miro

      Verjetno čakaš kakšnega musliča,da ti bo razširil ritno luknjo.

   • učko

    Vi levuharji ste bolezen sama kot taka !

   • Schemva Miro

    Za vas imajo migranti pripravljeno drugo bolezen- rezanje glave.

   • Aresnica

    Ti si plačanec oziroma bebec SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA.
    _________
    Lep pozdrav

 • FRANC3

  Komunisti in levičarji so še vedno uničili vse, pa bodo tudi Evropo.

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Uničili smo tudi izdajalce leta 45’… Mislim, da bo potrebna nova deratizacija :)

   • Miro

    škoda da leta 45 ni bila učinkovita

    • Tunek-Haloški Hillbilly

     Res je…sam nič še ni dokončnega. Imamo še čas :)

     • tohuvabohu

      Rdečkarji imate časa na pretek. Ko vam zmanjka denarja, dvignete davke in je spet dovolj za nekaj časa.

   • dob

    Torej jih niste uničili

 • učko

  BRAVO, BRAVO, BRAVO ! Samo “oštro” pa bo vse O.K.. Ne pa z mlahavim kurcem frajerja špilat.

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Hvala ti !!!… Meni nonstop stoji !!!

 • Dr. E.K.

  A, kdo sploh še karkoli verjame tej rdeči antislovenski skorumpirani bandi … toda, za vsako ritko palca raste … počakajmo.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Čujte, danes si ne morem jajčk namakat v morju ker občasno dežuje…zato pa imam cajt, da vam napišem nekaj resnic na tem portalu :)

  • centurion

   No nekaj o tvojih RESNICAH!

   Preberite opravičilo, ki ga mora na sodišču spoznani lažnivec Peinkiher objaviti o Krkoviču v Dnevniku, Delu in na portalu RTV Slovenija!

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Sveta RESNICA !!!

  Resnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo.

  • centurion

   Se boš moral OPRAVIČITI.
   Pa PLAČATI cekine našemu Tonetu Krkoviču…

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

   • Tunek-Haloški Hillbilly

    RIPLEY – SAJ NI RES, PA JE !!!

    Da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano.

 • baubau

  “oštro”spada v Srbijo in ga v Sloveniji ne priznavam,še manj pa upoštevam…

  • tretjerazredni

   Ma nemoj.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  RIPLEY – SAJ NI RES, PA JE !!!

  Da je Krkovič skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo.

  PS: Tako pravi @centurion !!!

  • centurion

   Orožje, ki je bilo prepotrebno, je tvoj
   nadrejeni, tovariš Kučan Milan PODARIL
   agresorski JLA 1990….

   • Tunek-Haloški Hillbilly

    RIPLEY – SAJ NI RES, PA JE !!!

    Da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas.

    PS: Tako pravi @centurion !!!

    • centurion

     Poglej si, kdo je komu grosiral orožje.
     http://cdn.politikis.si/wp-content/uploads/2011/03/slika1.jpg

    • centurion

     Pa tole, ta rdeči Komar Silvo,
     ex šef Varnostno-obveščevalne službe izjavi-

     10. jul. 2018 – »Menim, da srebreniškega pokola ne bi bilo, če ne bi bilo embarga in če bi to mariborsko orožje prišlo na svoj cilj,« pravi Silvo Komar v …

     Orožje, ki ga je KUČAN prodajal pod embargom Izetbegoviću.
     Za keš.

 • Felikss_AH

  Enkratno zaključen članek z prepoznavnim Zombi-pogledom samosemenjene svinjske glave…

  Kar pa zadeva uredniški ansambel Oštro na Resljevi v Ljubljanistanu… dominira ić-pichkeraj “prekrasnih” femino-Zombijev s tipičnimi lezbo-frizuricami. Tem kreaturam mora biti zmešano vse na celotni transverzali mednožje-glava… evidentno tu – https://www.ostro.si/si/ljudje

 • PLavi-mil

  Laž je nesmrtna duša komunizma in tale presstitutka jo kar dobro izkorišča.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Čuj @centurion … RIPLEY – SAJ NI RES, PA JE !!!

