fbpx

Novo prefinjeno širjenje vrednot LGBT v šolski reviji Pil: “So ti všeč fantje ali punce”

Sporna naslovnica šolske revije Pil (Foto: Twitter)

Sporna naslovnica šolske revije Pil (Foto: Twitter)

Agresivna promocija LGBTQ skupnosti je okužila revijo Pil, namenjeno mladostnikom od 10. do 15. leta starosti. V zadnji številki pa so predstavili članek z naslovom “So ti všeč fantje ali punce”?, ki namiguje direktno na širjenje vrednot LGBT. Na socialnih omrežij pa lahko sledimo pozivom staršev k odpovedi revije.

“Starši bi morali v zaščito svojih otrok protestirati in zavrniti revijo. Soodgovorni so za vzgojo svojih otrok in naj starševstvo udejanijo,” je le eden od pozivov staršev na socialnih omrežjih o najnovejši sporni izdaji šolske revije Pil. Znana revija Pil je bila med generacijo učencev iz 90. let prejšnjega stoletja znana predvsem po osrednjem posterju in legendarni rubriki Teti Justi, kjer so mladostniki zaupali različne svoje mladostniške težave v svojih pismih.

“Starši odpovejte PIL. Skrajni čas, če hočete dobro otrokom in sebi,” je poziv na socialnih omrežjih na odpoved revije Pil pozival predsednik stranke Glas za družine Aleš Primc. Omenjeni potezi se enostavno ni za čuditi, saj v zadnjem času v Sloveniji raste klima, kjer bi vsi morali biti geji ali lezbijke. Ali bomo resnično že 10 letne otroke prepričevali, da je veliko boljša izbira v partnerski zvezi enak spol, se Sloveniji in Slovencem zelo slabo piše na področju demografije.

Image

Družina nekoč in danes. (Foto: Twitter)

LGBT vedno bolj agresivna na področju šolstva in izobraževanja
V lanskem letu je društvo Legibitra izvedlo raziskavo po osnovnih šolah glede poznavanja LGBT-ja med osnovnošolci, župan Zoran Janković v Ljubljani uvaja LGBT prijazne vrtce. Zato se ne gre čuditi, da se novodobne vrednote izrojene levice širijo po družbi in izpodrivajo tradicionalna načela, kot je zveza moškega in ženske.

https://twitter.com/BineTraven/status/1214449271715614720

Državni uradi pa sploh več ne skrivajo simpatij z omenjeno skupnostjo. Nazadnje je to dokazal Uradni list, ki bo z znano ljubiteljico migrantov dr. Nežo Kogovšek Šalamon organiziral predavanje za pridobitev azila za člane LGBT skupnosti iz muslimanskih držav.

 

Luka Perš