fbpx

Podlo! Politični analitik portala 24ur Alem Maksuti, napadel kolesarskega šampiona Primoža Rogliča!

Namesto podpore in majic bi mu rekli, da naj se, iz davčne oaze Monaka, vrne v Slovenijo. Tukaj naj plača davke na to kar zasluži z gonjenjem kolesa. To bo čisto dovolj. Ne pa da prodaja poceni patetiko, vi naivni pa ploskate, kot ste pred meseci preletom letal,” je na Twitterju zapisal komentator na 24ur Alem Maksuti in razjezil precejšen del javnosti.

Ko smo videli novico, ki jo danes sporočajo slovenski mediji, smo jo res morali dvakrat prebrati, da smo lahko verjeli, da se kaj takega lahko sploh dogaja. Primož Roglič je v sodelovanju z medicinsko sestro Gordano Brkovič in županom Zagorja ob Savi Matjažom Švaganom, zaposlenim v UKC in SB Trbovlje pripravil lepo presenečenje. Razdelil jim je 100 majic s svojo podobo in jim v teh težkih časih vsaj za nekaj trenutkov narisal nasmeh na obraz.

A političnemu analitiku portala 24 ur Alemu Maksutiju ta gesta ni bila všeč, zato je v v svoji nečimrni objavi zapisal, da naj se Roglič iz davčne oaze Monaka, kjer je prijavljen in plačuje davke, vrne v Slovenijo. “To bo čisto dovolj. Ne pa da prodaja poceni patetike, vi naivni pa ploskate, kot ste pred meseci preletom letal,” je zapisal Maksuti, sicer nekdanji nogometaš, in spomnil na prelet letal, ki je pred meseci oznanil zmago nad epidemijo, nato pa je Slovenijo močno prizadel drugi val.

Maksuti je plačanec levice
Res neverjetno, kako lahko človek z nobenim kančkom sočutja ali zahvale lahko izreče take besede, kot neki Alem Maksuti, ki v bistvu analizira politiko v smislu “samo da ni Janša”? V kolumnah na nizkoten način obračunava s Slovensko demokratsko stranko in straši pred neoliberalizmom, promovira pa skrajno levičarske ideje, ki so propadle že v vseh svojih dosedanjih poskusih. Je pa nehvaležni Maksuti nekdanji raziskovalec Fakultete za družbene vede in se kar redno pojavlja kot komentator političnih tem, marsikdo pa ne ve, da je na račun davkoplačevalcev že precej zaslužil. (vir)

Upajmo seveda da Primož Roglič ne bo resno vzel nekaj brezveznih “nebuloz” Alema Maksutija, ki tako in tako (kot Šarec) strelja po navadi v prazno!

E-Maribor