  Da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami.

  PS: Tako pravi @centurion !!!

  • centurion

   Tako pravi @Okrožno sodišče!!!

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Nepotizem komunizem

  Na delu so pripadniki bele moralne nadvlade ki furajo beli moralni imidž. So višje izobraženi živeči predvsem v belih soseskah politično so center do radikalno levo in vedo za cel svet kaj je najbolje. Najbolje pa je da se cel svet preseli v Evropo ker končne številke koliko naj se jih nimajo.
  Sebe seveda segregirajo od prišlekov saj se družijo, parijo in delajo izključno samo z belci. Poglejte samo Švedsko beli moralni imidž ki pa se ko procent prišlekov v belo sosesko zrase nad 4 procente izseli v naslednjo čisto belo sosesko iz katere se naprej fura beli imidž liberalnega moralneža.

 • tramal

  delička in milosavljevič ,dva srbina ,bi rada solila pamet Slovencem .Lahko jih komunajzerjem ,ne moreta pa nam domoljubom.Sedaj hočejo pritepenci govoriti kdo lahko pride v Slovenijo.

  • tretjerazredni

   Saj ne solita pamet slovencem, ki že dolgo nimamo več pameti, pri nas so ja sami hrvati in zgledni katoliki, ki jih najbrž želita vsaj malo očlovečiti.
   Slovenci so šli v Avstrijo, Nemčijo, v Milano in kar je še velikonemških džamaherij.

   • tramal

    A ti res moram našteti vsaj sto srbinov ki so na vodilnih položajih v Sloveniji.Od županov do športa, kolture ,sodnikov,miličnikov in celo v Slovenski vojski.Si bom drugič vzel čas ,ker se mi ne ljubi naštevat danes vseh srbskih okupatorjev.

 • Common Sense

  Tale novinarka Katarina Bulatović je študirala uganite kje? Ja FDV seveda:) In temu primerno je tudi “pravilno” brainwashana. Njen twiter feed pove vse: https://twitter.com/katbulatovic

 • Olga101

  Delić&Milosavljević go home!

 • tretjerazredni

  Glede na naše kulturnike, inženirje in doktorje, bi nam celo afriški geniji prav prišli, smpak itak nihče na svetu ni tako obupan, da bi ostal pri nas, razen zahodnih balkancev in albancev seveda, ki so pod Alpami doma.

 • tretjerazredni

  Nekdo očitno ne razume kako se širijo nevarne bakterije in virusi.
  Najbolj nevaren je udbaški gnoj, ki lahko v bolnicah ukrade vzorce bolnih pacientov in vas skrivaj okužijo, posledice pa pripišejo migrantom, ki jih okoli vas itak ni bilo. Kdo to dela, vsak gnoj, ki lahko pljune drugi osebi v hrano in pijačo je primeren, debile se itak da prepričati v karkoli.

  Pri virusih je mogoče slediti okužbi za nazaj, saj obstaja nekaj takega kot alfa pacient, ki je vede ali nevede okužil celo verigo, vsaka nova generacija virusa vsebuje gensko kodo gostitelja, iz katerega se je prenesla okužba na druge.

  Bakterije so pa druga stvar, saj rabijo zgolj ustrezno organsko okolje in klimo, ki ni nujno povezana s človekom. Največje žarišče in skladišče organskih spojin so iztrebki. Pri nas pravih kmetov skoraj ni, zato redko kdo kompostira in razkuži prst, preden vrne zgornjo plast na velike njive. Gnojšnico, po možnosti pomešano s človeškimi oztrebki, enostavno polivajo povsod po okolici, migrant gre mimo, kihne, tuje bakterije pobijejo in snedejo domače ter okužijo celo njivo, od koder se potem bolezen prenaša na vse kar gre in vozi mimo okužene cone. Največji izcor okužb v Sloveniji do tako naši kmetavzarji, ki živijo od kmetijskih subvencij in udbaških poslov, pred štalo, postavljeno par metrov od bajte imajo,v dreku parkirane nove avdije, notri pa gojijo par usranih krav. Takemu stisneš roko in lahko greš k zdravniku po antibiotike, sovražna vojaška propaganda jih je prepričala, da je življenje na kupu gnoja zdravo in malo dreka nikomur ne škodi, sicer običajno umrejo za rakom, tam okoli abrahama, saj se otekline in infekcije enkrat ne morejo pozdraviti več in to je potem bilo to.

  Zavedajmo se, da danes živi več ljudi kot jih je živelo prej v celotni človeški zgodovini skupaj, iz enega konca planeta na drugega pa potujejo okužbe kakšne pol dneva.

 • tretjerazredni

  Še tole.
  Morda koga zanima zakaj je bilo včasih, torej še pred par sto leti, toliko pefofilije in incesta v slovenskih družinah. Najprej je treba vedeti, da v Bibliji nič ne piše o bakterijah in virusih, omenja se karanteno, ne pa tudi antibiotikov, razkužil oziroma kaj je pravzaprav bolezen, saj hebrejski, rimski in grški pisci še niso poznali mikroskopov.
  Zato so slovenski hlapci životarili v izoliranih skupnostih, spali so skupaj z živino ali v grmovju,,ksmor je hodila srat mestna gospoda, pili so tudi lužo. Pričakovana življenska doba je bila tam okoli 40 let, starčki so bili redki in največkrat pohabljeni, če niso imeli dovolj zgodaj otrok ali so se jih ti odrekli, so se nekam zavlekli in počasi živi zgnili ali shirali od lakote.
  Higiena je bila zgolj osnovna, marsikdo se ni slekel leta in so se mu rastlinska oblačila začela zaraščati v kožo, prekrito s plesnijo in gljivicami.
  Šele danes lahko občudujemo za nas nevidni svet mikrobov in bakterij, na Youtube sem gledal serijo svežih amaterskih dokumentarcev in svetujem ogled. Ta bitja so popolnoma drugačna od sveta velikih, kompliciranih organizmov, dejansko smo se razvili iz številnih simbiotičnih organizmov, ki so jih polni naši notranji organi. Ene amebe recimo rastejo v svoji drobovini alge, ki jim tam presnavljajo hrano v sladkor,, kot bi imela žival v želodcu svojo njivo oziroma bi želodec jedel samega sebe. Ti organizmi lahko skladiščijo in tovorijo tudi človeku nevarne bolezni, saj imunski sistem ignorira neškodljivo amebo, ko pa ta razpade, se iz ostankov sprosti bakterija, ki je imunski sistem ni mogel zaznati dokler je bila del amebe.
  Najbolj kritični so za obstoj vrste spolni organi. Zato so bile včasih punčke noseče že takoj po prvi menstruaciji, kdo je pa že videl gnilo mlado jabolko, do polnoletnosti je bilo tisto spodaj že vse vneto in usmrajeno, lahko so rojevale edino spačke, največkrat so itak umrle med porodom.

 • Radolf Mitler

  A je to spet kakšna svinjska čefurka?

 • šmentanamuha

  Balkanski odpad, ki je prišel svojo kariero delat v Slovenijo, ker jih v domačih državah očitno niso marali, vse bolj očitno dokazuje svojo negativno selekcionirano tretjerazrednost, ki pa se je odlično ujela s slovenskimi negativno selekcioniranimi socialisti. Takšno razkrinkavanje se mi zdi v tem trenutku najbolj pomembno. Nova24 odlično opravlja svoje delo.

  • tretjerazredni

   Že dejstvo, da se zavedaš razslojenosti na tri razrede slovenskih državljanov, je velik, ogromen preboj za sodobno slovensko humanistiko in filozofijo.